Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 22:38   #3391
czekoladka79
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
aj tam jestem pewna, że gdzieś tam obok słonia znajdziemy i panią

godzina i 20 min na biezni to ciut dla mnie przy duzo bo zwyczajnie mi się nudzi, biegam jakieś pół godziny, i jakieś 15 min idę ale ostatnio jakoś mam ćwiczeniowego lenia, od piątku muszę się za siebie zabrać.
Ja Ci mówię, że teraz tam by były dwa słonie ..... albo słoń na słoniu.

Ja mam duuuużą motywację ...... łącznie 20 kg do zgubienia, więc mi się nie nudzi a dzisiaj spróbowałam treningu obwodowego na maszynach ..... wybierasz 12 maszyn i robisz jedną serię (15 powtórek) na jednej maszynie i masz 10-15 sekund na przejście na następną maszynę i znów jedna seria itd - zaczynasz od jednego obwodu a potem zwiększasz ilość ...... całkiem fajnie mi to dzisiaj poszło

a to za lenia

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Czekotubko
kobieto zwolnij trochę
malutka życie jest tak krótkie, że trzeba brać z niego całymi garściami i w bardzo szybkim tempie
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 23:15   #3392
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
zgłasza się do Was pełnoprawny magister
No i tak mialo wlasnie byc. Wiec stawiasz !!!! :pa rty: a po imprezie bedziemy wygladac tak

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

A co do serników i galaeretek to ja się naumiałam robić taki light jak byłam na Dukanie ...... (nie jestem bo Dukan nie idzie w parze z treningiem siłowym) ...... robię tak ..... biorę serki dodaję słodzik dla cukrzyków (mniej chemiczny) do tego jogurt naturalny dzielę na kilka porcji i da kazdej dodaję cosik innego ..... np kakao, do kolejnej cukier waniliowy, mus truskawkowy, wiórki kokosowe, mus z brzoskwiń ....... a potem do każdej porcji samkowej dodaję schłodzoną uprzednio rozpuszczoną w gorącej wodzie żelatynę ...... wychodzi pyszota ...... polecam, bo można żreć bezkarnie
Fajny sposob, ale u mnie slodzik nie przejdzie, po slodziku mam taki dziwny posmak w ustach.... bleee.... Ale ja nie stych co musza sie ograniczac w cukrze hihih. Moj brat sie nabija ze jesli moj maz przejdzie na Dukana to mam zakaz jedzenia z nim, ciekawe dlaczego ?
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u lekarza. Wszystko u mnie w porządku, serducho bije Pani profesor nieco mnie przeraziła, bo zasugerowała, że może być to ciąża bliźniacza Ale niby na tym etapie to się często zdarza, a potem komórki zostają wchłonięte. No nic, zobaczymy na następnym USG - 12.07., będzie to USG prenatalne.
Super ze wszystko oki. Woow blizniaki ja bym byla szczesliwa

Cytat:

jak to w życiu jak Cię wykopią drzwiami to wgramol się oknem, jak i oknem Cię wyrzucą to jeszcze zostaje komin i na świętego mikołaja juuuuhuuuuuu hohohoho dzyń dzyń dzyń (z księgi mądrości CZEKOTUBULCA )
Normalnie zapisze sobie te zlota mysl....

Cytat:
Ps. Jak tam z teściową?
Nie smutaj sie . Hymmm a jak z tesciowa, coz nic nowego czyli bez zmian. O nie przepraszam tesciowa ma focha na tescia bo stanal po naszej stronie i sie do niego nie odzywa. Ciekawam tylko dla kogo to jest wieksza kara
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 06:00   #3393
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Dzastinko GRATULACJE Ty moja Pani Magister z dużymi zderzakami Jestem z ciebie dumna
dziękuję

Cytat:
dzisiaj się dowiedzieliśmy, że małż nie dostanie tego dofinansowania na tą egzotyczną konferencję warszawska instytucja mu nie przyznała dofinansowania, a ogólnoświatowa na konferencję we Włoszech oczywiście tak i to bez problemu ..... co za pie.....lony kraj .....
Tu doktor w instytucie zarabia 1900 zł ..... a teraz kolezanka mojego małża (z tytułem dr) wyjeżdża na rok do Niemiec .... na dzień dobry zaproponowali jej 4,5 tys ale EUR ....... miesięcznie ....

Jednak nie rezygnujemy ..... mamy cynk, że małżon dostanie dośc duży grant naukowy w którym zaplanował 12 tysi na konferencje, więc może jeszcze uda się tam pojechać z tej kasy ..... trzymajcie kciukasy

jak to w życiu jak Cię wykopią drzwiami to wgramol się oknem, jak i oknem Cię wyrzucą to jeszcze zostaje komin i na świętego mikołaja juuuuhuuuuuu hohohoho dzyń dzyń dzyń (z księgi mądrości CZEKOTUBULCA )
uuu... no to nie dobrze ale trzymam za tą drugą opcję

Cytat:
Hej
Mam dzisiaj doła, moja siostra jutro wyjeżdża na wyspy i wróci dopiero pod koniec września, strasznie mi smutno. Nie lubię jak jeździ na tak długo, nawet nie chcę myśleć co to będzie za rok jak już na stałe będzie chciała wyjechać???

Dzasti GRATULACJE!!!
ad1. czas szybko zleci i siostra zaraz wróci a co będzie za rok, to jeszcze o tym nie myśl
ad2. dziękuję

Cytat:
Dzasta
Gratulacje Pani Magister!!!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No i tak mialo wlasnie byc. Wiec stawiasz !!!! :pa rty: a po imprezie bedziemy wygladac tak
no tak... zapomniałam, jak ja mogłam a takim razie drineczki, piwko i inne cuda dzisiaj z rańca zamiast kawusi

idę dziś do fryca na pasemka i ściachanie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:04   #3394
katarzinka
Wtajemniczenie

dżasta GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Asiuk dobrze, że wszystko fajnie - czekamy na kolejne wieści
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:08   #3395
kasienka1985
Zakorzenienie

Dżastina gratulejros!!!!

Cytat:
jestem już dziołchy po 1,5 godzinnym wycisku ...... jak młody bóg ....
mogę góry przenosić

dzisiaj się dowiedzieliśmy, że małż nie dostanie tego dofinansowania na tą egzotyczną konferencję warszawska instytucja mu nie przyznała dofinansowania, a ogólnoświatowa na konferencję we Włoszech oczywiście tak i to bez problemu ..... co za pie.....lony kraj .....
Tu doktor w instytucie zarabia 1900 zł ..... a teraz kolezanka mojego małża (z tytułem dr) wyjeżdża na rok do Niemiec .... na dzień dobry zaproponowali jej 4,5 tys ale EUR ....... miesięcznie ....

Jednak nie rezygnujemy ..... mamy cynk, że małżon dostanie dośc duży grant naukowy w którym zaplanował 12 tysi na konferencje, więc może jeszcze uda się tam pojechać z tej kasy ..... trzymajcie kciukasy

Czekotubson jestes niemożliwy
aj low ju
Cytat:
Hej
Mam dzisiaj doła, moja siostra jutro wyjeżdża na wyspy i wróci dopiero pod koniec września, strasznie mi smutno. Nie lubię jak jeździ na tak długo, nawet nie chcę myśleć co to będzie za rok jak już na stałe będzie chciała wyjechać???
nie płakuniaj dasz rade, jest mnóstwo dróg komunikacji

a wkurzyli mnie... długa historyja
zamowilam 2 staniory- przyszedl 1 <a chcialam od razu 2 ze wzgledu na to zeby 2 razy za przesylke nie placic>
mialam tej przesylki nie odbierac i wtym samym czasie zamowilam znow ten sam i jeszcze inny, ale moja menda zapomniala i odebrala ten jeden stanik
zeby nie miec 2 takich samych drugiej przesylki nie odebralam
ale jeszcze jeden w miedzyczasie zamowilam i wogole na to zamowienie mi nie odpowiedzieli <pewnie dlatego ze nie przyjelam tamtej przesylki>
wysmarowalam im pieknego meila ze maja porabany system realizacji zamowien
nie odpisali- zostalam olana
jesli bym zamawiala to musialabym na inny adres ale chyba sie wstrzymam- potrzebuje dobrze dobranego czarnego a tam same biale
Cytat:
Cześć Żoncie
U nas dzisiaj fajna pogoda była, słoneczko, lekki wietrzyk, więc idealnie, nie za chłodno i nie za ciepło idę rozwiesić pranie i poprasować

Kasia
jak na razie z mężem jest dobrze, nie powiem sprzeczamy się, ale to jakieś pierdółki bez większego znaczenia

Paulinko
intensywny mieliśmy weekend, ale dobrze nam to zrobiło, chyba tego była nam potrzeba. A jak tam zakupki, kupiłaś coś fajnego?
1-prawdziwa żonka
2-to dopsz
3-włacha Paulinko co kupilas?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 15:33   #3396
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc babolki

na poczatku gratulacje dla Dzasty

u nas jakos leci, mala teraz tylko chce wstawac i chodzic wiec nawet sama sie nie pobawi tylko przylezie do mnie i musze z nia chodzic
nocki w miare przesypia , apetyt dopisuje wiec narazie nie zapowiada sie zeby jakis zabek mial wylezc

jutro jade z Wercia przekluc jej uszka i bedzie prawdziwa dama miala swoje"taciki" mam nadzieje ze nie bedzie jej tak bolalo

a ja mam pytanie do was szczegolnie do zakupocholiczki Kasi
gdzie moge kupic jakies fajne sukienki na wesele??
albo jesli macie jakies fajne to wklejcie moze dam se uszyc
ide na jedno weselisko 25lipca a na drugie 5-6 pazdziernik
nie bylam jeszcze na zadnych zakupach czekam az malz bedzie mial wolne zeby ze mna pojechal a narazie w necie ogladam ale wiadomo ja z tych co musza przymierzyc

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:45   #3397
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

helloooo ..............

Nie mam czasu poczytać bo ide własnie czekoladować moje włosięta Tzn moja osobista fryzjerka siorka będzie mi tą przyjemność robić Może zajrzę potem.
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 19:18   #3398
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Czesc babolki

u nas jakos leci, mala teraz tylko chce wstawac i chodzic wiec nawet sama sie nie pobawi tylko przylezie do mnie i musze z nia chodzic
nocki w miare przesypia , apetyt dopisuje wiec narazie nie zapowiada sie zeby jakis zabek mial wylezc

jutro jade z Wercia przekluc jej uszka i bedzie prawdziwa dama miala swoje"taciki" mam nadzieje ze nie bedzie jej tak bolalo

a ja mam pytanie do was szczegolnie do zakupocholiczki Kasi
gdzie moge kupic jakies fajne sukienki na wesele??
albo jesli macie jakies fajne to wklejcie moze dam se uszyc
ide na jedno weselisko 25lipca a na drugie 5-6 pazdziernik
nie bylam jeszcze na zadnych zakupach czekam az malz bedzie mial wolne zeby ze mna pojechal a narazie w necie ogladam ale wiadomo ja z tych co musza przymierzyc
heh zakupoholiczka Kasia wysyła Cie do :
Orsaya, Mohito, Promodu, Reserved może do Carry, Mango
Widziałam mnóstwo ślicznych sukienek
Nawet kilka chciałam kupic, ale opamiętałam sie w ostatniej chwili
Fotek nie szukam bo mi sie nie kce!
Zerknij na watek zakupowy tam masz sukienki i ceny
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...435886&page=41
Uwierz mi Czekoladko, że teraz zaczynaja sie przeceny i za uszycie sukienki + materiał dasz więcej niż za gotową sukienkę! Nie oplaca sie!
Cytat:
helloooo ..............

Nie mam czasu poczytać bo ide własnie czekoladować moje włosięta Tzn moja osobista fryzjerka siorka będzie mi tą przyjemność robić Może zajrzę potem.
pokaz efekcik

...
dżizusek alez chce mi sie siku
idem!
a Wy... wyłazic z ukrycia

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-06-17, 20:43   #3399
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Głodna jestem...nie wiecie może co ja bym mogła pożreć???
Cytat:
Oj nie powiem trochę mi się kręciło na tych karuzelach, ale na szczęście małemu nic nie było
ojej podziwiam, prawdziwy twardziel z niego (jak na faceta przystało zresztą)

Cytat:
Ja Ci mówię, że teraz tam by były dwa słonie ..... albo słoń na słoniu.

Ja mam duuuużą motywację ...... łącznie 20 kg do zgubienia, więc mi się nie nudzi a dzisiaj spróbowałam treningu obwodowego na maszynach ..... wybierasz 12 maszyn i robisz jedną serię (15 powtórek) na jednej maszynie i masz 10-15 sekund na przejście na następną maszynę i znów jedna seria itd - zaczynasz od jednego obwodu a potem zwiększasz ilość ...... całkiem fajnie mi to dzisiaj poszło

a to za lenia
Ał ał ałłłłaaa aleś mi d...sprała, ale opłaciło się, byłam dzisiaj na siłowni może leń mi do końca nie przeszedł bo jakoś ostatnio zmęczona jestem, ale jakoś sie motywuje
Tak sobie wyobrażam, że pewnie masz fajną tą siłownię w tej swojej Wawce bo u mnie to taka średnia na jeża, nawet bez instruktora, ale bieżnia jest więc jest ok. Niestety, muszę sobie jakoś w tej mojej mieścinie radzić

Ps. Wstawisz kiedyś jakieś zdjęcia to Ci powiem ile słoni widzę (tylko nie wstawiaj jak będę wstawiona)

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No i tak mialo wlasnie byc. Wiec stawiasz !!!! :pa rty: a po imprezie bedziemy

Hymmm a jak z tesciowa, coz nic nowego czyli bez zmian. O nie przepraszam tesciowa ma focha na tescia bo stanal po naszej stronie i sie do niego nie odzywa. Ciekawam tylko dla kogo to jest wieksza kara
1.o tak, Dzasti stawia
2.

Cytat:
ad1. czas szybko zleci i siostra zaraz wróci a co będzie za rok, to jeszcze o tym nie myśl
ad2. dziękuję

no tak... zapomniałam, jak ja mogłam a takim razie drineczki, piwko i inne cuda dzisiaj z rańca zamiast kawusi
Dzięks
a jak ja dopiero teraz jestem to też coś z tego barku dostanę?

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
a wkurzyli mnie... długa historyja
zamowilam 2 staniory- przyszedl 1 <a chcialam od razu 2 ze wzgledu na to zeby 2 razy za przesylke nie placic>
mialam tej przesylki nie odbierac i wtym samym czasie zamowilam znow ten sam i jeszcze inny, ale moja menda zapomniala i odebrala ten jeden stanik
zeby nie miec 2 takich samych drugiej przesylki nie odebralam
ale jeszcze jeden w miedzyczasie zamowilam i wogole na to zamowienie mi nie odpowiedzieli <pewnie dlatego ze nie przyjelam tamtej przesylki>
wysmarowalam im pieknego meila ze maja porabany system realizacji zamowien
nie odpisali- zostalam olana
jesli bym zamawiala to musialabym na inny adres ale chyba sie wstrzymam- potrzebuje dobrze dobranego czarnego a tam same biale
kiedyś zamiast stringów przysłali mi figi, ale że oprócz tego chciałam odmienić jeden stanior to za przesyłkę zapłaciliśmy po połowie.
No właśnie są białe, chyba pierwszy raz są w promocji przynajmniej od kiedy ja zamawiam.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:44   #3400
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
heh zakupoholiczka Kasia wysyła Cie do :
Orsaya, Mohito, Promodu, Reserved może do Carry, Mango
Widziałam mnóstwo ślicznych sukienek
Nawet kilka chciałam kupic, ale opamiętałam sie w ostatniej chwili
Fotek nie szukam bo mi sie nie kce!
Zerknij na watek zakupowy tam masz sukienki i ceny
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...435886&page=41
Uwierz mi Czekoladko, że teraz zaczynaja sie przeceny i za uszycie sukienki + materiał dasz więcej niż za gotową sukienkę! Nie oplaca sie!
dzieki Kasienko
musze przejrzec ten watek

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-17, 20:57   #3401
kasienka1985
Zakorzenienie

o dżizus ale Was się napłodziło pod spodem
dopsz dopsz chodźcie do cioci Kasi

strasznie mnie cos baniak dzis boli
podobno na ból głowy dobry jest sex...
czy to było może odwrotnie?

...

moje male zakupki jakby ktos se chciał zyrknąc:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1060
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1217

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 21:09   #3402
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej laseczki!!!

ja na ulamek sekundki bo padam...

Dzasta- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

pochwale sie- na wystawie zgarnelismy zloty medal- Arson dostal tytul Zwyciezca Mlodziezy i Najlepszy Junior ocena doskonala! alez bylam dumna!!!
pogoda dala nam odetchnac i nie bylo tragedii,ale spalilo mi dekold i ramiona...i chyba powinnam w jednej bluzce non stop chodzic..

ps. ja kiecke kupilam sobie na wesele (mamy w sobote) w orsay..taka falbankowa, pistacjowo-mietowa podoba mi sie bo zaslania brzuchol

ps.jutro mam usg

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 21:15   #3403
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
hej laseczki!!!

ja na ulamek sekundki bo padam...

pochwale sie- na wystawie zgarnelismy zloty medal- Arson dostal tytul Zwyciezca Mlodziezy i Najlepszy Junior ocena doskonala! alez bylam dumna!!!
pogoda dala nam odetchnac i nie bylo tragedii,ale spalilo mi dekold i ramiona...i chyba powinnam w jednej bluzce non stop chodzic..

ps. ja kiecke kupilam sobie na wesele (mamy w sobote) w orsay..taka falbankowa, pistacjowo-mietowa podoba mi sie bo zaslania brzuchol

ps.jutro mam usg
pokaz kiecke

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-17, 21:24   #3404
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
pokaz kiecke
nie wiem czy sie wyswietli,ale
http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...ri=ORSAYsitePL

dział sukienki- falbaneczki i kolor j/w pisałam, dlugosci przed kolano

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 21:56   #3405
soffera
Zadomowienie

Wiedzialam ze ktos mnie tu przywial!!!
Katey jasna cholerka - czy to to o czym mysle?! w takim razie trzymam za jutrzejsza wizyte
Sukienka ladna - pewnie ma lepszy kolor na zywo bo na zdjeciu jest przeswietlona..

Dzastus gratulacje!!!!!! zazdroszcze ze juz jestes PO

Kasiu krade bluzke w paski i roze Spodniczki i spodenki fajowe - niestety nie dla mnie... W ogole fajne masz te zwykle bluzki - u mnie w HMie ani widu, jakies takie bylejakie sa...

Czeko dopisuje do listy Pretty Girl

Edit.
Wszystkie juz spia? Zostalam tylko ja i kucie - ide po kofeine!

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-06-17 o 22:14
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 22:52   #3406
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć i czołem kluski z rosołem
Ja tylko na chwilkę, poczytam całodniowe zaległości i lecem spać

Cytat:
malutka życie jest tak krótkie, że trzeba brać z niego całymi garściami i w bardzo szybkim tempie
ja wiem, ale Ty to masz iście zabójcze tempo

Cytat:
prawdziwa żonka
no w końcu żem jest PM2008

Cytat:
za bezbolesne przekłucie

Cytat:
ojej podziwiam, prawdziwy twardziel z niego (jak na faceta przystało zresztą)
taki z niego twardziel, że chowa się zza mamusię

Cytat:
strasznie mnie cos baniak dzis boli
podobno na ból głowy dobry jest sex...
czy to było może odwrotnie?

moje male zakupki jakby ktos se chciał zyrknąc:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1060
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1217
ad. 1 no jakoś tako to leciało
ad. 2 a czemu taką małą czcionką podobają mi się te białe spodenki i bluzki na ramiączkach

Cytat:
dla Arsona
Stary 2010-06-18, 06:02   #3407
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
dżasta GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Cytat:
Dżastina gratulejros!!!!

Cytat:

ad1.
ad2. jak ja uwielbiam takie małe niuńcie z kolczyczkami

Cytat:
Heloł. Głodna jestem...nie wiecie może co ja bym mogła pożreć???

Dzięks
a jak ja dopiero teraz jestem to też coś z tego barku dostanę?
ad1. najlepiej to konia z kopytami
ad2. mam nadzieję, że się poczęstowałaś jak nie, to drineczek leci --->

Cytat:

ps. ja kiecke kupilam sobie na wesele (mamy w sobote) w orsay..taka falbankowa, pistacjowo-mietowa podoba mi sie ps.jutro mam usg
ad1.
ad2. tzn??? czy to to o czym myślę bo albo przegapiłam, albo nic nie pisałaś
w każdym razie trzymam
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dzastus gratulacje!!!!!! zazdroszcze ze juz jestes PO
hehe... i Tobie czas zleci szybko

Stary 2010-06-18, 07:07   #3408
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

katey trzymam kciuki

ten burak sąsiad znów się odgraża ech.... więc mam nastrój wojowniczy
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-06-18, 07:48   #3409
agunia82
Zakorzenienie

Hej laski!

katey no co za nowiny!!!!! No i Arsonkowi gratulujemy

Kasico ale szalejesz Nawet sobie nie wyobrażam jak teraz będziesz szaleć jak prackę dostałaś Niech się lepiej już sklepy szykują na Twoją wypłatę

Katarzinko o co chodzi z tym sąsiadem
Ja się niedawno dowiedziałam, że mamy w klatce konflikt pomiędzy młodym chłopakiem a starszym małżeństwem. Już nawet do sądu sprawa trafiła. Fakt, ten chłopak czasem urządza imprezy, i to trochę głośne (chociaż nie zauważyłam żeby jakoś bardzo często), ale to małżeństwo czepia się go o wszystko, nawet o to, że łóżko za głośno rozkłada i przez to żyć się nie da! Ehhh szkoda słów, dobrze, że my nad nimi nie mieszkamy, bo pewnie by im pies przeszkadzał, że tupie A tak to pod spodem mamy studentów, którym nic nie przeszkadza, po jednej stronie bardzo sympatyczne starsze małżeństwo, którym mój mąż już nawet dwa razy naprawiał komputer, a po prawej też starsze sympatyczne małżeństwo, z którymi czasami gadami stojąc na balkonie i którzy gadają z naszym psem, hehehe. Babka mnie co i rusz zapewnia, że pies jej nic nie przeszkadza, bo jest bardzo cichy, i tylko czasem słyszy jak szczeka jak coś z nim robimy, ale nie ma z tym problemu. No i za moją zgodą czasem na balkon podrzuca Shiro jakieś smakołyki
Dobrze trafiliśmy z tym mieszkaniem

Aaaaa no i może w końcu łazienkę sobie coś wyremontujemy, bo teściu obiecał nam sprezentować kibelek Ma talony do wykorzystania i nam je sprezentuje A jak już to załatwimy, to w końcu będzie można zrobić szafeczki i sufit podwieszany.

No i jeszcze trafiła nam się okazja kupna dość tanio aparatu dobrego, do tego nie musimy płacić od razu, tylko możemy odkładać pieniążki i zapłacić nawet za 2 miechy, a aparat będziemy mieli niedługo. Brachol nam załatwił

A jutro śmigamy na weselicho do znajomych, w końcu jakaś zabawa

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-06-18 o 07:50
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 08:45   #3410
katarzinka
Wtajemniczenie

a o sąsiadach już kiedyś pisałam -imprezowa rodzinka, wywalona z innego mieszkania z niepłacenie
i kiedyś o północy wzywałam straż miejską bo imprezka była huczna, to się odgrażał już a teraz mu przeszkadza hałas np. leżaczka - bujaczka i znów się odgraża

no i Aguni cieszę się z Tobą z fajnych wieści
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-06-18, 10:42   #3411
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Wpadłam tylko tak na chwilkę bo już mnie mąż woła - jedziemy zaraz na weekendzik Co prawda pogoda nie za bardzo w Karpaczu ale co mi tam - damy radę Planujemy sie nawet wdrapać na Śnieżkę

Miłego weekendzika

PS: Śmignęła mi tutaj wiad. od Katey - jeśli to prawda to duuuuzy buziak i gratulacje
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 11:27   #3412
katarzinka
Wtajemniczenie

Anusiu to miłego wypoczywania
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-06-18, 12:00   #3413
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hejka

no i dupa uszka bez kolczykow bo mala za bardzo sie rusza
rozesmiana, wesola , zabawiala panie ktore z pistoletami jej kolo glowy a ta na pare sekund glowy nie trzymala bez ruchu -pol godziny probowaly i dupa -moja wiercipietka

sprobujemy za 2-3 latka

Paulinko narazie nie kupuj mi tego kremu bo kupilam wczoraj taki zachwalany na watku filtrowym i jest fajny tzn. nie tlusci, nie wiem jak z ochrona ale mam nadzieje ze moje plamy nie sciemnieja
jakby co to wiem ze moge na Ciebie liczyc

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-18, 12:21   #3414
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka Żoncie
U nas śliczna pogoda, słonecznie z lekkim wietrzykiem, więc idealna dzisiaj wraca już moja familia, jutro zrobimy im nalot

Cytat:
ten burak sąsiad znów się odgraża ech.... więc mam nastrój wojowniczy
tego sąsiada to tylko

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dobrze trafiliśmy z tym mieszkaniem

Aaaaa no i może w końcu łazienkę sobie coś wyremontujemy, bo teściu obiecał nam sprezentować kibelek Ma talony do wykorzystania i nam je sprezentuje A jak już to załatwimy, to w końcu będzie można zrobić szafeczki i sufit podwieszany.

No i jeszcze trafiła nam się okazja kupna dość tanio aparatu dobrego, do tego nie musimy płacić od razu, tylko możemy odkładać pieniążki i zapłacić nawet za 2 miechy, a aparat będziemy mieli niedługo. Brachol nam załatwił

A jutro śmigamy na weselicho do znajomych, w końcu jakaś zabawa
ad. 1 nam też udało się z sąsiadami, bo na piętrze mieszkają 2 starsze panie, starsze małżeństwo i dwa małżeństwa w średnim wieku
ad. 2 fajny teściu
ad. 3 super
ad. 4 udanej zabawy

Cytat:
Wpadłam tylko tak na chwilkę bo już mnie mąż woła - jedziemy zaraz na weekendzik Co prawda pogoda nie za bardzo w Karpaczu ale co mi tam - damy radę Planujemy sie nawet wdrapać na Śnieżkę
miłego weekendu

Cytat:
no i dupa uszka bez kolczykow bo mala za bardzo sie rusza
rozesmiana, wesola , zabawiala panie ktore z pistoletami jej kolo glowy a ta na pare sekund glowy nie trzymala bez ruchu -pol godziny probowaly i dupa -moja wiercipietka

sprobujemy za 2-3 latka
ach szkoda, ale cierpliwie poczekamy
Stary 2010-06-18, 12:26   #3415
katarzinka
Wtajemniczenie

malutka masz rację

cieszę się z Tobą z nalotu
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-06-18, 22:22   #3416
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Byłam u kumpeli na plotach, właśnie wróciłam ale taka jakoś zmęczona jestem, że śmigam zaraz do łózia

Katey podwójne gratulacje, drugie z powodu psa a pierwsze...nie napiszę ale wiadomo o co chodzi

Anusiu udanego wypoczynku!

Czekoladko wiesz co mała dziewczynka jest sama w sobie śliczniutka nie potrzebuje kolczyków. Osobiście nie podobają mi się kolczyki u takich maluszków. Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale takie mam zdanie.

Aguniu i Katarzynko odnośnie sąsiadów uważam, że jak się mieszka w bloku to niestety ale trzeba się jakoś dopasować.
Nade mną mieszka śliczna, mała dziewczynka lat 3 lub 4 a to co ona wyprawia woła o pomstę, wrzaski w niedzielę o 7 rano albo tupanie (jak te dzieci w "niani") to normalka. Wszystko rozumiem i wiem, że to jest dziecko ale trochę bez przesady, dlaczego ja też muszę uczestniczyć w jego dorastaniu a brat tej dziewczynki (w gimnazjum jest) całą ścianę uwalił kołmi od roweru, więc mu zwróciłam uwagę, żeby stawiał rower inaczej - od tej pory nie mówi mi dzień dobry, tylko mojemu mężowi

ale to i tak nic, nad moimi rodzicami mieszka starsza pani, to jest dopiero masakra, pamiętam, że jak np rozmawiała przez telefon o 7 rano w niedzielę (nie wiem czemu zawsze ktoś tak rano do niej wydzwaniał), to słyszałam co mówi albo jak zostawiła włączony telewizor przez pół nocy...

Nasi kchani sąsiedzi!!!

Cytat:
taki z niego twardziel, że chowa się zza mamusię
czyli mamintwardziel
Stary 2010-06-19, 11:19   #3417
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

dziewczyny - współczuje Wam tych akcji z sąsiadami

Czekoladko - no to rzeczywiscie masz wiercipiętkę co się odwlecze to nie uciecze

Anusiu - pewnie śmigasz już po Śnieżce bawcie się dobrze

jutro idziemy na chrzściny kupiłam złotą bransoletkę z blaszką na której miał być grawer, ale u nas w "mieście" zamknięto jedynego złotnika

aaa... no i dostałam od koleżnaki (mama dziewczynki od jutrzejszego chrztu ) sukienkę ciążową taką jak na zdjęciu poniżej, zdjęcie z allegro, tylko ten dżins jest trochę ciemniejszy

Stary 2010-06-19, 14:19   #3418
katarzinka
Wtajemniczenie

gosiu ja tam staram się nie robic afery z byle powodu, ale muzyka puszczona tak głośno że mi się szkalnki w szafie tłuką (basy) o północy to chyba jednak przegięcie

dżasta fajna kreacja
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-06-19, 20:33   #3419
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Wróciłam. Cały dzień zajmowałam się dzisiaj kupowaniem garnituru dla mojego brata i wybieraniem dywanu z mamą. Padam na twarz.
Cytat:
aaa... no i dostałam od koleżnaki (mama dziewczynki od jutrzejszego chrztu ) sukienkę ciążową taką jak na zdjęciu poniżej, zdjęcie z allegro, tylko ten dżins jest trochę ciemniejszy
super

Cytat:
gosiu ja tam staram się nie robic afery z byle powodu, ale muzyka puszczona tak głośno że mi się szkalnki w szafie tłuką (basy) o północy to chyba jednak przegięcie
nie, nie chyba - to stuprocentowe przegięcie.
Stary 2010-06-19, 22:27   #3420
malutka_24
Wtajemniczenie

Cze
U nas pogoda się zepsuła jutro jedziemy z małym do jego chrzestnego, będzie miał okazję pobawić się ze swoim 8-miesięcznym kuzynem

Cytat:
malutka masz rację

cieszę się z Tobą z nalotu
wycałowany i wyściskany ma maksa przez babcię i ciocię

Cytat:
czyli mamintwardziel
no

Cytat:
jutro idziemy na chrzściny kupiłam złotą bransoletkę z blaszką na której miał być grawer, ale u nas w "mieście" zamknięto jedynego złotnika

ad. 1 udanych chrzcin
ad. 2 fajna sukienka

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości