|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Hej dziewczynki
Zaraz jadę po wyniki a pożniej na wieczór czeka mnie wizyta u mojej ginki, także proszę trzymajcie kciuki, bo jak zawsze przed wizytą czuję lekki stresik czy wszytsko jest ok. Odezwę się wieczorem co i jak, miłego dnia Wam życzę
|
#2732 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ![]() JUż trzymam!
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
zmykam pomyć gary i robić koktail z truskawek, kiwi i banana
miłego popołudnia
|
|
|
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia na wizycie!
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj wozek, fotelik, bujaczek sa w moim pokoju u rodzicow, musze tylko przywiesc
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zadomowienie
|
Ania22, Archea - za wizytę
![]() Cytat:
, co do urodzin jeżeli planujesz wydać nie więcej niż 200zł to np jesli lubi whisky to ja bym kupiła kryształową karafkę z szklankami drinkówkami powinnaś zmieścić sie w kasie.farminka rzeczywiście kapa z tą przychodnia ale wiem, ze w większości tak jest, ja jestem w takiej, że nawet jakbym zadzwoniła w poniedziałek i powiedziała, ze chcę na czwartek wyciągnąć kartę do lekarza to babki w rejestracji mnie zapiszą. anoxa żeby wszystko było dobrze ![]() Cytat:
Mnie do tp zostało 27dni a może mniej w sobotę wizyta zobaczymy co powie gin to będzie 37tc. Bajka9 kciuki za wizytę zaciśnięte!!!
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do koloru to bylo tak, że pojechałam do kowala aby zmienić ten kolor i one powiedziały ze będą dzwonić do producenta. i na tym się skończyło bo w końcu nie wiem czy dalo rade zmienic ten kolor, bo ani ja się nie dowiadywałam ani nikt do mnie nie dzwonił, także jaki bedzie taki bedzie i już! Będzie niespodzianka. |
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
bajka9 trzymam kciuki!
Misiulka dzięki za pomysł ![]() jadę bo cioteczka już wydzwania
|
|
|
|
#2739 | ||
|
Zadomowienie
|
anuszka fajnie ten brat sobie na wycieczki jeździ też bym chciała i te zdj z santorini
anoxa oby wyniki były ok ![]() Cytat:
i pewnie przez to, że byś już bardzo chciała mieć malutką koło siebie bo widać w twoich postach w prawie każdym piszesz o jakiś objawach przepowiadających, że już byś chciała malutką mieć. ja też bym chciała już ale mimo, że też niby czuje że wylezie wcześniej ( też mam dużo objawów ) to mam nadzieje tylko żebym nie przenosiła tak koło 15-20 lipca było by idealnie dla mnie. więc nie śpiesz się bardzo bo tylko jesteś tydzień starsza ode mnie ![]() aniaa też ma rozwarcie i mówi że już miesiac z nim chodzi więc wytrzymasz do cesarki jak nie będziesz się przemęczać Cytat:
bo ja chce naturalnie rodzić ![]() chyba, że mi sie tylko wydaje, że nie leży główką w dół. bo w 28 tygodniu był główką w dół i strasznie już napierał lekarz przy badaniu ginekologicznym czuł główkę a teraz czuje jakby leżał w poprzek. i czkawke czuje na lewo od pępka a wcześniej czułam " w pochwie" więc nie wiem ;/Bajka9 za wizytę
|
||
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie zaginela itakaska??
Ja wlasnie zrobilam kawusie, kto sie napije?? wiolek - moze masz racje, choc znam swoj organizm i wiem kiedy cos sie zaczyna dziac ![]() Czas pokaze jak bedzie, dluzy mi sie bo siedze a ja nienawidze siedzenia bez czynnie, nigdzie nie moge isc i wogole, szlak mnie trafia...chcem urodzic zaczac biegac, cwiczyc i wrocic do formy...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-17 o 11:16 |
|
|
|
#2741 | |
|
Wtajemniczenie
|
jusdan77 zgadzam się z Tobą w 100%
) i zaśnie,a budzi się co 2,5-3h na kolejne,a czasem częściej,więc łatwo się domyślić,że po takiej nocy jestem już nieco wykończona.A w dzień to potrafi się czasem co pół godziny domagać,a czasem prześpi 4 i nie daje się dobudzić na karmienie.Cytat:
Miałam tak,że wieczorem stałam przed lustrem i nie mogłam się nadziwić,że są takie wielkie,a rano jak wstałam były już 2 razy takie Ale mnie sie to podoba Gdyby tylko nie bolały i już takie zostały
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wg usg mam 11 lipca ale wg om 30 czerwca a cos mam caly czas wrazenie ze to bedzie koncem czerwca co nie znaczy ze sie nie myle
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak na razie staraj się spać wtedy kiedy ona śpi, nawet w ciągu dnia.
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja będę musiała jakieś namioty nosic, bo teraz mam spory biust.Nosisz biustonosz 24 h/d? Bo nie wiem czy w nocy tez lepiej mieć biustonosz czy nie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
Miałam do już dawno napisać... To Wasze forum jest jak narkotyk!!!
trafiłam tutaj przypadkiem, zaczęłam czytać... I się uzależniłam rano zawsze sprawdzam, czy któraś już przypadkiem nie urodziła nieraz uroniłam łezkę, czytając o Waszych dzidziach. Chciałabym mieć już swoją... Ale jeszcze trzeba poczekać ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za szczęśliwie rozwiązania każdej z Was
|
|
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba przesadzilam bo od rana tylko cos robilam. rozpakowalam i zapakowalam zmywarke, zrobilam i rozwiesilam pranie, wstawilam nastepne, ogarnelam mieszkanie... i zlapal mnie taki skurcz ze ledwo sie na kanape wtoczylam
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-17 o 11:25 |
||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wędkarstwo (wbrew pozorom) również; wiem bo mój brat jest zapalonym wędkarzem i wiem ile takie wędki, kołowrotki kosztują ![]() To może coś z tymi grami??? Jakąś fajną, nowość. |
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do tego że to forum jest jak narkotyk to masz rację My same też tak uważamy
|
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- bardzo dobrze. wreszcie będziesz miała szansę odpocząć |
||
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale lubię proste tuniki i leginsy. Pełna swoboda
|
||
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak najwygodniej bez stanika jak spie bo w tedy nic mnie nie ugniata
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co dzień chodzę w okularach więc moje oczy jakoś sie nie rzucają w oczy Przez jakiś czas nosiłam szkła i wówczas wielu znajomych pytało czy mam koloryzujące ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Nie ma sensu się zamartwiać. |
||
|
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby wkładki zamontować,ale póki co mi sie to nie zdarza,więc nie noszę.Wkładek w ogóle nie używam.A te staniki do karmienia niefirmowe to straszny szajs.Kupiłam na allegro i po 2 dniach noszenia strzeliło mi ramiączko.Dobrze,że mam drugi,chociaż oba zupełnie niewyjściowe.Nie wiem w czym pójdę między ludzi
|
|
|
|
|
#2756 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wogole zapowiadaja burzowy weekend wiec dziewczynki z Polski miejcie sie na bacznosci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witaj w klubie ja od paczatku ciazy mysle o niebieskim serku, normalnie sie ze mnie smiali ze jak reklamuja takie sery to ja mam prawie lzy w oczach Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie masz to nie ma co w nocy nosic stanika.Właśnie ja bym chciała zainwestować w jakis lepszy stanik, bo jak mi piersi strasznie urosną to nie chcę mieć ich potem do kolan Problem polega na tym, że nie wiem jaki rozmiar wziąć.
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jeśli można wiedzieć , oczywiście)
Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-17 o 11:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

i ma dla nas, będzie pyszny obiadek
, co do urodzin jeżeli planujesz wydać nie więcej niż 200zł to np jesli lubi whisky to ja bym kupiła kryształową karafkę z szklankami drinkówkami powinnaś zmieścić sie w kasie.
I mam wrażenie, że dalej się nie obróciło, taka dupa ogólnie. Strasznie boję się cc, gdyby się nie obróciło, bo na mnie nie działa znieczulenie 

a teraz czuje jakby leżał w poprzek. i czkawke czuje na lewo od pępka a wcześniej czułam " w pochwie" więc nie wiem ;/
) i zaśnie,a budzi się co 2,5-3h na kolejne,a czasem częściej,więc łatwo się domyślić,że po takiej nocy jestem już nieco wykończona.A w dzień to potrafi się czasem co pół godziny domagać,a czasem prześpi 4 i nie daje się dobudzić na karmienie.
Gdyby tylko nie bolały i już takie zostały