|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Do:Weronika112
Poznanie, świadomość, emocje, iluzje, język... ![]() Opis jest świetny -wywnioskowałam,że to połączenie fizyki i psychologii...Mimo tego, boje się przyjemnych kierunków!Pachną mi podstępem! BTW. nie umiem zliczyć punktów na to,na UJ! ( oklaski dla tej pani! czyli dla mnie :P ) (z mojej perspektywy) Gdyby się udało to i infę to byłabym zadowolona ) (z twojej) wybierz do tego jeszcze jakiś kierunek ![]() który by Cie interesował? |
|
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo, tak na nią mówimy, główne składniki to szynka, ananas, por, kukurydza i czosnek, no wiadomo majonez itp., nie wiem dokładnie
ale jest geeenialna.
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2374 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dominika daj znać co z zamówieniem, bo widzę, że się numerki pozmieniały dziś
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20021841] ale myślisz że do Lublina się nie dostaniesz czy so ? ![]() [/QUOTE] Nie ma szans. Nie nastawiam się nawet, rejestruję się tam tylko dlatego, że rodzice twierdzą, że nigdy nic nie wiadomo. W sumie na politechnike tam bym się dostała, ale w takim wypadku to wiadomo, że wolę Gd, bo bliżej. ' Cytat:
No, to się pierwszy raz nie zdarzyło :C Ciekawe czy jak byłam mała to o mnie też zapominał. Chociaż tak, zapominali o mnie! Mama poszła kiedyś do sklepu i nie wzięła klucza - drzwi się zatrzasnęły a 4letnie dziecko same przez 8h. Cytat:
czytałam przed chwilą "Niedawno Portugalczyk zapowiadał, że w RPA eksploduje, pokazując światu, że jest najlepszy na turnieju. - Gole są jak keczup. Gdy tylko otworzy się opakowanie, to wszystko wypada naraz - przekonywał. " taa. najlepszy w już nie napiszę w czym Cytat:
Cytat:
![]() *** Tititti, zachciało mi się dreada. Może zrobię w tym tygodniu. |
||||
|
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
blue_apple:
A jesteś jedną z tych osób,które chcą się wyrwać ze stolicy czy właśnie tylko tutaj siebie widzisz?
|
|
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20027214]
Trzymam Kciuki! Za dostanie się i za ubranie! Pamiętaj,ubranie to podstawa [/QUOTE]Hehe dzięki ![]() Ok, to może ja się ubiorę.
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
Ooo widzę nowego potencjalnego Żbika! Witaj dziewczyno z paluszkami na avatarze!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20027339]blue_apple: A jesteś jedną z tych osób,które chcą się wyrwać ze stolicy czy właśnie tylko tutaj siebie widzisz? [/QUOTE]zostaje tu ![]() tzn. chciałabym. i nie wiem, czy poświęcać się dla kierunku i wyjechać, czy zostać. w ogóle w tym momencie to nic nie wiem i najchętniej nigdzie bym nie składała, na żadne studia, tylko wyjechała. |
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zadomowienie
|
wróciłam, dzisiaj króciutko byłam, jeeee lubię taki dni.
moja D. wyjeżdża jutro na jakiś czas, więc chciałam z nią spędzić troszkę czasu. wpisałam się do zeszytu próśb i moja została rozpatrzona pozytywnie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20022761] edit: swoją drogą, widziałyście że jesy już wątek ROCZNIK 97 ?[/QUOTE]![]() Cytat:
daj znać jak poszło
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
dobra już nie udaję, że wizaż taki ważny jest i idę na tą rozmowę
![]() |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
nie rób tego!!
będziesz dziwna. haha.koszule flanelowe, okulary ze szkłami jak Stępień z 13. posterunku, sztruksy, stare adidasy, długa broda i wąsy, przetłuszczone włosy ![]() i odleżyny na tyłku ! to mój obraz informatyka ![]() a tak serio, oni naprawdę są dziwni jak poznajesz człowieka, i on z gadki coś nie halo, to wiadomo, że informatyk albo teolog![]() wskazoffka, hej ! jak masz na imię, skąd jesteś, co zdawałaś na maturze? ![]() Marta (blue_apple) i Martyna (star) - i napisać od razu PO jak poszło !
|
#2382 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam pojęcia co zrobić z włosami, bo teraz ciągle chodzę w związanych i nie wiem czy zrobić tak zdj, czy iść najpierw do fryzjera i doprowadzić je do porządku, żeby nadać im formę, jakiś kształt i dopiero zrobić te zdj. ale mam dylemat jakoś mnie do nich nie ciągnie ![]() odp. z chemii w ogóle nie sprawdzałam i nie czuję takiej potrzeby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mi się chce na jego widok..[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20025833]Cześć ![]() Spaceruję sobie dzisiaj ot tak.. po forach i zobaczyłam coś dla mnie. Pragnę dołączyć się do waszego wątku i mam nieskromne pytanie Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ?? [/QUOTE] owszem ja aaa, nie przywitałam się tak w ogóle ![]() więc heloł i miłego dnia
|
|
#2383 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20026994]Do:Weronika112
Poznanie, świadomość, emocje, iluzje, język... ![]() Opis jest świetny -wywnioskowałam,że to połączenie fizyki i psychologii...Mimo tego, boje się przyjemnych kierunków!Pachną mi podstępem! BTW. nie umiem zliczyć punktów na to,na UJ! ( oklaski dla tej pani! czyli dla mnie :P ) (z mojej perspektywy) Gdyby się udało to i infę to byłabym zadowolona ) (z twojej) wybierz do tego jeszcze jakiś kierunek ![]() który by Cie interesował?[/QUOTE] Fizyka broń Boże. Połączenie psychologii, informatyki i badań nad sztuczną inteligencją. Dodatkowo, wszystkie podręczniki w języku angielskim. hm, kierunek przyjemny dla tych, którzy to lubią. Ja akurat lubię. To tak samo jak z innymi kierunkami. Chociaż... są i tacy, którzy idą na kierunek , który zupełnie ich nie kręci. Mój kuzyn poszedł na medycynę, bo taka renoma. Zrezygnował na 2 roku. ![]() Cytat:
![]() W jaki sposób ? ![]() Cytat:
Ej, no ale nie wszyscy tacy są, co to za stereotyp w ogóle. ![]() Mam sąsiada informatyka, który zaprzecza wszystkiemu co napisałaś. Jest przystojny, chodzi w t-shirtach, jeździ na delegacje, a przy okazji zwiedza sobie Polskę i świat. No i jest normalny. ![]() Ma tylko jedną wadę. Kobietę.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-16 o 14:36 |
||
|
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
O tym właśnie pomyślałam
![]() Koleżanka (3 lata młodsza ) mi zrobi. Miał zrobić J., alee... to chyba nieaktualne
|
|
|
|
#2385 |
|
Konto usunięte
|
Do:Riddim Szukam emotki, która oddawałaby faktyczny stan rzeczy..ta z ZAWADIACKĄ rączką.. nie ma,ale to jest dobre- ![]() Witaj dzyndzlu ![]() Do:blue_apple Ja także NIC NIE WIEM... ![]() Ale (doszłam.. do wniosku)że COŚ przydałoby się zrobić ze swoim życiem, gdyż: kiedy masz zajęcie które Cie rajcuje,np.załóżmy nauka o kationach;i dobrze Ci to idzie To czujesz się dobrze wśród tych wszystkich, może czasem szurniętych ludzi!Jesteś częścią społeczeństwa,przeżywasz kartkówki z moniką i jakieś dziwne kolokwia! Btw.Hehe planuję właśnie taką podróż życia mam takich kumpli,którzy mówią,a nie gadają nieraz korzystaliśmy ze stopów i spaliśmy w namiotach,ale to tylko w PL,za granicą to inna sprawa <zakochany>[COLOR="Silver"]KaasiaaK cześć,napisz jak się dostaniesz !!
Edytowane przez 34fe3a3f1642ee889976efdcf3725b13dbe6fccd_61de1a15f2413 Czas edycji: 2010-06-16 o 15:02 |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20028663]
KaasiaaK cześć,napisz jak się dostaniesz !! [/QUOTE]na pewno Was o tym poinformuję ![]() ![]() btw: błagam, niech mnie ktoś oświeci, bo ja już zgłupiałam szczególnie może pomoże mi któraś, która się już logowała na AGH. czy tam trzeba od razu wysyłać przy rejestracji swoje zdjęcie, czy jak to jest? bo ja już nie ogarniam tego -.-
|
#2387 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam.
mhm, jutro i pojutrze mam szkolenie, 15-21. praca w takich samych godzinach. nie wiem, czy to dla mnie, nie wiem, czy się nadaję, nie wiem, czy chcę pracować do 21, nie wiem, czy przejdę szkolenie. wiem na pewno, że coś ze sobą muszę zrobić i dłużej nie będę w domu siedziała. poza tym, zawsze to jakiś grosz, a chcę pojechać gdzieś na wakacje. zawsze mogę zrezygnować bez żadnych konsekwencji... szkoda tylko, że z innego call center się nie odezwali, mieli lepsze warunki tzn. mogę. 800 zł kary.)Cytat:
![]() pozwolę sobie odpowiedzieć za Beatę. pracuje w call-center ![]() i ja tam 'zaczynam' właśnie.. Cytat:
boję się właśnie, że zostanę tutaj, pójdę na coś i się okaże, że zwieję szybciej, niż poszłam mam taką nadzieję właśnie, że odłożyła. [1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20028663] Do:blue_apple Ja także NIC NIE WIEM... ![]() Ale (doszłam.. do wniosku)że COŚ przydałoby się zrobić ze swoim życiem, gdyż: kiedy masz zajęcie które Cie rajcuje,np.załóżmy nauka o kationach;i dobrze Ci to idzie To czujesz się dobrze wśród tych wszystkich, może czasem szurniętych ludzi!Jesteś częścią społeczeństwa,przeżywasz kartkówki z moniką i jakieś dziwne kolokwia! Btw.Hehe planuję właśnie taką podróż życia mam takich kumpli,którzy mówią,a nie gadają nieraz korzystaliśmy ze stopów i spaliśmy w namiotach,ale to tylko w PL,za granicą to inna sprawa <zakochany>[COLOR="Silver"][/QUOTE] ale ja nie wiem, czy mam ochotę to przeżywać i nie wiem, czy istnieje coś, co na serio mnie rajcuje. ![]() a wyjazd to miałam na myśli au pair. |
||
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
no to tego.. dobrze poszło
i jestem nakręcona na tą pracę jak nie wiem co.miałabym im tłumaczyć maile od kontrahentów (bo czesto współpracują z zagranicznymi), pisać do tych kontrahentów, tłumaczyć ew.strony internetowe z ofertami, dzwonić, rozmawiać. no ogólnie b.fajna praca i jaka przydatna do cv.. niech mnie wezmą..facet na rozmowie kazał mi przeczytać maila po angielsku, przetłumaczyć go i powiedział, że b.dobrze. sama też czuję, że się sprawdziłam.. i powiedział, co najlepsze, że im nie przeszkadza,że to praca na wakacje, bo dadzą mi jakieś konkretne zlecenia i zakończę je przed końcem wakacji. bajka jak się tam dostanę, to pójdę na kolanach do Częstochowy! ![]() dziękuję za kciuki, jesteście kochane. ;* jutro mają do mnie zadzwonić, a dziś mam dostać maila z proponowaną stawką i innymi szczegółami. ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Marta, to super, że się udało nie będziesz siedzieć bezczynnie, a Beata przecież nie narzeka chyba na tą pracę no i będziesz z nią pracowała
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo ofert jest z tego, myślałam o tym, ale ja już sama nie wiem. w domu dostaję kur.wicy jak tak siedzę, ale przeglądam te oferty pracy i nic czas ruszyć dupę do centrum, może tam w którymś sklepie kogoś potrzebują.. co cały czas szukają w Re osób do pracy, ale raz, że tam stawki są śmieszne, a dwa dużo naczytałam się i nasłuchałam o kiepskich warunkach i słabej atmosferze w zespole... ja się chyba poddaję
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że sobie poradziłaś i całkowicie go przetłumaczyłaś (tego maila?) gratki, ja bym nie podołała pewnie mimo wszystko ale wyobrażałam sobie, że będzie chciał, żebyś z nim przeprowadziła rozmowę biznesową ![]() to teraz kciuki za dobrą stawkę bo faktycznie to coś do CV przydatnego.bo ja mimo wszystko tak średnio się cieszę z tej pracy. bo po pierwsze do 21. po drugie to jednak call center (Beata chce szukać czegoś innego )po trzecie doświadczenie doświadczeniem, ale średnio przydatne takie doświadczenie do CV ![]() i psuje mi to szkolenie jutrzejsze plany ![]() no, ale zobaczymy, jeszcze muszę to szkolenie przejść ![]() Cytat:
ja też już dostałwałam k. jak tak siedziałam w domu. aż bardzo bardzo zaczęłam żałować, że nie wybrałam się na au pair chociaż na te 3 miesiące ale tak chcialam na rekrutacji być, pf, to jestem, super ![]() i koniecznie idż do centrum i daj CV wszędzie. sklepu z biużuterią, ubraniami, butami... ja też muszę do centrum handlowego dać. najwyżej zrezygnuję z tej pracy i udam się do sklepu, a przez ten czas, gdy bede szukała czegoś innego chociaż nie będę bezczynnie siedziała
|
||
|
|
|
#2391 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Weronika piszemy na biało,bo może ktoś jeszcze nie oglądał Skinsów i lepiej nie psuć oglądania .Cytat:
).Cytat:
moja siostra jest w 6 klasie ,to jak ja sobie wyobrażę jakie ja głupoty robiłam [1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20025833]Cześć ![]() Spaceruję sobie dzisiaj ot tak.. po forach i zobaczyłam coś dla mnie. Pragnę dołączyć się do waszego wątku i mam nieskromne pytanie Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ?? Jestem pesymistką i ten milion ludzi przewijający się tam napawa mnie trochę strachem!! [/QUOTE] cześć ! .jak masz na imie ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() weźźźźź. ja też chcę ! ale na razie mam za krótkie. zrobię sobie takie 3 dredziki z tyłu .Cytat:
no i fajnie że dobrze Wam poszły te rozmowy o prace Martyna-praca wydaje się ciekawa.
|
||||||
|
|
|
#2392 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=34fe3a3f1642ee889976efd cf3725b13dbe6fccd_61de1a1 5f2413;20025833]Czy któraś zakochała się w Krakowie i będzie tam studiować ??
Jestem pesymistką i ten milion ludzi przewijający się tam napawa mnie trochę strachem!! Masz jakiś inny,ciekawy serial,który byłby alternatywą dla Skinsów? ![]() IMHO infa jest dobra,tylko trudna, też na nią składam,ale głównie dla grafiki komputerowej,nie wiem jak Ty...[/QUOTE] Ja nie cierpię Krakowa, ale zostaję, bo nie chce mi się uczyć nowego miasta ![]() Wcale nie ma takich tłumów. A przynajmniej ja ich nie widuję Ciężko taki znaleźć, większość jest ugrzeczniona ![]() Na taką klasyczną infę składam tylko na UJ. A tak to na IiE na AGH i na IS na UEK. Cytat:
One Tree Hill jest nawet ok. Wymęczyłam swego czasu 6 sezonów ![]() Jaki ziom ![]() Cytat:
![]() ![]() pwned Nagła jak nagła, dojrzewałam do niej od jakiegoś czasu. Będę? Już jestem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Nikt nie odpisuje w słitaśnym wątku rocznika '97 :< |
|||
|
|
|
#2393 |
|
Wtajemniczenie
|
nie odpisała jeszcze, ale przyszedł mi mail że zamówienie przyjęte i oczekuje na realizację.
w tym momencie wróciłam, szybko do niej zadzwonię i się wypytam, bo mają tylko do 17. zaraz nadrabiam dalej. |
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie miałam wrażenie, że jest zadowolony z poziomu języka, ale zobaczymy (tfu,tfu!) on sam umie angielski b.podstawowo (tak powiedział ), pewnie dlatego szukają osoby, która będzie im tłumaczyć. nie byłby w stanie przeprowadzić rozmowy raczej ![]() do 21:00 i całe wieczory wakacyjne zajęte.. no fakt i wracać o tej porze też średnio. oo, nie wiedziałam, że Beata szuka czegoś innego. no ale call center to faktycznie nie jest praca marzeń..a jakie plany na jutro miałaś?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz, będziesz musiała szczelać w ciemno
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Łee ale mam zalatany dzień
Dobrze że o Skinsach piszecie na biało Kasia ja też się zastanawiam co z włosami zrobic, ale ja mam problem z grzywką która jest na lewą stronę ![]() Ugotowałam mamie obiad, jednak jutro dopiero wychodzi ze szpitala ![]() I byłam z siostrą na zakupach, poszłyśmy do lumpa i kupiłyśmy parę bluzek na lato i do Croppa zajrzałyśmy, nie ma tej promocji co u Was, ale dużo przecen jestPrawdopodobnie, jeżeli znajdę busa to jutro robię najazd na Warszawę Narazie tylko do soboty, ale jakby była jakakolwiek szansa na pracę to zostaję na całe wakacje Jak się uda to musze koniecznie Żbiki spotkacIde oglądac końcówkę tego bajecznego meczu
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
nie odebrała, kilka razy dzwoniłam na oba numery. rano o 11 tez dzwoniłam i nic..
no nic, ważne że jest 'realizowane'
|
|
|
|
#2400 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20031286]
weźźźźź. ja też chcę ! ale na razie mam za krótkie. zrobię sobie takie 3 dredziki z tyłu .[/QUOTE] Ja też mam krótkie - tj. wyjdzie normalnie, ale muszę zamówić na alledrogo jakiegoś pojedynczego i doszyć ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- A - Szwajcaria ogień! Hiszpanie minki mieli średnie. I sędzie oczywiście robił wszystko pod nich-.- 5min doliczyć?! Szok |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

oklaski dla tej pani! czyli dla mnie :P )
) 

? wow 
ja mam zamiar studiować w Krakowie, o ile się na coś dostanę.
Trzymam Kciuki! Za dostanie się i za ubranie! Pamiętaj,ubranie to podstawa 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?[/QUOTE]
daj znać jak poszło 

mi się chce na jego widok..

(doszłam.. do wniosku)że COŚ przydałoby się zrobić ze swoim życiem, gdyż: kiedy masz zajęcie które Cie rajcuje,np.załóżmy nauka o kationach;i dobrze Ci to idzie To czujesz się dobrze wśród tych wszystkich, może czasem szurniętych ludzi!Jesteś częścią społeczeństwa,przeżywasz kartkówki z moniką i jakieś dziwne kolokwia!
niech mnie wezmą..

?