|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
justynacz80 dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4052 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
wiem papeterio ze jak sa to juz i tam nic nie zrobie, byly juz jasne ,teraz z now sa czrwone ale ja no to leję,wazne ze mam dziedzie zdrowa,druga w drodze tylko chcialam wam je pokazac zebyscie jak np.siala sie swoimi nie zalamywaly
![]() ide spac z synkiem bo juz nie daje rady sama z soba a gdzie wieczor i powrot meza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
aniaa fajnie, ze sie odwazyliscie, powtarzacie dzisiaj? Moze tym razem sie uda
![]() Wzielabys przyklad z Ani a nie tylko snila Pewnie, ze tak, ja nie glosowalam na faworyta tylko zgodnie ze swoim sumieniem, teraz tylko na mniejsze zlo bede glosowac Misiulka, Zabka, Ola wspolczuje ja raczej nie wyobrazam sobie, ze pomagam rodzica, ale to nie z powodu, ze nie mam ani, ze nie dam bo jestem chciwa tylko dlatego, ze ja nie przyzwyczajalabym ich do tego, ze biore odpowiedzialnosc za ich fanaberie. Sory, ale oni sa dorosli i myslacy to rodzice powinni wspierac dzieci i dawac im przyklad, szczegolnie dziewczyny, ze jestescie jeszcze bardzo mlode i tez macie swoje zycie i dzieci w drodze!!!!!!!!! Ja rozumiem, ze moge mamie pomoc bo nie starcza jej bo cos sie zepsulo i nie ma akurat kasy, bo jakies zdarzenie losowe, ale nie dlatego, ze kredytu nabrala na *******y, kazalabym sprzedac tv, nie pomoglabym bo jaka macie pewnosc, ze jak splacicie dlugi to nowych rodzice nie zaciagna? Anoxa ciesze sie, ze te lepsze przeplywy sa. Tak w ogole to ciezko jest cos radzic, chyba lekarze sami wiedza co jest najlepsze dla dzidka, ale z drugiej strony moze lepiej by wywolali juz za kase niz jakby przez kase mieli trzymac do ostatniego konca i was meczyc, moze sprobuj pogadac z ginem na osobnosci i sie wywiedziec co i jak |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
niezawsze powiem ci ze chyba sie boje po tym co przeszlam w nocy. to byl tak straszny bol a jak widac tylko na tym bolu sie skonczylo... chyba wole nie ryzykowac powtorki z rozrywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MISIULKA wspolczuje bardzo, raz milam kredyt na studia ten studencki i spac nie koglam chyba z pol roku zanim konczylam studia , taki ze mnie cykor I wyjechalam za granice i splacilam go w 5 miesiecy jednorazowo, przed data w ktorej musialam zaczac ( studenckie chyba rok po mozna zaczac splacac) I wiem ze ja sie nie nadaje na branie kredytow poprostu Ja dziss 36 tydzien i od dzis dopiero nie pracuje wiec bede sie czesciej odzywala ![]()
![]() |
#4057 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Może ona sama nie wie jak wybrnąć z tego wszystkiego, porozmawiajcie z nią razem i spróbujcie znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4058 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak się zastanawiam nad fryzjerem i nie moge się zdecydować...
Do tej pory cały czas chodziłam do fryzjera robić baleyage (blond + jakiś ciemnieszy dla zaostrzenia). Ale zaczynają mnie męczyć już te wieczne odrosty i tak sobie pomyslałam, że przestanę i wrocę do swojego naturalnego koloru. Tylko, że naturalny to mam taki mysi blond (taki nijaki) i boję sie, że będę wyglądala jak szara myszka. No to pomyślałam, że będę kupowała farbę w sklepie i sama je farbowała na taki zbliżony do naturalnego ale odcień wyrazisty.... I nie moge sie zdecydować... O pokażę Wam siebie, to może coś doradzicie (potem zdjęcie usunę). PS. Dziś zaczynam 34tc ![]() Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-06-21 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja dziś pełny 35 ![]()
Czekamy ![]() https://www.suwaczki.com/tickers/w4sqtqywd83r0zcb.png Już z nami ![]() Sebastian 2007 Sara 2010 Sylwia 2017 Kruszynka[*]29.11.2012 ![]() Maleństwo[*]18.12.2013 ![]() Edytowane przez eleonoremio Czas edycji: 2010-06-21 o 11:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zadomowienie
|
Dlatego dużo osób nie chce rodzić w Zielonej, wolą w Sulechowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Wtajemniczenie
|
Jusdan nie padaj jeszcze na zawał u mnie jak na razie w porządku
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do historii ze spadkami. niestety tez doswiadczylo to moja rodzine ale byla to troche inna sytuacja. moj brat wzial ponad 20 tys kredytu na samochod, z tym ze byl juz chory na bialaczke, co ukryl przy podpisywaniu umowy kredytowej. zmarl 4 miesiace po podpisaniu umowy, oczywiscie ubezpieczalnia nie pokryla splaty kredytu. moi rodzice wybrali się wtedy do jakiegos radcy i ten zaproponowal przyjecie spadku ale tylko do wysokosci wartości inwentarza - czyli jak mial tylko samochod ktory wart byl 20 tys to tylko do tej kwoty odpowiadalismy za dlugi. na szczescie moj ojciec byl wspolwlascicielem samochodu wiec ta kwota spadla do 10 tys. sprawa odbyla sie 3 miesiace po jego smierci i na szczescie skonczyla sie z korzyscia dla nas. z tym ze do ogloszenia wyroku zdarzylam zanizyc wartosc samochodu bo mialam nim wypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hmm ![]()
![]() |
#4065 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
teraz ta sytuacja wygląda inaczej... szkoda mi Twojej mamy bo widzę, że kobieta chciała dobrze i ciągnie się to za nią przez pół życia.
Z małych kredytów zrobiły się duże... i są duże kłopoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | ||
Zadomowienie
|
anoxa mam nadzieję, że już na dniach sama akcja się rozwinie i samo pójdzie wszytsko ładnie
![]() a z tym 42 tygodniem to ja bym chyba zwariowała na miejscu tej dziewczyny ;/ kashha no niestety tak jest, że czasem rodzice nie widza problemu i by jeszcze pogłaskali synka po głowie. ja też mam z teściami nie ciekawie tzn oni są spoko ludzie ale nie podoba mi się jak wychowali tżta i ich podejście ( jesl źle to mówią, że ma być dobrze i po akcji) też mam do nich dużo żalu ale wiem, że nic z tym nie zrobie i mam w dupie przestałam się już denerwować Cytat:
Cytat:
ola_k11 masz rację, że powinni w szkołach uczyć prawa takiego co to później w życiu może się przydać, bo jak się okazuje nawet idąc do specjalisty możesz nie dostać odpowiednich informacji ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Tyle życzeń to jeszcze w życiu nie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zadomowienie
|
Ty jak będziesz tak trzymała to pod koniec sierpnia urodzisz
![]() Nie bolą cię juz nogi od ściskania?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Rozeznanie
|
Ola_k11
pozwoliłam sobie na małą symulację mam nadzieję że nie masz mi za złe? Załącznik 3198710
#4076 |
Zakorzenienie
|
ola a mialas kiedys ciemne wlosy? mi sie wydaje ze w takim srednim brazie by ci bylo dobrze bardziej by ci podkreslal ciemniejszy kolor urode
niezawsze przeplywy nie wyszly lepiej ale tez nie wyszly gorzej sa na szczescie bez zmian z tym ze ten jakis tam poziom jest podwyzszonya lekarz powiedzial ze to lepiej jak jest podwyzszony niz mial by byc zanizony bylam w dwuch aptekach kolo szpitala i niestety nie ma herbaty z lisci malin jedynie mieli zwykla malinowke ![]()
#4077 |
Wtajemniczenie
|
OOO w tym ciemniejszym lepiej? ja się tak scielam i zafarbowalam ostatnio, ale grzywa któcej
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-06-21 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zadomowienie
|
Uciekam szykować się na wizytę, co prawda dopiero na 14:55 ale jeszcze tyle do zrobienia. Odezwę się później.
Brzuch mnie boli jak cholera ale to chyba z nerwów, tradycyjnie jak przed każdą wizytą.No chyba że... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś w trudnej sytuacji i taka pomoc "fachowca" może Ci bardzo pomóc. Choćby z uporaniem się z tragiczną postawą M. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nam dzisiaj przyszedl wozek maz odebral jeszcze nie wiem co i jak ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- ja tez kiedys bylam jasna blondynka pozniej zrobilam sredni braz pozniej ciemny a na koniec wyszlam czarna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.