etorebka.pl - część IX - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-20, 21:24   #4441
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer
Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
oj, mnie też by się taka przydała ale to nie takie proste
kiedyś próbowałam - jadłam 5-6 posiłków dziennie, w dośc sporych ilościach (ale zdrowe - a nie jakieś fast foody) i po 3 miesiącach przytyłam ok3-4 kg - ale jak tylko zaczęłam jeść mniej (ileż można się tak napychać) te 4 kg gdzieś się rozpłynęły

jutro będę mieć granatową emilkę
już się nie mogę doczekać
to widzę, że mamy podobnie ja to tyję tylko wtedy jak nie mam stresów - czyli na wakacjach..
czekamy na zdjęcia

sauer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:29   #4442
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
\
W której części Norwegii byłaś? To moje ukochane miejsce wakacyjne Niestety w tym roku z braku pracy=kasy nie dam rady pojechać
To był mój pierwszy wyjazd do Norwegii (ale już wiem że nie ostatni ) Zjeździliśmy fiordy norweskie : poczynając od zurbanizowanego fiordu Oslo , potem było Bergen, fiordy : Hardanger, Geiranger i Sognefjord ...
Marzy mi się wycieczka na północ Norwegii

A Ty które miejsca polecasz ? Bo ja już marzę by tam wrócić
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:31   #4443
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
To był mój pierwszy wyjazd do Norwegii (ale już wiem że nie ostatni ) Zjeździliśmy fiordy norweskie : poczynając od zurbanizowanego fiordu Oslo , potem było Bergen, fiordy : Hardanger, Geiranger i Sognefjord ...
Marzy mi się wycieczka na północ Norwegii

A Ty które miejsca polecasz ? Bo ja już marzę by tam wrócić
Wklej chociaż jedno zdjęcie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:50   #4444
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ponieważ obracam się w kręgach wegetariańskich, to znam kilka osób tak jedzących -warzywa+sporo nabiału i powiem ci że narzekały na przytycie po przejściu na wege. oczywiście jest to pewnie kwestia ilości, proporcji itd, nie wiem jak to u nich dokładnie wyglądało.
przy takich dietach chyba jednak lepiej trzymać się rozpiski

Znajoma jakiś czas temu schudła 7kg w 2 miesiące eliminując pieczywo z diety
Nie miałam na myśli diety wegetariańskiej: białko to też mięso
Ja schudłam 20 kg w 6 miesięcy stosując moje MŻ plus ruch Kilka kg mi wróciło, bo wróciłam do złych nawyków, więc chcę znowu ciut schudnąć

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
ale mi miło że pamiętacie o mnie Też TĘSKNIŁAM za WAMI !!! Serio

Kali - było super Pogoda dopisała, zwiedziliśmy troszkę miast : w Szwecji Ystad, Malme, Lund potem Kopenhaga w Danii i później Oslo i Bergen w Norwegii a potem fiordy ... zjeździliśmy kawałek Norwegii - dokładnie 4500 km Wrażenia niesamowite Polecam wszystkim, którzy kochają przyrodę

A specjalnie dla Kali będzie jakiś widoczek z fiordów, bo jej obiecałam taką formę kartki Postaram się w poniedziałek coś wkleić wieczorkiem, bo dziś chcę jeszcze Was doczytać trochę
Na tej wysepce na Oslofiordzie nadal tyle królików?

Zazdroszczę straaaaasznie Powklejaj nam co piękniejsze zdjęcia. Wiem, wiem... ciężko wybrać
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 21:57   #4445
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Nie miałam na myśli diety wegetariańskiej: białko to też mięso
Ja schudłam 20 kg w 6 miesięcy stosując moje MŻ plus ruch Kilka kg mi wróciło, bo wróciłam do złych nawyków, więc chcę znowu ciut schudnąć

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Na tej wysepce na Oslofiordzie nadal tyle królików?

Zazdroszczę straaaaasznie Powklejaj nam co piękniejsze zdjęcia. Wiem, wiem... ciężko wybrać
O matko!!! Jestem pełna podziwu serdeczne gratulacje, piękny wynik kiedy ja tyle schudnę.....chyba za mało ćwiczę, bo 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny - na więcej praca nie pozwala
Stary 2010-06-20, 21:58   #4446
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
dokładnie, odwyki są bez sensu sama czekam na skok gotówki i zamawiam

dla mnie odchudzanie jest teraz naprawdę niekonieczne, ale zostało mi coś takiego w głowie, że patrząc w lustro wydaje mi się, że tu i tam mogłabym mieć mniej ale mam zaufane grono znajomych, które odpędza mi takie głupoty z głowy mam jednak zamiar zrezygnować z tych słodyczy i gazowanych, słodkich napojów, bo są po prostu niezdrowe, a na lato dieta powinna być bardziej bogata w owoce i warzywa, a nie fast foody
no właśnie-co się człowiek męczyć będzie a co chcesz zamówić ?
mnie do szczęście jeszcze brakuję Imogene i koniec....ewentualnie jeszcze haddi jakaś ale wolę imogene

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
O Mabel zapytałam dziś mamę czy nie chce mi zrobić prezentu w ramach zaliczenia kolejnego semestru (choć jeszcze nie wszystko zaliczone) Stanęło na tym że się zastanowi...
rzadko robię tam zakupy, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby
Kto chce skorzystać z mojego kodzika??
o to życzę aby mama rozpatrzyła prośbę pozytywnie
i gratuluję wygranej....a że zaczynają się wyprzedaże, to masz szansę za tą kwotę kupić sporo ciuszków

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Och no trzeba było hurtem Alice piękna jest i w ogóle echA mi coś kiełkuje miłość do szarej alice Ale się powstrzymuję, mogę mieć dwie ale trzy to już przegięcie nie?
Aaaa bo Ty masz dwie Alice? nie skojarzyłam......faktyczn ie-tą ciemną i cicijową-w końcu kolor cicijowy to Twojego autorstwa
Mam obstawiać, że w końcu skusisz się na szarą??

Cytat:
Napisane przez milkakoziolek Pokaż wiadomość
Ojej dziękuję bardzo za tak wnikliwe badania Emilki No to mam nadzieję, że będzie to miłość wzajemna hehe...Tylko kaski brak :/ ...Dziewczyny jak wezme od którejś z was ten kod to i odejmie od ceny 5% nawet wtedy kiedy wybiorę odbiór osobisty? Troche sie gubie w tym ich systemie zniżkowym.
nie ma za co dzisiaj emilka miała swój debiut fajna jest-nie żałuję jej zakupu

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Ty jesteś niemożliwa !

Bardzo dziękuję jakiejś dobrej duszy za skorzystanie z mojego kodu dzisiaj o godz. 16:38- jestem bardzo wdzięczna Pochwal się co kupiłaś
wiem i wiesz jak mi z tym fajnie ??
alice kupiłam

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
O, to mnie zaskoczyłaś Myślałam, że po włożeniu teczki A4 zamek nie da się zgiąć. To mnie jeszcze bardziej przekonuje do zakupu, chociaż tyle pieniędzy wydałam ostatnio na ubrania i buty, że ciężko mi teraz będzie wydać kolejne na kolejną torebkę
Wiesz, włożyłam tylko teczkę a4-nie wiem jak będzie np z zeszytem a4.Nie miałam takiego akurat do dyspozycji to spróbowałam z teczką
Ja też bardzo dużo pieniędzy przepuściłam w tym miesiącu....właściwie od końca maja....ale wiem że to ostatnie podrygi bo trzeba będzie połowę wypłaty na OKO odkładać i tyle będzie....mam tylko nadzieję, że jesienna kolekcja mi się w ogóle nie spodoba...tak będzie dla mnie lepiej

Cytat:
Napisane przez DariaKelly Pokaż wiadomość
Emilka mi się rozwala poprzecieraly sie boki raptem po 4 miesiacach uzytkowania
myslicie ze reklamacja sie należy?????
o kurde....rekalmuj-jak tylko masz paragon to reklamacja należy Ci się w 100%

Cytat:
Napisane przez DariaKelly Pokaż wiadomość

ehhh....świetne przemiany....jakbym ja Wam pokazała jak ja się zmieniłam przy -25 kilo to byście padły...czasami jak tak patrzę na swoje zdjęcia sprzed 5 lat to aż mi się wierzyć nie chce, że byłam taka ładna.....naprawdę....aż mi się łezka w oku zakręci.......ehhhhhhhhhh hhhhh.....
to co kto ze mną od jutra dietuje??
bardzo to nieskromnie wyszło prawda ?? :
za to teraz mam jak najgorsze zdanie o sobie.....

Cytat:
oj, mnie też by się taka przydała ale to nie takie proste
kiedyś próbowałam - jadłam 5-6 posiłków dziennie, w dośc sporych ilościach (ale zdrowe - a nie jakieś fast foody) i po 3 miesiącach przytyłam ok3-4 kg - ale jak tylko zaczęłam jeść mniej (ileż można się tak napychać) te 4 kg gdzieś się rozpłynęły

jutro będę mieć granatową emilkę
już się nie mogę doczekać
my czekamy razem z Tobą
na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Wklej chociaż jedno zdjęcie
nie miałam okazji się wypowiedzieć bo albo gdzieś mi cytowanie Twoich postów już się nie robiło albo zagapiłam się ;]
fajnie, że już jesteś
a tej Norwegii to Ci zazdroszczę z całego serca uwielbiam Skandynawię-moim takim malutkim marzeniem jest jej zwiedzenie....ale tak w szczególności to Finlandia.....nawet kiedyś się fińskiego uczyłam i teraz też rozważam możliwość pójścia na kurs fińskiego
wklej jakieś fotki chętnie się pozachwycam

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-06-20 o 22:01
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-20, 22:10   #4447
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
ja właśne przeczytałam zakazane produkty i raczej sie nie skusze na tą diete.
Kosmos dla mnie
Dla mnie też.
Ogólnie to nie lubię nakazów i zakazów
Ja przytyłam przez siedzenie w domu i ograniczenie ruchu do minimum, niby starałam się jeść mniej i zdrowiej, ale i tak przytyłam ( trudno nie przytyć jeśli jedyny ruch jaki można wykonywać to spacerki do WC). No i doszła do tego jeszcze niedoczynność tarczycy. U mnie chyba najlepiej sprawdzi się MŻ

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
wiem i wiesz jak mi z tym fajnie ??
alice kupiłam
Domyślam się

Cytat:
ehhh....świetne przemiany....jakbym ja Wam pokazała jak ja się zmieniłam przy -25 kilo to byście padły...czasami jak tak patrzę na swoje zdjęcia sprzed 5 lat to aż mi się wierzyć nie chce, że byłam taka ładna.....naprawdę....aż mi się łezka w oku zakręci.......ehhhhhhhhhh hhhhh.....
Byłaś po prostu chudsza, przecież przez przytycie urody nie straciłaś Na pewno teraz jesteś tak samo ładna A za to pogrubione to chcesz chyba lanie dostać, co?

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 22:15   #4448
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Dla mnie też.
Ogólnie to nie lubię nakazów i zakazów
Ja przytyłam przez siedzenie w domu i ograniczenie ruchu do minimum, niby starałam się jeść mniej i zdrowiej, ale i tak przytyłam ( trudno nie przytyć jeśli jedyny ruch jaki można wykonywać to spacerki do WC). No i doszła do tego jeszcze niedoczynność tarczycy. U mnie chyba najlepiej sprawdzi się MŻ

Domyślam się

Byłaś po prostu chudsza, przecież przez przytycie urody nie straciłaś Na pewno teraz jesteś tak samo ładna A za to pogrubione to chcesz chyba lanie dostać, co?
a lej jak chcesz swoje wiem a udowodnić zawsze to mogę
idę odpisywać na pw-zawsze sobie to na koniec zostawiam

Stary 2010-06-20, 22:46   #4449
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

A na dukana chcesz przejść ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 22:54   #4450
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A na dukana chcesz przejść ?
Prawdopodobnie będę musiała. Jutro poszukam tej książki bo mam ją już wydrukowaną i najpierw poczytam.
Będzie mi ciężko ze względu na swoją pracę.....ale muszę cokolwiek zrobić.
Do ślubu cywilnego zostało mniej niż 1,5 miesiąca....chciałabym wyglądać jak człowiek....zwłaszcza, że na nim będzie przyszła teściowa, dwaj bracia Tżta....miło by było jakby im kopara opadła......
a jak nie dukan to 1000 kcal...tak jak te 5 lat temu.....ehhhhh.....muszę muszę muszę muszę muszę muszę muszę muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Stary 2010-06-20, 23:03   #4451
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdopodobnie będę musiała. Jutro poszukam tej książki bo mam ją już wydrukowaną i najpierw poczytam.
Będzie mi ciężko ze względu na swoją pracę.....ale muszę cokolwiek zrobić.
Do ślubu cywilnego zostało mniej niż 1,5 miesiąca....chciałabym wyglądać jak człowiek....zwłaszcza, że na nim będzie przyszła teściowa, dwaj bracia Tżta....miło by było jakby im kopara opadła......
a jak nie dukan to 1000 kcal...tak jak te 5 lat temu.....ehhhhh.....muszę muszę muszę muszę muszę muszę muszę muszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Świetnie, że masz taką motywacje ... pociesze Cie, że ja też uwielbiam słodycze i przed dietą potrafiłam zjeść nawet 3 kinder bueno dziennie plus trochę czekolady .

A teraz nie mam po tych 5 dniach aż takiego parcia na słodycze ... poza tym serek homogenizowany naturalny ze słodzikiem jest bardzo dobry

Podawałam tutaj link do bloga na którym są świetne przepisy.
Np. Deser na 1 faze http://dukan.blox.pl/2010/02/Deser-a...o-kakaowy.html , http://dukan.blox.pl/2010/03/Serek-kakaowy.html

albo galaretka http://dukan.blox.pl/2010/04/Galaretka.html

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 23:11   #4452
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie, że masz taką motywacje ... pociesze Cie, że ja też uwielbiam słodycze i przed dietą potrafiłam zjeść nawet 3 kinder bueno dziennie plus trochę czekolady .

A teraz nie mam po tych 5 dniach aż takiego parcia na słodycze ... poza tym serek homogenizowany naturalny ze słodzikiem jest bardzo dobry

Podawałam tutaj link do bloga na którym są świetne przepisy.
Np. Deser na 1 faze http://dukan.blox.pl/2010/02/Deser-a...o-kakaowy.html , http://dukan.blox.pl/2010/03/Serek-kakaowy.html

albo galaretka http://dukan.blox.pl/2010/04/Galaretka.html

dobra, to robię tak: na razie przechodzę na mż, jakieś jogurciki warzywka, zero słodyczy itd...
a jak już się dowiem o co chodzi w ducanie to może zacznę
miłoby było na dobry początek zrzucić 10 kilo.......
ogólnie bym chciała ponad 20 w granicach 30 ale to już na dłuższy okres czasu się szykuje...chociaż te moje 25 zgubiłam w 5 miesięcy-i to jeszcze pod opieką lekarza dietetyka

przepis z serkiem i kakao znałam -robiłam sobie taki deser jak byłam na 1000 kcal mniam mniam

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-06-20 o 23:15
Stary 2010-06-20, 23:17   #4453
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, to robię tak: na razie przechodzę na mż, jakieś jogurciki warzywka, zero słodyczy itd...
a jak już się dowiem o co chodzi w ducanie to może zacznę
miłoby było na dobry początek zrzucić 10 kilo.......
ogólnie bym chciała ponad 20 w granicach 30 ale to już na dłuższy okres czasu się szykuje...chociaż te moje 25 zgubiłam w 5 miesięcy-i to jeszcze pod opieką lekarza dietetyka

przepis z serkiem i kakao znałam -robiłam sobie taki deser jak byłam na 1000 kcal mniam mniam
A pobrałaś ebooki ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-20, 23:20   #4454
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A pobrałaś ebooki ?
Nie, bo ja mam tą książkę i różne przepisy już wydrukowane....teraz muszę to tylko znaleźć...bo schowałam to tak jak staram się odsunąć od siebie swoje problemy z wagą...czyli jutro muszę przetrząsnąć wszyyyystkie torebki
jak nie znajdę to będę ściągać

Stary 2010-06-20, 23:20   #4455
Dominiique
BAN stały

Lecę jeszcze przed snem robić brzuszki - zmobilizowało mnie to Wasze gadanie o dietach
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 03:11   #4456
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sauer Pokaż wiadomość
Daria Kelly zamówienie na awanti jest a sio mi tam
[widziałam, że się spóźniłaś :PPP]

Iduś.. Ty też się skusiłaś widzę hehe
wiem, to jest silniejsze

a mnie przydałaby się dieta na "przytycie" tylko jak tu znaleźć taką zdrową dietę? heh
ja na razie poczekam z Awanti chociaż do czasu, aż przyjdzie ostatnio zamówiona paczka

Cytat:

Wkleję troszkę zdjęć - w tym oczywiście z Haddi, żeby off-topu nie było
A wyjazd - cudowny Pogodę mieliśmy wspaniałą - bez deszczu, co rzadko zdarza się w Skandynawii ... Widoki przepiękne, zapierają dech ... nie widziałam jeszcze ładniejszego kraju Jedyna wada - dość drogo niestety Chociaż Norwegowie nie narzekają, bo ich zarobki są średnio 5 razy wyższe od naszych
strasznie ci zazdroszczę i czekam na jakieś zdjęcia z podróży!
Cytat:
mnie do szczęście jeszcze brakuję Imogene i koniec....ewentualnie jeszcze haddi jakaś ale wolę imogene
ja już właśnie nie wiem co zamówic na pewno Maris i Emilie (nie wiem w jakim kolorze...) i jakąś trzecią, waham się między Lizzy, a Alice tą niebieską lub beżową... jeszcze się zastanowię
i kochana, nie stresuj się tak tą dietą! ważne, żebyś dobrze się czuła ze sobą nic drastycznego, nie warto tracic nie wiadomo ile w 1,5 miesiąca, aby to potem to wszystko odzyskac....

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-06-21 o 03:14
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 05:48   #4457
Sparta
Wtajemniczenie

Dziewczynki ja też serdecznie polecam dietę Dukana! Ale koniecznie musicie przeczytać książkę i zrobic test Dukana w którym odpowiadająć na różne pytania pokaże Wam się ile dni macie być na konkretnej fazie a co do torebek, narazie mam przesyt i zacieram ręce w czekaniu na jakieś nowe modele...może się pojawią

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 07:51   #4458
assicka
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
O matko!!! Jestem pełna podziwu serdeczne gratulacje, piękny wynik kiedy ja tyle schudnę.....chyba za mało ćwiczę, bo 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny - na więcej praca nie pozwala
to jest mało? jak dla mnie, to naprawdę dużo ćwiczysz
zazdroszczę silnej woli

A dziś dostanę emilkę
Stary 2010-06-21, 08:06   #4459
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
A dziś dostanę emilkę
No nareszcie ... o której można liczyć na fotki ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 08:06   #4460
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sauer Pokaż wiadomość
to widzę, że mamy podobnie ja to tyję tylko wtedy jak nie mam stresów - czyli na wakacjach..
czekamy na zdjęcia
Dziwna sprawa, wczoraj byłam gościem u rodzinki, bo już jeździmy z zaproszeniami, i stoły wszędzie były dobrze zastawione, a dzisiaj staję na wagę a tam 2 kilo prawie mniej niż dnia poprzedniego.... Stres robi swoje ...

Ale...

zaczytałam się o tym Dukanie całkiem fajna dieta

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-06-21 o 08:19
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:20   #4461
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
No nareszcie ... o której można liczyć na fotki ?
myślę, że koło 18
mam nadzieję, że mnie kolor nie zawiedzie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dziwna sprawa, wczoraj byłam gościem u rodzinki, bo już jeździmy z zaproszeniami, i stoły wszędzie były dobrze zastawione, a dzisiaj staję na wagę a tam 2 kilo prawie mniej niż dnia poprzedniego.... Stres robi swoje ...
to chyba dobrze, prawda?
a można wiedzieć, kiedy jest ten Wielki Dzień?
Stary 2010-06-21, 09:07   #4462
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba dobrze, prawda?
a można wiedzieć, kiedy jest ten Wielki Dzień?
4 września ajajaj już blisko..
A że waga spadła? cudnie zrobię wszystko by nie wróciła
Stary 2010-06-21, 09:27   #4463
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
4 września ajajaj już blisko..
A że waga spadła? cudnie zrobię wszystko by nie wróciła
To rzeczywiście już niedługo
Już cała garderoba skompletowana?
A waga - pewnie od stresów jeszcze spadnie
Stary 2010-06-21, 09:36   #4464
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że koło 18
mam nadzieję, że mnie kolor nie zawiedzie
To będę czatować bo jestem jej bardzo ciekawa

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-21, 09:46   #4465
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi miło że pamiętacie o mnie Też TĘSKNIŁAM za WAMI !!! Serio

Kali - było super Pogoda dopisała, zwiedziliśmy troszkę miast : w Szwecji Ystad, Malme, Lund potem Kopenhaga w Danii i później Oslo i Bergen w Norwegii a potem fiordy ... zjeździliśmy kawałek Norwegii - dokładnie 4500 km Wrażenia niesamowite Polecam wszystkim, którzy kochają przyrodę

A specjalnie dla Kali będzie jakiś widoczek z fiordów, bo jej obiecałam taką formę kartki Postaram się w poniedziałek coś wkleić wieczorkiem, bo dziś chcę jeszcze Was doczytać trochę
ale Ci zazdroszczę ... też bym chciała pojechać na takie wakacje
Już się nie mogę doczekać Twoich zdjęć i mojej e-pocztówki

_________________________ ___

A ja mam stres... jutro idę szukać tej pracy z koleżanką i jak nic nie znajdziemy to się chyba zabiję
Stary 2010-06-21, 09:47   #4466
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę ... też bym chciała pojechać na takie wakacje
Już się nie mogę doczekać Twoich zdjęć i mojej e-pocztówki

_________________________ ___

A ja mam stres... jutro idę szukać tej pracy z koleżanką i jak nic nie znajdziemy to się chyba zabiję
ja ostatnio szukałam pracy.

Nikt narazie do mnie nie zadzwonił Jak sie wkurze to bede musiala iść na ulotki

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:54   #4467
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaa bo Ty masz dwie Alice? nie skojarzyłam......faktyczn ie-tą ciemną i cicijową-w końcu kolor cicijowy to Twojego autorstwa
Mam obstawiać, że w końcu skusisz się na szarą??
Ty tak co tydzień będziesz zamawaić po jednej torebce zamiast od razu trzy wziąć
Mam dwie Obstawiaj jak chcesz, może mi przejdzie ta chęć jak przeszła mi na mabel-poszła nie wróciła

Cytat:
Ja też jestem ciekawa
Właściwie to muszę się wziąć za naukę bo nic jeszcze nie umiem a tak mi się nie chce

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 09:55   #4468
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też po skończeniu liceum szukałam pracy w sklepach i ze swojego doświadczenia wiem, że jest bardzoo ciężko gdzieś się zakręcić ... niestety ja nie miałam wtedy nic w CV, a oni patrzą na to najbardziej .

Zresztą w tych sklepach potrafią mięć wielki stos CV i mają w czym wybierać

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-06-21, 09:57   #4469
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też po skończeniu liceum szukałam pracy w sklepach i ze swojego doświadczenia wiem, że jest bardzoo ciężko gdzieś się zakręcić ... niestety ja nie miałam wtedy nic w CV, a oni patrzą na to najbardziej .

Zresztą w tych sklepach potrafią mięć wielki stos CV i mają w czym wybierać
no ja też nic nie mam w cv. Bo niby co miałabym mieć?
Ciekawe co oni sobie wyobrażają że od urodzenia pracuje chyba.

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:58   #4470
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak ja

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Cytat:

Dziewczynki, najważniejsze jest nastawienie
nie ma się co od razu zniechęcać
Trzeba być dobrej myśli
Ale wiem, że nie jest to przyjemne moja siostra też teraz czegoś szuka

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości