|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki Słońce, i kradnę opis powyżej Cytat:
Cytat:
###
Jak mam mówić Ci do miłości, jeżeli ona wymięka przy tym co do Ciebie czuję? Przytul mnie najmocniej jak potrafisz i powiedz, że póki co mnie nie zostawisz, bo kiedyś wiem, że i tak to zrobisz I will be your obsession, from whom you won't be a drug could free onself, sunshine *Będę Twoją obsesją, narkotykiem od którego nie będziesz mógł się uwolnić, słońce* |
||||
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
_mandarynka. grise. papergirl. nydee. MamCieGdzies. groszek. CaMa. - uwielbiam was
![]() mam tego dość, przykładam broń do skroni. rytm serca wraca do normy. nawet jesli nic nie mówił, jego oczy mówiły wszystko. zakochała się w nim do szaleństwa, bo podobnie jak wszystkie jej rówieśnice musiała poznać smak miłości zakazanej.
|
|
#4083 |
|
Rozeznanie
|
. . . . .
potrzebuje detoksu. tak, potrzebuję oczyszczenia z tej cholernej 'miłości'. dzień dobry. jestem xxx i jestem marionetką. robię wszystko co mi każą, możesz mną kierować i robić ze mną co chcesz, możesz kochać, możesz nienawidzić. bo ja nie mam uczuć. przecież jestem tylko marionetką. kiedyś byłam piękna i młoda... teraz jestem tylko piękna ![]()
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
Fading stars in your eyes, faded love in your heart.
Love? What is love? It's only false words, to ensure you a fake. I still live in what happened. I still remember you. I still have you in my heart.
|
|
#4085 |
|
Raczkowanie
|
wypijam kakao z litra mleka.
kisiel robię z dwóch opakowań. płatki zjadam całą paczką. jak mam to nazwać? łakomstwem i samolubstwem? czy może, pękającym sercem i ogromną tęsknotą?
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
minimum4znaki – TAKI talent mnie chwali ! Zawał !
![]() Zapomniałam, już nie budzę się z Twoim imieniem na ustach.
|
#4087 |
|
Raczkowanie
|
_mandarynka, patrysiowa_, LoveYourEyes, otojest, papergirl, paniJana, absorbeed, minimum4znaki, daciaaaaaa,TwojaKokaina, grise, Mrs Unfabulous, ciiri, karmelowomi, ratatamm, xsxs, limitowanaa, kontrastowao, sharmila, Together93 -<3 ;**
_ZaagubiOna_ ![]() absurdalnie ![]() ZinnejBajki ![]() CZEKAM NA WAS Skarbkii ** ![]() ____________ pali sie we mnie pragnienie wędrowki i dorosłego zycia! Marzę o skosztowaniu idealnej miłości. Dasz mi bilet do Twojego serca? Perfeck Romance? ![]() Jestes mym deserem. chce Ciebie kawalek ;** milosc potrzebna mi jak psu piąta noga.! ![]() przywroc mnie do zycia Skarbie ;* natchnij mnie swoja miloscią. zyjesz w klamstwie. ona nie kocha Cie bardziej odemnie!
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-06-21 o 13:06 |
|
|
|
#4088 |
|
Zadomowienie
|
karmelowomi - karmelku, osładzasz mi życie
![]() *
pod moją klatką spytał co tu robię. uroczo udając, że nie wie, że mieszkam. wcale nie jestem jak z bajki, chyba, że mówisz o czarnym charakterze chodź i przytargaj ze sobą szczęście, za ucho je przyciągnij czasem masz taki dzień, że mówisz światu stop, a sercu - zamknij się. czasem potrzebujesz opuścić ciało, wziąć wolne od życia. ona po prostu pragnie tego, żeby dali sobie szansę; żeby darowali sobie ten chory dystans i obiecali sobie, że jeśli w przyszłości, kiedy spotkają się ich drogi i ich znudzone zabawą, spragnione zaangażowania spojrzenia, nic nie stanie na drodze, aby połączyły się również ich serca. mówią, że pecha nie można zobaczyć. po prostu nie poznali jeszcze mnie nigdy nie paliłam. obrzydzał mnie posmak tytoniu. zawsze uciekałam przed dymem. ale paląc, chociaż na chwilę czuję jakbyś był obok. wyobrażam sobie, że znów dmuchasz na mnie, bo lubisz mój grymas. - ej mała, masz ognia? - tylko w sobie. i takie lekko wrogie i nieprzyzwoite: wiem, nie jestem w jego guście, bo nie może trzymać mi ręki na biuście. cóż, nie jestem w jego typie, bo nie pozwalam jego łóżku skrzypieć. oj, nie trafiam w jego gusta gdyż nie jestem tępa, pusta i nie biorę w usta.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-06-21 o 13:32 |
|
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Jenyy jak mnie tu dawno nie było to szok...
![]() Wy jesteście wspaniałe po prostu noo ![]() Dodam coś od siebie i uciekam bo ostatnio wgl czasu nie mam lubisz mnie bez sukienki, tak wiem z tęsknoty za dymem wydobywającym się z Twoich ust, zaczęłam palić papierosy na balkonie, pod kocem. czekała na kolejną spadającą gwiazdę 1500 rzeczy do zrobienia , a zero ochoty . ale jakoś sobie poradzę , zawsze sobie radzę . a że wychodzi z tego chuj , to inna sprawa twoje imię widniało na mojej prywatnej liście marzeń zakazanych miłość polega na fizycznym zlizywaniu posmaku papierosów z nieznanego języka. tylko tyle. ...i te jej kokieteryjne spojrzenie, pełne uroku i pewności siebie. Czasem może zbyt dużej. Ale lubiła to robić, w koncu była w tym niezastąpiona. ludzie kiedyś mieli dużo czasu dla siebie, wszystko mogło trwać tyle, ile trzeba – zbliżali się do siebie powoli, bez chamstwa, bez pośpiechu, nie na skróty lubię odrobinę niezdecydowania, zmienności i miliony retorycznych pytań w półuśmiechach, w pół marzeniach, w gestach, pozach bez znaczenia bezbronna dziewczynka z moralnością ulicznicy powinno być karalne oszukiwanie serca kobiety nic nie miało dla niej znaczenia. zasady, 'powinieneś' i 'nie powinieneś', maniery, w ogóle nic. nic takiego dla niej nie istniało. jeżeli coś jej się nie podobało, po prostu tego nie robiła. jeżeli robiła, było to dobre. nie musiała mówić proszę ani dziękuję. nie musiała niczego przyjmować. wszystko już należało do niej. była bardziej sobą, niż ktokolwiek na świecie może dać mu milion zmyślonych nieb i jedno prawdziwe piekło wolę być sama, robić to co mi się podoba, aniżeli kochać tego jedynego, który na każdym kroku patrzy się na inną chora manipulantka i egoistka z przerostem ambicji i pieprzoną dumą w zanadrzu. -Czemu taki jesteś ? -Jaki ? -Gonisz za jedną dziewczyną tak długo , aż ją zdobędziesz a kiedy ona odda ci swoje serce znikasz . -Kotku , to tylko taka gra , rozrywka dla znudzonych . -I ja też w nią gram ? -A zakochałaś się we mnie ? -Tak . -No to już przegrałaś . młodość jest piękna nie dlatego, że pozwala robić głupstwa, ale dlatego, że daje czas, aby je naprawić -tak na mnie działasz że przestałem przeklinać -nie moja wina że pozwalasz sobą sterować wyciągasz najgłębsze sekrety z mojego serca Wśród uliczek wąskich niebezpieczne związki. Pod murami domów miłość po kryjomu. http://i.pinger.pl/pgr131/2d56681e000411944bf9942d nie przyszłam na świat dla czyjejkolwiek przyjemności nie wolno zapomnieć, by oddychać powoli. licząc od jednego do dziesięciu. z zamkniętymi oczyma Damy nigdy nie tracą opanowania -wiesz na co mam ochote ? -... -chce mi sie całować -to chodz Ceniła sobie niezależność, możliwość kierowania się własnymi kaprysami i robienia, co jej się żywnie zechce. |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
nauczył mnie tęsknić. nienawidzę go.
ciche łzy. nie wiem, jak pokonać dzień. gubię się w myślach. gubię się w sercu. chciałam tylko by wiedział, że jest moim światem. to za dużo. mój niepokój winny jest. chyba widzę, jak wyglądać mógłby nasz świat. ten, którego szukam, przecież jest obok mnie. kochałam Cię. spieprzyłeś i to.
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Borowiczanka kradnij, ile chcesz
![]() *** stwierdziłam z przerażeniem, że nadchodzi moja kolej. cierpimy i weselimy się niezależnie od naszych zalet czy wad. |
|
|
|
#4092 | ||
|
Zadomowienie
|
6 0 0 ! ale myślę, że każda z Was osobno wie, że ją uwielbiam! ;* objawem tej mojej miłości, był każdy skradziony Wam opis i pochwała go. Każda kiedykolwiek okradziona z czegokolwiek przeze mnie tamtym czasem wyryła się w moim serduszku <3 Cytat:
Cytat:
600 całusków! ; * ___________________ 'So this is it? After all, we've been thru? We call it quits..' Więc to tyle? Po wszystkim, co przeszliśmy? Nazywamy to rozstaniami.. 'He said it's over, and I could really go for a cup of coffee and an overdose.' Powiedział, że to koniec, i naprawdę mogę iść po kubek kawy i przedawkować. 'I pop these pills like cracker jacks. I'm not sure if I'm waking up.' Łykam te pigułki jak chrupki. Nie jestem pewna czy się obudzę.
|
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
W chorych rozmowach twe oczy patrzą gdzie indziej,
patrzą tylko gdzie by się schować.
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
zmywaczem do paznokci zmyłeś czerwień mego serca
|
#4095 |
|
Przyczajenie
|
neversaynever dziękuję bardzo
bardzo dobrze jest słyszeć twój głos mówiący moje imię. czekam na ulicy w moim sercu pada deszcz. Twój wzrok obezwładnia mnie. nie ma nic lepszego od rzucania się w Twoje objęcia.
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
mój szatanie, to TY jesteś wspaniała! <3
no to jesteśmy kwita, bo moje serducho od dawna należy do Ciebie. leżę tu. leżeć chcę, aż zredukuję się do ostatniego z tchnień,
aż grawitacja mnie wypuści z objęć. noc - czas, kiedy większość w snach odpływa, noc - dla mnie to emocji festiwal. wystarczy, że zamkniesz oczy, a ja jak cień, kochanie jak cień, będę wyła po nocy.
|
#4097 |
|
Konto usunięte
|
pochwalona przez ulubienicę.
<3litery złożone w wyznanie.
`Może jej łkanie dotrze do szczelin Jego okna Może zrozumie, jak ona cierpi, a jak pragnie przebaczyć. Ale czy będzie komu? Czy znajdzie jej skruszone serce pomiędzy zielonymi źdźbłami parkowej trawy?` jesteś mój .. lecz tylko na zdjęciu. [dziś tak inaczej] |
|
|
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
i znowu ustawiam dzwonki na najgłośniejszy. i znowu kłade telefon koło radia.
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcej takich 150 postów Mmm, <3Smutnym sercom powinno się zakazać oglądania wschodów słońca masz tylko jedno zycie, ono zawsze Cię dogoni Pomiedzy dwoma sercamiistniała wąziutka kładka, po której ich mysli wedrowały swobodnie Kocham Cię- więcej grzechów nie pamiętam Klasa : 1. Humor. ? Nieobecny. 2. Radość. ? Nie ma. była kiedyś tam. 3. Smutek. ? Jestem. ! 4. Miłość. ? Jak zwykle śpi.. 5. Przyjaźń.? Jestem. jestem.. 6. Nadzieja. ? Obecna. ale bardzo chora. 7. Wiara. ? jestem.. 8. Uśmiech. ? Ojj. nie chodzi już od miesiąca. 9. Życie. ? już głupie, ale jestem. 10. Szczęście. ? było tylko raz w czerwcu. więcej się nie pojawiło
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-06-21 o 14:10 |
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
może opisy, które piszę nie będą mieć ładu i składu ale musze się wypisać, wyżalić i wygadać bo inaczej umre ;( z góry wybaczcie.
obiecałeś ... obiecałeś, że nie zostawisz mnie samej, a co zrobiłeś? dałam Ci całą siebie i całe moje życie.. nie mam już nic. brak mi słów by cokolwiek powiedzieć... wszystko przypomina mi o Tobie, WSZYSTKO . może dlatego że Ty byłeś dla mnie WSZYSTKIM i nadal jesteś ? ;((((((((( tak, cholernie chciałabym nie czuć nic, nie czuć tego co przeżywa moje serce .. Adaś </3 ... ;((((((((((((((((((((
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
minimum4znakidziękuję bardzo <3
Borowiczanka Nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one są właśnie takie. Obawiają się sięgnąć po swoje najwyższe marzenia, ponieważ wydaje im się że nie są ich godne, albo że nigdy im się to nie uda. My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostają na zawsze niewidoczne pod piaskiem. Gdy tak się dzieje, zawsze na koniec cierpimy straszliwe męki.
|
|
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
d z i ę k i
__ sąsiadka widząc jak wracasz o północy, widzi tylko to co chce widzieć, spuszczona głowa, wolny chód - pijana, ciekawe czy z taką samą łatwością określi sytuacje w jakiej postawiono moje serce. beztroskie, niebieskie niebo, pełna nadziei, zielona trawa, tylko gdy jesteś w zasięgu ręki bez satysfakcji podeszłam bliżej niż metr, myśląc, że to bezpieczna odległość chcąc Ciebie poniżam się sama w sobie, z dnia na dzień coraz bardziej wróć, gdy nauczysz się dbać o uczucia nie mam ochoty na wczorajszą miłość
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
Kocham sposób w jaki kłamiesz ... Czy on kocha Cię tak jak ja ? Nasza miłość będzie wieczna !
|
|
|
|
#4104 |
|
Raczkowanie
|
Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej.
Życie przeważnie jest smutne. A zaraz potem się umiera... ' powiesiłam płaszcz na wieszaku i usiadłam na krawędzi łóżka. wzięłam do ręki kolorowe pismo i przewertowałam kilka stron. łza spłynęła mi po policzku, za nią następna i kolejne. przetarłam oczy i próbowałam czytać, ale po chwili obraz zupełnie się rozmazał. ogarnęła mnie złość. miałam ochotę czymś rzucić, czymkolwiek, wyładować frustrację, która gromadziła się we mnie już od dawna. jak to możliwe, że nic, dokładnie nic mi nie wychodzi? za co się wezmę, porażka. czego nie dotknę, plajta. dlaczego zdradziecka natura obdarzyła mnie pragnieniem twórczego życia, kiedy do niczego, absolutnie do niczego się nie nadaję?! ' jeśli tu jesteś to cię kocham . ' a o godzinie 7:30 nie znam piękniejszych słów niż Twoje zaspane 'dzień dobry kochanie'. teoretycznie stało się bardzo wiele, więc teraz potencjalnie mamy zanik pamięci i zaczynamy od nowa się poznawać.. skojarz mnie tylko z tego że lubie kakao ! Wyobraź sobie że jest milion takich jak ja mówiących do Ciebie tak seksownie dzisiaj możesz mi się tylko przyglądać ukradkiem. choć moje oczy się nie zmieniły- dalej są brązowe, to już nie patrzą tą przerażającą nadzieją `.A ona z rozmazanym tuszem, zagryzionymi wargami i czerwonymi oczami nadal krzyczała, że życie jest piękne!.` |
|
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem wyjątkowa, co do tego nie mam wątpliwości. Jestem zwyczajnym człowiekiem o
zwyczajnych myślach i wiodłam zwyczajne życie. Nikt nie postawił pomnika ku mej czci, a moje imię szybko pójdzie w zapomnienie, lecz kochałam - całym sercem i duszą - a to moim zdaniem wystarczająco dużo. Kiedy człowiek się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie. Powiedz to jest nasza ostatnia kłótnie nie? To nie jest rozstanie? Jutro się pogodzimy i będzie jak dawniej ? Powiedz że to nie jest zerwanie proszę... Letnie romanse kończą się zorzą przeczeń ale kiedy jest po wszystkim okazuje się że łączy je jedno są jak spadające gwiazdy; widowiskowy rozblask światła na niebie, ulotny błysk wieczności .. i gasną jak iskry..
I dziś wciąż Cię potrzebuje. Edytowane przez neversaynever Czas edycji: 2010-06-21 o 14:52 |
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Bywało tak, że raniliśmy się nawzajem. Kiedy tak się działo stawaliśmy się dla siebie aniołami przebaczenia. Dzięki temu nasze rany zawsze się goiły.
|
#4107 |
|
Rozeznanie
|
Toogether93, patrysiowa_, poprostuAsiss, minimum4znaki, grise, RobCoChcesz, limitowanaa - dziękuję Gwiazdy! ![]() Nie wiem nawet jakimi słowami mogę określić to uczucie, które rodziło mi się w sercu. Była przekonana, że gdy spotka miłość to rozpozna ją od razu - w końcu tyle już o niej słyszała. Była pewna, że to ona zdecyduje, czy zaprosić ją do swojego życia, czy minąć obojętnie. Tymczasem ta chol.era zagnieździła się gdzieś w głębi jej przywdziewając maskę i ujawniła, gdy było już za późno. Kochała go do bólu zęba, głowy, serca. Mogę mieć i 100 lat, ale kochać cię będę jak kiedyś. Śniła mi się miłość. Nosiła Twoje spodnie i uśmiech miała ten sam.
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
A bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością. Trzy zapałki, kolejno zapalone w nocy Pierwsza by zobaczyć całą twoją twarz Druga by zobaczyć twe oczy Ostatnia by zobaczyć twe usta I całkowity mrok,by wszystkiego nauczyć się na pamięć kiedy obejmę Cię ramionami. W jednej chwili była ambitna, a już w następnej niepoprawnie romantyczna. Porcelanową filiżankę łatwo stłuc. Nie mogłam się zdecydować, czy jest bardzo inteligentny czy bardzo głupi. Miała w sobie prawdziwą słodycz, przyciągała do siebie wszystkich mężczyzn. Nic nie robiła po prostu siedziała. W naturalny sposób przyciągała ludzi, nawet wtedy, kiedy wychodziła z domu bez makijażu i odpowiedniego stroju. Mam przecież takie trwałe, czułe, cudowne wspomnienia. Nauczył mnie radości życia, korzystania z drobiazgów, niepatrzenia na zegarek. minimum4znaki 3martyna3
9ewelinka9 Rob Co Chcesz Borowiczanka - dziękuje moje słoneczka |
|
|
|
#4109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten na dole beszczelnie zabieram ![]() _________________________ ______________________ *** ` Wielka miłość traktowana jako znajomość`
Wybiła już nasza godzina skarbie ?? No to jedziemy... ! ![]() Misiu a ty sie ze mną bawisz w ciuciubabkę czy w miłość ? ![]() Pechowe szczęście.. albo szczęśliwy pech !
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Jezu dziewczyny, jak ja Was kocham Cytat:
Ty po moich postach? Dziewczyno, jesteś taka genialna, że ja Ci nie dorastam do pięt. I nie liżę Ci w tej chwili tyłka, rzecz jasna, ja za byle czym się nie uganiam ;p Uwielbiam Cię . Runęłam. Ja, jak stary budynek i nadłamany most. Po prostu i nieodwołalnie stałam się nagle niepotrzebną kupą gruzów. Nigdy nie pozwól na to, by ktoś przeżył Twoje życie za Ciebie. Oddaj mi moją prywatność, każdy sen, każdy dzień, łzę każdą . Napełniam pustą szklankę łzami, ale według ludzkich teorii, to tylko woda z solą. Ukochaj mnie do snu z Tobą najbezpieczniej iść przez senny mrok. Kroplę deszczu scałował z moich warg, na których dawniej wysychały łzy. Wisiałam nad Twoim łóżkiem. Patrzyłeś przed snem i po śnie podczas snu też, non stop ... bo byłam za niska i nie pasowałam mu do koszuli.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

nie wierzę, że aż tyle pochwał otrzymałam, dosłownie nie wierzę. 

** 

), nieliczylamwcalesie, patrycjaxp, Kofeina w RedBullach, caroline060, dresowa, abunee, kamisha, absorbeed, daciaaaaaa, xxgroszek07xx, Extremalna, Ciii,