|
|
#631 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() Jakoś mi się jednak nie chce nic piec,zrobiłam spaghetti na obiad i mam dosyć na dzisiaj idę się kurować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Polly_ jakby Ci się coś nie udało to tu masz bez pieczenia:
http://www.gotujmy.pl/deser-tiramisu...isy,35256.html krem, jak w przepisie, truskawki w plasterki, do tego biszkopty, gotowe z paczki i przekładamy: biszkopty, masa, truskawki, masa, biszkopty, masa, truskawki itp. tyle warstw ile ci wyjdzie, ale dobrze, żeby na górze były truskawki ![]() Biszkoptów nie moczę w niczym, bo jak trochę postoi to od tej masy miękną. polecam, bo naprawdę niezłe |
|
|
|
#635 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurcze..brzmi nieżźle ten deserek... ![]() a ja własnie wyciągnęłam ciasto z piekarnika-zobzczymy co to wyszło jak ostygnie troche
|
|
|
#636 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ale mi się nie chce nic.... zaraziłam się od Vesenki ![]() skończyłam wreszcie angielski. Jestm zła, bo poszło mi ok, a nie podeszłam do cae, nic to w grudniu następna możliwość.
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie snuję się po domu na wstecznym biegu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I mam pytanie do Polly_ czy ten wokal jest już wystarczająco histeryczny? ![]() Bo ja już tego nie trawię, więc dla Ciebie powinno pasować http://www.youtube.com/watch?v=UzJWLVfqUuw
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mam poważną rozkminkę życiową - szukam dobrego, długotrwałego podkładu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#640 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ewentualnie Clarinsa - Everlasting ponoć jest dobry.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-19 o 17:57 |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Corii - to ja może od razu zapytam - czy możesz polecić mi coś konkretnego do rozważenia spośród następujących marek: Dior, Chanel, Shiseido, Guerlain, Lancome,Givenchy, Smashbox, Artdeco?
|
|
|
|
#642 | |||||
|
Wiedźma
|
Polly, czyżbyśmy miały wspólnego męża?
![]() Cytat:
Mnie wczoraj jakiś małolat usiłował z siłowni do domu odprowadzić. ![]() Najpierw przez godzinę mnie na kręcidupach dekoncentrował, a potem Bum! Żeby jeszcze jakiś fajny był, ale przy tej baterii napakowanych kolesiów takie normalne chuchro... Żałosne. Za to bardziej napakowany gościu ośmielił się zasugerować, że nie uniosę dwudziestokilogramowego odważnika. Zastanawiałam się, czy mu wypłacić w ryj. Zaraz spadam posłuchać kolejnych rewelacji. ![]() Cytat:
![]() Ja się wczoraj dorobiłam uczulenia na ramieniu. Pomyślałam, że mnie ekstrakt Smoka uczulił. Ale potem wpadłam na to, że testowałam go na innym ramieniu. Widać mój organizm ma problemy z lateralizacją. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się też nie chce, ale na siłkę pójdę i tak. A potem impreza.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-06-19 o 17:35 |
|||||
|
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
Ómarnęłam od roboty, mętlik w głowie, pogłaskałąm kicię bo sie obudziła i dała znać że zyję.ponadto mam powazny problem: czym pachnieć latem.zakochaąłm się bowiem w ogródku środziemnomorskim..o bawiam sieze nadchodzi miłość do monsunowego, nilowy mnie nie kręci...i kręci mnie Kelly caleche....jak widac problem powazny., ponadto boję się ze mam świadectwa w domu a kot mije.......osiusia ze stresu .zastanawiam się czego jeszcze się tu bać.aha
ze zmęczenia pomerdam się we wszystkim.kot łaskoczmne ogonem w nogę??.głodna kicia...to nic to tylko głupawka ze zmeczenia i stresu........Sabbatj serce dawno Ciebie tu nie widziały internetowe światłowodowe oczy moje..miło Ciebie widzieć Tu ![]()
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-06-19 o 17:28 |
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Mam jeszcze jedno pytanie - choć odpowiedź chyba i tak znam. Za miesiąc mam jadę na imprezę, sęk w tym, że na 99% w tym czasie dostanę Wiadomo Co. Jedyną znaną mi metodą na przesunięcie tego dziadostwa, to pigułki. Oczywiście wiem, że to nie są cukierki czy polopiryna. Ale kurde, jak mam tam jechać, czuć się wiadomo jak i do tego wściekle krwawiąca, to naprawdę rozważam jakieś możliwości Chyba, że znacie jakieś inne metody na przesunięcie
|
|
|
|
#645 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Clarins jest tylko w Dougim niestety. Spośród podanych Madziczko polecałabym Shiseido - na lato maja ponoć fajne podkłady w takim niebieskim opakowaniu. Chanela nic Ci nie polecę, bo ja sama testowałam tą markę i z podkłądami się nie polubiłam, kolorki maja jakieś takie nieciekawe. Guerlain, wypróbuj może Parure Aqua. Z Diora to ja osobiście polecam podkład sypki mineralny seria Diorskin A z fluidów może przetestuj Diorskin Nude.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-19 o 17:56 |
|
|
|
|
#646 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Będzie dobrze. Cytat:
Nawet doczytywać nie próbuję już... ![]() Na siłownię strój w sam raz. ![]() Cytat:
![]() Ogólnie jednak nie kłopotałabym się, tylko zabrała baterie tamponów i tabletek. Jak pochlejesz, organizm się rozluźni i żadne dolegliwości nie będą Ci doskwierały. No chyba, że planujesz seks w trakcie imprezy. Ale w sumie... Kimkolwiek by nie był (nie była lub nie byli ) - poczeka.
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Coś takiego ![]() . Nie słyszałam o tej teorii To baaardzo niegłupi pomysł Mieszanka seksu, wódy i tabletek przeciwbólowych da pewnie piorunujący efekt![]() Corii - dzięki za wskazówki Wiedziałam do kogo uderzyć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-19 o 18:04 |
|
|
|
#648 |
|
Rozeznanie
|
Znaczy się przed tym strategicznym @ który chcesz przesunąc będzie jeszcze jeden tak? Musisz wziąć pod uwagę, ze pierwszy miesiąc brania tabletek bywa cieżki, jeśli się źle dobierze czasami występują, jakieś plamienia, bóle głowy, brzucha i innych rzeczy, a nawet objawy depresyjne ( ja miałam przy yasmin), a nie wiadomo jak się trafi, nawet tabletki, które brałyśmy wcześniej, jeśli się do nich wraca po odstawieniu potrafią dać efekty uboczne. Można zafundować sobie jeszcze gorsze samopoczucie. Innych metod raczej nie ma, dlatego ja bym i tak polecała tampon+no spa, a w imprezowy klimacie to można nawet i o tym zapomnieć
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Mimi - @ mam właśnie teraz, następna to będzie już TA
Tabsy kiedyś brałam już i to dosyć długo i ogólnie czułam się po nich bardzo dobrze.Kurna, nie chcę mieć wtedy okresu
|
|
|
#650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (chyba Cię nie było, jak się chwaliłam wspólną imprezą z Kameną i moim publicznym pierwszym razem z machaniem herami? szkoda, ze nie spróbowałam tego wcześniej fotki też gdzieś były )Cytat:
Dlatego biorę od kilku lat na stałe. Nawet, jak z nich nie korzystam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-19 o 18:24 |
||
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Maju - od pewnego czasu zastanawiam się czy do nich nie wrócić, choć mam obawy bo ździebko "nerwowa" po nich byłam
Ale jakie korzyści za to...
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a wcześniej potrafiło być tydzień i drugi tydzień podczas długiego i strasznie bolesnego @
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
Madziczka, qrcze.nie gniewaski ale sprawdź czy nie masz mięśniaków idź do gina....
|
#654 | |||||
|
BAN stały
|
Sam siebie też
![]() Cytat:
![]() Właściciel szmateksu, czy slangowe określenie "szmaciarza"? Cytat:
![]() Cytat:
Jadłem ostatnio domową drożdżówkę pieczoną w "zwykłym" piekarniku, w temp. ~ 170 C, i była po prostu taka ---> Mama korzysta z termoobiegu i ciasto jest suche, a boki zbyt spieczone, więc następnym razem tylko grzanie góra i dół Cytat:
Cytat:
Kumpel na angielskim: "Czujesz? Ale ta książka wali!" Przesunięcie o minimum rok, proste i skuteczne ![]() --- Zimno dzisiaj, cały dzień zbiera się na deszcz... |
|||||
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też złagodziły - do tego stopnia, że zapomniałam co to PMS. I też mi się skróciło do 3-4 dni. Do tego nic nie bolało. Żyć nie umierać ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Myślę, że taka hardkorowa wersja zostanie mi jednak oszczędzona
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba raczej sz(m)atana
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Madziczko, no to już po ptokach, bo pierwszą musiałabyś wziąć pierwszego dnia @
Teraz to Ci pozostaje tylko , ewentualnie to, co napisała Sab![]() Różne są opinie na temat tabletek, ale ja z własnego doświadczenia wiem, że jak się trafi w te właściwe to wygląda się lepiej (cera, włosy), samopoczucie lepsze, bo nie ma PSM, a komfort psychiczny rzecz bezcenna
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Envy - kiedyś pewnie będę musiała się wybrać- to znaczy ponownie, bo gina odwiedzam regularnie. Zapewne jeszcze w tym roku się wybiorę
Ja po prostu marudzę, bo wolałabym @ w ogóle nie mieć
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
A propos USG, jak zobaczyłam nowego avka Mai to pomyślałam, że jest w ciąży i zdjęcie z USG wstawiła
![]() Teraz dopiero widzę, że to jakaś krzykliwa twarz
|
|
|
|
#660 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Poprzednio miałam kilka sztuk z serii Pureness i też są ok. Bardzo wydajny, można na sucho i na mokro. Gryx jak zwykle z grubej rury ale pamiętam, że rok bez okresu to było super. Były wprawdzie inne niedogodności... Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

idę się kurować 

na paszczy drugiego człowieka zawsze zostawiają 

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No nic,byle do przodu 

szkoda, ze nie spróbowałam tego wcześniej 
Mama korzysta z termoobiegu i ciasto jest suche, a boki zbyt spieczone, więc następnym razem tylko grzanie góra i dół
, ewentualnie to, co napisała Sab