|
|
#661 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
niezły ![]() [QUOTE=madziczka;20102524] Cytat:
jakbys teraz zaczęła opakowanie to jest duza szansa ze nie bedziesz krwawic. Piguły mozna zacząc w dowolnym momencie-tylko efekt antykoncepcyjny nie jest pewny przez iles tam.... w sumie mozesz wziąc... ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- acha- wróciłam z wystawy w Fabryce Schindlera-kraków czas okupacji i szczerze polecam-w życiu nie byłam na lepszej wystawie-serio-jestem pod wrazeniem, a do muzeow latam często wwiec mam porównanie. Mysle ze warto do kraka sie wybrac specjalnie w celu obejrzenia
|
|
|
#662 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - teraz już nie zdążę
Nawet jeżeli w pon poszłabym po receptę do lekarza pierwszego kontaktu, to już będzie trzeci dzień leciał. Poza tym tak myślę, że wzięcie jednego czy dwóch opakowań okazjonalnie, nie jest najrozsądniejszym pomysłem jednak![]() Najwyżej się postaram postresować w życiu, wtedy na bank mi się opóźni ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Agnes - a jak się nakłada prawidłowo taki kompakt, żeby nie zrobić sobie smug, placków, nie powłaziło w pory i nie zrobiło maski?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to z okładki, polska kapela Mgła... ![]() trafiłam wreszcie w wybredny gust Polly!
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, nonono
Zadowolić Polly to nie lada wyczyn
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#666 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nawet jeśli wexmiesz w 10 dniu cyklu to prawdopodobnie nie dostaniesz krwawienia do konca opakowania..w sumie nie widze tez różnicy pomiędzy wzięciem okazjonalnym a stałym...
|
|
|
#667 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ja na moim nie mogę już znaleźć numerka ale znalazłam napis SP40 a na KWC jest niby faktor 32. W douglasie kosztował coś 120zl ale jest super wydajny. Zrobiłam leczo i nic już dziś nie robię. Leżę i pachnę. Wiecie, że kupiłam sobie pierwsze w życiu szpilki - za 29 zł ale jakie wygodne. Zawsze tylko czółenka, słupki, koturny a szpilek nigdy nie miałam... Będę się uczyć w nich chodzić. od poniedziałku
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-06-19 o 19:28 |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ktoś jeszcze się wypowie?![]() Agnes - ale ten ciemniejszy odcień dotyczy wszystkich kompaktów czy tego z Shiseido konkretnie? W pon. się rozejrzę, bo ma świetne recenzje. Choć ta moja Sephora uboga nieco...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-19 o 19:28 |
|
|
|
|
#669 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to moze ja sie wypowiem jeszcze raz
![]() wiele lasek bierze tabsy tylko we wakacje-właśnie po to zeby sobie życia nie komplikować jakby trza było szybko na jakąś "les minete" leciec
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba jednak skoczę do mojej lekarki na początku lipca jak będę miała urlop ![]() Dooopa. Musiałabym iść teraz a teraz nie da rady. Bo rozumiem, że musiałabym je zacząć brać jak zacznie mi się @? To po ptokach.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-19 o 19:32 |
|
|
|
|
#671 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa zapomnialam napisać ze biorą w wakacje non-stop-tzn 3-4 opakowania bez robienia przerw.
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#673 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
bry |
|
|
|
|
#674 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nieee-pisałam ze masz teraz-no to zacznij-nie musisz zaczynac w 1 dzien. z tym pierwszym dniem krwawienia to chodzi o to ze wtedy efekt antykoncepcyjny jest od pierwszego dnia. ale zacząc mozna dowolnie-najlepiej na początku cyklu. jeslo bys wzięła po połowie cyklu to prawdopodobnie i tak byc dostała krwawienia, a jak weżmiesz podczas @ to jest duze prawdopodopienstwo ze przesunie ci sie okres. poza tym-musisz to policzyc-bo przy pierwszym opakowaniu dostaje sie okres tydzien wcześniej niz jakby sie nie brało. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- a co sie dzialo? ja w wakacje zawsze robiłam sobie odpust i było ok Cytat:
![]() a na zwierzach sie nie znam nic a nic
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#676 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyyy..ale dzis jest 19 dopiero...w pn bedzie 21. gdybys zaczeła w pn to nastepna @ bedzie (byc moze) ok 13 lipca-wiec pewnie i tak wczesniej niz jakbys nie brała. Bardzo trudno jest opoxnix pierwszym opakowaniem-chyba ze od razu walniesz 2-to masz prawie 100% ze nie bedziesz miec na imprezie
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, pigułki możesz też spróbować kupić bez recepty.
Mnie się często zdarzało, że donosiłam receptę, albo wogóle tego nie wymagali, bo mieli odpis innej pacjenki, która nie zgłosiła się po resztę opakowań. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby farmaceuta odmówił. Po prostu mówisz, że twoja lekarka ma urlop, nie możesz teraz na wizytę a musisz dziś zacząć kolejne opakowanie i receptę doniesiesz w ciągu tygodnia, miesiąca.... ![]() A co do reakcji organizmu, to różnie bywa. Ja przy zmianie pigułek na inne, zaliczyłam 2 miesiące ciągłego plamienia. A ostatnio krwawienie zaczęło mi się przy 17 pigułce i nie robienie przerwy wcale by go nie zatrzymało...
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - żeby pojechać do lekarza internisty muszę jechać w przeciwnym kierunku niż do pracy - przy dobrych wiatrach w pracy byłabym z powrotem na 11-12.00. Za dużo zachodu. O ginie nie wspomnę, bo ta przyjmuje popołudniami.
Nic kurna - znajdę sobie powód do stresu i będę miała jak w banku opóźnienie na 2 tygodnie A co do dwóch opakowań pod rząd - pod koniec drugiego czułam się strasznie "opuchnięta", normalnie jak słoniątko jakieś, miałam dziwne, skurczowe bóle brzucha. To rozwiązanie nie dla mnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-06-19 o 20:09 |
|
|
|
#679 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#685 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Immortal to zawsze były "pieski", od czasu, kiedy babcia znajomego zapytała, co to za pieski na koszulce
koty są niesmaczne, no chyba że uszy uszy kockie są bardzo smaczne
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzieliście Władce Pierścieni - Fellowship of Vuvuzela? http://www.youtube.com/watch?v=R8JGhoVybkM
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
heh
![]() edit: dziewczyny znacie jakiś sposób na opóźnienie okresu ? ( oprócz ciąży, to nie wchodzi w grę Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-06-19 o 21:13 |
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Maju, ale to nie ich koszulki, tylko oni na koszulce kolega się nie malował
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Nawet jeżeli w pon poszłabym po receptę do lekarza pierwszego kontaktu, to już będzie trzeci dzień leciał. Poza tym tak myślę, że wzięcie jednego czy dwóch opakowań okazjonalnie, nie jest najrozsądniejszym pomysłem jednak

Może ktoś jeszcze się wypowie?