|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
SUN Jil Sander (nowe) i odlewki
Wymienię SUN Jil Sander 75 ml (oryginał) ------rezerwacja dla Ferguusson
![]() na nawet mniejszą pojemność (np 50 ml) ale zapachu z którego będę zadowolona, chętnie za Sun przygarnę :
10 ml L'or de Torrente z zakupów z XII -za coś z powyższej listy 10-15 ml Mademoiselle CC -za cos z listy Można kusić innymi zapachami - lubię słodkości i owocki ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2010-06-20 o 14:17 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SUN Jil Sander (nowe) i odlewki
Cytat:
ojej.. przypomniałaś mi zapach ktory mi sie bardzo mile kojarzy.... co mogłabym Ci za niego zaproponować-widze że mamy podobny gust perfumowy ![]() wiekszość z pozycji jakie wymieniłaś już wydałam lub nie miałam.. ale może zainteresowałaby Cie letnia fendi limitowana i pare ml black xs paco rabanne we flakoniku..? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze halloween?
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Miło że zajrzałyście ![]() Ale niestety... ![]() Fendi nie znam, tymbardziej letniej limitowanki. Natomiast Halloween nie jest w moich klimatach. Poszukuję tego co wyżej i na któreś z tych wolałabym się zamienic ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto nuty: Nuta głowy: shamouti, bergamotka, tangelos, płatki morwy Nuta serca: róże złote słońce, róże cynamonowe, bez, płatki słonecznika Baza: ambra, korzeń afgański, drzewo sandałowe, anima de macassar. Jeśli jednak się zdecydujesz to daj znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam 25/50 slonika plus 27/30 Hypnose edp, jesli bys byla zainteresowana?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałabyś jeszcze jakąs ciekawą odlewkę? może być nawet jakieś 5-10 ml. Od jakiegos czasu mam małe możliwości testowania, więc chłonę wszystko co mi w łapki wpadnie ![]() Pozdrowionka Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2010-06-19 o 22:40 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z twojej listy mam Manie i na Emporio She z wymianki czekam, powinnam dostac w przyszlym tegodniu
![]() ![]() mam tez odrobinke- jakies 4ml Organzy Indecence w odleweczce i miniaturke J Lo Live- jakies 4/5ml ewentualnie moge tez dodac nowy nieuzywany cien Benefit odcien blushing bride
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Glamus,ja wogole muszę Tobie odpisać moja droga.. Wyjezdzalam do hiszpanii tego dnia gdy napisalas i nie zdążyłam napisać
![]() madziu, do tej fendi dodalabym pare ml elle i niny ricci z Twojej wish, jedna z nich w aromku, druga w fiolce. Wysyla pierwsza osoba z mniejsza ilością przekupek, pisze teraz na tel i nie widzę ile ty masz, zaraz będę na laptopie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj adres na pw, jeśli to nie problem to chciałabym abyśmy wyslały w podobnym czasie, jako że to zagranica i będzie dłużej szlo, a ja się już doczekac nie mogę ![]() żebyś byla spokojna mogę oczywiście przedstawić pokwitowanie z nadania na maila, skan albo zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
To może u mnie coś znajdziesz - słodki jest Boucheron i Amor Amor ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, dodaję zdjęcia. Theo jest ciut mniej niz 50ml-nie uzywałam ich długo i nie pamietałam dokładnego ubytku. Mam atomek około 9ml i fiolkę 4ml. Prosze powiedz mi ktorych perfum chcesz 9ml i ktorych 5 ![]() do wyboru-elle i nina, jak na zdjęciu ![]() Oba dość słodkie, owocowe, elle to moje ukochane perfumy, wyczuwalna malina i różowy słodki pieprz-niezwykle są ![]() Jeśli masz mozliwosci dodania zdjęcia Sun'a to byłabym wdzieczna. Mowa oczywiscie o tych: http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.618.jpg ? co do wysylki-jeśli masz możliwość wysłać jutro to bardzo bym prosiła i skan nadania i wyślę moja paczkę we wtorek-dostaniesz ja napewno do piatku, ode mnie szybko "idzie". Ja pewnie na moją poczekam trochę, ta poczta polska ![]() I zaraz wysylam adres na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wyboru pomiędzy Niną a Elle, to może te których masz po prostu więcej? Albo których mniej Ci żal ![]() ![]() ![]() ![]() W poniedziałek postaram sie jeszcze przed pracą wysłac to z pracy zeskanuje nadanie, a jesli po pracy to po prostu fotke Ci wkleje ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2010-06-20 o 14:16 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dołożę więcej elle zatem-lubie obydwa, ale elle mam flakonik 90ml ![]() zatem Twoja wysylka w poniedziałek, moja we wtorek, wysyłam adres na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.