|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
dobrze, że masz chociaż taką pracę uwierz mi, moja też nie jest tą wymarzoną. ode mnie miałabyś blisko ![]() gratuluję pracy;* wydaje się być bardzo ciekawa ![]() Cytat:
http://picasaweb.google.com/11213877...01182696233106 http://picasaweb.google.com/11213877...20037022974226 http://picasaweb.google.com/11213877...21513242809234 takie jak tamte, tylko inne kolorki
|
|
#2432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nooo ale jeśli chodzi o to, że studentom jest tu ok, to dobrze, bo jak na razie jako 'niestudent' raczej nie mam zamiaru tu zamieszkać ![]() Hmm no jeśli chodzi o UJ to się nie śpiesze, bo nie wiem na co bym tam miała nawet składać No co Ty zgaduję - do mnie? a z jakiej okazji
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja miałam w szkole i mama ma w pracy, ale na studiach jest lepiej No, ja w sumie trochę żałuję, że przelew już poszedł Nooo a bo czas zmienić otoczenie, zregenerować siły, pohuśtać się jak chcesz, możemy się zgadać i zrobię Ci sesję zdjęciową bo potrzebuję królików doświadczalnych, żeby sprawdzić, czy mam TO COŚ ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Ej, masz okrągłe 1700 postów!
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, jedna osoba totalny niewypał, że tak powiem, ale to inna bajka xD ogólnie póki co ja mam pozytywne odczucia
|
|
#2435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty nie żałuj, przynajmniej jesteś pewna na 100% ![]() Ale faaajowo, przyjedź! A kiedy dokładnie ? Ja na sesję bardzo chętna chociaż od razu mówie : nigdy żadnej sesji nie miałam i chyba średnio się do takich artystycznych fot nadaję O! rzeczywiście... miałam
|
|
|
#2436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak mówię bo trafiłam na najgorsze możliwe przypadki, ale w sumie dzięki temu się zahartowałam ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
No niby tak, ale... no dobra, załóżmy, że jestem ![]() Wiesz co, najwcześniej jutro po 20tej jeszcze nie wiem, wszystko zależy od mamy... chciałam na weekend, ale ona focha się na weekend ![]() Spoko, ja pozowanych robić nie będę, tylko tak cyk cyk cyk, bo naturalne są najlepsze jak zajrzysz na fejsa, zobacz zdjęcie profilowe mojej Jagody - moje dzieło zrobione totalnie przypadkowo!Zepsułaś! ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Dobra, zbieram się do spanka, bo jak mama mnie tak zastanie to będzie buba Dobranoc, bejbosze
|
||
|
|
|
#2437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurcze, bo wiesz ja chyba jadę do krakowa w czwartek wieczorem lub piątek z rana widziałam to zdjęcie, jest śliiiiczne
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
weszłam powiedzieć Wam dobranoc ;*
|
#2439 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ile Wy piszecie?
![]() Połowy mi nie zacytowało oczywiście, bo przeciez Wizaż byłby chory, jakby normalnie cytował ![]() Beata, dziękuję ![]() Ja jak byłam w szóstej klasie, to prowadziła cudowne życie bez internetu I nie wiem, co jeszcze xD Cytat:
![]() Cytat:
ale racja, jak siedzieliśmy z 15 minut na Wydziale Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, to takie Cześki przechodziły ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pierwsze 30 minut, bo dalej usnęłam na dwie godziny Też tak chcę ![]() Cytat:
Ja z Tżtem w następny weekend już się porejestrujemy i wpłacimy kasę, bo 30.06 od razu po wynikach sru do Łodzi, bo Tż ma o 18 autobus do Niemiec i nie zdążyłby później ![]() Justyna padła po jeździe i lataniu po Sieradzu (gdzie musiała kupić jakieś cudo regulujące do gniazdka, a jej znajomość Sieradza ograniczała się DOTĄD do Galerii, Wordu i Kauflandu , przy okazji obczaiła tam Biedronkę, musi we wtorek wstąpić i dorwać ten żel micelarny, który tak polecałyście; jeszcze jakieś kosmetyki są godne uwagi? ), spała sobie smacznie, po czym latała po drabinie i udawała, że wie, jak ustawić 5-letnią antenę satelitarną od internetu, żeby odbierała Cyfrę+, a później TNK. Ale skapitulowała i jutro będzie to robił tata.Tyle xD To się witam dopiero, jak jest grubo po północy dzisiaj jeździłam już 250-ką i jestem teraz się muszę do wtorku nauczyć teorii ![]() Za rok kupię sobie swoje moto bo na razie starczy mi na pół motóra, a jeszcze cały osprzęt
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-17 o 00:38 |
|||||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnam spac, ale pojechałam po siostrę i pan G. napisał żebym weszła na gg a ja się skusiłam i będzie hektolitr kawy dzisiaj
|
|
|
#2441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Jak dobrze, że niedługo się przeprowadzam. Ci z dołu ciągle imprezy robią, jakoś raz na tydzień i całą noc jest strasznie głośno. -.- W niektóre miejsca się nie da. Ja już 3 opłaty płacę na dniach [znaczy mama płaci, bo gdzie ja Ci tu pocztę znajdę, a konta bankowego jeszcze nie mam ]. Jak wynik będzie przyzwoity to więcej nie płacę i się dostaję tam, gdzie płacę przed wynikami [na forum nie napiszę gdzie składałam, jak któraś chce wiedzieć to pw]Cytat:
Zróbcie dużo zdjęć, żeby mi pokazać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jak?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
też jestem maturzystką 2010 i mam pytanie
może ktoś będzie wiedział ![]() chodzi o to, że chcę zarejestrować się na studia UJ i żeby móc to zrobić muszę wpisać wyniki, więc na razie np. przy ang podst zaznaczam 'nie posiadam wyniku' i ok . ale co np. mam dać przy matematyce rozszerzonej albo angielskim dwujęzycznym skoro tego nie zdawałam - nie posiadam wyniku czy wpisać 0 % ?
|
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;****
zaraz postaram się nadrobić. Justyna, moje spotkanie komisji trwało 30 minut i idę na ranną zmianę, czyli na piątą. No i u nas nie muszą wszyscy na piątą przychodzić, tylko ranna zmiana.
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
KaasiaaK; skąd masz informacje, że do 29 czerwca muszą mieć już kasę? Ja byłam święcie przekonana że po wynikach mogę wszystko spokojnie załatwić, a widzę, że się myliłam
![]() W takim wypadku jak wrócę w sobotę z wypadu w góry, to też się zaloguje i wszystko pozałatwiam. Dobrze, że to tu przeczytałam ![]() Swoją drogą wydaje mi się to trochę nierozsądne na agh, że jak się nie dostanie na pierwszy kierunek to jest się brany pod uwagę tylko wtedy kiedy to na drugim, który się wybrało,zostają puste miejsca..
Edytowane przez nonsensical Czas edycji: 2010-06-17 o 09:06 |
|
|
|
#2445 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Był tylko przez ten jeden tydzień urody ![]() O to jak znajdę to serum to kupię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No drogie to wszystko, mojej cioci mąż jeździł, ale już nie jeździ. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20040761]tak Was Żbiki dzisiaj czytam , tylko czytam. jakoś kiepski dzień mam. jutro zapłacę opłatę rekrutacyjną. boję się coraz bardziej. co będzie jeśli się nie dostanę na żaden z kierunków. bredzę już.[/QUOTE]Dostaniesz się ;** Ja będę za rok martwić się rekrutacją, jak Wy już będziecie szczęśliwymi studentkami ![]() Muszę gdzieś ściągnąć simlocka z telefonu, mam nadzieję, że tanio to zrobią ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Żbiczki, jak któraś jeszcze chcę kartkę to dajcie znać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, że możesz spodziewać sie najgorszego Cytat:
|
|
#2447 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja bym zapłaciła troszkę później(wiadomo na ostatnią minutę ) , ale tata nalega żeby załatwić to wcześniej to spoko.Justyna się już pojawiła a Karolina na truskawkach jest ![]() Cytat:
Cytat:
.około 15 zł chyba kosztuje. Dzień dobryy ;** dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry krem nawilżający do twarzy ? bo już nie wiem jaki mam używać ;<
|
|||
|
|
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20047821]ja ewentualnie wyjadę za granicę
![]() ja bym zapłaciła troszkę później(wiadomo na ostatnią minutę ) , ale tata nalega żeby załatwić to wcześniej to spoko.Justyna się już pojawiła a Karolina na truskawkach jest ![]() hmm. nie wiem . chyba 0%. naprawdę Ci zazdraszczam .około 15 zł chyba kosztuje. Dzień dobryy ;** dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry krem nawilżający do twarzy ? bo już nie wiem jaki mam używać ;<[/QUOTE]Tylko, że ja mam telefon z symbianem i to podobno droższe jest ![]() Humektan jest fajny i tani. Będę chodzić na spacery pod dom Bono
|
#2449 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
przeczytałam Wam dziewczyny, ale nie cytowałam bo mnie wszystko boli ![]() boli mnie dziwnie nad kościami biodrowymi, ale tak bardziej w stronę środka niż na zewnątrz. dzwoniłam do Pani, powiedziała że dziś lub jutro będzie zrealizowane, tzn odeślą mi tego maila z listą rzeczy ktore są, a których nie ma, i wtedy mogę domówić coś w zamian. ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20047821] dziewczyny możecie mi polecić jakiś dobry krem nawilżający do twarzy ? bo już nie wiem jaki mam używać ;<[/QUOTE]Floslek, Happy per Aqua ok 16 zł, świetny jedyny który na mnie dobrze działa i nie robi nic złego..sprobuj to zrobić sama przez internet, wpisz sobie w google 'ściągnięcie simlocka symbian' czy coś w tym stylu, są strony gdzie podajesz tylko model telefonu, numer seryjny i sie robi samo ![]() tż mi tak robił.. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-06-17 o 11:03 |
|
|
|
#2450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w biedrze też nie ma micela i w bidrze na tżtowej wiosce też nie. Cytat:
muszę je zobaczyć. i to antycellulitowe koniecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20047821] ja bym zapłaciła troszkę później(wiadomo na ostatnią minutę ) , ale tata nalega żeby załatwić to wcześniej to spoko.[/QUOTE]ła, aha. no u mnie to by bylo bez sensu, kase bym tylko straciła. jak przyjdą wyniki to zobaczę, czy jest sens na niektóre składać. ![]() Cytat:
jak się okaże, że czegoś nie ma (a skoro dopiero dziś lub jutro ma sprawdzać czy są te rzeczy tzn. że nie będzie tych, których na stronie już nie widać) i wybierze się coś nowego zamiast tych rzeczy, to znowu będzie sprawdzała przez tydzień ich dostępność ![]() ![]() Kamila, też miałam o humektanie mówic, że podobno ok. chociaż na mnie niefajnie działał ale ja chyba lewy jakiś miałam
|
|||||
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja mam nadzieje, że się spotkamy
![]() Tylko właśnie nie wiem, jak z tym moim krakowem. Nie chce żeby było tak, że sobie pomachamy na trasie Tż mi własnie napisał, że miał wczoraj zaliczenie z czegoś i nie był na ani jednym wykładzie i na zaliczenie też nie poszedł za to poszedł do pani wykładowcy i powiedział jej że będzie szczery itp. i mu wpisała 4. Ja nie wiem, on z tych studiów wyniesie tylko umiejętność kombinowania. O nie, dzisiaj nie posiedze do 14 w piżamie, bo musze iść do sklepu
|
|
#2452 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękujski Józek ![]() To jak znajdziesz to zapodaj. Chociaż... może lepiej nie Spoko loko choć jeszcze zobaczymy jak z tym spotkaniem, bo mama wróciła wczoraj nabzdryngolona (btw też ma syndrom Cassie ) i powiedziała, że porozmawiamy dziś Cytat:
|
||
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa, jaka Ala ![]() a Ty co się lenisz i nie pracujesz
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo w sensie jutro
ale jednak bardziej nastawiam się na piątek.Ja się nie lenię ![]() Alee żadna z moich koleżanek tu nie znalazła pracy, po prostu nie ma nic. Jeszcze może uda mi się być jakąś niby hostessą bo koleżanka może nam to załatwi. Ale naprawde jest ciężko.
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w ogóle mam rozkład busów Mielec-Kraków-Mielec na lodówce, mogę Ci napisać, o której masz ![]() ![]() Potwierdzam, Ala się nie leni, faktycznie ciężko u niej coś znaleźć |
|
|
|
|
#2456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znam ich rozkład na pamięć heh w sumie wiele tego nie ma No!
|
|
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem? Chyba więcej niż autobusów. Ale w sumie wolę autobusy XD ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- omg, znowu siedzę na jakimś portalu penpalowym i oglądam Koreańców |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wole jeździć w sumie busem, bo jest szybciej i zawsze jeżdże na studenckim Oni tego nawet nie sprawdzają, moja rozmowa z kierowcą:-Poprosze jeden bilet ulgowy -Mamy tylko studencki -Może być
|
|
|
#2459 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
piona! ja też się lenię, choć wiadomo znaleźć coś trzeba. dzięki dziewczyny za propozycje ! zaraz oblukam na KWC recenzje. słyszałam że krem z firmy Himalaya jest dobry, sprwadzałam recenzje już chciałam kupić, alee mam uczulenie na aloes. buu. |
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

tzn. mogę. 800 zł kary.)

i ta mentalność. I obsesja Warszawy. I krzykacze pod kurią w czasie żałoby narodowej... nie, nie, nie.
gorzej tu pracować. Moja mama już rzyga.
zgaduję - do mnie?

haha.
niech mnie wezmą..
pierwsze 30 minut, bo dalej usnęłam na dwie godziny
i jutro będzie to robił tata.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)