![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki i inne różności. Zapraszam!NIEAKTUALNE. NOWY WĄTEK TUTAJ : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post21296307 Dziewczyny szanujmy się!!Jeżeli zapytam o coś w Twoim wątku, a nie znajdziesz nic u mnie to napisz. To nic nie kosztuje. Mam do wymiany: Dokładeczka nr 2 1. Tusz do rzęs, bezfirmowy, dodawany do jakiejś gazety. Dokładeczka nr 4 2. Krem antybakteryjny Ziaja Nuno, używany, zostało jakie +/- 50%. 3. Kredka do oczu, ust i twarzy, fioletowa. 4. Kredka do ust, ciemno łososiowa. Dokładeczka nr 5 5. Cienie w pyłku Vollare, używane kilkakrotnie, ale zostało bardzo dużo. Kolory: różowy, fioletowy - taki przybrudzony kolor, brąz, grafit. Wszystkie mocno błyszczące. Dokładeczka nr 7 7. Ziaja Nuno, żel myjący antybakteryjny, zostało 3/4 opakowania. 8. Błyszczyk, kolor malinowy z dużą ilością brokatu, aczkolwiek wydaje mi się, że nie jest zbyt widoczny na ustach. 9. My secret, Pomadka ochronna, kolor beige, użyta kilkakrotnie. Dokładeczka nr 8 10. Tusz do rzęs Eveline 3D Glam mascara effect podkręcająco - wydłużający, używany ale w bdb stanie, jedynie opakowanie podrapane bo leżał z innymi kosmetykami, do 6 miesiecy ważności jeszcze. 12. Paletka cieni gazetowych, kolory w paletce to: Biały, 3 odcienie różowego, fioletowy, żółty, 2 zielone, pomarańczowy, 2 niebieskie, grafitowy. Biały i najjaśniejszy różowy używane a reszta tylko maźnięte z tym że białego zostało jakieś 10-15 % a różowego 80%, opakowanie podrapane od leżenia z innymi kosmetykami. 13. Dwa lakiery do paznokci : lovely ze złotą poświatą, cały nie używany, a drugi Max colour jasny beż perłowy kilkakrotnie użyty ale jest prawie cała buteleczka. Dokładeczka nr 9 15. Uniwersalny krem pielęgnacyjny Oriflame, nowy, nie używany, w kartoniku. Dokładeczka nr 14 16. Avon, Planet Spa, Meditterranean Olive Oil, Radiant Hand Exfoliator - Śródziemnomorski peeling do rąk, nowy, nie używany. 17. Ozdóbki do paznokci, czerwone i złote łezki, +/- 30 sztuk. Dokładeczka nr 15 18. Lovely, Serum wzmacniające z wapnie i wit. C, troszkę ponad połowę buteleczki. 19. Oczar, żel przeciwtrądzikowy, data ważności 07/2011, zostało 3/4 tubki może więcej. 20. Eveline cosmetics, Holiday Look, delikatnie brązujący krem do twarzy, jasna karnacja, zostało 3/4 tubeczki 50 ml, ważny do czerwca tego roku ale kupiłam go dosyć niedawno, konsystencja i zapach bez zmian, więc nie powinno się nic dziać. Dokładeczka nr 16 ![]() Dokładeczka nr 17 22. Film Seks w wielkim mieście, nowy, tylko od foliowany. W plastikowym pudełeczku i kartoniku. Łatwo nie oddam
![]() Dokładeczka nr 18 23. Puder prasowany Maybelline, Affinitone, Perfecting & Protecting Pressed Powder, kolor golden beige, nowy nie używany. 24. Tusz pogrubiający rzęsy Maybelline, The Falsies Volum' Express Mascara, nowy, nie używany. Dokładeczka nr 19 ![]() Dokładeczka nr 20 27. Nawigacja Sygic mobile maps 9 z mapami trzech krajów: Polski, Czech oraz Austrii, na systemy: Android, Symbian oraz Windows Mobile(6.1-6.5), (karta microSD 4GB z adapterami miniSD oraz SD), NOWA. Załącznik 3300610 Nawigacja pasuje do telefonów: GARMIN-ASUS: Nuvifone M10, HTC: Wildfire, Touch HD, Touch HD2, Hero, Snap, Touch Diamond2, Desire, HD mini, Touch Pro2, Legend, Touch Cruise2, LG: Swift(GT-540), GW620, MOTOROLA: WX395, Milestone, VE66, XT720, NOKIA: 5230 XpressMusic, 5330 Xpress Music, 5630 XpressMusic, 5730 XpressMusic, 5800 XpressMusic, C5, E51, E52, E55, E63, E66, E72, E75, N73, N78, N86, N95, N97, N900, X6, 6220 Classic, 6700 Slide, 6710 Navigator, 6760 Slide, PALM: Treo 500, SAMSUNG: Galaxy S GT-i9000, Galaxy GT-i5700, Galaxy GT-i7500, Omnia HD GT-i8910, Omnia II GT-i8000, Omnia SGH-i900, Omnia Lite GT-B7300, Pixon12 GT-M8910, SGH-i200, SGH-i550, Sony Ericsson: Xperia X1, Xperia X2, Xperia X10, Vivaz, Jak się domyślacie łatwo nie oddam. Nie jest mi to oprogramowanie potrzebne gdyż nie mam do niego pasującego sprzętu, ale nie jest to tania rzecz więc spodziewajcie się marudzenia ![]() 28. Dwa separatory do malowania paznokci, nowe. 29. Dwie mini kredki Manhatan, czarne, nowe. Dokładeczka nr 21 30. Manula Kalicka "Wirtualne zauroczenie", stan bdb. Szukam: - rozświetlaczy do twarzy - lakierów do paznokci wszelakiej maści, a w szczególności turkusowych - ubranek w rozmiarze s/xs - kosmetyków kolorowych - płynów micelarnych - peelingów enzymatycznych - pędzli do makijażu - etui na telefon - masek, odżywek regenerujących do włosów zniszczonych A najbardziej: - żeli do mycia twarzy - najchętniej Lirene nawilżająco kojący lub Rival de loop - plecionych pasków - różne kolory - pudrów w kamieniu jasnych, bardzo - kryjących pudrów, podkładów, fluidów też bardzo jasnych - wszystkiego co mi się spodoba ![]() Na gwałt szukam dużej torby! Proszę o uczciwość ![]()
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2010-08-11 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności. Zapraszam!
Może znajdziesz coś u mnie za Fluid ochronny, Anthelios AC SPF 30 - nowy, cały, nie używany?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos mnie za fluid???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładeczka
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ze dopiero teraz
![]() Załącznik 3172252
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka w 1 poście.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za numer 1 lub 3 ? odpisz u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witam na wymiankach
![]() coś u mnie za tuszyk Maybelline? ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Turkuska Essence dopiero kupiłam, więc ani myślę się go pozbywać ![]() Wiesz co, jutro może zrobię jakieś dokładziochy to ponegocjujemy ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:30 ---------- Łeee, ukrywasz się ![]() ![]() Pozostanę więc przy tej drugiej opcji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Śmiało możesz kombinować, Goferku, bo ja po przejrzeniu zapasów stwierdziłam, że na razie się z wymianek wycofuję
![]() Zostały mi same ciężkie i niezbyt wartościowe produkty, więc wysyłki się średnio opłacają. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.