![]() |
#1951 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
bardzo proszę o pomoc
![]() liczę na Wasz przypływ weny artystycznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Raczkowanie
|
A może jakieś wasze ulubione , albo jakieś takie optymistyczne. ?
; )
![]() |
#1954 |
StrongHeart25
|
coś takiego nie dosłownego że chciałabym żeby sie wszystko tym razem ułożyło i że to jest to.. że to może uleczy mnie. Że dzięki niemu to uśmiech mam na twarzy i dobry humor.. takie tez cos w stylu podrywu czy coś nie umiem tego określić bo jeszcze nic nie ma między nami.. ale sie świetnie dogadujemy i wgl.. wiecie o co chodzi
![]() Proszę !
![]() ![]()
![]() |
#1955 |
Raczkowanie
|
Prośba .
coś o tym , że mam jutru urodziny . że przyjadą moje vip'y <3 że będziemy się dobrze bawić \ Liczę na was talenty ![]() ![]()
![]() |
#1956 |
Raczkowanie
|
ja poproszę o tym, że
1. chociaż wiem, że on nigdy pierwszy nie napiszę to czekam na tą zółtą kopertę i jego imię na pasku zadań. tylko prosiła bym, żeby było takie, że jak przeczyta ten opis to będzie wiedział, że do niego. 2. o tym, że poznałam chłopaka na wycieczce i spodobał mi się. Ale powiedziałam jednej osobie za dużo i on o się dowiedział ... i się do mnie nie odzywa. że jest mi przykro z tego powodu i wg, że teraz nawet głupiego 'cześć' mi nie mówi : ( Błagam. -- a u mnie brak weny. ![]() wrócisz weno. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Przyczajenie
|
Siema talenciary ;*
Jestem tu nowa... ale mam małą prośbę do was... macie opisy o tym, że na nowo się zakochałam? Liczę na was kochane ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1958 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
` to znowu się stało .. zakochałam się. ` jesteś pierwszą myślą gdy wstaję rano i ostatnią gdy kłade się spac ` Moje serce nie do wzięcia, już znalazło swego księcia bu. za pewne nie pomogłam. przepraszam. ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
błaagaam no ! : ( |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Raczkowanie
|
hej ; ) miałybyście coś o tym, że nie wiem czy kocham czy tylko sobie to wmawiam albo, że jakieś tam uczucia wracają choć nie wiem, czy w ogóle coś było... albo... że mam dość bycia smutną. coś w tym stylu. proszę!!
;**
![]() |
#1961 | |
Rozeznanie
|
słuchajcie perełki ![]() Więc 1) coś o tym, że to on jest najważniejszy! i 2) aby się już nie gniewał bo ja NIENAWIDZĘ tego! ![]() ![]() wiem, że dacie rade ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
' nie jestem w stanie powiedzieć, że to miłość. Ale temu zaprzeczyć też nie mogę. ' nie odpowiadam na pytania czy się zakochałam. nie odpowiadam ponieważ sama nie wiem co powiedzieć. Może jest dla mnie bardzo ważny, ale czy to miłość? Ciężko powiedzieć [wiazaż] ' mogę patrzeć w twoje oczy godzinami, bo jeszcze nie odkryłam czy mnie czarują. ' prawdopodobnie to zauroczenie. Ale też prawdopodobnie że to początek nowej miłości ;* ' może miłość namaluje mi uśmiech na twarzy. ' mówią że miłość koloruje życie. Bedę musiała się sama przekonać. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ' wiadomo że to dzięki miłości mam taki niezmywalny uśmiech na twarzy! ' cudownie jest być tak szczęślwie zakochaną. ' a gdy siedzimy razem na ławce w parku, widzę że ludzie zazdroszczą nam miłości. ' fajnie jest tak gdy mogę z tobą dzielić się szczęściem. ' ty mi dajesz uśmiech, ja tobie. Bez siebie nie damy rady! ![]() ' bądź! już tak na zawsze! ' chciałabym dzielić z Tobą moje szczęście 24/h ' słodki mój orzechu, me źródło uśmiechu ![]() ' cudownie tak być z Tobą. bezproblemowo! ' bez żadnych kłutni, sprzeczek, fochów. Sama sobie Ciebie zazdroszczę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
Raczkowanie
|
dziekuje ;*
i coś o tym ze czuje jakby tylko mnie sie w milosci nie ukladalo a wszystkim w okolo tak..
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Madziuula993
'Sprawiasz, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech... mloda_konkretna 'Bycie smutną mnie nie bawi, trzeba zmienić ten stan... 'Zakochana, czy zauroczona? Nie wiem... '-Stan cywilny? -Panna zakochana w kawalerze... LekNaCaleZlo 1) 'A Ona ciągle czeka na żółtą kopertę z Jego imieniem... 'Napisz! Ona chce w końcu zobaczyć tę żółtą kopertę! 'I za każdym razem, gdy widzi żółtą kopertę modli się, aby była od Niego... 'Mimo wszystko ciągle myśli, że nadejdzie taki dzień, gdy dostanie żółtą kopertę na gg. A ta żółta koperta będzie od Niego... 2) 'Za długi język i koniec nawet ze zwykłym 'cześć'... 'Podobasz mi się. Ale co z tego, skoro jedna rozmowa przekreśliła nawet mówienie 'cześć'? poszła na herbatkę ![]() Tylko coś takiego ![]() a macie coś, że 'kocham' moje przyjaciółki, ale ślubu z nimi nie brałam, a One są zazdrosne o mnie i drugą dziewczynę, że dużo gadamy też z innymi ludźmi ![]() ![]() a ja mam też inne przyjaciółki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- i coś o puszczalskiej, która była moją bf. że mam dość, że kłamie, że spotykała się z moim braciakiem, a to nieprawda :/
![]() |
![]() |
#1964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' inna? chyba to prawda! ' nie mogę patrzeć na te wasze zakochane mordy. ' też chciałabym tak złapać za rękę osobę którą kocham! ' dlaczego ja tak nie mogę? jestem jakaś inna? nie zasługuję na odrobine czułości? ' fajnie by było chociaż jeden raz poczuć smak miłości! ' czy tymi wszystkimi problemami nie zasłużyłam na miłość?! na pocieszenie dodam, że u mnie też dziś nie jest kolorowo! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
StrongHeart25
|
Cytat:
coś takiego nie dosłownego że chciałabym żeby sie wszystko tym razem ułożyło i że to jest to.. że to może uleczy mnie. Że dzięki niemu to uśmiech mam na twarzy i dobry humor.. takie tez cos w stylu podrywu czy coś nie umiem tego określić bo jeszcze nic nie ma między nami.. ale sie świetnie dogadujemy i wgl.. wiecie o co chodzi
![]() |
![]() |
#1966 |
Raczkowanie
|
Macie coś o wakacjach?
![]() z góry dziękuje . ; *
![]() |
#1967 |
Raczkowanie
|
macie może coś o dumie?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1968 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Proszę, wiecie że dacie rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Przyczajenie
|
Hejka talenciary : *
Jestem tutaj nowa... ![]() i mam małą prośbę do was. Potrzebuję opisów o tym że kończę gimnazjum i muszę rozstać się ze znajomymi. O ostatnich chwilach w tej szkole i o tym że będę tęsknić za moją klasą. Że te trzy lata spędzone razem były świetne. Mam nadzieję że coś wymyślicie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Raczkowanie
|
Witam po długiej niezauważalnej nieobecności
![]() mam wielka proźbee kochane ; ) mogła bym prosic opisy o tym że chłopacy to s****ysyny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1971 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
' wy widzicie w nas tylko plastikowe lalki tylko do jednego. A wiecie że wy też mamy uczucia? ' facet to świnia. ' wszystcy faceci są tacy sami, tylko twarze mają inne aby łatwiej było odróźnić [wizaż] ' dlaczego po was to wszystko spływa, a my możemy płakać miesiącami?! ' Bóg stworzył mężczyznę i pomyśłał, stać mnie na coś lepszego. i stworzył kobietę [nie mój, nie wiem skąd mam] ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
' ale to już było... najpiękniejsze 3 lata mojego życia minęły. ' zostały tylko wspomienia, ale takich rzeczy się nie zapomina! ' mam nadzieję że jeszcze kiedyś, będziemy mogli przeżyć to jeszcze raz! ' [nazwa gimnazjum]- niezapomiane emocje ![]() ' mam nadzieję że za kilka lat spotakmy się i powspomiamy jak to nam było fajnie razem! nie wiem. ale może coś się przyda ![]() nowa perełka do kolekcji ![]() witamy ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
' twój sukces, moim sukcesem ![]() ' tylko ja mam takiego wspaniałego skarba! ' nawet nie wiesz ja bardzo jestem z ciebie dumna kochanie ![]() ' mój kochany uparciuch, który zawsze dąży do celu. I zawsze mu się to udaje. ' Ja od początku wieżyłam w Ciebie. Wiedziałam że się uda! nie wiem czego ośiągnął, ale gratulacje. I tobie i mu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Słonka mam prośbę... Mój angielski jest troszkę słaby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Przyczajenie
|
Napisane przez zakochan_a
' ale to już było... najpiękniejsze 3 lata mojego życia minęły. ' zostały tylko wspomienia, ale takich rzeczy się nie zapomina! ' mam nadzieję że jeszcze kiedyś, będziemy mogli przeżyć to jeszcze raz! ' [nazwa gimnazjum]- niezapomiane emocje ![]() ' mam nadzieję że za kilka lat spotakmy się i powspomiamy jak to nam było fajnie razem! nie wiem. ale może coś się przyda ![]() nowa perełka do kolekcji ![]() witamy ![]() Przyda się, przyda ![]() Dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Raczkowanie
|
Mee Skarby
![]() ![]() Chciałabym oO tym że zajee*iściee się między nami układa . Że jest po prostu idealnie . Chcę ciuut miłosnych x33 Baardzoo Prooszee <3
![]() |
#1976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
butelka miłOści bez smaKu x3 kochasz mnie ? tak/ tak niepotrzebne skreślić.; d Tak , przysięgam ci, że będziesz sensem w moim życiu ! ![]() 'I już nie myślę o Tobie 24 godziny na dobę .Teraz przesiadujesz w mojej głowie przez 23 godziny i 59 sekund . Robię postępy . mówiłam prawdę, prawdę i tylko prawdę! Kocham Cię . ;* jeśli miłość jest chorobą to Ty jesteś jej symptomem. ; ** nie wiem , nie pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
A macie coś, że byłam na wyciecze ci było za***iście
![]()
![]() |
#1978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Od czegoś trzeba zacząć - teraz dobrze się nam gada, a później... ![]() 'Ma nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Bo w końcu to dzięki Niemu na Jej twarzy pojawia się uśmiech! tylko coś takiego ![]() wena poszła na herbatkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() laski, wiem że ostatnio wam nie pomagam, ale kompletnie nie mam weny. a wy spisujecie się na medal i za to was kocham. ![]()
![]() |
![]() |
#1980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zabieraj niech ci służy.ale mówię że to nie mój. Kiedyś dosatałam od jakies talenciary ![]() dokładnie cię rozumiemy z tym brakiem weny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.