|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
u mnie też piątnica i mam nadzieje,że to się nie zmieni,bo to najlepszy serek wiejski jaki miałam okazje jeść
|
|
|
|
#1922 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=laisla;20018756]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez je kupilam.
Cytat:
[QUOTE=angellina;20047418] Cytat:
|
||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też lezą w metalowych koszach tych na promocje
|
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
podpowiedzice jakie są najlepsze pierogi z Biedronki? Te mrożone czy te w lodówkach?
Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2010-06-17 o 12:15 |
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=angellina;20047418]
Cytat:
Oj, ja to ciasteczek już długo nie jem,do kawy czy nie do kawy.. jeśli już wrzucam w siebie kalorie słodyczowe to tylko lody chociaż mają jakieś wartości oprócz cukru (i mąki w przypadku ciastek)Rena, dzięki za info. U mnie (w piernikowie) nie ma ikei więc poczekam na te biedronkowe, a jak długo się nie doczekam to wybiorę się do tej ikei w biedronce one były po 30 zł więc trochę jednak taniej..---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Co się dzieje z tymi cytatami? sama siebie cytuję czy co?? |
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=laisla;20050561]
Cytat:
Faktycznie nie macie ikea. Tu na mapie widze, ze w Polsce jest raptem 8 sklepow http://www.ikea.com/ms/pl_PL/ikny_splash.html Moze poszukaj wagi na allegro? Faktycznie cos sie dzieje z cytatami, pewnie Zlos pracuje nad oprogramowaniem teraz. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2010-06-17 o 12:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kupiła może zestaw gier (albo go oglądała albo ma podobny) i może mi powiedzieć, jakie konkretne gry tam są? Czy tylko chińczyk, warcaby i 100 wariantów gry w karty?
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam, że cytuję nieaktualne rzeczy, ale mam małe zaległości w wątku. Też unikałam kiedyś soków, myśląc sobie, że to trochę puste kalorie i że lepiej wypić wodę czy herbatę. Ale później doszłam do wniosku, że taką buteleczkę, albo nawet pół, Pycholandii (zwłaszcza marchewkowo-owocową) można potraktować jaką jedną z porcji owoców dziennie Jest to niby słodzone, ale jednak jest to sok, a nie napój, więc powinno się nadawać ![]() U mnie nadal nie ma lodów sernikowych i nowych Fruvit, o których było wspominane. Mydeł pod prysznic kokosowych też nie ma, ale kupiłam niedawno 500 ml żelu o zapachu miodowym (chyba za 3 zł) i jestem bardzo zadowolona. Używałam na razie tylko ze 2 razy, bo próbuję wykończyć inny żel, ale ładnie pachnie i jest wydajny. Kiedyś w ogóle nie kupowałam kosmetyków z Biedronki, ale chyba przerzucę się na nie całkowicie. |
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Pojawiły się u mnie musli w saszetkach
Zrobiłam zapasy |
|
|
|
#1932 |
|
Rozeznanie
|
chcialam dzisiaj ten zestaw gier kupic, ale nie bylo ;/
|
|
|
|
#1933 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=angellina;20047418]
Cytat:
![]() Lody mozna zawsze położyc na talerzyku Jak pamietam jeszcze swoje urodziny jak mi rodzice wyprawiali to kupili lody w kubeczkach, ale ja juz bym wolała kupic lody Opera i rozlozyc na talerzyki Co do ciastek do kawy to mój TŻ tak lubi, koniecznie coś slodkiego do kawy ale ostatnio chodzimy i w piekarni kupujemy ciasteczka, bez konserwantów ![]() Poluję na ten dywan za 25 zl, w moim pokoju brat przerżnął, a w zwiazku z tym, że się wyprowadzam to chociaz rodzicom ładny dywan zostawie. Widziałam kiedys te dywany, moze któraś kupiła i moze napisać jak się sprawuje, jaka grubosc, albo wrzuci fotke?
Edytowane przez karookarolina Czas edycji: 2010-06-17 o 17:15 |
|
|
|
|
#1934 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Rena;20050845]
Cytat:
przy mniejszych kwotach. i gorzej z gwarancją (zaliczyłam parę allegrowych wpadek np z odkurzaczem )---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- [QUOTE=karookarolina;20057 456] Cytat:
ale i tak zrobię bez. lody też dobry pomysł, ale to znowu nie były moje słowa a cytat pojawił się pod moim nickiem już nie wiem co się dzisiaj dzieje
|
|||
|
|
|
#1935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś kupiłam w biedronce ten zestaw gier, różni się on jedynie szatą graficzną opakowania. z tego co pamiętam to były dwie dwustronne plansze do gry, na jednej - warcaby i chińczyk, a drugiej niestety nie pamiętam. w zestawie jeszcze pionki do chińczyka, warcabów, talia kart. |
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
A jakie są smaki tych musli?
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki jadłam dziś po raz pierwszy bagietkę czosnkową i jest pyszna
. Smaczny też był jogurt fruit vita kiwi ( dla tż-ta) i bananowy dla mnie , ale kiwi był lepszy.Nasze standardy napojów: cola original dla Tż-ta, Plum grapefruitowy, herbata Ice Tea cytrynowa i napój Orango. Mogę polecić także zmywacz do paznokci, jest super, dobrze zmywa, nie wysusza paznokci i po zmyciu ładnie pachnie
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj loda Iwona w nowym smaku - okropne, słodkie, smak beznadziejny i brzuch mnie teraz boli, zdecydowanie nie polecam.
|
|
#1941 | |
|
Wtajemniczenie
|
poradzcie te pierogi
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię ruskie, wiadomo, ze takie jak domowe to to nie są ale jak na takie sklepowe to są moim zdaniem ok. Lubię tez z truskawkami, chociaż to cale truskawki nie są tylko taki jakby mus, ale dla mnie są bardzo smaczne.
A widze, ze wczesniej jeszcze pytalas czy mrozone czy w lodowkach. Te, ktore polecam sa mrozone tych z lodowki nie jadlam nigdy. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-17 o 20:34 |
|
|
|
#1943 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=laisla;20057682][QUOTE=Rena;20050845]
Masz w sumie rację Ineczka86, ale przez ten cukier właśnie wybieram raczej owoce (tyle ich teraz QUOTE] Nie wiem, czy mam rację, ale myślę, że jak takiego soku nie traktuje się w kategorii podstawowego napoju i nie pije się go litrami, to jest OK jako dodatek do bezowocowego czy bezwarzywnego posiłku A ja owoce też kupuję oczywiście. Szkoda tylko, że w Biedronce nie ma truskawek, a przynajmniej ja nigdy nie widziałam. Nie planowałam się tam wybierać dziś, ale jak przeczytałam tutaj o nowych jogurtach do picia i przecenionych Bonitkach, to pojechałam. Na szczęście obie te rzeczy były. Poluję też od jakiegoś czasu na kiełki, ale ani razu jeszcze nie widziałam. Trudno, może kiedyś się pojawią razem z paroma innymi rzeczami, których ciągle poszukuję.
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie są kiełki. Co do truskawek to nie ma ich w większości supermarketów..
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Podjechaliśmy dzisiaj z Teżetem do 'nie naszej' Biedronki i upolowałam musli w saszetkach
Kupiłam też ten zestaw gier, ale jeszcze go nie rozpakowałam. Chciałam pooglądać na żywo sukienki za 24,99 ale już żadnej nie było. Za to po przyjściu do domu okazało się, że moja mama rano kupiła sobie jedną - taką intensywnie niebieską z troczkami przy dekolcie. Rozmiary są zawyżone - L jest gigantyczne Sukienka wykonana jest z materiału frotte, mnie to się ewidentnie kojarzy z ręcznikiem ale ważne, że mama jest zadowolona. Moim zdaniem nie warto, no ale nawet Zara ma w swojej kolekcji taką ręcznikową kieckę tyle że za 99zł
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Rozeznanie
|
Masz w sumie rację Ineczka86, ale przez ten cukier właśnie wybieram raczej owoce (tyle ich teraz QUOTE] U mnie akurat truskawki sprzedają na straganie przed Biedronką więc nie ma problemu...Chyba chętniej kupiłabym takie z bazarku niż w Biedronce... Edytowane przez myszenka87 Czas edycji: 2010-06-18 o 00:14 |
|
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam dziś do Biedronki po wodę mineralną, a wyszłam z książką Stiega Larssona - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet za 28.99 zł
U mnie widziałam tylko tą pierwszą część z serii Millenium. Czy u Was są też inne?
|
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Wieki nie pisałam, ale do Biedronki zaglądam przynajmniej raz w tygodniu
![]() Właśnie od czwartku w biedronce do kupienia jest blender. Miałam zamawiać sobie na allegro, ale zastanawiam się czy nie kupić tego z biedro. Jak myślicie warto ??
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lodówkowych nigdy nie jadłam, za to te mrożone mogę polecić z czystym sumieniem. Z truskawkami i ruskie to Biedronka ma najpyszniejsze na świecie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

podzielę się wrażeniami smakowymi

przy mniejszych kwotach. i gorzej z gwarancją (zaliczyłam parę allegrowych wpadek np z odkurzaczem
)
ale i tak zrobię bez. lody też dobry pomysł, ale to znowu nie były moje słowa a cytat pojawił się pod moim nickiem już nie wiem co się dzisiaj dzieje