|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem co powiedzieć nawet, jakbym mogła to bym się wyprowadziła czym prędzej.
|
|||
|
|
|
#2972 | |||
|
Konto usunięte
|
a no faktyczniee
![]() Cytat:
.fajnie by było. kurczę, coś mi się zdaję że u mnie w mieście nie dawno otworzyli takie Centrum Doradztwa Zawodowego . muszę sprawdzić.Cytat:
![]() Cytat:
. ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła znowu. jak w ogóle on są zorganizowani? |
|||
|
|
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
o Olga zapomniałam wspomnieć, że widziałam w G. Krakowskiej takiego chłopaka, który wyglądał jak te koreańce ze zdjęcia, które wstawiałaś
nawet miał taki sam fryz.
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolina, ja mam, a co ?
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
aa i gratuluję Oli :brawo: . ile osób wygrało
?
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
bo mama chce zmienić na Netię i zastanawiamy się, czy dobry.
narysujcie mi coś ładnego |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. rysować nie umiem , ale ślad zostawiłam .
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2980 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie klienta traktują[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20139034]cześć Żbikii ;*** wiecie co ? [/QUOTE] ja nie powiem co mi się śniło jestem złym człowiekiem.Cytat:
Olga, Ty mnie rozwalasz czasem ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Cytat:
Chyba nie wiesz co to za ból dziewczyno.... :P Cytat:
![]() Ciężko masz w domu Żbiku. Podziwiam Cię, że wytrzymujesz, ale z drugiej strony trzeba Cię spałować, bo na to pozwalasz. Najgorsze jest to, że ostatnio, jak powiedziałaś o co chodzi to teraz wszystko wraca do normy Kurde, Weronika - nasza prawie psycholożka powinna tu się udzielić :PDżemdobry Wypróbowywałam Marty sposób z cytowaniem. Działa ![]() Co-by-tu dziś zrobić, hmmm... Wiecie, wczoraj w moim brzuchu działa się masakra. Usnąć nie mogłam, bo myślałam o wynikach matury. Miłego Żbiki
|
|||||
|
|
|
#2981 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiedziałam, że w ogóle się ze mną liczy, a ona sobie zapamiętała konstrukcję i teraz rzuca nią we mnie to JA się z NIĄ nie liczę, bo nie myję garów wtedy, kiedy ona chce, tylko mi się wydaje, że mogę kiedy ja chcę nieważne, że mam cały dzień wolny.Też jestem coraz mniej przekonana do studiów. Już chyba lepiej by mi było iść do pracy i zarobić na wyprowadzkę tylko że nie chcę potem studiować z gówniarzami ![]() Cytat:
![]() Ja też, jakbym mogła ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20141516] .fajnie by było. kurczę, coś mi się zdaję że u mnie w mieście nie dawno otworzyli takie Centrum Doradztwa Zawodowego . muszę sprawdzić.może kolejny serial zacznę oglądać co by się nie nudzić [/QUOTE]Chętniej bym coś takiego obejrzała motyw miłości wampira do wilkołaka byłby o wiele ciekawszy niż wampira do kobiety.Sprawdź koniecznie Polecam w takim razie GLEE i parę innych seriali, ale o tym za chwilę.Cytat:
jak ja tam chodzę, to spotykam tylko frajerów ze szkoły ![]() UPC jest super, jak byłam u Gosi to mi się ściągnęło 9 sezonów różnych seriali przez dwie doby A propos seriali, uwaga. Przewodnik czijosa po serialach
+ dla osób lubiących ciekawe (choć nieraz porąbane) scenariusze, naturalistyczne sceny operacji (choć ja nie lubię, ale zasłaniam sobie oczy ) oraz śmiałe sceny erotyczne w dużych ilościach - Nip/Tuck (serial o chirurgach plastycznych)+ dla osób o poczuciu humoru podobnym do mojego, które uwielbiają moralność osiedlową, mamuśki z komitetów rodzicielskich itp. - Weeds (serial o kobiecie, która po śmierci męża zostaje dilerką marihuany, aby utrzymać siebie i swoich dorastających synów) + dla osób kochających muzykę i przyjemną, niezobowiązującą rozrywkę (nawet jeśli pojawiają się poważne problemy, są podawane lekko, łatwo i przyjemnie) - Glee (serial o szkolnym "chórze", w którym tańczą i śpiewają xd) + dla osób, które oczekują od chrześcijaństwa czegoś więcej, niż grzmienia z ambony: "Nie uprawiajcie seksu" - Joan of Arcadia (serial o dziewczynie, która rozmawia z Bogiem i wykonuje różne jego polecenia, dzięki czemu pomaga sobie i innym) + dla tych, którzy nie