|
|
#3571 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków :) cz.II
nie szykuje się, hehe :P zostaw nasze portfele w spokoju :P
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie zamówiłam z BU, ale mam prośbę jakbyście za jakieś pół roku zamawiały z mazideł jak mi się skończy to 200ml ;P to dajcie znać hehpozdrawiam i dozobaczyska bo mam nadzieję że odbiór zamówienia z BU będzie świetną okazją do jakiegoś większego spotkania ![]() A ja tymczasem lecę na wpisy. paaa |
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrzeszyłam ale drobnostkami ![]() Lenka będziesz tak kochana i odbierzesz mi to białko? Bo nie wiedziałam, ze Ineso mieszka w Hucie bo dojazd tam będzie mnie kosztował tak jak bym sama za przesyłkę płaciła (chodzi o benzynę). A jak już pisałam tramwajem z borku min. 40 minut.Będę bardzo wdzięczna |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Kicccia, Hula - ja nie umówiłam się jeszcze z Ineso. Po prostu pojawiła się możliwość, że może w weekend uda nam się spotkać, ale to nic pewnego.
Na odbiór zostaje mi tylko niedziela, nie wiem jak Ineso się na to zapatruje. Będziemy uzgadniać na bieżąco.
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę oblicz to jeszcze raz i daj znać co Ci wyszło.W ogóle to popatrzyłam dziś na konto i się zszokowałam jaka jestem bogata. Chyba ucieknę z Waszymi pieniędzmi na Hawaje ![]() A poważnie, czekam jeszcze na Ineso i Himke raszta dziewczyn mi już wpłaciła i możemy zamawiać ![]() Cytat:
Jak tak to ja proszę 20. Mam przelać kaskę czy zapłacić przy odbiorze.
|
|
#3577 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja polecam balsamy Bielendy wszystkie. Kupuję w wiecznej promocji w Rossmanie dwa za 20zł.Cytat:
LINK DO CZESZEK DLA WSZYSTKICH PO RAZ OSTATNI ![]() http://www.allegro.pl/sklep/1195741_...onal_rec=0&p=0 Ja nie, nie spieszy mi się ![]() A ja teraz Zawsze mi się tak delikatnie kojarzyłaCytat:
W tej diecie w ogóle nabiału nie powinno być bo ma węglowodanów dużo i tłuszcz a wcale neiwiele białka. Na mieście jak kryzys jadam sałatkę z grillowanym kurczakiem w McDonalds (wywalam ser i daję odrobinę dressingu).Cytat:
wysłałam Ci wczoraj na maila podliczenie BU.
|
||||
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, a ja nic nie dostałam
|
#3579 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Copyraptor
|
Syrenka to taka gąbka antycelulitowa, świetny skrobak
"wyleczyłam" nią moją zmorę, czyli krostki na pośladkach..teraz są gładziutkie ![]() Dziewczyny, czy któraś korzystała z pogotowia dentystycznego na ul. Zacisze? |
|
|
|
#3581 |
|
Nie depcze krokusów
|
LINK DO SYRENKI DLA WSZYSTKICH PO RAZ OSTATNI :p
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...owa-Syrena.htm Cholerko - ja tam byłam kiedyś na płukaniu kieszonki z samego rana, faktycznie weszłam od razu i wybuliłam kupę kasy za wypłukanie ósemki i receptę na antybiotyk.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-06-18 o 19:59 |
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja is eostatnio mozarella zajadam 20g białka w opakowaniu ma
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Matka Smoka
|
Ja nie mam krostek odkąd piling kawowy stosuję
![]() Korzystałam z pogotowia stomatologicznego na Placu Boh. Getta - polecam. lalaith - Ty masz mbank?to jak przeleję to od razu będziesz miała. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- a ile ma reszty?
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio robił sztucznego zęba za 900zł na Gertrudy, bo mu się złamała jedynka z przodu. Tak
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
No to jeszcze troszkę poczekamy.
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Matka Smoka
|
Niestety ja też wpłaciłam z innego, bo w mbank miałam za mało
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
przez tą cał a sesję cały czas mi się dzisiaj wydawało, ze jest sobota
![]() ale mamy piątek więc mam jeden dzień dłużej więc mogę się napić wermuta ![]() pije ktoś coś ze mną ?
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A swoją drogą sałatka z makreli w pomidorach pikantna to wielki grzech czy może być? McDonalds w sumie ta sałatka dobry pomysł Ja jadłam mięso z KFC też...mniam
|
||
|
|
|
#3592 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() widzę że było o syrence i pilingu kawowym, no cóż, ze swojej strony mogę też polecić ![]() a i pytała któraś o Coke Festival jak mi się zdaje? ja idę na Muse na 1 dzień ale biletów jeszcze nie mam, myślę że nie trzeba się z tym spieszyć skoro na Openera jeszcze daje radę kupić (bo na Openera żadna nie jedzie?)
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na openera nie
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nikt sie nie skusi?
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie nie potrzebuję niczego, ani z kolorówki, ani z akcesoriów
|
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kobietki krakowskie.
Wreszcie mogę troszeczkę odetchnąć. Następne zaliczenie dopiero w piątek - środki zapachowe. Znienawidzona terminologia techniczna zaliczona na 3,5 na kolokwium "ostatniej szansy". A dodatkowo zostałam znienawidzona przez grupę, bo prowadzący pomimo wcześniejszych regulaminów pozwolił mi pisać teraz a nie we wrześniu. Ale mimo tego, że miałam dwie 2.0 z kolosów to średnia do zaliczenia wychodziła mi 3.2. No ale teraz to nic tylko mnie zabić... Miałam myć dziś okna ale jak widać pogada miała inne plany. Idę za to na 15:00 na Jogę. Mam nadzieję, że będzie fajnie, bo planuję zapisać się od połowy lipca kiedy to będę w Krakowie na praktykach przez 10 tygodni... No i w ogóle to czekam jeszcze na nasze spotkanie
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, trzymajcie dzisiaj kciuki od 15:30 za moje dwa egzaminy - muszę mieć więcej szczęścia niż wiedzy Kicccia, Hula - jak zdam, to szybciej Wam odbiorę białko ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Dopiero dojrzałam podpis. Jakie to prawdziwe
|
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
Lenka ja mieszkam na Ruczaju i dosłownie "za płotem" mam nowe studio fitness. I właśnie tam się wybieram. Jakbyś miała ochotę to zapraszam - Strefa Ruchu Zachodnia
![]() Nie wiem czy ta joga jest dobra czy nie ale mam blisko i jest szansa, że będę tam chodzić. Poza tym jak wykupię karnet to będę chodzić też na aerobic i jakieś bieganie. |
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
ja te sobię mam zamiar na wakacje wykupić karnet bo będzie to mobilizacja do chodzenia, bo jak już wydam kasę to nie chciałabym żeby się zmarnowałą
![]() już sobie nawet u siebie znalazłam klub fitness i będe chodzić na różne zajęcia i siłownię i saunę będe miała gratis
|
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie wydanie kasy to też element mobilizacji. Poza tym jak nie zacznę się ruszać to przy mojej rotacji kręgosłupa za 2 lata nie wstanę z łóżka. Także ja mam podwójną mobilizację...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

w takim razie zamówiłam z BU, ale mam prośbę
jakbyście za jakieś pół roku zamawiały z mazideł jak mi się skończy to 200ml ;P to dajcie znać 
(chodzi o benzynę). A jak już pisałam tramwajem z borku min. 40 minut.

Ja polecam balsamy Bielendy wszystkie. Kupuję w wiecznej promocji w Rossmanie dwa za 20zł.
W tej diecie w ogóle nabiału nie powinno być bo ma węglowodanów dużo i tłuszcz a wcale neiwiele białka. Na mieście jak kryzys jadam sałatkę z grillowanym kurczakiem w McDonalds (wywalam ser i daję odrobinę dressingu).
wysłałam Ci wczoraj na maila podliczenie BU.