|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Lazurka a co z wózkiem? Kupiłaś/zamówiłaś? Zdecydowałaś się w końcu na Tako?
Nie wiem, czy Ci mówiłam, ale dzwoniłam do skarbówki i jeśli kupujesz od sklepu/przedsiębiorcy, to nie trzeba płacić tego podatku. Tylko jeśli od osoby fizycznej, np. używany.
#2582 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Anoxa- zrobię.
Cytat:
Coś głodna jestem... ale chyba o tej godzinie to już chyba nie będę jadła. Wyłączam ten sprzęt i idę się umyć... Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Dzięki za info.
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
ola
raczej z wielkim brzuchem ![]() ide spac, dobrej nocy
#2584 |
Zadomowienie
|
wiolek1
![]() ![]() ![]() anoxa - współczuję i trzymam kciuki, żeby cię przenieśli szybko do innej sali HD - no piękne zdjęcia - najfajniejsze pierwsze i ostatnie z pierwszej serii i cała druga seria ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- itakasia - no ja myślałam, że od snikersów i ciast to idzie w dupke i bioderka, a widzę, że to w cycuchy wszystko poszło, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, też bym jadła ![]() Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-16 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Wtajemniczenie
|
siala trzymaj sie!!! i dawaj znac jakby co!
aniu, a Ty jak tam?spisz juz pewnie ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- ja tez ide bo padnieta jestem po nieprzespanej nocy wczorajszej...dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zadomowienie
|
anoxa - albo nie doczytałam, albo przegapiłam - przyjechał mąż ? bo miał przyjechać, dobrze pamiętam?
no i chciałam ci powiedzieć, że w H&M jest przecena na sporo ciuszków i jest rampers z S (superman) po 20zł ja sobie kupiłam 2 bluzeczki do karmienia - białą na ramiączkach z odpinanymi ramionkami (ten klik klak jak w stanikach) i drugą fioletową w szpic z możliwością wyjęcia cycucha, obie z 49 na 3ozł przecenione |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie to jest jakieś nienormalne. Wczoraj udało mi się Was nadrobić, skończył się dzień na 73 stronie, teraz wchodzę a tu 86!!!!!!!!
Przecież na żadnym forum ani wątku w ciągu jednego dnia tyle stron nikt nie pisze!!!! Ja nie mogę nadążyć!!!! Calusieńki dzień mnie nie ma w domu, bo korzystam z tego, że jestem "na chodzie" to siedzę u mamy- trochę na leżaku, troszkę w domku, polatamy po sklepach i wieczorem z mężem wracamy dopiero do siebie i mogę w spokoju poczytać wizaż, ale się nie da!!!!!!! "to jest tak samo szybko jak rozpiąć zamek błyskawiczny"!!!!!!! Papeteria, Itakasia - koleżanka nie ma cukrzycy, bo ja też tak sobie pomyślałam i zapytałam ją. Ale dzięki niej przestałam narzekać!!! Jak wczoraj zobaczyłam jej brzuch, to naprawdę to "było coś" - dwa razy taki jak mój, do tego nogi jej puchną, plecy bolą, ledwie się biedna toczy... A ja co? Tylko mała daje mi strasznie po żebrach i plecy bolą, ale mój brzuch nie jest ogromny i nogi mi nie puchną i nawet się nieźle czuję... Idę dalej nadrobić co nieco i jakby co będę coś pisać... no chyba że mnie sen pokona... |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
wykąpałam sie i już wszystko ucichło
![]() ![]() żeby nie było.. rano gdzieś do 13:00 może mnie nie być, żebyście nie myślały, ze na porodówce jednak wylądowałam, z góry uprzedzam i anonsuję swą nieobecność ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie oczywiscie nie bylo chwile, zostaly mi ostatnie 3 dni w pracy , piateek sobota niedziela i pewnie bede sie udzielac wiecej , ale staram sie nadrabiac jakos , choc to nie latwe po pracy ja za to mam takie uczucie tykajacej bomby, tak dosc nisko taki regularne stukanie , zreszta tykajaca bomba to calkiem niezle porownanie ![]()
![]() |
#2590 |
Zadomowienie
|
o taki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta tykająca bomba to najprawdopodobniej czkawka ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Zadomowienie
|
dzięki jeszcze raz dziewczyny fajnie, że rozumiecie moją wściekłość i wogóle, że moge sobie tak tu pisac o tym
![]() dzidziadziumdzia jeszcze co do tych stypendiów to u nas żeby dostać to najwyższe 420 zł to trzeba mieć średnią powyżej 4.75 a za 4.0 jest chyba 120 zł albo 90 nie pamiętam już potem jakoś 180 zł i nie wiem jak tam dalej. w każdym razie co roku też obniżają wysokość stypendiów ( a opłaty zwiększają) i wymyślają jakieś zasady np wszystko trzeba mieć zaliczone w 1 terminie nie można miec poproawki a co do tego komputera i tych egzaminów to ja też nie chce ale nie mam wyjścia u mnie w szkole to jest przy każdym kierunku obowiązkowe Siala kurcze myślałam, że może już coś się zacznie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zadomowienie
|
a ja na ostatniej wizycie miałam pobierany wymaz z szyjki na tego PACIORKOWCA, to badanie mój gin mówił, że należy robić w 35tyg ( a ja miałam w ostatnim dniu 36tego), ten patyczek mi głęboko włożył, sam zaniesie do laboratorium, wyniki po 4 dniach, policzył mi 50zł drożej za wizytę
( z dupki mi nic nie pobierał) a co do hemoroidów, to wcale nie muszą boleć ... mi się zrobiły takie 2 kuleczki jakby ![]() ![]() ![]() jak jest jakiś lek, żeby "weszły na swoje miejsce" to poproszę o info, bo ja paluchem ich do środka nie wcisnę ![]() Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-16 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jesli tykanie to czkawka to fajnie bo jak was czytalam to sie martwilam ze moj czkawki nie ma ![]()
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też miewam takie tykanie i wydawało mi się że to za szybko tyka jak na czkawkę, spodziewałam się większych odstępów czasowych między jednym a drugim czknięciem.. jednak maluchy mają taką "szybką czkawkę" ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zadomowienie
|
ja juz bym chciala dzidziusia miec na zewnatrz
zaczynam sie bac czy tz zdazy z pracy czy bede miec pokarm nie chcialabym miec cc ![]() i jeszcze czy bede wiedziala ze to juz ![]()
#2598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiej zwykłej owocówki nawet nie powinnaś pic? Jakieś uzasadnienie? Czy tylko takie, że w dużych ilościach może pobudzać jak kawa czy cola? Chyba nikt się nie szprycuje herbata bóg wie jak mocną i w hektolitrach ![]() Ale jak widzę wszystkie jak narazie dostałyście "zdrowe" rady odnośnie jedzonka przy karmieniu piersią ![]() Całe szczęście, że nie stałyście się udziałem tej całej paranoi "tego nie, tamtego nie, tego nie rusz, nie wolno, absolutnie, zaszkodzi bla, bla, bla" ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Rozeznanie
|
siala podejrzewam ze chodzi o czarna herbate bo ona ma kofeine i pewnie przez to. tez bylam ciekawa czy mi dadza liste co nie jesc a tu okazalo sie ze wszystko mozna. jakby cos wyszlo w trakcie to dopiero wtenczas sie odstawia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() obudził mnie skurcz w łydce, potem mały zaczął sie wiercić a na koniec dostał czkawki... i po śnie ![]() Wcześnie zaczęłam dzień Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ---------- Siala - już myślałam, że będziesz następna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie. Powiedzcie mi czy macie problemy z czerwonymi plamkami po goleniu miejsc intymnych na drugi dzien? Straszne to jest. Np. ogole sie dzis a za dwa dni zlapia mi skurcze i pojade do szpitala z takimi plamami...Jak sobie z tym radzicie o ile macie taki problem?
Cytat:
Boski. Cytat:
Kochana nasze obawy sa jak najbardziej uzasadnione. Moj tz pracuje od rana do wieczora i jakby co to chyba sama bede musiala dojechac do szpitala. Jakos to bedzie. A moze zacznie sie w nocy?
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Ja nawet spalam oki, mala nie kopala tak mocno, a teraz sie rusza, jak sie przemieszcza to takie smieszne uczucie. Nio i zaczyna sie ![]() TZ pojechal do pracy, na sniadanie pije sobie koktajl ![]() Anoxa - wspolczoje tych przygod w szpitalu, ludzie w takim miejscu powinni byc bardziej tolerancyjni ![]() HD - pobudka bardzo wczesnie, wspolczuje ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() wczoraj odebrałam wyniki z krwi i moczu i krew ok (przez cała ciaze hemoglobina na poziomie 13,2 i reszta tez w normie) a mocz ok poza licznymi kryształkami szczawainu wapnia ![]() as jutro odbieram wyniki na paciorkowca...cos czuję że paskud siedzi .... hd ![]() ![]() wiolek rety kochana współczuje ![]() alguien super ![]() ania ![]() itakasia nie zamówiłam, ale dziś pełna mobilizacja ![]() olakola jutro koniecznie musze sie wybrac do h&m jak takie fajne rzeczy ![]() alutka mi jak maja wyjsc kropeczki czerwone to od razu po goleniu ale nie zawsze tak mam... ---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-17 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sa sa, do K nawet ![]() Maslo do ciala? Ziaja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byl pycha ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
heh, ja mam takie same obawy, mój małż pracuje na 3 zmiany i mnie to stresuje, ale liczę na to, że będzie się w razie czego tak rozkręcało, że zdąży wrócić albo zdąży nie pójść do pracy (urlop ma zaplanowany jakoś 4 dni po terminie). Jakby co to mam kolegów po kt mam dzwonić, no ale na porodówkę już ich nie zabiorę ![]() A przygotowanie do porodu chyba jest, bo bolą mnie pachwiny na przemian z bólami okresowymi i krzyżem ![]() Na razie dziś w nocy po pracy pozwoliłam małżowi wypić piwko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pamietam jak dzis jak widzialam II kreski na tescie a teraz bede widziec nasza coreczke ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
caprica te szczawiany to prawdopodobnie piasek czy kamienie na nerach ale co ciekawe nie w kazdych wynikach mi wychodza, ale tata ma te przypadlosc wiec i pewnie ja po nim ....dzieki za kciuki zobaczymy jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez to samo mialam w tych godzinach wczoraj - bardzo dziwne - mialam moment ze jeszcze dwa 'skurcze' a dzwonilibysmy z mezem po rodzicow (auto) - bardzo mocno mnie trzymalo i byly dosc czeste.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.