|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty kobietek
Hm, ja do rodziców odnoszę się baaardzo swobodnie, z pewnością bardziej niż rówieśnicy, ale jednak są pewne granice. Bez przesady, żebym do dzwoniącej mamy z pytaniem jak poszedł mi egzamin krzyknęła, że "k. masakraaa" .
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Opowiadam koleżance, jaki mój TŻ jest asertywny (w przeciwieństwie do mnie, i do niej też). Ostatnio bank chciał bezprawnie pobrać prowizję, a on nie tylko im udowodnił, że nie mają racji, ale zażądał odszkodowania dla siebie. Koleżanka, z westchnieniem zazdrości:
- ale on ma dobrze sam ze sobą...
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
watek - boski
![]() ![]() ![]() poniewaz mam mnostwo pozapisywanych roznych tekstów to pozwolę sobie od czasu do czasu co nieco wrzucic ![]() [1] SMSuję z jakimś 17-nastolatkiem poznanym przez przypadkowy SMS [mialam sama wtedy lat 19 chyba]. Przy okazji rozmawiam z kuzynką Martą. Ja: No patrz! On tylko o seksie! Facet w wieku 17-nastu lat myśli spodniami, a nie głową. Marta: A w wieku 15? Ja: Też. Facetom to zostaje na całe życie. Marta [patrzy na mnie zlotnie i dziwnie się do mnie przytula]: A dziewczynom? Ja: Takim lesbijkom o kazirodczych zapędach jak ty: TEŻ! [2] Moja Ciocia grzeczną rozmową zabawiała dawno nie widzianego czlonka rodziny. Nie poznała (dosć młodego) faceta i nie do końca wiedziała z kim rozmawia, ale jakoś trzeba było zająć gościa.Z uśmiechem zadała mu zwykłe - w normalnych okolicznosciach - pytanie: - No i co tam u ciebie? Ozeniłes sie? Pytanie owo wywołało niekontrolowany wybuch śmiechu wokół. Osobnik z którym rozmawiała Ciotka od kilku lat już jest po swięceniach kapłańskich czyli: jest księdzem ![]() [3] Kolega: Jak pójdziesz ze mną do moich dziadków to będziesz mogła u mnie siedzieć na Necie ile bedziesz chciała. Ja: Masz Internet? Kolega: Mam. Ja (mając zaćmienie umysłu): A komputer? Generalnie to zrobiłam sobie wtedy dość duży skrót myślowy z dwóch rzeczy ![]() [4] S. [zamawiajac drinka]: Poproszę Orgazm. Barman [cały czerwony i zdeorientowany]: eee... S.: No tu ma pan w karcie drinka Orgazm. Chcę go zamówić. Barman [powróciwszy do rownowagi, jeszcze bardziej czerwony]: Aha. Facet chyba się wystraszył, bo drinka S. przyniósł juz zupełnie kto inny... [4] Mineo: To gdzie trzymasz tych chlopaków, jak mama wpada do pokoju skoro nie w szafie?! Ja: Za biurkiem. Mineo: Ale tam za biurkiem u Ciebie nie ma już miejsca na chlopaków pośród tych pudeł. Byłem tam przeciez. Ja [z szyderczym uśmiechem]: No właśnie Michasiu. Byłeś tam... Powiem tylko tyle, że komentarzem Mineo do mojego ostatniego zdania była próba uduszenia mnie szalikiem. Moim własnym w dodatku XD |
|
|
|
|
#1024 |
|
Rozeznanie
|
Jestem u psa w kojcu - sprzątam mu. Dzwoni mi tel - koleżanka. Odbieram, ona się mnie coś pyta, ja jej odpowiadam, potem
ona: Gdzie teraz jesteś? ja; koło domu ona; bo SŁYSZĘ WIATR WE WŁOSACH ja; jak to słyszysz? i się z niej śmieję Jej koleżanka która była obok niej też się zaczęła śmiać
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiam na noc przymkniętą klatkę moim świnkom morskim. Dziś patrze a jedna mimo to wyszła i zaczęłam jeść mlecze. A ja do niej:
-No i jak byś teraz weszła, co? Wystarczyło powiedzieć, że chcesz jeść
|
|
|
#1026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1027 |
|
astro-loszka
|
Koleżanka w pracy:
- Ale ta informacja musi być oficjalnie podana! A nie na zasadzie: jedna pani drugiej pani namieszała w bani
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
ja też znam kilka błyskotliwych kobiecych hasełek
![]() Wyjazd ze znajomymi, 4 nad ranem. Wszyscy śpią, siedzę z przyjaciółką na sofie słuchając z nią mp3. Akurat leci jakaś piosenka " Braci " Ja: ' Cugowski to śpiewa?' A: ' Aha. Ten co wyszedł za mąż. Za żonę ! ' to jest mój ukochany tekst ta sama przyjaciółka poszła ze mną do sklepu zrobić zakupy na impreze podchodzi do stoiska, gdzie roiło się od najrozmaitszych rodzajów serów i mówi : ' dzień dobry ! poproszę ser ' i szelmowski uśmieszek, typowy dla Niej ![]() będąc za granicę chciała kupić papierosy na dowód tymczasowy ( do 18 miała jakieś pół roku , może więcej). Sprzedawca , po kilku minutach kłótni z nią , zaczął liczyć na kalkulatorze ( !!) ile ma lat i kiedy rozbawiony powiedział jej , że ma 17 lat obrażona skwitowała " pan ma jakiś beznadziejny kalkulator , mój pokazuje całe 18 " odwróciła się i poszła ![]() kolejny wyjazd tym razem z rodzicami koleżanki i jej chłopakiem. Chłopak mojej koleżanki był średnio lubiany przez jej Mamę, która jest postrachem wszystkich znajomych jej córki. Siedzę z koleżanką w basenie , rozmawiamy , niedaleko nas jej Mama na hamaku czyta książkę. Naglę biegnie jej chłopak z krzykiem. Koleżanka przerażona biegnie do niego i pyta: Koleżanka: " Boże, co się stało ?! " Jej Chłopak: " Pszczoła mnie u*****bała !" na to Mama koleżanki : " przepraszam , co zrobiła ? " Jej Chłopak zmieszany : " yyy, nie zostawiła żądła " nie wiedziałam wtedy czy się śmiać, czy udawać , że nie usłyszałam , uciekłam stamtąd w bezpieczne miejsce ![]() kurczę pozapominałam ale jak sobie przypomnę to napiszę !
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie. Venila Kostis Edytowane przez Prinzessinnen Czas edycji: 2010-05-17 o 10:28 |
|
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahahhaah umierammmmm
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
wstęp: od kiedy pamiętam, walczę z mamą o to, żeby przestała w koncu używać moich kosmetyków
![]() Przed południem siedzę na balkonie i czytam notatki, jak tylko pojawi się jakiś widz, robię przedstawienie, jaka to jestem nieszczęsliwa z powodu, że mam taki beznadziejny egzamin "Maammoooo wiesz, jakie to jest głupie?? Takie truuudneeee... po co ja się mam tego uczyć?? Głupia jestem i nie potrafię tego zapamietać " Wchodzę do pokoju i mówię "Czuję moje perfumy " a mama na to: "Za to węch masz dobry "
|
|
#1031 |
|
astro-loszka
|
Ja: Miałam pomalować paznokcie, a zamiast tego siedzę przed kompem jak jakieś warzywo
Koleżanka w pracy: - Zwariowałaś? Odstępów w wordzie nie robi się palcem! - A wy na co czekacie? Na okluski? - Pani Jadziu! Pani poda swój pe es el do ubezpieczenia! - Dziś dziekanat zamknięty! Nie obsługujemy studentów! Sio, uciekajcie!
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
rozmowa miedzy mna a TZ
On: jakby co to znajdziesz sobie, nowego, madrego i przystojnego faceta. Ja [sodkim glosikiem]:- Kochanie, przystojni faceci nigdy nie sa madrzy. Niestety. Moj TZ nagle wybuchnal smiechem, a ja dopiero po wypowiedzeniu slow zajarzylam co strzelilam. wyszlo na to,ze moj TZ jest albo glupi i piekny, albo madry i brzydki
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
lekcja angielskiego:
Prof.: "If I were in your shoes...." co po polsku dosłownie znaczy "Gdybym był w Twoich butach...." K.: ...to bym miała grzybicę
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Wykład na uczelni.
Temat: globalny głód. K. , chcąc zadac "mądre" pytanie na cały glos pyta profesora: "Panie X. czy Azjatyńczykom też grozi globalny głód ?? "
|
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
the best |
||
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka spotyka się z 3 lata młodszym facetem. i wywiązał się taki dialog podczas spotkania z przyjaciółkami:
M: pomyślcie.. ja będę mieć 30 lat, a on dopiero 27! K: jak ja będę mieć 30, to mój się jeszcze nawet nie urodzi..
|
|
#1039 |
|
astro-loszka
|
Ja kiedyś do kolegi(w poprzedniej pracy): - S., czy Fińczycy przysyłają nam faktury w Euro, czy w Koronach?
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
He he, i jak kolega zareagował?
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z koleżanką o włamaniach na osiedlu. W pewnym momencie ona stwierdza: "nie ma szans żeby nas okradli. Moja mama śpi z otwartymi oczami. Nie w sensie, że tak czujnie tylko ma za krótkie powieki."
"ludzie dzielą się na dwa rodzaje: jedni są zdolni do zabicia człowieka, inni nie. na wypadek gdybyś chciał wiedzieć, którzy z nich są naprawdę źli, powiem, że ci, którzy nie potrafią zabijać. ludzie, którzy nie umieją zabijać, nie umieją też naprawdę kochać."
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Na chemii mieliśmy za zadanie wypisać po 3 alkohole, alkany, alkiny, fenole itp i w pewnym momencie koleżanka pyta:
-Jakie to miały być felony? drobne przejęzyczenie a śmiałam się jak głupia
|
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
Moja jakże błyskotliwa odpowiedź...
Wczoraj ze znajomymi rozmawialiśmy na temat odkryć geograficznych. kolega zapomniał jak nazywa się jeden z nich. chciałam mu pomóc, więc mówię: - Chodzi ci o Diaz? Wiesz ten Cameron Diaz... oczywiście miałam na myśli Bartłomieja Diaza.
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Szłam kiedyś z koleżanką przez miasto. Była zima i było dośc późno.
Ja: Co by było jakby teraz nas ktoś zgwałcił? Tak zimno, tyle śniegu. Nie chciałabym G: Ja bym temu gwałcicielowi powiedziała, żeby poczekał do lata,bo teraz jest za zimno.
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję wątku o wpadkach alkoholowych, zna ktoś link?
|
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
Kiedys na lekcji j.angielskiego nauczyciel kazal nam czytac czesc czytanki a pozniej ja przetlumaczyc
bylo napisane ze "we eat the curry every day"(za ewentualne bledy w pisowni przepraszam
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
TŻ ma jakieś interesy w Rybniku, w związku z czym ma mało czasu dla mnie. Ja chciałam gdzieś z nim wyjść, wyjechać itp., on zresztą też, ale ciągle jest zajęty. Wkurzona postanowiłam postawić sprawę na ostrzu noża.
- Ty się zdecyduj - albo rybnik albo akwarium!
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Pozdrawiam z Rybnika
|
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytajcie, można się pośmiać, szczególnie jak ktoś sobie to wyobrazi
http://kobieta.interia.pl/news/nie-spij-stary,1487019 (mam nadzieję, że link się pokaże)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

może trochę sziewczyna przegięła, ale bez przesady, takie wpadki się zdarzają
wyluzujcie 

ale jak sobie przypomnę to napiszę ! 

" Wchodzę do pokoju i mówię "Czuję moje perfumy 

oczywiście miałam na myśli Bartłomieja Diaza.