Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-18, 13:11   #3271
olakola
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
mój brat kupił tą kulkę i od razu mój tż mu pozazdrościł i też sobie kupił
fajna sprawa, świetna zabawa, można bić rekordy (na tych z wyświetlaczem) no i trening przy okazji
anuszka - jakbyś się zdecydowala na POWERBALLa to koniecznie z licznikiem, w tym cała zabawa (tak jak jaszczka napisała)

Cytat:
Napisane przez wikimi Pokaż wiadomość
a WASI zadeklarowali pomoc przy przewijaniu?
mój TŻ nie ma wyjścia, ja go nie zamierzam o nic pytać, dziecko jest wspólne, więc i opieka też. Jasne, że to ja mam mleczko, ale np. myć nie bede mogła po CC, wiec on to bedzie robił. A potem jak będzie dokarmianie to też przecież on może. No i te pierwsze kupki to nie śmierdzą, więc nie ma tragedii.
I w czasie porodu MUSI być w szpitalu, będzie CC, więc go nie wpuszczą, ale MUSI być w sali obok i "pilnować" żeby nam Kuby nie podmienili no i mną się zaopiekować.

kashha - PIĘKNA ta drewniana kolejka , nie rozumiem czemu napisali na niej +12

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
myslisz ze maslo nie pomoze? nie odbieraj mi nadziei
o wybaczenie
ja nie zajarzyłam (to pewnie przez ciążę i kurczące się komórki mózgowe)
zapomniałam jakoś o tych masłach kakaowych i sobie Ciebie wyobraziłam ze zwykłym masłem we włosach, proszę się ze mnie nie śmiać

odebrałam telefonicznie wynik PACIORKOWCA i mam ujemny
TŻ stwierdził, że jakbym była bardziej pobożna to by się jakieś paciorki znalazły ...
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 13:11   #3272
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Hd boski brzusio, a ty jak z obrazka

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 13:25   #3273
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cześć mamuśki! Wyobraźcie sobie, że odłączyli mi neta Ale to nawet dobrze, bo zrobiłam wszystko co zaplanowałam. Oczywiście przede wszystkim depilacja Ale się nacierpiałam przy tej paście cukrowej. Ale jak mus to mus. Popsprzatałam, byłam na zakupach a obiad sie gotuje. Dziś ziemniaki z kalaforem i kwasnym mlekiem.

Pokłóciłam się z mężem rano, wkurzył mnie łajza jedna. No nic pewnie szybko mi przejdzie. Maja mnie dziś przyjaciółki odwiedzić, bo ida na imprezę. Pewnie nie chcą żebym tak do końca poczuła się opuszczona

Mały się strasznie rozpycha. Tyłeczek wypina.

Co do brzucha, ja mam nisko od praktycznie samego początku. Więc chyba nie zauważę kiedy będzie nisko do porodu.

hd pięknie wyglądasz, super sukienka. I widzę, że też nadal dajesz radę malować paznokcie u stóp
Stary 2010-06-18, 13:33   #3274
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
hd pięknie wyglądasz, super sukienka. I widzę, że też nadal dajesz radę malować paznokcie u stóp
ile wysiłku mnie to kosztowało wyginałam się na całego ...
Basia, Marta, Dzidzia - dziękuję

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

idę sie przewietrzyć z psiakiem.

W parku widze codziennie wypudrowaną młodą lafiryndę. Siedzi na ławce całymi popołudniami, często z jakimiś facetami, dziecko na huśtawce albo z nią na ławce, do drzewa przywiązany psiak, który tak piszczy, że słychać go dwie uliczki dalej. I tak godzinami.
Wieczorem widzę jak tylko biegają do sklepu po piwka.

Zrobiona jest na maxa, nie żadna meliniara. Młoda, może nawet ładna (nie widać spod tej tapety) ...
Znieczulica.
Nasłałabym na nią jakieś służby ochrony zwirząt!!!! Może narobiliby jej obciachu wśród parkowych kupli.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 13:41   #3275
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ile wysiłku mnie to kosztowało wyginałam się na całego ...
Basia, Marta, Dzidzia - dziękuję

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

idę sie przewietrzyć z psiakiem.

