|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- można licytować ![]() ![]() ja chętnie bym się napiła, ale mała śpi już od 13 tej i pewnie zaraz będzie pobudka
|
|
#782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Czekam jeszcze na relacje co bedzie po paru godzinach![]() dla Marcelka za pierwsze kroczki![]() Cytat:
![]() ![]() Tuniczka piekna ale na moja jeszcze za duza. Nadal jestesmy na rozmiarze 74 ![]() Czeko przylaczam sie z kawka
|
|
#783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz musze tylko kapelusik bialy i bolerko bo ta sukienka bez rekawkow a wiadomo ze po poludniu moze byc chlodno choc licze ze bedzie upalnie ale jednak i chyba wezme z dlugim rekawkiem podoba mi sie takie http://www.allegro.pl/item1082647467...y_80_86cm.html http://www.allegro.pl/item1061702779...p_rozm_80.html http://www.allegro.pl/item1066096975...m_74_cudo.html http://www.allegro.pl/item1084642839...ozmiar_80.html to mi sie najbardziej podoba ale drogie ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko bolerka fajne ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze nie ogrzeja malej za bardzo bo zimno jest przez te dziurki
Normalnie ma sie wrazenie jakby wialo przez nie, a przynajmniej ja tak mam. No chyba ze bedzie bardzo cieplo![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie wkurze to pojde gdzies do sklepu i kupie jej jakas sukienke z bolerkiem w zestawie bo za samo bolerko dac 7 dych to przesada
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Spróbuję poczytać,ale chyba mało popiszę nie ma to jak najazd rodzinki Tak więc od rana gruntowniejsze sprzątanie ,obiad,jakiś placuszek,spacer z Bartoszem do sklepu-dobrze,że dziś drabcio w miarę znośniejszy to byle jutro jakoś przeżyć,zresztą póki co nie narzekam,bo ich nie znam,się okaże co to za ludzie Nie lubię tylko tak za pięć dwunasta zapowiedzianych gości .Rano nie miałam neta,żeby powiedzieć chociaż:dzień dobry ![]() Mariolka cieszę się Svi dla Marcelka za pierwsze kroczki.agga czyli kolejne ząbki tuż,tuż ![]() Skierko Wam także gratuluję pierwszych kroczków ![]() magi przytulam Cię mocno i jednocześnie trzymam aby wreszcie wszystko u Was było dobrzeEdytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-06-18 o 16:12 |
|
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- marudka juz wstala , wypila mleko i idziemy na dwor ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brrr, nie lubie takich prawie nie zapowiedzianych gosci, zwlaszcza na tak dlugo Moze bedzie calkiem przyjemnie, oby
|
|
#789 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
super av ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
wytrwalosci
|
||
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
my juz w domu bo pada
![]() Syla ale Lenka slodka w avku
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
zbieram się od 9, zeby się przywitac i doopka mi z tego wychodzi \Moje dziecko niedawno zrobiło sobie 2 drzemke ... nie spał od 11 ![]() ehhh wymęczył mnie ![]() i jeszcze ulubiona koleżanka mnie nawiedziła o 9 rano ... ze swoja córeczką Basią co za dziecko ![]() to idę bo muszę samochód umyć ... chociaż nie wiem czy się opłaca, bo deszcz na wieczór zapowiadali ![]() Karola - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- aaaaa i jeszcze wszystkiego naj naj naj dla Lenki |
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e nie myj auta bo bedzie padac
|
|
#793 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() wrocilam od tesciowej a wloski dalej ladne ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze rodzinka okaze sie fajna a ja chyba wieczorkiem przejade sie na solarium
|
|
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekujemy
![]() Dziekujemy ![]() Dziekujemy ![]() Cytat:
![]() Maz jedzie na noc na ryby Zostajemy same
|
|
#795 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaka cena ![]() Cytat:
Weroniczka zgrabna dziewczyna ![]() ja tez nie znoszę ![]() Cytat:
![]() przytulisz się do małej ![]() nie poznałam Cię śliczny avek
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Antonio dzis jeczal cale popoludnie, jak na zlosc, bo fatalnie sie czuje. Mam zapalenie ucha
. Szczerze mowiac mam to w nosie. Brawa dla Amelki ![]() p4w, sylko
|
#798 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to odpoczywaj |
|
|
|
|
#799 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naleśniki daaawno nie jadłamCytat:
![]() teraz będzie intensywnie trenował Cytat:
2xrobiłam placki ziemniaczane.Po poznańsku PLINDZE ![]() Cytat:
Nie raz miałam okazję widzieć jak robi się to małym dzieciom u koleżanki w gabinecie. Moja mała siora też miała b.wcześnie przekłute uszka i wygląda to tak, że mama bierze dziecko na kolana i jedną ręką trzyma w pasie a drugą usztywnią główkę za czoło. Robi się jedno uszko.Przerwa.Po chwili drugie. Cytat:
Ja też tak robię ![]() Cytat:
![]() Wpadła nam szybka sesja i makijaż Kobietka na dniach rodzi. Wzięliśmy ze sobą małą, bo nie mieliśmy innej możliwości. Mąż ślub im robił, więc troszkę zaznajomieni byli. Mała w pokoju przyszłego bobasa urzędowała a my robiliśmy swoje.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#800 | |||
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko nadal śpi! :ciekawe czy to juz sen na noc, czy jeszcze raczy wstać na kolację i kąpiel? Cytat:
![]() Co chwile Go przytulała, całowała, i dawała się napić a On nie miał ochoty na takie rzeczy ... W końcu kazała mu się położyć i tak Go popchnęła, że walnął głowa o podłogę Ja wiem, ze 3 letnie dziecko jeszcze nie rozumi wszystkiego, ale Ona wogóle nie słucha co sie do niej mówi ... a jej mama to już wogóle ![]() samochód umyłam i nawet go nawoskowałam i wypolerowałam ręce mi odpadają, ale ten błyssssk - bezcenny ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że chociaż zadzwonili Mam nadzieję, ze chociaż znosni Ci goście będą ![]() Marcelku i Amleko gratuluję pierwszych kroczków |
|||
|
|
|
#801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dokladnie tak samo mala trzymalam -tylko ze byly 2 kosmetyczki i na dwa pistolety robia -mowily ze przewaznie jak zrobia jedno ucho to drugiego juz maluch nie da wiec nie chcialam ryzykowac a jak na 2 pistolety to musza rownoczesnie przekluc i nie dalo sie ![]() Cytat:
a ze nie slucha to wina rodzicow
|
|
#802 |
|
Ola-Unhola
|
Hej, j tylko wpadłam powiedzieć dobranoc.
Boli mnie głowa, zbliżający się deszcz powoduje, że zasypiam na stojąco. ![]() Idę spać. Do juterka skierko, dla Amelkimariolu, współczuję zapalenia ucha. Kuruj się Kasiu, a którymi ostrzami w blenderze mielisz ziemniaki?
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamietam ktora z was jest/byla ma diecie Dukana
![]() chcialabym ja zastosowac chociaz ta 1 faze uderzeniowa tylko nie wiem co mozna jesc takie przykladowe menu by mi sie przydalo
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tylko witam
dzisiaj miałam migrene pozniej po lekach przeszła, ale wróciła i tak w kółko, takze wykończona jestem. Jutro tez sie nie pojawię, bo ide na weselicho. dalej nie wiem którą sukienkę założę moze zrobie sobie zdjęcie w jednej i drugiej i powysyłam wam mmsy albo tu wkleje jak znajde czas.---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- aaa Karola wszystkiego najlepszego Svi brawo dla Marcelka za kroczki no i dla Amelki też ![]() Unholy dobranoc, odpoczywaj nie pamietam co miałam więcej napisac, wybaczcie ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- czeko tu jest wątek z przepisami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667 Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-06-18 o 22:24 |
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostałam wezwana do przedszkola, bo Tomuś miał bardzo duszący kaszel i płakał zawiozłam go do mamy i umówiłam do lekarza, potem już znam tylko relację małża lekarka rozpoznała zapalenie płuc u mojego Tomusia i dała skierowanie do szpitala, od razu pojechali i tam okazało się, ze płuca czyste i że to obturacyjne zapalenie oskrzeli na tle alergicznym ![]() dostał zastrzyk ze sterydów i leki, małż stanął na rzęsach i załatwił inhalator, bo inaczej Tomuś musiałby zostać w szpitalu na szczęście mój Aniołek śpi smacznie w swoim łóżeczku, a w poniedziałek musimy iść na kontrolę, a potem do pulmunologa... ale ostatnio mamy atrakcje
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiadomo... jak wszystko się ustabilizuje to będziemy pewnie szukać...
|
|
#808 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no i mój Królewicz śpi dalej - obudził się na chwilkę, dałam mu cycusia - zjadł i śpi
Cytat:
a jak to się je? a raczej robi? ![]() mi Bartosz dzisiaj wypił całą szklankę koktajlu truskawkowego ![]() Cytat:
Cytat:
nie, no myślałam, ze ten bałagan to małż zrobił podczas kolacji, a On ją zamówił? Cytat:
dobrze, że Bartek tego nie robi ... teraz je cyca ok 4-6 rano i wieczorem ok 21 ... ale jak go zobaczy to ma banana na buzi ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to spadam i ja małż też już śpi - a liczył na coś ale ja przed @ i tak mi jakoś zreszta przechlapał sobie ostatnio /a wczoraj znalaząłm taką informację, ze mnie zatkało/ i sama nie wiem co mam zrobić z tą wiedzą ![]() A dzisaij znóww pracy go dopadł jakiś paraliż ręki i nogi, a potem strasznie go bolała głowa - ale on do lekarza nie pójdzie bo już mu nic nie jest
|
|||
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
p4w o matko! Zdrowka, zdrowka dla Tomaszka Aniu koniecznie wyslij meza do lekarza
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

dla Marcelka za pierwsze kroczki

nie ma to jak najazd rodzinki
.
i jednocześnie trzymam
aby wreszcie wszystko u Was było dobrze

Tatuś mój wczoraj ze mną gotował. Antosiowi baaardzo smakowała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moje dziecko nadal śpi! :ciekawe czy to juz sen na noc, czy jeszcze raczy wstać na kolację i kąpiel?
Na co dzień staram się myśleć pozytywnie, zaczęłam się już stresować, bo termin tuż-tuż. Samo badanie będzie koszmarem, a oczekiwanie na wyniki jeszcze większym
Eh, to sobie ponarzekałam