|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
witam was serdecznie
![]() co tam słychać ???? wczoraj nie mogłam być z wami bo miałam duzo roboty ale dzisiaj juz jestem ale nadrobić was to nie nadrobie choć bym chciała ![]() dzisiaj jade do hurtowni z artykułami dzieciecymi i kupie brakujące rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
karolcia
nie robilam zdjec, od tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/item1064031951...dowy_0_13.html
#3183 | |||||||
Zakorzenienie
|
Odpisuję od razu po 2 strony, bo co wyjątkowo dużo cytatów mi wychodzi :P.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak powiem, że 114,5 to mnie nie przyjmiesz?? Cytat:
Cytat:
Cześć Basiu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
usg jeszcze nie mialam za to mialam wiele innych przeboi rano na ktg wyszly mi skurcze ale nie bardzo silne z tym ze regularne po jakichs dwuch godzinach zaczelo mi sie robic duszno slabo i mialam wrazenie ze dretwieje mi noga poszlam do poloznej a ona mi mowi ze przenosza mnie na patologie ciazy i ze tam sprawdza tutaj potraktowali mnie jak kretynke powiedzieli ze jestem poddenerwowana i to dlatego i ze mam sie polozyc teraz czuje ze mam skurcze ze az bola mnie plecy i brzuch mieli mi powtorzyc ktg ale powiedziala ze jak na dole mi nie powtorzyli to ona tez nie bedzie robila tak wiec siedze i czekam na usg i mam juz dosyc wyplakalam sie teraz mi troche przeszlo jestem juz spokojniejsza i zamowilismy wozek http://allegro.pl/item1084569427_woz..._10_grati.html kolor olympic
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie dowiedzialam sie ze moj tesciu alkoholik, mial wylew krwi do mozgu i ze jest nie przytomny i nie ma szan na przezycie, dobrze ze zadzwonilam do szpitala bo nie wiedzieli ze mial raka itd. Jeszcze musze Tz to powiedziec ![]() anoxa- sliczny wozek, i spokojnie czekaj
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-18 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
anoxa
sliczny wozek ![]() ![]()
#3187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bidulka ![]() Nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze. A wózeczek śliczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
karolcia
strasznie mi przykro ![]() ![]()
#3189 | |
Zadomowienie
|
Hej kobitki
![]() Ja dziś od rana w biegu, odwiozłam małą do przedszkola, potem badanie krwi, potem targ do domku na śniadanie a teraz zabieram sie za mycie okna, mąż zdjął mi firanki, zaproponował też że umyje mi to okno ...ale ja na to - nie dziękuję ![]() agravka pytałaś wczoraj o te wkładki laktacyjne.Chyba zależy indywidualnie od tego kto ile ma mleka, widzisz Basia pisała że na noc nie używa a ja nie mogłam spać bez wkładek bo mi mleko wyciekało, zreszta jak pamiętam to dość mocno mi się lało przy karmieniu to wtedy nawet wkładki nic nie dawały tylko podkładałam pieluchę tetrową, np lewą piersią karmiłam a z prawej lało się strumieniem.Bywało nawet że zamiast wkładek po prostu wkładałam do biustonosza pieluchę, ale to chyba zależy już od każdej z nas. Cytat:
![]() anoxa na pewno wszystko będzie dobrze, wszystkie jesteśmy z Tobą !!! Brak słów na ta naszą opiekę zdrowotną :/ Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-06-18 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Raczkowanie
|
Matko, dziewczyny, wątek ledwo stworzony a już się powoli kończy. Pędzicie jak szalone.
![]() Anoxa, też miałam kupić identyczny wóznio, też olympic. Cudny jest ![]() ![]()
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze sie zwolni troszke z pracy...zobaczymy
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Raczkowanie
|
karolcia, przykro mi z powodu teścia.
![]()
#3194 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, u mnie dzisiaj ciepło, ale deszczowo.
hd widzę, że jesteś taki sam facet jak ja jeżeli chodzi o zakupy, ja nie cierpię chodzić i przebierać, najlepiej jakby na wieszaku wisiało już to co chcę alguien piszesz o karmieniu dokładnie to co mówili u mnie na SR ![]() Byłam dzisiaj na badaniach i najgorsze jest to, że za każdym razem coraz bardziej mnie boli jak kują, dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
jusdan
nie mam pojecia od czego zalezy ten wyciek mleka ![]() ![]()
#3196 | |||||
Zakorzenienie
|
Była wśród moich typów, ale dość często nadawane w dzisiejszych czasach imię, jak patrzyłam na statystyki, więc odrzuciliśmy.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie zostało jedno zaliczenie, ale facet z przerostem ambicji wymyślił sobie, że odbędzie się w sesji, bo on nie będzie ustalał terminu podczas wykładu. Burak jeden. Dobrze, że akurat w ten sam weekend Ł. też musi być w Łodzi i jest druga tura wyborów. Cytat:
Ogólnie trochę przesada z tym lekceważeniem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3197 |
Rozeznanie
|
Karolcia, bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że Tż jakoś w miarę to przyjmie... Jakby nie było to ojciec.
Anoxa, bardzo mi się podobają kolory z serii ecoline ![]() Itakasia podziwiam, niezła jesteś, dwójka dzieci w domu, trzecie w brzuszku, a Ty do 11 godziny już prawie całą imprezę przygotowałaś. Ech, żebym ja taka obrotna i robotna była... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3199 |
Rozeznanie
|
Mieszkam na Bydgoskim, ale mogę się przemieścić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pomocy ze strony mamy... moja zaproponowala mi zebym rodzila w rodzinnym miescie i posiedziala u nich dopoki nie dojde do siebie po porodzie. mamuska jest pielegniarka, wiec bede czula sie bezpieczniej ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
pasuje ci przed poludniem? wtedy dzieci jeszcze w szkole
![]()
#3202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do opieki nad małym to tż utrzymuje, że będzie wstawał w nocy ale jakoś cięzko mi w to uwierzyć, przecież to taki śpioch ![]() A co do kupek to już ma trening.. jak moja kota nawali do kuwetki to leci i na świeżo zbiera coby się oswoić ze smrodkiem ![]() A jest okrutny.. dziecko w życiu chyba nie wyprodukuje takiej bomby aromatycznej xD Cytat:
![]() Cytat:
No tak mi sie wydaje choć nie mierzyłam ostatnio obwodu. Majówki pisały, że własnie w 9 miesiącu wywala najbardziej - przynajmniej u większości. W ogóle to tż stwierdził, że brzuch mi nieco opadł w dół.. a ja czułam przecie jak mały wciska się głową "gdzieś" bo miałam kłucie jakby mi szpilą zasadził w maciczkę ![]() Co do dziwnego jedzenia to ja np kopytka jadłam zawsze polane tłuszczykiem z podsmażoną kiełbasą w kostkę i posypane .. cukrem ![]() Ojciec placki ziemniaczane też z cukrem, i ja z cukrem, mama ze solą ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() same chopoki beda z jednego roku od jednego rodzenstwa ![]() Cytat:
![]() wiolek pod koniec juz sa czesciej wiyty ja od 35tc mam chodzic co dwa tyg. wyniki po poludniu , ale cos mnie poszczypuje dzisiaj ![]() co do reklamacji juz mi napisali by odeslac a oni zwroca koszty..tylko zadnych konkretow wiec zapytalam czy mam sie spodziewac wymiany czy zwrotu wszystkich kosztow.... ![]() ![]() no dobra załapałaś się ![]() ucz się ![]() anoxa kochana ![]() karolcia współczucia z powodu teścia ![]() hehe bo juz to klucie to dla nas normalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... czy dziś jest jakieś kościołowe święto ??!!
Bo te stare kuciapy (sąsiadki) mają tv włączone albo radia na całą parę i słyszę u siebie.. "ooo paaanieeee, to ty na mnie spojrzałeś, twoje ustaaaa dziś wyrzekły me imieeee, swoją barkęee pozostawiam na brzeguu..." Zara im zapodam jakiegoś.. Marilyna Mansona ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdzie... najlepiej gdzieś, gdzie można zaparkować, bo nie mogę za bardzo chodzić ztą szyjką. Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy... Na Mickiewicza jest bardzo dobra kawa włoska Illy, ale nie sprawdzałam ja jest w środku. Może wyciągnę tam Tż dzisiaj to sprawdzę i dam znać. Ja jestem wolna w przyszłym tygodniu do południa każdego dnia, więc się dostosuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam już... kupiłam prezent na chrzciny, przynajmniej jego część. Wkurza mnie to wszystko, bo sytuacja tutaj jest bardziej skomplikowana. Wiola wiedziała, że mamy ciężką sytuację finansową, że Komunia, że wesele, że narodziny, że u Damiana tak kiepsko z kasą itd... i wymyślili sobie, że będize chrzestnym. Praktycznie na sam koniec przyszli z proszeniem, nie poinformowali go o spotkaniu z rodzicami i chrzestnymi, tzn napisala pozno wieczorem na dzień przed... i ogolnie ich podejscie do wielu rzeczy. Nie ważne...
W kazdym bądź razie kupiłam dla Błażejka srebrny łańcuszek z medalikiem, do tego książke w grubej oprawie, bardzo kolorową, zdobioną: Opowiedz mi Jezu i do tego dokupię chyba jeszcze jakąś zabawkę dla malucha... powiedziałam, że będzie symbolicznie i jest symbolicznie... wkurza mnie teraz jakie jest parcie na kasę! W ciuchaczu byłam, kupiłam Łucji szlafroczek, sobie spodnie od piżamy i Łucji bluzeczkę. A co do wyjazdu, to akurat nie wyjeżdzamy... zostajemy. Pisałam chyba już, że teraz co najmniej tydzięń w domu ![]() Co robicie na obiadek? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo będę zaskoczona, jeśli się obróci przed tym 32 tygodniem. Dziewczyny, ja po domu, mimo rozmiaru chodzę bez stanika- jakbym Wam teraz pokazała jak wygląda moja koszulka, to byście uwierzyły, że wkładki MOGĄ się przydać ![]()
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i były lekcje masażu to tż tak mi wygniotolił plecy, jak nigdy xD Co do brzucha to ja tez okropnie czuję jak mi się skóra naciąga.. takie jakby szczypanie/pieczenie, cholerka wie co ale czuć czuć ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-18 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.