|
|
#2791 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Cytat:
mam to samo z ciuszkami, że dziwnym trafem zawsze coś czarnego kupię chociaż zamiar był inny![]() od dłuższego czasu myślę nad rozjaśnieniem włosów w końcu lato jest więc fajnie by było tak trochę rozjaśnić twarz tylko, że nigdy nie miałam rozjaśnionych i nie wiem czy by mi to pasowało
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa - współczuje. Aż tak mocnych bólów to ja na szczęście dawno nie miałam.
Powoli już mi przechodzi a spać wcale się nie chce
|
|
|
|
#2793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem czarna a to raczej stary kolorek nie nowy heheheCytat:
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
1985SiWA jejq sorki nie doczytalam do konca
ale i tak mi sie podoba (stary kolorek bo widze go pierwszy raz) ![]() ja tez jestem czarna cos bym chciala zmienic tylko nie wiem co
|
|
#2795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ladnie Ci w czerni, no i co z tego,ze lubisz czarne ciuchy? ja takze mam ich najwiecej, a jakos zlana sie nie czuje c zarny jest bardzo eleganckim kolorem przeciezdzien dobry
|
|||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry bardzo
![]() A ja dzisiaj obudziłam się z bólem brzuszka - oby po sniadanku przeszło. Jakie plany macie na dzisiaj? Wybieracie się na wybory? Ja muszę dokończyć robienie notatek. Później mam zamiar zrobić sobie jakieś maseczki i pedicure. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze książeczkę poczytać. Jak czasu starczy to i na wybory się przejdę
|
|
|
|
#2797 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Muszę się dzisiaj pouczyć na jutrzejszy egzamin, ale pewnie i tak większość czasu spędzę na wizażu
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wybory nie ide. niebede wybierac mniejsego zla tylko po to bo cos wybrac trzeba. to zawsze zlo. nie popieram zadnego, wiec nie ide
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja też nie idę na wybory A potem jadę do TŻ, nic nie złowił
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz spelnilam swoj obywatelski obowiazek jak pojdzie nie po mojej mysli to juz wiecej nie zaglosuje i emigruje ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- moj Tz tez lubi lowic ryby
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Tygryska - zdradzisz nam na kogo oddałaś swój głos?
![]() Jak to emigrujesz? Co to za plany? Opowiadaj
|
|
|
|
#2803 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo
a dużo rybek już wyłowił? Mój w sumie od niedawna ma kartę i tylko 3 wyciągnął
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz moze gdzies tam w podswiadomosci mam taki plan ale bym musiala rozstac sie z Tz bo on nie wyjedzie ![]() Cytat:
![]() zreszta tez od niedawna jakos jezdzi
|
||
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta jest dosyć cienka i już ją kończe Ja dzisiaj muszę dokończyć notatki na wtorkowy egzamin. A później będę odpoczywać
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2808 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie zapomniałam się zapytac Tygrysko , jak przyrządzacie te rybki?
A kolega TŻ też ostatnio zaczął łowić, a złowioną rybkę bierze przez rękawiczki albo dziewczyna mu ściąga z haczyka bo on się brzydzi
|
#2809 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko z cera mecze sie do tej pory
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smaza je albo robia w zalewie
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marta 85 śliczną buźkę masz i super dobrane okulary, pasują Ci ![]() Renatka89 ja brałam beta caroten jak chodziłam na solarium
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na dziś mam taki plan:
- umalować się ( )- pojechać do aka - napisać pismo do dziekana - nauczyć się na jutrzejszą wytrzymałość Jak znudzi mi się wytrzymałość, to mam również inne opcje: - nauka na informatykę (już i tak osiągam niezły poziom - w testach wychodzi mi dobrze zawsze powyżej 60 na 70 pytań )- pisanie przejściówki A na wybory nie idę, demokracja to archaiczny ustrój i nie chcę mieć z nim nic wspólnego
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam Tygrysko, że poważnie piszesz ![]() Poziomka - to mnie zmartwiłaś. Może jednak lepiej je brać chociażby dla ładnej cery i żeby mieć regularne @ Marta85 - ja tak samo bez make up'u - postanowiłam, że teraz jak nie siedzę w domku to dam buźce odpocząć ![]() Jedno pytanie opracowane i jeszcze mi ostatnie zostało ... ![]() Ex Tż przed chwilą do mnie dzwonił czy nie chcę z nim nad morze jechać, ale się nie zgodziłam
|
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to masz co robić ichii ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że ja mam spokój z dwoma byłymi tż-tami
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
airish mam regularne z kasiaczkiem
![]() a jak brałam tabsy to miałam taak fajna buzie normalnie nic mi nie wyskakiwało ![]() a ile już bierzesz? tez bez make up'u, mama zapraszała mnie na obiad, ale nie ide ;]
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2010-06-20 o 12:20 |
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi się w sumie najbardziej podobasz na tym pierwszym zdjęciu w brązieCytat:
Cytat:
później muszę zrobić kilka sprawozdań![]() a na wybory idę
|
|||
|
|
|
#2819 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może Ci się tylko tak wydaje ile ważysz i ile cm mierzysz? Ja 46 kg przy 169 a jakieś 3 miesiące temu przez 2 tyg piłam odżywki białkowe na przytycie, ale tylko tyle wytrzymałam, nie miałam czasu ćwiczyć i w ogóle jakoś nie mogłam sie zmobilizować do tego, a może efekt jakiś by był, stoją jeszcze u mnie 2 opakowania 2 kg i może sie za to niedługo wezme...nie wiem a tak to wpierdzielam wszystko co sie da, to moj sposób hehe ale waga jak stoi na 46 tak stoi do dziśCytat:
ja niestety nie moge ich nosić bo mnie wyszczuplają jeszcze bardziej![]() no i fakt, że w takich miodowych odcieniach jesteśmy takie rozpromienione, mnie ta czerń tez pewnie trochę 'dołuje' taka pewnie jestem smutna bardziej itd ale troche mi żal niszczyć tych włosów, zeby sie dekoloryzować itd. Czasem sie zastanawiam czy u fryzjera mogli by mi zrobic jakieś delikatne przejście z wypranej czerni po szamponach koloryzujących do ciemnego brązu albo takiego kakaowego albo czekoladowego ciemnegoCytat:
![]() Cytat:
jazda mi na wybory!!! to nasza przyszlość zależy od tego pana który wygra![]() Cytat:
![]() jak miałam 12-15 lat to łowiłam, ze hej. Z tata zawsze nad jezioro i siedziałam od 8 do 20 wieczorem na rybach, trudno mnie było odciągnąć i robaki lubiłam zakładać, nawet tym białym robiłam wyścigi kto pierwszy do mety wyznaczonej przez gałązkęOstatnio stwierdziłam, że musze kupić bardziej eleganckie rzeczy np. jakieś super kolorowe dopasowane koszule-chociaż z tym bedzie problem bo mi wszystko wisiii i kupić jakis zestaw błyszczyków kurde tak z 20 naraz i spokój potem na amen i ziemie egipska bi-koru itd ahhhh
Edytowane przez coolasana Czas edycji: 2010-06-20 o 13:05 |
|||||
|
|
|
#2820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jezu po co Ci aż 20 błyszczyków? ja mam 3, a w sumie i tak najczęściej używam jednego ulubionego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

ale chyba mi sie przejadla ta czern juz, czuje sie taka ciezka, wiesz o co chodzi, jak mialam balleyage to czulam sie taka rozpromieniona na twarzy. W dodatku kocham czarne ciuchy, staram sie od nich uwolnic ale zawsze jakims trafem kupuje cos znow czarnego hehe i taka zlana ta czernia sie czuje
nie mowie o balyage z platyny ale jakis jasny karmel, braz i blond.
mam to samo z ciuszkami, że dziwnym trafem zawsze coś czarnego kupię chociaż zamiar był inny

jestem czarna
będziemy trzymać napewno 

to masz co robić ichii ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no i fakt, że w takich miodowych odcieniach jesteśmy takie rozpromienione, mnie ta czerń tez pewnie trochę 'dołuje' taka pewnie jestem smutna bardziej itd