Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 22:04   #2581
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Lazurka a co z wózkiem? Kupiłaś/zamówiłaś? Zdecydowałaś się w końcu na Tako?
Nie wiem, czy Ci mówiłam, ale dzwoniłam do skarbówki i jeśli kupujesz od sklepu/przedsiębiorcy, to nie trzeba płacić tego podatku. Tylko jeśli od osoby fizycznej, np. używany.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:06   #2582
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Anoxa- zrobię.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Kurna mi się chce spac, ale tak mnie dziś plerki napierają, że już się boję iść do łóżka, bo będzie jeszcze gorzej.
I moje wyspanie już minęło. Równo z 23 wyłącza mi się mózg.
Coś głodna jestem... ale chyba o tej godzinie to już chyba nie będę jadła.
Wyłączam ten sprzęt i idę się umyć...
Dobranoc

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Nie wiem, czy Ci mówiłam, ale dzwoniłam do skarbówki i jeśli kupujesz od sklepu/przedsiębiorcy, to nie trzeba płacić tego podatku. Tylko jeśli od osoby fizycznej, np. używany.
Planuję jutro zamówić na all. Tak, będzie Tako Jumper X.
Dzięki za info.
Stary 2010-06-16, 22:11   #2583
itakasia
Zakorzenienie

ola
raczej z wielkim brzuchem

ide spac, dobrej nocy
Stary 2010-06-16, 22:16   #2584
olakola
Zadomowienie

wiolek1 :cm ok: będzie dobrze

anoxa
- współczuję i trzymam kciuki, żeby cię przenieśli szybko do innej sali

HD - no piękne zdjęcia - najfajniejsze pierwsze i ostatnie z pierwszej serii i cała druga seria

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

itakasia - no ja myślałam, że od snikersów i ciast to idzie w dupke i bioderka, a widzę, że to w cycuchy wszystko poszło, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, też bym jadła

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-06-16 o 22:22
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:19   #2585
agravka
Wtajemniczenie

siala trzymaj sie!!! i dawaj znac jakby co!
aniu, a Ty jak tam?spisz juz pewnie

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

ja tez ide bo padnieta jestem po nieprzespanej nocy wczorajszej...dobranoc
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:20   #2586
olakola
Zadomowienie

anoxa - albo nie doczytałam, albo przegapiłam - przyjechał mąż ? bo miał przyjechać, dobrze pamiętam?
no i chciałam ci powiedzieć, że w H&M jest przecena na sporo ciuszków i jest rampers z S (superman) po 20zł

ja sobie kupiłam 2 bluzeczki do karmienia - białą na ramiączkach z odpinanymi ramionkami (ten klik klak jak w stanikach) i drugą fioletową w szpic z możliwością wyjęcia cycucha, obie z 49 na 3ozł przecenione
Stary 2010-06-16, 22:24   #2587
kolandra
Raczkowanie

Słuchajcie to jest jakieś nienormalne. Wczoraj udało mi się Was nadrobić, skończył się dzień na 73 stronie, teraz wchodzę a tu 86!!!!!!!!
Przecież na żadnym forum ani wątku w ciągu jednego dnia tyle stron nikt nie pisze!!!! Ja nie mogę nadążyć!!!! Calusieńki dzień mnie nie ma w domu, bo korzystam z tego, że jestem "na chodzie" to siedzę u mamy- trochę na leżaku, troszkę w domku, polatamy po sklepach i wieczorem z mężem wracamy dopiero do siebie i mogę w spokoju poczytać wizaż, ale się nie da!!!!!!!
"to jest tak samo szybko jak rozpiąć zamek błyskawiczny"!!!!!!!

Papeteria, Itakasia - koleżanka nie ma cukrzycy, bo ja też tak sobie pomyślałam i zapytałam ją.
Ale dzięki niej przestałam narzekać!!! Jak wczoraj zobaczyłam jej brzuch, to naprawdę to "było coś" - dwa razy taki jak mój, do tego nogi jej puchną, plecy bolą, ledwie się biedna toczy... A ja co? Tylko mała daje mi strasznie po żebrach i plecy bolą, ale mój brzuch nie jest ogromny i nogi mi nie puchną i nawet się nieźle czuję...

Idę dalej nadrobić co nieco i jakby co będę coś pisać... no chyba że mnie sen pokona...
kolandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 22:25   #2588
Siala_Bala
Zakorzenienie

wykąpałam sie i już wszystko ucichło ale już wiem czego się spodziewać
żeby nie było.. rano gdzieś do 13:00 może mnie nie być, żebyście nie myślały, ze na porodówce jednak wylądowałam, z góry uprzedzam i anonsuję swą nieobecność

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:36   #2589
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dostaliśmy kilka pierwszych zdjęć z sesji
Tylko z pierwszego pleneru

Wrzucę na chwilkę potem usunę

Załącznik 3187976Załącznik 3187977
Załącznik 3187978Załącznik 3187979
Załącznik 3187980
piekne zdjecia z obu plenerow

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

ja też mam rachunki nie popłacone i zostaje bez kasy. mam ochote zabić tż bo jest głuuupim h........em.
schlał się i w poniedziałek roz***...ał ręką szybe w dzwiach.
karetka przyjechała bo mi hlupał krwią, pourywane ścięgna, miał operację i lekarz mówi, że dużo szczęscia miał, że jakoś uciekły mu nie do dołu tylko jakoś inaczej ( nie znam się ) i udało się je połapac i najprawdopodobniej będzie mógł ruszac palcami.
no a że on pracuje na czarno na godziny tak po pieniądzach
nie wiem za co zapłace zaległe rachunki i przyszłe bo nie wiadomo czy on wogóle wróci do tej pracy ( buduje dachy )

sory za przeklinanie ale nie umiem tego wyrazić spokojniej. mam ochote go zabić ,rozwieść się, pozbawić praw rodzicielskich i nie wiadomo co jeszcze .

dlatego miałam zaległości bo sprzątania mnóstwo, krew z kuchni z jego rodzicami 3 godziny ścieraliśmy( dobrze, że mam super farbe na ścianach i udało się umyć nie zdzierając farby) była poprostu jedna wielka kałuża, wykładzine w przedpokoju 3 razy już szorowałam i dalej plamy no poprostu szkoda gadać

a nie pije często a teraz nie wiem poprostu mu się coś popier....we łbie w każdym razie nie wiem za co bedziemy żyć i wogóle co ja mam powiedzieć u mnie w domu bo nic nie wiedzą jeszcze a jak usłyszą to zawału dostaną kogo ja sobie za mężą wziełam ;/

blee no poprostu załamka kompletna i teraz jeszcze roboty więcej bo nawet naczyń nie zmyje ani nic kompletnie nie jest w stanie zrobić
masakra, teraz stres to ostatnie co ci potrzebne , nie wiem jak cie pocieszyc

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
wykąpałam sie i już wszystko ucichło ale już wiem czego się spodziewać
żeby nie było.. rano gdzieś do 13:00 może mnie nie być, żebyście nie myślały, ze na porodówce jednak wylądowałam, z góry uprzedzam i anonsuję swą nieobecność
jak czulas te skurcze???

Mnie oczywiscie nie bylo chwile, zostaly mi ostatnie 3 dni w pracy , piateek sobota niedziela i pewnie bede sie udzielac wiecej , ale staram sie nadrabiac jakos , choc to nie latwe po pracy

ja za to mam takie uczucie tykajacej bomby, tak dosc nisko taki regularne stukanie , zreszta tykajaca bomba to calkiem niezle porownanie

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:39   #2590
olakola
Zadomowienie

o taki
Stary 2010-06-16, 22:42   #2591
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
jak czulas te skurcze???

ja za to mam takie uczucie tykajacej bomby, tak dosc nisko taki regularne stukanie , zreszta tykajaca bomba to calkiem niezle porownanie
No takie dziwne to było, ciężko mi opisać, coś podobne do miesiączkowych bóli, brzuch miałam i tak twardy dość, więc większego twardnienia nie zauważyłam, tylko co 3, 4 minuty taki ból dosyć mocny.

A ta tykająca bomba to najprawdopodobniej czkawka

Stary 2010-06-16, 22:42   #2592
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
koleżanka nie ma cukrzycy, bo ja też tak sobie pomyślałam i zapytałam ją.
a może ma Tarczyce chorą ( nawet może o tym nie wiedzieć jak nie robiła badań)
Stary 2010-06-16, 22:44   #2593
wiolek1
Zadomowienie

dzięki jeszcze raz dziewczyny fajnie, że rozumiecie moją wściekłość i wogóle, że moge sobie tak tu pisac o tym

dzidziadziumdzia jeszcze co do tych stypendiów to u nas żeby dostać to najwyższe 420 zł to trzeba mieć średnią powyżej 4.75 a za 4.0 jest chyba 120 zł albo 90 nie pamiętam już potem jakoś 180 zł i nie wiem jak tam dalej. w każdym razie co roku też obniżają wysokość stypendiów ( a opłaty zwiększają) i wymyślają jakieś zasady np wszystko trzeba mieć zaliczone w 1 terminie nie można miec poproawki

a co do tego komputera i tych egzaminów to ja też nie chce ale nie mam wyjścia u mnie w szkole to jest przy każdym kierunku obowiązkowe

Siala kurcze myślałam, że może już coś się zacznie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
matko ale sie maly kreci, juz nie moge wytrzymac tak boli. i jeszcze wali mi z banki po szyjce tak mocno ze juz nie wiem co mam robic
biedna naprawdę ty to musisz miec nadpobudliwego dzieciaczka pamiętam, że jak tylko zaczą kopać to jakiś czas później mówiłaś, że bardzo boleśnie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 22:50   #2594
olakola
Zadomowienie

a ja na ostatniej wizycie miałam pobierany wymaz z szyjki na tego PACIORKOWCA, to badanie mój gin mówił, że należy robić w 35tyg ( a ja miałam w ostatnim dniu 36tego), ten patyczek mi głęboko włożył, sam zaniesie do laboratorium, wyniki po 4 dniach, policzył mi 50zł drożej za wizytę
( z dupki mi nic nie pobierał)

a co do hemoroidów, to wcale nie muszą boleć ... mi się zrobiły takie 2 kuleczki jakby nic nie boli, boję się, że nie znikną, gin mi kazał wziąć 6 razy czopek do dupki, ale to nic nie pomogło no i nie wiem czy zniknie po porodzie, mam tylko nadzieję, że więcej się nie pojawi
jak jest jakiś lek, żeby "weszły na swoje miejsce" to poproszę o info, bo ja paluchem ich do środka nie wcisnę

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-06-16 o 22:53
Stary 2010-06-16, 23:04   #2595
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
No takie dziwne to było, ciężko mi opisać, coś podobne do miesiączkowych bóli, brzuch miałam i tak twardy dość, więc większego twardnienia nie zauważyłam, tylko co 3, 4 minuty taki ból dosyć mocny.

A ta tykająca bomba to najprawdopodobniej czkawka
no mi twardnieje czesto dosc ale nie boli tylko tak nieprzyjemnie jakos

a jesli tykanie to czkawka to fajnie bo jak was czytalam to sie martwilam ze moj czkawki nie ma

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2010-06-16, 23:11   #2596
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
no mi twardnieje czesto dosc ale nie boli tylko tak nieprzyjemnie jakos

a jesli tykanie to czkawka to fajnie bo jak was czytalam to sie martwilam ze moj czkawki nie ma
Ja własnie żadnych przepowiadających cudów nie miałam wcześniej dlatego lekko się zaniepokoiłam ale już wszystko w porząsiu

Ja też miewam takie tykanie i wydawało mi się że to za szybko tyka jak na czkawkę, spodziewałam się większych odstępów czasowych między jednym a drugim czknięciem.. jednak maluchy mają taką "szybką czkawkę" jak się przyłoży dłoń to nawet można wyczuć takie delikatne podskoki brzucha

Stary 2010-06-16, 23:15   #2597
serduszkoiz
Zadomowienie

ja juz bym chciala dzidziusia miec na zewnatrz
zaczynam sie bac

czy tz zdazy z pracy
czy bede miec pokarm
nie chcialabym miec cc
i jeszcze czy bede wiedziala ze to juz

Wizazanka
Bloggerka
Stary 2010-06-16, 23:18   #2598
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Siala na pewno przeszlo?? Bo myslalam, ze moze juz ktoras kolejna w kolejce

Tak mi sie teraz przypomnialo - jak byla w mnie w szpitalu jeszcze konsultant od laktacji, to wszystko mi tlumaczyla i na moje pytanie, czego nie mozna jesc, odpowiedziala - Masz jesc wszystko! I tak mialam taki zamiar, no ale babeczka powiedziala, ze my mamusie musimy teraz miec duzo sily, 500 kalorii wiecej przy karmieniu piersia potrzebujemy, wiec trzeba normalnie i wszystko jesc
Basia - co Tobie mowili??
ja dostalam takie kartki ze szpitala czego nie moge i mam napisane ze nie moge czekolady, kawy, herbaty i coli. tyle! wiec jem wszystko i jak narazie malemu sie nic nie dzieje
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:25   #2599
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
ja dostalam takie kartki ze szpitala czego nie moge i mam napisane ze nie moge czekolady, kawy, herbaty i coli. tyle! wiec jem wszystko i jak narazie malemu sie nic nie dzieje
Czekolada, kawa, cola rozumiem.. ale herbatka?
Takiej zwykłej owocówki nawet nie powinnaś pic? Jakieś uzasadnienie? Czy tylko takie, że w dużych ilościach może pobudzać jak kawa czy cola?
Chyba nikt się nie szprycuje herbata bóg wie jak mocną i w hektolitrach jedna czy dwie dziennie nie powinny chyba zaszkodzić ?

Ale jak widzę wszystkie jak narazie dostałyście "zdrowe" rady odnośnie jedzonka przy karmieniu piersią
Całe szczęście, że nie stałyście się udziałem tej całej paranoi "tego nie, tamtego nie, tego nie rusz, nie wolno, absolutnie, zaszkodzi bla, bla, bla"

Stary 2010-06-17, 02:26   #2600
Basia84
Rozeznanie

siala podejrzewam ze chodzi o czarna herbate bo ona ma kofeine i pewnie przez to. tez bylam ciekawa czy mi dadza liste co nie jesc a tu okazalo sie ze wszystko mozna. jakby cos wyszlo w trakcie to dopiero wtenczas sie odstawia.
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 03:02   #2601
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry
obudził mnie skurcz w łydce, potem mały zaczął sie wiercić a na koniec dostał czkawki... i po śnie

Wcześnie zaczęłam dzień

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
... chyba potrzebuje żeby mnie ktoś przytulił hormony mi się rozszalały
to może chociaż taka namiastka ...

---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
matko ale sie maly kreci, juz nie moge wytrzymac tak boli. i jeszcze wali mi z banki po szyjce tak mocno ze juz nie wiem co mam robic
Twój maluch to prawdziwy rozrabiaka

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ----------

Siala - już myślałam, że będziesz następna Przypomniały mi się historie Twojej mamy ze szpitala i już widziałam oczami wyobraźni jak szalejesz w szpitalu

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 06:18   #2602
alutka78
Rozeznanie

Witajcie. Powiedzcie mi czy macie problemy z czerwonymi plamkami po goleniu miejsc intymnych na drugi dzien? Straszne to jest. Np. ogole sie dzis a za dwa dni zlapia mi skurcze i pojade do szpitala z takimi plamami...Jak sobie z tym radzicie o ile macie taki problem?

Cytat:
Nie wiedzialam, ze kupujac uzywane rzeczy placi sie podatek.
Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
o taki
Boski.
Cytat:
a ja na ostatniej wizycie miałam pobierany wymaz z szyjki na tego PACIORKOWCA, to badanie mój gin mówił, że należy robić w 35tyg ( a ja miałam w ostatnim dniu 36tego), ten patyczek mi głęboko włożył, sam zaniesie do laboratorium, wyniki po 4 dniach, policzył mi 50zł drożej za wizytę
( z dupki mi nic nie pobierał)

a co do hemoroidów, to wcale nie muszą boleć ... mi się zrobiły takie 2 kuleczki jakby nic nie boli, boję się, że nie znikną, gin mi kazał wziąć 6 razy czopek do dupki, ale to nic nie pomogło no i nie wiem czy zniknie po porodzie, mam tylko nadzieję, że więcej się nie pojawi
jak jest jakiś lek, żeby "weszły na swoje miejsce" to poproszę o info, bo ja paluchem ich do środka nie wcisnę
Mi juz druga hemoroida wyszla. W miare normalnie sie zalatwiam, tez mam nadzieje, ze zniknie. Czuje sie jakby mi cos wisialo. Czy to normalne w ciazy?
Cytat:
zaczynam sie bac

czy tz zdazy z pracy
czy bede miec pokarm
nie chcialabym miec cc
Kochana nasze obawy sa jak najbardziej uzasadnione. Moj tz pracuje od rana do wieczora i jakby co to chyba sama bede musiala dojechac do szpitala. Jakos to bedzie. A moze zacznie sie w nocy?
Stary 2010-06-17, 06:27   #2603
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witam,
Ja nawet spalam oki, mala nie kopala tak mocno, a teraz sie rusza, jak sie przemieszcza to takie smieszne uczucie. Nio i zaczyna sie
TZ pojechal do pracy, na sniadanie pije sobie koktajl

Anoxa - wspolczoje tych przygod w szpitalu, ludzie w takim miejscu powinni byc bardziej tolerancyjni

HD - pobudka bardzo wczesnie, wspolczuje
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 06:34   #2604
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
wczoraj odebrałam wyniki z krwi i moczu i krew ok (przez cała ciaze hemoglobina na poziomie 13,2 i reszta tez w normie) a mocz ok poza licznymi kryształkami szczawainu wapnia zobaczymy co gin mi powie
as jutro odbieram wyniki na paciorkowca...cos czuję że paskud siedzi ....
hd
pięęęęęęęęęęęęęęęęęękne zdjęcia i para na nich i te kolorki
wiolek rety kochana współczuje
alguien super
ania za wizyte
itakasia nie zamówiłam, ale dziś pełna mobilizacja
olakola jutro koniecznie musze sie wybrac do h&m jak takie fajne rzeczy
alutka mi jak maja wyjsc kropeczki czerwone to od razu po goleniu ale nie zawsze tak mam...

---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

Cytat:
siala miałam to samo wczoraj ale przeszło samo po godzinie akurat jechaliśmy autem jak mi się zaczeło jak mi sie spina brzuch typowo bh to nie boli a ten wczoraj promieniował tak na samym dole i co kilka minut tak miałam...nie liczyłam ...moze to jelita były

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-17 o 06:41
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 06:59   #2605
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wczoraj odebrałam wyniki z krwi i moczu i krew ok (przez cała ciaze hemoglobina na poziomie 13,2 i reszta tez w normie) a mocz ok poza licznymi kryształkami szczawainu wapnia zobaczymy co gin mi powie
as jutro odbieram wyniki na paciorkowca...cos czuję że paskud siedzi ....
Ciekawe co z tym moczem i paciorkowecem, trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego
Cytat:
o rany, są takie rozmiary? to jesteś teraz chudzinka z wielkim cycem
Sa sa, do K nawet
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
caprica, vette
jakiej firmy to maslo uzywacie?
Maslo do ciala? Ziaja
Cytat:
Własnie się zestrachałam po raz pierwszy ...
pojawiły się o 21:02 skurcze.. znaczy się od tej godziny zaczęłam zwracać uwagę na ich częstotliwość.. co 4 minuty, cięzko się było skupić na czasie ich trwania... ok 21:27 zaczeły się co 3 minuty, zwlekałam się z łóżka by połazić po mieszkaniu... skurcze sa do teraz dalej co 3 minuty ale wydaje mi się, że nieco osłabły...
Staram się sobie wmówić, że to jeszcze nie teraz.. może nospę wezmę..?
Niezle... Ciekawe jak dzis?
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

boli boli a ja sie nad nim znęcam psychicznie, że tabl przeciwbólową może tylko 2 razy dziennie i mówie, że jak głupiś to cierp !!!
I dobrze mowisz
Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi czy kupowalyscie wiecej koszulek z dlugim czy krotkim rekawem dla dzidzi? Chodzi mi o body.
Ja mam 12 par body z krotkim i 6 z dlugim jesli dobrze pamietam Wszystko rozmiar 62 i kilka 68.
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ooooooooooooooooooo arbuz !!! dobrze, że mam w lodówce
Byl pycha
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
marta
masz juz jakis upatrzony stanik? ja mialam juz zamawiac z allesa ale pisza ze rozciagliwce. no i patrze na melisse. ale one dwa razy drozsze
Wczoraj mierzylam jeden z allesa http://alles.pl/sklep//prg/img.php?i...2Fmama_new.jpg 70 pod biustem, nie byl taki zly ale i tak chyba nie kupie bo strasznie luzny jest ten obwod Zastanwiam sie nad ta melissa i kusi mnie hotmilk

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:13   #2606
entertete
Rozeznanie

Cytat:
zaczynam sie bac

czy tz zdazy z pracy
czy bede miec pokarm
nie chcialabym miec cc

heh, ja mam takie same obawy, mój małż pracuje na 3 zmiany i mnie to stresuje, ale liczę na to, że będzie się w razie czego tak rozkręcało, że zdąży wrócić albo zdąży nie pójść do pracy (urlop ma zaplanowany jakoś 4 dni po terminie). Jakby co to mam kolegów po kt mam dzwonić, no ale na porodówkę już ich nie zabiorę

A przygotowanie do porodu chyba jest, bo bolą mnie pachwiny na przemian z bólami okresowymi i krzyżem Zostały 3 tyg, a z ruchów - tydzień, ale kto wie czy to się sprawdza.

Na razie dziś w nocy po pracy pozwoliłam małżowi wypić piwko
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:19   #2607
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
heh, ja mam takie same obawy, mój małż pracuje na 3 zmiany i mnie to stresuje, ale liczę na to, że będzie się w razie czego tak rozkręcało, że zdąży wrócić albo zdąży nie pójść do pracy (urlop ma zaplanowany jakoś 4 dni po terminie). Jakby co to mam kolegów po kt mam dzwonić, no ale na porodówkę już ich nie zabiorę

A przygotowanie do porodu chyba jest, bo bolą mnie pachwiny na przemian z bólami okresowymi i krzyżem Zostały 3 tyg, a z ruchów - tydzień, ale kto wie czy to się sprawdza.

Na razie dziś w nocy po pracy pozwoliłam małżowi wypić piwko
No powoli sie szykujemy do rozwiazania, mnie tez bola pachwiny, plecy, biust itd. Ale daje rade musze

Ale pamietam jak dzis jak widzialam II kreski na tescie a teraz bede widziec nasza coreczke normalnie szok z takiej malej kropki urosla nasza niunia

Stary 2010-06-17, 07:20   #2608
papeteria
Zakorzenienie

caprica te szczawiany to prawdopodobnie piasek czy kamienie na nerach ale co ciekawe nie w kazdych wynikach mi wychodza, ale tata ma te przypadlosc wiec i pewnie ja po nim ....dzieki za kciuki zobaczymy jutro

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:21   #2609
Archea
Raczkowanie

Cytat:

siala miałam to samo wczoraj ale przeszło samo po godzinie akurat jechaliśmy autem jak mi się zaczeło jak mi sie spina brzuch typowo bh to nie boli a ten wczoraj promieniował tak na samym dole i co kilka minut tak miałam...nie liczyłam ...moze to jelita były
Ja rowniez to samo mialam w tych godzinach wczoraj - bardzo dziwne - mialam moment ze jeszcze dwa 'skurcze' a dzwonilibysmy z mezem po rodzicow (auto) - bardzo mocno mnie trzymalo i byly dosc czeste.
Archea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:21   #2610
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
caprica te szczawiany to prawdopodobnie piasek czy kamienie na nerach ale co ciekawe nie w kazdych wynikach mi wychodza, ale tata ma te przypadlosc wiec i pewnie ja po nim ....dzieki za kciuki zobaczymy jutro
Mam nadzieje, ze bedzie wszystko oki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości