|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Jestem i żyję, co uważam dziś za ewidentny sukces
![]() Z pracą miałam mega przeboje począwszy od tego ze gdyby nie super matiz dziadka nie miałabym jak dojechać, poprzez kaprysy mojej drukarki, zauważenie błędu w pracy już po zbindowaniu ![]() ![]() ![]() Dzięki Wam dziewczyny za wsparcie duchowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tego Matiza, to teraz już mi się fajnie nim jeździ, ja mówię na niego "puszeczka" ![]() mad, gratuluję studniówki ![]() certi obrączki ładniusie baaardzo ![]() bezaczek ja bym zaprosiła tate tylko do kościoła w takiej sytuacji, może to bolesne ale cóż, sam sobie na to zasłużył. Brzmi brutalnie, ale czasami tak trzeba. dziewczyneczko - powodzenia na egzaminach, trzymam kciuki ![]() martoolka - racja z tymi płytkami byłoby to tańsze, ekologiczne, i przede wszystkim zajmowało by mniej miejca. Ja dziś prawie w połowie prace wydrukowałam w domu (2 egzemplarze) a reszte na uczelni, bo mnie moja drukarka doproawadzała do szału a nie miałam czasu sie z nią bawić i zapłaciłam 55 zł z bindowaniem, masakra. I pomimo, ze do mojej drukarki tusz kosztuje 10 zł (Czyli kompet ok 40) to ten druk z uczelni jest dużo gorszej jakości, ale cóż. woda, trzymam kciuki za tą prace ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Hej
![]() Odebrałam butki i muszę nieskromnie przyznać, że są śliczne ![]() ![]() Na sali okazało się, że babka chciała nas z powrotem wykopać na tą starą salę, albo na mniejszą salę sąsiadującą z tą nową, bo myślała, że mamy mniej niż 70 osób. Ale ją uświadomiliśmy, że zaprosiliśmy dodatkowe osoby i będzie 80 osób (zaprosiliśmy 87, ale 7 już nam odmówiło), więc stwierdziła, że w taki razie zostajemy na tej sali ![]() ![]() ![]() Wrzucam fotki sali. Kiepska jakość, bo TŻ telefonem robił. Na dwóch pierwszych zdjęciach jest parkiet - na weselu nie będzie tam tych stołów, a na trzecim jest właśnie "część jadalna" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My jutro swoje odbieramy. TŻ się nie może doczekać. Już dziś dzwonił do jubilera czy już może są gotowe i czy możemy odebrać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sala śliczna, z klasą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
BAN stały
|
aceilnko,to miałas dzisiaj przebije.No,ale dobrze że to dzisiaj już za Toba.
![]() Dziękuje za gratko oklaski. ![]() ![]() Martoolka,ładniutkie buciki i fajna ciekawa sala.Podoba mi się wszystko. ![]() I dobrze,że jenak macie tam gdzie wcześniej była umowa. ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Taaa trzeba sobie ułatwić/ać życie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic już nie powinnam dzisiaj tykac. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-16 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczynki cieszę się, że się podobają, dziękuje ![]() ![]() mmmmmm My mamy szerokość 5,5 mm i wydają mi się idealne, jeśli chodzi o rozmiar to ja mam duży, więc chwalić się nie będę, przez to że są dość szerokie to mam dwa numery większy rozmiar niż pierścionka zaręczynowego, cóż taki urok puchatych łapek ![]() Martoolka śliczne buciki i elegancka sala, najbardziej podoba mi się kolo ścian ![]() ![]() ![]() Woda sodowa to trzymamy kciuki za powodzenie jutrzejszej rozmowy ![]() dziewczyneczko - za Ciebie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Martoolka ładne butki
![]() A sala śliczna po prostu, uwielbiam okrągłe stoliki na weselach ale u mnie niestety nie ma takich sal ![]() ![]() Acelinka to dobrze, że udało Ci sie wszytko załatwić. Teraz macie z Martolką przerwę do obrony ![]() Mad ty psujo ![]()
![]() |
#1028 |
BAN stały
|
mmmmm,już nie będe
![]() ![]() certi,prosze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
ach dziewczyny, zmykam juz z kompa. Mam dosyć dzisiejszego dnia.
Tż'ta jeszcze z pracy niema, dzwonił przed chwilą i dopiero wyjeżdżają z miejsca gdzie pracują, więc w Rybniku będą dopiero gdzieś za pół godziny, może więcej, a na 6 znów do pracy :/ martwie się o Niego, wykończy mi się chłopak, tyle pracuje. ![]() ![]() Dobranoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój też zapierdziela po 11-12 godzin dziennie i często jeszcze robi po pracy, ale myśli o zmianie bo już ma dosyć a pracuje 2 lata w tej firmie i mówi, że jeszcze kilka lat to będzie wrakiem człowieka, więc mi tak samo zależy na tym żeby zmienił, co prawda pieniądze dobre, ale to nie tylko to się liczy, chciałabym męża częściej mieć w domku i też martwię się o jego zdrowie.. Dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
BAN stały
|
Oj,acelinko nie dziwie się że martwisz się o zdrowie tz-ta.Mam tak samo
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-16 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ma rozmiar 10 i szerokość 6,5 mm (pierwotnie miało być 6 ale były robione i wyszło więcej) i też się obawiam ze szeroka i masywna, a wyglada super, nawet nic by się nie stało jakby była szersza. nie podobaja mi się takie cieniutkie. Moja jes lekko półokragła więc tez chyba wygląda na węższa niz gdyby była płaska. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
No
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;20042370]Ja ma rozmiar 10 i szerokość 6,5 mm (pierwotnie miało być 6 ale były robione i wyszło więcej) i też się obawiam ze szeroka i masywna, a wyglada super, nawet nic by się nie stało jakby była szersza. nie podobaja mi się takie cieniutkie. Moja jes lekko półokragła więc tez chyba wygląda na węższa niz gdyby była płaska.[/QUOTE] Oj tyle to na mnie chyba jednak za szerokie ![]() ![]()
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie tż jest przyjęty na stanowisko opertor koparko-ładowarki, ale tak na prawde robi wszystko normalnie jak inni, tylko jak akurat jest coś do robienia koparką to on sobie nią śmiga. Planuje w sumie zmienić prace, bo szef nieraz płąci im za mniej godzin niż mają przepracowane o ze stawkami też różnie, czasami przy wypłącie mówi, ze w tym miesiącu akurat jet mniej za godzine bo kryzys w firmie, ale narazie chce to przeczekać zeby mieć wiekszy staż na koparce i później poszukać czegoś innego, za stawke taką jak mają operatorzy, czyli dosyć ładną ![]() A teraz tak długo pracują bo robią dodatkową robote po pracy, niewiem ile to potrwa podobno ok. 2 tygodnie ta a potem jeszcze jedną mają "dodatkową". Też wole mieć go częściej w domu, teraz to normalnie za nim tęsknie, bo widujemy się tylko z rana 5 minut i wieczorem 2 zdania zamienimy i tyle. Wolę mieć mniej pieniążków, a więcej mojego kochanego tż'ta, jestem przyzwyczajon a do skromnego życia, ale tż chce, żebym miała jak najlepiej. Jeszcze raz dobranoc ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-16 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Wtajemniczenie
|
teraz to wszędzie ludzi wykorzystują, u TŻta w pracy to szef woli mu więcej zapłacić niż zatrudniać kogoś nowego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki, teraz mozecie puscic, ale obiecajcie, ze jutro o 12 waszego czasu znowu bedziecie trzymac
![]() Widzialyscie ten watek z konkursem na najpiekniejsza suknie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będą kciuki na pewno ![]() tak widziałam, chcesz dodać swoją suknię? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
woda już dodała swoją śliczną suknie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miałam iść spać... ale jakoś nie lubię bez tż'ta. Poczekam na niego i przywitam buziaczkiem, jak zawsze ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-16 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1041 | |||||
Raczkowanie
|
Dobry wieczor Kochane,pewnie wszystkie juz w lozeczkach,ja tez zaraz zmykam ,bo dzis wyczerpujacy dzien,pije sobie piwko z soczkiem malinowym(kupionym w najblizszym polskim sklepie tj.250km stad
![]() ![]() Cytat:
Madmuazelle ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Certina piekne ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Widze,ze nikogo nie ma ,wiec do jutra drogie PMki niech Wam sie snia Wasi przyszli Mezowie,dobranoc...a jutro to zawsze jeden dzien mniej do slubu ![]() ![]()
![]() ![]() Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.— Phil Bosmans Edytowane przez silvyetta Czas edycji: 2010-06-16 o 23:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() niestety musiałam wstać skoro świt, bo idę do pracy dziś. Nic mi się nie chce dziś jakoś, najchętniej wyszłabym z domu w szlafroku jak już w ogóle muszę wyjść ![]() No nic pozostaje mi mieć nadzieję, że Wojtasek dzisiaj będzie aniołkiem ![]() ![]() Miłego dnia kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
w sumie nie tak daleko mnie ![]() ![]()
![]() |
#1044 |
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() ale dzis mi sie chce spac ![]() ![]() ![]() wczoraj zamowilismy transport dla gosci ![]() ![]()
#1045 |
Wtajemniczenie
|
#1046 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Witajcie czwartkowo ![]() ![]()
#1047 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Informuje że żyje ![]() Tydzień w PL zleciał mi bardzoooo szybko ![]() Codziennie coś załatwiamy, dzisiaj jedziemy do zespołu ustalić zabawy itp. oraz do ciastkarni wybrać tort ![]() Więc znikam ![]() ![]()
#1048 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dlaczego nie zmieniasz nazwiska? Ja będę miała dwuczłonowe ![]() Cytat:
Tobie też miłego dnia życzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję ![]() ojej, mam nadzieję, że już lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() ale dzisiaj pięknie dzień się zapowiada, żadnej chmurki na niebie nie ma ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak lepiej, chociaż cały czas boli. Wiele razy ucharatałam się dużo bardziej a tak nie bolało ![]()
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
Hej hej
dziewczynki i został równo miesiąc ![]() Na weekend TŻ zabiera mnie na romantczny weekend nad morze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.