etorebka.pl - część IX - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-20, 13:42   #4351
sabbatha
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

a nie bolą Cię nerki?

Generalnie dieta proteinowa ma zwolenników i przeciwników i koniecznie trzeba ją prowadzić pod opieką lekarza a nie samowolnie!

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 13:43   #4352
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
o, kurczę, w sumie brzmi nieźle... ale ile zasad, musiałabym to spokojnie przestudiować... jednak sama dieta wydaje się sensowna z tego co piszesz a przede wszystkim skuteczna!
tylko ja się do diet nie nadaje od jutra rezygnuję z słodkich napojów i słodyczy i niezdrowego jedzenia, zobaczę jakie to da efekty, jeśli słabe to spróbuję tej diety. Wypadałoby trochę wysmuklić ciało przed wakacjami
To jest jedyna dieta na której się trzymam bo mam jasno nakreślone zasady ... nie potrafie być na tych dietach 1500 kcal, ponieważ tam mogę zjeść nawet batona, a jak ja zjem jednego to chce drugiego, więc u mnie to się nie sprawdza

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 13:48   #4353
an.ka
Zadomowienie

Cytat:

dieta w życiu nie byłam na żadnej najwyżej odmawiam sobie słodyczy i wyznaczam jakieś limity kalorii, ale takich szaleństw jak ty, nigdy nie próbowałam. skuteczna jest?
Ja tak samo. A problemy z wagą mam stale Kiedyś, jakieś 15 lat temu, jadłam przez jakieś 1,5 miesiąca w wakacje nawet chyba nie 1000 kalorii, przez miesiąc ćwiczyłam nawet po 2-3 godz. dziennie i schudłam ze 12-13 kg w tym czasie - teraz już nie miałabym tyle samozaparcia nawet do jakichś 1200-1500 kalorii przez tyle czasu Wtedy pamiętam, że przez 3 tyg. na kolonii prawie nic nie jadłam, desery oddawałam innym, aż wychowawczyni przeprowadziła poważną rozmowę z moją mamą (kiedy przyjechała do mnie w odwiedziny) na temat anoreksji Ale, jak zaczął się rok szkolny, nie miałam już czasu na liczenie kalorii i oczywiście prawie od razu zaczęłam nadrabiać te stracone kilogramy Potem, po paru latach znowu schudłam ponad 10 kg w rok - bez odchudzania. I było fajnie, bo mogłam jeść wszystko, a nawet więcej niż wcześniej i nie tyłam, a nawet dalej chudłam... Po paru latach okazało się, że to z powodu choroby (pamiętacie, kiedyś pisałam o endometriozie). Teraz jak choroba jest zaleczona, znowu kilogramy wróciły i od paru lat planuję jakieś odchudzanie i nic z tego nie wychodzi Na razie od lipca zapisuję się 2 razy w tyg. na fitness (ewent. acqua aerobic, chociaż wydaje mi się, że mniej by mi dał) i ograniczam jedzenie. Iduś, poczytam o Twojej diecie - może spróbuję Trzymajcie kciuki Bo jak schudnę, na początek z 5-6 kilo, to w nagrodę sprawię sobie nową etorebkę
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 14:07   #4354
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
a nie bolą Cię nerki?

Generalnie dieta proteinowa ma zwolenników i przeciwników i koniecznie trzeba ją prowadzić pod opieką lekarza a nie samowolnie!
Nic mnie nie boli i dobrze się czuję

an.ka poczytaj te ebooki bo P. Dukan bardzo dobrze całą diete opisał w swoich książkach .
W tej diecie nie ma jakiś ograniczeń co do wielkości posiłków - jesz taką ilość byle się najeść .
Ja np. dzisiaj będę robić dukanowe tosty: http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=73
Nie można mąki to trzeba sobie jakoś radzić
W internecie jest masa przepisów na różne potrawy .
Jak na razie jestem z tej diety zadowolona

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 14:12   #4355
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Nic mnie nie boli i dobrze się czuję

an.ka poczytaj te ebooki bo P. Dukan bardzo dobrze całą diete opisał w swoich książkach .
Dzięki za link do tamtego wątku. Zabieram się za czytanie
Stary 2010-06-20, 14:33   #4356
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Dzięki za link do tamtego wątku. Zabieram się za czytanie
a tak z ciekawości ... sporo masz do zrzucenia ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 14:43   #4357
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
a tak z ciekawości ... sporo masz do zrzucenia ?
Na początek 6-7 kg by mnie zadowoliło, docelowo z 10, ale nie spieszę się, bo musiałabym wymieniać całą garderobę, a obkupiłam się w ostatnich 2 latach w lumpeksach głównie - teraz nie mam już czasu tak chodzić po nich... W tej chwili osiągnęłam już taką wagę, jakiej jeszcze nigdy w życiu nie miałam ( 66 kg przy 165 cm ) i 60 kg to już by nie było tak źle. Chociaż jak te kilka lat temu ważyłam ok. 52 kg, to byłam bardzo zadowolona z tej wagi i ze swojego wyglądu, ale to już teraz nierealne
Widzę już, że pierwsza faza tej diety, ta najbardziej monotonna, to by były tylko 3 dni - także jeszcze poczytam i pewnie za parę dni ją rozpocznę

Edytowane przez an.ka
Czas edycji: 2010-06-20 o 14:48

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 15:23   #4358
Kica.
Zakorzenienie

jak miałam 14/15 lat to zaczęłam sie strasznie objadac słodkościami i przytyłam wtedy 10kg.
czułam się ze sobą tak okropnie, że postanowilam szybko zrzucic i przeszłam na niezbyt zdrową, ale skuteczną dietę nicniejedzenia . zazwyczaj jadłam kilka jablek na dzień i to wszystko, szybko wróciłam do swojej wagi i od tamtego czasu (czyli od 8 lat) nigdy już nie utyłam ani kilograma
Stary 2010-06-20, 15:44   #4359
milkakoziolek
Raczkowanie

Wita was nowa fanka etorebki!
Dziewczyny bardzo spodobała mi się ciemno różowa Emilka - ten kolor jest cudowny, mam taki szal ...Nie ukrywam, że lubie duże torebki ale minimalne wymagania to wielkość A4 - musi być przede wszystkim na książki i zeszyty uczelniane. Czy Emilka zmieści A4? Mam nadzieję, że odpowiecie mi twierdząco A jak z noszeniem jej na ramieniu? Czy tylko ten pasek wchodzi w grę czy też rączki? Mieszkam w Krk i to niedaleko ul.Lea więc odbiór osobisty byłby i to w kilka minut hehe...
Pozdrawiam
PS.Jeszcze niech ją przecenią jak reszte Emilek na 99zl to już będę w raju
Stary 2010-06-20, 15:46   #4360
harajuku-fish
Zakorzenienie

Znam kilka osób, które jest na tej diecie i powiem Wam że są efekty-koleżanka zrzuciła już 18 kilo a taka jedna pani 12.
Ja powoli przygotowuję się psychicznie do jakiejkolwiek diety, ale jakoś mi nie idzie...
jak 5 lat temu schudłam 25 kilo tak potem przytyłam 20 i psychika mi siadła...
ale wierze że w końcu załapię tego bakcyla który spowodował te 5 lat temu, że się dało!!
trzymam za Was dziewczyny kciuki

kliknęłam cicjowo-kakaową alice wahałam się od momentu gdy zamawiałam emilkę.....już wtedy to miałam zrobić i święty spokój by był...a tak dopiero teraz się zdecydowałam
już nie mogę się doczekać wtorku

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez milkakoziolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo spodobała mi się ciemno różowa Emilka - ten kolor jest cudowny, mam taki szal ...Nie ukrywam, że lubie duże torebki ale minimalne wymagania to wielkość A4 - musi być przede wszystkim na książki i zeszyty uczelniane. Czy Emilka zmieści A4? Mam nadzieję, że odpowiecie mi twierdząco A jak z noszeniem jej na ramieniu? Czy tylko ten pasek wchodzi w grę czy też rączki? Mieszkam w Krk i to niedaleko ul.Lea więc odbiór osobisty byłby i to w kilka minut hehe...
Pozdrawiam

witamy witamy
mam emilkę i zaraz Ci sprawdzę czy wejdzie a4....bo jeszcze sama nie sprawdzałam

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 15:49   #4361
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam
Wchodzi A4, ale na styk ... Witamy Cię

Niektóre dziewczyny noszą ją na ramieniu , ale ja wolę w ręku .
Mam tą emilkę o której piszesz i powinna Ci się spodobać ... jak ją wyjęłam z pudełka to mi się średnio podobała, ale teraz ją pokochałam

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-06-20 o 15:50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 15:53   #4362
harajuku-fish
Zakorzenienie

no więc tak: wzięłam teczkę papierową z gumką i ją wsadziłam-weszła bez problemu ale wkładałam ją najpierw na pionowo a dopiero w torebce ją obróciłam do poziomu zamknęłam torebkę i zamek się ułożył tak jakby nic nie było w środku.
Nie wiem jak będzie to wyglądać jak włożysz do środka np książkę czy notatnik a4-ja akurat nie mam nic takiego pod ręką więc sprawdziłam Ci na teczce.
zdjęcia:
te dwa pierwsze są prześwietlone bo włączyłam specjalnie lampkę w komórce
3 zdjęcie to jak wygląda emilka razem z teczką w środku po zamknięciu i ułożeniu zamka ;]
mam nadzieję, że pomogłam

Stary 2010-06-20, 15:56   #4363
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam
Witam ;*

tak, A4 wchodzi do Emilii, ale tak troszkę na styk można nosić na ramieniu, ale ja nigdy tego nie preferowałam i zawsze nosiłam ją na pasku lub w ręce
masz fart, że Lea tak blisko dla mnie to kawałek drogi , nawet z zajęć

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
kliknęłam cicjowo-kakaową alice wahałam się od momentu gdy zamawiałam emilkę.....już wtedy to miałam zrobić i święty spokój by był...a tak dopiero teraz się zdecydowałam
już nie mogę się doczekać wtorku
gratuluję zakupu! widzę, że odwyk już oficjalnie zakończony

a jeśli chodzi o diety, to ja się trochę boję odchudzać. miałam już anemię, zaczątki bulimii, z których dopiero nie dawno się wyleczyłam, więc wolę trochę ograniczyć niektóre produkty po prostu... trzeba się inteligentnie odchudzać i nie popełniajcie moich błędów, dziewczyny.
sama nie mam problemów z wagą, noszę rozmiar S/M, po prostu chciałabym troszkę wysmuklić ciało, ale można to zrobić ćwiczeniami

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-06-20 o 16:08
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 16:07   #4364
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ;*

tak, A4 wchodzi do Emilii, ale tak troszkę na styk można nosić na ramieniu, ale ja nigdy tego nie preferowałam i zawsze nosiłam ją na pasku lub w ręce
masz fart, że Lea tak blisko dla mnie to kawałek drogi , nawet z zajęć

gratuluję zakupu! widzę, że odwyk już oficjalnie zakończony

a jeśli chodzi o diety, to ja się trochę boję odchudzać. miałam już anemię, zaczątki bulimii, z których dopiero nie dawno się wyleczyłam, więc wolę trochę ograniczyć niektóre produkty po prostu... trzeba się inteligentnie odchudzać i nie popełniajcie moich błędów, dziewczyny.
sama nie mam problemów z wagą, noszę rozmiar S/M, po prostu chciałabym troszkę wysmuklić ciało, ale można to zrobić ćwiczeniami
odwyk już dawno dawno temu zakończony-bez sensu to było
ale żeby nie było zaczęłam segregować torebki i już 13 się pozbyłam koniec z chomikowaniem

co do diet to ja swego czasu byłam blisko anoreksji....po liczeniu kalorii przeszłam już na samą sałatę i warzywa..... nie wiem czemu tak zaczęło się dziać....na szczęście wyjechałam na miesiąc do niemiec do rodziny a wiadomo jak to w gościach....nie można za bardzo wybrzydzać w jedzeniu
dlatego odchudzanie się tylko z głową i z rozsądkiem!!!

Stary 2010-06-20, 16:13   #4365
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
odwyk już dawno dawno temu zakończony-bez sensu to było
ale żeby nie było zaczęłam segregować torebki i już 13 się pozbyłam koniec z chomikowaniem

co do diet to ja swego czasu byłam blisko anoreksji....po liczeniu kalorii przeszłam już na samą sałatę i warzywa..... nie wiem czemu tak zaczęło się dziać....na szczęście wyjechałam na miesiąc do niemiec do rodziny a wiadomo jak to w gościach....nie można za bardzo wybrzydzać w jedzeniu
dlatego odchudzanie się tylko z głową i z rozsądkiem!!!
dokładnie, odwyki są bez sensu sama czekam na skok gotówki i zamawiam

dla mnie odchudzanie jest teraz naprawdę niekonieczne, ale zostało mi coś takiego w głowie, że patrząc w lustro wydaje mi się, że tu i tam mogłabym mieć mniej ale mam zaufane grono znajomych, które odpędza mi takie głupoty z głowy mam jednak zamiar zrezygnować z tych słodyczy i gazowanych, słodkich napojów, bo są po prostu niezdrowe, a na lato dieta powinna być bardziej bogata w owoce i warzywa, a nie fast foody

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-06-20, 16:35   #4366
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
a*a*a* widzę Cię ! Odezwij się Daj znak, że żyjesz
Nebya teraz dotarłam do tego posta. Dopiero skończyłam nadrabiać wątek. Wcześniej go kilkakrotnie odpalałam, czytałam trochę i do nauki wracałam albo szłam spać. Kurczę szkoda, że nie mogę być na bieżąco. Od jutra znowu zapierdziel

Aaa i jeszcze mam pytanie. Co to jest hum hum hum?

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
no jak to możemy nie pamiętać
A mabel przeceniona tak chyba od tygodnia ale nie jestem pewna

O Mabel zapytałam dziś mamę czy nie chce mi zrobić prezentu w ramach zaliczenia kolejnego semestru (choć jeszcze nie wszystko zaliczone) Stanęło na tym że się zastanowi...

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
To wspaniale jeszcze pochwal się co takiego wygrałaś
Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Gratulacje
Dziękuję. A wygrałam zaproszenie na zakupy o wartości 200 złotych do Reserved rzadko robię tam zakupy, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby

Kto chce skorzystać z mojego kodzika??
Stary 2010-06-20, 16:39   #4367
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość

Dziękuję. A wygrałam zaproszenie na zakupy o wartości 200 złotych do Reserved rzadko robię tam zakupy, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby

Kto chce skorzystać z mojego kodzika??

A to teraz na letnie wyprzedaże jak znalazł

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 16:47   #4368
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie odchudzanie jest teraz naprawdę niekonieczne, ale zostało mi coś takiego w głowie, że patrząc w lustro wydaje mi się, że tu i tam mogłabym mieć mniej
mam podobnie. niby nosze roz 36, ale mam kilka problemowych miejsc.
na co dzień jem warzywa i owoce, kasze, kiełki, generalnie same zdrowe rzeczy, ale niestety nie potrafię sobie odmówić czekolady czy ciast i raz dziennie jem coś słodkiego -tabliczkę czekolady albo kawałek ciasta, coś z cukierni.
główny problem zresztą jest taki, że najpierw chudnę w miejscach nie tych których trzeba i boje się że jak zrzucę pare kilo to np zejdzie z piersi, a nie talii :/
Stary 2010-06-20, 16:51   #4369
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
ale super, zazdroszczę! jak udało ci się zdobyć ten bon?

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
mam podobnie. niby nosze roz 36, ale mam kilka problemowych miejsc.
na co dzień jem warzywa i owoce, kasze, kiełki, generalnie same zdrowe rzeczy, ale niestety nie potrafię sobie odmówić czekolady czy ciast i raz dziennie jem coś słodkiego -tabliczkę czekolady albo kawałek ciasta, coś z cukierni.
główny problem zresztą jest taki, że najpierw chudnę w miejscach nie tych których trzeba i boje się że jak zrzucę pare kilo to np zejdzie z piersi, a nie talii :/
mi właśnie po tych moich "dietach" zszedł brzuch, wyszczuplała twarz i zmniejszyły się piersi a niestety zostały uda, ale ja już mam taką budowę nóg i mogę to zmienić tylko ćwiczeniami
ja mam słabość do niezdrowych rzeczy, kocham KFC, ketchup, frytki, kebaby, tego typu rzeczy. słodyczy jeszcze jestem w stanie sobie odmówić, ale z powyższymi bedzie problem

proszę o skorzystanie z kodu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-06-20 o 16:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 16:52   #4370
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

mi właśnie po tych moich "dietach" zszedł brzuch, wyszczuplała twarz i zmniejszyły się piersi a niestety zostały uda, ale ja już mam taką budowę nóg i mogę to zmienić tylko ćwiczeniami
ja mam słabość do niezdrowych rzeczy, kocham KFC, ketchup, frytki, kebaby, tego typu rzeczy. słodyczy jeszcze jestem w stanie sobie odmówić, ale z powyższymi bedzie problem
w wizażowym quizie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 16:55   #4371
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
w wizażowym quizie
trudny ten quiz był, przejrzałam pytania i nie wiem czy trafiłabym chociaż w 10 odpowiedzi

Stary 2010-06-20, 16:58   #4372
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
trudny ten quiz był, przejrzałam pytania i nie wiem czy trafiłabym chociaż w 10 odpowiedzi
Ja spisałam sobie wszystkie odpowiedzi jak się pojawiały i rozwiązywałam z wordem - siłą rzeczy musiałam zaznaczać poprawne odpowiedzi ... i nic nie wygrałam także stwierdziłam, że nie biore już udziału w żadnym wizażowym konkursie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 17:20   #4373
a*a*a*
Ania

Cytat:
A to teraz na letnie wyprzedaże jak znalazł
Mam nadzieję, że właśnie te przecenione rzeczy też to obejmuje. Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Tak jak Iduś powiedziała. W wizażowym quizie. Ja robiłam podobnie jak Iduś z tym, że nie do Worda a robiłam screeny monitora a potem obrazy do painta zrzucałam Myślę, że decydujące było i tak ostatnie pytanie, gdzie trzeba było się trochę natrudzić żeby się rzucić w oczy Pamiętacie to pytanie? Chodziło o odp. za co lubię wizaż...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 17:23   #4374
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja spisałam sobie wszystkie odpowiedzi jak się pojawiały i rozwiązywałam z wordem - siłą rzeczy musiałam zaznaczać poprawne odpowiedzi ... i nic nie wygrałam także stwierdziłam, że nie biore już udziału w żadnym wizażowym konkursie
Cytat:
Tak jak Iduś powiedziała. W wizażowym quizie. Ja robiłam podobnie jak Iduś z tym, że nie do Worda a robiłam screeny monitora a potem obrazy do painta zrzucałam Myślę, że decydujące było i tak ostatnie pytanie, gdzie trzeba było się trochę natrudzić żeby się rzucić w oczy Pamiętacie to pytanie? Chodziło o odp. za co lubię wizaż...
No to ja miałam podobną metodę wszystkie ciekawostki kopiowalam do notatnika I dokładnie tak jak pisze a*a*a* aby wygrać należało odpowiedzieć na wszystkie pytania i dodatkowo coś ciekawego (wg szacownego jury) sklecić na ostatnie pytanie Może opublikują najciekawsze odpowiedzi, ciekawa jestem co inni powymyślali ja skleciłam wierszyk pewnie mieli polew z moich wypocin

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-06-20 o 17:26
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 17:34   #4375
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
No to ja miałam podobną metodę wszystkie ciekawostki kopiowalam do notatnika I dokładnie tak jak pisze a*a*a* aby wygrać należało odpowiedzieć na wszystkie pytania i dodatkowo coś ciekawego (wg szacownego jury) sklecić na ostatnie pytanie Może opublikują najciekawsze odpowiedzi, ciekawa jestem co inni powymyślali ja skleciłam wierszyk pewnie mieli polew z moich wypocin
Hahaha ja też wierszyk Tak się zastanawiałam czy nie jest on jakiś żałosny, ale jak na moje umiejętności nawet fajnie wyszło
Stary 2010-06-20, 17:53   #4376
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

już nie mogę się doczekać wtorku[COLOR="Silver"]
Och no trzeba było hurtem Alice piękna jest i w ogóle echA mi coś kiełkuje miłość do szarej alice Ale się powstrzymuję, mogę mieć dwie ale trzy to już przegięcie nie?

Cytat:
Hahaha ja też wierszyk Tak się zastanawiałam czy nie jest on jakiś żałosny, ale jak na moje umiejętności nawet fajnie wyszło
Eee tam skoro coś wygrałaś to pal licho resztę

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-20 o 17:57
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 18:02   #4377
Kica.
Zakorzenienie

A ja też niedawno wysłałam wierszyk na Wizażowy konkurs
rymy banalne, ale stwierdziłam, że co mi szkodzi, niczego nie ryzykuję

Cytat:
no ja jako 15stka miałam większe piersi niż teraz te 10kg które wtedy zrzuciłam zeszły mi z ud, ramion, twarz też wyszczuplała. brzuch na pewno też, ale nie w takim stopniu jakbym chciala.
gimnastyke w każdej formie uwielbiam, poza cwiczeniami na brzuch wlaśnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 18:09   #4378
maggie82
Zakorzenienie

Dziewczynki jestem dopiero na 121 stronie Zlitujcie się i nie piszcie tak dużo .... Mam jeszcze do nadrobienia 25 stron

Dziś już 20 stron przerobiłam i jestem z siebie sumna

Czytam dalej - mam nadzieję że uda mi się w tym tygodniu "wyjść na prostą"
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 18:09   #4379
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Zostawiłam Emilke ... miałam ją dzisiaj do szarego swetra , brązowego i do ciemnego płaszczyka - pasowała do wszystkiego, więc nie jest tak źle

Będę trzymać kciuki ... tylko się pochwal co dostałaś
Dziękuję ustny 4.0 ale sie ciesze że mam już to z głowy a na pozostałe wyniki czekam do wtorku / środy... postanowilam sobie, że dziś i jutro nie zaglądam do książek, robie sobie małą przerwę
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Zakupy zrobiłaś w sam raz powodzenia na egzaminach
Dziękuję torebki przybędą już jutro... ciekawe co powie mama
Cytat:
Gratuluję

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 18:14   #4380
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
jest!
Elastyczna, mięciutka skórka.
Zdecydowanie bardziej miękka niż w mojej poprzedniej różowej,
dzięki temu torebka jest już "ułożona" nic nie trzeba składać, zginać, przygniatać, po prostu jest gotowa.
Okucia jak zawsze, złote.

Kolor rzeczywiście intensywny - jak moja kanapa ale ja lubię czerwony więc ok.
No mógłby być spokojniejszy ten odcień, ale i tak jest dobrze, lepszy taki niż na zdjęciach na etorebce.
Jestem zaskoczona jak mogli zrobić zdjęcia, które zupełnie nie oddają koloru realnego.

Torebka zostaje ze mną.

Polecam mój kod
Kolor troszkę ostry ale widzę że poczynili pewne kroki by ułatwić nam życie - czyli miękka skórka, która nie wymaga tego ciągłego układania Emilki
To duży plus

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Jasne, że możesz
Do Iranu, samochodem jedziemy

Tobie współczuję i trzymam kciuki by w przyszłym roku już wszystko poszło po Twojej myśli!

WOW Super wyprawa Życzę miłych wrażeń i udanej podróży I nie zapomnij o krótkiej relacji z wyprawy na naszym wątku - bo kraj rzeczywiście dość "orientalny" - ciekawa jestem jak tam życie wygląda na codzień (okiem turysty oglądane ) ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości