|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
brawo, ekstra, cuuudownie!!!
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Gigo piĘkne
![]() Ilma gratuluje bimbałek ![]() Ja gdzies w sierpniu wybieraqm sie na kols. .....mysle ze dobrze wybrałam ...nie wazne ze nie ma tytułu a moze zrobi lepiej niz ten co ma
|
#2193 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ilma,bardzo ładne ,gratuluje
Edytowane przez klara01 Czas edycji: 2010-06-20 o 15:41 |
|
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
halo Happy gdzie jestes?
Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-20 o 16:44 |
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gigo kochana gdzie miałaś cięcia bo nie widzę żadnych blizn? a piersi są śliczne
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
w faldzie pod piersiami, blizny ok 7cm
|
|
|
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie cycolinki
stęskniłam się za Wami ![]() Długo mnie nie było,ale gratuluję Wam pięknych piersi kochane Happy słonko Ty moje... śliczniutki masz biust i taki idealny dla Ciebie ![]() Gigo kochana... piękny również i Twój no i widzę, ze juz przyzwyczaiłaś się do rozmiaru.. ![]() ZAZDRASZCZAM WAM WSZYSTKIM .... ![]() Jak Wy to robicie, że takie piękne brzuszki macie????????????? Pozazdrościć poprostu!!!!!!!!!!! Maceratka, nie wspominam już o Twoim, bo kładziesz na łopatki i powodujesz ślinotok........... ![]() Marczilada moja droga... trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo to już jutro (tak??) na jakie wkładki zdecydowałaś się w końcu, bo chyba nie doczytałam... Pozdrawiam mocno wszystkie poza tym...
|
#2198 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
GIGO Wrocilam z pracy, patrze a tu takie slicznosci ktos prezentuje. Patrze dokladniej a to nasza GIGO co sie bala,ze za duze beda. Matko kochana mowie sobie, toz to cycki idealne, wzor kobiecosci i rozmiarek moj wymarzony,( Mya ma ten sam i jestem od poczatku zachwycona ) ,az do Maceratki priva napisalam, ze ma sie przy okazji zorientowac czy ta wasza pani doktor to przerabia te spod jednego miesnia na takie pod dwa, bo ja sie jak byk za kilka latek zapisuje i na ten wlasnie rozmiarek,bo sama mam o jeden mniej $§= cc ale tez Mentor 333. Ty sobie GIGO, zadnych stanikow nie kupuj ani topikow ani nawet bluzek. Ty najlepiej to tak lataj i sie prezentuj, bo normalnie idealne sa, nadludzkie, ponadczasowe,no BOSKIE I pomyslec,ze troje dzieci wykarmilas ( jak ja ). Gratuluje ci serdecznie.Z calego serducha. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Kochana Danni oczywiscie,ze zle sie czuje czlowiek postawiony po srodku w sytuacji konfliktowej i zle mu sie czyta takie slowa. Ale nie przejmuj sie , wszyscy ktorzy cie cenia ,beda to nadal robic, bez wzgledu na to jakie w tej sytuacji zajmujesz stanowisko. Ty< jestes mila dla wszystkich i zawsze bylas Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-06-20 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki! Magera jutro jadę, ale tego dnia to będą tylko badania, a op we wtorek, jak wrócę to się odezwę, chyba w piątek powinnam wrócić. Implant mentor okrągły 400 hp. Trochę stres i nawet pisać się tak nie chce, tylko Was czytać
|
|
|
|
#2200 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, czy są osoby, które miały operację powiększenia piersi u dr Ewy Skwiercz? w szczególności chodzi mi o osoby z Gdańska, Gdyni lub okolic. Jeśli tak to proszę o kontakt. Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
#2201 | ||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=pysia222;20107118][QUOTE=Happy_hour;20087794]
Ale niestety Pysia w moich oczach nie popisala sie odpowiadajac na mojego maila na cycolinkach, nie bede tu cytowac ( bo po co ? ) . Powiem tylko ,ze myslalam wczesniej, ze stac ja na cos milszego ale powodem takiej odpowiedzi prawdopodobnie byl jej zly dzien a kazdy z nas miewa czasami zle dni, prawda ? W ramach wyjasnienia nie mialam zlego dnia , napisalam to co mysle a chyba Wszyscy wiedza , ze u mnie to co w sercu to i na jezyku Szkoda Pysiu, bo nawet probowalam ciebie tlumaczyc za taka forme odpowiedzi na moj post. Jesli zawsze i do kazdego mowisz to co masz na jezyku , to twoj wybor. Nie lubie ludzi, ktozy sieja zament a Ty to wlasnie wtedy zrobilas ![]() Dlaczego zamet ? Napisalam, ze mysle ( bo tak mysle ),ze kilka dziewczyn w ramach wyjasnien: Anna, Miska i ty tez - doprowadzacie na cycolinkach wlasnie takim mowieniem tego wszystkiego co na koncu jezyka do sytuacji,ze dziewczyny ,ktore byly z wami bardzo mocno emocjonalnie zwiazane rezygnuja z udzialu w waszym forum chcac uniknac ciaglych docinek, uszczypliwosci i wbijania im kolejnych szpilek. Napisalam,ze o to mi chodzilo. Nie wiedzialam , ze dostalas bana dopiero macerata swoim postem zwrocila na to moja uwage . No widzisz ile tam tajemnic. Tyle tylko , ze ja juz wszystko co myslalam na temat Twojego "niesmacznego " postu napisalam i nie mialam nic wiecej do dodania. Pysiu ,prosze zebys skopiowala tego mojego twoim zdaniem "niesmacznego " posta tu na wizaz, tak zeby wszystkie kobietki biorace udzial w tej rozmowie, mogly go przeczytac, bo uczestniczac w tym naszym drobnym konflikcie nalezy im sie tez przynajmniej male wyjasnienie. Chcialabym zeby wiedzialy przynajmniej o jakiego posta chodzi. A ciebie Maceratko prosze o skopiowanie ponizej twojej odpowiedzi, a jesli Listopadowa zechce to zeby skopiowala swoje . Skoro mamy grac w otwarte karty to grajmy. Jeszcze jedno mowi sie , ze nie kopie sie lezacego ...............a Ty (oczywiscie moim zdaniem) jestes osoba ,ktora wlasnie to zrobila i wlasnie dlatego napisalam to co napisalam i nie wypowiedzialam sie pod postem maceraty. Pysiu nie wiem kompletnie o kogo chodzi. Napisz mi kogo " lezacego " masz na mysli. Prosze cie zebys to zrobila, bo bezpodstawne zarzucanie mi rzeczy ( tak z konca jezyka ) nie jest to chyba w twoim stylu. Wiec jesli wiesz kogo ja tam niby kopie to mnie uswiadom. Tak na koncu Ci Pysiu dodam , ze my tu na forum nie jestesmy dziecmi z ktorymi sie chodzi na rolki i poplywac tak jak robisz to w szkole z dziecmi . Jestesmy doroslymi osobami z ktorymi rozmawiac sie powinno na zupelnie innym poziomie. Nawet majac odmienne zdanie, mozna je wyrazac w sposob przemyslany. W tym konflikcie chodzilo o uczucia Mya i Listopadowej, wczesniej tak przez was uwielbianych. I wrecz zmiecionych ( lub sprowokowanych do odejscia ) przez ich odmienne zdania. Skoro nie zauwazylyscie tego. Coz ? Wlasciwie skonczylo sie to powrotem Listopadowej na wizaz z czego sie wiele dziewczyn cieszy. Wiesz Pysiu ? Szkoda ze to z toba tak wyszlo. Ale analizujac twoja dawna klotnie z Agnes ( 4 watek ) dopiero teraz ja rozumiem. W ogole to mysle,ze jest wiele fajnych dziewczyn na cycolinkach, ktore tez nie lubia tych docinek i szpileczek na cycolinkach . A Seela ta swoja pozytywna energia w rozladowywaniu tych napiec jakby trzyma to forum w dobrym nastroju. Powinnyscie ja nosic na rekach. Tak wiec Pysiu jak znajdziesz chwile to mi odpisz . Prosze. I nie pisz ( jak zawsze ) zeby sie przeniesc na priva , bo nie chce tu robic tajemnic. Pozdrawiam cie mimo wszystko serdecznie i zaluje, ze nie umiemy sie dogadac. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Witaj bobo, wiele tu takich, pewnie sie zaraz odezwa ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Marczilada trzymamy , pewnie ze trzymamy. We wtorek sie odezwij. Czekamy z niecierpliwoscia. No i trzymaj sie. Bedzie dobrze. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-06-20 o 22:51 |
||
|
|
|
#2202 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tego, co piszesz do Happy- w pełni się zgadzam ![]() co do reszty- też ![]() mam nadzieję, że z teściówką poszło po Twojej myśli ![]() buziak dzień doberek Cytat:
oby się okazał tym właściwym ![]() chyba Happy była w pracy ![]() Cytat:
dziękować Marczilada chyba miała mieć 400cc, ale nie jestem pewna ![]() rzadko bo rzadko, ale miło, że wpadasz ..a ciekawe gdzie się Kejsi podziewa ![]() ..i Kocurek też zaginęła w akcji ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
..są
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Happy,
z tym kopiowaniem to może nie być najlepszy pomysł, bo ktoś mógły nas zgłosić za promowanie "konkurencji" ![]() ale to pewnie nic nie szkodzi, bo i tak zainteresowani zapewne wiedzą o co chodzi ![]() buziak
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-06-21 o 02:01 |
|
|
|
#2204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, pewnie masz Maceratko jak zwykle racje. Jeszcze sie Zlosiu uczepi i bany sie posypia dla kopiujacych. W kazdym razie dziewczyny ! Ja tajemniec nie mam . Wiele z was pewnie ma tam ( na cycolinki ) wstep i moze przeczytac , co tam napisalam. Ja was opuszczam , zajrze do was jutro. |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2206 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm ja cos napisze tak od siebie.
Nie rozumiem tego za bardzo ale juz dawno zauwazylam ze ktos kto ma odmienne zdanie od wiekszosci nie jest mile widziany,ale .... Ja chyba najbardziej odczulam jak okropnie wrecz podle moga byc tu docinki,mam 35 lat i w zyciu nie czulam sie tak sponiewierana jak kiedys na tym forum ,niby ma byc to forum pomocne dla nowych hehe smiechu warte Moze i teraz tak bo teraz jest nas nowych wiecej i jakos wspieramy sie wzajemnie,i tak sobie pomyslalam ze miedzy nami nie ma jakos spiec hmm to dziwne jakies.Juz nie ma dopier.....nia sobie wzajemnie i dlatego teraz milo tu wejsc,bez obaw ze zada sie za duzo pytan lub wejdzie sie komus za skore bo ma sie inne zdanie . Jak dla mnie to uwazam ze to zenujace Do wszystkich pozbawionych tej zlosliwosci dziewczyn mowie DZIENDOBRY i pozdrawiam was serdecznie MARCZILADA trzymam kciuki BOBO ja robilam ale u Muraszko ale slyszalam i widzialam ze Dr Skwiercz robi fantastyczne cycorki teraz za 10 lat zrobie u niej hehe MACERATKO wiem ze to glupie szlam do niej wywalic jej wszystko co mnie boli na stol ,ale jak zaczelam to jakos mi sie jej szkoda zrobilo bo to w sumie dobra kobieta i tylko jej wytlumaczylam jakos wszystko delikatnie. Ech ja jakos tak nie umiem Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-21 o 08:22 |
|
|
|
#2207 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gigo cycorki miodzio Zastanawia mnie czemu taki rozmiarek z tej wkładeczki Ci wyszedł .Wyglądają pokażnie a piszesz ,że to C .Ja z moich anatomek 345 mam D a zaczynałam od pigmejek ,więc nic już nie rozumiem ![]()
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
Dziś jest już lepiej, mogę pisać i czytać na komputerze, ale nadal chodze zgarbiona w pół jak stara babulinka. Wogóle bardziej mnie bolą piersi i kręgosłup jak leże, czy to normalne? Pewnie sie zdziwicie ale dziś rano to prawie ryczałam że są za duże, TŻ mnie pocieszał że nie jest tak źle, ale ja sądze że wyglądam źle. Boje się ściągać do kąpania stanik a jak ściągne to i tak jedną ręką przytrzymuje cycki bo mam wrażenie że się urwą, bo sa dosłownie wielkości piłek nożnych. GIGO masz śliczne piersi, i troszke mnie pocieszyłaś pisząc że zmalały tobie o 1,5 rozmiaru, ja chodze i zaglądam czy juz zmalały, ale niestety ...... nic. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#2209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozruszasz kostki wkrótce i znowu będziesz śmigać. Mnie też zginało i już się bałam ,że garbata zostanę Rozmiarek dojdzie do siebie .Opuchlizna zejdzie i mam nadzieję ,że będziesz zadowolona ![]() Widzę ,że nastrój po zabiegu masz też taki jak ja I to się zmieni Głowa do góry
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Danii
Choć to pewnie nie realne aż tyle, wtedy bym miała takie piersi jakie chciałam.
|
#2211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyznam, że trochę się zawiodłam. dziękuję dziewczynom (ale wybaczcie brak peanów na Waszą cześć, brzydzę się włażeniem sobie w tyłek) że mnie utwierdzały w przekonaniu by nie pisać o poprawce zanim się ona odbędzie. słusznie, już po tym zabiegu było mi trochę nieprzyjemnie czytać od kogoś, kto przez parę miesięcy pisał mi same pozytywy, śliczny biuścik, a jaki naturalny, ohohohoho, że zdecydowanie od początku moje cycki były spieprzone i lekarz popełnił błąd w sztuce. spox, może i popełnił, ważne że go naprawił, bo co niektórzy nawet tego nie chcą zrobić. tylko po co to pisać - żeby się popisać wiedzą..? bo nie chcę wierzyć że po to, by komuś specjalnie dowalić. nie wierzę i już ale gorszym było dla mnie przeczytanie że moja poprawka wpływa pozytywnie na wizerunek mojego lekarza, bo do tej pory to on taki idealny był, wszystko mu się udawało ładniutkie, równiutkie, a teraz nagle sknocił. ludzki gość dobrze mi tak bo źle wybrałam i mam za swoje. cóż, takie życie myślcie sobie co chcecie - ja uważam że moja poprawka została bardzo niefajnie wykorzystana do zdeprecjonowania mojego lekarza i z tego zaczął się niepotrzebny konflikt na cycolinkach. gdyby każdy pomyślał o uczuciach osoby, która musi wszystko przechodzić od nowa, stresuje się znacznie bardziej niż po pierwszej op, to żadnego konfliktu by nie było (szczególnie że niektózy te uczucia znają) ja nie mam żalu do dziewczyn o te teksty - jeśli tak myślą to trudno, ale jeśli już mamy grać w otwarte karty, to moja wersja wydarzeń uważam że też ma tu znaczenie. przeze mnie się zaczęło trochę dalszej części wydarzeń przyznam że nie ogarniam. tak akcentujecie tu dorosłość i dojrzałość, a poobrażanie się na osoby, które się najpierw obrażało jest ok. nie wiem, chyba jestem gówniarą jeszcze i nie rozumiem może jak dorosnę to ogarnę Happy - Ty też nie grasz w otwarte karty ![]() powód Twojego bana na cycolinkach nie jest tu znany
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Rozeznanie
|
Dobra dziewczyny jade do Polski
przedemna 24 godzinki w podrozy z moim malym pisklaczkiem Pozdrawiam was |
|
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
trudno żebyś się ze mną nie zgodziła, byłaś ze mną w tym czasie przed poprawką i wiesz że nie było mi łatwo mimo wszystko
szkoda tylko, że to zostało od razu odebrane jako wspieranie się "po lekarzu" ![]() a dla mnie akurat dawanie się za kogokolwiek pokroić jest zupełnie obce no ale, tez się przekonałam by nie mierzyć wszystkich swoją miarką bo można się przejechać Aga - miłej podróży, pewnie z maluchem nie jest łatwo tak długo jechać |
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
Sami Twoje piersi byly sliczne od samego poczatku, nie ma zadnych watpliwosci na ten temat! slowa szacunku do Twojego lekarza bo uwazam ze to godne uznania!
Jestem pewna, ze Twoje piersiatka sa teraz jeszcze piekniejsze, choc nie myslalam, ze to byloby mozliwe! Aga szerokiej drogi
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy możesz zacytować moje posty (STĄD, Z CYCOLINEK CZY SKĄDKOLWIEK), gdzie napisałam cokolwiek złego (W OGÓLE COKOLWIEK!) na temat twoich piersi (poprawki) i dr Bromy? Pewnie nie! A dlaczego? A dlatego, że NIC nigdzie nie napisałam na ten temat. Chyba w tej kwestii przyznasz mi rację, hę? Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-06-21 o 11:10 |
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chodzi mi o wywlekanie kto co komu zawinił tylko o sam fakt, że wszystko ma dwie strony - dlatego zabrałam głos w sprawie nieszczęsnego konfliktu na cycolinkachprzyznaję, że w Twoim przypadku zupełnie nie wiem o co chodzi, ale jeśli uznałaś że ktoś Cię obraża czy nie wiem co robi, to ok. Twoje uczucia, Twoje prawo. tym samym pozwól mi mieć swoje odczucia
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie chodzi o wywlekanie.
Chodzi mi o to, żebyś nie uogólniała - cytowałaś post, gdzie była wspomniana moja osoba - a potem piszesz, że dziewczyny tamto i owamto itd. Miej trochę odwagi i przyznaj (nawet niechętnie ), że ja na temat twoich piersi, poprawki i dr NIC NIE PISAŁAM!!!Tylko o tyle mi chodzi
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przyznaję chętnie że akurat Ty nic na temat mojej poprawki itd nie pisałaś |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Tym bardziej jak się sympatyzuje z osobami ,które wzajemnie już się nie dogadują 

top secret
loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )