|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
cio do pracy ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
SAMBA moim zdanie musisz troche poczekac.. nie od razu jest sie w centrum i wogole przygarnietym... oni wiedza ze jestes z innego hotelu ze szefowa cie polecila.. nie jestes nowa z ulicy wiec tez nie wiedza jak cie traktowac... chlopak zachola sie niefajnie ale moze nie widzial ze sie skladalas bo przeciez nie dali ci kartki do podpisania.. a watpie zeby sami cie wpisali... moze on nie wie ze tez sie skladalas itd... (co go nieusprawiedliwia ale jest okolicznoscia lagodzaca
![]() z wydawaniem opinii poczekaj z miesiac ![]() dziekuje Cytat:
ide robic obiados ![]() ![]() a przed chwila bylam w warzywniaku i zajadam sie czarniutkimi miesistymi slodziutkimi wielkimi czeresniami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Marta tesciowa powiedziała, ze to był inny model samochodu ![]() ja tez sie musze w koncu wybrać , bo jeszcze siedze w szlafroku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub lenistwo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eehhh no ale co ja mialam zrobic?.... u mnie w starym hotelu tez tak bylo, ze jak byla 1 impreza pozegnanie kogos tam to ja pracowalam raptem kilka tyg i bylo jasne ze ja zostaje na zmianie, no ale przynajmniej zaprosili mnie zebym przyszla bo impreza zaczynala sie o 20, a ja mialam zmiane na 22... wiec posiedzialam z nimi do 21.30 i poszlam do pracy... potem jak byly kolejne imprezy to zostawal ktos nowy, ale zawsze mu bralismy albo cos na wynos, albo na chwile szedl z nami.... wiadomo ze nie bylo to mile ze inni sie bawia a ty zostajesz, no ale jestes "nowy" wiec taka jest kolej rzeczy.... i tu tez dla mnie nie jest nic dziwnego ze zostalam ja.... ale przykro mi sie zrobilo ze nawet o mnie nie pomysleli, bo wydaje mi sie ze tak nakazuje kultura..., ze poprostu mogli by zrobic jakis gest, pokazac ze chociaz nowa to w koncu tez teraz jestem czlonkiem ich zespolu i skoro juz ten chlopak nie pomyslal ze moglby mi zniesc na talerzu na dol kawalek ciasta, to przynajmniej ktos z ekipy jak ten koles juz poszedl (np kierowniczka recepcji ktorej dalam kase na prezent dla tego goscia) powinna powiedziec, ze tu jest ciasto i zebym sie poczestowala... bo sama to niestety nie umiem powiedziec... "o ciasto" i zabrac sie do jedzienia... tym bardziej ze nie bylo na talerzyku tylko zawiniete w papier.... A najbardziej mnie z tych wszystkich osob rozczarowala wlasnie kierowniczka recepcji, mloda dziewczyna... ja znalam wczesniej bo bardzo czesto wpadala do nas do starego hotelu, zawsze gadalysmy, wydawala mi sie sympatyczna i w sumie to ona mnie namawiala zebym sie do nich przeniosla.... no a teraz to delikatnie mowiac traktuje mnie jak powietrze..., niby mieli mnie uczyc, ale ona nie zrobila nic zeby mi cos pokazac... wrecz przeciwnie, jak ta dziewczyna co jestem z nia teraz na zmianach probuje mnie czegos nauczyc, to kierowniczka recepcji zaraz znajduje mi jakas robote... i tak co drugi dzien smigam po pokojach roznoszac ulotki... ostatnio wlaczyli mi program testowy do nauki i wszystko by bylo spoko, tylko skoro nikt mi nie wytlumaczyl jak sie robi rezerwacje np to jak ja mam to cwiczyc? No i taka jestem rozczarowana.... bo wydaje mi sie ze oni tez powinni jakas inicjatywe wykazac... szczegolnie kierownik recepcji dla ktorej nie jestem calkiem nowa osoba niewiadomo skad.... ehhh ryczec mi sie chce i wcale mi sie nie chce isc do tej roboty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
tak, tak
![]() ![]() Normalnie jakby TZ miał włączony tel, to znająć siebie zadzwoniłabym do niego aby wyskoczył z pracy i mnie podwiózł, a tu taki peszek, że akurat dzis mu tel padł ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
laski jesczze tylko 46 postow
![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja tydzień temu jak z imprezy wracałam w sobote w południe, to postanowiłam sobie zrobić spacerek i sobie przyszłam 3 km ze stacji do domu - ale słońce grzało, ale było super ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samba a nie mozesz pogadac z tą kierowniczką?? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze ja lubię chodzic, spacerować ale z kimś. samej mi się nigdy nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Wtajemniczenie
|
Samba pogadajz ta kierwoniczka ..i glowa do gory, nowi zawsze taktowani sa trszoke "inaczej" niestety taka mentalnosc czlowieka, ale zobaczysz z czasem wszystko sie ulozy
Madzia powiem ci tak, ze u mnienie bylo ogloszen o naborze do przedszkola, ja dowiedzialam sie przypadkiem ze byc moze beda co tam tworzyc i sama zaczelam chodzic na rozmowy...w sumie ja tylko przestawialam sowje doswiadczenie, wyksztalcenie i ze bardzo zalezy mi na tej pracy, zostawialam podanie i cv i tyle teraz zagladam co dwa trzy tyg do tych przedszkol, a niewiele zlozylam podanbo u mnie sa tylko 3 przedszkola jeszcze mam zamar udac sie do prywatnego..zobaczymy
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Wtajemniczenie
|
A my własnie zamówiliśmy sushi do pracy i się objadłam...nie jestem fanką, ale raz na jakiś czas można się pobawić pałeczkami
![]()
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, dziękuję za wszystkie kciuki i obronę mam 9 lipca!!!! Do pierwszego muszę oddać więc czeka mnie bardzo intensywny tydzień
W końcu zmieniłam nazwisko na uczelni! Po prawie roku, brawo ja! ![]() No i byłam u lekarza, na razie obserwujemy, nic nie robimy, jest szansa, ze się wchłonie. Mam przyjść za 4m-ce na usg. Więc na razie ok. Martucha super zdjęcia, dziewczyny mają rację, masz bardzo oryginalną urodę Samba, zawsze na początku jest ciężko, wszyscy się znają, a Ty jesteś nowa. Przypomnij sobie, jak było jak przyszłaś do starego hotelu. Musisz być cierpliwa, musi minąć koło m-ca, żeby ludzie do Ciebie przywykli. Spokojnie i z dużą cierpliwościa Ania, Wszystkiego najlepszego! ![]() Magda, no to musiałaś się najeść strachu, ale dobrze, że wszystko ok.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-06-18 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć kiedyś sama się nakręciłam, bo szłam zimą przez ciemne pola, a w słuchawkach leciała ieco niefortuuna piosenka: "Kiedy zapadnie zmierzch... Cienie otoczą cię ze wszystkich stron Wtedy nadejdzie strach..." Brr, jakos podejrzanie szybko mi się szło ![]() Cytat:
![]() edit: jejku, tak czytam o tych przejściach ciastowych i się cieszę, że pracuję w dużej korporacji - u nas stawia się ciacho i cuksy na stoliku, wysyła maila na cały dział i sami się schodzą ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 11:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zadomowienie
|
Samba martucha ma rację. Poczekaj jeszcze trochę. Pracownicy hotelu muszą trochę połechtać swoje EGO i mają świetną okazję, bo jest ktoś nowy - Ty. Jestem pewna, że to minie i wkrótce poczujesz się tam dobrze. Bardzo Ci tego życzę.
Madzia ja bym powiedziała temu koledze, że nie mam kasy. Raz, drugi i się oduczy.
![]() |
#4968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 9 lipca super... to juz niedługo ![]() rewelacyjna wiadomość z tym guzkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Dziewczyny musze kupic sobie tę odzywkę wax bo starsznie mi wypadają włosy. Wiem, ze ją można kupić w aptece. To jest jakiś jeden rodzaj, czy kilka?? Czy na takie suche włosy tez jest dobra?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki
![]() Ania20m, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo szczęścia i miłości ![]() ![]() ![]() Anika,trzymam ![]() ![]() ![]() Martucha, ślicznie wyglądacie ![]() ![]() Samba, myślę że przyzwyczaiłaś się do atmosfery w starej pracy, teraz jesteś w nowym miejscu i są inni ludzie,jest po prostu inaczej, ty musisz się z tym pogodzić, może z biegiem czasu się do tego przyzwyczaisz, może ta atmosfera zmieni się na lepsze, ale musisz się z tym zmierzyć, nie rezygnuj tak szybko ![]()
#4970 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() SAMBAdiJANEIRO to przykre na pewno, ale może z czasem będzie lepiej. Ja jak zaczęłam pracę tez w domu ryczałam, ale teraz już się zgrałam z towarzystwem. Mi było jeszcze ciężej, bo w całym mieście nikogo nie znałam - tylko rodzinę TŻ - zresztą do tej pory mi tęskno za znajomymi
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka, ja też nie jestem zwolenniczką pożyczania, rozumiem ze raz w jakieś trudnej sytuacji można pożyczyc kilka złotych, ale tak co miesiąc?
![]() Laski, mam taki dylemat, bo chcę coś kupić na allegro i nie mam tyle kasy na swoim koncie i chciałam zapłacić z konta tża, no i teraz nie wiem czy dla sprzedającego jest to jakaś różnica że będzą tam dane tżta?
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest dobra pod warunkiem ze kupisz do włosuó suchych i zniszczonych tak są różne rodzaje najlepiej dziala firmy l'biotica tak w aptece
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnie możesz przelac z konta TZ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie na bank nie bedxzie na to patrzył 99% sprzedających prosi dlatego o nick w tytule przelewu zeby wiedzec od kogo to przelew ja baaaaaaaardzo czesto wysyłam przelewy z mężowego konta
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aniu wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
l'biotica?? myslałam, że z wax?? Bo to chyba nie jest to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
l'biotica to nazwa firmy ktora ją produkuje.............
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Rozeznanie
|
maseczka WAX firmy L'Biotica - też się nad nią zastanawiam, bo ostatnio coraz więcej włosów na grzebieniu mam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.