ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-17, 09:09   #91
gosia0974
Raczkowanie

Smile Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

witam was
dziś mój 4- ty dzionek protalu i na wadze minus 3 kg
wczoraj wieczorem byłam trochę osłabiona,dobrze że byłam w domu
ale dziś czuję się ok
zaraz zabieram sie za pranie póki mam energie

gosia0974 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 09:29   #92
karadka
Zadomowienie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

lyrabea - gratuluje spadku a jak sie trzymasz? z grzeszkami czy dajesz rade? i ile jeszcze Ci zostalo?

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

gosiu, oslabienie, zawroty glowy, zimno, niemily smak w ustach - po 2 tygodniach minie! to wszystko normalne podczas tej diety i kazda z nas przez to przechodzila
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 09:36   #93
gosia0974
Raczkowanie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

Wielkie dzięki za wsparcie.Własnie zamawiam sobie"modlitewnik".

dukan od 14 czerwca
start-108
dziś 105

Edytowane przez gosia0974
Czas edycji: 2010-06-17 o 09:57
Stary 2010-06-17, 11:36   #94
agamagda
Rozeznanie

a ja muszę jakieś smarowidło nowe zakupić
to rozgrzewające eveline nie bardzo na lato

pakunki
no i mam dylemat
wagę pakować czy nie?
chyba zobaczę jak autko się zapełni tobołkami
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 11:40   #95
karadka
Zadomowienie

agus, ciesz sie urlopem a waga sobie nie zawracaj glowy kiedy jedziesz?
Stary 2010-06-17, 12:06   #96
agamagda
Rozeznanie

dziś w nocy
Kołobrzeg
biorę laptopa więc nie zniknę
niestety nie udało mi się kwater znaleźć
a wiec w ciemno
zawsze tak jeździmy ale już chyba za stara jestem
z dziećmi 640km, człowiek zmęczony i jeszcze szukanie
Stary 2010-06-17, 12:21   #97
karadka
Zadomowienie

agus a na necie szukalas? bo mysle ze spokojnie znajdziesz jeszcze a z dziecmi to lepiej miec juz co pewnego ale skoro masz juz doswiadczenie to tez powinno byc ok na jak dlugo jedziecie? mam nadzieje ze pogoda dopisze - jednym slowem zazdroszcze i odemnie masz pozwolenie na rybke z frytkami i salatka i zimne piwko do tego..... ale sie rozmarzylam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 12:37   #98
gosia0974
Raczkowanie

dziś w nocy
Kołobrzeg
biorę laptopa więc nie zniknę
niestety nie udało mi się kwater znaleźć
a wiec w ciemno
zawsze tak jeździmy ale już chyba za stara jestem
z dziećmi 640km, człowiek zmęczony i jeszcze szukanie

Słonecznej pogody życzę
Stary 2010-06-17, 13:12   #99
elskede
Rozeznanie

Witajcie Pubu i Lyra , mam nadzieję, że zagrzejecie tu długo, jak większość z nas trzymam mocno kciuki za Wasze postępy

Właśnie wróciłam z siłowni - było bosko, 2 bite godziny ćwiczeń, pot lał się ciurkiem, aż mi się słabo w pewnym momencie zrobiło i odpoczęłam sobie 10 minut. Mają tam takie fajne sprzęty, że nie omieszkam tam wpadać codziennie super kopniak motywacyjny. Myślałam, żeby wyskoczyć na basen jeszcze, ale jestem podziębiona, byłam nawet w przychodni zapisać się na wizytę, ale okazało się, że moja lekarka już tam nie pracuje no świetnie po prostu, kicham prycham, ludzi zarażam, w niedzielę w komisji obwodowej będę, no pięknie się zapowiada ten weekend.

Pubu piszesz, że czereśnie , za 50 zł, ale chyba nie zarabiasz tam 5zł za godzinę jak w PL Nie przeliczajmy zagranicznych pieniędzy na polskie, bo dla nas i naszych pensji zawsze wyjdzie kosmicznie drogo - zwłaszcza jeśli chodzi o kraje skandynawskie . Swoją drogą gratuluję Ci mieszkania w takim fajnym kraju, mimo deszczu i słot przyjemnie się tam żyje pewnie . A jeśli chodzi o jabłka - to ja kocham te zielone holenderskie napędzane nawozem hehehe

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 13:20   #100
galloway
Rozeznanie

cześć kobitki również witam nowe koleżanki dukanki
ja to nie mam za bardzo czym się pochwalić bo wczoraj w markecie były przecenione ciastka-bajaderki, no i ciocia galloway kupiła 15szt a wszamała sama 8szt to tylko ja tak potrafię że jeden dzień idzie mi super i motywacja jest a już na drugi coś wstępuje we mnie i dupa-grzeszę.
Dzisiaj już nie łażę po marketach więc pokus nie będzie...
Acha a waga stoi w miejscu...ufff, zobaczymy czy jutro nie pokaże na + po bajaderkach.
A propo truskawek to czytalam że są super na odchudzanie....
agamagda fajnie Ci że jedziecie, wracaj wypoczęta i zdrowa a wagą się nie przejmuj,ja bym nie brała no chyba że jechałabym na dłużej niż dwa tygodnie, a Wy na długo? A i ode mnie też masz dyspensę na coś ekstra do jedzenia w końcu to wakacje
pabu ja otręby jem w postaci placuszków i zawsze robię z wiekszej ilości niż doktorek zaleca. A placuszki robię z tego co mam pod ręką (zawsze wyjdą) Jogurt naturalny lub kefir lub serek homo nat., albo wszystko razem i daję otręby +2 jajka plus mleko w proszku odtłuszczone (a jak nie mam to nie daję) + trochę kakao +trochę proszku do pieczenia.Wszystko mieszam i na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piec około 20 min

Edytowane przez galloway
Czas edycji: 2010-06-17 o 13:22
galloway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 15:11   #101
karadka
Zadomowienie

elskede
gall
to na poczatek a teraz to opisze
elskede jestem bardzo z Ciebie dumna!!! i po cichu zazdroszcze tej silowni! tez bym chciala ale nikt ze mna nie chce zobaczysz jak pieknie sobie sylwetke wyrzezbisz!

gall!!!!! dostajesz nagane a juz myslalam ze na dobrej drodze jestes!!! wytrzymaj jeszcze miesiac - prosze!!! a potem pojdziemy na III i pogrzeszymy oficjalnie! albo zrob tylko jeden dzien w tygodniu grzeszny

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

gall - cofam nagane - wlasnie zdjecia widzialam - ślicznie i bardzo zgrabnie wygladasz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 15:58   #102
Pabu
Przyczajenie

Dobry dzien wszystkie Dukanki
Polowa dnia za mna i nawet nie nagrzeszylam.

sylwusia085...jak tam egzaminy?

haniula1803
galloway
....dziekuje Wam za przepisy na placuszki...rzeczywiscie dziala daje rade przelknac otreby

elskede...no coz....cena czeresni...masz racje tutaj sa inne stawki...ale mimo wszystko nawet na te zarobki to cena baaardzo wysoka.
Ja mieszkam tutaj dwa lata i ciagle marudze ze drogo.Ale nie tylko ja...bo jak jedziemy z moim facetem (dunczykiem) do Polski...to tylko slysze: Jeju jak tanio.Wracamy do domu i przeklina ze tu za drogo i ile rzeczy on by kupil za to w Polsce

No wlasnie...ja 27 czerwca jade na tydzien do Polski...jak ja tam wytrwam bez Was i kopniakow w razie jak mi sie zachce nalesnikow?No bo jak jechac do domu i nie wstapic do ulubionej nalesnikarni? ;(
Wtedy bede na 2 fazie,wiec troszke latwiej...ale....

Dzis moj 5-ty dzien...i nie wiem czy ma byc ostatni?
W ksiazce przeczytalam ze 1 faza trwa od 2 do 7 dni.
Ja zrobilam sobie test po dwoch dniach diety i mialam stosowac pierwsza faze do dzis wlacznie.Tego sie trzymac?
W sumie spadlo mi 2,5 kg...niewiele...ale ja nie mam bardzo duzo do zrzucenia.

Prosze napiszcie mi w jaki sposob ustawiacie sobie te Wasze info o kolejnych zrzuconych kg...w podpisie?Co sie tez pochwale

Elskede...prosze napisz mi jak sie czujesz po silowni bez weglowodanow przed...?Ja czasu pierwszego dnia diety chodzilam na spinning 3-4 razy w tygodniu,ale przeczytalam ze nie zaleca sie cwiczyc w 1 fazie...a to intensywna jazda.We wtorek bylam pobiegac...i powiem ze bylo cieeeezko.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Galloway...ja dopiero teraz doczytalam o tych bajaderkach wow....
A ja myslalam ze tylko ja tak mam ze za jednym podejsciem moge oproznic np. pudlo ptasiego mleczka
A lazenie po sklepach,jeszcze np. na glodno....to porazka po calosci
Wiem cos o tym Jestem wtedy jak odkurzacz.Pochlone wszystko

Faza 1 (5 dni) 13.06-17.06 (-2,5 kg)
Faza 2 18.06....
Pabu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 16:02   #103
domino166
Raczkowanie

A ja już 4 dzień same proteiny,jestem z siebie dumna
Za chwilę na obiad robię sobie befsztyk z polędwicy a wiczorem wątróbka,co by to żelazo uzupełnić

Pabu ja piekę bułeczki z otrębów i traktuje je jak pieczywo.Można zjeść dwie dziennie .

Przepis na 4 bułki:
4 łyżki otrębów owsianych
2 łyżki otrębów pszennych
1 jajko
2 łyżki serka homo lub jogurtu
pół łyżeczki proszku do pieczenia
sól

Jajko roztrzepuję trzepaczką ,dodaję serek,proszek,otręby,sól. Czekam aż otręby nasiąkną.Zrobiona masę przekładam do jednorazowych foremek(z papieru)a te wkładam do metalowych.Piekę 25 min w 180 stopniach.

Karadko ja też chcę od lipca na III fazęmam nadzieje,że to będzie możliwe.

Gall ja Ci wybaczam wszystkie grzechy bo wyglądasz super,jesteś szczupłą laską
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 16:03   #104
Megi428
Wtajemniczenie

Witam Kochanieńkie
U mnie dzisiaj nie wiem jak wagowo bo jak często mi się zdarza - zaspałam
Gratuluję spadków
Sylwusia jak examiny??????

Aguś zrób urlop od ważenia, wypoczywaj, zgrzesz czasami, ciesz się wakacjami i wracaj do nas uśmiechnięta , a do maziania to Evelin ma świetne serum chłodzące - też wyszczuplające

Karadko taka ze mnie księga wiedzy jak z dupy trąbka
ale napiszę wam indeksy paru warzywek, za chwilkę wrzucę

Vandros za super schudnięcie i pochwały , a za czeresieńki i truskawy normalnie na gołą dupę , no chybaże przechodzisz na IIIkę?? bo w sumie mogłabyś już chyba???

Cytat:
Napisane przez Pabu Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Musze przyznac ze czytam wasze posty i patrze z nadzieja w przyszlosc,ze za jakis czas i ja bede sie tak cieszyla jak Wy,z utraconych kilogramow.
Witaj Pabu i powodzenia

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dzisiaj 2 dzień na samych białeczkach ale cosik się żle czuje, a na pocieszanie od mamy usłyszałam: ,,co ty tak źle wyglądasz? w ciązy jesteś ? dobre co?
Haniula a może ty też Dukanka nosisz w sobie??

Cytat:
Napisane przez Pabu Pokaż wiadomość
No wiec tak...
Diete zaczelam w niedziele z waga 57 kg a test zrobilam wczoraj i wpisalam wage z wczoraj... 55 kg i niby docelowo ma byc 53.Mam 163 cm wzrostu...i niby BMI ok...ale to ma sie nijak do tego jak wygladam.I nie przesadzam.Mam wystajacy tlusty brzuch i wylewajace sie walki.Brrrr
Ło matko aleś ty chudzinka, z czego ty chcesz chudnąć???
Może tylko jakieś ćwiczonka wystarczy???

Cytat:
Napisane przez isabella77 Pokaż wiadomość
czytam, że próbujecie czasem zgrzeszyć i zjeść jakiegoś owocka - mniam, ja też wieczorkiem zgrzeszyłam i zjadłam pare truskawek - ale nie mogłam się cofnąć przed tym
Isabella próbujemy grzeszyć czasami, ale na początku naprawdę nie polecam bo waga nie będzie spadać i motywacja wtedy z grubsza pada , jak już wcześniej pisałam przez pierwsze 2 miesiące nie grzeszyłyśmy

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
...:roz a:Heeej Dukaneczki..: roza:.
Jak to możliwe, że sobie tu prężnie dukacie już od lutego a ja nigdy wcześniej nie trafiłam tu do Was na wątek??!!
Tylko Meggi znam...
Hej Lyra, gratuluję III fazy

Cytat:
Napisane przez galloway Pokaż wiadomość
ja to nie mam za bardzo czym się pochwalić bo wczoraj w markecie były przecenione ciastka-bajaderki, no i ciocia galloway kupiła 15szt a wszamała sama 8szt
no i ciocia galloway dostanie na gołe dupsko
ale mi smaka narobiłaś tymi ciachami , mi to się marzą takie Lu z bakaliami i czekoladą w środku
Stary 2010-06-17, 16:06   #105
domino166
Raczkowanie

Elskede super z tą siłownią,zobaczy sz, po jakimś czasie poczujesz się lepiej psychicznie i fizycznie.
Stary 2010-06-17, 16:07   #106
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domino166 Pokaż wiadomość
A ja już 4 dzień same proteiny,jestem z siebie dumna
Brawo Domino
Stary 2010-06-17, 16:09   #107
Pabu
Przyczajenie

Domino166
dziekuje za przepis na buleczki.Chyba sa smakowite.

Megi428
ja wiem ze moja waga nie oddaje mojego wygladu...gdybym tylko miala wiecej kasy i sie nie bala to juz dawno bym sobie jakas liposukcje czy cos strzelila...
Cwiczenia....3-4 razy w tygodniu chodze na spining...to intensywna godzinna jazda na rowerze,spalasz kalorie jak diabli
Tylek mi zlecial,uda tez...a brzuch jak byl tak jest.Mialam nawet indywidualnie dobrany trening na miesnie calego ciala z naciskiem na brzuch, ale po 2 miesiacach bez efektow dalam sobie spokoj...moze szybko ale ja niecierpliwe dziecko jestem

Faza 1 (5 dni) 13.06-17.06 (-2,5 kg)
Faza 2 18.06....
Pabu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 16:26   #108
Megi428
Wtajemniczenie

Jak obiecałam tak robię - indeksy glikemiczne w skrócie, ale powiem że różne źródła mają wahania między sobą o kilka "punktów", nawet granice się różnią, bo ja drukowałam kiedyś z jednego źródła i były dane jak napisałam poniżej, a dzisiaj znalazłam coś w formie tabelki :

http://www.pfm.pl/u235/navi/200076

IG niski - do 50
IG średni - od 50 do 70
IG wysoki - pow. 70

Warzywa :
IG 15 – pomidor, papryka, ogórek, rzodkiewka, cebula, brokuły, kalafior, pieczarki, kapusta, cukinia, czosnek, rzodkiewka, kapusta kiszona
IG 20 – bakłażan
IG 30 – fasolka szparagowa, buraki surowe, marchewka surowa
IG 57 - młode ziemniaki
IG 65 – kukurydza, buraki gotowane
IG 70 – ziemniaki, kalarepa
IG 85 - marchewka gotowana !!!

Owoce :
IG 15 – morele świeże,
IG 22 – czereśnie
IG 25 – truskawki, grejpfrut, wiśnie
IG 35 – jabłka, brzoskwinie, morele suszone
IG 42 – gruszki
IG 46 - winogrona
IG 52 - kiwi
IG 60 - banan – im bardziej dojrzały tym większy IG ma
IG 65 – melon
IG 75 – arbuz !!!!!

PIWO - pow. 100 !!!!!

Karadko
jeśli chodzi o paprykę to ona może działać wzdymająco podobnie jak kapusta czy kalafior itp. więc może stąd wrażenie że tyjesz po niej

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-06-17 o 16:30
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 17:21   #109
karadka
Zadomowienie

megi - dzieki za liste! na szczescie piwa nie lubie a wodka ile ma?

pabu na prawde chudzinka jestes ale wiem ze z brzucha najgorzej schodzi - tez tak mam

domino ja postaram sie dac z siebie wszystko teraz i od polowy lipca na III - mysle ze tez cos jeszcze spadnie skoro po obzarstwie teoretycznie nie przytylam a moze bedzie lzej i mam zamiar kontynuowac moje cwiczenia wiec brzuch tak czy siak musi troche spasc
i gratuluje Ci wytrwalosci

isabella - nie grzesz na poczatku bo ciezko przestac! i chcesz wiecej i wiecej!!! ja prawie 3 miesiace sie ostro trzymalam i wtedy 16 kilo poszlo a ostatni miesiac 0,8 kg wiec sama widzisz! lepiej zacisnac zeby zeby szybciej na III faze wskoczyc!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 17:57   #110
elskede
Rozeznanie

Pabu - pytałaś o otręby - ja robię jak większość dziewczyn stąd - muffinki, nawet dzisiaj je robiłam a więc: 8 łyżek otrębów owsianych, 4 łyżki otrębów pszennych, 4 jajka (z tym że oddzielamy żółtka od białek, białka ubijamy), 3 krople aromatu pomarańczowego bądź cytrynowego, łyżka słodziku, serek nat homogenizowany (choć jak nie masz naturalnego może być waniliowy) i wsio ja łyżką rozkładam placki na blaszce, później piekę 20-25 min w 180C - bynajmniej dzięki nim nie mam problemów z porcelanką.
A jeśli chodzi o ceny - wiem o co Ci chodzi ogólnie z tymi kosztami etp., nie wnikajmy dalej, mam nadzieje, ze nie poczulas sie w zaden sposob zaatakowana moja poprzednia wypowiedzia, bo nie mialam na mysli zadnych zaczepek
A jeśli chodzi o ćwiczenia to ja nie jestem już na czystych P, zostało mi tylko 5kg do zrzucenia i to jest taki przełom między fazą III, a II, a IV także ruch mi nie zaszkodzi, sama nie ćwiczyłam na początku tej diety, dopiero od miesiąca chodzę na basen, a od dzisiaj na siłownię, także to dopiero początki są Też moim nefralgicznym punktem jest brzuch, troszkę ramiona i maciupko uda (bo ja ogólnie od zeszłego października straciłam 17kg), od października do 19 lutego zrzuciłam 11 kg, od 19 lutego na początku na Dukanie straciłam 8kg, ale po moich grzesznych akcjach przytyłam 2kg i tak trzymam wagę 73kg od 1,5 miesiąca jakoś, nie tyję, nie chudnę. Ale teraz zamierzam to zmienić i zrzucić ostatnie 5kg - choćby miało mi to zająć następne kilka miesięcy (choć doktorek wyliczył mi 69kg na prawidłową wagę), nie zależy mi na wadze jako takiej (cyferkach), ale na ładnie wyrzeźbionym ciele, a do tego jeszcze długa droga, ale bez ćwiczeń nie ma szans, dlatego zaczęłam moją przygodę z siłownią.

Gall - ja Ci dam

Karaduś - właśnie o to chodzi, że idź sama, nie patrz na innych, bo ja się tak oglądałam za moją koleżanką, która obiecywała ze mną iść, że wyszło na to, że ona nie poszła i nie pójdzie, a ja bym się nie doczekała, wierz mi, że na siłowni znajdują się naprawdę fajni ludzie, którzy pomogą, ale też pogadają i jest wesoło naprawdę nie czekaj z tym, bo długa droga przed nami - bo miesiąc nie wystarczy, żeby wyrzeźbić sylwetkę - trzeba na to poświęcić co najmniej pół roku serio.

Domino - dziękuję Kochana

O Megggii - a ja wpierdzielałam ostatnio arbuza jak się patrzy szoook, taki wysoki indeks ma buuuu

Stary 2010-06-17, 18:02   #111
jolka65
Raczkowanie

Witam Już wróciłam i się melduję. Waga dalej stoi jak zaczarowana, od soboty same białka więc spróbuję popędzić ten mój leniwy organizm, a jak się nie uda to chyba skapituluję i przejdę na III do grudnia dam sobie trochę wytchnienia i grzecznie wrócę na II wtedy zrzucę resztę.
Pabu, Isabell, Domino, Gosia trzymajcie się tak dalej a za niedługo będziecie świętować.
Agamagda wypocznij i nie za bardzo przejmuj się dietą daj sobie trochę wytchnienia słoneczka życzę i bawcie się dobrze.
Megi bardzo ciekawe te indeksy glikemiczne chyba trzeba się temu bardziej przyjrzeć i pomału wprowadzić.
II faza 5/5 - 02.07.- 88
III faza - 5.06 - 86
mój cel poniżej 70 - nie wiem kiedy
jolka65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 18:16   #112
agamagda
Rozeznanie

dziś znowu usłyszałam, że fajnie wyglądam
od mamy przedszkolnej, która to w lutym ze mną sie umawiała na basen, siłownie, rower itp
i dziś mówi że ona nic nie robiła, znaczy z tą siłownią, nie chodziła

na ok dwa tygodnie jedziemy
podjadać pewno będę tortillę
i pewno PW tylko, bo łatwiej, choćby wieśniaka z warzywkami
Stary 2010-06-17, 18:18   #113
jolka65
Raczkowanie

A teraz muszę się przyznać nagrzeszyłam 2 szaszłyki z wieprzowiny i boczku a do tego 1/2 kg truskawek. Nie wytrzymałam pochłonęłam
II faza 5/5 - 02.07.- 88
III faza - 5.06 - 86
mój cel poniżej 70 - nie wiem kiedy
jolka65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 18:22   #114
karadka
Zadomowienie

arbuz hmmm ZJADLABYM!!!!!!!!!!!!!!!
ale szok ze taki niedobry dla nas a ja glupia myslalam ze to sama woda!!! ale tak o ym arbuzie mowicie ze ja nie wiem czy nie zrobie na sobote( idziemy na roczek do mojej przyjaciolki) takiego upitego tzn nasaczonego alkoholem pycha!!! oj cos widze ze sobota bedzie mega grzeszna takze po tych 5 dniach bez zadnych grzeszkow zaszaleje
Stary 2010-06-17, 18:22   #115
elskede
Rozeznanie

Baw się dobrze Aguś

Jola już Cię lubię

Karadko pijaku - ale smaka mi narobiłaś powiem Ci

Stary 2010-06-17, 18:30   #116
karadka
Zadomowienie

jolka nie jest zle w Twoim przypadku moze to ruszy metabolizm?!?! zobaczysz na wadze jutro!

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

elskede dodam jeszcze ze tort tez bedzie pyszny bo brala odemnie przepis ktory robilam w zeszle swieta byl tak pyszny i wysoki ze na poczatku nikt nie chcial wierzyc ze to moj wypiek tak super wygladal i smalowal no i grilowanko
Stary 2010-06-17, 18:33   #117
domino166
Raczkowanie

Pyszny taki arbuz tylko szybko zwala z nógteż bym zjadła,wypiła

Aga baw się dobrze na tym urlopie i nie zamęczaj się dietą. W końcu to wakacje.Dwa tygodnie zlecą szybko jak wrócisz,wrzucisz 5 dni protein i będzie ok.

Jolka od jutra na dietę marsz.a dzisiejsze Ci wybaczam.

Stary 2010-06-17, 18:36   #118
milenka23a
Raczkowanie

GG do milenka23a

witajcie
mam mały problem kilka dni byłam w szpitalu i musiałam przerwac dukanie zastanawiam się czy mam zaczynac od poczatku czy dalej ciagnac 5/5? z góry dziękuje za odpowiedz . pozdrawiam i zycze miłego wieczoru
milenka23a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 18:46   #119
elskede
Rozeznanie

Karadka nie mów, że masz w sobotę urodziny? No nie gadaj, bo jak obie jesteśmy z 19 czerwca tooooo nieźle by było

Stary 2010-06-17, 18:47   #120
domino166
Raczkowanie

Milenka-ja jestem za 5/5.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości