|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Cytat:
![]() Napisz później jak było na tej jodze, ciekawa jestem ![]() Myślałam nad jakąś mobilizacją, wykupieniu karnetu na jakiś fitnes albo basen ale na razie dopóki jeszcze nie wiem gdzie będę mieszkać poszukiwania zawiesiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() będzie dobrze ![]() Ja przez zamieszanie z szukaniem pokoju mam zaległości w opanowywaniu materiału na egzamin na studia i w przygotowywaniu się do konferencji na przyszły tydzień, nie wiem jak mi się uda to wszystko ogarnąć Buziaki
|
|
#3602 |
|
Matka Smoka
|
Ja właśnie wstałam a miałam w planie generalne sprzątanie i pewnie się nie wyrobię bo na imieniny jeszcze idę ech.
Ktoś skorzystał z Nocy Teatrów? Ja na bilety się nie załapałam oczywiście, ale byłam na spektaklach na rynku. Bardzoe fajnie. Lenka, trzymam i Ty też się trzymaj
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukające pokoju jakby co to u TŻta mojego i jego siostry cały czas jest wolny pokój
|
|
|
|
#3604 |
|
Matka Smoka
|
tranqui babe - rzuciłam okiem na viperę, ale w sumie nie znam żadnych ich kosmetyków i nie chcę tak w ciemno strzelać z kolorami, itp. a poza tym nic nie potrzebuję. Pędzle może bym kupiła, ale jak dziewczyny mówiły, że z EDM wychodzą podobnie cenowo to wolę stamtąd.
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja niestety też się nei załąpałam na bilety;/ a byłam po nie 4h po otwraciu kina i punktów informacji miejskiej
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Matka Smoka
|
W Ratuszu podobno poszły w 5 minut
![]() Ale był świetny spektal taneczny na małym rynku o 23.30. |
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maksymalnie 450-500 z mediami jestem na razie w stanie płacić. Ale dzięki za przypomnienie Na razie szukam... dzisiaj jadę oglądać następne...
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze możesz z kimś tam mieszkać jak masz kogoś takiego wtedy wychodzi chyba 425+gaz i prąd raz na 3 miesiące a z tego co TŻ licyzł to wychodzi około 60-70zł raz na 3 miesiące |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dane do przelewu wysłałam wszystkim zgłaszającym chęć zakupu plasterków - jeśli nie doszło proszę o informację ![]() HulaGirl - do wzięcia pozostało 40(+40) plasterków. Daj znać ile chcesz
|
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sztuka wychodzi 50gr dobrze liczę skoro lalaith bierze 20szt i płąci 10zł ?to może też 20 wezmę chociaz miałam już nic nie kupować wspólnozakupowo
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Matka Smoka
|
szyrek - ja wczoraj posłałam za kolejne 20
więc jesteśmy rozliczone. Powiem Ci, że karmazyn z Biedro całkiem ok, w końcu inny smak ryby. Niestety z kręgosłupem jest i trochę łusek ma. Ale ości prawie wcale a skóra z łuską odchodzi po upieczeniu. Jadę w tym tygodniu do Gliwic i zrobię zapasy w Schlekerze, bo właśnie mi się żel od Ciebie skończył ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie "do wzięcia" pozostaje jeszcze 30(+30) plasterków - jeśli ktoś chce je przygarnąć to proszę o PW
![]() Ineso przelewy mam na koncie już - dzięki Ostatnio zrobiłam w Schleckerze mega zapas 4 butli oliwkowego żelu Ale wydaje mi się, że jakimś cudem jest wydajniejszy niż rossmanowski - pojemność niby ta sama ale wolniej mi schodzi. Zaraz się wybieram na zakupy do Biedronki, więc chyba spróbuję tę polecaną rybkę
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Oj żartowałam Chodziło mi o to, żebyś nie zamówiła 20, mając na myśli 10+10.
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
to żeby była jasność... plasterków za 10zł poproszę
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
To ten lawendowy, prawda? Nie przepadam za zapachem lawendy, ale jakby miał pachnieć jak johnson&johnson na dobranoc to byłoby kuszące... Używałaś go?
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Zanotowałam
|
|
|
|
#3617 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
ale niby ma jeszcze aromat jaśminowy i różany. Nie znam J&J więc nie porównam. Najwyżej Ci łyk odleję
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Super
Ale obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to na spotkanie trzeba będzie przyjechać z wielką torbą ![]() Pamiętaj, że jeszcze algowa Bielenda na Ciebie czeka ![]() Dziś będę testować "korund do mikrodermabrazji" ze sklepu na limanowskiego, na oko jest mocniejszy od pyłu wulkanicznego, no i wielka paka 100 g. Może ruszy te moje zaskórniki, ostatnio nawet seria pirogronu na nie nie zadziałała |
|
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Z żelem do mycia małych ludzi. Instrukcja z kremem/balsamem jakoś mnie nie przekonuje
Używałaś go?? Na razie testowałam na sucho na dłoni - wydaje się b.mocny. |
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
Tak. I należy bardzo uważać. Moim zdaniem najlepiej działa z kremem Nivea Soft. Żel do mycia jest za rzadki. To musi być coś treściwszego.
|
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za ostrzeżenie, na pewno popróbuję z różnymi podkładami. Z żelem używałam pyłu - bardzo mi pasowało takie połączenie.A próbowałaś z oliwką? Czy wtedy będzie jeszcze mocniejszy
|
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
Nie... Tylko z Nivea miałam okazję. Co do oliwki to też powinna go w miarę zabezpieczyć.
Tylko jeszcze pamiętaj, że po korundzie koniecznie wysoki filtr, żebyś się przebarwień nie nabawiła. |
|
|
|
#3624 | ||
|
Matka Smoka
|
Gdzież bym zapomniała
![]() Cytat:
![]() Genialne określenie Cytat:
Jak tu spokojnie dziś.... Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-06-19 o 22:39 |
||
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie dla mnie PW z danymi do przelewu za plasterki
|
|
#3626 |
|
Matka Smoka
|
Mogę ja Ci przesłać.
Jak egzaminy? |
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
Poszedł zbiorczy - widać jakiś błąd zrobiłam czy coś
![]() Zaraz wyślę jeszcze raz ![]() Ineso korund meeega mocny jest. Też mam problemy z naczynkami, ale głównie pod oczami, więc tam tylko enzymatyczny (raz sobie pyłem przejechałam - ło matko, przez kilka dni wyglądałam jakbym non stop płakała). Ostrzejszy niż ten wulkaniczny. Zastanawiam się, czy nie byłby lepszy na nóżki - raz że włoski by mniej wrastały, dwa - przed samoopalaczem ![]() Ale buśki już dawno takiej gładkiej nie miałam |
|
|
|
#3628 |
|
Matka Smoka
|
To nie dla mnie
Mam teraz dużą tendencję do różowienia się, odstawiłam wszystkie mechaniczne pilingi, mam enzymatyczny Micera, ale to chyba mało jest. Nie mam pojęcia czym się złuszczać teraz? Zamówiłam PHA z BU, ale już go miałam i też jest zbyt łagodny żeby kropki ruszyć
|
|
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
Ineso na kropki to ja proponuję maseczkę aspirynową. Taki trochę peeling mechaniczny. Ale jak delikatnie nałożysz i nie będziesz masować tylko zostawisz do zaschnięcia na twarzy a później zmyjesz ciepłą wodą to powinno być ok. A kwas salicylowy oczyści Ci pory i zaskórniki.
|
|
|
|
#3630 |
|
Matka Smoka
|
Ja odstawiam wszelkie kwasy przy słońcu. Mimo filtra się boję, bo plamiasta jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Maksymalnie 450-500 z mediami jestem na razie w stanie płacić. Ale dzięki za przypomnienie