|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Przypomnialo mi sie
![]() Wszystkiego najlepszego Kubusiu
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
przeciez Kubus ma jutro urodzinki
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Moc całusów dla Kubusia
Rośnij zdrowo!
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie też tak pomyślałam
dlatego stwierdziłam że jutro złożę mu życzenia ![]() Będzie już pewnie spać ale ważne że w ogóle
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wtedy bede miała dostęp do neta.Jutro nocka w pracy
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze w niedziele musisz pracowac
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
piątek, świątek i niedziela...
ale już się przyzwyczaiłam... taki weekend to nic specjalnego dla mnie np. |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko mnie dzisiaj wykonczy-non stop marudzi i nic jej sie nie podoba, nie spi od 13.00 a zwykle juz jest po drzemce o tej porze
nie moze zasnac, rzuca smoczkiem i placze
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jak to nie pomaga (bo marudzi głównie jak mu idą zęby) to pozosaje tylko bujanie w wózku. |
|
|
|
|
#851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
już miałwczoraj wykład na ten temat, ale czy coś do niego trafiło to nie wiem
on jest anty lekarzowy ![]() Cytat:
zbieram się, zeby o tym napisać, ale jakoś mi to nie wychodzi ![]() Cytat:
Bartosz obudził się o 3, pocycał cycusia i usnał ... wstał o 6,30 ... gorzej było potem bo drzemkęmiałdopiero o 13 i na drugą Go juz nie kładę Cytat:
dla Przemusia!Cytat:
![]() o matko! piszę tego posta od 8 rano jak już go skończyłam to mi net wcięło
|
||||
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bylam pewna, ze dzisiaj jest 20 czerwca
![]() Cass, wybacz przedwczesne zyczenia ![]()
|
#853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obcy mogą sobie krążyć i mają dostęp do całego obiektu? Cytat:
nieeeessssssamowite ![]() Ile czasu walczyłaś o taki stan? czekam w takim razie. Spadam na rowerek.Umówiłam się na 19:30, ale nie chcę mi się już w domu siedzieć i gnomieć ![]() Ufff jeszcze tylko jutro "sa sa sa"- kto pamięta ten śmiech z bajki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, ze wszystkie za mną składają życzenia Kubusiowi, a ja złożyłam już dziś bo zrozumiałam z wypowiedzi Cass, ze jej jutro nie będzie i nie przekaże Kubusiowi jutro ucałowań
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goście żeby przejść na obiekt muszą przejść obok recepcji gdzie siedzimy my... Normalnie jeśli wchodzi ktoś obcy w pojedynkę to od razu reagujemy i na obiekt od tak nie wejdzie. Ale do 22 nasi goście mogą przyprowadzać swoich gości którzy zazwyczaj przychodzą z nimi... Pech chciał, że tym razem tak się złożyło, że złodziej wszedł zaraz przed naszym gościem tak, że wyglądało to jakby przyszli razem... Dlatego moja czujność została uśpiona... |
|
|
|
|
#856 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a kolo nas - to zn kolo tesciow i rodzicow w parku zrobili festyn i bylismy tam pol dnia
![]() a Eryk to w sumie od rana z tesciowa szalal byly konkursy, dmuchane zjezdzalnie, wystepy itp...fajnie bylo ale Eryk oczywiscie musial mnie zezlic bo namawialam go na gofra a on, ze nie chce, wiec poszlam kupic sobie z bita smietana i polewa, to on mowi, ze chce ale suchego, wiec mu takiego kupilam, jak zobaczyl to mowi, ze nie chce i chce takiego jak ja, wiec ja z powrotem i kupilam mu takiego samego ze smietana i z polewa, to poskubal troche polewy z wierzchu i mowi, ze nie chce wiec ja juz zla mowie zeby jadl jak kazal mi kupic albo idziemy do domu to on awanti, ze nigdzie nie pojdzie itp i ze chce suchego gofra ![]() looo boziu nawet nie wiecie co Was czeka
|
|
#857 | |||
|
Zakorzenienie
|
mala wytrzymala do 19.30 -wykapana wypila mleko i padla
![]() ja pocwiczylam na orbim, zaraz ide sie wykapac i wlaczamy filmik z malzem aaa mozecie byc ze mnie dumne bo od 3 dni nie podjadam wieczorami , w dzien tez ale nie chwalcie zebym nie "usiadla na laurach"![]() Cytat:
gorne jedynki i dolne trojki widze napuchniete no i paluszkiem grzebie non stop zel dziala na chwile ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#858 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak przestalam sie miescic w dzinsy wzielam sie za siebie i to bylo jakies 2 tygodnie temu. Dieta Dukana Co to za bajeczka byla??? Bo nie moge skojarzyc ![]() Cytat:
![]() W sumie lepiej wczesniej niz za pozno ![]() Cytat:
Zdecydowanie wymieklabym duzo wczesniej niz ty![]() Cytat:
![]()
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2010-06-19 o 21:56 |
||||
|
|
|
#859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chciała bym, zeby to były tylko nerwy
... w sumie od wczoraj nic mu nie jest ... ![]() ciesze się, ze Tomus ma się dobrze Cytat:
muszę spróbować ![]() Cytat:
Bartek tez zdejmuje skarpetki jak ja jestem boso ... a dzisiaj zdjął skarpetki i próbował ubrać małza buta ... i całej rodzince też stara sie ubrac buty Cytat:
to ja już trzymam! i żeby nerwy CIę nie "zjadły"! pokaz torcik Kubusiowy ![]() Cytat:
o kurde!
|
||||
|
|
|
#860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() Cytat:
... już sie boje!Cytat:
pięknie! gratuluję! ja teżtroszke schudłam ... po porodzie i teraz jakos tak same mi kilogramy lecą ... waże już 57,5 kg niegdy w życiu tyle nie wazyłam - no moze w podstawówce ![]() Moje ulubione spodnie na mnie wiszą i chodzę w spodniach siostry - wiecznego chudzielca ![]() Bartuś znów miał tylko jedną drzemke w ciagu dnia ... wykąpany padł po 2 minutach ...aaaa i jeszcze chciałam napisac, ze Bartosz to jakiś dziwny chyba jest bo on uwielbia mleczko od kilku dni daję mu modyfikowane i wypija cały kubek jednym ciagiem
|
|||
|
|
|
#861 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
noo tylko najpierw smazysz sam makaron
i makaronu jest wiecej niz jajka a Marci moj jak stoi to wyrusza prawie za kazdym razem na nogach, ale zrobi tylko dwa, trzy kroki i traci rownowage i juz raczkuje no ale uczy sie
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli może przyjadą, a może nie,może im się będzie spieszyć, a może nie ![]() My-recepcjonistki , tzn że wy jesteście przeszkolone do ochrony nad obiektem i to wy zapewniacie bezpieczeństwo gościom? Pytam, bo się wczułam (moja branża)pamiętam ten śmiech, złośnice i brzydala,a tytuły niestety nie ![]() Wróciłam z rowerku, wskoczyłam pod prysznic, siup do łóżka, a po 22 jakiś kretyn z dyskoteką podjechał pod okno do sklepu i obudził mi mała Mała do teraz nie śpi, wiec postanowiłam wskoczyć do was.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój chodziaż tak dzikuje, ze chodzi trzymany za rączki ... jak po 3 butelkach wina Cytat:
/edit/ oczywiście kretyn ten gość, nie małż ![]() byłam w klubie i .. napisałam
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2010-06-19 o 23:55 |
||
|
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, cześć i czołem
![]() (to teraz ulubiona piosenka Martysi Wpadam tylko w biegu na sekundę, może później mi się uda z kawką na dłużej..moje dziecko jeszcze śpi ![]() Wpadłam właściwie tylko żeby złożyć życzenia: Kubusiu, nasz kochany roczniaczku, rośnij zdrowo, bądź dumą mamy i uśmiechaj się każdego dnia . nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko leci..niedawno przywiozłyśmy nasze maleństwa ze szpitala
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kubusiu Do zabawy mnóstwa siły, Żeby każdy dzień był miły, Pełen śmiechu i radości, Stu urodzinowych gości, Aut, klocków i pluszaków, Stu prezentów, stu buziaków, Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy ciocia Czekoladka Dla Tomusia, Maciusia, Natalki , Amelki
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-06-20 o 08:50 |
|
|
|
|
#866 |
|
BAN stały
|
KUBUSIU kochany, rośnij zdrowo i dalej sprawiaj rodzicom tyle radosci co do tej pory
i dla Tomcia Maciusia Natalki Witajcie mamusie wczoraj neta nie mialam, dopiero dzis zalapal... u nas ok, nocki takie soie, Amelka sie wierci i ciagle wisi mi na cycu... |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam zapomniałam napisać, ze moje dziecko do wczoraj chodzi
do tej pory szedł tylko do kogoś, a teraz puścił się i poszedł w dowolne miejsce w mieszkaniu - tam gdzie chciał tylko jak straci równowagę to nie potrafi wstać na środku pokoju - na czworaka dochodzi do jakiejś podpórki, wstaje i dalej na nóżkach pomyka i potrafi wszędzie dojść - odległość nie ma znaczenia
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
W życie wesoło jak jaskółeczka wpłynęła rok temu mała łódeczka. Na jej pokładzie Kubuś stoi, żagle napina, nic się nie boi. Krzyczy ochoczo: Niech moja Mama o swego Synka się nie boi, ja Mamo droga sobie poradzę, bo przecież zawsze przy mnie stoisz! Kochani rodzice, ja się nie "mażę", nie straszni mi są nawet korsarze i przez ocean życia przepłynę z głową do góry, bo jestem Wasz Synek ![]() A my życzymy: pomyślnych wiatrów małej łódeczce na Wielkim Życia Oceanie, szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniesz Malutki Kapitanie... ![]() Dla Tomusia, Maciusia, Natalki , Amelki |
|
|
|
#870 | ||
|
Zakorzenienie
|
W dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Ci Kubusiu aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich.... Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyła ciocia Ania z Bartusiem dzień dobry Wczoraj małż mówi do Bartka- jutro jest niedziela, musisz pospać conajmniej do 8 no i Bartuś zrobił pobudke o 5 na mleczko i spał do 8,15 ![]() Cytat:
![]() aaaa tak jakoś bo czym tu się chwalic jak kilogramy same spadają ... ja wogóle się nie poświecam tak jak Wy ... nie ćwicze, jem wszystko nawet słodycze ![]() Cytat:
no i jeszcze życzonka dla Tomusia Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2010-06-20 o 10:24 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

bo wtedy bede miała dostęp do neta.

on jest anty lekarzowy 

dla Przemusia!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie chwalcie zebym nie "usiadla na laurach"

co to bedzie do srody.
to ja już trzymam! i żeby nerwy CIę nie "zjadły"!
o kurde!

/edit/ oczywiście kretyn ten gość, nie małż