|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() włącz sobie jakis super film (polecam "bracia" ostatanio ogladalam i ![]() ugotuj sobie cos pysznego ![]() po prsotu zajmij się sobą, moze masz jakas pasje, zainteresowania. wybierz sie gdzies ze znajomymi. Po prostu zeby nie oszalec i tak nie myslec, tesknic. Bo musisz miec przestrzen dla siebie, nie popelnij tego bledu i nie stan sie bluszczem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1682 | |
Raczkowanie
|
Au! To na jak długo On wyjechał?
Cytat:
![]() ![]() Ja, tak szczerze, nie mogę się doczekać wyjazdu TŻ (tak wiem, paskuda jestem). TŻ jest bardzo rodzinnym człowiekiem, lubi 'mieć' mnie przy sobie (bez skrajności, oczywiście), więc czasami, nie chcąc sprawić mu przykrości, rezygnuję z samotnych eskapad. A teraz? Nie będzie Go z przerwą dwa miesiące i ja już mam mnóstwo planów, a w nich: przede wszystkim nacieszenie się samotnością ![]() Inna rzecz, że jestem typem człowieka, który od czasu do czasu potrzebuje pobyć sam - porządkuję wtedy myśli, uczucia, łatwiej znajduję rozwiązania problemów, których wiecznie powyżej uszu... A propos planów - właśnie napisała koleżanka ze studiów, z którą z resztą współpracuję, że organizuje urodziny w moim ukochanym Wrocławiu i już dzień po wyjeździe TŻ jadę na imprezę do Wro ![]() EDIT: anulciak85, doczytałam, TŻ wraca za sześć dni... nie przesadzasz ciuteczkę? z chudnięciem i w ogóle? Nie potrafisz już pobyć przez chwilę 'sama' (czyt. bez Niego)?
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-20 o 08:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
|
...iiiii diabli wzięli moje popołudniowe plany
![]() ![]() Dzisiaj piękna pogoda, łapię zaraz rolki i idę trochę pojeździć - takie siedzenie przez cały tydzień przy kompie doprowadza mnie do szału. Muszę chociaż przez chwile pobyć na świeżym powietrzu (o ile to możliwe w miejskich warunkach). W tym tygodniu miałam tyle pracy, że jedynym pretekstem jaki miałam żeby wyjść, to pies ![]() ![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]()
#1684 |
Zakorzenienie
|
A ja dalej w książkach. Sesja, sesja...w poniedziałek wyniki z sobotniego egzaminu - jakoś czarno to widzę. A potem obrona i cholera nie wiem co dalej. Tzn. wiem, że musze szukać pracy, ale nie wiem czy na podyplomówkę iść czy może jednak na magisterskie uzupełniające z archeologii. Nie wiem po kiego mi 2 tytuł magistra, no ale skoro nie wychodzi mi totalnie w życiu uczuciowym to może w tej dziedzinie osiągnę jakiś sukces...
![]() A co do J. kontakt jest. Ale szkoda gadać. Facet nawet jako kolega mnie wkurza...a On chyba ciągle myśli, że jest jak dawniej i że między Nami nic się nie zmieniło. Tylko, że jestem bardziej złośliwa. Będę musiała dobitnie napisać albo powiedzieć co mnie wkurza w Jego zachowaniu i poprosić, żeby nie pisał, nie dzwonił, oddał co moje i tyle. No nic wracam do Azteków, Inków, Olmeków :P Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bal bardzo udany ![]() ![]() Wiadomo jak to po % bardziej człowieka bierze na szczere rozmowy i wyznania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle było suuuuper. Ja już nie miałam siły do tańca..a K.mnie wyciągał mówiąc, że to mój bal i mam się bawić ![]() Oboje mieliśmy dobre humory po %..no i jak szliśmy spać, to też sobie trochę pogadaliśmy..i coś o moich eks..no i on nagle strzelił focha,że on myślał że nikogo nie miałam wczesniej itp. Zaczął coś marudzić i mówi,że idzie spać. To ja się odwróciłam plecami i tyle. Rano u mnie na twarzy pelna powaga, nie odzywałam się do niego. Przeprosił mnie za to, że po % coś go wzięło na glupie gadanie. po powrocie do domu jeszcze raz przepraszał..no i jest ok ![]() Wieczorem byliśmy u jego mamy na urodzinowym grillu. Było też ognisko i całkiem miło i smiesznie ![]() ![]() ![]()
#1686 |
Rozeznanie
|
maguś oj chyba nie pomachamy
![]() ![]() ![]() Tak wiec kochana ma , baw się dobrze i krzycz tam głośno FALUBAZ :P behind hehe zaręczyny ? ![]() ![]() ![]()
#1687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle jakaś moda na te zaręczyny. Ok. północy w trakcie balu dzwoni kumpela,że się zaręczyła..po 4 miesiącach chodzenia, poznali się na sympatii ![]() No K. się spisał na balu, cudnie było ![]() Co do sprzeczki to jeszcze wczoraj byłam na niego zła i on o tym dobrze wiedział ![]() Za 3 tyg. wesele i to będzie impreza,hehe ![]() ![]()
![]() |
#1688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana!! to teściowa Cie lubi! nie wkrecaj sobie ![]() Wyslij jakies foty z balu, jaką miałas kreacje :P zostalas królową balu? ![]() ![]()
![]() |
#1689 | ||
Zakorzenienie
|
Oj tak
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie zostałam ![]() ![]()
![]() |
#1690 | ||
Raczkowanie
|
Bardzo się ciesze, że Ci sie uklada!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to czyli zostaliscie ![]() ![]() A gdzie dziewczeta? ![]() Ja mam we wtorek ostatni exam i nie mam sil sie juz uczyc, tak mi sie nie chce ze to jakies nieporozumienie ![]() ![]()
![]() |
#1691 | |||
Zakorzenienie
|
Jak narazie różowe okulary mnie nie opuszczają
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Można powiedzieć,że zostaliśmy, a co! ![]() Cytat:
Wtorek już bliziutko, dasz radę ![]() Mnie bardzo zastanawia co z nataluska,bo zniknęła na tak długo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No ja też zaczynam się martwić ![]()
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
I ja chcę zdjęcie Behind i ja
![]() ![]() Ja właśnie czekam na wyniki egzaminu i staram się uczyć do największego w tej sesji, a potem to już z górki ![]() Wczoraj miałam się na randkę ze znajomym umówić, umawiam się tak z Nim od 2 lat, ale to Jemu nie pasuje. Ale wczoraj jak dzwonił mówił że w tygodniu to na pewno... ![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Raczkowanie
|
Ja też poproszę o zdjęcie z balu
![]() A propos zdjęć - morire, jak tam Twój blond? ![]()
#1695 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaliczyłam egzamin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już mam dość tych wszystkich pyłków..dziś to kicham co 5 minut dosłownie ![]() ![]()
![]() |
#1697 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
No fakt
![]() Sama czasem po alkoholu mówię to, do czego odwagi brakuje mi na trzeźwo..ale też niekiedy bez sensu marudzę ![]() Najważniejsze żeby bez % mówić z sensem i szczerze ![]()
#1699 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() A ja mam kolorowy zawrót głowy i nie mogę odpowiadac na Wasze posty ![]()
#1700 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny kocham zakupy !!
![]() maguś Złota moja , wyślę coś ![]() ![]()
#1701 |
Zakorzenienie
|
powoli dochodze do siebie...Wazne ze uczelni koniec
![]() Kiedy wroci Tz nadal niewiaomo.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
ja jutro ostatani exam. ciagle sie ucze
![]() ![]() ![]()
#1703 |
Zakorzenienie
|
zaliczysz napewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Na początku chciałabym przywitać się, a więc siema Dziewczyny
![]() ![]() Do rzeczy ![]() Poznaliśmy się przez sympatię. Na początku nie wiedziałam ile ma lat, oszukał mnie co do wieku. Gdybym od razu wiedziała, to na pewno nie spotkałabym się z nim. Dodam tylko, że nie wygląda i nie zachowuje się jak przeciętny 40latek. Wygląda na trzydzieści kilka lat, u niego to chyba rodzinne ![]() Pochodzimy z innych miast. Tak na odległość spotykaliśmy się ponad rok - spotkania w weekendy. W październiku ubiegłego roku postawiłam ultimatum, albo zamieszkamy razem, albo koniec. Wybrał to pierwsze. Chciałam bardzo zamieszkać z nim, choć miałam wiele obaw. On skrupulatny pedant z wieloma przyzwyczajeniami, ja trochę roztrzepana ![]() ![]() ![]() Jestem spełnioną kobietą. Czasami jak uświadomię sobie ile ma lat, i jakie to będzie miało skutki w przyszłości, to boję się... Na razie nie widać między nami większej różnicy wieku,a le kiedyś przyjdzie taki moment... Nie chce, aby dzieci w przedszkolu mówiły do ojca mego dziecka, o dziadek przyszedł po wnuczka... Na razie korzystamy z życia. Latem jeździmy dużo motocyklem, śmigamy na koncerty, imprezy klubowe, spędzamy czas z znajomymi. Dodam tylko jeszcze, że ma młodszych znajomych ![]() Mam nadzieję, że ta nasza miłość przerwa wszystko, choć czasami mamy lekkie sprzeczki. Kurde, ale rozpisałam się ![]() Dziewczyny, życzę Wam powodzenia w związkach. Wiek o niczym nie świadczy. Najważniejsze jest to, aby być spełnionym i szczęśliwym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Raczkowanie
|
Spędziłam dzisiaj 10h rwąc włosy z głowy i jednocześnie stając się ekspertem od laminatów
![]() Chciałam skończyć do 18, a tłumaczony tekst wysłałam o 17.59 - boski timing ![]() Odreagowując dzień przy kompie szybko wstawiłam tartę z truskawkami, wrzuciłam Dziecię pod prysznic i, czekając aż skończy, zerknęłam tu... nałóg ![]() Zaraz idę przeczytać Młodemu bajkę i chcę porzucić Panów na chwilę - wezmę rower i pojadę chociaż na pół godzinki ![]() morire, czekam na zdjęcie, behind - piękna, natalus odezwij się, prooooszęęęę ![]() A teraz, będę potworem i wrzucę zdjęcie tarty ![]() ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-22 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurde - strasznie Cie podziwiam, jak Ty wszystko ogarniasz! i jeszcze masz czas dla siebie! na prawde super ![]() musisz byc na maksa zorganizowana. ja ogolnie nigdy nie mialam problemow z organizacja, wszystko zawsze planuje i staram sie tego trzymac. ale przy ostatnim egzaminie i to najciezszym po prostu nic mi nie wychodzi! stalam sie tak leniwa ze az mi wstyd. caly dzien siedze w domu i sie oszukuje ze niby sie tak ucze pilnie, a jakby tak odliczyc przerwy itp to.. ![]() chciałam dzis isc do kosmetyczki, zpauszczalam specjalnie brwi ale jej nie bylo :/ dzwonilam i ma wylaczony eh... chyba pojde w srode ![]() trzymajcie za mnie kciuki jutro blagam bo chyba tylko to moze mi pomoc ![]()
![]() |
#1707 |
Rozeznanie
|
Mag tarta boska , pewnie dobra że hej mniam
![]() ![]() malgosiu ![]()
![]() |
#1708 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Vulcana witaj i odzywaj się czasem... Masz podobna sytuację do mojej tylko ze mój męzczyzna jest z przeszłością, ale tez cieszymy się zyciem, przynajmniej się staramy ![]() ![]()
#1709 |
Wtajemniczenie
|
i zapomniały o mnie ze zdjęciami. Ja też chcę
![]() Maguś naucz mnie robić tartę.....bo to sprawa życia i śmierci ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Malgosia trzymam kciuki. Będzie dobrze
![]() Dziewczyny, zawstydzacie mnie z tymi ciastami. Ja jestem antyciastowo. i w jedzeniu i w pieczeniu. Ale za to różnego rodzaju sałatki to moja specjalność ![]() No umówię się z Nim, umówię. Tylko niech On się odezwie do mnie. w niedzielę jak dzwonił to mówił, że da znać w tyg. więc czekam. A swoją drogą On to jest strasznie niezdecydowany. A to nie ma czasu, a to się nie odzywa... ![]() ![]() A ja dalej idę zakuwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.