oglądali "Roswell" - Roswell (sorry, ale to kultowy serial o kosmitach, którzy próbują żyć na Ziemi jako normalne nastolatki; później przemielono wszystkie pomysły scenarzystów i zrobiono "Tajemnice Smallville")+ dla tych, dla których "Zmierzch" ssie, ale lubią wampirzą tematykę, choć niekoniecznie podaną w baaaaardzo krwawy sposób - The Vampire Diaries (znowu wampir zakochany w śmiertelniczce, ale jak wciąga!) + dla lubiących brytyjski humor i nerdów - The IT Crowd (sitcom o informatykach w biurowcu)+ dla lubiących kryminalistykę i matematykę - NUMB3RS (agentowi FBI w pracy pomaga młodszy brat, genialny matematyk) + dla lubiących się bać, ale znowu nie tak bardzo - Supernatural (o braciach polujących na czające się w ciemnościach potworasy)+ dla ciekawych - Kyle XY (o facecie, który nagle budzi się nagi w środku lasu, nie wie kim jest, nie zna żadnego języka, ale kiedy znajdują go ludzie i badają, okazuje się, że bardzo szybko wszystkiego się uczy i bach - wykorzystuje swój mózg w 100%, podczas gdy normalni ludzie w 9, a geniusze w 11. a, i nie ma pępka.) + dla chcących zobaczyć coś zupełnie innego od wszystkich seriali - Six Feet Under (o rodzinie prowadzącej dom pogrzebowy) + dla lubiących ładne, kolorowe serialiki o problemach bogatych i pięknych dzieciaków granych przez 30-latki - 90210 Na razie tyle, jak sobie coś przypomnę/obejrzę, to dopiszę ![]() Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-06-21 o 15:24 |
|||
|
|
|
#2982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na sny nie masz wpływu. Mi się śnią grzeczne rzeczy, a chciałabym, żeby mi się przyśniło ciało M. drained of blood, z głową oddzieloną od ciała i wiszącą na płocie. Kto jest gorszy? ![]() Tylko czasem? ![]() Wiem, wiem, jestem sucker. Pocieszam się myślą, że kiedyś dostanę superpracę, oddam całą kasę, jaką na mnie wydała i będę wolna ![]() Ej ej ej. Nie ma takiego martwienia wszystko będzie cacy, jesteśmy Żbiki, elita intelektualna społeczeństwa ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- O kurde, tego jeszcze nie było, żeby mój pierwszy post był tak długi, że drugi się do niego nie dokleja ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- A w ogóle przypomniało mi się, jak kolega opowiadał, że w gimnazjum jego znajomego uczniowie wsypali nauczycielce kreta do kawy ona patrzy, a tu taka wielka piana, no to uznała że coś jest nie tak i poszła do dyrektorki.Nauczycielka: Coś z tą kawą jest nie tak. Dyrektorka: *patrzy* no co pani, zwykłe capuccino. I wypiła. Potem dwa tygodnie leżała w szpitalu. A to wszystko w kulturalnej stolicy Europy
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Olga jakie marzenia dotyczące snów
no a dzisiaj też miałam jakiś dziwny sen. A to dziwne, bo nigdy nie miałam snów. Boże jacy ludzie są bez wyobraźni. -.-' jestem zła, bo nie przyszły papiery na które czekałam.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-21 o 15:58 |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że tu Weronika i ktoś jeszcze się o mnie martwił, wczoraj weszłam, ale zobaczyłam tyle spamu (
a dzisiaj mi neta zabrało ![]() Rozmowo rano z dostawcą: - dzień dobry, mówi Justyna K... dlaczego znowu nie ma internetu? - no właśnie nie wiem kochana, coś się popier... ![]() I wyniki, jakie były w obwodzie, gdzie byłam w komisji: na 385 głosów (44% z 867 uprawnionych): Kaczyński 142, Komorowski 107(? albo 106, w każdym razie 100 z groszami), Napieralski 76, Pawlak 31, Olechowski 10, reszta poniżej. Za to u mnie, gdzie ja głosowałam, a tata poszedł i wszystkiego się dowiedział: Podobna frekwencja, trochę ponad 300 głosów. Wyniki w dziesiątkach, bo nie pamiętam końcówek: Kaczyński 150, Napieralski 70, Komorowski 50 ![]() Ja - Napieralski, w II turze Komorowski Idę nadrabiać spam I jeszcze plotki z pracy w komisji: P-ce to miasto komunistyczne, ludzie mają wyprane przez komunę mózgi i dlatego głosują na lewicę ![]()
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-21 o 16:06 |
|
|
|
#2985 | ||
|
Konto usunięte
|
opowiadaj Zbikuu
.Cytat:
to nie miała za ciekawie.Cytat:
a u mnie jak się wyniki rozłożyły to nie wiem. pójdę jutro sprawdzić. w II turze też na Komorowskiego będę głosować. ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.
|
||
|
|
|
#2986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam to sprawne oko ![]() Ja jestem jakaś dziwna, ale potrzebuje pomocy czy jeśli pójde wpłacić opłate rekrutacyjna do banku to mam poprosić o wydrukowanie potwierdzenia tej wpłaty czy oni mi to sami drukuja czy jak? Wiem, że super problem, ale powoli zaczyna sie moja panika ![]() Aha i mogę dokonać wpłaty w banku nie mając konta?
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-21 o 16:42 |
|
|
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Miałam dziś egzamin zawodowy bo chodziłam do technikum ale uznałam że mi to się raczej do niczego nie przyda bo i tak wybieram się na studia ale poszłam bo warto spróbować w pół godziny rozwaliłam 70 zadań ![]() ![]() ![]() No i byłam na rozmowie w sprawie stażu
|
#2988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie będę Glee oglądać. Cytat:
zabić ją chcieli ? ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20147189] ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.[/QUOTE]Pogrom, gorzej niż Pl - Hisz. moja rozmowa sms z jakimś kolesiem Ja: Oferta sprzedaży karnetu nadal aktualna ? On: tak, cena to 560 zł Ja: LOL a tak w ogóle to: Art. 133. KW § 1. Kto nabywa w celu odprzedaży z zyskiem bilety wstępu na imprezy artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie sprzedaje z zyskiem, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny. § 2. Usiłowanie oraz podżeganie i pomocnictwo są karalne. |
|||
|
|
|
#2989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz na Komorowskiego Chłopak mojej koleżanki głosował na Korwina Mikke i cała męska część jego klasy też a tam na 35 osób jest 25 chłopaków
|
|
#2990 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Już widzę, że Olgi mi nie zacytowało, o tej dziewczynie...
Ja zrobiłam podobnie na PŁ, czyli jedyną uczelnie, na którą składam ![]() Martyna, ja żoną Właśnie, Martyny też mi nie zacytowało. Kochana, ja Ci wyślę to płytę, jak tylko będę miała wszystkie zdjęcia (Karolina Ty wiesz )Mojej mamie też, ale nie złodziej, tylko policja na którą ktoś przyniósł wyrzucony gdzieś portfel. Napisz po fali uderzeniowej, jak wyniki, czy nie jesteś bardzo słaba ![]() Interesowałam się tym parę dni temu ![]() I av <3 Cytat:
![]() Sondaże najczęściej nie ujmują wsi, a tam często wygrywał Kaczyński... Swoją drogą nie rozumiem, już bardziej jakby na Leppera czy Pawlaka głosowali, tzn teraz chodzi mi, jaki on ma program skierowany do rolników, bo coś nie widzę żadnego lepszego niż u Bronka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już nie sprawdzam swoich rzeczy ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20147189]ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.[/QUOTE]To teraz aż mi ich żal, co ten Kim Dzong Il (?) im teraz wymyśli ![]() Jeszcze nie napisałam, że poza dziwnymi osobami miałam w komisji dziewczynę, która studiuje na PŁ i dowiedziałam się wielu rzeczy, o akademiku i w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
w sumie ok, skrajny liberalizm, ale to co mówi o kobietach
|
|||||
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
Albo moja koleżanka mówiła że u niej najwięcej głosów było na Kaczyńskiego a na drugim miejscu był... Lepper
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
Możliwe
Kurde jak zobaczyłam jego kampanię wyborczą że jest PREZYDENTEM ZWYKŁYCH LUDZI Mój tato powiedział że Kaczyński większość głosów miał z solidarności za ten cały Smoleńsk.
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie Kaczyński ma znacznie bardziej pewny, "zatwardziały" elektorat niż Komorowski
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiki.. padam.
![]() Przepracowałam, ale jakim kosztem Ola miała rację. I to nie tyle, że tak strasznie ciężko, tylko ludzie.. stare, zgrzybiałe dziadki przed szpitalem ![]() Aż się popłakałam, jak jedna babka złapała mnie za rękę i mówi: tu nie można handlować ani reklamować, proszę do dyrektorki! poszłam dla świętego spokoju (liczyłam na zrozumienie) i co? 'tu nie można, proszę nie stać przy wejściu, tylko iść na parking i tam rozdawać'. na parkingu prawie nikogo nie dało się złapać no fuck, co za ludzie! i tak do 13:30 stalam pod szpitalem, jak mnie wyrzucili, napisałam smsa do mojej 'opiekunki' i ona mi kazała iść w jakiś inny często uczęszczany punkt.. więc przeniosłam się pod galerię handlową; rozdałam, ale moja 'opiekunka' ok.15:00 dzwoni do mnie: pan chciał Cię skontrolować i Ciebie nie było pod szpitalem, to powiedz, gdzie teraz jesteś i pamiętaj, że do 16:00 musisz stać i tak ulotki sobie rozdysponować, żeby Ci starczyło.więc jak mi się skończyły po 15:00, to poszłam po więcej do tej apteki, dali mi, ale z takim niedowierzaniem: to wszystko rozdałaś, takie zainteresowanie było? co za ludzie ![]() (i w dodatku B. dostała się na staż jako pracownik biurowy.. ja szukam od miesiąca, a ona jedną z pierwszych ofert, na które odpisała, pierwsza rozmowa kwalifikacyjna na jakiej była i już ma. życie.)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-21 o 17:26 |
|
|
|
#2996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś miałam byłam na rozmowie w sprawie stażu, powiedziała babka że zadzwoni, ale wiadomo jak to jest
|
|
#2997 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To u mnie duży obwód był, no i u mnie zdecydowanie Komorowski wygrał. Lepper miał chyba 1 głos ![]() U mnie w komisji były same baby i jeden facet i jak przewodniczący i vie pojechali do urzędu już po liczeniu głosów , to gadały o karmieniu piersią. Jakie miały problemy itd Cytat:
Ludzie są okropni..
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak dalej pójdzie, to rzucam to i przenoszę się jak najszybciej do Warszawy, wczoraj szukaliśmy z Tżtem już kawalerki, ew. dużego pokoju do wynajęcia i tata to zobaczył. Dzwoni teraz po znajomych z Warszawy/mających rodzinę w Warszawie, czy nikt nie ma czegoś do wynajęcia i znalazł jedną b.fajną ofertę, zobaczymy, czy coś z tego będzie, bo kawalerka za 500zł + rachunki na Pradze to kosmos, w znaczeniu pozytywnym.
![]() przepraszam, że Was zamęczam moimi sprawami, ale dzisiejszy dzień jest dobijający..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
Padam, ale znalazłam 2 bluzki i pasek.
Wszystko za 13 zł. Kupiłam też olejek rycynowy i naftę kosmetyczną do włosów. Idę nadrabiać.
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

dziękuje to również dzięki wam

nie wiem co powiedzieć nawet, jakbym mogła to bym się wyprowadziła czym prędzej.

jestem złym człowiekiem.
Kurde, Weronika - nasza prawie psycholożka powinna tu się udzielić :P

na sny nie masz wpływu. Mi się śnią grzeczne rzeczy, a chciałabym, żeby mi się przyśniło ciało M. drained of blood, z głową oddzieloną od ciała i wiszącą na płocie. Kto jest gorszy? 

Ty wiesz