Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-17, 16:57   #1681
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Weronisia pyszności miałaś na obiad - ja tak wczoraj jadłam i brzusio sliczny, u mnie dopiero 13tc a od wczoraj bardzo mi wywaliło brzuszek...tak zupełnie nagle ale na wadze na szczęście na razie +0 ale ja startowałam z nadwagą i mam nadzieję że przytyje max 10kg bo mam swoje zapasy

podczytywałam sobie dziś wątek mam lipcowo-sierpniowych - już się zaczęło rozpakowywanie a jakie brzucholki - wow, nie umiem sobie siebie wyobrazić w 9 m-cu...

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:01   #1682
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam jeszcze pochwalić, że dziś nie zjadłam ani jednej łyżeczki Nutelli i ani jednego kawałka chleba czy bułki
Na dodatek kupowałam picie w cukierni i ... nie kupiłam ciastka!
Jestem z siebie taka dumna

Wracając do domu wjechałam do sklepu na warzywne zakupy.
Byłam już tak głodna, że zjadłabym nawet trawę sprzed bloku

Zjadłam dietetyczny przepyszny posiłek, nawet moja córka się zajadała.

Irsin specjalnie dla Ciebie to piszę, bo nie lubisz warzyw.

Zjadłam ugotowane na parze brokuły, kalafiorki, fasolkę szparagową i marchewkę - podsmażyłam je potem krótko na patelni z rozmaitymi przyprawami - no już sam zapach spowodował ślinotok.
Do tego piersi z kurczaka w przyprawach ...

Załączam fotkę zdrowego jedzenia.

A kusiły mnie frytki... ale się nie dałam!

No a mój brzusio mimo obżarstwa wygląda tak
Kochana, ja warzywa uwielbiam - jestem wegetarianka A obiad wygląda pysznie!!!

Dzisiaj tez nie zjadlam ani nic slodkiego ani lodow

Moj brzuch chyba byl taki wielki i bolacy po nektarynkach wczorajszych .
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:15   #1683
essence30
Raczkowanie

GG do essence30 Send a message via Skype™ to essence30

"powiem" tak: nigdy więcej tyle przerwy w czytaniu Was!!! tyle chciałam napisać a już zapomniałam co do kogo.

CZy Wy też macie takie stany zawieszenia/ brak słów/ albo zapomianie co się chciało powiedzieć???!!!

Piszecie o wózkach , ubrankach, łóżeczkach...... normalnie jazzz... ja jeszcze nie mam nic, kompletnie nic, słodkie są te wszystkie ubranka , wszystkie mogłabym je pożreć oczami!!

Może będziecie się śmiały, ale ja znam sprawdzony sposób na ból głowy - sprawdzony przeze mnie, a czesto miewam straszne bóle głowy. Tym sposobem są liście kapusty, trzeba wziąć kilka - rozbić je tłuczkiem, żeby puściły trochę soku i przyłożyć do głowy - mi pomaga.

A co do ubrań ciążowych..... ja sama jestem z Lublina, ale jutro mam być w Piasecznie, nie wiecie czy w Nadarzynie sa jakieś ciuchy ciążowe? Ja tez juz sie w nic nie dopinam! Najpierw schudłam 5 kg, a teraz przytyłam 8! Apropos piękne macie brzucholki! My z mężem nazywamy nasze dzidzi Brzusiowy/a :P Wierci się już dużo i to jest piękne

A ja też słucham Comy i Pearl Jam, byłam nawet na ich koncercie jak grali z Linkin Park ! no i jeszcze Rammstein -- chociaż Brzusiowemu jeszcze nic takiego nie puszczałam))

Nasze nadchodzące Szczęście http://www.suwaczki.com/tickers/gannugpjm5i8xhb7.png
essence30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:27   #1684
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wieczorem dostałam pierwszego kopniaka właściwie to dwa kopniaki dziś jak na razie cisza ale czekam do wieczorka może dzidziol znów się rozrusza
serdecznie gratuluję

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
a ja nadal nie czuje ruchów...zaczynam się niepokoic
mam pytanie do Weronisi czy śpiworek długi na 75 cm nie będzie za duży?
bardzo podoba mi się ten
http://www.allegro.pl/item1069292585.html
się wtrącę,śpiworek powinien być ok i wystarczyć do 6mc. Są jezcze na rynku spiworki do dla newborn i wystarczją do 3mc,ale twój wybór jest praktyczniejszy

Cytat:
Napisane przez Inez82 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe mamuśki. Dołączam się do Waszej pisaninki. U mnie 19 tc, wczoraj poczułam właśnie pierwsze ruchy- coś niesamowitego. To moja pierwsza ciąża, no i bardzo wyczekiwana, wcześniej nie obeszło się bez problemów, ale najważniejsze, że teraz wszystko jest w porządku. Całuski dla Was i Waszych Kruszynek
Witam serdeczni i gratuluję pierwszych ruchów

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Witam!
Ale mam dziś dobry humor i pełno energii.

Ursull, ja też uwielbiam Pearl Jam. To jeden z moich dwóch ulubionych zespołów. Drugi to Hey. Comy słuchałam w liceum (nie byli jeszcze bardzo znani), do tej pory często do nich wracam. Lubię też ścieżki dźwiękowe, najbardziej "Amelię". A z nowości Tubelord i Cajun Dance Party - oj maluch nie będzie miał ze mną lekko.
Ja teraz mam fazę na Comę i non stop magluję " Pierwsze wyjscie z mroku". W poprzedniej ciąży tez tego słuchałam,potem przerwa i teraz znowu,to chyba podśwaidome . Pearl jam to moja miłość od 15 lat i wierna jestem. Lubię tez System of a down. Hey lubiłam kiedyś,ale coś mi zaczęło w nich przeskadzać.

Cytat:
Napisane przez essence30;20057537/
A ja też słucham Comy i Pearl Jam, byłam nawet na ich koncercie jak grali z Linkin Park ! no i jeszcze Rammstein -- chociaż Brzusiowemu jeszcze nic takiego nie puszczałam))
Ja byłam na koncercie Pearl Jam na Torwarze w 1996 roku,taka stara jestem . Pamiętam jak stałam i ryczałam,bo taka byłam happy,że widze ich na żywo. Kiedyś nwet wygralam konkurs w radiu na największą fankę Pearl Jam,stare czasy . Linkin Park i Rammstein też bardzo lubię .

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-06-17 o 18:18
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:28   #1685
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

Ehh, no co już pokićkałam Przecież ty mięsa nie jesz, a nie warzyw.
A to chyba Kretencja nie lubi warzyw?

No to Irsin gratulacje za siłę woli
Ja ze słodkiego to tylko Activia 0,1 % z otrębami.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:43   #1686
kretencja
Zakorzenienie

Brzuszki śliczne

Weronisia,
Twój obiadek bardzo apetyczny Ja warzywa lubię. Owoców nie

Joanna, nie wiem czy to przedszkole po macierzyńskim jeszcze będzie "moje" A w ogóle poszperałam na forach i kobietki bardziej sobie chwalą od Bebelulu te chusty:
http://www.natibaby.eu/sklep/?p=p_7&...sta-nati-paski

Essnece, dzięki za informację. Może się wobec tego za tym kremikiem rozejrzę. Ta skóra mi się chyba po prostu zrobiła bardzo wrażliwa, bo te przesuszone miejsca oczywiście reagują najgorzej na mycie, na dotyk, a także... na wypicie gorącej herbaty (zaczerwieniają się bardziej, niż reszta twarzy)... Postaram się być dla mojej skóry teraz łagodna i poobserwuję sytuację. Nie sądzę, żeby było to coś wymagającego pilnej pomocy lekarza

A ja byłam u diabetologa. Wizyta umówiona jeszcze przed ciążą , ale gin - mimo mojej kwietniowej konsultacji w szpitalu - powiedział, żebym i tak poszła, porozmawiała jeszcze z innym lekarzem. Miła pani doktor powiedziała w sumie to samo co w szpitalu - że najprawdopodobniej taka moja uroda. Że czasem tak może się cukrzyca zaczynać, ale za długo raczej się to u mnie ciągnie jak na początki cukrzycy (od ładnych 10 lat). Dała mi glukometr i powiedziała, żeby sobie od czasu do czasu mierzyć i pokazywać wyniki ginowi, żeby mieć to pod kontrolą, bo cukrzyca ciężarnych mimo wszystko mi grozi teoretycznie. No i tyle Cieszę się, że mi ten glukometr dali, bo nieraz jak czułam, że mi cukier spada to chciałam sobie sprawdzić jak bardzo Teraz już będę mogła

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:46   #1687
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
A, zapomniałam się pochwalić - dziś kupiłam pierwsze ubranko ciążowe -jeansy.
No to się chwalę - razem z brzuszkiem.
śliczny

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Weronisia pyszności miałaś na obiad - ja tak wczoraj jadłam i brzusio sliczny, u mnie dopiero 13tc a od wczoraj bardzo mi wywaliło brzuszek...tak zupełnie nagle ale na wadze na szczęście na razie +0 ale ja startowałam z nadwagą i mam nadzieję że przytyje max 10kg bo mam swoje zapasy

podczytywałam sobie dziś wątek mam lipcowo-sierpniowych - już się zaczęło rozpakowywanie a jakie brzucholki - wow, nie umiem sobie siebie wyobrazić w 9 m-cu...
u mnie zaczełam też 13 i tak troszkę coś widać

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

ja też ale próbuje dorzucić jakieś piersi z kurczaka bo mi mteściowa marudzi ze źle jem

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:21   #1688
kliwia
Zakorzenienie

laseczki pokazuje wam ten wozek, bo znalazlam na allegro.
Kolor identyczny no i ma skorzane paski zamiast sprezyn amortyzujacych.
http://allegro.pl/item1083210734_woz...irmy_jedo.html
Ja byma miala zaplacic za ten od kolezanki 600zl - i w cenie jest cale wyposazenie wozka, razem z fotelikiem samochodym, spiworkiem do gondoli, oslonka na nogi do spacerowki, torba, parasolka folia, etc
I co myslicie?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-06-17 o 18:22
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:25   #1689
kasiule
Raczkowanie

Witajcie.
Przed chwilą wróciłam z pracy, zrobiłam sobie dużą michę sałatki (same świeże warzywka: sałata rzymska, pomidory, papryka, ogórek...), zasiadłam przed komputerem i jedząc sałatkę czytałam, co napisałyście przez cały dzień.

Cytat:
Ja wczoraj wieczorem dostałam pierwszego kopniaka właściwie to dwa kopniaki dziś jak na razie cisza ale czekam do wieczorka może dzidziol znów się rozrusza
Ja też chcę kopniaka. Muszę pogadać z maleństwem, może uda mi się ją namówić.

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Tz sie śmiał z tego sikania, bo ja oczywiście stwierdziłam - nasze nie będzie sikać... ech

Anecka zaraziłaś mnie tymi wózkami zamiast się uczyć siedze na allegro...
Ja też wszystkim twierdzę, że nasze maleństwo będzie grzecznie spało, bez płaczów, kolek, sikania. A jak urośnie, że będzie grzecznie siedziało przy stole, malowało sobie albo się czymś bawiło

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam jeszcze pochwalić, że dziś nie zjadłam ani jednej łyżeczki Nutelli i ani jednego kawałka chleba czy bułki
Na dodatek kupowałam picie w cukierni i ... nie kupiłam ciastka!
Jestem z siebie taka dumna
Brawo Weronisia.
I ja się przyłączam do akcji STOP SŁODYCZOM, LODOM I INNYM PUSTYM KALORIOM.

A u nas zaczęły się letnie wyprzedaże. Widziałam dziś na wystawie PROMOD i RESERVED plakaty -50%. Co prawda nie jestem zakupowym maniakiem, ale tym razem z wielką chęcią skorzystam i w końcu kupię sobie jakieś tuniki czy coś innego ala ciążowego.

Anecka, mnie też zaraziłaś wózkami. A Weronisia ubrankami - wczoraj kupiłam pierwsze 4 sztuki w internetowym second handzie. Już nie mogę się doczekać przesyłki.
kasiule jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:30   #1690
kretencja
Zakorzenienie

Kasiule, sałata rzymska Gdzie kupujesz, ja nigdzie nie mogę znaleźć!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-17, 18:30   #1691
kliwia
Zakorzenienie

kasiule w jakim second handzie on line kupujesz?
Stary 2010-06-17, 18:30   #1692
kretencja
Zakorzenienie

A mnie wózki nudzą
Oglądam za to z przyjemnością zestawy pościeli i chusty do noszenia

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-17, 18:35   #1693
M25
Zadomowienie

Cytat:
A, zapomniałam się pochwalić - dziś kupiłam pierwsze ubranko ciążowe -jeansy.
No to się chwalę - razem z brzuszkiem.

Brzusio boski
Stary 2010-06-17, 18:41   #1694
kasiule
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Kasiule, sałata rzymska Gdzie kupujesz, ja nigdzie nie mogę znaleźć!
Kupiłam w osiedlowym supermarkecie Billa. Tylko że w Polsce takich nie ma... A patrzałaś np. w Tesco albo w Piotrze i Pawle? W Łodzi na pewno można ją gdzieś dostać. Próbuj raczej w marketach niż w warzywniakach.
Stary 2010-06-17, 18:42   #1695
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
laseczki pokazuje wam ten wozek, bo znalazlam na allegro.
Kolor identyczny no i ma skorzane paski zamiast sprezyn amortyzujacych.
http://allegro.pl/item1083210734_woz...irmy_jedo.html
Ja byma miala zaplacic za ten od kolezanki 600zl - i w cenie jest cale wyposazenie wozka, razem z fotelikiem samochodym, spiworkiem do gondoli, oslonka na nogi do spacerowki, torba, parasolka folia, etc
I co myslicie?
Kliwia, jedo bartatina to b.dobry wybór moim zdaniem. Jestem zdecydowana na ten wózek tylko już miesiąc móżdżę nad kolorem i czy brać stelaż stalowy czy aluminiowy, bo wagowo to tylko niecałe pół kilo różnicy,a alu 100 zeta droższy.
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:44   #1696
kretencja
Zakorzenienie

W Tesco nie, przynajmniej ostatnio nie widziałam. W Anglii kupowaliśmy w Tesco...
A Piotra i Pawła żadnego blisko nie mam. Ale jak kiedyś będę, to się rozejrzę. To moja ulubiona sałata

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-17, 18:46   #1697
kasiule
Raczkowanie

Cytat:
kasiule w jakim second handzie on line kupujesz?
W czeskim Ale pewnie na polskich stronach też coś znajdziesz. Może któraś z dziewczyn mieszkających w Polsce ci podpowie.
Stary 2010-06-17, 18:50   #1698
kliwia
Zakorzenienie

kasiule sa supermarkety Billa w polsce
no wlasnie szukalam jakis SH polskich w necie ale same dla doroslych
to juz wole nasze szperacze obok domu

Gustawek no to mnie chyba przekonalas ze to dobry wybor. 600zl z calym wyposazeniem to chyba dobra cena co nie? Jesli nie musisz targac wozka na pietro to stalowy, ten moj tez ma stalowy. i ja go bede zostawiac przy wejsciu do klatki. A pol kilo wg mnie to zadna roznica. Jedynie w wygladzie chyba ta rama alu wyglada ciut lepiej.
A kolor, uniwersalny, na pewno nic z zoltym i zielonym zeby robaki latem nie siadaly.
mi sie podobaja kolory z numerem takim:
122
123
133
135
144
162
179
A tobie?
Stary 2010-06-17, 19:10   #1699
Gustawek
Rozeznanie

Kliwia, 600 zeta za komplet z fotelikiem i dodatkami - dla mnie bardzo OK cena , mniej niż pół ceny nowego a na ogół ludzie sprzedają za pół. Też bym wzieła używany ale chce niedługo drugie dziecko więc ten ma długo posłużyć. Z kolorami to niezły mętlik, prawie wszystkie się podobają, a jeszcze jak poszłam do sklepu pomacać ten wózek to facet pokazał mi kolor chyba z poprzedniej kolekcji, wzorki jak w 186 tylko zamiast szarego jest bordo a wzorki kremowe i kremowe wewnętrz obicie. No i całkiem zgłupiałam 120, 140, 144,
181, 186, 198 to moje ostatnio ulubione
"Twoje" kolory też fajne, jak mówię mnie prawie wszystkie sie podobają, oprócz tych bardzo jaskrawych, tylko 162 trochę dziwnie z tym czerwonym w środku, nie wiem czy bym chciała tam w środku siedzieć

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-06-17 o 19:16
Stary 2010-06-17, 19:20   #1700
kliwia
Zakorzenienie

gustawek 198 odpada bo jest rozowy a jak Ci sie chlopak urodzi?
120, 181 i 186 tez mi sie podobaja, chyba z tych bym wybierala, bo takie powiedzmy nowoczesne.
Ale z drugiej strony jak tak patrze na wozki, ze ten kolor to w sumie taki malo wazny jest
Stary 2010-06-17, 19:25   #1701
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez essence30 Pokaż wiadomość
Hehe ja bylam w marcu na koncercie Rammsteina w Łodzi, jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy a to juz byl pierwszy miesiac No i prawie bylam pod sceną olana hmm "pianą" z mega penisa Wyskakalam sie i az sie dziwie ze dzidzia to zniosła
Nie mniej przezycie MEGAAA Raj dla uszu

3 albo 4 lata temu z kolei mialam wielkie szczescie, poniewaz mieszkajac jeszcze w Londynie, wracalam z pracy a wiedzialam ze na Wembley Stadium jakies koncerty sa bo to jakies dni ziemi byly czy cos.. no i wracalam po 10h z pracy, juz troche padnieta. Wchodze do domu.. odpalam TV a tu w wiadomosciach, ze za chwile Metallica bedzie grac koncert na Wembley.

Ja doslownie SZOK, nagle nabralam sil a ze mialam rzut beretem (ok15 minut autobusem), to nie zastanawialam sie wsiadalam i pojechalam wstep byl bezplatny, ale oczywiscie prawie nie weszlam tyle osob bylo. Nie mniej muzyke na zywo slyszalam, jego glos.. no PIEKNIE

---------------------------------------------

Kretencja, ja ostrzegam przed Iwostinem np. Sensita krem nawilzajacy poniewaz wysoko w skladzie ma Mineral Oil czyli nic innego jak Parafinum Liquidum co jest numerem jeden w zapychaniu.. ponadto ma gliceryne.
Pharmaceris z serii A (krem gleboko nawilzajacy) tez ma mineral oil wysoko w skladzie a na samym prawie koncu alantoine..

Ja odradzam te kremy, najlepiej to wez probki z aptek, bo lepiej sprawdzic najpierw niz kupowac w ciemno.

Sprobuj tego kremutylko ze ten co ja mam to nie handcreme, tylko nachtcreme, czyli na noc kremik) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-z-oliwek.htm
Ma glicerynke, ale np mnie swietnie nawilzyl.. nie jest drogi, warto sprobowac w sumie ma olejki itd, ale u mnie dawal rade! Zadnych nie masz smieci tam zbednych

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:31   #1702
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
gustawek 198 odpada bo jest rozowy a jak Ci sie chlopak urodzi?
120, 181 i 186 tez mi sie podobaja, chyba z tych bym wybierala, bo takie powiedzmy nowoczesne.
Ale z drugiej strony jak tak patrze na wozki, ze ten kolor to w sumie taki malo wazny jest
wiesz te zdjęcia trochę przekłamuja kolory, w realu ten 198 jest bardziej taki bordo-fiolet. Ale pewnie, kolor nie taki ważny,choaciaż fajnie powybierać
Stary 2010-06-17, 19:38   #1703
kretencja
Zakorzenienie

Na razie próbuję jeszcze z olejem jojoba, może to wystarczy

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-06-17, 20:08   #1704
kotek81
Zakorzenienie

Ja za wózkami jeszcze nie patrzę ale za to namiętnie oglądam łóżeczka - u mnie wchodzi w grę tylko łóżeczko turystyczne i to jest u mnie nr.1 :
http://www.allegro.pl/item1071571567..._2gratisy.html

Poważnie zastanawiam się czy go nie kupić bo jak oglądałam je jakiś miesiąc temu to było w cenie 259zł + przesyłka - więc różnica ogromna
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:19   #1705
Gustawek
Rozeznanie

Kotek81, fajne to łóżeczko, a cena bardzo OK, same gratisy warte z 70zl. Ale w takim łóżeczku dziecko może spać na codzień?
Stary 2010-06-17, 20:36   #1706
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za wózkami jeszcze nie patrzę ale za to namiętnie oglądam łóżeczka - u mnie wchodzi w grę tylko łóżeczko turystyczne i to jest u mnie nr.1 :
http://www.allegro.pl/item1071571567..._2gratisy.html

Poważnie zastanawiam się czy go nie kupić bo jak oglądałam je jakiś miesiąc temu to było w cenie 259zł + przesyłka - więc różnica ogromna

no fajne ja też ogladałam i znalazłam TAKIE ewentualnie jaśniejsze i z księżycem

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-17, 20:47   #1707
pendrak
Raczkowanie

Cześć laski już pewnie mnie wpisałyście na czarną listę bo ostatnio się nie udzielam, dzisiaj się zważyłam i przeżyłam traumęęę, mam już 7 kilo na plusie!!! wszystko co zjem zostaje we mnie, a nigdy nie miałam problemu z przemianą materii więc się nie ograniczałam, aż boję się myśleć co będzie do końca, od dzisiaj ograniczam słodycze i lody ale wątpię czy to pomoże
A jutro idę na poszukiwania jakiegoś wózka w realu, bo ostatnio widziałam ich tyle na necie, że głowa mnie już boli i dalej nie mam pojęcia co kupić.
pendrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:48   #1708
Anecka
Zakorzenienie

Musicie to zobaczyc

http://www.aukro.cz/item1076108028_p...n_panenky.html

Weszlam na czeskie allegro, ale nie ma tlumaczenia ani przelicznika na złotówki.

Swoja droga, takie turystyczne lozeczko chyba niczym nie ustepuje od normalnego ze szczeblami? Np. moja znajoma nie kupilam w ogole lozka, ona spi z corka w swoim wielkim łożu

Tez sie zastanawialam, nad tym turystycznym, ze wzgl na koszty. Lozko jak lozko, tyle ze nie drewniane

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:52   #1709
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiule Pokaż wiadomość
A u nas zaczęły się letnie wyprzedaże.
U nas też się zaczęły wyprzedaże.

Dziś pojechałam z Thomaskiem wymienić grę do centrum handlowego, no i zamiast wymienić grę, weszłam do H&M A tam obniżki 50% na ciążowe ciuchy. No i rozchorowałabym się gdybym czegoś nie kupiła
Kupiłam super spodnie 3/4 białe z szerokim ściągaczem na brzuchu, takie wąskie, no idealne za jedyne 10 euro no i do tego bluzeczkę.
Normalnie powinni mnie zamknąć w domu, zabrać auto i jeszcze dostęp do netu

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Ale w takim łóżeczku dziecko może spać na codzień?
W takim turystycznym łóżeczku spał na codzień mój syn. I tak potrzebowaliśmy turystyczne ze względu na częste podróże do Polski. W drewnianym wtedy spała córka, a więc dla odmiany kupiliśmy turystyczne. Młody spał w nim do roczku, a potem odziedziczył drewniane
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:53   #1710
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendrak Pokaż wiadomość
Cześć laski już pewnie mnie wpisałyście na czarną listę bo ostatnio się nie udzielam, dzisiaj się zważyłam i przeżyłam traumęęę, mam już 7 kilo na plusie!!! wszystko co zjem zostaje we mnie, a nigdy nie miałam problemu z przemianą materii więc się nie ograniczałam, aż boję się myśleć co będzie do końca, od dzisiaj ograniczam słodycze i lody ale wątpię czy to pomoże
A jutro idę na poszukiwania jakiegoś wózka w realu, bo ostatnio widziałam ich tyle na necie, że głowa mnie już boli i dalej nie mam pojęcia co kupić.
ja u siebie w sklepie widziałam fajne nawet i niedrogie wiec musi byc moje

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Musicie to zobaczyc

http://www.aukro.cz/item1076108028_p...n_panenky.html

Weszlam na czeskie allegro, ale nie ma tlumaczenia ani przelicznika na złotówki.

Swoja droga, takie turystyczne lozeczko chyba niczym nie ustepuje od normalnego ze szczeblami? Np. moja znajoma nie kupilam w ogole lozka, ona spi z corka w swoim wielkim łożu

Tez sie zastanawialam, nad tym turystycznym, ze wzgl na koszty. Lozko jak lozko, tyle ze nie drewniane
fajne
ale ja i tak zostaje przy swoim drewnianym

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości