|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: :(:(:(:( boje się...
Boże co się z tymi facetami dzieje
Edytowane przez Uwaga NaLudzi Czas edycji: 2010-06-20 o 13:40 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie o to mi chodziło - ogłaszanie na policji, że chłopak prowadzi jakieś tam nielegalne interesy nie jest w porządku. Trzeba było poprostu go zostawic, a nie jeszcze dokładac jemu i zwłaszcza sobie kolenych problemów. EDIT: Albo zgłosic poprostu to, że traktuje ją jak śmiecia i nie dolewac oliwy do ognia w postaci dodatkowych "niusów".
Edytowane przez KochanaGadzinka Czas edycji: 2010-06-20 o 13:43 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie juz rozumiem co miałas na mysli KochanaGadzinka
|
|
|
#35 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Gość jest przestępcą, więc bardzo dobrze, że ktoś na niego doniósł na Policję. Ciekawe czy gdyby Tobie ktoś (a najlepiej jeszcze Twój facet) gwizdnął komputer albo pobił Twoją matkę albo Ciebie, też chciałabyś żeby pozostał bezkarny. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-06-20 o 14:14 |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Donieść o tym, że użył przemocy - jasne. Donos o innej sprawie to już zemsta.
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby mi coś gwizdnął to napewno działałabym po to, by odzyskac SWOJE rzeczy, gdyby pobił również bym zgłosiła, ale nie zgłaszałabym na policję czegoś co robi w życiu, co jest nielegalne, a wiem o tym w tajemnicy, bo nie tyczy się to sprawy. Z resztą kij mnie to interesuje że on tam sobie handluje czy cokolwiek innego. Poza tym współczuje, bo policja nie patrzy na to czy będziesz miec problemy czy nie, on się może dowiedziec że to ona na niego doniosła i poszedł siedziec przez nią, gdy on wyjdzie ona może miec bardzo poważne problemy z resztą, jak dla mnie to donoszenie o tajemnicach nie jest godne pochwały. Ale nigdzie nie napisałam, że źle zrobiła zgłaszając na policje wyżywanie się na niej.
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
jak to bywa na wizazu niektóre panie pojechały po Tobie, noi ale do przewidzenia to było.
dobrze zrobiłaś, niech maja na niego oko..
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Histeryzujesz i naprawde nie wiem dlaczego nadal sie z nim bujeasz Łaczy was cos powaznego dzieci ,wspolny kredyt ?
milosc ?dzisiaj jest jutro jej nie ma. Glupia milosc trzeba zadusić i nadszedl na to czas. O ile to miłość. |
|
|
|
|
#40 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Tak, pojechałyśmy po niej oczywiście, bo skrytykowałyśmy jej długoterminowe zwlekanie z zostawieniem tego damskiego boksera, to po co ona tu zakłada wątki, żeby miec same pochwały? Według mnie nie ma tu czego chwalic tzn WEDŁUG MNIE oczywiście. ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cieszę się
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Boże co się z tymi babami dzieje
Jakoś mi się nie wydaje żeby słodki książę z bajki nagle zaliczył zwrot o 180 stopni i z dnia na dzień zaczął ręce wykręcać. Bardzo dobrze że zgłosiłaś sprawę na policję, niech idzie siedzieć bo na to zasługuje. A na przyszłość - zapinaj pasy i nie zadawaj się z nienormalnymi ludźmi. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
tak jasne - dziewczyna się podnieca tym, że wkopała tego kolesia
zapewne teraz jeśli wyda się, że to ona to jego koledzy sobie z nią "porozmawiają". Rzeczywiście powód do radości... ona się na prawdę BOI a nie ekscytuje... czy tak ciężko to zrozumieć?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Nie rozumiem takich dziewczyn jak ty. Jak można być z takim prostakiem?!Rozumiem, że zgłosiłaś na policję, że źle Cię traktuje, ale po co wsypałaś go z resztą??? To wygląda raczej jak jakaś zemsta, że tak Cię potraktował to ty na niego doniosłaś. Myślę, że skoro taki jest to oberwiesz za to. A w naszych polskich realiach na jakąś ochronę czy zakaz zbliżania się bym nie liczyła...
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
A podejście "jak mnie skrzywdzi to należy zgłaszać, ale jak krzywdzi kogoś innego (na przykład handlując narkotykami), to już mnie nie interesuje" - to pożałowania godna podwójna moralność. Jaka będzie reakcja, to już zależy od środowiska - jak ktoś się obraca w szemranym, no to faktycznie, ktoś może wyśmiewać. Ale opinia akurat takich osób dla mnie nie ma wartości... Autorko, ze względu na swoją sytuację powinnaś poinformować możliwie dużą ilość bliskich Ci osób o tym wydarzeniu, dla własnego bezpieczeństwa. Wystąp o zakaz zbliżania się. Porozmawiaj z rodzicami, przyjaciółmi. Zmień numer telefonu, numer gg, radzę też konta na wszelakich portalach społecznościowych pokasować. Uważaj na siebie i na przyszłość zawsze zapinaj pasy... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-06-20 o 14:58 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
1 jak sie jedzie autem zapina sie pasy.
2 moim zdaniem nie powinnas dzwonic na policje( bo zrobilas to zeby sie zemscic i w nerwach a narobilas sobie klopotow) 3 powinnas z nim zerwac. 4 i zrobic cos z soba bo nie zachowujesz sie normalnie. jakies wydzieranie, histerie. nie mozna w czasie jazdy denerwowac kierowcy! naucz sie rozmaiwac.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
i z dziewczynami też
jak można być z takim psycholem?
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
pamietaj ze zwyrodnialcow i psychopatow nalezy izolowac. moze wybierz sie do psychologa ?
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Kennedy...
1. Zgadzam się z Tobą. 2.Dziewczyna nie zadzoniła na policję po to, żeby się zemścić, ale żeby zgłosić że jej facet użył rękoczynów, i ją obrażał, a nawet naraził jej życie. Myślę, że w nerwach, czy też nieświadomości, i ferworze zdarzeń powiedziała także o interesach jej faceta, czego na spokojnie by nie zrobiła... 3. również się z Tobą zgadzam. 4. Nie wiem, jak to odebrać... To ironia? To raczej jej facet powinien nauczyć się rozmawiać, bo krzyki, a znęcanie się psychiczne i fizyczne to jest różnica. |
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Też mi szczena nieźle opadła i nie tylko zresztą.
![]() Bardzo dobrze autorko wątku zrobiłaś,ten twoj chłoptaś powinien ponieśc konsekwencje czynów. |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
No niektóre opinie to naprawdę są świetne: ekscytuje się???taa ciekawe czym, może tym że jej koleś ręce wykręcił aaricia8 Twoje wrażenie jest serio baaardzo...dziwne
szkoda gadaćw sumie zgadzam się z lexie jeśli chodzi o zgłoszenie go na policję a z drugiej strony czy to się co poniektórym wydaje dziwne ekscytujące dla autorki etc to naprawdę możesz mieć kłopoty, jest to dość logiczne skoro zadawałaś się z chamem i przestępcą....posłuchaj choć raz rad dziewczyn, ja już nie będę mowić 'a nie mówiłyśmy' bo to bezsens, posłuchaj tych rad o zmienienu tel, gg, powiedzeniu jak największej liczbie osób i przede wszystkim sądowym nakazie zbliżania się ze względu na swoje życie i swoje zdrowie. Jeśli tego nie zrobisz to po prostu skazujesz samą siebie na strach, cierpienie i to już będzie Twoja sprawa-to jest Twoje życie i nikt go za Ciebie nie przeżyje, sama musisz teraz być podwójnie silna i sobie radzić. powodzeniaP.S. kochasz go? za co? kocha się nie tylko 'pomimo' a jeśli miłość się robi chora, toksyczna, niebezpieczna należy zwiewać daleko daleko, gdzie pieprz rośnie bo nie miłość jest w życiu najważniejsza tylko szczęście a z taką miłością szczęśliwa nigdy nie będziesz |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiemy jak było... z tego co widzę autorka też pewne problemy ze sobą i swoimi emocjami ma - może owe "wykręcanie rąk" było powstrzymywaniem jej przed biciem go (bo i takie przypadki na wizażu były, że laska bije chłopaka i się dziwi że on nie siedzi i nie przyjmuje ciosów)
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | |||
|
Zakorzenienie
|
A odejdziesz od niego, jeśli dziewczyny Ci poradzą, byś go zostawiła? Nie. To nie bądź jeszcze bardziej żałosna i skończ wypisywać, co to ten facet wyprawia. Albo się nie godzisz i odchodzisz albo się godzisz i zostajesz. Tyle
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Limonka, przepraszam, ale po prostu umarłam
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
Mmalinowa... Tego autorka nie napisała, czy też próbowała go uderzyć itp... Więc swoje wnioski wyciągam z tego co napisała. Znane są też przypadki, że to facet bije dziewczynę, i dziwi się dlaczego ona w ogóle śmie mu zwracać o to uwagę.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Patrząc na historię tej "miłości" od 2008 roku wątpię, że autorka wątku w ogóle zadzwoniła na Policję.
..... jeśli jednak się mylę i zadzwoniła, to teraz biegusiem poleciała odwołać zeznania
|
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

zapewne teraz jeśli wyda się, że to ona to jego koledzy sobie z nią "porozmawiają". Rzeczywiście powód do radości... ona się na prawdę BOI a nie ekscytuje... czy tak ciężko to zrozumieć?
jak można być z takim psycholem?