ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 dni:) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-20, 10:47   #241
Kasiad01
Raczkowanie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

Witam Was dziewczyny na drugim naszym wątku Witam również nowe koleżanki I odrazu przepraszam, że dopiero teraz ... Najpierw miałam kłopoty z netem, łączyłam się ze stroną, ale przy próbie puszczenia postu wywalało mnie, ile ja się napisałam postów na darmo ! W pracy taki zapieprz, że nie wiedziałam w co ręce włożyć, koleżanka zachorowała na półpasiec, więc trzeba było robić za dwie. A potem pojechaliśmy do Gdyni i Elbląga odwiedzić dwóch chorych wujków męża (jeden ma nowotwór i niewiele już życia przed sobą, a drugi cały się połamał w wypadku samochodowym).
Co do diety - to przez ten nawał spraw prawie się poddałam W czasie wyjazdu to nawet nie było szansy na nic dukanowego i popłynęłam na całego Na wagę dziś nie weszłam ze strachu, mieszczę się nadal w te same ciuchy, ale napewno coś mi przybyło, czuję to, w dodatku jestem po 10 dniach przyjmowania luteiny i tuż przed @. Dziś ze skruchą wróciłam do czystych proteinek, bo przecież nie mogę zaprzepaścić tego co udało mi się już osiągnąć! Jutro zważę się, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zmobilizować się od nowa ...
Straciłam: 21,3 kg
Kasiad01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 10:48   #242
Margotka_
Zadomowienie

Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
ja jeżdżę na rowerze, a dodatkowo maziam uda serum Eveline wyszczuplającym tym rozgrzewającym bądź chłodzącym i owijam folią spożywczą - wtedy czuć dodatkowo jak to serum działa, no i nie wyciera się w ubranie - polecam, bo po tym widzę poprawę
To Serum rozgrzewające mam, to takie o konsystencji żelu czerwonego, o jezu sicku ... jak mi rozgrzało uda i brzuch to myślałam, ze bede biegać po tarasie, żeby mnie chłodziło :P hehe ... ale rzeczywiście po nim są efekty ... folii nie stosowałam, ale myślę, że to dobry pomysł warto spróbować ... Dziś na wadzę 77,7, więc waga się ustatkowała, mam nadzieję, że do końca lipca choć -5 kg będzie, bo na wakację trzeba się pokazać
Margotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 10:54   #243
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiad01 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny na drugim naszym wątku Witam również nowe koleżanki
Dziś ze skruchą wróciłam do czystych proteinek, bo przecież nie mogę zaprzepaścić tego co udało mi się już osiągnąć! Jutro zważę się, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i zmobilizować się od nowa ...
Kasiu dobrze że już wróciłaś, a jak zrobisz ostre P i @ minie to spokojnie wrócisz do osiągniętej wagi , a to że na wyjeździe poległaś to przy takich emocjach i zawirowaniach wcale ci się nie dziwię.

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
To Serum rozgrzewające mam, to takie o konsystencji żelu czerwonego, o jezu sicku ... jak mi rozgrzało uda i brzuch to myślałam, ze bede biegać po tarasie, żeby mnie chłodziło :P hehe ... ale rzeczywiście po nim są efekty ... folii nie stosowałam, ale myślę, że to dobry pomysł warto spróbować ... Dziś na wadzę 77,7, więc waga się ustatkowała, mam nadzieję, że do końca lipca choć -5 kg będzie, bo na wakację trzeba się pokazać
Margotka to może kup sobie to chłodzące - fajnie chłodzi, ja jak jest zimno to daję grzejące, a jak ciepełko to chłodzące i tak sobie z tą folią 2-3 godz chodzę.
Stary 2010-06-20, 11:01   #244
Margotka_
Zadomowienie

Cytat:
Kasiu dobrze że już wróciłaś, a jak zrobisz ostre P i @ minie to spokojnie wrócisz do osiągniętej wagi , a to że na wyjeździe poległaś to przy takich emocjach i zawirowaniach wcale ci się nie dziwię.

Margotka to może kup sobie to chłodzące - fajnie chłodzi, ja jak jest zimno to daję grzejące, a jak ciepełko to chłodzące i tak sobie z tą folią 2-3 godz chodzę.
Hmm, myślę, ze jak tylko będę w Polsce, to wybiorę się na "kosmetyczne" zakupy, a powiedz mi jak efekt? Rzeczywiście podwójne działanie jak z folią? Ile CM ubyło ? Pochwal się bo widzę po stopce, że spadek wagowy równie ogromny
Stary 2010-06-20, 11:04   #245
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
Hmm, myślę, ze jak tylko będę w Polsce, to wybiorę się na "kosmetyczne" zakupy, a powiedz mi jak efekt? Rzeczywiście podwójne działanie jak z folią? Ile CM ubyło ? Pochwal się
efekt z folią uważam że lepszy jest, no i jeżdżę na rowerze prawie codziennie, albo co drugi dzień.
a nie wiem ile cm, bo nigdy się nie mierzyłam, tylko ważę, ale spodnie mają coraz luźniejsze nogawki szczególnie w miejscu gdzie kończą się nogi a zaczynają biodra, te poduszki są coraz mniejsze , także warto spróbować
Stary 2010-06-20, 11:07   #246
karadka
Zadomowienie

margotka popros kogos zeby Ci przeslala albo na necie zamow bo nie ma co czekac! ja ostatnio tez troche tego nawiozlam i sie maziam ale z folia trzeba sprobowac a chyba haniulka o tym blocie pisala ze uzywala i nic wiecej! wiek cochana napisz jak zadzialalo!!! margotka zrob sobie przed serum peeling z kawy to dopiero wtedy grzeje!!!
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 14:09   #247
elskede
Rozeznanie

Margotka, a ja będę upierdliwa i wciąż polecać siłkę - daje kopa spróbuj

Dzięki Dziewczynki za szczere życzenia

Spadeczków życzę
Będę jutro

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 14:15   #248
karadka
Zadomowienie

elskede a Ty nie w komisji???
Stary 2010-06-20, 14:34   #249
Megi428
Wtajemniczenie

A ja mam dzisiaj mega lenia Mam tonę prasowania ale zapędu brak....
Teraz właśnie kawusię piję i kombinuję czy zjeść dla zasłodzenia nutelkę czy jednak jakiś serek ze słodzikiem i kakao.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

padło na serek ze słodzikiem i kakao
Stary 2010-06-20, 14:39   #250
elskede
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
elskede a Ty nie w komisji???
Jestem w komisji, owszem, ale wygonili mnie na przerwę do domku na obiad bo byłam od 4:15 do 14o, a zaraz będę od 16:00 do 23:00. Ale mam przegenialną komisję, super ludzie mi się trafili, jest bardzo sympatycznie, marzę o II turze, żeby jeszcze się z nimi spotkać, bo naprawdę jest kapitalnie

Monikaja ty chyba jesteś mocna tylko w internetowej gębie, nic to, może napiszę po twojemu, żebyś cokolwiek zrozumiała : "BTW proponuje meeting because powinnaś ze mną pogadać face to face, a wtedy zrobisz wielkie OMG i podkulisz ogonek". Takich męczących na pęczki w internecie, więc daruj sobie. Po prostu opuść to miejsce i nie wracaj - jesteś obrońcą uciśnionych? - wykorzystaj to w jakiś mądry sposób - może wolontariat w realnym świecie? krzykaczy pełno - mało prawdziwego zaangażowania

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-06-20 o 14:40
Stary 2010-06-20, 15:14   #251
karadka
Zadomowienie

zapomnial;am rano napisac - kasiu witamy ponownie mam nadzieje ze troche odsapniesz po ostatnich przebojach i wyjazdach! i bedziesz sobie spokojnie dukala dalej

a ja wlasnie wrocilam z przerwy, zjadlam jarzynowa z kurczakiem i tak strasznie mi sie nie chcialo do pracy wracac.... taka cudna pogoda... a jeszcze zaraz po pracy jedziemy do dublina na wybory bo do 8 czynne ... mam nadzieje ze o tej godzinie nie bedzie duzych kolejek!

megi Ty wiesz ze ja od jakis 2 miesiecy chyba ani razu nutelki nie robilam!!! chyba mi sie przejadlo i jakos mnienie bierze! chociaz czekolade jakbym mogla to bym cala zjadla a i z moich planow 4p 3pw zamieniam i robie 3p i 4 pw z sobota normalna bo jednak malo warzyw jem jak mam pw zazwyczaj z braku czasu wiec tak bedzie lepiej a szczerze mowiac bede szczesliwa jak mi 0,5kg bedzie spadalo na tydzien prawie dobije do ok -20 do polowy lipca i wystarczy a mysle ze na III zaczne intensywniej cwiczyc i tez te resztki sadelka z brzucha spadna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 17:15   #252
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
megi Ty wiesz ze ja od jakis 2 miesiecy chyba ani razu nutelki nie robilam!!! chyba mi sie przejadlo i jakos mnienie bierze! chociaz czekolade jakbym mogla to bym cala zjadla a i z moich planow 4p 3pw zamieniam i robie 3p i 4 pw z sobota normalna bo jednak malo warzyw jem jak mam pw zazwyczaj z braku czasu wiec tak bedzie lepiej a szczerze mowiac bede szczesliwa jak mi 0,5kg bedzie spadalo na tydzien prawie dobije do ok -20 do polowy lipca i wystarczy a mysle ze na III zaczne intensywniej cwiczyc i tez te resztki sadelka z brzucha spadna
Karadko rób tak żeby się nie zniechęcić a wytrwać do celu jaki sobie obrałaś
a nutelkę ja ostatnio bardzo bardzo rzadko jem, bo po niej niby jestem na maksa zamulona ale chce mi się dalej słodkiego chyba uzależnienie od węglowodanów
Stary 2010-06-20, 17:16   #253
monikaja
Raczkowanie

Jak fajnie poczytać - kiedy to miło odpisujecie np. Margotce . elskede - jesteś taka nie przyjemna wypisując te swoje szczeniackie zwroty.No i faktycznie szkoda, że nie możemy spotkać się face to face - widzę, że znasz troszkę język obcy - fajnie. Choć nigdy nie wiadomo czy to nie nastąpi. Reszta dziewczyn zachowała się super, za co mogę przeprosić, ze napisałam ( ogółem ) żmije. Jednak co do ciebie - to widać po twoich wpisach. Jesteś wulgarna i nie przyjemna. Tu na forum niby taka dobra .... Dobrze, że chociaż tu mogą pomyśleć inne, ze jesteś wporządku ......
monikaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 17:21   #254
karadka
Zadomowienie

megus tak wlasnie zrobie chcociaz jak widzisz ostatnio co chwile zmieniam zdanie bo nie wiem co sie sprawdzi ? ale podziwiam wszystkie ktore planuja jeszcze paremiesiecy bo to ogromne wyzwanie!
Stary 2010-06-20, 17:35   #255
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
megus tak wlasnie zrobie chcociaz jak widzisz ostatnio co chwile zmieniam zdanie bo nie wiem co sie sprawdzi ? ale podziwiam wszystkie ktore planuja jeszcze paremiesiecy bo to ogromne wyzwanie!
no jest wyzwanie na dalsze miesiące, aż sama się boję czy nie polegnę, ale jak mam znowu być XXXL to chyba mnie jednak zmotywuje żeby wytrwać i nigdy już nie dopuścić do takiej wagi, bo potem do normalności droga długa, kręta i ciężka.
Z jednej strony dietka jest super, bez ograniczeń ilościowych, z drugiej strony po kilku miesiącach brakuje coraz bardziej normalnych rzeczy jak choćby owoce, jakaś kasza czy ryż, no ale coś za coś.
Stary 2010-06-20, 17:59   #256
jolka65
Raczkowanie

Cytat:
no jest wyzwanie na dalsze miesiące, aż sama się boję czy nie polegnę, ale jak mam znowu być XXXL to chyba mnie jednak zmotywuje żeby wytrwać i nigdy już nie dopuścić do takiej wagi, bo potem do normalności droga długa, kręta i ciężka.
Z jednej strony dietka jest super, bez ograniczeń ilościowych, z drugiej strony po kilku miesiącach brakuje coraz bardziej normalnych rzeczy jak choćby owoce, jakaś kasza czy ryż, no ale coś za coś.
Megi i tu masz rację coraz bardziej brakuje wypisanych produktów, chyba najciężej jest w momencie gdy szykuję moim panom obiad lub jakieś łakocie, wtedy staram się mieć pod ręką cole lub być najedzona.
Ale staram się trzymać i nie podjadać chociaż nie zawsze mi to wychodzi i dla tego te zastoje.

Kasiu miałaś bardzo ciężkie dni i nie dziwota że trochę po płynęłaś, ale to nic teraz ostre białka i będzie dobrze,
Karadka myślę że każdy system jest dobry jeśli nam odpowiada i czujemy się na nim dobrze , dieta nie powinna być karą tylko przyjemnością - ty wybierasz co dobre

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Wiosenka jak tam twoja noga, lepiej, antybiotyk podziałał?
II faza 5/5 - 02.07.- 88
III faza - 5.06 - 86
mój cel poniżej 70 - nie wiem kiedy
jolka65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:23   #257
agamagda
Rozeznanie

ja tylko pozdrawiam

ciężko tu dietkować ..
staram się jakoś rozsądnia, ale...

dużo chodzimy
rowerek wypożyczyłam z przyczepką
godzinkę jeździłam brzegiem morza ciągąc córkę
super

Edytowane przez agamagda
Czas edycji: 2010-06-20 o 18:24
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 18:27   #258
50wiosen
Raczkowanie

Cześć Dukaneczki!! Wróciłam do domu i czytam Was i czytam strasznie tego dużo.
Jeżeli chodzi o mnie to antybiotyk zadziałał noga zbladła i zeszła opuchlizna ale boli mnie głowa - uboczne działanie antybiotyku.
Elskede - spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego naj... naj....
Kasia -cieszę się że jesteś z nami po dłuższej nieobecności
Margotka - świetny wynik duże gratulacje tak trzymać

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez agamagda Pokaż wiadomość
ja tylko pozdrawiam

ciężko tu dietkować ..
staram się jakoś rozsądnia, ale...

dużo chodzimy
rowerek wypożyczyłam z przyczepką
godzinkę jeździłam brzegiem morza ciągąc córkę
super
Zazdroszczę kochana szum morza piękny zachód słońca bajka oj

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 19:34   #259
jolka65
Raczkowanie

Dobrej i spokojnej nocki życzę a jutro dużych spadków wagowych
Wiosna bardzo się cieszę że idzie ku dobremu, a antybiotyki tak to mają że na jedno pomagają a na inne szkodzą.
II faza 5/5 - 02.07.- 88
III faza - 5.06 - 86
mój cel poniżej 70 - nie wiem kiedy
jolka65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 19:36   #260
agamagda
Rozeznanie

później wrzucę foty do klubu

buziaki
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 21:49   #261
karadka
Zadomowienie

megi ja mysle ze wszystkie juz jestesmy wygrane bo po pierwsze cos juz tam zrzucilysmy, po drugie nabralysmy nowych nawykow zywieniowych i jezeli wiemy ze cos da sie zrobic bez tluszczu i jest smaczne to znaczy ze mozemy tak dalej robic po trzecie mamy nawyk codziennego wazenia sie co oznacza ze kazdy wzrost bedzie kontrolowany i zwalczany a jeden dzien bialkowy czy nawet dwa zeby nadwyzka spadla to po takim czasie to nie bedzie problem!

aga - czekamy na zdjecia!!! baw sie dobrze

wiosenko po prostu leki zmienily osrodek bolu

ja wlasnie zjadlam lososia z piekarnika z grilowana cebulka i salatke pomidor, zielona cebulka, salata, jajko wiem ze juz pozno ale po pracy bylismy glosowac a to kilkadziesiat km w jedna strone wiec jak wrocilismy to zaczelam przygotowywac kolacje i tak zeszlo jutro mialy byc bialeczka ale zrobie jeszcze jeden dzien warzywek bo w piatek z warzyw zjadlam tylko buraki do obiadu i mam jakis taki niedosyt warzyw
Stary 2010-06-20, 22:11   #262
elskede
Rozeznanie

Ufffff, skończyliśmy, ja chcę II turę, było przefajnie

Cytat:
Jak fajnie poczytać - kiedy to miło odpisujecie np. Margotce . elskede - jesteś taka nie przyjemna wypisując te swoje szczeniackie zwroty.No i faktycznie szkoda, że nie możemy spotkać się face to face - widzę, że znasz troszkę język obcy - fajnie. Choć nigdy nie wiadomo czy to nie nastąpi. Reszta dziewczyn zachowała się super, za co mogę przeprosić, ze napisałam ( ogółem ) żmije. Jednak co do ciebie - to widać po twoich wpisach. Jesteś wulgarna i nie przyjemna. Tu na forum niby taka dobra .... Dobrze, że chociaż tu mogą pomyśleć inne, ze jesteś wporządku ......
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie Tymczasem żegnaj nie dam się wciągnąć w twoje kolejne nieudolne prowokacje. Powodzenia w diecie!

Stary 2010-06-20, 22:25   #263
haniula1803
Rozeznanie

cześc dziewczyny!
elskede- spóźnione ale szczere najlepsze życzenia, spełnienia wszystkich marzeń, paru przyjaciół z którymi mozna konie kraść worka pieniędzy, pogody ducha odwagi w zdobywania świata i czego sobie tylko wymarzysz

karadko- to błotko kupiłam w rosmanie chyba z pół roku temu (na cycuszki) firma dermaglin, ujędrniająco-regenerujące zadziałało tak sobie- szału nie ma skóra troche bardziej napręzona, może takie do ud czy brzucha będzie silniejsze jak kupie i wypróbuje to napisze ciągle próbuje namówic meza żeby mi zasponsorował wizyte w salonie na jakiś profesjonalny zabieg ujędrniający- znacie jakieś opinie który najlepszy ? jesli cos słyszałyście to prosze o odpowieć w klubie

kasiu- współczuje tak cięzkich dni, teraz może byc juz tylko lepiej, trzymam kciuki
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 22:29   #264
galloway
Rozeznanie

no to dzisiaj poszalałam i chyba oszalałam, prosiak ze mnie i tyle ''normalny obiad'' zjadłam na mieście z ziemniakami +gofra z bitą śmietaną + ciasteczka włoskie śmietankowe całą paczkę a baciki to sama sobie już wymierzę galloway ty durna bździągwonawpierni czasz się a potem płaczesz że patrzeć na siebie nie możesz !!! Dupa jesteś i tyle...!!!! Weź się za siebie bo odzyskasz te kg które straciłaś szybciej niż myślisz !!!
No to tyle w ramach pokuty
Obiecuję(ktory to już raz) jutro białkowo na 100%
A jak nie to pogońcie mnie z forum, może to na mnie zadziała

elskede spóźnione ale szczere życzeniaprzyjmij ode mnie abyś zawsze była szczęsliwa i uśmiechnięta i spełnienia wszystkich Twoich marzeń i oczywiście utrzymania tej wagi,odniosłaś sukces -wyglądasz bosko na zdięciach
kasiu dobrze ze jesteś, ja tez czasami mam problem z logowaniem i szlak mnie trafia gdy muszę pisać raz jeszcze. I tak jak piszą dziewczyny szybko odrobisz straty w końcu jesteś naszą ''przodowniczką'' i ''guru w gubieniu kg''
karadko no to mialaś fajną imprezkę i dobrze że nie za dużo % było bo by główka bolała, ale coś czuję że gdybyś dzisiaj nie musiała iść do pracy to poopłynełooo by więcej
50wiosen dobrze że juz z nogą lepiej,ciekawa jestem co Cię użarło że aż tak się zrobiło?
agamagda fotki świetne,na pierwszych widać że trochę zimno było bo wszyscy w kurtkach,ale na szczęście kolejne pokazały słońce i gołe stopy na piasku plażowym najważniejsze że dzieciaków buzie od ucha do ucha....trzymam kciuki na słoneczną pogodę
jolka podziwiam bo ja nie potrafię nie podjadać jak cos gotuję zakazanego
megi czas tak szybko leci że nie obejrzymy się jak szybka miną kolejne miesiące diety. A Ty jesteś na etapie silnej motywacji i żyj tą chwilą i nie myśl co bedzie jutro czy wytrzymasz czy nie. Ważne co jest tu i teraz i dietuj ile się da
margotka widzę że doszła nam mistrzyni w gubieniu kg gratuluję
i najbardziej zazdroszczę Ci samozaparcia że nie grzeszysz tak jak ja
domino mi też biust poleciał,ale w obwodzie nic i co dziwne noszę te same biustonosze co przed dietą

monikaja napiszę krótko bo nie warto dużo dla takiej osoby jak Ty- IDŹ JUŻ SOBIE STĄD !!!
Stary 2010-06-20, 22:35   #265
sylwusia085
Rozeznanie

hej ja tylko na chwile sie emlduje waga dzis 68 wiec do gory ale.... jutro mam nadzieje ze bedzie lepiej buziaki

doczytalam

Domi- wejdz na strone www.ebras.pl tam sa wlasnei tego typu biustonosze ja tam kuplam swoj sportowy 70-H ceny troche dolujace ale.... cos za cos

margotka- to dokladnie tak jak ja, startowalam od 81,3 i dazylam do 65 niestety zeszlam na faze nr III przy wadze 67-68 narazie sie tych kilosow nie moge pozbyc wrocilam w koncu z rozmiaru 44 na 40, lub L co jest dla mnie mega radoscia wreszcie czuje sie jak piekna kobieta (no moze ciut przesadzilam ale czuje sie lepiej i widze ze mezczyzni sie zaczynaja ogladac hihi) niestety cycki takie wielkie jak byly takie sa..... jedynie obwod sie zmniejszyl takze moje G-H zostalo co mnie doluje bardzo....... ale jak sie nei ma co sie lubi to sie lubi co sie ma!

pozdrowionka dla wszystkich

Edytowane przez sylwusia085
Czas edycji: 2010-06-20 o 22:55
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 23:24   #266
haniula1803
Rozeznanie

A gdzie czary, żana nie chce jutro spadków

a więc
w moich rękach kula szklana
wyczaruje spadki z rana
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 01:45   #267
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć Dukanki
Przyjmiecie mnie do siebie?? Dziś zaczynam Ifazę.
Mam 170cm i waże 86kg
Moja wymarzona waga to 68kg zobaczymy co z tego będzie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 07:40   #268
Margotka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
Margotka, a ja będę upierdliwa i wciąż polecać siłkę - daje kopa spróbuj

Dzięki Dziewczynki za szczere życzenia

Spadeczków życzę
Będę jutro
Wiem wiem, że daje kopa, ale do tego to akurat brak mi totalnie motywacji :P a jakie lenistwo się włącza za każdym razem jak zabieram się za jakieś ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez sylwusiao85
margotka- to dokladnie tak jak ja, startowalam od 81,3 i dazylam do 65 niestety zeszlam na faze nr III przy wadze 67-68 narazie sie tych kilosow nie moge pozbyc wrocilam w koncu z rozmiaru 44 na 40, lub L co jest dla mnie mega radoscia wreszcie czuje sie jak piekna kobieta (no moze ciut przesadzilam ale czuje sie lepiej i widze ze mezczyzni sie zaczynaja ogladac hihi) niestety cycki takie wielkie jak byly takie sa..... jedynie obwod sie zmniejszyl takze moje G-H zostalo co mnie doluje bardzo....... ale jak sie nei ma co sie lubi to sie lubi co sie ma!
Ejj ... podziel się troche tym G/H chętnie bym tu i ówdzie w biuście dodała, bo na prawde z biustu zleciało mi sporo a to mi się wcale a wcale nie podoba! Ohh ... mi już się marzy ponież 70 kg, ale do tego jeszcze 8 kg zostało, myślę, że 67 też by mi spokojnie wystarczyło, ale wiesz ... zawsze jest ta ochota na więcej. Zobaczymy w praniu co z tego wyjdzie, na razie 78 i ani rusz niżej :/

Edytowane przez Margotka_
Czas edycji: 2010-06-21 o 07:43
Stary 2010-06-21, 08:16   #269
elskede
Rozeznanie

Dziękuję Wszystkim za życzenia, Kochane jesteście

Margotko - ja w domu też nie mogłam się zmotywować, a teraz? żaden problem, już nie mogłam się doczekać poniedziałku, zaraz zabieram się pozałatwiać sprawy na mieście i na siłownię potem, co by się rozruszać trochę nie wiem jak z basenem, bo póki co straciłam głos, gardło mnie boli, ale cholerka muszę karnet wykorzystać, nie ma bata

Dzisiaj ostra dietka, bo sobota była świętowana, a na tej wczorajszej komisji tylko kawa z cukrem i ciasteczka były ale polecam - 16 godzin poza domem, a jaka radocha

Aguś ja wczoraj wieczorem zobaczyłam, że tam dużo więcej zdjęć jest, piękna mama to i śliczne pociechy, aż miło popatrzeć na tak uśmiechnięte buzie

Witaj Pysia - Słońce przeczytaj książkę Dukana i co najmniej ze 20 stron poprzedniego naszego wątku, wierz mi, ten wysiłek się opłaci, bo będziesz wiedziała co i jak Bo my tu już starymi Dukankami jesteśmy, na innym etapie trochę. Ale dziel się z nami jak Ci idzie mam nadzieję, że ta dieta będzie strzałem w dziesiątkę dla Ciebie pozdrawiam

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-06-21 o 08:20
Stary 2010-06-21, 08:22   #270
karadka
Zadomowienie

czesc kolezanki dukanki +0,4 kg wiec albo to skutki sobotniej imprezy albo wczorajszej bardzo poznej kolacji? zobaczymy co jutro bedzie bo dzisiaj jeszcze warzywka pociagne zaczynam sie zastanawiac czy faktycznie ta waga optymalna co mi doktorek wyliczyl nie blokuje mnie troche? bo niby 71,6 (nie chce mi sie sprawdzac ale chyba tak mi wyliczyl) i tak kraze kolo tego i ponizej 7 od miesiaca spasc nie moze

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

margotko a jaka wage doktorek Ci w tescie wyliczyl? bo na moje oko to bardzo szybko zrzucasz kilogramy moze jakbysmy nie grzeszyly to juz prawie wszystkie bylybysmy na III fazie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości