|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
![]() Ja mam duuuużą motywację ...... łącznie 20 kg do zgubienia, więc mi się nie nudzi ![]() a to za lenia ![]() malutka życie jest tak krótkie, że trzeba brać z niego całymi garściami i w bardzo szybkim tempie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||
Zakorzenienie
|
No i tak mialo wlasnie byc. Wiec stawiasz !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie smutaj sie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | ||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. dziękuję ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() idę dziś do fryca na pasemka i ściachanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Wtajemniczenie
|
dżasta GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Asiuk dobrze, że wszystko fajnie - czekamy na kolejne wieści ![]()
![]() |
#3395 | |||
Zakorzenienie
|
Dżastina gratulejros!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aj low ju ![]() Cytat:
![]() ![]() a wkurzyli mnie... długa historyja ![]() zamowilam 2 staniory- przyszedl 1 <a chcialam od razu 2 ze wzgledu na to zeby 2 razy za przesylke nie placic> mialam tej przesylki nie odbierac i wtym samym czasie zamowilam znow ten sam i jeszcze inny, ale moja menda zapomniala i odebrala ten jeden stanik ![]() zeby nie miec 2 takich samych drugiej przesylki nie odebralam ale jeszcze jeden w miedzyczasie zamowilam i wogole na to zamowienie mi nie odpowiedzieli <pewnie dlatego ze nie przyjelam tamtej przesylki> wysmarowalam im pieknego meila ze maja porabany system realizacji zamowien ![]() nie odpisali- zostalam olana ![]() jesli bym zamawiala to musialabym na inny adres ![]() ![]() Cytat:
![]() 2-to dopsz ![]() 3-włacha Paulinko co kupilas? ![]()
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Czesc babolki
![]() na poczatku gratulacje dla Dzasty ![]() u nas jakos leci, mala teraz tylko chce wstawac i chodzic wiec nawet sama sie nie pobawi tylko przylezie do mnie i musze z nia chodzic nocki w miare przesypia , apetyt dopisuje wiec narazie nie zapowiada sie zeby jakis zabek mial wylezc ![]() jutro jade z Wercia przekluc jej uszka i bedzie prawdziwa dama miala swoje"taciki" ![]() a ja mam pytanie do was szczegolnie do zakupocholiczki Kasi gdzie moge kupic jakies fajne sukienki na wesele?? albo jesli macie jakies fajne to wklejcie moze dam se uszyc ide na jedno weselisko 25lipca a na drugie 5-6 pazdziernik nie bylam jeszcze na zadnych zakupach czekam az malz bedzie mial wolne zeby ze mna pojechal a narazie w necie ogladam ale wiadomo ja z tych co musza przymierzyc ![]()
#3397 |
Wtajemniczenie
|
helloooo ..............
![]() Nie mam czasu poczytać bo ide własnie czekoladować moje włosięta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orsaya, Mohito, Promodu, Reserved może do Carry, Mango ![]() Widziałam mnóstwo ślicznych sukienek ![]() Nawet kilka chciałam kupic, ale opamiętałam sie w ostatniej chwili ![]() Fotek nie szukam bo mi sie nie kce! Zerknij na watek zakupowy ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...435886&page=41 Uwierz mi Czekoladko, że teraz zaczynaja sie przeceny i za uszycie sukienki + materiał dasz więcej niż za gotową sukienkę! Nie oplaca sie! ![]() Cytat:
![]() ... dżizusek alez chce mi sie siku ![]() idem! a Wy... wyłazic z ukrycia ![]()
![]() |
#3399 | |||||
Wtajemniczenie
|
Heloł. Głodna jestem...nie wiecie może co ja bym mogła pożreć???
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak sobie wyobrażam, że pewnie masz fajną tą siłownię w tej swojej Wawce bo u mnie to taka średnia na jeża, nawet bez instruktora, ale bieżnia jest więc jest ok. Niestety, muszę sobie jakoś w tej mojej mieścinie radzić ![]() Ps. Wstawisz kiedyś jakieś zdjęcia to Ci powiem ile słoni widzę (tylko nie wstawiaj jak będę wstawiona ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() a jak ja dopiero teraz jestem to też coś z tego barku dostanę? ![]() Cytat:
No właśnie są białe, chyba pierwszy raz są w promocji przynajmniej od kiedy ja zamawiam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze przejrzec ten watek ![]()
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
o dżizus ale Was się napłodziło pod spodem
![]() dopsz dopsz chodźcie do cioci Kasi ![]() strasznie mnie cos baniak dzis boli ![]() podobno na ból głowy dobry jest sex... czy to było może odwrotnie? ![]() ![]() ![]() ... ![]() moje male zakupki jakby ktos se chciał zyrknąc: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1060 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1217
#3402 |
Rozeznanie
|
hej laseczki!!!
ja na ulamek sekundki bo padam... Dzasta- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! pochwale sie- na wystawie zgarnelismy zloty medal- Arson dostal tytul Zwyciezca Mlodziezy i Najlepszy Junior ![]() pogoda dala nam odetchnac i nie bylo tragedii,ale spalilo mi dekold i ramiona...i chyba powinnam w jednej bluzce non stop chodzic.. ps. ja kiecke kupilam sobie na wesele (mamy w sobote) w orsay..taka falbankowa, pistacjowo-mietowa ![]() ![]() ps.jutro mam usg ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3404 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy sie wyswietli,ale
http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...ri=ORSAYsitePL dział sukienki- falbaneczki i kolor j/w pisałam, dlugosci przed kolano
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zadomowienie
|
Wiedzialam ze ktos mnie tu przywial!!!
Katey jasna cholerka - czy to to o czym mysle?! ![]() ![]() Sukienka ladna - pewnie ma lepszy kolor na zywo bo na zdjeciu jest przeswietlona.. Dzastus gratulacje!!!!!! ![]() ![]() ![]() Kasiu krade bluzke w paski i roze ![]() Czeko dopisuje do listy Pretty Girl ![]() Edit. Wszystkie juz spia? Zostalam tylko ja i kucie - ide po kofeine! Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-06-17 o 22:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem kluski z rosołem
![]() Ja tylko na chwilkę, poczytam całodniowe zaległości i lecem spać ![]() Cytat:
![]() no w końcu żem jest PM2008 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 a czemu taką małą czcionką ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3407 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. jak ja uwielbiam takie małe niuńcie z kolczyczkami ![]() Cytat:
![]() ad2. mam nadzieję, że się poczęstowałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. tzn??? czy to to o czym myślę ![]() ![]() w każdym razie trzymam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() katey trzymam kciuki ![]() ten burak sąsiad znów się odgraża ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
Hej laski!
katey no co za nowiny!!!!! ![]() ![]() Kasico ale szalejesz ![]() ![]() ![]() Katarzinko o co chodzi z tym sąsiadem ![]() Ja się niedawno dowiedziałam, że mamy w klatce konflikt pomiędzy młodym chłopakiem a starszym małżeństwem. Już nawet do sądu sprawa trafiła. Fakt, ten chłopak czasem urządza imprezy, i to trochę głośne (chociaż nie zauważyłam żeby jakoś bardzo często), ale to małżeństwo czepia się go o wszystko, nawet o to, że łóżko za głośno rozkłada i przez to żyć się nie da! Ehhh szkoda słów, dobrze, że my nad nimi nie mieszkamy, bo pewnie by im pies przeszkadzał, że tupie ![]() ![]() Dobrze trafiliśmy z tym mieszkaniem ![]() Aaaaa no i może w końcu łazienkę sobie coś wyremontujemy, bo teściu obiecał nam sprezentować kibelek ![]() ![]() No i jeszcze trafiła nam się okazja kupna dość tanio aparatu dobrego, do tego nie musimy płacić od razu, tylko możemy odkładać pieniążki i zapłacić nawet za 2 miechy, a aparat będziemy mieli niedługo. Brachol nam załatwił ![]() A jutro śmigamy na weselicho do znajomych, w końcu jakaś zabawa ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-06-18 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
a o sąsiadach już kiedyś pisałam -imprezowa rodzinka, wywalona z innego mieszkania z niepłacenie
i kiedyś o północy wzywałam straż miejską bo imprezka była huczna, to się odgrażał już a teraz mu przeszkadza hałas np. leżaczka - bujaczka i znów się odgraża no i Aguni cieszę się z Tobą z fajnych wieści ![]()
![]() |
#3411 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam tylko tak na chwilkę bo już mnie mąż woła - jedziemy zaraz na weekendzik
![]() ![]() ![]() Miłego weekendzika ![]() PS: Śmignęła mi tutaj wiad. od Katey - jeśli to prawda to duuuuzy buziak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Wtajemniczenie
|
Anusiu to miłego wypoczywania
![]()
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() no i dupa uszka bez kolczykow bo mala za bardzo sie rusza rozesmiana, wesola , zabawiala panie ktore z pistoletami jej kolo glowy a ta na pare sekund glowy nie trzymala bez ruchu -pol godziny probowaly i dupa -moja wiercipietka ![]() sprobujemy za 2-3 latka ![]() Paulinko narazie nie kupuj mi tego kremu bo kupilam wczoraj taki zachwalany na watku filtrowym i jest fajny tzn. nie tlusci, nie wiem jak z ochrona ale mam nadzieje ze moje plamy nie sciemnieja jakby co to wiem ze moge na Ciebie liczyc ![]()
#3414 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hejka Żoncie
![]() U nas śliczna pogoda, słonecznie z lekkim wietrzykiem, więc idealna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 fajny teściu ![]() ad. 3 super ![]() ad. 4 udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3415 |
Wtajemniczenie
|
malutka masz rację
![]() cieszę się z Tobą z nalotu ![]()
![]() |
#3416 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Byłam u kumpeli na plotach, właśnie wróciłam ale taka jakoś zmęczona jestem, że śmigam zaraz do łózia
Katey podwójne gratulacje, drugie z powodu psa a pierwsze...nie napiszę ale wiadomo o co chodzi ![]() Anusiu udanego wypoczynku! Czekoladko wiesz co mała dziewczynka jest sama w sobie śliczniutka nie potrzebuje kolczyków. Osobiście nie podobają mi się kolczyki u takich maluszków. Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale takie mam zdanie. Aguniu i Katarzynko odnośnie sąsiadów uważam, że jak się mieszka w bloku to niestety ale trzeba się jakoś dopasować. Nade mną mieszka śliczna, mała dziewczynka lat 3 lub 4 a to co ona wyprawia woła o pomstę, wrzaski w niedzielę o 7 rano albo tupanie (jak te dzieci w "niani") to normalka. Wszystko rozumiem i wiem, że to jest dziecko ale trochę bez przesady, dlaczego ja też muszę uczestniczyć w jego dorastaniu ![]() ![]() ale to i tak nic, nad moimi rodzicami mieszka starsza pani, to jest dopiero masakra, pamiętam, że jak np rozmawiała przez telefon o 7 rano w niedzielę (nie wiem czemu zawsze ktoś tak rano do niej wydzwaniał ![]() Nasi kchani sąsiedzi!!! ![]() czyli mamintwardziel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
dziewczyny - współczuje Wam tych akcji z sąsiadami ![]() Czekoladko - no to rzeczywiscie masz wiercipiętkę ![]() ![]() Anusiu - pewnie śmigasz już po Śnieżce ![]() ![]() jutro idziemy na chrzściny ![]() ![]() aaa... no i dostałam od koleżnaki (mama dziewczynki od jutrzejszego chrztu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3418 |
Wtajemniczenie
|
gosiu ja tam staram się nie robic afery z byle powodu, ale muzyka puszczona tak głośno że mi się szkalnki w szafie tłuką (basy) o północy to chyba jednak przegięcie
![]() dżasta fajna kreacja ![]()
![]() |
#3419 | |
Wtajemniczenie
|
Hej. Wróciłam. Cały dzień zajmowałam się dzisiaj kupowaniem garnituru dla mojego brata i wybieraniem dywanu z mamą. Padam na twarz.
Cytat:
![]() nie, nie chyba - to stuprocentowe przegięcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() U nas pogoda się zepsuła ![]() ![]() wycałowany i wyściskany ma maksa przez babcię i ciocię ![]() no ![]() Cytat:
ad. 2 fajna sukienka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.