![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
a nie bolą Cię nerki?
![]() Generalnie dieta proteinowa ma zwolenników i przeciwników i koniecznie trzeba ją prowadzić pod opieką lekarza a nie samowolnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() an.ka poczytaj te ebooki ![]() ![]() W tej diecie nie ma jakiś ograniczeń co do wielkości posiłków - jesz taką ilość byle się najeść ![]() Ja np. dzisiaj będę robić dukanowe tosty: http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=73 Nie można mąki to trzeba sobie jakoś radzić ![]() W internecie jest masa przepisów na różne potrawy ![]() Jak na razie jestem z tej diety zadowolona ![]()
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawości ... sporo masz do zrzucenia ?
![]()
#4357 |
Zadomowienie
|
Na początek 6-7 kg by mnie zadowoliło, docelowo z 10, ale nie spieszę się, bo musiałabym wymieniać całą garderobę, a obkupiłam się w ostatnich 2 latach w lumpeksach głównie - teraz nie mam już czasu tak chodzić po nich... W tej chwili osiągnęłam już taką wagę, jakiej jeszcze nigdy w życiu nie miałam ( 66 kg przy 165 cm
![]() ![]() Widzę już, że pierwsza faza tej diety, ta najbardziej monotonna, to by były tylko 3 dni - także jeszcze poczytam i pewnie za parę dni ją rozpocznę ![]() Edytowane przez an.ka Czas edycji: 2010-06-20 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
jak miałam 14/15 lat to zaczęłam sie strasznie objadac słodkościami i przytyłam wtedy 10kg.
czułam się ze sobą tak okropnie, że postanowilam szybko zrzucic i przeszłam na niezbyt zdrową, ale skuteczną dietę nicniejedzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Raczkowanie
|
Wita was nowa fanka etorebki!
![]() Dziewczyny bardzo spodobała mi się ciemno różowa Emilka - ten kolor jest cudowny, mam taki szal ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() PS.Jeszcze niech ją przecenią jak reszte Emilek na 99zl to już będę w raju ![]()
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Znam kilka osób, które jest na tej diecie i powiem Wam że są efekty-koleżanka zrzuciła już 18 kilo a taka jedna pani 12.
Ja powoli przygotowuję się psychicznie do jakiejkolwiek diety, ale jakoś mi nie idzie... jak 5 lat temu schudłam 25 kilo tak potem przytyłam 20 i psychika mi siadła... ![]() ale wierze że w końcu załapię tego bakcyla który spowodował te 5 lat temu, że się dało!! ![]() trzymam za Was dziewczyny kciuki ![]() ![]() kliknęłam cicjowo-kakaową alice ![]() ![]() już nie mogę się doczekać wtorku ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
witamy witamy ![]() mam emilkę i zaraz Ci sprawdzę czy wejdzie a4....bo jeszcze sama nie sprawdzałam ![]()
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niektóre dziewczyny noszą ją na ramieniu ![]() ![]() Mam tą emilkę o której piszesz i powinna Ci się spodobać ![]() ![]()
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-06-20 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
no więc tak: wzięłam teczkę papierową z gumką i ją wsadziłam-weszła bez problemu ale wkładałam ją najpierw na pionowo a dopiero w torebce ją obróciłam do poziomu
![]() Nie wiem jak będzie to wyglądać jak włożysz do środka np książkę czy notatnik a4-ja akurat nie mam nic takiego pod ręką więc sprawdziłam Ci na teczce. zdjęcia: te dwa pierwsze są prześwietlone bo włączyłam specjalnie lampkę w komórce 3 zdjęcie to jak wygląda emilka razem z teczką w środku po zamknięciu i ułożeniu zamka ;] mam nadzieję, że pomogłam ![]()
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, A4 wchodzi do Emilii, ale tak troszkę na styk ![]() ![]() masz fart, że Lea tak blisko dla mnie to kawałek drogi ![]() ![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o diety, to ja się trochę boję odchudzać. miałam już anemię, zaczątki bulimii, z których dopiero nie dawno się wyleczyłam, więc wolę trochę ograniczyć niektóre produkty po prostu... trzeba się inteligentnie odchudzać i nie popełniajcie moich błędów, dziewczyny. sama nie mam problemów z wagą, noszę rozmiar S/M, po prostu chciałabym troszkę wysmuklić ciało, ale można to zrobić ćwiczeniami ![]()
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-06-20 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale żeby nie było zaczęłam segregować torebki i już 13 się pozbyłam ![]() ![]() co do diet to ja swego czasu byłam blisko anoreksji....po liczeniu kalorii przeszłam już na samą sałatę i warzywa..... nie wiem czemu tak zaczęło się dziać....na szczęście wyjechałam na miesiąc do niemiec do rodziny a wiadomo jak to w gościach....nie można za bardzo wybrzydzać w jedzeniu ![]() dlatego odchudzanie się tylko z głową i z rozsądkiem!!! ![]()
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie odchudzanie jest teraz naprawdę niekonieczne, ale zostało mi coś takiego w głowie, że patrząc w lustro wydaje mi się, że tu i tam mogłabym mieć mniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4366 | |
Ania
|
Nebya teraz dotarłam do tego posta
![]() ![]() Aaa i jeszcze mam pytanie. Co to jest hum hum hum? ![]() ![]() Cytat:
![]() O Mabel zapytałam dziś mamę czy nie chce mi zrobić prezentu w ramach zaliczenia kolejnego semestru (choć jeszcze nie wszystko zaliczone) ![]() Dziękuję. A wygrałam zaproszenie na zakupy o wartości 200 złotych do Reserved ![]() ![]() ![]() Kto chce skorzystać z mojego kodzika?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to teraz na letnie wyprzedaże jak znalazł ![]()
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na co dzień jem warzywa i owoce, kasze, kiełki, generalnie same zdrowe rzeczy, ale niestety nie potrafię sobie odmówić czekolady czy ciast i raz dziennie jem coś słodkiego -tabliczkę czekolady albo kawałek ciasta, coś z cukierni. główny problem zresztą jest taki, że najpierw chudnę w miejscach nie tych których trzeba i boje się że jak zrzucę pare kilo to np zejdzie z piersi, a nie talii :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam słabość do niezdrowych rzeczy, kocham KFC, ketchup, frytki, kebaby, tego typu rzeczy. słodyczy jeszcze jestem w stanie sobie odmówić, ale z powyższymi bedzie problem ![]() proszę o skorzystanie z kodu
![]()
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-06-20 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
trudny ten quiz był, przejrzałam pytania i nie wiem czy trafiłabym chociaż w 10 odpowiedzi
![]()
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4373 |
Ania
|
Mam nadzieję, że właśnie te przecenione rzeczy też to obejmuje. Już się nie mogę doczekać
![]() Tak jak Iduś powiedziała. W wizażowym quizie. Ja robiłam podobnie jak Iduś z tym, że nie do Worda a robiłam screeny monitora a potem obrazy do painta zrzucałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2010-06-20 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-20 o 17:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
A ja też niedawno wysłałam wierszyk na Wizażowy konkurs
![]() rymy banalne, ale stwierdziłam, że co mi szkodzi, niczego nie ryzykuję ![]() Cytat:
![]() gimnastyke w każdej formie uwielbiam, poza cwiczeniami na brzuch wlaśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś już 20 stron przerobiłam i jestem z siebie sumna ![]() ![]() Czytam dalej - mam nadzieję że uda mi się w tym tygodniu "wyjść na prostą" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To duży plus ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
WOW ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.