|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Idę na meczos.
Kamerun już wbił jednego.
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
A jeszcze najgorsze jest to że były tż w ogóle się do mnie nie odzywał teraz nagle się zainteresował i chce wrócić
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, a je teraz jednym okiem na kompa, drugim na mecz
![]() Typowałam 1:0 dla Kamerunu na FB, mogłoby już nie być goli
|
|
|
|
#2734 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja mam pytanie czy podczas rejestracji na AGH trzeba wgrać zdjęcie? i czy te zdj. musi być takie sama jak te, które trzeba dać razem z papierami?
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wierze że była dobra![]() E to ciągle ten sam koniec Warszawy Ja bardzo chętnie, tyle że jestem zielona jeżeli chodzi o jakikolwiek transport tam ( nie licząc tego że boje się autobusówCytat:
But the winner is... ;D Ja . Mój trwał cały... hmmm.. tydzień i to w 1 gim. Jestem master jeżeli o to chodziCytat:
Więc licze że przynajmniej Dania wygra to 1 pkt będzie![]() Musisz nadrobic Byłam na urodzinkach. Dzieci w ciula, głośno a ja dostałam @ więc oczywiście tryskam entuzjazmem
|
|
|
#2740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz wstaję ok.10:00, kładę się po północy, on po 22:00.. przeraża mnie to jego ranne budzenie,bo na wyjazdach właśnie tak było, 7:00 rano, otwieram oczy i widzę wielką twarz nad moją. (nie muszę chyba nic mówić o tym, że potem już nie ma spania.. tylko leżenie najwyżej, a od leżenia się nie wyśpię )No my prawie 2 lata, właśnie to nie tak znowu strasznie dużo.. bo podobno do 2lat się ma hormony zakochania w organiźmie, a potem albo to się przemienia w prawdziwą miłość,albo wszystko pryska nie, no z przymrużeniem oka to traktuję, ale może rzeczywiście na razie idealizuję i mi bardzo mój Tż odpowiada, a potem się okaże, że wiele jego cech mnie drażni. ;-)Cytat:
To były chyba Dzieci z Bullerbyn. ;*Karolcia była super! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ooo!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:03 |
||||
|
|
|
#2741 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
uwaga, bede teraz 3 godziny odpisywała, bo wynalazłam świetny sposób, że jak widzę, że już dużo zacytowałam, to klikam cytuj i otwieram w nowej karcie, potem dalej sobie wielocytuję i znowu nowa karta
![]() Cytat:
![]() boję się tego samego po maturach, dlatego mam nadzieję, że TYLKO JA będę znała dokładny wynik. powiedz Ty tej mamie co sądzisz i czujesz, wykrzycz nawet jeśli tak Ci łatwiej! Cytat:
![]() Cytat:
mnie budzi codzinnie o 8 rano młot pneumatyczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam dokładnie to samo próbowałam się przemóc, ale... nie da rady, tak mnie irytują, smucą ciągle, że nie mogę ![]() Cytat:
Cytat:
też mam ochotę na swoja company, ale... ciekawe za co Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-19 o 22:08 |
|||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego nie może wygrać lepszy...
Szkoda mi tego Webo...
|
#2743 | |||
|
Zakorzenienie
|
mnie też, od samego początku
wy chociaż czasem byłyście podekscytowane, a ja zawsze moim realistycznym okiem widziałam wady i od razu pewne przerażenie ![]() wydaje mi się to fajne, ale... zbyt dorosłe? z resztą jeszcze zaraz napiszę o tym mieszkaniu/niemieszkaniu z rodzicami ![]() Cytat:
nie umiem sobie Twojej sytuacji wyobrazić...Cytat:
![]() no i jak prowadzić rozmowy, co mówić, czego nie... a egzamin to rozmowa na słuchawkach ![]() Cytat:
![]() struny w sensie takie torebki foliowe, bo tak to zupełnie nie mam w co zapakować. ![]() nie wiem, gdzie mogę dostać takie coś ![]() najwyżej coś tam wymyślę, tylko adres muszę dostać
|
|||
|
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór ;*
Przepraszam, że nie nadrabiam, ale nie mam siły, bo głowa mnie boli ![]() Kupiłam spodnie za 39,90 w H&Mie i lakier do paznokci ![]() Jutro muszę wstać o 4.30, bo jestem w komisji i o 5.00 muszę już być.
|
#2745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie chodzi mi o samo mieszkanie z tżtem, ale generalnie takie usiłowanie być nagle całkowicie dorosłym. dla mnie to nie czas, mimo, że wydaje się to intrygujące. Cytat:
ach, pogrubione - to jest właśnie główny powód, dla którego nie zamieszkam teraz z tżtem, bo mój ogólny "strach" jest zwykła obawą przed nieznanym, nowym i odpowiedzialnym. a kwestia pieniędzy jest nie do przeskoczenia. no, oczywiście może inaczej spojrzałabym na to, gdybyśmy mieli zamiar studiować w innym mieście, ale tż na pewno tu zostanie. a ja nie wiem. Cytat:
służąca, a jednocześnie teraz na starsze lata kobieta biznesu. ![]() w każdym razie mam nadzieję, że nie będę musiała mu tego wybijać z głowy, że sam sobie tylko żartuje czasem na ten temat... może to odwlekanie świadczy o tym, że to nie czas? Cytat:
![]() Cytat:
na pewno to samo, ale nie wiem, czy od razu musisz wgrać, bo tam nie składam. |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Marta to na facebooku Ci wyślę
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Marta, rozbroiłaś mnie z tym cytowaniem
ale jak poznajesz, że już za dużo pozaznaczałaś? ![]() Który to? bo moje oglądanie jednym okiem jednak nie było efektywne Ale jak na koniec któryś Kameruńczyk zdjął koszulkę, to ![]() Cytat:
pokazującą, że to nie jest pora dla mnie ![]() Cytat:
") I rozbrajające myślenie Tżta, że ja też powinnam to lubić ![]() Przy okazji - kumpel został z dwa lata młodszym bratem sam na tydzień, wczoraj był z tej okazji grill C. rano pozamiatał, to nikomu nie wolno było wejść w butach do domu ![]() Pewnie tak boję się tego, co kiedyś Martyna opisywała, że będziemy jak stare małżeństwo a na to jesteśmy za młodzi...
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-19 o 22:38 |
||
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo i co musisz zrobić na tej słuchawce, by 'egzamin' zdać? ;-) stosować się do tego, co było na szkoleniu? Cytat:
![]() na początek kwestia kasy ;-) bo bez tego się nie obędzie. no ja dostałam odpowiedź z agencji hostess, może chociaż w tym się uda, zawsze to 2dni pracy. jeśli chodzi o pieniądze, właśnie ja na pewno będę trochę zależna od taty, ale Tż nie, on studiuje zaocznie i ma zamiar pracować. ale wiele zależy od tego, w jakim czasie się taką decyzję podejmie. ;-) wcale nie zawsze są takie same problemy,bo można być bardziej dojrzałym do tego albo mniej, a to przychodzi z czasem.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie ciągnie do tego, ale też uważam, że jeszcze nie czas. możliwe że i tak zostanę sama, bo tata chyba jedzie do mamy do UK.. mój tż też ma mamę, ktora wszystko robi sama. mało tego, nie tylko porządki, gotowanie.. robi nawet takie rzeczy, które powinien facet.. trochę się boję że jak zamieszkam z tżtem to bedzie podobnie. dlatego dajemy sobie jeszcze czas, aż dorośniemy i bedziemy w 100% pewni że damy razem sami radę. już 3,5 roku razem, ale on chyba nadal sobie nie zdaje sprawy że to już tak na poważnie. |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak pewnie nikt nie przyjdzie od 6-7.30, więc nie wiem po co te lokale od 6.00 mają być czynne.
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poznaje jak ee... jak już dużo razy kliknęłam ja właśnie nie wiem, czy mojego tżta mama uwielbia? taka norma u nich chyba, może i uwielbia jak wyjeżdża na te swoje spotkania biznesowe, to zostają w domu sami faceci i w sumie obiady to na wynos ![]() no, ale wie jakie ja mam zdanie na ten temat, dotychczas mi pomaga jak coś robimy, ostatnio nawet on robi więcej zazwyczaj ![]() mi dodatkowo zdaje się, że to przez to, jak u mnie w domu było. tata normalnie gotował, sprzątał. teraz jak przychodzi, to mu zostawiam zmywanie tak mi się utarło, że facet może być nawet lepsza "kurą domową", niż kobieta, a na pewno, że nie ma tak, że jakieś zajęcie jest przypisane tylko jednej płci.ale tż nie umie prania zrobić ![]() właśnie. też bym nie zniosła tego, tylko, że ja nie czuję, że by nam to groziło. ale jeśli Ty czujesz, to niedobrze Cytat:
no i nie mozna negatywnie sie nastawiac.co musze zrobic, zeby zdac to beaty trzeba spytac bo szczerze to nie wiem, czy wystarczy zastosować się do tego, co na szkoleniu było - czy wystarczy próbować namówić - czy trzeba zakończyć rozmowę pozytywnie?ale w końcu to nasza pierwsza taka rozmowa ![]() no to zawsze coś, też dorywczo, jak będę miała fajną ofertę to na hostessę się piszę a z kasą to ważne jest, żeby próbować, jeśli się da. przynajmniej dla mnie. ale mówię, jak wyjeżdża się do innego miasta to inaczej trochę, niż jakbym tu się miała wyprowadzić to tylko dodatkowe koszty i każdy by potraktował to jako kaprys z mojej strony. jak chce, to moge zarobić. bo wcale nie musze sie wyprowadzac, skoro studiowac bede tu.(jesli bede, hipotetycznie) dokładnie o tym samym pomyślałam, jak skończyłam pisać tego posta. racja, na pewno inne, ale... mniej ciężkie? a może gorsze? kiedyś i tak będzie trzeba, a problemy będa jakieś zawsze i nie przewidzisz... |
||
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiki, sikam.
Cytat z wątku Teksty facetów: "A jeszcze bardzo romantycznie, dom, sami: On:Kochaniee... Ja: Tak? On: Wiesz tak bardzo.. Ja: ? On: glosno wola mnie tam z daleka glos.. (zauwazylam ze sie skupia) Ja(zmartwiona) : CO?! On: No kurde tron mnie wzywa( po czym poszedl do toalety) ![]() W toalecie: Kurde to chyba koronacja !! ![]() No romantycznie mmm.. Tylko pozazdroscic :P"
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ten wątek.
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie lepiej zaczekać, skoro czujesz, że takie problemy moga was spotkać. a najłatwiej to mu po prostu wspominać, co sądzisz o tym, oswoi się z tym z czasem i będzie inaczej patrzył. to samo miałam z przekonaniem tż do samolotów ![]() ale to hardkorowo jak nawet meskie rzeczy robi mama ![]() bo jednak umówmy się, że nie ze wszystkim kobieta sobie poradzi, nawet jakby chciała - chodzi mi o siłę, której ma jednak mniej. |
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie mam do powiedzenia na temat mieszkania z TŻtem, oprócz tego, że to dobra próba dla związku. Hm, ale będąc na waszym miejscu, spróbowałabym.
|
|
#2756 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. przynajmniej wszystko się zacytuje .a daj spokój kurde. Kameruńczycy mieli tyle ładnych okazji . no ale cóż, odpadają z klasą Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
.świetne niektóre teksty są .
|
|||
|
|
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie czarna magia... moja mama tak samo gotuje, bo musi, tata umie tylko jajko ugotować ![]() To mój kolega - mama poszła na 3 dni do szpitala, został z ojcem i dwoma młodszymi braćmi. Pierwsze co musiała zrobić po przyjściu ze szpitala ze świeżo wyciętym wyrostkiem, to przekopać się przez górę prania bo żaden nie umie (nie małe dzieci, wszyscy >15) ![]() Ja jestem nauczona gotować dla siebie, bo praktycznie od dwóch lat jem co innego na obiady, śniadania jakieś owsianka, a kolację zawsze w moim domu każdy robi osobno (nie jak u Tżta, że mama poda wszystko, nakryje i pół godziny wszystko woła, aż raczą przyjść; ja po 10 bym rzuciła w cholerę i strzeliła fosia, że nigdy więcej ). Raz robiłam spaghetti dla siebie i Tżta, to wyszło mi 1,5 porcji za to nienawidzę rosołu, schabowych, które on <3 jako tradycyjną polską kuchnię. ![]() Pewnie trzeba być skutecznym ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Kto za mnie wstanie o 5? Czekam na chętnych |
|||
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo ciekawie tak,ale i nieciekawie też. ;-) staram się pozytywnie patrzeć. pewnie trzeba się stosować do porad z kursu, tak myślę, na pewno Ci się uda. ![]() no ja nie wiem, czy mi pozytywnie odpowiedzą, na razie mi odesłała maila, z jakiego miasta. jasne, inaczej.. właśnie boję się, bo dotąd za bardzo nie musiałam gospodarować pieniędzmi na poważne wydatki, tylko swoimi, na swoje potrzeby- ciuchy, kosmetyki, kino, kawę, itp., a tam będą wydatki ważniejszego rzędu. ![]() pewnie masz rację spróbujemy, mam nadzieję, że będę miała tam internet, żeby Wam na bieżąco pisać
|
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
a kto za mnie o 4.30 ?
|
#2760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego chciałabym jednak mieszkać z tżtem ![]() Cytat:
to kto to? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20110009]dobry sposób, też tak robię . przynajmniej wszystko się zacytuje .[/QUOTE] haha, Marta, nie byłas pierwsza ze swoją genialnością |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

i to bynajmniej nie z jego winy

Nie pamiętam takiej książki.
ja teraz wstaję ok.10:00, kładę się po północy, on po 22:00.. przeraża mnie to jego ranne budzenie,bo na wyjazdach właśnie tak było, 7:00 rano, otwieram oczy i widzę wielką twarz nad moją.
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

pokazującą, że to nie jest pora dla mnie
a na to jesteśmy za młodzi...