|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
A Marta pisze kolejnego posta, pewnie już normalnego, ale na początku pomyślałam, że może odpowiada na kolejną partię
![]() Dobranoc ;* głupio tak wcześnie ![]() Oo, i wezmę sobie jutro testy na to siedzenie w komisji, we wtorek mam zaliczyć wewnętrzny pozapominałam przez pół roku
|
|
|
|
#2762 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale czyjaś to jest wina żeby nie powiedzieć, że niektórzy do tego sami siebie doprowadzają...ale tak nie zakładam z góry, bo różne są sytuacje. my z tżtem kiedyś też lubiliśmy całkowicie inne rzeczy, a teraz on polubił troche te ce ja jem (feta, oliwki, mozzarella, sushi raz spróbował on lubi różne mięsa dziwaczne, a ja w sumie ograniczam się do kurczaka, czasem indyka i wołowiny w sosie takim domowym, brązowym. nigdy sie nie zastanawiałam, jak to będzie, co będziemy jeśc, skoro w wielu się rozbiegamy ![]() myślę, że nie spodziewają się, że każdy na pierwszej rozmowie przekona klienta, bo są tacy, których się nie da przekonać i już, i nie zrobią tego konsultanci długoterminowi ( ). podejrzewam, że chodzi o to, by zastosować to, co było na szkoleniu i postarać się.Cytat:
![]() ja też nie wiem, w sumie, ale zarejestrowalam sie na stronie z ofertami dla hostess ![]() no będą, ale to kwestia przyzwyczajenia uwierz, że będziesz dobrze wiedziała, że nie możesz kupić bluzki, bo nie kupisz jedzenia.musisz mieć i już! może Ci zaproponuje blue connecta Cytat:
bÓ ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
to na prawdę dobry sposób, tylko często cytuje mi sie pare razy ten sam post ale luuuzik, opanuję to a wcześniej nie odp, bo z tż przez tel gadałam, znowu na tej wiejskiej działeczce jest. z kolegą. znowu jakies straszne historie opowiadał aż mnie przeraził.ja ostatnio też wcześniej padam ![]() ok 12 już leżę w piżamie, co prawda zanim usnę jest ok 1.ja pewnie też pozapominałam bo te niektóre takie durne były
|
||||
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A P. wczoraj, że potrzebuje jeszcze dwóch osób do mieszkania (cały czas twierdzi, że jeszcze 15 razy zmienię zdanie i będę też tam mieszkać, a ja nie mam siły kolejny raz mu tłumaczyć tego wszystkiego, co tu było dzisiaj na wątku pisane ) i może właśnie Ł. się zapyta, czy nie chce. Ja na to, że miło, żeby się nauczył pierw po sobie sprzątać...U mnie by to pewnie wyglądało: "nie chcesz pan? to nie k.. sp..." Ja za nerwowa jestem ![]() Ja nie padam, ja wiem, że muszę rano wstać Za ile metrów będzie zakręt
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-19 o 23:35 |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej podpisane co na jaki dzien tygodnia ![]() i tak rodzą się niedorajdy zyciowe ![]() ja właśnie nie wiem, jak to będzie ze mną ale wiadomo, to szkolenie dużo pokazuje mimo wszystko. sama z siebie to bym zrobiła tak jak Ty mówisz jaki samochód może jechać z jaką prędkością po jakiej drodze...
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy żartował, ale nie zdziwiłabym się, jeśli ma nadzieję na realizację tego ![]() To jeszcze, nad przyczepką się zastanawiałam... ![]() I jutro nie wstanę... mama do mnie, żebym ponastawiała wszystkie budziki na 5 |
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
aa, zabrałam się za odpisywanie,ale nie dałam rady logicznie myśleć.
poodpisuję jutro, kocham Was Żbiki, dobranoc. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
Koleżanka mi pisze: jak w takich 'dokumentach' czy jak to nazwac, ktore decyduja o Twojej [przyszlosci mozna podawac numer swiadectwa i wyniki matury tak o sobie.....no w tym wypadku to mnie wcielo.....jak sie zna wyniki sie loguje i tyle...malo daja czasu na wypelnianie tych ankiet??
Cóż, jestem głupia
|
|
|
|
#2768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to chyba normalne że nikt nie chce zostawiać na ostatnia chwilę. |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaocznie ![]() Ja wiem... czasem fajna, na ogół... trudna. ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Jutro - a właściwie dzisiaj - wracam do rzeczywistości. Już mi słabo, na samą myśl. Dobranoc ;* |
|
|
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
dzieeeń
![]() No to Żbiki dzisiaj do urn ruszają. ![]() Właśnie się szykuję na głosowanie, a potem do dziadka pojadę na truskawy. No i dzisiaj meczyki, Brazylia z Wybrzeżem. miłego dnia
|
#2773 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my Ciebie też ;** Cytat:
zdarza się .Cytat:
Dzień dobry ;* po obiedzie może pojadę po chrześniaka i wieczorkiem pójdę z tatą zagłosować . miłego dnia Żbikulce mojeee ;*** |
|||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
Kolejny dzień w oczekiwaniu na wyniki. A dzisiaj dzień głosowania - jak do tego podchodzicie ? ![]() Nie uważacie że wyniki są 30 czerwca - koniec rekrutacji 2 lipca i się boje że serwer sie przeciąży i się nie zdaze zapisac ![]()
Edytowane przez aako Czas edycji: 2010-06-20 o 10:14 |
|
|
|
#2775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Bobry ;*
Cytat:
![]() myślę, że tak się nie da, można brać z domu kotlety czy inne naleśniki, ale całości się nie da. (zresztą ja tego nie rozumiem, no ale ja chodzący estrogen jestem,a nie testosteron , ale mi np. zakupy spożywcze sprawiają przyjemność i jak już będę 'na swoim', nie chciałabym komuś oddawać tej 'działki' życia codziennego, ale okej, rozumiem,że nie każdy to lubi)Cytat:
jakoś się dogadamy. no dokładnie, gdyby brali tylko tych, którzy na 1szej rozmowie przekonają klienta, to nie mieliby pracowników. ![]() wiem, wiem, że będę miała już zakodowane,że najpierw obowiązki, potem przyjemności i że z kolejnej bluzki nie zrobię obiadu. ![]() Cytat:
![]() nie komentuję, jakaś Pani Nieskazitelna.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przez pierwszy tydzieńU mnie to się zmieniło po miesiącu
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no mam nadzieję, że z Tżtem będziemy razem jeździć raz/dwa razy na tydzień do supermarketu czy coś, a tak na co dzień dokupować tylko pieczywo i inne drobiazgi w osiedlowym sklepiku. taki system funkcjonuje i u mnie w domu, i u niego teraz.
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No my będziemy mieć dopiero samochód za jakiś miesiąc lub dwa to wtedy moze taki system wprowadzimy. W sumie fajny i chyba taniej wychodzi?? A jak twoi rodzice do tego podchodzą? Zgodzili się bez problemu ?
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co widzę, wszystkie Żbiki głosują
i b.dobrze.Ja idę na wybory, chcę skorzystać z tego mojego prawa, ubieram się ładnie i idę, ale po południu. ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
wiadomo,że to, co najlepsze, idzie na pierwszy ogień i że pod koniec tygodnia nie mogę liczyć na to, że znajdę w lodówce Monte albo tuńczyka, bo to o się rozbijamy z bratem Do przeprowadzki z Tżtem, tak? To masz na myśli? Tak, nie robią żadnego problemu gorzej rodzice Tżta.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szczególnie jak są to zakupy na wspólne gotowanie z tż ![]() ejj, powiedzcie mi, listy wyborcze powinny być w kolejności alfabetycznej? tak mówili w tv wczoraj i prawie się zgadza, ale jak to możliwe że KOmorowski jest przed KAczyńskim? reszta alfabetycznie
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() A z tym brakiem orientacji w transporcie to spoczi. Szukasz jakiegokolwiek środka transportu do jakiegokolwiek metra i już się odnalazłaś. I pewnie takim sposobem się spotkamy. ![]() Cytat:
Cytat:
Egzaminu nie miałam na słuchawkach, to po pierwsze. A tak w ogóle [już nie pamiętam czy to do tego posta miało być xD] nikt nie oczekuje od Ciebie 100% skuteczności, bo tego po prostu nie da się zrobić. ![]() Musisz po prostu stosować wszystkie elementy, które miałaś na szkoleniu i stosować się do zasad, bo jak wiesz, wszystkie rozmowy są odsłuchiwane przez 2 grupy ludzi i jak zrobisz coś niewłaściwego to można wylecieć z pracy. Dodatkowo konsekwencje ponosi również firma, nie tylko Ty, a kary są wysokie, więc jak widzisz to nie jest zabawa. Trzeba się trzymać reguł i wykazywać choć cień zainteresowania tym, co robisz. Ważne, żebyś nie była znużona.Cytat:
![]() Cytat:
Niektórzy są fajni, można sobie pogadać, na kawę zapraszają, kolację ze śniadaniem [ Ale oczywiście nie można niczego takiego zrobić.
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powinny być w kolejności alfabetycznej.. eee, nie mam pojęcia, dlaczego tak jest. Cytat:
![]() pogrubione-
||
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kobitki - jakby któras jechała do wrocławia na studia i szukała pokoju do wynajęcia to polecam się Chcemy kogoś ale żeby nie był całkiem obcy.
|
|
#2785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wróciłam z komisji, padam, a jeszcze na 20.00 liczyć głosy muszę iść ![]() Wstawanie o 4.30 jest nie dla mnie Cytat:
![]() U mnie był najpierw Kaczyński, później Komorowski.. Więc alfabetycznie. Odpisała mi dziewczyna która była aupair u ludzi do których jadę i już jestem całkiem spokojna
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
halo halo jajo ;*
wróciłam ![]() nadrobiłam Was, ale nie mam za bardzo czasu cytować. jeszcze nie poszłam głosować, mam lenia ![]() tęskniłam ;*
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra,po całym dniu czułam się jak dziki osioł po westernie, ale we wtorek prawdopodobnie znowu to powtórzę (chyba,że wezmą mnie do hostessowania)I tak powinno być.. Dominika, jesteś pewna, że najpierw na kartce był Komorowski? bo wydaje mi się, że te listy są drukowane dla wszystkich od razu i tak samo przez PKW, a potem rozprowadzane. może źle spojrzałaś? ale jeśli rzeczywiście tak było,to to chyba by można było podciągnąć pod naruszenie regulaminu wyborów i powtarzać je drugi raz- tak mi się wydaje.to super zazdroszczę Ci tego wyjazdu bardzo
|
|
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyna, jesteś pewna że chcesz hostessować?
Ja się trochę nahostessowałam i powiem Ci że najgorsza robota jaką miałam.
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
wykąpałam się, uczesałam, umalowałam, założyłam sukienkę.. może to głupie, ale chcę poczuć, że to niecodziennie się zdarza i że dziś jest swoiste święto
na 16:00 się umówiłam i idziemy głosować, jestem pewna swojego wyboru.
|
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się wykąpałam przed chwilą.
Idę na 16.00 na pływalnie, może to mnie obudzi
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

pozapominałam przez pół roku 

bo żaden nie umie (nie małe dzieci, wszyscy >15) 
żeby nie powiedzieć, że niektórzy do tego sami siebie doprowadzają...

uwierz, że będziesz dobrze wiedziała, że nie możesz kupić bluzki, bo nie kupisz jedzenia.