Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 20:16   #1021
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Jestem i żyję, co uważam dziś za ewidentny sukces

Z pracą miałam mega przeboje począwszy od tego ze gdyby nie super matiz dziadka nie miałabym jak dojechać, poprzez kaprysy mojej drukarki, zauważenie błędu w pracy już po zbindowaniu, aż po to, że pani w toku studiów miała podany inny temat (tzn. sens ten sam ale różniły się jednym słowem) i musiałam podanie w sekretariacie pisać, a w toku byłąm 10 minut przed zamknieciem, ale pani mnie przyjęła "po godzinach" (na szczęście). Mówię Wam dziewczyny, miałam ochotę się położyć na środku uczelni i zacząć po prostu ryczeć.

Dzięki Wam dziewczyny za wsparcie duchowe : roza:

Co do tego Matiza, to teraz już mi się fajnie nim jeździ, ja mówię na niego "puszeczka"

mad, gratuluję studniówki

certi obrączki ładniusie baaardzo ja moich nie umiem sfotografować, chyba mam zbyt badziewny aparat.

bezaczek ja bym zaprosiła tate tylko do kościoła w takiej sytuacji, może to bolesne ale cóż, sam sobie na to zasłużył. Brzmi brutalnie, ale czasami tak trzeba.

dziewczyneczko - powodzenia na egzaminach, trzymam kciuki

martoolka - racja z tymi płytkami byłoby to tańsze, ekologiczne, i przede wszystkim zajmowało by mniej miejca. Ja dziś prawie w połowie prace wydrukowałam w domu (2 egzemplarze) a reszte na uczelni, bo mnie moja drukarka doproawadzała do szału a nie miałam czasu sie z nią bawić i zapłaciłam 55 zł z bindowaniem, masakra. I pomimo, ze do mojej drukarki tusz kosztuje 10 zł (Czyli kompet ok 40) to ten druk z uczelni jest dużo gorszej jakości, ale cóż.

woda, trzymam kciuki za tą prace
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:24   #1022
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Hej
Odebrałam butki i muszę nieskromnie przyznać, że są śliczne
Na sali okazało się, że babka chciała nas z powrotem wykopać na tą starą salę, albo na mniejszą salę sąsiadującą z tą nową, bo myślała, że mamy mniej niż 70 osób. Ale ją uświadomiliśmy, że zaprosiliśmy dodatkowe osoby i będzie 80 osób (zaprosiliśmy 87, ale 7 już nam odmówiło), więc stwierdziła, że w taki razie zostajemy na tej sali
Wrzucam fotki sali. Kiepska jakość, bo TŻ telefonem robił. Na dwóch pierwszych zdjęciach jest parkiet - na weselu nie będzie tam tych stołów, a na trzecim jest właśnie "część jadalna" Ten okrągły panel na pierwszym zdjęciu jest wieczorem podświetlany i mają tam też kilka takich paneli prostokątnych.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:36   #1023
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Zapomnialam wam napisac, ze w piatek bylam na rozmowie w sprawie pracy i dzis do mnie zadzwonili i ta managerka, u ktorej bym pracowala, poniewaz to nie ona przeprowadzala rozmowe, chce sie jeszcze ze mna spotkac jutro o 11.
Trzymam

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja też myślę, że może najlepiej by było wprost porozmawiać? Powinien ojciec zrozumieć...Nie będziesz miała czasu aby go przypilnować, aby się odpowiednio ubrał i zachował. Ale jeśli obawiasz się, że na weselu może jednak nie trzymać fasonu, to może faktycznie zaproś ojca jedynie na ślub. Na pewno nie jest to łatwa decyzja Ale wybierzesz właściwą
Zgadzam się A może bym mu wyznaczyć jakiegoś "anioła stróża"?

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Wiecie co przed chwilą zrobiłam/liśmy. Tż ma w znajomych na nk,swojego Księdza jego Parafii Noi napisaliśmy do niego wiadomość,że niebawem się do niego wybierzemy,bo się pobieramy i tż będzie potrzebował akt chrztu i bierzmowania. itd itp No wiecie trzeba się przymylić. Teraz czekamy na odpowiedz.
Ale akcja

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
To mają wypasione gabinety
Jak tam rozmowa? Zaraz powinnaś chyba być...
Jak miło, że o mnie myślałaś

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
przedstawiam... nasze obrączki
przed chwilą odebraliśmy
bardzo ładne
My jutro swoje odbieramy. TŻ się nie może doczekać. Już dziś dzwonił do jubilera czy już może są gotowe i czy możemy odebrać ale jeszcze nie były gotowe

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dzisiaj byliśmy z karteczką na zapowiedzi w mojej parafii, nie byliśmy w srodku nawet 5 min, a czekaliśmy chwile aż ksiądz nam otworzy ..
Ksiądz nam wyrwał z ręki kartkę, powiedział kiedy mamy się zgłosić, i prawie wypchnął nas na zewnątrz
Jeszcze zapytaliśmy kiedy ofiara, to powiedział, że jak chcemy .. położyliśmy kopertę i już byliśmy na zewnątrz
za ekspresowe załatwienie sprawy

Cytat:
Ja to psuja dziś i nie tylko dzisiaj jestem. Jakiś czas temu popsułam kabel do laptopa,dzisiaj ta rama na boku w latpopie się odłamała,a lekko w nią stuknełam.Drugą dzisiejszą jest,to że urwałam wieszak od szlafroka.
Ale pech

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Jestem i żyję, co uważam dziś za ewidentny sukces

Z pracą miałam mega przeboje począwszy od tego ze gdyby nie super matiz dziadka nie miałabym jak dojechać, poprzez kaprysy mojej drukarki, zauważenie błędu w pracy już po zbindowaniu, aż po to, że pani w toku studiów miała podany inny temat (tzn. sens ten sam ale różniły się jednym słowem) i musiałam podanie w sekretariacie pisać, a w toku byłąm 10 minut przed zamknieciem, ale pani mnie przyjęła "po godzinach" (na szczęście). Mówię Wam dziewczyny, miałam ochotę się położyć na środku uczelni i zacząć po prostu ryczeć.
Ale miałaś przygody
że Ci się udało zdążyć na czas
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:39   #1024
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej
Na sali okazało się, że babka chciała nas z powrotem wykopać na tą starą salę, albo na mniejszą salę sąsiadującą z tą nową, bo myślała, że mamy mniej niż 70 osób. Ale ją uświadomiliśmy, że zaprosiliśmy dodatkowe osoby i będzie 80 osób (zaprosiliśmy 87, ale 7 już nam odmówiło), więc stwierdziła, że w taki razie zostajemy na tej sali
Wrzucam fotki sali. Kiepska jakość, bo TŻ telefonem robił. Na dwóch pierwszych zdjęciach jest parkiet - na weselu nie będzie tam tych stołów, a na trzecim jest właśnie "część jadalna" Ten okrągły panel na pierwszym zdjęciu jest wieczorem podświetlany i mają tam też kilka takich paneli prostokątnych.
Buciki są cudowne! Normalnie Zakochałam się, gdzie je zamawiałaś? jaki masz rozmiar, moze potem odkupię <lol>

Sala śliczna, z klasą piękna, elegnacka i ma dużo miejsca takie okrągłe stoliki kojarzą mi się ze ślubami w komediavhc romantycznych i ogólnie ze zagranicznymi ślubami :P Pięknie się przygotowałaś do rozmowy z panią trzeba bronić swojego, a co!
Stary 2010-06-16, 20:44   #1025
madmuazelle
BAN stały

aceilnko,to miałas dzisiaj przebije.No,ale dobrze że to dzisiaj już za Toba.
Dziękuje za gratko oklaski.

Martoolka,ładniutkie buciki i fajna ciekawa sala.Podoba mi się wszystko.
I dobrze,że jenak macie tam gdzie wcześniej była umowa.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Ale akcja
Taaa trzeba sobie ułatwić/ać życie.

Cytat:
My jutro swoje odbieramy. TŻ się nie może doczekać. Już dziś dzwonił do jubilera czy już może są gotowe i czy możemy odebrać ale jeszcze nie były gotowe
Widać,że tż już się nie może doczekać

Cytat:
Ale pech
Nic już nie powinnam dzisiaj tykac.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-16 o 20:42
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 21:26   #1026
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
ładniutkie. my będziemy mieć podobne
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Certi, ładne My czekamy na swoje, jeszcze 2 tygodnie i będą
Cytat:

certi,ładniutkie obrączki.
Cytat:
śliczne
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
certina4 obrączki ładne
Cytat:

certi obrączki ładniusie baaardzo ja moich nie umiem sfotografować, chyba mam zbyt badziewny aparat.
Cytat:
bardzo ładne

dziewczynki cieszę się, że się podobają, dziękuje mnie też urzekły prostotą i elegancją

mmmmmm My mamy szerokość 5,5 mm i wydają mi się idealne, jeśli chodzi o rozmiar to ja mam duży, więc chwalić się nie będę, przez to że są dość szerokie to mam dwa numery większy rozmiar niż pierścionka zaręczynowego, cóż taki urok puchatych łapek

Martoolka
śliczne buciki i elegancka sala, najbardziej podoba mi się kolo ścian Mam nadzieję, że pochwalisz się obrączkami

Woda sodowa to trzymamy kciuki za powodzenie jutrzejszej
rozmowy

dziewczyneczko - za Ciebie też trzymam,

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 21:33   #1027
mmmmmm
Zakorzenienie

Martoolka ładne butki
A sala śliczna po prostu, uwielbiam okrągłe stoliki na weselach ale u mnie niestety nie ma takich sal A jak są to na przyjęcia poniżej 100osób

Acelinka to dobrze, że udało Ci sie wszytko załatwić. Teraz macie z Martolką przerwę do obrony

Mad ty psujo
Stary 2010-06-16, 21:37   #1028
madmuazelle
BAN stały

mmmmm,już nie będe

certi,prosze
Stary 2010-06-16, 21:39   #1029
acelinka
Zakorzenienie

ach dziewczyny, zmykam juz z kompa. Mam dosyć dzisiejszego dnia.
Tż'ta jeszcze z pracy niema, dzwonił przed chwilą i dopiero wyjeżdżają z miejsca gdzie pracują, więc w Rybniku będą dopiero gdzieś za pół godziny, może więcej, a na 6 znów do pracy :/ martwie się o Niego, wykończy mi się chłopak, tyle pracuje. Ostatnio chociaż w niedziele odespał, a w tą niewiadomo, może też będą pracować, a mieliśmy w weekend siedzieć w Brennej, no cóż innym razem. Ale mało ważna ta Brenna, po prostu się marwtię, że odbije się za bardzo na jego zdrowu ta charówa

Dobranoc dziewczyny
Stary 2010-06-16, 21:43   #1030
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Tż'ta jeszcze z pracy niema, dzwonił przed chwilą i dopiero wyjeżdżają z miejsca gdzie pracują, więc w Rybniku będą dopiero gdzieś za pół godziny, może więcej, a na 6 znów do pracy :/ martwie się o Niego, wykończy mi się chłopak, tyle pracuje. Ostatnio chociaż w niedziele odespał, a w tą niewiadomo, może też będą pracować, a mieliśmy w weekend siedzieć w Brennej, no cóż innym razem. Ale mało ważna ta Brenna, po prostu się marwtię, że odbije się za bardzo na jego zdrowu ta charówa

Dobranoc dziewczyny
no to rzeczywiście nieciekawie, a skoro taka harówka to nie szuka czegoś innego czy mu się ta praca podoba?

Mój też zapierdziela po 11-12 godzin dziennie i często jeszcze robi po pracy, ale myśli o zmianie bo już ma dosyć a pracuje 2 lata w tej firmie i mówi, że jeszcze kilka lat to będzie wrakiem człowieka, więc mi tak samo zależy na tym żeby zmienił, co prawda pieniądze dobre, ale to nie tylko to się liczy, chciałabym męża częściej mieć w domku i też martwię się o jego zdrowie..

Dobrej nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-16, 21:45   #1031
madmuazelle
BAN stały

Oj,acelinko nie dziwie się że martwisz się o zdrowie tz-ta.Mam tak samo także wiem coś o tym.

Cytat:
no to rzeczywiście nieciekawie, a skoro taka harówka to nie szuka czegoś innego czy mu się ta praca podoba?

Mój też zapierdziela po 11-12 godzin dziennie i często jeszcze robi po pracy, ale myśli o zmianie bo już ma dosyć a pracuje 2 lata w tej firmie i mówi, że jeszcze kilka lat to będzie wrakiem człowieka, więc mi tak samo zależy na tym żeby zmienił, co prawda pieniądze dobre, ale to nie tylko to się liczy, chciałabym męża częściej mieć w domku i też martwię się o jego zdrowie..

Dobrej nocy
O masz,moge się podpisac pod Twą wypowiedzią.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-16 o 21:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 21:48   #1032
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Nie martw się, bylebyś miała jak do Polski pojedziesz

śliczne

My wczoraj oglądaliśmy W niektórych salonach czeka sie tylko kilka dni.
Jaką macie szerokość obrączki? Ja mam rozmiar 7 albo 8 i szersza niż 4mm chyba będzie wyglądała masywnie. A na palce K. 4mm to trochę mało...

Ja ma rozmiar 10 i szerokość 6,5 mm (pierwotnie miało być 6 ale były robione i wyszło więcej) i też się obawiam ze szeroka i masywna, a wyglada super, nawet nic by się nie stało jakby była szersza. nie podobaja mi się takie cieniutkie. Moja jes lekko półokragła więc tez chyba wygląda na węższa niz gdyby była płaska.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 21:54   #1033
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
mmmmm,już nie będe
No

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;20042370]Ja ma rozmiar 10 i szerokość 6,5 mm (pierwotnie miało być 6 ale były robione i wyszło więcej) i też się obawiam ze szeroka i masywna, a wyglada super, nawet nic by się nie stało jakby była szersza. nie podobaja mi się takie cieniutkie. Moja jes lekko półokragła więc tez chyba wygląda na węższa niz gdyby była płaska.[/QUOTE]
Oj tyle to na mnie chyba jednak za szerokie Ale może poprzymierzam też coś takiego i zobaczę jak to będzie wyglądało. Przynajmniej na palcu męża by to konkretnie wyglądało
Stary 2010-06-16, 21:54   #1034
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrej nocy
Normalnie pracują krócej, w zależności od tego co jest do robienia właśnie i jak stoją z terminami, nieraz tak po 12 godzin, a pieniądze z tego takie sobie, jak na tyle czasu i taką ciężką prace to średniawe, ale tyż wszystko zależy od miesiąca. Wiadomo, w zimie pracują krócej, czasami jak jest mróz to mają tydzień wolne czy kilka dni, też zalezy co akurat mają do robienia czy na zewnątrz czy gdzies w budynku.
Ogólnie tż jest przyjęty na stanowisko opertor koparko-ładowarki, ale tak na prawde robi wszystko normalnie jak inni, tylko jak akurat jest coś do robienia koparką to on sobie nią śmiga. Planuje w sumie zmienić prace, bo szef nieraz płąci im za mniej godzin niż mają przepracowane o ze stawkami też różnie, czasami przy wypłącie mówi, ze w tym miesiącu akurat jet mniej za godzine bo kryzys w firmie, ale narazie chce to przeczekać zeby mieć wiekszy staż na koparce i później poszukać czegoś innego, za stawke taką jak mają operatorzy, czyli dosyć ładną

A teraz tak długo pracują bo robią dodatkową robote po pracy, niewiem ile to potrwa podobno ok. 2 tygodnie ta a potem jeszcze jedną mają "dodatkową". Też wole mieć go częściej w domu, teraz to normalnie za nim tęsknie, bo widujemy się tylko z rana 5 minut i wieczorem 2 zdania zamienimy i tyle.
Wolę mieć mniej pieniążków, a więcej mojego kochanego tż'ta, jestem przyzwyczajon a do skromnego życia, ale tż chce, żebym miała jak najlepiej.

Jeszcze raz dobranoc

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-16 o 21:58
Stary 2010-06-16, 22:01   #1035
certina4
Wtajemniczenie

teraz to wszędzie ludzi wykorzystują, u TŻta w pracy to szef woli mu więcej zapłacić niż zatrudniać kogoś nowego w ogóle to w tamtym roku Ł. miał tylko 5 dni urlopu, za resztę niewykorzystanego szef dał mu 1tys zł i w ogóle nie zakładał że ktoś chce wykorzystać urlop, co do zasady to nawet niekoniecznie chce dać urlop, więc TŻ teraz na ślub i podróż bierze 2 tyg bo wie że na raty nie dostanie, także ten czas musi mu wystarczyć, żeby odpoczął, a do tego strasznie stresująca i odpowiedzialna praca. Mam nadzieję, że niedługo coś się w tym kierunku zmieni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-16, 22:02   #1036
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczyny za kciuki, teraz mozecie puscic, ale obiecajcie, ze jutro o 12 waszego czasu znowu bedziecie trzymac

Widzialyscie ten watek z konkursem na najpiekniejsza suknie?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:04   #1037
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki dziewczyny za kciuki, teraz mozecie puscic, ale obiecajcie, ze jutro o 12 waszego czasu znowu bedziecie trzymac

Widzialyscie ten watek z konkursem na najpiekniejsza suknie?

będą kciuki na pewno

tak widziałam, chcesz dodać swoją suknię?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-16, 22:05   #1038
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
będą kciuki na pewno

Juz dodalam hihi
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:09   #1039
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
będą kciuki na pewno

woda już dodała swoją śliczną suknie ja też jedną zgłosiłam którą miałam kupić, ale później jednak wybrałam inną w ogóle to ja nie potrafię wybrac jednej najpiękniejszej, uważam, że każda jest inna i wyjaąowa i cała sztuka polega na tym, żeby dobrać suknię do pm'ki mnie bardzo podoba się suknia mafdy ale wyglądałabym w niej jak nieborak jakiś i wody sukni też piękna, moja wymarzona ale niestety też nie pasuje do mnie taki krój. Ale moja też jest śliczna, a co tam

miałam iść spać... ale jakoś nie lubię bez tż'ta. Poczekam na niego i przywitam buziaczkiem, jak zawsze

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-16 o 22:12

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 22:48   #1040
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy

Dobranoc
Stary 2010-06-16, 23:29   #1041
silvyetta
Raczkowanie

Dobry wieczor Kochane,pewnie wszystkie juz w lozeczkach,ja tez zaraz zmykam ,bo dzis wyczerpujacy dzien,pije sobie piwko z soczkiem malinowym(kupionym w najblizszym polskim sklepie tj.250km stad )i Was czytam
Cytat:

ja znalazłam taką stronke z wierszykami http://account.nazwa.pl/deko/images/...zki_teksty.pdf
My chyba wybierzemy kilka tekstów i zrobie zawieski z różnymi, bo kilka nam sie podoba i nie umiemy się zdecydować

Dalej niewiem co z tym licencjatem, a raczej z jego brakiem ręce i cycyki opadają
fajne wierszyki,my pewnie tez wezmiemy kilka,tyle,ze jeszcze na dodatek w dwoch jezykach...

Cytat:
Cześć i czołem

No to,mam-y dzisiaj równe 100 dni do slubu
Madmuazelle za kilka minut dwucyfrowka

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Wniosek o dowód powinien być zgłoszony w ciągu dwóch tygodni od dnia zawarcia małżeństwa... Mi to kilka razy babka w urzędzie powtarzała I ja przy okazji składałam wniosek o prawo jazdy...

A jak dowód odbiorę to się zacznie - paszport, skarbówka, karty do bankomatu, ofe itp.
Zazdraszczam Wam tych wszystkich "klopotow" bo ja nie zmieniam nazwiska i troche mi z tego powodu przykro,ale czego sie nie robi dla milosci...
Cytat:

przed chwilą odebraliśmy
Certina piekne juz niedlugo zalozysz na paluszek i juz nigdy nie zdejmiesz
Cytat:
Hej
sliczne buciki,a sala rewelacyjna,piekne kolory,bardzo elegancka,a zarazem "ciepla"

Cytat:
jasne ,ze bedziemy 3mac <kciuki>
Cytat:
miałam iść spać... ale jakoś nie lubię bez tż'ta. Poczekam na niego i przywitam buziaczkiem, jak zawsze
mam tak samo dzis TZ ma nocke,wiec nie wiem kto mnie spac wygoni,bo sama baaardzo nie lubie

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Widze,ze nikogo nie ma ,wiec do jutra drogie PMki niech Wam sie snia Wasi przyszli Mezowie,dobranoc...a jutro to zawsze jeden dzien mniej do slubu

Edytowane przez silvyetta
Czas edycji: 2010-06-16 o 23:20
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 05:19   #1042
acelinka
Zakorzenienie

hej dziewczyny
niestety musiałam wstać skoro świt, bo idę do pracy dziś. Nic mi się nie chce dziś jakoś, najchętniej wyszłabym z domu w szlafroku jak już w ogóle muszę wyjść
No nic pozostaje mi mieć nadzieję, że Wojtasek dzisiaj będzie aniołkiem (on aniołekiem, chyba sama nie wierzę w to, co mówie ).

Miłego dnia kobitki
Stary 2010-06-17, 06:17   #1043
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
.
zgadzam sie sliczne

Cytat:
dziewczyneczko - za Ciebie też trzymam,
thank You
Cytat:
Tż'ta jeszcze z pracy niema, dzwonił przed chwilą i dopiero wyjeżdżają z miejsca gdzie pracują, więc w Rybniku będą dopiero gdzieś za pół godziny, może więcej, a na 6 znów do pracy :/
to mieszkasz w Rybniku?
w sumie nie tak daleko mnie ja mieszkam 50 min samochodem koło Katowic
Stary 2010-06-17, 06:17   #1044
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejo

ale dzis mi sie chce spac najchetniej po spalabym jeszcze marze juz o sobocie jeszcze tylko jutro

wczoraj zamowilismy transport dla gosci ile wy dziewczyny placicie za to

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 06:18   #1045
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyneczko - powodzenia na egzaminach, trzymam kciuki
dziekuje
Stary 2010-06-17, 06:33   #1046
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

przed chwilą odebraliśmy
Bardzo ładne
Witajcie czwartkowo Skaleczyłam się w palec przy robieniu sniadania dla TŻta i zrobiło mi się słabo....a teraz tak boli że szok. Niby nie jest duża rana ani głęboka, tylko taka poszarpana.
Stary 2010-06-17, 06:36   #1047
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć
Informuje że żyje
Tydzień w PL zleciał mi bardzoooo szybko
Codziennie coś załatwiamy, dzisiaj jedziemy do zespołu ustalić zabawy itp. oraz do ciastkarni wybrać tort

Więc znikamBuziaki

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:09   #1048
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

Zazdraszczam Wam tych wszystkich "klopotow" bo ja nie zmieniam nazwiska i troche mi z tego powodu przykro,ale czego sie nie robi dla milosci...

Certina piekne juz niedlugo zalozysz na paluszek i juz nigdy nie zdejmiesz
dziękuje
a dlaczego nie zmieniasz nazwiska?
Ja będę miała dwuczłonowe

Cytat:
hej dziewczyny
niestety musiałam wstać skoro świt, bo idę do pracy dziś. Nic mi się nie chce dziś jakoś, najchętniej wyszłabym z domu w szlafroku jak już w ogóle muszę wyjść
No nic pozostaje mi mieć nadzieję, że Wojtasek dzisiaj będzie aniołkiem (on aniołekiem, chyba sama nie wierzę w to, co mówie ).

Miłego dnia kobitki
ja też musiałam dzisiaj wcześniej wstać bo umówiłam się z "fachowcem" od mebli że w końcu skończy swoją pracę, po ponad tygodniowym opóźnieniu...

Tobie też miłego dnia życzę

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hejo

ale dzis mi sie chce spac najchetniej po spalabym jeszcze marze juz o sobocie jeszcze tylko jutro

wczoraj zamowilismy transport dla gosci ile wy dziewczyny placicie za to
gratuluję załatwienia u nas za autobus płacimy 300zł i po 260zł za busy powrotne

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne
Witajcie czwartkowo Skaleczyłam się w palec przy robieniu sniadania dla TŻta i zrobiło mi się słabo....a teraz tak boli że szok. Niby nie jest duża rana ani głęboka, tylko taka poszarpana.

dziękuję

ojej, mam nadzieję, że już lepiej
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć
Informuje że żyje
Tydzień w PL zleciał mi bardzoooo szybko
Codziennie coś załatwiamy, dzisiaj jedziemy do zespołu ustalić zabawy itp. oraz do ciastkarni wybrać tort

Więc znikamBuziaki
to widzę owocny tydzień miałaś dobrze, że się wszystko posuwa ładnie do przodu

ale dzisiaj pięknie dzień się zapowiada, żadnej chmurki na niebie nie ma

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-17, 07:33   #1049
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
a dlaczego nie zmieniasz nazwiska?
Ja będę miała dwuczłonowe

ojej, mam nadzieję, że już lepiej
Ja też będę miała dwuczłonowe
Tak lepiej, chociaż cały czas boli. Wiele razy ucharatałam się dużo bardziej a tak nie bolało Skaleczyłam się takim duuużym nożem z ząbkami
Stary 2010-06-17, 07:51   #1050
83mika
Raczkowanie

Hej hej
dziewczynki i został równo miesiąc
Na weekend TŻ zabiera mnie na romantczny weekend nad morzeJak to stwierdził, żeby przypomnieć sobie jak bardzo się kochamy i dlaczego bierzemy ślub
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości