![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki i perfumy(UK): Urban Decay, MAC, Clinique,Guerlain,Givench y,Lancome i inneWitam w moim pierwszym watku wymiankowym ![]() PROSZE PRZECZYTAJ: ~Poszukuje tylko sredniej i wysokiej polki, nie jestem zainteresowana probkami (chyba ze wieksze odsypiki mineralow), odlewkami perfum i ubraniami/ butami. (ale mozna kusic porzadnymi torebkami, najlepiej dosc duzymi...) ~Od 7 lipca przebywam 1,5 miesiaca w Polsce i stamtad beda wysylane paczki, co obie strony wyjdzie o wiele taniej, niz wysylka za granice. ~Wszystkie produkty sa przeze mnie dokladnie opisane, informuje o ewentualnym stopniu zuzycia i tego samego oczekuje w zamian. ~Zapewniam oryginalnosc wszystkich wystawionych produktow (kupowane w sklepach, (wiekszosc w UK) z mysla o uzytku wlasnym) ~Rzadko kiedy posiadam kartonowe opakowania do kosmetykow, poniewaz zawsze kupowalam je dla siebie, a nie jestem fanka zbierania makulatury ani wyciagania i wkladania do pudeleczek za kazdym razem przed i po uzyciu, strata czasu. ~Zastrzegam sobie wycofanie produktu z wymianki bez podania przyczyny. £ISZ LISTA ~ MINERALY!! : -BRAZERY MINERALNE ![]() - podklady (duze odsypki lub bigi, w srednich, raczej chlodnych odcieniach) - korektory - finishery ~ meteorki (SZUKAM MOTYLI!!) ~ ARMANI CODE edp ~PEDZLE! - ale tylko wyzsza polka (do cieniowania, mineralow, kresek, wszystkie!) ~torebka- duza, w bdb stanie, najlepiej skorzana ~MATOWE cienie ze sredniej/wysokiej polki ~tusz YSL effect faux cils- pod warunkiem ze nowy i czarny ~kosmetyczne nowinki ktore kaaazda kobieta MUSI miec ![]() MOZNA MNIE KUSIC ![]() ![]() ![]() Nie proponujcie mi prosze wymianek na mocno zuzyte/ sfatygowane kosmetyki, po dacie waznosci. Jesli rozmowa zaczela sie u mnie- odpisuje u mnie w watku. Jesli u Ciebie- piszemy u Ciebie. Serdecznie zapraszam ZDJ 1 i ZDJ 2 Paleta 16 cieni Urban Decay, Book of Shadows vol.1 , w niej 16 cieni, dwa pedzelki UD (jeden do nakladania, drugi do rozcierania). Zuzycie ogolne okolo 5%, wiekszosc jedynie kilkakrotnie testowana. Produkt swietnej jakosci. Brak miniaturki bazy pod cienie. -tylko za cos ekstra z wish listy. bede wybredna:P (bardzo ![]() ZDJ 3, ZDJ 4 i ZDJ 5 Podrozna paleta cieni, pudru i pomadek firmy Clinique . Uzyta 3 krotnie podczas wyjazdu, kupiona na lotnisku. Zawiera: ~Puder w odcieniu 02- Matte Beige ~Roz Mocha Pink ~4 cienie w odcieniu Spicy- brazy, roz i morela ~5 odcieni pomadek ~pedzelki: do cieni, do rozu, do ust ~Miniature tuszu High Impact Mascara ( oryginalnie w palcecie byla miniatura w cienszym i dluzszym opakowaniu, ale zaginela, wiec osobno dokladam miniature tego samego produktu ale w krotszej i grubszej buteleczce, ktora do srodka paletki nie pasuje, ale pojemnosc ma taka sama) brak pudelka ZDJ6 4 Palety SLEEK w odcieniach (wedlug wkazowek zegara, zaczynajac od gory z lewej) Oryginal, Storm, Chaos (matowe odcienie), Sunset.- ferguusson Zuzycie widac na zdjeciu, cienie sa swietnie napigmentowane i daja nieskonczone mozliwosci zabawy kolorem. Pacynki chyba sie gdzies znajda ![]() ZDJ7 Cienie Guerlain, Touche de Brun, 241 Bez pacynki , bez pudelka, zuzycie widac na zdjeciu. ZDJ 8 Cienie Dior w odcieniu Nihgt Dust 790. Zuzycie oceniam na ok 25%, jak widac srodkowy cien siegnal dna ![]() Edytowane przez karoleena Czas edycji: 2010-06-26 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i perfumy(UK): Urban Decay, MAC, Clinique,Guerlain,Givench y,Lancome
cd.
ZDJ 1 (9) Cienie Dior Blue Denim, 170 - minimalne zuzycie, ktore oceniam na 5%. Jest to jeyny chyba produkt, o ktorego oryginalnosci nie jestem stuprocentowo przekonana, poniewaz sama kupilam go swego czasu na allegro, i mimo pozytywnych opinii sprzedajacego nie do konca mam pewnosc. Jednak jakosciowo spisuja sie tak dobrze, jak inne cienie Dior. Nie posiadaja kartonika. ZDJ 2 (10) Poczworne cienie Clinique Plum seduction, 110 z pacynka i pedzelkiem, lusterkowym opakowaniem, lekko porysowanym. Zuzycie minimalne, zewnetrzne kolory ledwo musniete, dwa wewnetrzne kilkakrotnie uzywane. Stan bdb. Pudelka jak zwykle brak ![]() ZDJ 3 (11) Dwie paletki firmy 10 cieni Beauty UK . kolory dosc dobrze napigmentowane, granaty i szarosci na codzien, druga paletka w odwazniejszych kolorach. Zuzycie- kilka testow. ZDJ 4 (12) Paletka do makijazu H&M - osiem cieni i roz (ktory rowniez moze sluzyc za cien). Filoletowy odcien dosc intensywnie testowany, reszta odcieni ma niewielki stopien zuzycia. ZDJ 5 (13) Paletka Body Collection. 46 cieni swietnie nadajacych sie do delikatnego , dziennego makijazu. W spokojnych kolorach, miekko sie rozprowadzaja. Minimalne zuzycie 4 bezowych kolorow, (dwoch nie ma zupelnie ![]() ZDJ 5 (14) Dwie paletki cieni ze Swiata Kobiety. Wymienie za drobiazg.- poleci do Nana93klb ZDJ 6 i 7 (15 i 16) Cienie w pylku Barry M, opia, Gosh, APC, Blusche . Z gory na dol, zaczynajac od lewej strony: 1: ciemnofioletowy pylek z niebieskim polyskiem/ drobinkami . Glitter. 2: kolor dzinsu z blekitnymi drobinkami. Glitter. 3: kolor matowy, sliczny, ciemno blekitny. 4: opalizujacy roz ze zlotymi drobinkami 5: szarawo- fioletowo- brazowy opalizujacy kolor. Ciekawy ![]() 6: wsciekly roz 7: czern, srebrne drobinki- nie ma, poleci do Goldiki 8: Gosh- sky- srebrny pylek 9: apc- miedziano -zlotawy 10: apc- biel opalizujaca na zloto 11:Blusche- pelnowymiarowy cien w odcieniu Moon. Naklejka zabezpieczajaca przebita w miejscu jednej dziurki w celu sprawdzenia koloru. Jasny mieniacy sie niebieski.- poleci do Goldiki Zuzycie kazdego cienia widoczne jest na zdjeciu, kilkakrotne testy, minimalne. ZDJ 8 (17) Brokatowe eyelinery firm La Senza i Opia Ubytek minimalny, przed uzyciem nalezy wstrzasnac poniewaz brokat oddziela sie od zelu (tak bylo od momentu kupna). Edytowane przez karoleena Czas edycji: 2010-06-24 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i perfumy(UK): Urban Decay, MAC, Clinique,Guerlain,Givench y,Lancome
cd2.
ZDJ 1 (18) Kredki Urban decay w kolorach (od gory) 1: Zero- czern- poleci do Zuzka82 2: Yeyo- opalizujaca biel 3: Stash- oliwkowa ciemna zielen z drobinkami 4: Bourbon- braz ze zlotawym polyskiem 5: 1999- Fioletowo- sliwkowa z drobinkami Zuzycie niewielkie, (jedynie czern nieco bardziej) tylko do testow. Kredki miekkie, trwale i w soczystych kolorach. ZDJ 2 (19) Blyszczyki Sleek, Gosh Kolory widoczne na zdjeciach . Sleek i Gosh (kolor 107, jasny delikatny roz) testowane 1 raz, Lancome (Rio Peach, limitowanka) zuzyty w okolo 35%. -poleci do aljaka ZDJ 3 (20) Maskara ze szczoteczka ''maczuga'' firmy Givenchy, czarna, uzyta 5 krotnie do testow. Nie pokochalysmy sie.- poleci do aljaka ZDJ 4 (21) Czarny eyeliner i baza pod cienie Urban Decay Liner zuzyty maksymalnie w 20% ZDJ 5 (22) Kuleczki rozswietlajace The Body Shop Wieczko lekko porysowane, 1 raz uzyte, maja 28 gram, pieknie sie mienia, starcza NA WIEKI!!! ZDJ 6 (23) Od lewej: 1:Paletka do konturowania twarzy Sleek odcien Light (ale to firma dla ciemnoskorych, wiec ten light i tak jest dosc ciemny), bronzer i rozswietlacz, kilkakrotnie testowany 2: Rozwietlacz essence AOH Zdarta pedzlem cala wierzchnia warstwa brokatowa, aby dostac sie do rozwiatlacza wlasciwego, ktory zostal uzyty RAZ ![]() 3: Mozaika Avon 4 odcienie rozu, mocno napigmentowane, miekkie. byly testy. ZDJ 7 (24) Cienie 1: MAC Ricepaper frost, jasny bez 2: 17 oliwkowy 3: Deborah Mega mieniacy sie zlotawo opalony bez- piekny! ZDJ 8 (25) PEDZLE!!! od gory 1: MAC 190 doskonaly pedzel do podkladu ! (bede wybredna ![]() 2: Sephora rowniez pedzel do podkladu 3: Sephora maly pedzel do cieni 4: Sephora rozkladany pedzelek do ust Kazdy z nich byl testowany, Mac tylko jeden raz(przerzucilam sie na mineraly i inne pedzle), obecnie sa zdezynfekowane i wyprane. Edytowane przez karoleena Czas edycji: 2010-06-28 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ZDJ 1 (26)
Perfumy Lolita Lempicka Pojemnosc wyjsciowa 100 ml, zuzycie widoczne na zdjeciu. ZDJ 2 (27) Perfumy Versace- Crystal Noir Pojemnosc wyjsciowa 50 ml, zuzycie widoczne na zdjeciu(okolo 50%). Nie mam do nich korka, bo byl tak ogromny, i brzydki, ze go wywalilam ![]() ZDJ 3 (28) Perfumy Calvin Clein- Euphoria Pojemnosc wyjsciowa 100 ml, zuzycie widoczne na zdjeciu (ok 30%) Bez pudelka. Poleci do Pingwin1 ZDJ 4 (29) Perfumy Deisel- Fuel for Life Pojemnosc wyjsciowa 75 ml, zuzycie widoczne na zdjeciu (ok 60%). Byla na nich taka kremowa ''ponczocha'', ale mi ja wcielo ![]() ![]() Mozna zaczynac!!! Uprzejmie informuje, ze bede odpowiadac w moim watku w godzinach pozno popoludniowych. Nie ''odmieniam sie''. Wszystkie informacje tu zawarte sa prawdziwe ![]() Wymienione/ niedostepne rzeczy beda wpisane na szaro. Pozrawiam i zapraszam.
Edytowane przez karoleena Czas edycji: 2010-06-23 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie pedzle MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
może znajdziesz coś u mnie za : Kuleczki rozswietlajace The Body Shop Paletka do konturowania twarzy Sleek odcien Light
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Versace- Crystal Noir ?
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Witaj , zapraszam Cię do mojego wątku / link pod moim wpisem / może znajdziesz coś za
tusz Givenchy cienie które zaznaczylam na zdjeciu pod postem Euphorię i Crystal Noir Najbardziej zależy mi na zapachach i tuszu do rzęs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
no wreścieeeeeeeeeee
![]() poproszę: MAC Ricepaper frost, jasny bez primer UD kredkę UD Yeyo- opalizujaca biel i pewnie będę Cię kusić czymś za Lolitę. w zamiar tyle Blusche ile mozesz unieść i coś z wątku co Ci wpadnie w oko ![]() i darmowe porady pielęgnacyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
podoba Ci się coś u mnie? w wątku nie mam kosmetyków, ale poza trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Czy znajdziesz cos u mnie za tusz Givenchy, blyszczyk Lancome, baze UD i cien MAC Ricepaper?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post20122168
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mne za Paletę 16 cieni Urban Decay, Lolitę, Euphorię, Night Dust, pędzelek do cieni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() cos u mnie za zapach versace?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ja po baze UD oraz palete z pedzelkami tej samej firmy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Interesują mnie Euphoria i Diesel - zapraszam może coś znajdziesz w zamian?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() ZDJ 9 - Cienie Dior Blue Denim, 170 - minimalne zuzycie, ktore oceniam na 5%. Jest to jeyny chyba produkt, o ktorego oryginalnosci nie jestem stuprocentowo przekonana, poniewaz sama kupilam go swego czasu na allegro, i mimo pozytywnych opinii sprzedajacego nie do konca mam pewnosc. Jednak jakosciowo spisuja sie tak dobrze, jak inne cienie Dior. Nie posiadaja kartonika. albo: ZDJ 10 - Poczworne cienie Clinique Plum seduction, 110 z pacynka i pedzelkiem, lusterkowym opakowaniem, lekko porysowanym. Zuzycie minimalne, zewnetrzne kolory ledwo musniete, dwa wewnetrzne kilkakrotnie uzywane. Stan bdb. Pudelka jak zwykle brak ??? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy ![]() ![]() MAC Ricepaper frost, jasny bez UD 1999- Fioletowo- sliwkowa z drobinkami Paletki Sleek (dwie) i ewentualnie paletka UD ![]() o widze, ze Ferg zakosila juz maczka ![]() Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-06-20 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za cienie czwóreczki Guerlain? Z miłą chęcią bym je przygarnęla
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie Perfumy Calvin Clein- Euphoria Pojemnosc wyjsciowa 100 ml, zuzycie widoczne na zdjeciu (ok 30%) Bez pudelka.
![]() i Rozwietlacz essence AOH Zdarta pedzlem cala wierzchnia warstwa brokatowa, aby dostac sie do rozwiatlacza wlasciwego, ktory zostal uzyty RAZ
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-06-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, też jestem z UK.
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za paletę Urban Decay, paletę Sleek Strom i Original? Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a jakie masz wishe za euphorie? bo nie wiem czym cie moge kusic, na watku mam same dziwaki ale pod lada kilka fajnych zapachow
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Perfumy Versace- Crystal Noir Pojemnosc wyjsciowa 50 ml, zuzycie widoczne na zdjeciu(okolo 50%). Nie mam do nich korka, bo byl tak ogromny, i brzydki, ze go wywalilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287
Hej! Podoba mi sie Euphoria.Znajdziesz cosik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Spodobały mi się u Ciebie:
- Poczworne cienie Clinique Plum seduction, 110 - kredka Urban Decay fioletowo- sliwkowa z drobinkami - mały pędzel do cieni Sephora Znalazłabyś coś u mnie? Pozdrawiam, nanah
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj czego byś szukała za kuleczki The Body Shop, rozswietlacz AOH i mozaike rózowa Avonu???
Mam wypiekany puder Pupa brązująco- rozswietlający testowo uzyty, mam mineralny puder Bourjois Eclat Mineral kolor 02 vanille niewielkie zuzycie 5% i poszperam jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.