Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-20, 09:52   #2191
gigo2002
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

brawo, ekstra, cuuudownie!!!
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 10:15   #2192
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Gigo piĘkne

Ilma gratuluje bimbałek

Ja gdzies w sierpniu wybieraqm sie na kols. .....mysle ze dobrze wybrałam ...nie wazne ze nie ma tytułu a moze zrobi lepiej niz ten co ma
Stary 2010-06-20, 15:24   #2193
klara01
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ilma,bardzo ładne ,gratuluje

Edytowane przez klara01
Czas edycji: 2010-06-20 o 15:41
klara01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 15:39   #2194
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

halo Happy gdzie jestes?

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-06-20 o 16:44
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 19:17   #2195
milusia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
witajcie po przerwie!
W mysl zasady "kto sie lubi ten sie czubi", prezentuje moje 485 ml anatomiczne bliznieta... 5 tygodni po zabiegu. teraz piersi sa duzo mniejsze niz od razu po zabiegu ( na moje szczescie, bo juz zaczynalam myslec o ich wyjeciu, zmalaly o conjmniej jeden rozmiar). Dzieki plywaniu (codziennie od 10dni), opuchlizna zniknela prawie calkiem, mam jeszcze niewielkie since pod lewa piersia. Piersi wciaz dochodza, ale mam nadzieje ze kiedys mi zwyczajnie zwisna, dzieki czemu beda wygladaly naturalniej. Czekam wiec na odpuszczenie miesni. Obecnie mam pelna miseczke "C" w porywach do "D". Pancerny stanik ktory zalecany jest po zabiegu-triumph mamabel zakupilam w rozmiarze 75c .... Dodam dla nowych dziewczyn, ze przed zabiegiem bylam totalna deska, jestem dosyc szczupla 56kg i mam 174cm wzrostu. mam nadzieje ze pomoglam w wyborze odpowiedniego rozm...

Tymczasem wakacyjnie pozdrawiam

gigo kochana gdzie miałaś cięcia bo nie widzę żadnych blizn? a piersi są śliczne
milusia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 20:03   #2196
gigo2002
Raczkowanie

w faldzie pod piersiami, blizny ok 7cm
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 20:19   #2197
magera
Rozeznanie

Witam wszystkie cycolinki
stęskniłam się za Wami

Długo mnie nie było,ale gratuluję Wam pięknych piersi kochane
Happy słonko Ty moje... śliczniutki masz biust i taki idealny dla Ciebie PIĘKNYi jaki równiutki...
Gigo kochana... piękny również i Twój
no i widzę, ze juz przyzwyczaiłaś się do rozmiaru..
ZAZDRASZCZAM WAM WSZYSTKIM .... pozytywnie oczywiście

Jak Wy to robicie, że takie piękne brzuszki macie????????????? Pozazdrościć poprostu!!!!!!!!!!!
Maceratka, nie wspominam już o Twoim, bo kładziesz na łopatki i powodujesz ślinotok...........

Marczilada moja droga... trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo to już jutro (tak??)
na jakie wkładki zdecydowałaś się w końcu, bo chyba nie doczytałam...

Pozdrawiam mocno wszystkie poza tym...

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 22:05   #2198
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Tam gdzie Ty jesteś i gdzie ja byłam

Tak to nieraz jest, ale jak widzisz jestes tu mile widziana.

Happy - pięknie prezentują się twoje piersi w tym topikukl aski:
Dziekowac,dziekowac.

Cytat:
witajcie po przerwie!
W mysl zasady "kto sie lubi ten sie czubi", prezentuje moje 485 ml anatomiczne bliznieta... 5 tygodni po zabiegu. teraz piersi sa duzo mniejsze niz od razu po zabiegu ( na moje szczescie, bo juz zaczynalam myslec o ich wyjeciu, zmalaly o conjmniej jeden rozmiar). Dzieki plywaniu (codziennie od 10dni), opuchlizna zniknela prawie calkiem, mam jeszcze niewielkie since pod lewa piersia. Piersi wciaz dochodza, ale mam nadzieje ze kiedys mi zwyczajnie zwisna, dzieki czemu beda wygladaly naturalniej. Czekam wiec na odpuszczenie miesni. Obecnie mam pelna miseczke "C" w porywach do "D". Pancerny stanik ktory zalecany jest po zabiegu-triumph mamabel zakupilam w rozmiarze 75c .... Dodam dla nowych dziewczyn, ze przed zabiegiem bylam totalna deska, jestem dosyc szczupla 56kg i mam 174cm wzrostu. mam nadzieje ze pomoglam w wyborze odpowiedniego rozm...

Tymczasem wakacyjnie pozdrawiam

GIGO
Wrocilam z pracy, patrze a tu takie slicznosci ktos prezentuje.
Patrze dokladniej a to nasza GIGO co sie bala,ze za duze beda.
Matko kochana mowie sobie, toz to cycki idealne, wzor kobiecosci i rozmiarek moj wymarzony,( Mya ma ten sam i jestem od poczatku zachwycona ) ,az do Maceratki priva napisalam, ze ma sie przy okazji zorientowac czy ta wasza pani doktor to przerabia te spod jednego miesnia na takie pod dwa, bo ja sie jak byk za kilka latek zapisuje i na ten wlasnie rozmiarek,bo sama mam o jeden mniej $§= cc ale tez Mentor 333. Ty sobie GIGO, zadnych stanikow nie kupuj ani topikow ani nawet bluzek. Ty najlepiej to tak lataj i sie prezentuj, bo normalnie idealne sa, nadludzkie, ponadczasowe,no BOSKIE wrecz.
I pomyslec,ze troje dzieci wykarmilas ( jak ja ). Gratuluje ci serdecznie.Z calego serducha.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Danni Pokaż wiadomość
Miło Cię widzieć Fajnie ,że Seelcia Cię odwiedziła

Ja pamiętam ,że myślałam czy aby nie za małe, a teraz jestem zadowolona

Nie jest łatwo być i tu i tam .
Są momenty ,że zle się coś czyta Tym bardziej jak się sympatyzuje z osobami ,które wzajemnie już się nie dogadują

Kochana Danni
oczywiscie,ze zle sie czuje czlowiek postawiony po srodku w sytuacji konfliktowej i zle mu sie czyta takie slowa. Ale nie przejmuj sie , wszyscy ktorzy cie cenia ,beda to nadal robic, bez wzgledu na to jakie w tej sytuacji zajmujesz stanowisko. Ty< jestes mila dla wszystkich i zawsze bylas i niech tak zostanie. Ciebie i tak mozna tylko lubic.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-06-20 o 22:00
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 22:06   #2199
Marczilada
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za kciuki! Magera jutro jadę, ale tego dnia to będą tylko badania, a op we wtorek, jak wrócę to się odezwę, chyba w piątek powinnam wrócić. Implant mentor okrągły 400 hp. Trochę stres i nawet pisać się tak nie chce, tylko Was czytać buźka
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 22:28   #2200
bobo244
Przyczajenie

Witam serdecznie, czy są osoby, które miały operację powiększenia piersi u dr Ewy Skwiercz? w szczególności chodzi mi o osoby z Gdańska, Gdyni lub okolic. Jeśli tak to proszę o kontakt. Dziękuję i pozdrawiam
bobo244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 22:45   #2201
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=pysia222;20107118][QUOTE=Happy_hour;20087794]
Ale niestety Pysia w moich oczach nie popisala sie odpowiadajac na mojego maila na cycolinkach, nie bede tu cytowac ( bo po co ? ) .
Powiem tylko ,ze myslalam wczesniej, ze stac ja na cos milszego ale powodem takiej odpowiedzi prawdopodobnie byl jej zly dzien a kazdy z nas miewa czasami zle dni, prawda ?

W ramach wyjasnienia nie mialam zlego dnia , napisalam to co mysle a chyba Wszyscy wiedza , ze u mnie to co w sercu to i na jezyku.

Szkoda Pysiu, bo nawet probowalam ciebie tlumaczyc za taka forme odpowiedzi na moj post. Jesli zawsze i do kazdego mowisz to co masz na jezyku , to twoj wybor.

Nie lubie ludzi, ktozy sieja zament a Ty to wlasnie wtedy zrobilas

Dlaczego zamet ? Napisalam, ze mysle ( bo tak mysle ),ze kilka dziewczyn w ramach wyjasnien: Anna, Miska i ty tez - doprowadzacie na cycolinkach wlasnie takim mowieniem tego wszystkiego co na koncu jezyka do sytuacji,ze dziewczyny ,ktore byly z wami bardzo mocno emocjonalnie zwiazane rezygnuja z udzialu w waszym forum chcac uniknac ciaglych docinek, uszczypliwosci i wbijania im kolejnych szpilek. Napisalam,ze o to mi chodzilo.

Nie wiedzialam , ze dostalas bana dopiero macerata swoim postem zwrocila na to moja uwage .

No widzisz ile tam tajemnic.

Tyle tylko , ze ja juz wszystko co myslalam na temat Twojego "niesmacznego " postu napisalam i nie mialam nic wiecej do dodania.

Pysiu ,prosze zebys skopiowala tego mojego twoim zdaniem "niesmacznego " posta tu na wizaz, tak zeby wszystkie kobietki biorace udzial w tej rozmowie, mogly go przeczytac, bo uczestniczac w tym naszym drobnym konflikcie nalezy im sie tez przynajmniej male wyjasnienie. Chcialabym zeby wiedzialy przynajmniej o jakiego posta chodzi.

A ciebie Maceratko prosze o skopiowanie ponizej twojej odpowiedzi,
a jesli Listopadowa zechce to zeby skopiowala swoje .
Skoro mamy grac w otwarte karty to grajmy.

Jeszcze jedno mowi sie , ze nie kopie sie lezacego ...............a Ty (oczywiscie moim zdaniem) jestes osoba ,ktora wlasnie to zrobila i wlasnie dlatego napisalam to co napisalam i nie wypowiedzialam sie pod postem maceraty.

Pysiu nie wiem kompletnie o kogo chodzi. Napisz mi kogo " lezacego " masz na mysli. Prosze cie zebys to zrobila, bo bezpodstawne zarzucanie mi rzeczy ( tak z konca jezyka ) nie jest to chyba w twoim stylu.
Wiec jesli wiesz kogo ja tam niby kopie to mnie uswiadom.

Tak na koncu Ci Pysiu dodam , ze my tu na forum nie jestesmy dziecmi z ktorymi sie chodzi na rolki i poplywac tak jak robisz to w szkole z dziecmi . Jestesmy doroslymi osobami z ktorymi rozmawiac sie powinno na zupelnie innym poziomie. Nawet majac odmienne zdanie, mozna je wyrazac w sposob przemyslany.
W tym konflikcie chodzilo o uczucia Mya i Listopadowej, wczesniej
tak przez was uwielbianych. I wrecz zmiecionych ( lub sprowokowanych do odejscia ) przez ich odmienne zdania.

Skoro nie zauwazylyscie tego. Coz ? Wlasciwie skonczylo sie to powrotem Listopadowej na wizaz z czego sie wiele dziewczyn cieszy.

Wiesz Pysiu ? Szkoda ze to z toba tak wyszlo. Ale analizujac twoja dawna klotnie z Agnes ( 4 watek ) dopiero teraz ja rozumiem.

W ogole to mysle,ze jest wiele fajnych dziewczyn na cycolinkach, ktore tez nie lubia tych docinek i szpileczek na cycolinkach
.
A Seela ta swoja pozytywna energia w rozladowywaniu tych napiec jakby trzyma to forum w dobrym nastroju. Powinnyscie ja nosic na rekach.

Tak wiec Pysiu jak znajdziesz chwile to mi odpisz . Prosze.
I nie pisz ( jak zawsze ) zeby sie przeniesc na priva , bo nie chce tu robic tajemnic.

Pozdrawiam cie mimo wszystko serdecznie i zaluje, ze nie umiemy sie dogadac.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez bobo244 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, czy są osoby, które miały operację powiększenia piersi u dr Ewy Skwiercz? w szczególności chodzi mi o osoby z Gdańska, Gdyni lub okolic. Jeśli tak to proszę o kontakt. Dziękuję i pozdrawiam

Witaj bobo,
wiele tu takich, pewnie sie zaraz odezwa

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za kciuki! Magera jutro jadę, ale tego dnia to będą tylko badania, a op we wtorek, jak wrócę to się odezwę, chyba w piątek powinnam wrócić. Implant mentor okrągły 400 hp. Trochę stres i nawet pisać się tak nie chce, tylko Was czytać buźka

Marczilada
trzymamy , pewnie ze trzymamy. We wtorek sie odezwij. Czekamy z niecierpliwoscia. No i trzymaj sie. Bedzie dobrze.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-06-20 o 22:51
Stary 2010-06-20, 23:16   #2202
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Dziendobry
Happy a ty gdzie jestes?
Tu jestes bardzo mile widziana az wrecz jest twoje udzielanie sie tutaj wskazane,a ciebie nie ma
I glupotami sie nie martw masz tu forum na ktorym jest kilka osob dla ktorych twoje wsparcie i udzielanie sie jest bardzo wazne i pomocne.Ja wrecz sie ciesze ze nie zostalam przyjeta na tamte forum bo przekonalam sie o czyms bardzo waznym
I wisi mi to w sumie ci powiem ja jestem calym serduchem z toba i jesli tu dostaniesz bana to pojade osobiscie do Adminka i bede go prosic
Wiec wiesz co nas nie zniszczy to nas wzmocni
Maceratko buziole
Dziendobry dla wszystkich przyszlych i juz majacych swoje cycorki

A ja dzis ide do Tesciowej powiedziec jej pare slow bo postanowilam wczoraj ze wygarne wszystko co mi na watrobie lezy,oczywiscie wszystko z kultura
Aga
co do tego, co piszesz do Happy- w pełni się zgadzam
co do reszty- też
mam nadzieję, że z teściówką poszło po Twojej myśli
buziak

Cytat:
Dziendobry
dzień doberek

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Ja gdzies w sierpniu wybieraqm sie na kols. .....mysle ze dobrze wybrałam ...nie wazne ze nie ma tytułu a moze zrobi lepiej niz ten co ma
no trzymam kciuki za Twój wybór,
oby się okazał tym właściwym

Cytat:
halo Happy gdzie jestes?
chyba Happy była w pracy

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Witam wszystkie cycolinki
stęskniłam się za Wami

Długo mnie nie było,ale gratuluję Wam pięknych piersi kochane
Happy słonko Ty moje... śliczniutki masz biust i taki idealny dla Ciebie PIĘKNYi jaki równiutki...
Gigo kochana... piękny również i Twój
no i widzę, ze juz przyzwyczaiłaś się do rozmiaru..
ZAZDRASZCZAM WAM WSZYSTKIM .... pozytywnie oczywiście

Jak Wy to robicie, że takie piękne brzuszki macie????????????? Pozazdrościć poprostu!!!!!!!!!!!
Maceratka, nie wspominam już o Twoim, bo kładziesz na łopatki i powodujesz ślinotok...........

Marczilada moja droga... trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo to już jutro (tak??)
na jakie wkładki zdecydowałaś się w końcu, bo chyba nie doczytałam...

Pozdrawiam mocno wszystkie poza tym...
hej hej, Magerka
dziękować

Marczilada chyba miała mieć 400cc, ale nie jestem pewna

rzadko bo rzadko, ale miło, że wpadasz

..a ciekawe gdzie się Kejsi podziewa

..i Kocurek też zaginęła w akcji

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Kochana Danni
oczywiscie,ze zle sie czuje czlowiek postawiony po srodku w sytuacji konfliktowej i zle mu sie czyta takie slowa. Ale nie przejmuj sie , wszyscy ktorzy cie cenia ,beda to nadal robic, bez wzgledu na to jakie w tej sytuacji zajmujesz stanowisko. Ty< jestes mila dla wszystkich i zawsze bylas i niech tak zostanie. Ciebie i tak mozna tylko lubic.
dokładnie

Cytat:
Napisane przez bobo244 Pokaż wiadomość

..są
Stary 2010-06-20, 23:21   #2203
macerata
Zakorzenienie

Happy, kochana,
z tym kopiowaniem to może nie być najlepszy pomysł,
bo ktoś mógły nas zgłosić za promowanie "konkurencji"
ale to pewnie nic nie szkodzi,
bo i tak zainteresowani zapewne wiedzą o co chodzi
buziak

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-06-21 o 02:01
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 23:30   #2204
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Happy, kochana,
z tym kopiowaniem to może nie być najlepszy pomysł,
bo ktoś mógły nas zgłosić za promowanie "konkurencji":brzydal :
ale to pewnie nic nie szkodzi,
bo i tak zainteresowani pewnie wiedzą o co chodzi
buziak

Tak, pewnie masz Maceratko jak zwykle racje.
Jeszcze sie Zlosiu uczepi i bany sie posypia dla kopiujacych. W kazdym razie dziewczyny ! Ja tajemniec nie mam .

Wiele z was pewnie ma tam ( na cycolinki ) wstep i moze przeczytac , co tam napisalam.

Ja was opuszczam , zajrze do was jutro.
Stary 2010-06-20, 23:43   #2205
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda Pysiu, bo nawet probowalam ciebie tlumaczyc za taka forme odpowiedzi na moj post. Jesli zawsze i do kazdego mowisz to co masz na jezyku , to twoj wybor.

mhm, też myślę, że czas by z tego wyrosnąć

Dlaczego zamet ? Napisalam, ze mysle ( bo tak mysle ),ze kilka dziewczyn w ramach wyjasnien: Anna, Miska i ty tez - doprowadzacie na cycolinkach wlasnie takim mowieniem tego wszystkiego co na koncu jezyka do sytuacji,ze dziewczyny ,ktore byly z wami bardzo mocno emocjonalnie zwiazane rezygnuja z udzialu w waszym forum chcac uniknac ciaglych docinek, uszczypliwosci i wbijania im kolejnych szpilek. Napisalam,ze o to mi chodzilo.

w ogóle "sianie zamętu" to takie jakieś mało precyzyjne określenie

No widzisz ile tam tajemnic.

mhm..tajemnica to podstawa top secret
mały VIP, średni VIP, duży VIP, super VIP
taka Matrioszka
ciekawe, co jest w środku..
bo w Matrioszce w środku chyba za wiele nie ma nic

Pysiu nie wiem kompletnie o kogo chodzi. Napisz mi kogo " lezacego " masz na mysli. Prosze cie zebys to zrobila, bo bezpodstawne zarzucanie mi rzeczy ( tak z konca jezyka ) nie jest to chyba w twoim stylu.
Wiec jesli wiesz kogo ja tam niby kopie to mnie uswiadom.

no, właśnie z tym "leżącym" to ciekawa sprawa
że niby cycolinkowe forum to ten sławetny "leżący", czy jak
oj, nie chyba aż tak źle to jeszcze nie jest

Tak na koncu Ci Pysiu dodam , ze my tu na forum nie jestesmy dziecmi z ktorymi sie chodzi na rolki i poplywac tak jak robisz to w szkole z dziecmi . Jestesmy doroslymi osobami z ktorymi rozmawiac sie powinno na zupelnie innym poziomie. Nawet majac odmienne zdanie, mozna je wyrazac w sposob przemyslany.

oj, tak
w pełni się zgadzam

tak przez was uwielbianych. I wrecz zmiecionych ( lub sprowokowanych do odejscia ) przez ich odmienne zdania.

Skoro nie zauwazylyscie tego. Coz ? Wlasciwie skonczylo sie to powrotem Listopadowej na wizaz z czego sie wiele dziewczyn cieszy.

trudno się nie cieszyć,
Listopadowa jest bardzo cennym uczestnikiem
bez względu na to, gdzie się udziela

W ogole to mysle,ze jest wiele fajnych dziewczyn na cycolinkach, ktore tez nie lubia tych docinek i szpileczek na cycolinkach
.
A Seela ta swoja pozytywna energia w rozladowywaniu tych napiec jakby trzyma to forum w dobrym nastroju. Powinnyscie ja nosic na rekach.

to prawda

Tak wiec Pysiu jak znajdziesz chwile to mi odpisz . Prosze.
I nie pisz ( jak zawsze ) zeby sie przeniesc na priva , bo nie chce tu robic tajemnic.
Stary 2010-06-21, 08:19   #2206
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Hmmm ja cos napisze tak od siebie.
Nie rozumiem tego za bardzo ale juz dawno zauwazylam ze ktos kto ma odmienne zdanie od wiekszosci nie jest mile widziany,ale ....
Ja chyba najbardziej odczulam jak okropnie wrecz podle moga byc tu docinki,mam 35 lat i w zyciu nie czulam sie tak sponiewierana jak kiedys na tym forum ,niby ma byc to forum pomocne dla nowych hehe smiechu warte
Moze i teraz tak bo teraz jest nas nowych wiecej i jakos wspieramy sie wzajemnie,i tak sobie pomyslalam ze miedzy nami nie ma jakos spiec hmm to dziwne jakies.Juz nie ma dopier.....nia sobie wzajemnie i dlatego teraz milo tu wejsc,bez obaw ze zada sie za duzo pytan lub wejdzie sie komus za skore bo ma sie inne zdanie .
Jak dla mnie to uwazam ze to zenujace
Do wszystkich pozbawionych tej zlosliwosci dziewczyn mowie DZIENDOBRY
i pozdrawiam was serdecznie
MARCZILADA trzymam kciuki
BOBO ja robilam ale u Muraszko ale slyszalam i widzialam ze Dr Skwiercz robi fantastyczne cycorki teraz za 10 lat zrobie u niej hehe

MACERATKO
wiem ze to glupie szlam do niej wywalic jej wszystko co mnie boli na stol ,ale jak zaczelam to jakos mi sie jej szkoda zrobilo bo to w sumie dobra kobieta i tylko jej wytlumaczylam jakos wszystko delikatnie.
Ech ja jakos tak nie umiem

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-06-21 o 08:22
Stary 2010-06-21, 08:41   #2207
Danni
Raczkowanie

Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

[/COLOR]

Kochana Danni
Dziękować

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki

Cytat:
wiem ze to glupie szlam do niej wywalic jej wszystko co mnie boli na stol ,ale jak zaczelam to jakos mi sie jej szkoda zrobilo bo to w sumie dobra kobieta i tylko jej wytlumaczylam jakos wszystko delikatnie.
Ech ja jakos tak nie umiem
Aguś najważniejsze ,że to z siebie wyrzuciłaś i zdobyłaś się na odwagę porozmawiać .A forma jaką wybrałaś wyjdzie na dobre Waszym przyszłym relacjom. Głowa do góry

Gigo cycorki miodzio Zastanawia mnie czemu taki rozmiarek z tej wkładeczki Ci wyszedł .Wyglądają pokażnie a piszesz ,że to C .Ja z moich anatomek 345 mam D a zaczynałam od pigmejek ,więc nic już nie rozumiem Może za ciasne staniorki kupujesz z przyzwyczajenia
Stary 2010-06-21, 09:05   #2208
ilma79
Raczkowanie

Witam Was Kochane
Dziś jest już lepiej, mogę pisać i czytać na komputerze, ale nadal chodze zgarbiona w pół jak stara babulinka. Wogóle bardziej mnie bolą piersi i kręgosłup jak leże, czy to normalne?
Pewnie sie zdziwicie ale dziś rano to prawie ryczałam że są za duże, TŻ mnie pocieszał że nie jest tak źle, ale ja sądze że wyglądam źle.
Boje się ściągać do kąpania stanik a jak ściągne to i tak jedną ręką przytrzymuje cycki bo mam wrażenie że się urwą, bo sa dosłownie wielkości piłek nożnych.

GIGO masz śliczne piersi, i troszke mnie pocieszyłaś pisząc że zmalały tobie o 1,5 rozmiaru, ja chodze i zaglądam czy juz zmalały, ale niestety ...... nic.

Pozdrawiam serdecznie
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:15   #2209
Danni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane
Dziś jest już lepiej, mogę pisać i czytać na komputerze, ale nadal chodze zgarbiona w pół jak stara babulinka. Wogóle bardziej mnie bolą piersi i kręgosłup jak leże, czy to normalne?
Pewnie sie zdziwicie ale dziś rano to prawie ryczałam że są za duże, TŻ mnie pocieszał że nie jest tak źle, ale ja sądze że wyglądam źle.
Boje się ściągać do kąpania stanik a jak ściągne to i tak jedną ręką przytrzymuje cycki bo mam wrażenie że się urwą, bo sa dosłownie wielkości piłek nożnych.

GIGO masz śliczne piersi, i troszke mnie pocieszyłaś pisząc że zmalały tobie o 1,5 rozmiaru, ja chodze i zaglądam czy juz zmalały, ale niestety ...... nic.

Pozdrawiam serdecznie
Hej Babciuniu
Rozruszasz kostki wkrótce i znowu będziesz śmigać.
Mnie też zginało i już się bałam ,że garbata zostanę
Rozmiarek dojdzie do siebie .Opuchlizna zejdzie i mam nadzieję ,że będziesz zadowolona
Widzę ,że nastrój po zabiegu masz też taki jak ja I to się zmieni potem może być już tylko pięknie a lustro zamęczysz widokiem swoich pięknych nabytków

Głowa do góry
Stary 2010-06-21, 09:37   #2210
ilma79
Raczkowanie

Dzięki Danii fajnie bybylo gdyby 1/3 cycka to była opuchlizna.
Choć to pewnie nie realne aż tyle, wtedy bym miała takie piersi jakie chciałam.
Stary 2010-06-21, 09:50   #2211
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Dzięki Danii fajnie bybylo gdyby 1/3 cycka to była opuchlizna.
Choć to pewnie nie realne aż tyle, wtedy bym miała takie piersi jakie chciałam.
1/3 pewnie nie zmaleją, ale daj sobie czas by przywyknąć i staraj się prostować. Ja dostałam burę od dr jak przyszłam zgarbiona na zdjęcie szwów

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 10:32   #2212
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
tak przez was uwielbianych.
jesteś pewna że chodzi o uczucia tych osób..?

przyznam, że trochę się zawiodłam. dziękuję dziewczynom (ale wybaczcie brak peanów na Waszą cześć, brzydzę się włażeniem sobie w tyłek) że mnie utwierdzały w przekonaniu by nie pisać o poprawce zanim się ona odbędzie. słusznie, już po tym zabiegu było mi trochę nieprzyjemnie czytać od kogoś, kto przez parę miesięcy pisał mi same pozytywy, śliczny biuścik, a jaki naturalny, ohohohoho, że zdecydowanie od początku moje cycki były spieprzone i lekarz popełnił błąd w sztuce. spox, może i popełnił, ważne że go naprawił, bo co niektórzy nawet tego nie chcą zrobić. tylko po co to pisać - żeby się popisać wiedzą..? bo nie chcę wierzyć że po to, by komuś specjalnie dowalić. nie wierzę i już
ale gorszym było dla mnie przeczytanie że moja poprawka wpływa pozytywnie na wizerunek mojego lekarza, bo do tej pory to on taki idealny był, wszystko mu się udawało ładniutkie, równiutkie, a teraz nagle sknocił. ludzki gość
dobrze mi tak bo źle wybrałam i mam za swoje. cóż, takie życie

myślcie sobie co chcecie - ja uważam że moja poprawka została bardzo niefajnie wykorzystana do zdeprecjonowania mojego lekarza i z tego zaczął się niepotrzebny konflikt na cycolinkach. gdyby każdy pomyślał o uczuciach osoby, która musi wszystko przechodzić od nowa, stresuje się znacznie bardziej niż po pierwszej op, to żadnego konfliktu by nie było (szczególnie że niektózy te uczucia znają)

ja nie mam żalu do dziewczyn o te teksty - jeśli tak myślą to trudno, ale jeśli już mamy grać w otwarte karty, to moja wersja wydarzeń uważam że też ma tu znaczenie. przeze mnie się zaczęło trochę

dalszej części wydarzeń przyznam że nie ogarniam. tak akcentujecie tu dorosłość i dojrzałość, a poobrażanie się na osoby, które się najpierw obrażało jest ok. nie wiem, chyba jestem gówniarą jeszcze i nie rozumiem może jak dorosnę to ogarnę

Happy - Ty też nie grasz w otwarte karty
powód Twojego bana na cycolinkach nie jest tu znany
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 10:52   #2213
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
jesteś pewna że chodzi o uczucia tych osób..?

przyznam, że trochę się zawiodłam. dziękuję dziewczynom (ale wybaczcie brak peanów na Waszą cześć, brzydzę się włażeniem sobie w tyłek) że mnie utwierdzały w przekonaniu by nie pisać o poprawce zanim się ona odbędzie. słusznie, już po tym zabiegu było mi trochę nieprzyjemnie czytać od kogoś, kto przez parę miesięcy pisał mi same pozytywy, śliczny biuścik, a jaki naturalny, ohohohoho, że zdecydowanie od początku moje cycki były spieprzone i lekarz popełnił błąd w sztuce. spox, może i popełnił, ważne że go naprawił, bo co niektórzy nawet tego nie chcą zrobić. tylko po co to pisać - żeby się popisać wiedzą..? bo nie chcę wierzyć że po to, by komuś specjalnie dowalić. nie wierzę i już
ale gorszym było dla mnie przeczytanie że moja poprawka wpływa pozytywnie na wizerunek mojego lekarza, bo do tej pory to on taki idealny był, wszystko mu się udawało ładniutkie, równiutkie, a teraz nagle sknocił. ludzki gość
dobrze mi tak bo źle wybrałam i mam za swoje. cóż, takie życie

myślcie sobie co chcecie - ja uważam że moja poprawka została bardzo niefajnie wykorzystana do zdeprecjonowania mojego lekarza i z tego zaczął się niepotrzebny konflikt na cycolinkach. gdyby każdy pomyślał o uczuciach osoby, która musi wszystko przechodzić od nowa, stresuje się znacznie bardziej niż po pierwszej op, to żadnego konfliktu by nie było (szczególnie że niektózy te uczucia znają)

ja nie mam żalu do dziewczyn o te teksty - jeśli tak myślą to trudno, ale jeśli już mamy grać w otwarte karty, to moja wersja wydarzeń uważam że też ma tu znaczenie. przeze mnie się zaczęło trochę

dalszej części wydarzeń przyznam że nie ogarniam. tak akcentujecie tu dorosłość i dojrzałość, a poobrażanie się na osoby, które się najpierw obrażało jest ok. nie wiem, chyba jestem gówniarą jeszcze i nie rozumiem może jak dorosnę to ogarnę

Happy - Ty też nie grasz w otwarte karty
powód Twojego bana na cycolinkach nie jest tu znany
Trudno sie z tym nie zgodzić

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 10:52   #2214
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dobra dziewczyny jade do Polski
przedemna 24 godzinki w podrozy z moim malym pisklaczkiem
Pozdrawiam was
Stary 2010-06-21, 11:01   #2215
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Trudno sie z tym nie zgodzić
trudno żebyś się ze mną nie zgodziła, byłaś ze mną w tym czasie przed poprawką i wiesz że nie było mi łatwo mimo wszystko
szkoda tylko, że to zostało od razu odebrane jako wspieranie się "po lekarzu"
a dla mnie akurat dawanie się za kogokolwiek pokroić jest zupełnie obce
no ale, tez się przekonałam by nie mierzyć wszystkich swoją miarką bo można się przejechać

Aga - miłej podróży, pewnie z maluchem nie jest łatwo tak długo jechać
Stary 2010-06-21, 11:07   #2216
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Sami Twoje piersi byly sliczne od samego poczatku, nie ma zadnych watpliwosci na ten temat! slowa szacunku do Twojego lekarza bo uwazam ze to godne uznania!
Jestem pewna, ze Twoje piersiatka sa teraz jeszcze piekniejsze, choc nie myslalam, ze to byloby mozliwe!

Aga szerokiej drogi
Stary 2010-06-21, 11:08   #2217
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj Samiii,
czy możesz zacytować moje posty (STĄD, Z CYCOLINEK CZY SKĄDKOLWIEK), gdzie napisałam cokolwiek złego (W OGÓLE COKOLWIEK!) na temat twoich piersi (poprawki) i dr Bromy? Pewnie nie! A dlaczego? A dlatego, że NIC nigdzie nie napisałam na ten temat.
Chyba w tej kwestii przyznasz mi rację, hę?

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-06-21 o 11:10
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 11:18   #2218
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Witaj Samiii,
czy możesz zacytować moje posty (STĄD, Z CYCOLINEK CZY SKĄDKOLWIEK), gdzie napisałam cokolwiek złego (W OGÓLE COKOLWIEK!) na temat twoich piersi (poprawki) i dr Bromy? Pewnie nie! A dlaczego? A dlatego, że NIC nigdzie nie napisałam na ten temat.
Chyba w tej kwestii przyznasz mi rację, hę?

nie chodzi mi o wywlekanie kto co komu zawinił tylko o sam fakt, że wszystko ma dwie strony - dlatego zabrałam głos w sprawie nieszczęsnego konfliktu na cycolinkach

przyznaję, że w Twoim przypadku zupełnie nie wiem o co chodzi, ale jeśli uznałaś że ktoś Cię obraża czy nie wiem co robi, to ok. Twoje uczucia, Twoje prawo. tym samym pozwól mi mieć swoje odczucia
Stary 2010-06-21, 11:22   #2219
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
nie chodzi mi o wywlekanie kto co komu zawinił
Nie, nie chodzi o wywlekanie.
Chodzi mi o to, żebyś nie uogólniała - cytowałaś post, gdzie była wspomniana moja osoba - a potem piszesz, że dziewczyny tamto i owamto itd.

Miej trochę odwagi i przyznaj (nawet niechętnie), że ja na temat twoich piersi, poprawki i dr NIC NIE PISAŁAM!!!

Tylko o tyle mi chodzi
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 11:32   #2220
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Nie, nie chodzi o wywlekanie.
Chodzi mi o to, żebyś nie uogólniała - cytowałaś post, gdzie była wspomniana moja osoba - a potem piszesz, że dziewczyny tamto i owamto itd.

Miej trochę odwagi i przyznaj (nawet niechętnie), że ja na temat twoich piersi, poprawki i dr NIC NIE PISAŁAM!!!

Tylko o tyle mi chodzi
aaaah jednak wywlekę przyznaję chętnie że akurat Ty nic na temat mojej poprawki itd nie pisałaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości