|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Naszło mnie na wymienienie moich Złotek, które okradam....: ...otojest, Magari91, xJoYx, Paralogiczna, Malinowa Girl, myszka23101, Extremalna, limitowana, dreams_x33, grise, PaniJana, patrysiowa_, NieidealnaJa, kreskowa, unpredictablegirl, poprostyAsiss, Movement, nydee, BabyK, karmelwomi, TwojeKokaina, latin, Wreeedna, BananowaDelma, xzxz, absorbeed, Istotka z Bajki, desiree01,dresowa , Missi_16, istny_paradoks, Naughty_, _ZagubiOna_... (przepraszam jeśli pomyliłam kogoś nick. )Podkreślone najlepsze Talenty ***Jakieś takie sobie*** Na twój widok mój mózg przestaje wytwarzać szare komórki...
Bo to Ty sprawiasz, że moje serce oblewa gorący strumień morskiego powietrza.!
|
|
#3902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
: *.BananowaDelma, ZakreconaNaMaxa - jestem cała Wasza ![]() ___________ ` 'forever together' i inne 'love story' poszły się je.ać. seans zakończony. `
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-06-19 o 19:03 |
||
|
|
|
#3903 |
|
Raczkowanie
|
Wtedy właśnie rodzi się miłość niemożliwa - kiedy serce nie chce słuchać rozumu .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 - nie przesadzajmy
bajkowa - słoneczko dziękuję bardzo
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-06-19 o 19:23 |
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku , dziękuje ślicznie;* Milczymy bo boli nas nasza wina.
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
ZakreconaNaMaxa- ja jedną z najlepszych talenciar
nie przesadzajNiunia ; *** extremalna, z innej bajki - podkradłam <3 ![]() Minutka to taka herbata, a nie czas kiedy na Ciebie czekam, wiesz ? Stój, poczekaj to nie tak, że ja ciągle krzyczę, ja po prostu lubię głośno mówić. Siła przebicia to nie głośność i głos w głośnikach tylko argumenty. Ten ścisk w żołądku i ' napiszesz czy też nie ? a może czekasz aż ja napisze? napisać?' Łza za uśmiech płacz za śmiech. Może być i tutaj, dziś, albo za jakiś czas, na chwilę albo na całe życie. Każdy ma prawo do własnego zdania przez co mniejszość jest narażona na wyśmianie.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-06-19 o 19:34 |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
merci
____ noszę twoje przypalone zdjęcie w myślach, w sercu, na sumieniu. i mówisz sobie, że świat oszalał, a niebo w okruchach spada Ci na głowę. jakby pragnął deszczem swą opowieść snuć. mamy gorączkę. to chorobliwy egoizm. tak mało Ciebie w Tobie. (...) nie mieszczę smutku w kieliszkach. nie kochasz mnie. zero intuicji w mojej dziecinnej głowie.
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
Może jestem uzależniona, a ty jesteś moim lekiem. Żyje w przepaści po środku nieba i bólu. Ile ciszy w tym starym pokoju odkąd odeszłeś z mojego życia. Wciąż mam nadzieję że wiatr rozwieje moją prośbę i wracając przyniesie skradzioną namiętność. Pozwól mi wejść, serce jest dla dwojga <3. Chłopczyku idź do domu nie możemy się bawić. Nadziejo, dokąd idziesz chowając spojrzenie smutku porzucone w samotności? Gdy jestem z tobą cisza zamienia się w melodię.. dziękuje
Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-06-19 o 19:32 |
|
|
|
#3909 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały. ![]() ________________ Tak szybko, tak bardzo, że nie wiem kiedy się zaczęło. Nie chcę już więcej żyć tak, jak dawniej. Chcę żyć dla przyjemności, w spokoju obok ciebie, gdzieś tam... |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
..mówili, że to boli..ale nie uprzedzili, że aż tak bardzo... </3
..ta sama twarz, ta sama biała sukienka.. tylko okoliczności uległy zmianie.. ..gdy myślę, o Tobie rysuję gwiazdki..i wiesz co ? mam już całe nieboo <3 ..a ona miała nadzieję, że słuchawki w uszach zagłuszą wszystko.. ..i mieć jeden tylko problem : czy da się jeszcze podgłośnić ? .. a obiecałeś, że nie skrzywdzisz.. i co ? kłamałeś. ! |
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
♥ NieidealnaJa - miło mi. ♥ BananowaDelma - dziękuję, nie spodziewałam się. ;* ♥ W uścisku gwiazd.. Księżycowy zapach nocy. Przyjdź skoro świt, a ja o zmierzchu otulę Cie włosami.. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-06-21 o 21:21 |
|
|
|
#3912 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Skarbie nawet nie wiesz jak mnie to cieszy że jestem w tym gronie ![]() Cytat:
Brak weny więc i moje opisy są dziś kiepskie
![]() *** -Dla mnie gadu mogłoby nie istnieć. -Naprawdę? To w takim razie czemu siedzisz na nim całymi dniami? -Bo mam taką naiwną nadzieję że do mnie napisze. Chodź tu chłopczyku dorysuję Ci uśmiech i kochające serce. Karmelowe lato przepełnione Twoją osobą Tak bardzo chciała z nim być. Szkoda tylko że przez swoje głupie zasady zaprzepaściłam wszystkie szanse. Wiesz co zrobię kiedy o Tobie zapomnę? Zacznę żyć tak jak kiedyś, zanim zaistniałeś w moim sercu jako najważniejsza osoba na świecie. Wszystko stało się czarno-białe jak w starym filmie, w którym szczęśliwe zakończenie staje się czymś nierealnym. Szła polną ścieżką i zbierając chabry marzyła o tym że jej ukochany kiedyś uświadomi sobie że ją kocha a wtedy będą już zawsze ze sobą szczęśliwi. ***
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-19 o 20:10 |
|||
|
|
|
#3913 |
|
Rozeznanie
|
ZakreconaNaMaxa - Dziękuję Ci, talencie <3
Miłość – jeśli twoja zaczęła się i kończy łóżkiem Wyrzuć przez okno do szafy albo pod łóżko Teraz miłość istnieje miedzy nadzianym gościem a ładną dwudziestką Laska ma kasę, wystarczy, że raz na miesiąc nie wykręci się narkopleksją Sorry, są jeszcze sweet dwunastolatki Zwykły pajac a one leją już kiślem w majtki Zapytasz czy nigdy tak nie miałam. Nie koniecznie, ale facet za towarzystwo nie dawał mi siana Ktoś mi mówi, że chce żyć wiecznie A nie do końca radzi sobie z człowieczeństwem Teraz luźne bojówki zamieniły się na krótkie miniówki A cola z lodem na drina z większością wódki Słyszę pokaż ząbki, odsłoń nogi, wypnij pierś Po co ? K**wa po co ? Żeby podbił do mnie łysy dres ? Nie, dzięki wiesz Nigdy nie marzyłam o księciu z pokaźną liczbą koni Zawsze wiedziałam, ze książe może się ewentualnie z rumaka spie**olić W sumie zawsze byłam inna, teraz dzieciaki rosną na Dżonsach Ja 10 lat temu jarałam się Królem Lwem i Pokahontas Moje trzeba by nagraĆ
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ! ![]() __ wzbudzałeś we mnie zazdrość, nieograniczoną miłość, czułość. dzisiaj wyłącznie tęsknotę. uwielbiam chłodne wieczory w Twoich ramionach. pochwal się swoją nową dziewczyną. jest nią Finlandia, a może Soplica? |
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
♡ anomalie. w głowie, w sercu.
|
|
#3916 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moje należy do Ciebie . <3 Cytat:
niech pęka , cieszy mnie to. <3 dziękuję <3 ja się nawet nie przyznaje ile Twoich opisów biorę. <3 ![]() a to moje . ![]() a mówiłeś ,że kochasz , że nie zostawisz . bo Ciebie nie da się opisać, napisać ,policzyć,obliczyć, nie da.. chłopcze bez serca, czemu zniszczyłeś tą przyjaźń , miłość ... mojemu sercu czasami zdarza się krwawić , lecz dziś robi to wyjątkowo mocno.
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-06-19 o 20:22 |
||
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Kradnij
![]() Między nami nie ma nic A to czego dotykamy - o tym nie wie nikt Nie wiem co to za stan, ale chyba z tobą gram Potrzebuje ciebie, tylko wtedy, kiedy jestem sam W plastikowy uśmiech nie uwierzę, nie. Wyuczonym gestom nie uwierzę też. Decyzja podjęta w pół śnie wprawiła mnie w radosne podniecenie, choć nie wierzyłam , że dotrzymam słowa. Do zmierzchu leżeliśmy na polanie, kręcąc się razem z Ziemią wokół Słońca. Można żyć, byle nie szukać w tym sensu.
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-06-19 o 20:25 |
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 aj low ju!!! <3 maj dir ;P
latin - mi się troszku przytyło nie ![]() ruda wiewiora - mrrrrr^^ <3 patrysiowa_ , bajkowa - dziekuję za wyróżnienie skarby! ![]() nydee- brakowało mi Ciebie oj tak bardzo,teraz się raduję me serduszko <3 _mandarynka - dziekuję rybuś <3 --- Najlepszy. ![]() nie wiedziec lepiej jest! "Załaduj wszechświat do działa. Wyceluj w mózg. Strzelaj" zauroczona dobrem.. Serce człowieka bije drugiego niemiłosiernie. "Nauczyłem się kochać tajemniczość. Ona jedna chyba może życie nasze uczynić niezwykłym i cudownym. Najpowszedniejsza rzecz zyskuje urok, gdy się ją zachowuje w tajemnicy." O.Wilde Całe życie czekałam na Ciebie, i nie potrafię wyobrazić sobie ze Ciebie kiedyś mogłoby zabraknać. Oficjalnie to cały świat jest przeciw Nam. dziurawisz moje myśli. |
|
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
staram się
dziękuję, uwielbiamach, przydawanie się to taka frajda ![]() dziękuję najmocniej. _ you belong to me my SNOW WHITE QUEEN. się deszczem przykrywa ten świat zmartwiony. połykam niebo jednym haustem, popijam czasem. zróbże mi maskę kryjącą na szydełku, matko moja nocna. drżą firanki w oknach twoich oczu- że nie patrzysz udajesz. tęsknota, co brzęczy mi między palcami, krąży nad głową. moje myśli tęsknią do ciebie, gdy nieśmiałe chowają się pod stołem, za kotarą i gdzieś na dnie. lampka czerwona gasnąca w mózgu, co sygnalizuje 'stop'.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2010-06-19 o 20:39 |
|
|
|
#3920 |
|
Wtajemniczenie
|
panna_miodowa - <3.
Jednym wydaje się, że kochają. Inni marzą by zakochać się, a ja.. wiem, że to się zwyczajnie nie zdarza. Chciałabym móc zapędzić cie w najciemniejszy róg, a potem z satysfakcją wyrzucić z mojej głowy jak kurz. I jeśli chcesz dotknąć mojej dłoni, trzymaj ją już bez końca. Kiedyś zapłaczę, wiem. Pod domem nikogo nie będzie, ale ja i tak nie przestanę patrzeć w okno.
|
#3921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Cie czytać, okradać, uwielbiać Cytat:
+ jeszcze Ty i się zgadzam Cytat:
Moje do Ciebie też. _____ Narysuję Ci swoje serce i wręczę w laurce na urodziny. Zrobił najtrudniejszą rzecz spośród wszystkich; powiedział ' nie kocham Cię' , a dopiero potem odszedł. Ona zna konsekwencje nocnych lamentów, kiedy trzyma w ręku zdjęcie jak różaniec i odlicza godziny od ostatniego telefonu ... Wszystko jest beznadziejne; nadzieja, czekanie, wiara, cisza... i ja też. Zwłaszcza ja. Nieszczęście zawsze przychodzi nie w porę. Puka do zupełnie przypadkowych drzwi. I co się okazuje? co drugie drzwi prowadzą do mnie. Jestem w świecie, gdzie wspomnienia atakują co noc i każdy dzień wygląda jakby był za karę. Czynisz mnie winną za błędy ludzi, Boże a nie skrzywdziłam nikogo bardziej, niż Ty mnie. Cofnęłam się. Nie byłam gotowa kolejny raz zbierać serca z podłogi. Oddałabym wszystko co mam, Tobie tylko, choć istnieją ludzie, dla których żyję bardziej.
|
|
#3922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;20100661]mhm <3 witaj zakonnico <3 ____________________ God is a DJ. [/QUOTE]Life is a dancefloor . Love is the rhythm You are the music. / Bóg jest DJem. życie jest parkietem. miłość jest rytmem Ty jesteś muzyką./ siema ksiądz. <69 . + kradnę. Cytat:
;******Cytat:
![]() + PaniJana - zachwyciłaś mnie normalnie. ![]() ![]() Cytat:
<3 !!! <zachwycona> *
Powiedz mi raz ale szczerze. Co naprawdę czujesz? Co ukrywasz w tym swoim sercu? Chłopaka ciężko zrozumieć, potrzebuję pomocy, by Cię zrozumieć. Powiedz mi proszę, co czujesz? Czy skrywasz w sobie wielką miłość do mnie, której nie okazujesz czy czujesz się wobec mnie obojętny i nie czujesz zupełnie nic? Może chciałbyś to naprawić ale się wahasz, albo nie wiesz jak do tego podejść? No proszę, proszę powiedz mi co czujesz ! Zdecyduj się. Zdecyduj się i bądź, albo odejdź, raz na zawsze. Jak odchodzisz to na zawsze, nie wracaj.
|
|
|
#3923 |
|
Przyczajenie
|
Trochę mnie tu już nie było, ale co nie znaczy,
że Was nie śledziłam i nie okradałam.! Niektóre, to czasami tak mnie zaskakują, jesteście cudowne.! " Ciągle tyle, tyle pytań, ciągle zero odpowiedzi. " " I gdy codziennie budzę się, do końca nie wiem, co za oknem. " " Nadchodzi słodka chwila zmian, tylko za Tobą zamknę drzwi. " " Usiądź i patrz, musimy trwać, uśmiechać się, oddychać światłem gwiazd i poczuć miłość. " " Dobrze zamknij drzwi, schowaj szczęście na resztę dni. " " Gdzie prawda tkwi, a gdzie był błąd. " Kiedyś razem kroczyliśmy tą samą ścieżką, lecz ja znalazłam swoją drogę. Wszystko, czego mnie nauczyłeś, tak szybko odeszło w niepamięć. Kto mnie teraz tego nauczy? Wróg, to przyjaciel, którego jeszcze nie znasz. Myślisz, że marzenia sie nie spełniają? A owszem, spełniają się, ale nie koniecznie Tobie i niekoniecznie teraz.
|
|
#3924 |
|
Raczkowanie
|
odnajdę Cię.. Nie wiem jeszcze jak ale odnajdę.
byłes mój, nie jesteś mój, będziesz mój ! kamisha Paralogiczna poprostuAsiss Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-06-19 o 21:14 |
|
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
BananowaDelma - dziękuję Słońce
._mandarynka - okradłam .___ Ten cholerny zapach niepewności . I nie mów mi , że zawsze mogło być gorzej . Nie odchodź nagle , bez " do widzenia " . Nie uciekaj wzrokiem, gdy zobaczysz łzy spływające po moim policzku. Nie trzaskaj drzwiami, kiedy poirytowany moim żałosnym krzykiem wybiegniesz na obskurną klatkę schodową . Nie bądź tchórzem . Nie bądź sobą . Ten jeden raz . Nie tłumacz mi , że tak właśnie musiało być . Nie mów mi, że żałujesz , nie mów, że wciąż kochasz . Nie tłumacz się brakiem zrozumienia ani nikłym sensem dalszego związku. Po prostu je*nij drzwiami i wyjdź ! W kąciku oka pojawiła się łza. Płynęła bardzo powoli, leniwie staczając się po bladym policzku . Zmierzała w stronę spierzchniętych, lekko różowych ust , by po chwili przebiec po podbródku i spaść na mocno sprany , szary sweter .
Edytowane przez Mariettax3 Czas edycji: 2010-06-19 o 21:14 |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
a on czekał na nas zawsze w pokoju. gdy ktoś wchodził rzucał od razu 'masz ochotę na sok wiśniowy?' 21:11 - to już ostatni kieliszek. 21:35 - teraz piję już z gwinta. przerażała mnie najkrótsza noc w roku, brak wiatru i prawie niesłyszalny szelest kocich łap na posadzce. biegłam po marzenia, jak dziecko po różową watę cukrową. (...) moje niezdobyte pragnienia też były tak słodkie.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-06-19 o 21:18 |
|
|
|
#3927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:1. Nic się nie zmieniło, nadal mam wieczny uśmiech na twarzy. Nierozerwalnie. ![]() 2. Dlaczego decyzje, które są nagłe mają tak silne znaczenie? Dlaczego tracimy wszystko wtedy, kiedy najbardziej tego nie chcemy? Boimy się tego i nie dopuszczamy takiej myśli? To cholernie głupie.. ale i tak kiedyś wszyscy umrzemy, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Chyba tak właśnie miało być.. 3. Życie jest skomplikowane i dzięki temu tak interesujące. A mimo to, czasami najprostsze przyjemności są najbardziej satysfakcjonujące. I czasami najtrudniej odpowiedzieć na najbardziej oczywiste pytania. 4. Dwa słowa. Nie, nie żadne "kocham Cię", to nie w jego stylu. To "musimy porozmawiać". Reszta jest już do odgadnięcia. 5. Nigdy nie sądziłam, że rozstaniemy się przez te kłótnie, które sprowokowaliśmy. Podczas, gdy ja chciałam tylko trochę odwagi z twojej strony. 6. Mam nadmiar marzeń. Mówisz, że to jedyne, co mam. Czasem też tak myślę. Gdy zawodzę się i czuję, że tak na serio nie mam nic. Jednak przeczy temu spełnienie gdzieś przypadkiem kilku z nich. Może i nie trwały one zbyt długo, ale były jeszcze piękniejsze niż w mojej wyobraźni. 7. Chcę, żebyś wiedział, że zawsze - bez względu na to, czy świat się zmieni, czy wszystko stanie na głowie - ja pozostanę ta sama i zawsze, niezmiennie będę Cię kochała. 8. Za każdym razem, kiedy patrzysz w moją stronę, uświadamiam sobie coraz bardziej i bardziej jak bardzo kocham te śliczne oczy. |
|
|
|
|
#3928 |
|
BAN stały
|
ZakreconaNaMaxa
no to mnie zatkało . dziękuje ![]() ...
przytulisz mnie, jeśli zjawię się u Ciebie pod drzwiami cała potargana, śmierdząca i brudna ? przytulisz mnie tak jak teraz bez żadnego obrzydzenia ? boli mnie życie , kują wspomnienia . ukołysz do snu, chwyć za dłoń i nie puszczaj do grobowej deski. .... |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
ajj, kradnij, kradnij < 3 Cytat:
to zaszczyt. Mimo tego że nie mogę Cię kochać, ciągle myślę co teraz robisz, o kim myślisz i gdzie jesteś.
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
deuce, ZakreconaNaMaxa miło mi
![]() CaMa w końcu ***
nie mam Ci nic do zarzucenia, oprócz rąk na szyję. ;* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

)

: *.
nie przesadzaj

trzeba by nagraĆ