|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
Cytat:
jakie idealne, przecudowne dziecko Ah Aż normalnie zechciałam mieć własne |
|
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
Ja już wcinam śniadanko : dziś tosty z serem, pomidorkiem, pieczarką - posypane przyprawą do grilla ![]() Pycha
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja wlasnie kawkuje sobie przed komputerem u was tez sie taka brzydka pogoda zrobila??:/ musze skoczyc po pokrzywe bo mi sie skonczyla i z reszta zielona herbata tez aaa czuje dyskomfort psychiczny jak nie mam ich w szawce chocbym miala nie pic a i jeszcze wczoraj postanowilam ze ostro sie biore za wlosy zeby rosly szybko zdrowo itd..
|
#4715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana a do jakiego rodzaju włosów masz wax'a ? muszę sobie sprawić w opakowaniu bo kiedyś miałam a teraz tak próbuję ciągle w saszetkach... ja też zaraz idę pichcić śniadanko dla siebie i TŻ bo jeszcze mi biedny śpi a ja jakoś tylko soczek pomarańczowy narazie...i prysznic, maseczkę poprawiającą koloryt chyba sobie nałożę i spróbuję pędzlem tak jak radzicie...i pastę cynkową na plecy, już nie mam siły na nie
|
|
#4716 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy któraś z Was też ma jeszcze sesję ? Cytat:
100 razy lepiej się aplikuje niż palcem. Ja mam pędzel z włosia syntetycznego Sephory (do podkładu).
|
|
#4717 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() W końcu weekend Tylko pogoda się oczywiście popsuła![]() Cytat:
Później miałam jeszcze jeden egzamin ale w miarę ok I się pochwalę, że innego miałam wczoraj wpisy i mam 5![]() W przyszłym togodniu też egzaminy ale póki co jest weekend i mam zamiar go dobrze wykorzystać na pielęgnację ![]() ![]() A Wy jakie plany na dziś?
|
|
|
|
|
#4718 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przedterminu nie zdało 90 %
|
|
#4720 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam Was kobietki
Cytat:
musze wreszcie ujedrnic to moje cialko ![]() Cytat:
az mi glupio, dziekuje ze zawsze podniesiecie na duchu Cytat:
Cytat:
wyraz to kwiatkami naprawde jest czego Ci zazdroscic Cytat:
u mnie tez sie pogorszyla pogoda, czasami slonce zaswieci ale chlodno jest. ja chce sie opaaaalac ![]() Wczoraj tez postanowilam, dlatego na noc dalam olejek kokosowy z maska i dzis rano zmylam i cuuuuuuuudo musze sie pochwalic, wreszcie kupilam dla TŻ zegarek na urodziny, tzn zamowilam i bedzie dopiero za tydzien, bo z Bydgoszczy musza mi sprowadzic. Zawsze jak ja cos znajdek to oczywiscie nie moze byc na miejscu Szczerze jestem bardzo zadowolona z obslugi Apartu, baardzo szybko dzialaja, juz po h dostalam telefon czy jest mozliwosc i skad sprowadzenia mam nadzieje, ze bedzie pieeekny i wszyscy beda zadowoleni
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
jestem przy śniadaniu.. oczywiście nie mogłam zwlec się z łózka wcześniej .. Pogoda tragedia, a tyle miałam planów.. co wy robicie jak za oknem deszcz??????
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie cieszę się, że jest brzydka pogoda, bo gdyby było słonecznie, to musiałabym jechać do znajomych, a mam okres i nie mam siły ruszać się z domu. Nie chciałabym im odmawiać, bo i mnie by było przykro, i im pokrzyżowałabym plany A tak spotkanie odwołane i wszyscy są zadowoleni
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Dziewczyny
![]() Malinowydzemiku- opryszczkę potraktuj Erazabanem- maść w aptece bez recepty , ok 20 zł, u mnie była bardzo skuteczna. Miłego dzionka ![]() xhankax- jak to co? wizaż Haniu a tak serio to oglądamy filmy z tż, zakupy, zabawa z kotkami, ja książki czytam , dla przyjemności bo studia już skończyłam
Edytowane przez amy7 Czas edycji: 2010-06-19 o 11:31 |
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zrobie peeling twarzy, poloze maseczke na twarz z Bielendy biala glinka, pozniej pomaluje pazruki u nog i stop na czerwono, ogolnie zrobie SPA dla nozek, wybalsamuje sie, zrobie tortille na obiad, jakos nie mam ochoty na jakies wieksze jedzenie, pojade do TŻta piekna i pachnaca
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie jeszcze nie pada.. ale jest bardzo niskie ciśnienie i zamulam. |
|
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie! ;*
Ja wlasnie z zielona herbatka sobie siedze. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi co do opryszczki, posmarowalam ja mascia cynkowa i dzisiaj juz prawie jej nie ma ![]() Wczoraj zrobilam sobie peeling z platkow owsianych i maseczke cynamonowa dla mojej buzi tradzikowej, tylko ze zmienionym skladem, bo z woda mnie szczypie za bardzo ;< Dzisiaj buzia jest gladsza o wiele. Dzien zaczelam od herbtaki ze skrzypu polnego, pol godziny przez sniadankiem, a na samo sniadanko jajecznica z dwoch jajek na lyzeczce masla, pomidorek i chlebek z maselkiem. Pychotka.
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeraziłam się trochę ![]() Montii masz super cerę i śliczna jesteś |
|
|
|
|
#4729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak i wg mnie im dalej tym gorzej. Pierwszy rok banalny, drugi rok też spoko ale jest do zdania cywilne oraz karne (a wiem że niektórym to sprawiło duży problem), a potem jak wchodzą 3 procedury do zdania - to
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuję prawo albo filologię szwedzką - też na UJ.
|
|
|
|
#4731 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hello ja wróciłam z zakupów i jestem mega zadowolona ![]() ale kosmetyków trochę nakupiłam i będę się po południu SPAmować a teraz spadam bo czeka mnie sprzątanie muza na full i mogę sprzątać wpadne później |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dzisiaj jakiegoś doła. Też bym sobie chciała pachnąca gdzieś wyjść
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja mam cere taka mieszana, i daje tylko ja na policzki, nos, brode. Zweza pory, jezeli wczesniej zastosuje peeling morelowy do cery tradzikowej(nie pamietam firmy) i poloze maseczke, to buzie mam bez grudek(robia mi sie takie podskorne przed okres), gladka, taka askamitna Zielona glinka nic mi nie pomogla, ma gorszy zapach, skora sie po niej mi blyszczy, a po bialej jest maaatowa tutaj masz moja recenzje do bialej glinki klik moj TŻ ja uwielbia, to jest jedyna maska ktora, daje sobie nalozyc na twarz
|
|
#4735 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
troszke mnie nie było, ale troszke zalatana byłam i wogule z tż spędzamy czas na łonie natury Ktoś wczesniej pytał o te pędzle co zamówiłam , i powiem wam że są super, dobrze sie nimi wykonuje makijaż,\nawet byłam z nimi u mojej kosmetyczki która zajmuje sie tez wizażem i powiedziała ze pędzle sa dobre, zrobione z dobrego włosia,, sa miękkie i juz kilka razy malowałam nimi mame i siostre i sie nadają.. i ktoś pytał o ten jedwab co ostatnio kupiłam. jest fajny, stosowałam go juz 2 razy, a włoski z sioanowatych zrobuły sie miekkie i sie mi nie puszą wkoncu.. no i super pachnie.. Idę zrobić sobie jakiś makijażyk, puzniej obiadzik i wieczor z tż przed tv ![]() buziaczki
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz skupiam sie na nim, bo 3.07 wyjezdza i wraca we wrzesniu. NAwet wczoraj u mnie byla noc zakupow, a ja nie posszlam bo wolalam z nim byc dlatego ja mam co robic, wiem ze chce sie z nim widziec obojetnie jaka jest pogoda, musze si enim nacieszycale odbije sobie jak pojade do niego do Londynu na zakupy ahhh to bedzie raj na ziemi ![]() ide zatemperowac wszystkie kredki,konturowki bo kolkami ciezko jest sie pomalowac
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-06-19 o 12:51 |
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę ją wypróbować
|
|
#4738 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wczoraj byłam w Klifie w Gdyni i nic ciekawego nie było w sklepach... Chociaż przeceny są w h&m, reserved, cubusie i mohito to dla siebie nic nie widziałam...
![]() caate to super że pojedziesz na zakupki ojj wiele bym tam kupiła
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-06-19 o 12:50 |
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malutka89 a jakich szukasz? widziałam fajne w Quazi, czekam tylko na wyprzedaż
|
|
|
|
|
#4740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno ją kupię. Dziś robię na kolację risotto (wegetariańskie ma się rozumieć). Będzie ryż, papryka zielona, papryka czerwona, groszek, kukurydza, fasola, pieczarki, cebula i kurkuma żeby żółte było
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

jakie idealne, przecudowne dziecko
!

...tez zagłosowałam

dlatego ja mam co robic, wiem ze chce sie z nim widziec obojetnie jaka jest pogoda, musze si enim nacieszyc