|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych. Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć Nie odzywam się. Moja twarz jest ze szkła i chciałabym, żeby ktoś się o nią skaleczył. Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre.
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Nazywał gwiazdozbiory i darował mi gwiazdy. Te których nie potrafił nazwać, albo które swoich nazw jeszcze nie miały, zawsze otrzymywały moje imię, uzupełnione imieniem jakiejś bogini z mitologii.
Byłaś dla niego każdą galaktyką, każdą mgławicą, każdą gwiazdą i każą planetą. ... był neurastenicznym, niedopasowanym do świata romantykiem. Urodził się po prostu o wiele za późno i w absolutnie nieodpowiednim miejscu..
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
dla kochanej i zawsze pamiętającej dreams_x33: ♥
przyjaciele i myśli mijają mnie.
nigdy nie wracają. |
|
|
|
#3724 |
|
Przyczajenie
|
zamrozić krew.
sprawić, by serce przestało bić. utopić, by umarł oddech. za mało! wszystko za mało. będę kochać. A jeśli wszystko w co wierzę nie ma najmniejszego znaczenia? wpaniałe. ;D kradnę |
|
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
'kocham te samotne popołudnia . w panterkowych rajstopach i za dużym swetrze w paski . kiedyś gratisowo dostawałam ciebie , ale przecież promocje są sezonowe .'
zwyczajna potrzeba bliskości. tyle ostatnio się dzieje , że powoli się gubię w uczuciach. moja rola jest taka, że czekam na Twój gest, na Twojego sms'a, na to, kiedy się odezwiesz... Ty masz cholernie wyrąbane, a ja głupia i naiwna czekam, mam nadzieję. gdybyś wiedział, co do Ciebie czuję pękło by Ci serce. - na co tak patrzysz? - a nie na nic.. - no powiedz, prosze! - a patrzałeś kiedyś jak wali Ci się świat?.. chciałabym znów móc napisać szczere "jestem szczęśliwa, bo mam Ciebie." ale nie mam Ciebie, więc nie mogę tak napisać.. Bądz. Nie rań. Pomoż. Kochaj. jest mi źle. cholernie źle. mógłbyś wrócić ? bo to już przestało mnie bawić każdy dzień bez Ciebie drażni mnie bardziej, bardziej i bardziej. obiecałam sobie, że jak jeszcze trochę mnie podrażni to coś sobie zrobię. i wtedy już nie będzie mnie drażnił.
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
bo istnieją "soboty z..." i "soboty bez..."
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3727 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zabieram.!;**I coś ode mnie: 'Jesteś nic niewart., nikogo nie interesuje, co myślisz, bądź przeciętny i anonimowy - to najlepsza droga. Postępując w ten sposób, unikniesz poważniejszych problemów w życiu.' Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-06-17 o 20:55 |
|||||
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=bajkowa;20048267]
'I stojąc z Tobą wtulona w Twoje ramiona, byłam z siebie dumna. [OUOTE]W końcu wiedziałam, że możesz mieć każdą, ale nie każda może mieć Ciebie' +Paralogiczna, minimum4znaki, _changime, Lolja, xxgroszek07xx, Toogether93 - kradnę aj bierz ile chce. ja kradne ten wyżej. Tak bardzo zakochani.
A ona w Ciebie wpatrzona. Mam ochete wejśc dyskretnie pod Twój koc.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Schowałam wszystkie gwiazdy
do kieszeni Każdego dnia będę ci dawać po jednej aż ułożysz z nich niebo gdy ci się to uda zostanę z tobą dopóki nie zgasną... Brakuje mi tych spotkań cholernie. Jakby ktoś wydarł mi z rąk mały, prywatny skarb. Stoję zdezorientowana jak okradzione dziecko i nie wiem, co się właściwie stało. Niby takie proste, niby takie oczywiste, zdarza się przecież. A wcale nie proste i wcale nie oczywiste. Bo jak to tak. Stracić coś, czego nawet nie zaczęło się tak naprawdę mieć. A może troszeczkę zaczęło, tylko po co. Chciałoby się, żeby jakiś sens był w tym wszystkim, a tu wcale go nie ma. |
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
mów mi tak aż ci nie powiem, że masz przestać .
nareszcie zrozumiałam dlaczego wszyscy ostrzegają przed wakacyjną miłością.. jak wyjedzie będzie tak strasznie bolało.. przypomną mi się wszystkie wspólne chwile i zapragnę przeżyć wszystko jeszcze raz.. może za rok.. może znowu z innym.. pewnie wszystko kiedyś skończy się nagle szczęśliwie, złe chwile rozwieje jej śmiech, tyle opowiedzą sobie, że będą jak jedno, a on przecież jej szuka też. +dontgivemenames
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-17 o 21:22 |
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
` jesteś zbyt blisko tego co moje `. |
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czekasz już na piątek, tak jak kiedyś, nie piszesz jak kiedyś, nie mówisz jak kiedyś, nie całujesz jak kiedyś, nie uśmiechasz się jak kiedyś.. / Do not you have waited for Friday, as ever, do not write as ever, not talking as ever, do not kiss, as ever, did not smile as ever..
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
:wiekszamilosc: Cytat:
W prawdzie jestem bardzo leniwa, jeśli chodzi o czytanie, ale jak przeczytałam pierwsze słowo, to już nie mogłam się oderwać ![]() Bierz, cieszę się ![]() z wielką wielką wzajemnością. ![]() ołkej. ____ Dzisiaj jest ten wieczór i pora, kiedy powinnam się wreszcie zmobilizować, zmusić do szczerości, zebrać w sobie i powiedzieć to, co od dawna planuję, a co nigdy z łatwością nie przechodziło mi nawet przez myśl.. Lepiej usiądź i mocno się trzymaj, bo.. kocham Cię. Masz to, czego pragnę odkąd Cię znam... miłość w oczach. Pasujemy do siebie,bezsprzecznie. Przeglądam się w tobie jak w lustrze i pierwszy raz w życiu śmiało stwierdzam, że kocham ten widok. A te wszystkie dni to spontaniczne plany Boga. Sto dni, tysiące chwil, miliony marzeń i wreszcie przekonanie jak smakuje 'do widzenia' . O mój losie, wybierz mniej surową karę, nie chcę zawsze iść przez życie na kolanach Złożyłam ręce w wieczornym pacierzu i zauważyłam, że żadne ze słów wypowiadanych szeptem, nie ma sensu, gdy nie zawierają Twojego imienia. .. więc doszłam do wniosku, że pustka boli bardziej. Nie mam siły żyć tym szarym dniem, zostawiam go na później.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-06-17 o 21:36 |
|
|
|
|
#3734 |
|
Przyczajenie
|
*Nowa jestem. Serdecznie witam
i podziwiam za talenty !Kocham patrzeć na gwiazdy z taką iskierką nadzieji w sercu, że może Ty też na nia patrzysz....
|
#3735 |
|
Przyczajenie
|
Chcę być łzą. Mieszkać w Twoich oczach.
Błądzić, jak po szkle, by spłynąć po rozpalonych policzkach. Dotrzeć do ciepłych, wilgotnych Twoich ust. By znów poczuć Twój oddech.. t a l e n c i a r y jesteście!.
![]() |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
miłość w formacie JPG.
upijmy się szczęściem i olejmy kolejny dzień. moje słowa są skrzydłami miłości do Ciebie. beznadziejne są nadzieje. jak deska do prasowania bez żelazka. mam rację ? nie jesteśmy razem. to wina mojej zatrutej nikotyną krwi. absurd. kim jestem ? kombinacją chilii i tequili. moja dusza industrialna.
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma znaczenia co mówią ludzie
I nie ma znaczenia ile czasu to zajmie Uwierz w siebie a wzniesiesz się wysoko Liczy się tylko jak szczery jesteś Bądź uczciwy wobec siebie i podążaj za głosem serca.
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
Limitowanaa -
Eeee. Dziękuje. ![]() Ty też jesteś cudna! ;* ****** Potrzebny mi był ktoś, kto mówił 'jestem przy Tobie', a nie 'bądź przy mnie'. Dawne marzenia to były dobre marzenia i choć się nie spełniły cieszę się, że je miałam. Niegdyś od chłopców się ściągało, a nie ściągało im, majtki. Sekunda z nim, wynagradza te złe godziny, bez niego. I uwielbiam kiedy mówisz mi, że mnie kochasz, bo to czyni mnie najbogatszą i najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem.
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam jak mówisz jak bardzo mnie kochasz , kocham gdy mówisz jak bardzo potrzebujesz .
- o czym myślisz ? - o życiu ... - i co wymyśliłaś ? - że jest prze***ane .. - niedawno mówiłaś co innego.. - bo niedawno to był jeszcze obok mnie On . „ Należy słuchać nieznajomych. Czasami wiedzą więcej niż bliscy.” „ Mówią, że czas leczy rany , ale w niektórych związkach z czasem stają się one coraz głębsze .” „ To emocje wzmacniają związek, a nie czas .”
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
Chce scałować z Ciebie każdy Twój lęk
Prosiłam byś pokazał mi co to miłość. Wziąłeś moje serce rozerwałeś na kawałki, skleiłeś i mi je oddałeś. "To jest właśnie miłość". Wiesz, chyba nawet zrozumiałam. My heart likes you, your eyes, lips, voice, everything! I love when you are looking and you are smiling to my side |
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
czasami wpatruję się w Ciebie kiedy śpisz.
słucham, jak oddychasz. jesteś aniołem, który sprawia, że wszystkie moje sny się spełniają. przypuszczam że tęsknie za Tobą przypuszczam że sie troszcze w moich oczach krzycze o kawałek Ciebie |
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
już nie będę się starać naprawiać rzeczy
które nie są zepsute. Nie jestem dziwna... jestem z limitowanej wersji
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
opis ten jest mój, pozostałe też nie twoje.
przepraszam, że tutaj ale wiadomości na priv nic nie dają. pozatym z okazji mojego 400 albo 401 postu, wymieniam sobie moje skarby, które okradam najczęściej, mają swoje miejsce w moim ślicznym notesie i które, oh... kocham!
z innej bajkixJoYx [ ] itstoolatex3 limitowanaaa m4dziar4 poprostuAsiss rasta lady impresion NieIdealnaJa daciaaaaa Extremalna karmelowomi bajkowa Kaaate90 CIRII LetMeSign LoveYourEyesminimum4znaki Mrs Ufabulous dreams_x33 cobainowa beautiful_lie showmeyourteeth iihhaatt / isty paradoks MYCH dresowa latin me9so3horny eventually panna_miodowa marikab [ ] xxgroszek09xx changime borowiczanka happyend chocapic bananowabrazylijka [ ] bananowadelma mandarynka absorbeed kontrastowa0 Niereformowana cornels Sanderson93 PaniJana Parologiczna Caroline060 ruda wiewiora Elizabet0909 TwojaKokaina rememberance Siatkarka 18 inqiring Kofeina w Redbullach summy libri Margaretta1 otojestunpredictablegirl jogobella musli kamisha martus9191 nensie hoe czekoladowe szczescie toogether93 UpsentMinded CaMa dontgivemenames kolejność bez znaczenia. te z podkreśleniami zajmują najwięcej miejsca w moim notesie. . Kocham <3 [ ale sie was namnożyło... ;o ] * Za późno. Już zapóźno na twoje przeprosiny... Myślisz że możesz wszystko? To nie myśl bo źle myślisz. Gdyby mi zapronowano 10 milionów dolarów, lub Ciebie ... Wybrałabym... 10 milionów dolarów ![]() ' Kiedy myślę o Tobie, to bezsilność znowu czuję... ' - Skąd wiesz, że to miłość? To pewnie zwykłe zauroczenie. - A skąd wiesz, kiedy Cię boli gardło a kiedy nie? bo to się czuje ' bo najlepsze na kaca jest powietrze z materaca ' . poniższe z piosenki Meza, którego nie słucham ale tekst poniekąd mnie uwiódł. Nigdy nie pojmiesz co działo się w mojej psychice Byłeś moją iskrą rano i na dobranoc Cieńka linia między miłością a nienawiścią Może to nie było miłością lecz złudzeniem Dziś mogę żyć tylko pustym wspomnieniem.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-06-18 o 00:16 |
|
|
|
#3744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jego serce przy mnie biło lekko a moje? Jakby miało wyrwać żebro... Edytowane przez deuce Czas edycji: 2010-06-18 o 00:05 |
|
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję! ![]() Miałam jeszcze jakąś tam swoją Pieprz.oną nadzieję W końcu byłam tylko Kobietą. Nie będę myślała i tęskniła. Znajdę sobie coś do roboty - pomaluję paznokcie, pooddycham.
|
#3746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej nie dość, że jestem wśród tych wielu wspaniałych, to jeszcze podkreślona? umiesz Mycha podnieść na duchu *
popatrz popatrz, jednak mam uczucia błagam, tylko nie bądź typowym mężczyzną tęsknisz. przychodzisz. przytulasz. całujesz, bo kochasz. a ja ? ja jej zazdroszczę. gdybym była dobra z matematyki, potwierdziłabym naukowo, że mogę na Ciebie liczyć myślisz, że dlaczego przed emisją komedii romantycznej nigdy nie jest napisane "oparte na faktach"? miłość wymyślili pisarze odurzeni alkoholem, który wzbudził w nich nagły przypływ weny. miłość zaznaczyli w swoich utworach piosenkarze, bo zwyczajnie brakowało im w danej chwili lepszych rymów do słów takich jak zawiłość czy ilość. miłość odtworzyli scenarzyści, za pomocą aktorów, jako główny punkt filmów dla takich jak ja, naiwnych, wciąż jednak wierzących w ich prawdziwość. * egzamin z matmy, godzina 9. kciuki ![]()
|
|
#3747 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za wszelkiego typu wyróżnienia i
kradzieże ; - *** <3 Serduszko pyka w asfaltowym rytmie zmonotonniałych bloków. Chwyć mnie za rękę, pójdźmy na dwór i na nowo ucz mnie kolorów bo pomieszały mi się w dziwną tęczę. Człowieka nie nazwiesz przyjacielem do póki nie powie Ci,że zachowujesz sie jak dziecko i czasem mogłabyś odpuścić,ale nie złośliwie, po prostu z serca. wydukaj dla mnie jeszcze raz te zachrypłe zdanie. Bynajmniej zaczynam jeździć autobusami, zapominać spodni, pić na plażach i ten no jakoś wiesz wcale nie musisz mi w tym dotrzymywać towarzystwa... tyle,że wieczory są zimne a brak ramienia które Cię ogrzeje to jednym słowem du*pa.
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
"Miłość, szczęście, uwielbienie, euforia - to słowa kóre znam, ale nie znam takich słów aby opisać to co do Ciebie czuję" ` Femme fatale ` Jedną z cech miłości jest krańcowa wrażliwość na widok twarzy podobnych do twarzy ukochanej kobiety. Lubie patrzeć w oczy w których widać przegranie...;D ... jeśli chcesz, bierz, strach jest bzdurą.
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Ależ zabieraj Smakujesz mi kochanie
![]() Ciebie potrzebuję! Ten los podstępem rozłączył nas... A ja chciałam dać Ci z siebie to, co mam najlepsze...
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
chcę łączyć ogień z wodą,
w deszczu zatańczyć chcę!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

oj nie... nie konia... On miał rumaka 

.

] itstoolatex3 limitowanaaa m4dziar4 poprostuAsiss rasta lady impresion NieIdealnaJa daciaaaaa Extremalna karmelowomi bajkowa Kaaate90 CIRII LetMeSign LoveYourEyesminimum4znaki Mrs Ufabulous dreams_x33 cobainowa beautiful_lie showmeyourteeth iihhaatt / isty paradoks MYCH dresowa latin me9so3horny eventually panna_miodowa marikab [