W parku widze codziennie wypudrowaną młodą lafiryndę. Siedzi na ławce całymi popołudniami, często z jakimiś facetami, dziecko na huśtawce albo z nią na ławce, do drzewa przywiązany psiak, który tak piszczy, że słychać go dwie uliczki dalej. I tak godzinami.
Wieczorem widzę jak tylko biegają do sklepu po piwka.

Zrobiona jest na maxa, nie żadna meliniara. Młoda, może nawet ładna (nie widać spod tej tapety) ...
Znieczulica.
Nasłałabym na nią jakieś służby ochrony zwirząt!!!! Może narobiliby jej obciachu wśród parkowych kupli.
O kochana wiem co to za wysiłek. Tez tak mam. A dziś dodatkowo depilacja nóg. Tez niestety nie jest łatwo

Takie lafiryndy to bym do pracy wysłała. Najbardziej mi szkoda dzieci i zwierzat, którymi tacy ludzie się "opiekują".
Stary 2010-06-18, 13:51   #3276
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
przed wyjsciem pstryknełam kilka zdjęć aby uwiecznić mój 34 tygodniowy brzuszek
Załącznik 3192746Załącznik 3192747Załącznik 3192748
Bardzo ladnie wygladasz.
Stary 2010-06-18, 14:17   #3277
jaszczka
Zadomowienie

Cześć!
spałam prawie 12 godzin!!! tzn z przerwami na siku (chyba 6 czy 7 razy ) normalnie jestem w szoku! ale jakoś tak mi się oczy kleiły i nie miałam siły wstać...
oczywiście musiałam jeszcze nadrobić te wszystkie strony naprodukowane od wieczora nie macie litości dziewczyny...

Hd - ślicznie wyglądasz
Papeteria - za wyniki
Olakola - że nie ma paciorków
Anoxa - wszystko będzie ok, wiem, że się bardzo martwisz, ale niedługo już będziesz miała maleństwo przy sobie i wszystkie zmartwienia się skończą
Karolcia - współczuję z powodu teścia...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 14:17   #3278
żabka19
Raczkowanie

Nie bylo mnie od wczoraj i nazbieralo sie az 10 stron .. juz nadrobilam,ale nie pamietam co komu chcialam odpisac

Ja sobie rozglosilam muzyczke i plasam po kuchni przekrecajac nalesniki Mam bardzo dobry humorek ,w koncu piatek

Tak (prawie) wszystkie piszecie ,ze chcialybyscie miec juz maluszki przy sobie . I mnie tez juz wzielo..szczegolnie po obejrzeniu tego filmiku o opiece nad dzieckiem . Marzeniem mojego zycia bylo miec prawdziwa ,kochaja sie ,dbajaca o siebie rodzine i tak bardzo sie ciesze ,ze zaraz bedziemy ja tworzyc ,niesamowite wyzwanie przed nami i tak strasznie mnie to ekscytuje i nastraja pozytywnie I tak sobie mysle ,ze wlasnie takiej malej istotki brakowalo w moim zyciu.

Jak ktos jeszcze chce link do filmiku to tak jak pisalam piszcie do mnie pw.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 14:20   #3279
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Mama Ł. już się wtrąca, że zły kolor wanienki kupiłam... Grrrrr....

przepraszam, że się śmieję, ale moja własna mama też mi skrytykowała ...

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Botwinkę gotuje się identycznie jak szczawiową
ja nigdy nie robiłam szczawiowej (ale botwinke to tak)

Cytat:
gotuję co dzień obiady i czasem chciałabym być na czyjejś łasce. Nie przyłożyć nawet jednej ręki do tego gotowania. Ale jak na razie nie mam na co liczyć . Jak Ł. się zabiera i słucham co minutę pytań jak on ma to zrobić, to mi się odechciewa i wolę to zrobić sama.
u mnie podobnie, mój TŻ może co najwyżej odgrzać pizze z zamrażalnika, albo podsmażyć gotowe pierogi/krokiety
a przerwę od gotowania mam tylko jak jedziemy na wakacje
ale w tym roku to niestety, no chyba że Kuba będzie aniołkiem i się gdzieś wybierzemy na tydzień np. w październiku ... ojj, tak bym do Hiszpanii pojechała ...
Stary 2010-06-18, 14:23   #3280
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość

przepraszam, że się śmieję, ale moja własna mama też mi skrytykowała ...
Trzymajcie mnie
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 14:36   #3281
olakola
Zadomowienie

daje mojemu Kubusiowi codziennie posłuchać muzyczkę ze "słoneczka", taką pozytywkę, no i wtedy on fika koziołki
kurcze nie wiem, czy dobrze robię, bo nie jestem pewna czy fika z radości, czy się wkurza ...

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

poprosze o nr tel (na priva) do koleżanek, które będą prowadziły następny wątek, tak w razie w

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 14:39   #3282
Linka24
Wtajemniczenie

No a mój Michaś to się właśnie uspokaja po pociągnieciu sznureczka w kaczuszce

I twojemu to na pewno sie podoba, przeciez to bardzo przyjemna muzyczka!
Stary 2010-06-18, 14:42   #3283
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
przed wyjsciem pstryknełam kilka zdjęć aby uwiecznić mój 34 tygodniowy brzuszek
Załącznik 3192746Załącznik 3192747Załącznik 3192748
slicznie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Czereśnie - miłość moja wielka jedyna, cudowna! Kocham, uwielbiam i od tygodnia się ponad nimi zajadam...
zazdroszcze normalnie, ja też je kocham ale jeszcze ich nie jadłam ale caly czas o nich mysle az mi slinka cieknie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
mam ktg 3 razy w ciazgu dnia a w sumie skurcze zaczely mi sie jak sie obudzilam a przez sen sie raczej nie denerwowalam

moze to zabrzmi smiesznie ale przyjechala moja ciocia ona zna lekarza ktory ma dyzur i chciala zaplacic za wywolanie porodu ale on mowil zebysmy poczekali do poniedzialku bo jutro jeszcze raz wykonaja badania i zeby byl ukonczony 37tc czyli w przyszlym tyg

na usg wyszlo ze przeplywy przez pepowine sa ok niestety przez te przez glowke cos jest nie tak ale mowil zebysmy poczekali do poniedzialku

czekam teraz na meza i na ktg
za ciebie trzymam, kochana bedzie dobrze , już nie długo będziesz miała dzidzie przy sobie

Cytat:
Była wśród moich typów, ale dość często nadawane w dzisiejszych czasach imię, jak patrzyłam na statystyki, więc odrzuciliśmy.
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
mi się podoba i było nawet w moich typach imion dla dziewczynki. ale ja nie znam żadnego psa który się nazywa sara
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
imie ladne niestety czesto ludzie nazywaja tak psy wiec ja bym tak na imie dziecku nie dala
Dziękidziewczynyza opinie aniu pierwsze słysze że tak ie daje zwierzeciu daja na imie na prawde

Na razie to chyba jest na pierwszym miejscu w sumie na razie żadne inne się nam nie podoba

Ale mam muła dziewczyny, spać i się chce duszno i na dodatek obżarłam się strasznie ....
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 14:43   #3284
żabka19
Raczkowanie

Moj Szymek sie uspokaja jak mu puszczam muzyczke z karuzeli ,ale jak spiewam kolysanki to odrazu szaleje .. Czuje sie jakby mowil "Matka prosze Cie tylko nie spiewaj"

Stary 2010-06-18, 14:44   #3285
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
juz pisze troszku to meczace ale sie oplaca. ja przez 2 dni co ok 2h czy dzien czy noc musialam uzywac laktatora zeby pobudzic wydzielanie mleka, umeczylam sie niezle ale efekt byl taki ze pozniej mialam nawal mleka. w miedzyczasie jeszcze mialam malego przystawiac do piersi, zawsze mu polecialo kilka kropel ale podobno dziecko jest lepsze od laktatora a pozniej maly dostawal sztuczne mleko. pozniej kobieta od laktacji mi powiedziala ze jakbym zauwazyla ze mam za malo mleka bo maly by sie dalej dopominal, to zeby mu dac piers, jak skonczy niech ktos dokarmi sztucznym a ja mam uzyc laktatora zeby mozg myslal ze dziecko potrzebuje wiecej mleka, wystarczy 15 minut, po jednym dniu powinno sie pojawic wiecej. to wszystko pochlania wiele czasu ale moim zdaniem warto sie pomeczyc dzien, dwa....
a jak maly zasypia przy piersi to trzeba go obudzic laskotajac, dmuchajac mu w twarz itp. a jak to nie podziala to odstawic. moj teraz potrzebuje tylko 15 minut zeby oproznic piers przewaznie starcza mu jedna ale czasem musi dojesc z drugiej bo ma gloda
Dziękuję,może się przyda,chociaż tak naprawdę to mało pokarmu to diagnoza postawiona w szpitalu przez jakąs pielęgniarkę w zasadzie bez żadnych podstaw.Nie ma takich sytuacji żeby małej brakowało i po jedzeniu jeszcze się dopominała.Szamie co 2-3h po 10-15min i jej wystarcza.A co do zasypiania przy piersi to moją też to zawsze usypia i jakoś instynktownie stosuję tą metodę z łaskotaniem po policzku,a jak już nie pomaga to po prostu kończymy karmienie.

Cytat:

Podziwiam nasze rozpakowane,
że maja czas tu zajrzeć. Wydaje mi się, że jak się Szymek pojawi to nie będę miała czasu na wizaż.
Tak się tylko wydaje,ale tak naprawdę noworodek przesypia do 20h na dobę,więc ja sobie czytam,a mała śpi słodko obok i nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

A tu pytanie do naszych rozpakowanych mam... jak długo wasze Maluszki jedzą??
Co prawda ta moja koleżanka karmi małą butelką i mlekiem modyfikowanym, ale zajmuje im to około godziny??
A i jeszcze jedno, bo w szoku jestem, bo mówiła mi, że jak karmiła małą piersią, to ze względu na to, że przekazywała z mlekiem swoje hormony, to Małej strasznie nabrzmiały brodawki i się zaczerwieniły, zauważyłyście coś takiego u swoich dziewczynek??
O coś jeszcze miałam zapytać ale zapomniałam... napisze jak mi się przypomni
Godzina jedną butelkę? Piersią karmienie idzie wolniej,ale butla to chwila i po wszystkim.Chyba,że dziecko nie umie/nie chce ssać i przez protesty tyle schodzi.W szpitalu zajęło mi tyle czasu pierwsze karmienie,ale zwyczajnie Lenka nie umiała ciągnąć z butli,a ja nie umiałam jej zmusić.

Słyszałam o brodawkach,ale moja tak nie ma

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
kochana ja tez normalnie spie nago i nie wyobrazalam sobie inaczej, ale jak tylko wrocilam do domu i dostalam nawal mleka, to i te wkladki, i stanik to czasem za malo
A kiedy u Ciebie pojawił się ten nawał? Bo słyszałam,że na ogół jest w 3-4 dobie.Ja wtedy miałam mocno powiększone piersi i trochę bolesne,ale żadnych "nieszczelności" Dzisiaj parę kropelek pociekło mi w nocy,ale może to dlatego,że źle się czułam wieczorem i pominęłam jedno karmienie na rzecz butli.

Maleństwo kończy dzisiaj tydzień Byłyśmy u lekarza.Przybrała 130g w ciągu 4 dni,nie chudnie,więc jedzonka jej chyba nie brakuje.Lekarz też stwierdził,że nie ma potrzeby żeby dokarmiać.Ogólnie wszystko w porządku.Musimy tylko zrobić badanie moczu przez to,że brałam antybiotyki w ciąży.Od jutra zaczynamy podawać witaminkę K. No i dzisiaj wreszcie była grzeczna w nocy
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 14:52   #3286
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość

Maleństwo kończy dzisiaj tydzień Byłyśmy u lekarza.Przybrała 130g w ciągu 4 dni,nie chudnie,więc jedzonka jej chyba nie brakuje.Lekarz też stwierdził,że nie ma potrzeby żeby dokarmiać.Ogólnie wszystko w porządku.Musimy tylko zrobić badanie moczu przez to,że brałam antybiotyki w ciąży.Od jutra zaczynamy podawać witaminkę K. No i dzisiaj wreszcie była grzeczna w nocy
super!
ale ten czas leci...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 15:13   #3287
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Moj Szymek sie uspokaja jak mu puszczam muzyczke z karuzeli ,ale jak spiewam kolysanki to odrazu szaleje .. Czuje sie jakby mowil "Matka prosze Cie tylko nie spiewaj"
Stary 2010-06-18, 15:31   #3288
agravka
Wtajemniczenie

dziewczyny a czy Wy nosicie siatki? bo ja ogolnie nic nie nosze ale poszlam dzis do sklepu i potrzebowalam i soku i wody gazowanej i niegazowanej. bylo troche ciezko... zastanawiam sie w sklepie czy brac wszystko, ale nie chcialo mi sie drugi raz iscjak jest u Was?

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
ja tez ostatnio sie zastanawialam czy to, ze Ada sie kreci, to znaczy ze jej sie podoba czy nie? np zawsze jak sie klade na lewy bok w sypialni to ona sie zaczyna ruszac... to moze znaczyc ze lubi ta pozycje jak i odwrotnie...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 15:32   #3289
Linka24
Wtajemniczenie

A ja dostałam wanienkę w prezencie o taką http://www.allegro.pl/item1071970050...mi_poznan.html tą zieloną chociaz to z głowy. Dostałam tez te gabeczki na których można połozyc maluszka podczas kąpieli ale nie słyszałam pochlebnych opinii na ich temat (że niby bakterie się zbierają) i będę chyba podkładac po prostu pieluszke i już.

Agravko a nie prościej kogoś wysłac? gdzi etakie ciężary targać! Ja nosze owszem, ale same lekkie rzeczy. Ew, wrzucam do auta i już..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 15:41   #3290
agravka
Wtajemniczenie

mowie Ci ze strasznie chcialo mi sie pic a nie moglam sie zdecydowac, a TZ jeszcze w pracy. Nie nosilam daleko bo to byl osiedlowy sklepik
dziewczyny jak to jest z paznokciami do porodu?chodzi o to zeby byly calkowicie czyste czy moze byc lakier bezbarwny? bo wybieram sie na pedicure i chcialabym sobie zelik polozyc,co Wy na to powiecie? jak jechalam ostatnio do szpitala zmylam wszystko...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 15:41   #3291
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość

super że malutka zdrowiutka i tyje to najważniejsze teraz hehe

a co może być od antybiotyku kurcze ?? ja tez rałam jakoś w lutym na zatoki doumox 1000 kurcze
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 15:45   #3292
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

agravka ja targam siaty z ziemniakami ogórami itp. do samochodu i z auta do domu pewnie z 5 kg nieraz niosę. A co do paznokci też się zastanawiam czy bezbarwny może byc ale nie wiem właśnie.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 15:58   #3293
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy Wy nosicie siatki? bo ja ogolnie nic nie nosze ale poszlam dzis do sklepu i potrzebowalam i soku i wody gazowanej i niegazowanej. bylo troche ciezko... zastanawiam sie w sklepie czy brac wszystko, ale nie chcialo mi sie drugi raz iscjak jest u Was?

--
.
Cytat:
dziewczyny jak to jest z paznokciami do porodu?chodzi o to zeby byly calkowicie czyste czy moze byc lakier bezbarwny? bo wybieram sie na pedicure i chcialabym sobie zelik polozyc,co Wy na to powiecie? jak jechalam ostatnio do szpitala zmylam wszystko...
Ja noszę siatki, dzisiaj nawet dość ciężkie miałam i trochę mnie bolał brzuch. Wcześniej nie nosiłam, bo wiadomo ryzyko większe.
Co do paznokci to nie wiem, ale ja zmyję lakier dla świętego spokoju. Gorzej jak zapomnę
Stary 2010-06-18, 15:59   #3294
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

No i pogoda się zepsuła
Przez co ja jakaś przybita się zrobiłam, bo boli mnie głowa.
Ugotowałam ten obiad i oczywiście tacie i bratu przeszkadzało, że w sosie koperkowym jest koperek... Nie mam już do nich siły.
Biorę się za wyszywanie różyczek na maminej bluzce.
Stary 2010-06-18, 16:10   #3295
żabka19
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

ja tez ostatnio sie zastanawialam czy to, ze Ada sie kreci, to znaczy ze jej sie podoba czy nie? np zawsze jak sie klade na lewy bok w sypialni to ona sie zaczyna ruszac... to moze znaczyc ze lubi ta pozycje jak i odwrotnie...
Co do siatek .. to ja niestety nosze ,ale staram sie tak robic zakupy zeby ograniczac je do tych 5-6 kg ,po reszte M. moze jechac. U mnie jest utrudniona sprawa bo ja albo ide pod gorke albo z gorki i nie jest latwo z dwoma siatami. Kiedys zrobie prawko ..

My juz lewy bok przerabialismy i niestety chocbym chciala dluzej na nim polezec (bo tak jest zalecane ) to nie da rady ..dostaje serie kopniaczkow po lewej stronie i nie ma mozliwosci zebym polezala tak wiecej niz 30 minut.

Ale sie ciesze dostalam dzis pieniazki na wakacje z mojej firmy i to jeszcze wiecej niz sie spodziewalam !

Stary 2010-06-18, 16:20   #3296
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
mowie Ci ze strasznie chcialo mi sie pic a nie moglam sie zdecydowac, a TZ jeszcze w pracy. Nie nosilam daleko bo to byl osiedlowy sklepik
Ja slyszalam, ze u rak nie mozna miec pomalowanych paznokci, zeli i tipsow tez nie, bo jak cos sie dzieje to plytka paznokcia zmienia kolor i lekarze zwracaja na to uwage.
nie wiem jak z paznokciami u nog.
Stary 2010-06-18, 16:38   #3297
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Wrocilismy ze szpitala, z tescie nie najlepiej, jest nie przytomny, sparalizowany z prawej strony, ma duzy skrzep w mozgu, nie do operacji wiec tylko czekanie...bo z niego to tylko roslinka...Tz przejol sie naprawde, nawet nie wiedzialam ze az tak...nie wiem jak mu pomoc...ach raz to przezylismy to i drugi damy rade...ale nie lubie jak cierpi

W moim szpitalu, nie ma z tym problemow, mozna miec zel czy inne rzeczy
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-06-18 o 16:39
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 16:41   #3298
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Ja slyszalam, ze u rak nie mozna miec pomalowanych paznokci, zeli i tipsow tez nie, bo jak cos sie dzieje to plytka paznokcia zmienia kolor i lekarze zwracaja na to uwage.
Też tak słyszałam
Stary 2010-06-18, 16:41   #3299
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Wrocilismy ze szpitala, z tescie nie najlepiej, jest nie przytomny, sparalizowany z prawej strony, ma duzy skrzep w mozgu, nie do operacji wiec tylko czekanie...bo z niego to tylko roslinka...Tz przejol sie naprawde, nawet nie wiedzialam ze az tak...nie wiem jak mu pomoc...ach raz to przezylismy to i drugi damy rade...ale nie lubie jak cierpi
Mam nadzieję, że wszystko dobrze sie skończy,
Stary 2010-06-18, 16:44   #3300
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że wszystko dobrze sie skończy,
Z jednej strony nie zycze nikomu smierci, ale z drugiej nie mam warunkow ani sily opiekowac sie wiecie jak taka osoba aprobuje, a przeciez bede miala malenstwo....
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości