|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
hej
![]() Cytat:
One owszem są błyszczące ale same z siebie ja tam niespecjalnie w tym celu używam odzywek, natomiast głównym problemem jest ich wypadanie ![]() Cytat:
toż to szaleństwo a tak poważnie to ten znajomy fryzjer odradził mi grzywkę o której myślałam bo zbliża się lato a resztę ściął prosto, żeby odebrać im trochę swobody bo one są naprawdę szalone, szczególnie jak je skracam ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Na zdjęciach może nie widać ale najorsze w ich wypadaniu jest to, że odrastają (wiem jak to brzmi ![]() ) bo mam masę takich małych pojedynczych sterczących na głowie włosów, których żadnymi sposobami nie można poskromić wyglądam trochę jak walnięta przez piorun ![]() Dziękuję Dziękuję Cytat:
![]() ehh a z nim to... szkoda mówić, tak mi wczoraj zepsuł nastrój, że długo się musiałam uspokajać... ale to chyba wychodzi ze mnie ogólnie nagromadzony stres, łatwo mnie zdenerwować. Cytat:
Cytat:
ja na komplementy reaguję dokładnie tak samo ![]() Buziaki
|
|
#4892 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ślicznie wyglądasz i tak naturalnie ![]() Cytat:
.Cytat:
Kompleksy też mam cholerne, ale ja bym je raczej nazwała rzeczywistymi wadami ciała i charakteru , bo one na prawdę istnieją, a nie tylko w mojej głowie![]() Ja odradzam na pewno kupowanie Fenistil Żel, na ugryzienia komarów w ogóle dziadostwo nie działa Cytat:
Cytat:
![]() antunka, trzymam kciuki ![]() Miłego dnia, a już właściwie popołudnia
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Kiedyś na wątku jak przyszło do wspominek i ustalania rzeczy typu kiedy był nasz pierwszy raz itp. tak w kontekście wszechobecnych teraz "gorących 15" itp doszłyśmy do takich wniosków, że to określenie w trochę rozbudowanej formie świetnie nas opisuje ![]() o i znalazłam posta Antunki gdzie wspominała już o tym w kontekście tytułu na kolejny watek bo do końca tego jak widać nieubłaganie się zbliżamy :
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A w ogóle to było nasze ostatnie spotkanie na zajęciach i bylo bardzo sentymentalnie. Jutro będę płakała jak bóbr.Cytat:
Stojące nad grobem bo przecież stare jesteśmy, w krzyżu łupie, reumatyzm nie daje spać, że nie wspomnę o imprezach kończących się przed północą i ciężką glową po jednym piwie I chcecie czy nie chcecie tak się będzie nazywał nasz następny wątek. Już ja o to zadbam
|
|
|
|
|
#4895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że u Ciebie to jesteście zżyci jako grupa na studiach u mnie się ludzie porozłazili po zakładach różnych na wydziale, część już po obronach. Widuję tylko nielicznych. a szkoda...Cytat:
![]() ![]() przecież to sama prawda jest ![]() zamiast się uczyć poszłam spać ![]() Buziaki
|
|
#4896 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale to stare czasy. Ja też otrzymując komplementy doszukuję się litości lub tego, że ktoś jest interesowny... uff jaka to ulga, że nie tylko ja jestem nienormalna ![]() Cytat:
Bo kiedyś nie mogłam znaleźć ani jednej rzeczy, którą w sobie lubię, a teraz mam już 2 ![]() Dzisiaj o mało co nie zaspałam do pracy. Byłam tak wykończona, że nie usłyszałam budzika. Zerwałam się z łóżka, wyszykowałam w 10 min i na szczęście się nie spóźniłam. Idę zaraz pobiegać, bo śliczna pogoda. Papapapa
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam i pozdrawiam wszystkie laleczki mozecie mnie zlać ale nie przeczytałam wszystkiego
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane proszę Was trzymajcie od 10 kciuki z całej siły za mój cholerny, przeklęty, zasrany, kobylasty egzamin na który ryłam od 1,5 tygodnia...!
stres mnie zżera
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
PATRYSIA no nareszcie!!! Pisz co u Ciebie ![]() EV nic nie bój, będzie 5 ![]() Miłego dnia
|
#4900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ostatnio myślałam, żeby pisać do Ciebie pw, ale widzę, że sama tutaj zajrzałaś Pisz co tam u Ciebie i już nas tak nie zaniedbuj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ehh a ja mam parszywy nastrój, wczoraj wieczorem ostro się pokłóciłam ze współlokatorem, płakałam później długo a dzisiaj wyglądam jak zombie, nie spieszę się na wydział bo muszę poczekać aż trochę opuchlizna powiek zelżeje ogólnie to chyba zaczynam mieć wszystkiego dość, tego mieszkania, magisterki, całych studiów itp... ![]() miłego dnia
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jojla kochanie Już prawie wakacje, wszystko będzie dobrze! Po prostu cały problem jest w tym, że jesteś zmuszona z nim mieszkać. Ale spójrzmy na to inaczej - zawsze można zrobić tak, że to on będzie się czuł zmuszony mieszkać z Tobą ![]() Na oczka polecam łyżeczki z lodówki, albo torebki po zaparzonej herbacie lekko zmrożone, mam często ten problem, bo płaksa straszliwa ze mnie ![]() Ale wszystko będzie dobrze, kiedy tylko nie będziesz z nim mieszkać, zobaczysz |
||
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja już nie mogę...
![]() Właśnie się dowiedziałam, że jednak nie mam gdzie się wyprowadzić... masakra, ostatnia rzecz jakiej się spodziewałam... ![]() ![]() ![]() mam dość wszystkiego...
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
JOJLUŚ kochana... ale co się stało, że nie możesz się wyprowadzić? Kurcze musi być jakieś wyjście z tej sytuacji. Nie możesz być na niego skazana dłużej niż to było w planach. Musisz w końcu odżyć. Czy na okres wakacji wracasz do rodzinnego miasta?
Przytulam Cię mocno EV jak egzamin?
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanki mnie wystawiły... dostałam dziś wiadomość, że nie mogą mi jednak wynająć ponownie pokoju bo dziewczyna, która z nimi mieszka bardzo chce tam zostać... super, że dopiero teraz mi dały znać jak ja specjalnie się szybko decydowałam i mówiłam im, że jestem na 100% chętna pod koniec maja, żeby miały miesiąc na załatwienie sprawy Załamałam się totalnie, wyryczałam się, później spałam a teraz wyglądam jak podwójne zombii znalazłam jedno ogłoszenie w miarę w sensownej cenie za samodzielny pokój, jutro idę oglądać ale nie nastawiam się póki co na nic konkretnie. Ev no jak?
|
|
#4905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczynki! Dostalam 4 z tego cholerstwa! Jestem przeszczęsliwa!
Dziękuję Wam za kciuki i wsparcie Jojluś, szukaj dalej. Może, tak jak mówi Teofano, zapytaj o mozliwość wynajęcia w akademiku. Naprawdę, rób wszystko, co się da, żeby nie mieszkać z tym facetem. Każdy inny kąt lepszy, byle swój i bez niego Wykończysz się! |
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia
|
|
#4908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia dziewczynki
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jejciu, nareszcie kupiłam te cholerne ciuchy na śluby - najważniejsze z głowy Teraz mogę odetchnąć i zająć się innymi sprawami - w poniedziałek mam zamiar iść do Urzędu Pracy się zarejestrować i przy okazji wybać, czy mam jakieś szanse na staż w biurze podróży ![]() Miłego dnia
|
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki
![]() Cytat:
Zobaczysz, jak odżyjesz, kiedy nie będziesz musiała go codziennie oglądaćCytat:
![]() i powodzenia w załatwianiu stażu
|
||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Jojla przykro mi, że się nie ułożyło z mieszkaniem i że tak się męczysz mieszkając z Nim. Ale jestem pewna, że coś dobrego znajdziesz i odżyjesz. I nie będzie już więcej płaczu ![]() Ev gratuluję zdanego egzaminu ![]() A ja się pochwalę, że wczoraj miałam absolutorium i było fantastycznie A póki co cieszę się myślami wolnymi od egzaminów, zaliczeń, wpisów itd.
|
|
|
|
#4912 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No więc byłam oglądać pokój, całkiem wszystko nieźle wygląda, chłopak, który jest za mieszkanie odpowiedzialny ma trochę specyficzne poczucie humoru ale takie, że mi odpowiada (porozmawialiśmy o morderstwach itp. taki czarny humor trochę). W sumie jutro ma mi dać znać jak wygląda sytuacja bo jeszcze ktoś ma dzisiaj oglądać ten pokój. Ale wieczorem jadę już oglądać następny pokój w podobnej cenie, więc może coś się uda. Cytat:
![]() i trzymamy kciuki za staż w biurze podróży Buziaki ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Naprawdę zazdroszczę
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się, pochwalę jak siostrę ściągnę (ona jakoś potrafi zdjęcia robić)
![]() I nie dziękuję, by nie zapeszyć
|
|
#4914 | |||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja uważam, że akademik to niefajna opcja, jak ktoś prowadzi już poważne życie. Przekonuję się na własnej skórze, ale czego nie robi się, żeby być z ukochana osobą. Wydaje mi się, że zmiana środowiska podziała pozytywnie na Twoje samopoczucie. I tak jesteś niezwykle silną kobietą. Ja nie wytrzymałabym psychicznie mieszkania z ex. Jak się cieszę, że już weekend. Dzisiaj miałam w pracy ciężki dzień. Moja szefowa należy do wymagających i autorytarnych osób, które szczycą się swoim sukcesem, jakgdyby to było równoznaczne ze zdobyciem Nobla. Jakoś nie trawię ludzi o burżujskim stylu bycia. Każdego dnia tracę tyle nerwów, bo źle znoszę krytykę i stresuję sie najmniejszą czynnością. Dosłownie wariatków. Także dzisiaj oddaję się lenistwu, bo TŻ wybywa do kolegów. Eh zauważam już u nas syndrom starego dobrego małżeństwa, co pozytywne nie jest. Wczoraj byłam na imprezie firmowej i nażarłam się jak wieprz. Dawno mi się już to nie zdarzyło, nie wiem, co we mnie wstąpiło, stres chyba. Obiecuję uroczyście, że nie będę już słuchać kapitana lodówki Wczoraj dowiedziałam się że moja najlepsza przyjacióła z liceum wychodzi za mąż, czyli weselicho, moja kuzynka też i koleżanka ze studiów. Ta wszyscy wychodzą za mąż, a ja się upijam na wieczorkach panieńskich wonderful po prostu
|
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana no rzeczywiście chyba weszłyśmy w ten wiek, kiedy duża część znajomych zakłada rodziny i zawiera związki małżeńskie, ale przecież nie to jest najważniejsze ![]()
|
|
#4916 |
|
Zadomowienie
|
moje drogie panie... nie martwcie się niczym bo jak nie my to kto?
nam sukces jest zapisany w gwiazdach ja dzisiaj spotkałam "kolegę" z dawnych lat, który oznajmij, że się żeni i spytał czy nie żałuję, że nie ze mną na co ja bez zastanowienia --> WCALE
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Haj Dziołszki
![]() Jojlu jeszcze chyba tylko ja nie pochwaliłam Twoich włosków bardzo ładne masz te kudliska - widac ze o nie dbasz Ev gratulacje 4, napewno jesteś z siebie dumna skoro to był taki stresujący egzamin a u mnie cóż... wiecie co robiłam we śr? pomagałam tacie zwozic siano pomimo iż mieszkam na wsi to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam widły w ręku doszłam do wniosku że gdybym musiałą tak ciężko pracowac i jadła bym tyle co normalnie to zdechła bym po 2 góra 3 dniach ![]() <><><> dzisiaj kupiłam sobie spodnie jeansowe - wyobraźcie sobie - druga para którą przymierzyłam ja nie wiem, kiedyś to łaziłam pół dnia żeby coś kupic, przymierzałam i przymierzałąm a dziś te - nie - następne - tak no i chyba tyle narazie ode mnie -- baaaj |
|
|
|
#4918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty pewnie będziesz szukała w Wawie, więc tam możliwości dużo większ niż w mojej niedużej ZG ![]() Cytat:
No w końcu fotki pokazałaś, bo już miałam z pałą ruszyć na Ciebie Aha ja też mam fotę na tej palmiarnianej fontannie ![]() Cytat:
![]() Padam dziewczyny. Ten tydzień mnie wykończył. Zaczęło się od poniedziałku, który rozpoczęłam na dywaniku u szefowej Rozstroiło mnie to na kilka dni. Poza tym cały czas tylko w biegu i na nic nie miałam czasu. Dopiero dzisiaj spędziłam całkiem fajny dzień z moim kuzynem i jego synkiem. Plac zabaw, huśtaweczki itp. Oddstresowałam się troszkę,a jutro idę się odstresowywać na grillu, ewentualnie na domówce w razie braku odpowiedniej pogody ![]() A teraz pora na domowe spa. Muszę coś ze sobą zrobić, bo mam wory pod oczami po sypianiu 4h na dobę przez cały tydzień i w ogóle wyglądam 'ślicznie' ![]() Doobranoc
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-06-18 o 22:14 |
|||
|
|
|
#4919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie Na wsi w ogóle to jest zupełnie inne życie.Cytat:
![]() Ja muszę się rozejrzeć za spodniami, dzisiaj w końcu dostałam troszkę kasy więc może też się wybiorę na jakieś zakupy ![]() Cytat:
Ja miałam się uczyć ale ten tydzień też mnie wykończył. Nic dzisiaj nie robię, jutro będę pracować ![]() Buziaki
|
|
#4920 |
|
Konto usunięte
|
witam!
od jakiegos czasu was podczytuje, w koncu nabralam odwagi i postanowilam sie ujawnic ![]() jakos mi tak 'swojsko' sie u Was wydaje , z racji wieku wszystkie chyba jestesmy tez na podobnym etapie w zyciu, dlatego tez chialam zapytac czy moge dolaczyc ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

ja tam niespecjalnie w tym celu używam odzywek, natomiast głównym problemem jest ich wypadanie 

Żeby wyprowadzać z równowagi taką piękną kobietę.

Trochę sie obawiałam jak Ola zniesie głośną muzykę ale na szczeście było ok. Spodoabły jej się tańce 

i pozdrawiam wszystkie laleczki 

Już prawie wakacje, wszystko będzie dobrze! Po prostu cały problem jest w tym, że jesteś zmuszona z nim mieszkać. Ale spójrzmy na to inaczej - zawsze można zrobić tak, że to on będzie się czuł zmuszony mieszkać z Tobą