Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 22:20   #4381
Lensss
Raczkowanie

Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
z Bolerkiem też nie trafiłaś wg mnie 2 jest najgorsze. Widać że chcesz mieć dużo ozdób na sobie- uważaj żebyś nie przesadziła, bo twój gust sugeruje że nie daleko Ci do tego.
Ja lubię bolerka wyglądające jak rękawek, coś jak na zdjęciu.
Z tych twoich propozycji jak bym musiała już coś wybrać to było by to to przed ostatnie i to przed nim
Ale pamiętaj że bolerko przede wszystkim ma pasować do sukni!
No na mój gust ja też coś takiego bym proponowała co najwyżej takie z 3/4 rękawkiem

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100911580213.html
Lensss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:00   #4382
gosiek_
Przyczajenie

GG do gosiek_

Cytat:
O rety no w mój gust to totalnie nie trafiłaś... Więc może nie będę się wypowiadać
Albo co tam.... każdy ma prawo do swojego zdania i komentarza, więc:

Sukienka by była ok, gdyby nie ta część "tortowa" czyli drapowania, których nie nawidzę...
Welon w porządku.
Rękawiczki to tragedia i tu postaram się narzucić swoje zdanie: NIE ZAKŁADAJ ICH, BŁAGAM bo zepsujesz już całkowicie cały efekt.
Biżuteria mi sie podoba nawet bardzo
Buty- wg mnie "moda" na takie szpice przeminęła już dawno, aczkolwiek może to w miarę wyglądać jak wylezie spod sukni, ale fanką również nie jestem.
Bukiety łądne (oprócz tego fioletowego- wg mnie pogrzebowego- już się gdzieś wypowiadałam na temat tych kwiatów, lub podobnych ) najbardziej podoba mi się ten na zdjęciu nr 2
Nawet fryzura nie w moim guście. Ze wszystkich fryzur ślubnych takie z przodem podpiętym, a tyłem rozpuszczonym i jeszcze zakręconym podobają mi się najmniej.

Jednak najważniejsze że Tobie się podoba Ty masz się czuć pięknie i wyjątkowo- tylko nie zakładaj rekawiczek- one powinny już dawno zniknąć z salonów ślubnych :/
Obiecuję, że rękawiczek nie założę, już nie jedna dziewczyna napisała co myśli na ich temat, a to mnie utwierdziło tylko w przekonaniu, że to nie był dobry zakup
Rozumiem, że są różne gusta, dlatego się nie przejmuję Twoją opinią chociaż jesteś szczera.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
moim zdaniem zadne z tych bolerek nie pasuje do twojej sukni, masz dosc falbaniasta suknie i trzeba Ci cos prostego np z satyny zwykle bolerko z rekawem dlugim lub 3/4
te zdjęcia, które załączyłam miały być przykładowymi fasonami bolerek, tzn. chodziło mi o krój a nie materiał z jakiego są uszyte. Ja chcę mieć bolerko z satyny z organtyną, gładkie, bez szczypanek czy naszywanych koronek tylko zastanawiam się nad długością rękawa

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
z Bolerkiem też nie trafiłaś wg mnie 2 jest najgorsze. Widać że chcesz mieć dużo ozdób na sobie- uważaj żebyś nie przesadziła, bo twój gust sugeruje że nie daleko Ci do tego.
Ja lubię bolerka wyglądające jak rękawek, coś jak na zdjęciu.
Z tych twoich propozycji jak bym musiała już coś wybrać to było by to to przed ostatnie i to przed nim
Ale pamiętaj że bolerko przede wszystkim ma pasować do sukni!
Tak jak już pisałam, załączając zdjęcia chodziło mi tylko o zwizualizowanie kroju bolerka, jakie sobie wymyśliłam
No więc zastanawiałam się nad bolerkiem gładkim z satyny plus warstwa gładkiej organtyny na przód i plecy, a rękawki długie, 3/4, czy krótkie z samej organtyny. bez koronki, czy innych aplikacji
Czy takie bolerko to przesada? moim zdaniem byłoby całkiem skromne i dobrze współgrało z suknią, która jest z satyny i organtyny A w związku z tym, że pobieramy się we wrześniu, nie chcę ryzykować i szyć cieniutkie bolerko z samej organtyny.
Stary 2010-06-16, 23:05   #4383
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiek_ Pokaż wiadomość
Obiecuję, że rękawiczek nie założę, już nie jedna dziewczyna napisała co myśli na ich temat, a to mnie utwierdziło tylko w przekonaniu, że to nie był dobry zakup
Rozumiem, że są różne gusta, dlatego się nie przejmuję Twoją opinią chociaż jesteś szczera.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

te zdjęcia, które załączyłam miały być przykładowymi fasonami bolerek, tzn. chodziło mi o krój a nie materiał z jakiego są uszyte. Ja chcę mieć bolerko z satyny z organtyną, gładkie, bez szczypanek czy naszywanych koronek tylko zastanawiam się nad długością rękawa

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Tak jak już pisałam, załączając zdjęcia chodziło mi tylko o zwizualizowanie kroju bolerka, jakie sobie wymyśliłam
No więc zastanawiałam się nad bolerkiem gładkim z satyny plus warstwa gładkiej organtyny na przód i plecy, a rękawki długie, 3/4, czy krótkie z samej organtyny. bez koronki, czy innych aplikacji
Czy takie bolerko to przesada? moim zdaniem byłoby całkiem skromne i dobrze współgrało z suknią, która jest z satyny i organtyny A w związku z tym, że pobieramy się we wrześniu, nie chcę ryzykować i szyć cieniutkie bolerko z samej organtyny.
Też mówię rękawiczkom NIE psują cały efekt....Ja biorę ślub w sierpniu 21 i będę miała bolerko oczywiście pasujące do sukni z rękawem 3/4
ania2631 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:13   #4384
phdwao
Zakorzenienie

kampasiula a Ty masz suknie "z golfeam" zakladasz jakies bolerko do tego?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:17   #4385
RoxyXoXo
Raczkowanie

ja mam ślub w lipcu i nie zakładam żadnego bolerka przynajmniej jeden problem z głowy
Stary 2010-06-16, 23:51   #4386
czaszka_
Zakorzenienie

a ja coraz bardziej patrze na swoja suknie i nie wiem co mam wymyslec zeby nie bylo bardzo zdobnie wbrew pozorom ona nie jest taka swieciaca jak na zdjeciu jak myslicie bedzie do niej pasowac taka biżu(http://www.dodomi.pl/?komplety-slubne,16 NUMER 107) i zwykłe satynowe bolerko i zwykły krótki welon z tiulu.Nie chce przesadzis z dodatkami

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 00:03   #4387
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
a ja coraz bardziej patrze na swoja suknie i nie wiem co mam wymyslec zeby nie bylo bardzo zdobnie wbrew pozorom ona nie jest taka swieciaca jak na zdjeciu jak myslicie bedzie do niej pasowac taka biżu(http://www.dodomi.pl/?komplety-slubne,16 NUMER 107) i zwykłe satynowe bolerko i zwykły krótki welon z tiulu.Nie chce przesadzis z dodatkami
Suknia śliczna
Nie wiem czy zakłądalabym do niej taki wiszący naszyjnik... Jak ta góra jest bardzo zdobiona to sie zastanów

Mam do Was pytanie - czy ta suknia nie jest "przebrana"?
Na początku chciałam coś skromniejszego, ale pojechałam z rodzicami i tak wyszło... Nie wiem czy nie jest tego wszystkiego za dużo... Kurcze, zaliczka wpłacona a mnie teraz ciągle wątpliwości dręczą...
Stary 2010-06-17, 00:50   #4388
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem mogło by być bolerko z rekawkiem takie jak wstawiła wyżej z takij koronki jak na dole sukni lub górze gorsetu, wyglądało by jak całość. Tylko nie wiem czy nie było by za dużo
Natomiast zawsze można zrobić z tego materiału z którego jest suknia zrobiona (ten gładki) wtedy będzie mniej rzucająco się w oczy.

Moim zdaniem bolerko powinno być tak dopasowane by wyglądało przodu jak rękawek sukni, inaczej to nie podoba mi się jak to wygląda.
Mam nadzieję że krawcowa zrobi mi tj na zdjęciu (to właśnie z jej pracowni to foto pochodzi), bo inaczej to nie wiem co zrobię, a wiem że z gołymi ramionami do kościoła nie wlezę i już
W przypadku zimna skołuję jakiś kożuszek czy ładną etolę, ale to już przed ślubem, najpewniej kupię jakiś biały "ciciuś" i pobiegnę uszyć

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Suknia śliczna
Nie wiem czy zakłądalabym do niej taki wiszący naszyjnik... Jak ta góra jest bardzo zdobiona to sie zastanów

Na początku chciałam coś skromniejszego, ale pojechałam z rodzicami i tak wyszło... Nie wiem czy nie jest tego wszystkiego za dużo... Kurcze, zaliczka wpłacona a mnie teraz ciągle wątpliwości dręczą...
Przesadzona? Chyba żartujesz
Jest piękna, w sam raz jeśli chodzi o zdobienia, z resztą wypowiadałam się już na jej temat, jak ostatnio ją wrzucałaś

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:31   #4389
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RoxyXoXo Pokaż wiadomość
Biżuterie kupiłam na allegro nazwa użytkownika BIZUTERIA-ARTEO polecam

Dziewczynki zmieniłam koncepcje odnośnie obuwia i zamieniłam zakryte palce na odkryte! Koleżanka kupiła mi te buty w USA, właśnie do mnie lecą, jestem nimi zauroczona
Cytat:
a ja wlasnie dzis odebralam buty slubne i sie wam chwalę
Świetne buty!
W tych pierwszych kokarda jest zbyt bufiasta, ale są ładne

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:23   #4390
justys288
Raczkowanie

GG do justys288

Cytat:
Napisane przez Jeannie_jk Pokaż wiadomość
A oto moja suknia na początku chciałam ją w kolorze ivory jednak miała zdecydowanie mocniejsze zdobienia...wybrałam więc kolor biały, do którego przez wakacje mam zamiar troszeczke się opalić, gdyz ślub jest w październiku .....teraz jedynie mam dylemat odnośnie welonu, bukietu i dodatków ale to mają chyba wszystkie przyszłe panny młodemyślałam o takich bukiecikach, co wy na to?
a ja wybrałam identyczną sukienkę i ślub też w październiku
justys288 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 10:06   #4391
alisssss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A ja uwazam, ze w odpowiedniej stylizacji rekawiczki moga wygladac cudnie Obejrzyjcie sobie te zdjecia http://www.unveiledbridaldesigns.com...igns_hats.html czy ona nie wyglada oryginalnie i slicznie? A jeszcze podoba mi sie jak np dziewczyna ma krotka suknie slubna stylizowana na lata 50-te, ksztalt jak na tym zdjeciu i do tego krotkie rekawiczki do nadgarstkow
Sodowa ja jak zwykle się z Tobą zgadzam... Piękne rękawiczki, dobrane do całości mogą być uroczym wykończeniem szczegolnie przy retro stylizacjach . Wiadomo, że jeśli PM ma suknie bardzo bogatą, strojną, to rękawiczki to masaakra. Dziewczyny podstawowa zasada jesli suknia strojna drapowana, z falbanami etc... to zachowujemy umiar w reszcie- fryzurze, dodatkach, bizuterii... A mnie zauroczyły te rękawiczki Piękny image np. na cywilny slub
Stary 2010-06-17, 10:14   #4392
kfaska
Rozeznanie

bardzo ładna sukienka , cudowny!!!! bukiet, ale akurat w tej stylizacji rękawiczki mi się nie podobaja. I buty
Pasuje tam coś ciemniejszego , ale nie takiego moim zdaniem
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:08   #4393
kaamii
Raczkowanie

witam ponownie Dawno mnie nie bylo na forum ale to dlatego ze do naszego slubu zostalo tylko 10 dni i kupe rzeczy jeszcze do zalatwienia.w ostatniej chwili zmienilam bukiet slubny ( jednak beda to storczyki)tyle ze bukiet bedzie troche mniejszy niz na zdjeciu srednica 20-25 i fryzure tylko zastanawiam sie czy tak jak jest na zdjeciu z kwiatkiem czy moze jakas inna ozdoba.Niby czerwiec ale jednak zdecydowalam sie na bolerko bo nie wiadomo co bedzie z ta pogoda (bedzie krociutkie z krotkim rekawkiem z gladkiej satyny w kolorze diamont white zeby sie nie gryzlo z suknia). w srode probny makijaz jeju jak ja juz sie zaczynam stresowac

Edytowane przez kaamii
Czas edycji: 2010-06-17 o 12:11
kaamii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:21   #4394
kfaska
Rozeznanie

bukiet bardzo łądny,a mniejszy będzie jeszcze fajniejszy. Fryzurka fajna i jestem na pewno za kwioatkiem we włosach! Storczyk az się prosi u Ciebie. Nie ma to jak naturalna ozdoba a storczyki trzymają się super. Nic się nie stresuj, będzie dobrze
Stary 2010-06-17, 12:50   #4395
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
Sukienka jest śliczna; moim zdaniem suknia ślubna musi być choć trochę strojna, nie przesadzajmy z tą skromnością
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 13:14   #4396
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaamii Pokaż wiadomość
witam ponownie Dawno mnie nie bylo na forum ale to dlatego ze do naszego slubu zostalo tylko 10 dni i kupe rzeczy jeszcze do zalatwienia.w ostatniej chwili zmienilam bukiet slubny ( jednak beda to storczyki)tyle ze bukiet bedzie troche mniejszy niz na zdjeciu srednica 20-25 i fryzure tylko zastanawiam sie czy tak jak jest na zdjeciu z kwiatkiem czy moze jakas inna ozdoba.Niby czerwiec ale jednak zdecydowalam sie na bolerko bo nie wiadomo co bedzie z ta pogoda (bedzie krociutkie z krotkim rekawkiem z gladkiej satyny w kolorze diamont white zeby sie nie gryzlo z suknia). w srode probny makijaz jeju jak ja juz sie zaczynam stresowac
Bardzo ladna fryzurka i bukiet tez Moim zdaniem zostaw kwiatka
I nie stresuj sie wszystko bedzie ok
Stary 2010-06-17, 13:25   #4397
19natka88
Zakorzenienie

Ja już kiedyś pokazywałam moją suknię ale ciekawa jestem co powiecie na mój zestaw ( we włosach będę mieć kwiat taki jak w bukiecie)

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 13:43   #4398
kfaska
Rozeznanie

Wszystko bardzo ładne i pasuje. Bukiet przecudny!!! Tylko fryzurkę bym zrobiła mniej złożoną. Masz trochę bajernych ozdob postaci plisowania na sukni, kolorowego bukietu, ciekawej biżuterii Fryzura moze być bez kombinacji.Może taki zwykły banan, skoro chcesz fryzurę taką bardziej " w górę? Mogłabyś zamist storczyka, pięknego samego w sobie, nawiązać we fryzurce do bukietu i zrobic sobie malutki kolorowy stroik kwiatkowy np. hjedne kwiatek z tych w bikiecie i coś zielonego . Będzie bardzo ładnie.
Stary 2010-06-17, 13:47   #4399
mafda
Zadomowienie

mi sie fryzurka podoba ale fakt moze za dużo wszystkiego
więc jeśli chodzi o biżuterie ja raczej obstawiałabym tylko kolczyki i bransoletkę bez naszyjnika.
Stary 2010-06-17, 13:49   #4400
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kfaska Pokaż wiadomość
Wszystko bardzo ładne i pasuje. Bukiet przecudny!!! Tylko fryzurkę bym zrobiła mniej złożoną. Masz trochę bajernych ozdob postaci plisowania na sukni, kolorowego bukietu, ciekawej biżuterii Fryzura moze być bez kombinacji.Może taki zwykły banan, skoro chcesz fryzurę taką bardziej " w górę? Mogłabyś zamist storczyka, pięknego samego w sobie, nawiązać we fryzurce do bukietu i zrobic sobie malutki kolorowy stroik kwiatkowy np. hjedne kwiatek z tych w bikiecie i coś zielonego . Będzie bardzo ładnie.
Dziękuję Co do fryzury to właśnie wydała mi się taka w miarę prosta, zobaczymy co moja fryzjerka jeszcze wymyśli.
A co do kwiatów we włosach na pewno będą nawiązywać do bukietu

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 13:52   #4401
kaamii
Raczkowanie

Bardzo dziekuje oj mam taka nadzieje ze wszystko bedzie tak jak powinno byc. W sobote odbieram suknie wiec moze ta chwila radosci pozwoli chociaz na chwile zapomneic o stresie.
Stary 2010-06-17, 13:58   #4402
xxxKiNiUsxxx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Moja pierwsza przymiarka Suknia byla szyta w Stanach wiec pakowana i przysłana byla na płasko... Dlatego beda jeszcze wkładane fiszbiny aby powstaly te fale Jestem bardzo zadowolona bo rozmiarowo super Za dwa tygodnie wkleje zdj z koncowym efektem
Estee wyglądasz fenomenalnie w tej sukni!! Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Ja się Wam też pochwalę (pronovias magia - wzór troszkę przerobiona bo szyta u krawcowej)

22.08.2010 Nasz Skarb jest nareszcie z nami
Juleczka
xxxKiNiUsxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:05   #4403
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez xxxKiNiUsxxx Pokaż wiadomość
Estee wyglądasz fenomenalnie w tej sukni!! Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. Ja się Wam też pochwalę (pronovias magia - wzór troszkę przerobiona bo szyta u krawcowej)
Pięknie uszyta sukienka!! Trafiłaś na świetną krawcową. Bardzo ładnie w niej wyglądałaś Ile wyniosło Cię szycie a ile materiał?? Zdradź proszę bo ja też szyję swoją suknię u krawcowej (white one 414) i zastanawiam się ile mi policzy za szycie

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:07   #4404
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje, bardzo mi miło Odbieram w sobote jak wszytsko bedzie ok
Ty też wygladalaś prześlicznie, fryzurka super
Stary 2010-06-17, 14:11   #4405
xxxKiNiUsxxx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Pięknie uszyta sukienka!! Trafiłaś na świetną krawcową. Bardzo ładnie w niej wyglądałaś Ile wyniosło Cię szycie a ile materiał?? Zdradź proszę bo ja też szyję swoją suknię u krawcowej (white one 414) i zastanawiam się ile mi policzy za szycie
Za całość zapłaciłam 1150 zł materiał był już wliczony w cenę, oprócz tego dostałam jeszcze welon i bolerko (wszystko za 1150 ). A krawcowa jest po prostu mistrzynią w swoim fachu. Tak uszyła suknię, że prawie nie było widać mojego brzuszka (a byłam w 6 miesiącu) choć nawet mi na tym nie zależało i wydawało mi się, że ten model jeszcze bardziej go uwydatni a tu proszę
P.S. hehe nie śmiejcie się z moich butków (dopiero teraz je tam zauważyłam :P) ale miałam już przebrane bo w obcasach strasznie bolały mnie nogi :P

22.08.2010 Nasz Skarb jest nareszcie z nami
Juleczka

Edytowane przez xxxKiNiUsxxx
Czas edycji: 2010-06-17 o 14:13
xxxKiNiUsxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:25   #4406
kaamii
Raczkowanie

Cytat:
super wygladalas a sukienka sliczniutka
Stary 2010-06-17, 14:55   #4407
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Za całość zapłaciłam 1150 zł materiał był już wliczony w cenę, oprócz tego dostałam jeszcze welon i bolerko (wszystko za 1150 ). A krawcowa jest po prostu mistrzynią w swoim fachu. Tak uszyła suknię, że prawie nie było widać mojego brzuszka (a byłam w 6 miesiącu) choć nawet mi na tym nie zależało i wydawało mi się, że ten model jeszcze bardziej go uwydatni a tu proszę
P.S. hehe nie śmiejcie się z moich butków (dopiero teraz je tam zauważyłam :P) ale miałam już przebrane bo w obcasach strasznie bolały mnie nogi :P
Naprawdę taniocha jak z bolerkiem, welonem i materiałem Krawcowa faktycznie świetnie szyje, suknia pięknie wykończona. uroczo podkreśla brzuszek

Mi za materiały wyszło póki co 320 zł (muślin, sztywnik, atłas, podszewka i materiał na welon). Do tego dochodzi szycie, myślę że masz 500 zł. Bolerek itp. mieć nie będę bo suknia ma zwiewne rękawki. A welon szyję sobie sama

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:09   #4408
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie to wogóle nie jest przesadzonaa tak wogole to bardzo ładna i niech cie nie dręczy-dobrze wybralas!
Cytat:
Moim zdaniem mogło by być bolerko z rekawkiem takie jak wstawiła wyżej z takij koronki jak na dole sukni lub górze gorsetu, wyglądało by jak całość. Tylko nie wiem czy nie było by za dużo
Natomiast zawsze można zrobić z tego materiału z którego jest suknia zrobiona (ten gładki) wtedy będzie mniej rzucająco się w oczy.
hmm...i chyba tak wlasnie zrobie pewnie z tego materialu co bedzie gładka czesc sukni uszyje bolerko.Mi sie takie koronkowe bardzo podobaja ale z moją suknia bedzie tworzyc efekt choinki hehe
Cytat:
Napisane przez kaamii Pokaż wiadomość
witam ponownie Dawno mnie nie bylo na forum ale to dlatego ze do naszego slubu zostalo tylko 10 dni i kupe rzeczy jeszcze do zalatwienia.w ostatniej chwili zmienilam bukiet slubny
gratulacje! to juz niedługo bukiecik bardzo ladny, ogolnie lubie storczyki fryzurka tez ladna, lecz nie w moim stylu bo nie lubie koków
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja już kiedyś pokazywałam moją suknię ale ciekawa jestem co powiecie na mój zestaw ( we włosach będę mieć kwiat taki jak w bukiecie)
Zestaw super ladna sukienka i buty, fryzurka ok, z bizuterii radze zalozyc albo wisiorek albo bransoletke bardziej bym obstawiala za bransoletka a bukiet poprostu cudny ja bede miec w bardziej stonowanym kolorze, ale Twoj jest naprawde piękny

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 22:05   #4409
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Przesadzona? Chyba żartujesz
Jest piękna, w sam raz jeśli chodzi o zdobienia, z resztą wypowiadałam się już na jej temat, jak ostatnio ją wrzucałaś
Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Sukienka jest śliczna; moim zdaniem suknia ślubna musi być choć trochę strojna, nie przesadzajmy z tą skromnością
Cytat:
jak dla mnie to wogóle nie jest przesadzonaa tak wogole to bardzo ładna i niech cie nie dręczy-dobrze wybralas!
dziękuję Jutro chyba ją już odbiorę, wpłacę resztę i ... klamka zapadnie Wiem, marudna jestem Chciałabym być pewna, ze to Ta
Stary 2010-06-17, 23:20   #4410
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie te buciki mi troszkę nie pasowały
Ale wyglądałaś ładnie i nie martw się, widać brzuszek
No przynajmniej ja zwróciłam na to od razu uwagę
Gratulacje

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości