|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
no bo jak klikam w linka BBL na chomiku , to pojawia sie informacja - Niestety wielkość tego pliku przekracza pozostały, dostępny transfer właściciela tego Chomika.
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Niniczka jak chcesz moge Ci je przesłać
(nie mam tylko bum bum live i bum bum rapido bo nie sciagalam) tylko jak ? da się tutaj jakoś przez wizaż ? czy moze jak masz przez gg ? |
|
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się zdecydowałam na lift&shape, bo combination jest dla mnie zbyt hardcorowe, nie ma ani dnia przerwy, a ja mam sesję od wtorku i ta wolna środa w pierwszym tygodniu pasuje mi jak ulał.
|
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
więc widzę że chyba większośc postawiłą na lift&shape
![]() ja dorzucam jeszcze do tego bieganko =) jutro z rana cyknę fotki tyłeczka, żeby mieć porównanie nawet co tydzień, ale gorzej z odwagą żeby wstawić ;-P |
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Niniczka jak chcesz mogę Ci przesłać link do filmików, ale ich ściąganie niestety trochę trwa, jeśli nie masz szybkiego łącza
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo!
Solll, Mpx skorzystam z rady Paliny-Maliny jak sie nie uda to poproszę Was o pomoc ![]() Palino, a nie musiałas się rejestrować?
|
#577 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
Moge prosić o te filmiki na maila? dizzy_18@interia.eu Z góry dziękuję Pozdrawiam
|
|
|
|
#578 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiadomo ze widzac efekty motywacja wzrasta no jestem dopiero po tygodniu ale powiem Ci ze cwicze w ich tempie caly czas z ich intensywnoscia i caly czas pilnuje miesni zeby sie spinaly. skupiam sie na spieciach posladkow przede wszystkim i od 1 dnia do teraz mam zakwasy i to takie porzadne :P tylko 1 raz bum bum nie dalam rady zrobic bez przerwy i myslalam ze zawal mam a teraz elegancko idzie sadze ze po tygodniu nie da sie zauwazyc jakichs efektow bo miesnie po wysilku tak jakby puchna i efekty widac po jakims czasie dopiero :P wiec wypowiem sie za 2 tygodnie albo jak skoncze caly program Cytat:
no to super bedziemy na koniec molgy podzielic sie obserwacjami tylka :P ja zrobilam wszystko a dzis zakwasy na raczkach :P strasznie przyjemne uczucie ale bede sculp zamieniac na bum bum... tylko ze ja dodatkowo jeszcze 3 razy w tygodniu basen zaliczam i plywam caly czas z 1 min przerwy miedzy 2 dlugosciami basenu i codziennie po gorkach pagorkach szybkim tempem z psem chodze. Chudnac nie mam z czego bo wogole tluszczu nie mam taka chudzinka ze mnie ( no moze ciut sie znajdzie na udach i brzuszku ).Ide cwiczyc
|
|
#579 | |
|
Raczkowanie
|
Niniczka nie ma sprawy
![]() dizzy_18 te filmiki są dość duże pojemnościowo ja mam je w rozszerzeniu .mp4 normalnie w Windows Media Player odtwarza i nie wiem właśnie czy przez pocztę pojda, bo z pojemnością jest tak:basic: 40MB bumbum: 302MB high&tight: 283MB sculpt: 434MB cardio axe: 344MB tummy tuck: 147MB Cytat:
Edytowane przez mpx Czas edycji: 2010-06-20 o 19:39 |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Jak leci Dziewczęta? Mam dla Was coś na rozgrzewkę
![]() http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,...be__Wideo.html
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Ewciak78 i już widać że będzie miec boską pupę ;D
|
|
|
|
#582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
nie ma czego :P przy wzroscie 170 waze tylko 54 kg
sama skora i kosci ![]() wogole co to jest to high & tigh ( czy jak to tam jest :P ) ? :P po bum bum to to wszystko wogole wycisku nie daje :P czuje sie zawiedziona dzisiejszym dniem ...
Odcieli aniołom skrzydła... bo dawały im wolność. Aparatka sobie jestem Góra->28.05.10 Dół->14.08.10 Koszta - 3860 Edytowane przez Lilllith Czas edycji: 2010-06-20 o 20:11 |
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
ja jeszcze nie cwiczyłam więc nie wiem
ale przejrzałam to coś z gumą ćwicza i niektóre ćwiczonka to do pilatesu podobne ![]() no ja jestem nieco bardziej kragła NIECO :Pa dziewczyny mam pytanie, jak jecie? jakieś posiłki okołtrenignowe robicie, czy jak ? bo nei wiem jak się wałsnie z tym zabrać .. |
|
|
|
#585 |
|
Przyczajenie
|
Solll ja bym chętnie skorzystała z tego linka, oczywiście jeśli zechciałabyś mi go podesłać. Mój mail - ninuna86@tlen.pl. Będę niezmiernie wdzięczna. Od jakiegoś czasu chodzę na aerobik, ale wydaje mi się, że w rejonach mojego siedzenia zapanowały, dzięki niemu, mniej korzystne warunki ;/ (zrobił się bardziej męski czyt. kwadratowy) A że sam z siebie nigdy nie był ładnie uformowany, to teraz już w ogóle wygląda paskudnie. Testu z ołowkiem wogóle nie będę robić, bo "przyrząd piśmienniczy" wczepiłby się, między pośladek, a udo, całą długościa niestety... do tego bryczesy i boczki, tylko... zakladać bikini
hehe.W związku z konsekwencjami moich areobikowych poczynań, mam pytanie do Wizażanek, czy któraś z Was miała podobna sytuację? A może wiecie, czym to jest spowodowane. Najczęściej chodzę na TBC, stąd brak zrozumienia dla zachowania się moich czterech LITER... Pozdawiam wszystkie Wizażanki dążące do seksownych pośladków
Edytowane przez ninuna Czas edycji: 2010-06-20 o 20:29 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
hmm już któraś właśnie pisze o spłaszczeniu pośladków własnie poprzez ćwiczenia.. czyli efekt odwrotny od zamierzonego..
może to po części genteycznie ? czyli im bardziej wyćiwczone mięśnie tym mneij zajmują ? i przez to tyłek sie wydaje płaski ? ja dość dużo ćwiczę, głownie aerobowe, tenis, bieganie, orbitrek.. i mi sie od tego tyłk nie spłaszczył.. no więc nie wiem.. ale ja mam no niestety wrodzoną hiperlordozę czyli pochodzi pod tzw murzyńską figurę :P czyli dosc i tak zaokrąglony tyłeczek przez wygiety kręgosłup.. ale równiez i bardziej wypukły brzuszek, coś za coś =/ ahh za cel stawiam sobie tyłeczek jak Melanie Nunes Fronckowiak ;] oo, i nawet brazylijką jest ! ![]() Damy radę dziewczyny ! Edytowane przez mpx Czas edycji: 2010-06-20 o 20:34 |
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
bo wydaje mi sie ze bez odpowiedniej diety takie cwiczenia moga spalac miesnie
wiec tylek sie bedzie robil mniejszy :P
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Lillith a w sumie, podsunęłaś mi jedno - często mówi się, ze aby spalic mieśnie (no, teoretycznie) nalezy tę partie codzinnie intensywnie ćwiczyc aby nie dopuścic do jej regenracji.. więc może tu lezy przyczyna? w końcu cwiczy sie prawie codziennie, jescze jak dochodzą do tego zakwasy ..
może dłuższy stretching i dokładny po treningu tez polepszy sprawę ? taa, on jest cudny :d tzn tyłeczek ale jak się zaweźmiemy to się uda !
|
|
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
chcialabym
ale wydaje mi sie ze to w duzej mierzye zalezy od genow
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
no zapewne też, ale w końcu nikt nam chyba nie zabroni udoskonalac natury
|
|
|
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
wiadomo
trzeba probowac ja jescze nie mialam cardio axe xD dopiero w 3 tygodniu jest przewidziane :P
|
#593 |
|
Przyczajenie
|
Ja prośbę o link do BBL tylko do Solll skierowałam, bo ona ostatnio coś wspomniała, że taki zna, ale może ktoś inny takowy posiada i, w dodatku, miałby ochotę się podzielić
Bardzo zależy mi na "zrobieniu czegoś" z tyłkiem, a jest z czego. Jest pewna różnica między niekształtnym, ale małym tyłeczkiem, a obwisłym i dużym... Podstawowa - ten drugi bardziej rzuca sie w oczy. I taki właśnie jest mój ;(Co do tyłeczka tej pani z polskimi korzeniami, to faktycznie ładniutki, ale z tego, co czytałam, to ona na siłownię go wysyłała, żeby ze sztangami się męczył (nie tylko on) i tak przez kilka lat... Ale efekt jest pupcia-marzenie. Także, dobrze wiedzieć, że to nie zasługa teorii dziedziczności, "dobrych genów", a włożonego wysiłku Szkoda tylko, że ten wysiłek liczony jest w latach...Raz jeszcze wysyłam moje błagalne prośby o link. Tylu osobom pomogło, że chętnie spróbuję, jaby coś było nie tak, to zawsze można się wycofać. |
|
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, tyłek się nieco spłaszczy ale też uniesie i będzie twardszy
Jestem tak zadowolona że nie dam rady tego opisać ![]() Ćwiczcie, bo warto. Każda z nas ma inną budowe i u każdej bedzie inny efekt. A i jeszcze jedno, wybierajcie odpowiednie programy dla Waszych pup. Jeśli któraś ma mega pupe, do tego boczki i te tzw bryczesy to lift&shape nic nie da
|
|
#595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wklejcie fotki
![]() ![]() ![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec teraz moze sie juz tylku wypulkic
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i sciągam moje kochane filmiki ... a ty wszystkie filmy pobierałaś czy tylko wybrane?? Ja sciągam wszystko po kolei jak leci
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Lillith wysłałam Ci fotki, niestety przed gdzieś przepadły, ale było gorzej, była bardziej płaska. Jutro zgodnie z rozpiską mam high&tight, zobaczymy. Na razie będę ćwiczyć, ale nie mogę sobie pozwolić na spłaszczenie
.
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
Pobrałam wszystkie jak leci, bo tam jest jest też bum bum rapido, jak ktoś nie ma czasu na zwykłe. Zresztą nie wiedziałam na początku jaki program wybrać i sie trochę wahałam, więc to też dlatego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Moge prosić o te filmiki na maila? 

sama skora i kosci