Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 12:50   #2971
Karmenka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość

Btw czy tylko mnie wkurzała Michelle, kiedy Tony był po wypadku, a ona go olewała, a jak już przyszła to pierwsze co zrobiła to zaczęła się dobierać do jego majtek? Czy jej naprawdę TYLKO JEDNO w głowie? A tak się wkurzała, kiedy ją traktował przedmiotowo
Takie samo wrażenie odniosłam, ona tylko po.ruc.hac sobie chciała, nic więcej, a jaka zdenerwowana była, jak mu nie stanął, a przecież był po wypadku, nie jego wina. ech.
Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
kochane, wygrałam depilator dziękuje to również dzięki wam
ciesze się ze tu trafiłam
gratulacje !
Cytat:
No ja w sumie nie lepsza w tym momencie ale wkurza mnie to co ona robi. Jak kupuje mi bluzki dwa rozmiary za duże i kpi sobie ze mnie, jak mówię, że są za duże. ("TY masz 36? JASSSSSSSNE"). Albo kiedy nie podoba mi się coś co jej się podoba to słyszę, że mam kiepski gust czy reakcja na jakikolwiek mój problem - "Phi, tym się przejmujesz?" albo przedrzeźnianie mnie o ile w ogóle dopuści mnie do głosu. No i dobijanie się do toalety kiedy ja do niej wejdę, bo wtedy nagle sobie przypomina, że cały dzień w niej nie była
A w ogóle to przecież ona pracuje, a ja tylko siedzę w domu. Pewnie w wieku 19 lat też powinnam prowadzić szkolenia dla nauczycieli, spłacać kredyty i użerać się z biurokratami, którzy nie uznają zaginięcia, bo człowiek jest albo martwy, albo żywy, i nie może nie być z nim kontaktu, tylko to na pewno my chowamy go w szafie, żeby bez jego zgody założyć sobie Neostradę

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Oj tam, wystarczyło przeczytać streszczenie "Wesela"

No cóż...
nie wiem co powiedzieć nawet, jakbym mogła to bym się wyprowadziła czym prędzej.
Stary 2010-06-21, 12:52   #2972
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
chris ma wadę!

a no faktyczniee

Cytat:

Dzień dobry ;**
Look at this: http://profile.ak.fbcdn.net/v228/926...09297_8817.jpg poprawiło mi humor z rana. Bo w domu bez zmian tylko ja się uczę mieć na to wyje.bane i robić swoje.

Muszę iść do doradcy zawodowego, bo totalnie nie mam pojęcia, co z tymi studiami powinni w ogóle zrobić taki program, "Co z tymi studiami?". Bo ja np. już wiem, że z tą Polską - gówno i nie potrzeba mi do tego Lisa.
.
haha. to problem rozwiązany. nie musieliby się kłócić o Bellę .

fajnie by było. kurczę, coś mi się zdaję że u mnie w mieście nie dawno otworzyli takie Centrum Doradztwa Zawodowego . muszę sprawdzić.

Cytat:
Glee jest super! Na początku średnio mi się podobało, teraz mój ukochany serial oczywiście mają problem z rozwiązywaniem niektórych wątków, ale to jak prawie każdy serial. A poza tym jest fantastyczny, świetne piosenki, no i sama formuła - chyba pierwszy taki musicalowy serial w historii. Warto zaznaczyć, że ich glee to nie to samo, co nasz chór - oni tam śpiewają i tańczą
może kolejny serial zacznę oglądać co by się nie nudzić

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
powiedziałam że zamowienie składałam już we wtorek prawie tydizen temu, miałam dostać odpowiedz do piątku i dalej jej nie ma i że bardzo mi się to nie podoba, ponieważ wyjeżdżam, a tak klienta się nie traktuje
powiedziała że sprawdzi co jest grane, na jakim etapie jest to zamówienie i mi oddzwoni. ale narazie cisza.

a ja jestem wkurzona bo nie ma dwóch rzeczy na których zależało mi najbardziej
a w piątek jeszcze były ;(
co za hurtownia . ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła znowu.
jak w ogóle on są zorganizowani?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:57   #2973
Claaire
Wtajemniczenie

o Olga zapomniałam wspomnieć, że widziałam w G. Krakowskiej takiego chłopaka, który wyglądał jak te koreańce ze zdjęcia, które wstawiałaś nawet miał taki sam fryz.
Stary 2010-06-21, 12:59   #2974
Karmenka
Zakorzenienie

Ma któraś Internet z Netii ?
Stary 2010-06-21, 13:00   #2975
malenstwo5
Wtajemniczenie

Karolina, ja mam, a co ?

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 13:08   #2976
Konto usunięte

aa i gratuluję Oli :brawo: . ile osób wygrało ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 13:22   #2977
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Karolina, ja mam, a co ?
bo mama chce zmienić na Netię i zastanawiamy się, czy dobry.

narysujcie mi coś ładnego
Stary 2010-06-21, 13:39   #2978
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

narysujcie mi coś ładnego
ja mam Freedom z Orange i jestem zadowolona

. rysować nie umiem , ale ślad zostawiłam .
Stary 2010-06-21, 13:41   #2979
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
masz żółwia
Stary 2010-06-21, 14:13   #2980
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
dodzwoniłam się! nie wierzę! za 7 razem!
podałam maila i nazwisko, mają sprawdzić na jakim etapie jest zamówienie i zaraz do mnie oddzwonią trzymam więc za słowo.
No co Ty fajnie klienta traktują

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20139034]cześć Żbikii ;***

wiecie co ? obudziłam się przed 5 i nie wiem czy bohaterzy ze Skinsów mi się śnili czy co , ale nagle zaczęłam intensywnie myśleć jak ma na imię Sid, bo zapomniałam, wiedziałam że na S ale du.pka. w końcu sprawdziłam na pół senna w internecie i poszłam dalej spać . bo wieczorem byłam na stronie serialu i chyba dlatego
[/QUOTE]

ja nie powiem co mi się śniło jestem złym człowiekiem.

Cytat:
Dzień dobry ;**
Look at this: http://profile.ak.fbcdn.net/v228/926...09297_8817.jpg poprawiło mi humor z rana. Bo w domu bez zmian tylko ja się uczę mieć na to wyje.bane i robić swoje.

Muszę iść do doradcy zawodowego, bo totalnie nie mam pojęcia, co z tymi studiami powinni w ogóle zrobić taki program, "Co z tymi studiami?". Bo ja np. już wiem, że z tą Polską - gówno i nie potrzeba mi do tego Lisa.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

hahahahahahahahahahahahah ahahahaha

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------
Dlaczego mi przerobili mój śmiech wielkimi literami na śmiech małymi literami? To już nie to samo.
Dobre :d
Olga, Ty mnie rozwalasz czasem

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
powiedziałam że zamowienie składałam już we wtorek prawie tydizen temu, miałam dostać odpowiedz do piątku i dalej jej nie ma i że bardzo mi się to nie podoba, ponieważ wyjeżdżam, a tak klienta się nie traktuje
powiedziała że sprawdzi co jest grane, na jakim etapie jest to zamówienie i mi oddzwoni. ale narazie cisza.

a ja jestem wkurzona bo nie ma dwóch rzeczy na których zależało mi najbardziej
a w piątek jeszcze były ;(
I dobrze jej powiedziałaś

Cytat:
kochane, wygrałam depilator dziękuje to również dzięki wam
ciesze się ze tu trafiłam
Jea! Gratulacje!
Chyba nie wiesz co to za ból dziewczyno.... :P

Cytat:
No ja w sumie nie lepsza w tym momencie ale wkurza mnie to co ona robi. Jak kupuje mi bluzki dwa rozmiary za duże i kpi sobie ze mnie, jak mówię, że są za duże. ("TY masz 36? JASSSSSSSNE"). Albo kiedy nie podoba mi się coś co jej się podoba to słyszę, że mam kiepski gust czy reakcja na jakikolwiek mój problem - "Phi, tym się przejmujesz?" albo przedrzeźnianie mnie o ile w ogóle dopuści mnie do głosu. No i dobijanie się do toalety kiedy ja do niej wejdę, bo wtedy nagle sobie przypomina, że cały dzień w niej nie była
A w ogóle to przecież ona pracuje, a ja tylko siedzę w domu. Pewnie w wieku 19 lat też powinnam prowadzić szkolenia dla nauczycieli, spłacać kredyty i użerać się z biurokratami, którzy nie uznają zaginięcia, bo człowiek jest albo martwy, albo żywy, i nie może nie być z nim kontaktu, tylko to na pewno my chowamy go w szafie, żeby bez jego zgody założyć sobie Neostradę

Ciężko masz w domu Żbiku. Podziwiam Cię, że wytrzymujesz, ale z drugiej strony trzeba Cię spałować, bo na to pozwalasz. Najgorsze jest to, że ostatnio, jak powiedziałaś o co chodzi to teraz wszystko wraca do normy Kurde, Weronika - nasza prawie psycholożka powinna tu się udzielić :P

Dżemdobry
Wypróbowywałam Marty sposób z cytowaniem. Działa
Co-by-tu dziś zrobić, hmmm...

Wiecie, wczoraj w moim brzuchu działa się masakra. Usnąć nie mogłam, bo myślałam o wynikach matury.

Miłego Żbiki
Stary 2010-06-21, 14:15   #2981
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
musisz jej w końcu powiedzieć co o tym myslisz. ja bym na twoim miejscu nie kupiła tego piwa.

no on miał na myśli raczej to, czy naprawdę chce zacząć sama życ, pracować i w ogóle jak to sobie wyobrażam? bo przeciez nie bede utrzymywana jesli nie pójdę na studia, to jasne. mam dwie ręce to moge pracować.
tylko nie wiem czy on nie pomyślał, że ja już nigdy nie chce iść na studia, ja raczej w tym roku nie bardzo chce.
ale masz rację, że może nawet po takim roku na nietrafionym kierunku łatwiej wybrać coś swojego

no własnie, boję się, że będę sie męczyła. albo pójdę na studia, które mi się owszem spodobają, ale potem praca mnie nie będzie satysfakcjonować, bądź też będzie mnie przerażała (mam na mysli ratownictwo medyczne...)

ja bym nawet powiedziała, że poza Warszawa bywają ciekawsze
no, ale na pewno większe miasto wiąże się z tym, że jest więcej kierunków, a więc większa szansa na coś ciekawego.
o dziwo dla mnie nie wynaleźli jeszcze tu nic

zrób coś z tym, bo zwariujesz. nie pozwalaj sobie na takie coś.
Powiedziałam powiedziałam, że w ogóle się ze mną liczy, a ona sobie zapamiętała konstrukcję i teraz rzuca nią we mnie to JA się z NIĄ nie liczę, bo nie myję garów wtedy, kiedy ona chce, tylko mi się wydaje, że mogę kiedy ja chcę nieważne, że mam cały dzień wolny.

Też jestem coraz mniej przekonana do studiów. Już chyba lepiej by mi było iść do pracy i zarobić na wyprowadzkę tylko że nie chcę potem studiować z gówniarzami

Cytat:
Takie samo wrażenie odniosłam, ona tylko po.ruc.hac sobie chciała, nic więcej, a jaka zdenerwowana była, jak mu nie stanął, a przecież był po wypadku, nie jego wina. ech.

nie wiem co powiedzieć nawet, jakbym mogła to bym się wyprowadziła czym prędzej.
No, ja tam wolałam go takiego... ale mam Marsa w Raku, więc nie rozumiem problemów seksualnego rozbuchania

Ja też, jakbym mogła

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20141516]haha. to problem rozwiązany. nie musieliby się kłócić o Bellę .

fajnie by było. kurczę, coś mi się zdaję że u mnie w mieście nie dawno otworzyli takie Centrum Doradztwa Zawodowego . muszę sprawdzić.

może kolejny serial zacznę oglądać co by się nie nudzić [/QUOTE]
Chętniej bym coś takiego obejrzała motyw miłości wampira do wilkołaka byłby o wiele ciekawszy niż wampira do kobiety.

Sprawdź koniecznie

Polecam w takim razie GLEE i parę innych seriali, ale o tym za chwilę.

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
o Olga zapomniałam wspomnieć, że widziałam w G. Krakowskiej takiego chłopaka, który wyglądał jak te koreańce ze zdjęcia, które wstawiałaś nawet miał taki sam fryz.
W MOJEJ Galerii Krakowskiej? jak ja tam chodzę, to spotykam tylko frajerów ze szkoły

Cytat:
UPC jest super, jak byłam u Gosi to mi się ściągnęło 9 sezonów różnych seriali przez dwie doby

A propos seriali, uwaga.

Przewodnik czijosa po serialach

+ dla osób lubiących ciekawe (choć nieraz porąbane) scenariusze, naturalistyczne sceny operacji (choć ja nie lubię, ale zasłaniam sobie oczy ) oraz śmiałe sceny erotyczne w dużych ilościach - Nip/Tuck (serial o chirurgach plastycznych)
+ dla osób o poczuciu humoru podobnym do mojego, które uwielbiają moralność osiedlową, mamuśki z komitetów rodzicielskich itp. - Weeds (serial o kobiecie, która po śmierci męża zostaje dilerką marihuany, aby utrzymać siebie i swoich dorastających synów)
+ dla osób kochających muzykę i przyjemną, niezobowiązującą rozrywkę (nawet jeśli pojawiają się poważne problemy, są podawane lekko, łatwo i przyjemnie) - Glee (serial o szkolnym "chórze", w którym tańczą i śpiewają xd)
+ dla osób, które oczekują od chrześcijaństwa czegoś więcej, niż grzmienia z ambony: "Nie uprawiajcie seksu" - Joan of Arcadia (serial o dziewczynie, która rozmawia z Bogiem i wykonuje różne jego polecenia, dzięki czemu pomaga sobie i innym)
+ dla tych, którzy nie oglądali "Roswell" - Roswell (sorry, ale to kultowy serial o kosmitach, którzy próbują żyć na Ziemi jako normalne nastolatki; później przemielono wszystkie pomysły scenarzystów i zrobiono "Tajemnice Smallville")
+ dla tych, dla których "Zmierzch" ssie, ale lubią wampirzą tematykę, choć niekoniecznie podaną w baaaaardzo krwawy sposób - The Vampire Diaries (znowu wampir zakochany w śmiertelniczce, ale jak wciąga!)
+ dla lubiących brytyjski humor i nerdów - The IT Crowd (sitcom o informatykach w biurowcu)
+ dla lubiących kryminalistykę i matematykę - NUMB3RS (agentowi FBI w pracy pomaga młodszy brat, genialny matematyk)
+ dla lubiących się bać, ale znowu nie tak bardzo - Supernatural (o braciach polujących na czające się w ciemnościach potworasy)
+ dla ciekawych - Kyle XY (o facecie, który nagle budzi się nagi w środku lasu, nie wie kim jest, nie zna żadnego języka, ale kiedy znajdują go ludzie i badają, okazuje się, że bardzo szybko wszystkiego się uczy i bach - wykorzystuje swój mózg w 100%, podczas gdy normalni ludzie w 9, a geniusze w 11. a, i nie ma pępka.)
+ dla chcących zobaczyć coś zupełnie innego od wszystkich seriali - Six Feet Under (o rodzinie prowadzącej dom pogrzebowy)
+ dla lubiących ładne, kolorowe serialiki o problemach bogatych i pięknych dzieciaków granych przez 30-latki - 90210

Na razie tyle, jak sobie coś przypomnę/obejrzę, to dopiszę

Edytowane przez czijo
Czas edycji: 2010-06-21 o 15:24
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 15:42   #2982
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

Dobre :d
Olga, Ty mnie rozwalasz czasem

Ciężko masz w domu Żbiku. Podziwiam Cię, że wytrzymujesz, ale z drugiej strony trzeba Cię spałować, bo na to pozwalasz. Najgorsze jest to, że ostatnio, jak powiedziałaś o co chodzi to teraz wszystko wraca do normy

Wiecie, wczoraj w moim brzuchu działa się masakra. Usnąć nie mogłam, bo myślałam o wynikach matury.

Miłego Żbiki
Czemu? na sny nie masz wpływu. Mi się śnią grzeczne rzeczy, a chciałabym, żeby mi się przyśniło ciało M. drained of blood, z głową oddzieloną od ciała i wiszącą na płocie. Kto jest gorszy?

Tylko czasem?

Wiem, wiem, jestem sucker. Pocieszam się myślą, że kiedyś dostanę superpracę, oddam całą kasę, jaką na mnie wydała i będę wolna

Ej ej ej. Nie ma takiego martwienia wszystko będzie cacy, jesteśmy Żbiki, elita intelektualna społeczeństwa

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

O kurde, tego jeszcze nie było, żeby mój pierwszy post był tak długi, że drugi się do niego nie dokleja

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

A w ogóle przypomniało mi się, jak kolega opowiadał, że w gimnazjum jego znajomego uczniowie wsypali nauczycielce kreta do kawy ona patrzy, a tu taka wielka piana, no to uznała że coś jest nie tak i poszła do dyrektorki.
Nauczycielka: Coś z tą kawą jest nie tak.
Dyrektorka: *patrzy* no co pani, zwykłe capuccino.
I wypiła. Potem dwa tygodnie leżała w szpitalu.
A to wszystko w kulturalnej stolicy Europy
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 15:56   #2983
effciaa16
Zakorzenienie

Olga jakie marzenia dotyczące snów ja wczoraj miałam erotyczny sen no a dzisiaj też miałam jakiś dziwny sen. A to dziwne, bo nigdy nie miałam snów.
Boże jacy ludzie są bez wyobraźni. -.-'

jestem zła, bo nie przyszły papiery na które czekałam.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-21 o 15:58
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 16:03   #2984
parodia
Zakorzenienie

Widzę, że tu Weronika i ktoś jeszcze się o mnie martwił, wczoraj weszłam, ale zobaczyłam tyle spamu () i poszłam spać a dzisiaj mi neta zabrało
Rozmowo rano z dostawcą:
- dzień dobry, mówi Justyna K... dlaczego znowu nie ma internetu?
- no właśnie nie wiem kochana, coś się popier...

I wyniki, jakie były w obwodzie, gdzie byłam w komisji:
na 385 głosów (44% z 867 uprawnionych): Kaczyński 142, Komorowski 107(? albo 106, w każdym razie 100 z groszami), Napieralski 76, Pawlak 31, Olechowski 10, reszta poniżej.
Za to u mnie, gdzie ja głosowałam, a tata poszedł i wszystkiego się dowiedział:
Podobna frekwencja, trochę ponad 300 głosów. Wyniki w dziesiątkach, bo nie pamiętam końcówek: Kaczyński 150, Napieralski 70, Komorowski 50

Ja - Napieralski, w II turze Komorowski
Idę nadrabiać spam

I jeszcze plotki z pracy w komisji: P-ce to miasto komunistyczne, ludzie mają wyprane przez komunę mózgi i dlatego głosują na lewicę a w ogóle w Polsce jest za duża Żydów, gdyby nie było II wojny światowej, to powstałaby Judeopolonia (?) i w ogóle wytępić ich

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-06-21 o 16:06
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 16:13   #2985
Konto usunięte

Cytat:

opowiadaj Zbikuu .

Cytat:

A w ogóle przypomniało mi się, jak kolega opowiadał, że w gimnazjum jego znajomego uczniowie wsypali nauczycielce kreta do kawy ona patrzy, a tu taka wielka piana, no to uznała że coś jest nie tak i poszła do dyrektorki.
o kurdee to nie miała za ciekawie.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Widzę, że tu Weronika i ktoś jeszcze się o mnie martwił, wczoraj weszłam, ale zobaczyłam tyle spamu () i poszłam spać a dzisiaj mi neta zabrało
Rozmowo rano z dostawcą:

na 385 głosów (44% z 867 uprawnionych): Kaczyński 142, Komorowski 107(? albo 106, w każdym razie 100 z groszami), Napieralski 76, Pawlak 31, Olechowski 10, reszta poniżej.
Podobna frekwencja, trochę ponad 300 głosów. Wyniki w dziesiątkach, bo nie pamiętam końcówek: Kaczyński 150, Napieralski 70, Komorowski 50

Idę nadrabiać spam

I jeszcze plotki z pracy w komisji: P-ce to miasto komunistyczne, ludzie mają wyprane przez komunę mózgi i dlatego głosują na lewicę a w ogóle w Polsce jest za duża Żydów, gdyby nie było II wojny światowej, to powstałaby Judeopolonia (?) i w ogóle wytępić ich
pogrubione -

a u mnie jak się wyniki rozłożyły to nie wiem. pójdę jutro sprawdzić.
w II turze też na Komorowskiego będę głosować.

. o Jeżu czasem ludzie mnie przerażają tym jakie potrafią wymyślić plotki.

ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.
Stary 2010-06-21, 16:23   #2986
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
W MOJEJ Galerii Krakowskiej? jak ja tam chodzę, to spotykam tylko frajerów ze szkoły
No widzisz ja mam to sprawne oko

Ja jestem jakaś dziwna, ale potrzebuje pomocy czy jeśli pójde wpłacić opłate rekrutacyjna do banku to mam poprosić o wydrukowanie potwierdzenia tej wpłaty czy oni mi to sami drukuja czy jak? Wiem, że super problem, ale powoli zaczyna sie moja panika
Aha i mogę dokonać wpłaty w banku nie mając konta?

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2010-06-21 o 16:42
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 16:24   #2987
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Dzień dobry

Miałam dziś egzamin zawodowy bo chodziłam do technikum ale uznałam że mi to się raczej do niczego nie przyda bo i tak wybieram się na studia ale poszłam bo warto spróbować w pół godziny rozwaliłam 70 zadań
No i byłam na rozmowie w sprawie stażu

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 16:31   #2988
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Przewodnik czijosa po serialach

+ dla osób lubiących ciekawe (choć nieraz porąbane) scenariusze, naturalistyczne sceny operacji (choć ja nie lubię, ale zasłaniam sobie oczy ) oraz śmiałe sceny erotyczne w dużych ilościach - Nip/Tuck (serial o chirurgach plastycznych)
+ dla osób o poczuciu humoru podobnym do mojego, które uwielbiają moralność osiedlową, mamuśki z komitetów rodzicielskich itp. - Weeds (serial o kobiecie, która po śmierci męża zostaje dilerką marihuany, aby utrzymać siebie i swoich dorastających synów)
+ dla osób kochających muzykę i przyjemną, niezobowiązującą rozrywkę (nawet jeśli pojawiają się poważne problemy, są podawane lekko, łatwo i przyjemnie) - Glee (serial o szkolnym "chórze", w którym tańczą i śpiewają xd)
+ dla osób, które oczekują od chrześcijaństwa czegoś więcej, niż grzmienia z ambony: "Nie uprawiajcie seksu" - Joan of Arcadia (serial o dziewczynie, która rozmawia z Bogiem i wykonuje różne jego polecenia, dzięki czemu pomaga sobie i innym)
+ dla tych, którzy nie oglądali "Roswell" - Roswell (sorry, ale to kultowy serial o kosmitach, którzy próbują żyć na Ziemi jako normalne nastolatki; później przemielono wszystkie pomysły scenarzystów i zrobiono "Tajemnice Smallville")
+ dla tych, dla których "Zmierzch" ssie, ale lubią wampirzą tematykę, choć niekoniecznie podaną w baaaaardzo krwawy sposób - The Vampire Diaries (znowu wampir zakochany w śmiertelniczce, ale jak wciąga!)
+ dla lubiących brytyjski humor i nerdów - The IT Crowd (sitcom o informatykach w biurowcu)
+ dla lubiących kryminalistykę i matematykę - NUMB3RS (agentowi FBI w pracy pomaga młodszy brat, genialny matematyk)
+ dla lubiących się bać, ale znowu nie tak bardzo - Supernatural (o braciach polujących na czające się w ciemnościach potworasy)
+ dla ciekawych - Kyle XY (o facecie, który nagle budzi się nagi w środku lasu, nie wie kim jest, nie zna żadnego języka, ale kiedy znajdują go ludzie i badają, okazuje się, że bardzo szybko wszystkiego się uczy i bach - wykorzystuje swój mózg w 100%, podczas gdy normalni ludzie w 9, a geniusze w 11. a, i nie ma pępka.)
+ dla chcących zobaczyć coś zupełnie innego od wszystkich seriali - Six Feet Under (o rodzinie prowadzącej dom pogrzebowy)
+ dla lubiących ładne, kolorowe serialiki o problemach bogatych i pięknych dzieciaków granych przez 30-latki - 90210

Na razie tyle, jak sobie coś przypomnę/obejrzę, to dopiszę

na razie będę Glee oglądać.
Cytat:

zabić ją chcieli ?
Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Olga jakie marzenia dotyczące snów ja wczoraj miałam erotyczny sen no a dzisiaj też miałam jakiś dziwny sen. A to dziwne, bo nigdy nie miałam snów.
Opowiedz ten sen
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20147189]

ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.[/QUOTE]
Pogrom, gorzej niż Pl - Hisz.

moja rozmowa sms z jakimś kolesiem
Ja: Oferta sprzedaży karnetu nadal aktualna ?
On: tak, cena to 560 zł
Ja: LOL

a tak w ogóle to:
Art. 133. KW
§ 1. Kto nabywa w celu odprzedaży z zyskiem bilety wstępu na imprezy
artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie sprzedaje z
zyskiem, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. Usiłowanie oraz podżeganie i pomocnictwo są karalne.
Stary 2010-06-21, 16:34   #2989
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Rozmowo rano z dostawcą:

Idę nadrabiać spam

Ja też głosowałam na Napieralskiego teraz na Komorowskiego
Chłopak mojej koleżanki głosował na Korwina Mikke i cała męska część jego klasy też a tam na 35 osób jest 25 chłopaków

Stary 2010-06-21, 16:40   #2990
parodia
Zakorzenienie

Już widzę, że Olgi mi nie zacytowało, o tej dziewczynie...
Ja zrobiłam podobnie na PŁ, czyli jedyną uczelnie, na którą składam wpisałam sobie z dupy kierunki, mam nadzieję, że można to drugi raz zrobić, bo raz już mi wygenerowało numer do wpłaty
Cytat:
Już miałyśmy kiedyś iść, Justyna chciała być głową rodziny
Martyna, ja żoną
Właśnie, Martyny też mi nie zacytowało. Kochana, ja Ci wyślę to płytę, jak tylko będę miała wszystkie zdjęcia (Karolina Ty wiesz )
Cytat:
mojemu tacie ktoś ukradł w pociagu portfel a potem odesłał dokumenty
Mojej mamie też, ale nie złodziej, tylko policja na którą ktoś przyniósł wyrzucony gdzieś portfel.
Cytat:
Pierwszy dzień diety proteinowej uważam za udany
Napisz po fali uderzeniowej, jak wyniki, czy nie jesteś bardzo słaba
Interesowałam się tym parę dni temu
I av <3
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Żbiki, wzięli mnie!
będę 2dni hostessą, 10zł netto/h, to będzie ponad 8zł brutto, fak jea!

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
A Kaczyński jakie poparcie. Wyższe niż w sondażach.
Sondaże najczęściej nie ujmują wsi, a tam często wygrywał Kaczyński... Swoją drogą nie rozumiem, już bardziej jakby na Leppera czy Pawlaka głosowali, tzn teraz chodzi mi, jaki on ma program skierowany do rolników, bo coś nie widzę żadnego lepszego niż u Bronka
Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że z dwojga złego już lepiej Kaczyński, bo jak wygra Komorowski to będzie robił wszystko pod dyktando Tuska. Kaczyński według mnie jest niegroźny.
Ja zdecydowanie głosuję na Komorowskiego, nie pasuje mi, ale cóż, wolę sterowane rządy Tuska niż Kaczyńskiego, byle nie PiS
Cytat:
dobre
Ja już nie sprawdzam swoich rzeczy
Cytat:
Narysuję
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20147189]ale Portugalia rozgromiła Koreę . ja tu obstawiłam skromne 2:1 a tu 7:0. nieźle. w ogóle w Korei pierwszy raz puścili transmisję na żywo a tu taki pogrom. szkoda mi troszkę ich.[/QUOTE]
To teraz aż mi ich żal, co ten Kim Dzong Il (?) im teraz wymyśli

Jeszcze nie napisałam, że poza dziwnymi osobami miałam w komisji dziewczynę, która studiuje na PŁ i dowiedziałam się wielu rzeczy, o akademiku i w ogóle

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Ja też głosowałam na Napieralskiego teraz na Komorowskiego
Chłopak mojej koleżanki głosował na Korwina Mikke i cała męska część jego klasy też a tam na 35 osób jest 25 chłopaków
U mnie w komisji było chyba 8 głosów w sumie ok, skrajny liberalizm, ale to co mówi o kobietach

Stary 2010-06-21, 16:40   #2991
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Albo moja koleżanka mówiła że u niej najwięcej głosów było na Kaczyńskiego a na drugim miejscu był... Lepper

Stary 2010-06-21, 16:41   #2992
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Albo moja koleżanka mówiła że u niej najwięcej głosów było na Kaczyńskiego a na drugim miejscu był... Lepper
Obwód na wsi, pewnie jeszcze biednej, prawda?

Stary 2010-06-21, 16:45   #2993
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Obwód na wsi, pewnie jeszcze biednej, prawda?
Możliwe Kurde jak zobaczyłam jego kampanię wyborczą że jest PREZYDENTEM ZWYKŁYCH LUDZI mój brat powiedział " to ja chyba jestem niezwykły"
Mój tato powiedział że Kaczyński większość głosów miał z solidarności za ten cały Smoleńsk.

Stary 2010-06-21, 16:49   #2994
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe Kurde jak zobaczyłam jego kampanię wyborczą że jest PREZYDENTEM ZWYKŁYCH LUDZI mój brat powiedział " to ja chyba jestem niezwykły"
Mój tato powiedział że Kaczyński większość głosów miał z solidarności za ten cały Smoleńsk.
Bo on zwraca się właśnie do takich ludzi, przez to do nich dociera.

Wg mnie Kaczyński ma znacznie bardziej pewny, "zatwardziały" elektorat niż Komorowski

Stary 2010-06-21, 17:25   #2995
star15
Zakorzenienie

Żbiki.. padam.

Przepracowałam, ale jakim kosztem Ola miała rację. I to nie tyle, że tak strasznie ciężko, tylko ludzie.. stare, zgrzybiałe dziadki przed szpitalem
Aż się popłakałam, jak jedna babka złapała mnie za rękę i mówi: tu nie można handlować ani reklamować, proszę do dyrektorki! poszłam dla świętego spokoju (liczyłam na zrozumienie) i co? 'tu nie można, proszę nie stać przy wejściu, tylko iść na parking i tam rozdawać'. na parkingu prawie nikogo nie dało się złapać no fuck, co za ludzie! i tak do 13:30 stalam pod szpitalem, jak mnie wyrzucili, napisałam smsa do mojej 'opiekunki' i ona mi kazała iść w jakiś inny często uczęszczany punkt.. więc przeniosłam się pod galerię handlową; rozdałam, ale moja 'opiekunka' ok.15:00 dzwoni do mnie: pan chciał Cię skontrolować i Ciebie nie było pod szpitalem, to powiedz, gdzie teraz jesteś i pamiętaj, że do 16:00 musisz stać i tak ulotki sobie rozdysponować, żeby Ci starczyło.
więc jak mi się skończyły po 15:00, to poszłam po więcej do tej apteki, dali mi, ale z takim niedowierzaniem: to wszystko rozdałaś, takie zainteresowanie było?
co za ludzie

(i w dodatku B. dostała się na staż jako pracownik biurowy.. ja szukam od miesiąca, a ona jedną z pierwszych ofert, na które odpisała, pierwsza rozmowa kwalifikacyjna na jakiej była i już ma. życie.)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-21 o 17:26
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 17:30   #2996
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Żbiki.. padam.

Przepracowałam, ale jakim kosztem Ola miała rację. I to nie tyle, że tak strasznie ciężko, tylko ludzie.. stare, zgrzybiałe dziadki przed szpitalem
Aż się popłakałam, jak jedna babka złapała mnie za rękę i mówi: tu nie można handlować ani reklamować, proszę do dyrektorki! poszłam dla świętego spokoju (liczyłam na zrozumienie) i co? 'tu nie można, proszę nie stać przy wejściu, tylko iść na parking i tam rozdawać'. na parkingu prawie nikogo nie dało się złapać no fuck, co za ludzie! i tak do 13:30 stalam pod szpitalem, jak mnie wyrzucili, napisałam smsa do mojej 'opiekunki' i ona mi kazała iść w jakiś inny często uczęszczany punkt.. więc przeniosłam się pod galerię handlową; rozdałam, ale moja 'opiekunka' ok.15:00 dzwoni do mnie: pan chciał Cię skontrolować i Ciebie nie było pod szpitalem, to powiedz, gdzie teraz jesteś i pamiętaj, że do 16:00 musisz stać i tak ulotki sobie rozdysponować, żeby Ci starczyło.
więc jak mi się skończyły po 15:00, to poszłam po więcej do tej apteki, dali mi, ale z takim niedowierzaniem: to wszystko rozdałaś, takie zainteresowanie było?
co za ludzie

(i w dodatku B. dostała się na staż jako pracownik biurowy.. ja szukam od miesiąca, a ona jedną z pierwszych ofert, na które odpisała, pierwsza rozmowa kwalifikacyjna na jakiej była i już ma. życie.)
Nie dość że się męczysz i chcesz dobrze to mają jakieś pretensje, takich ludzi to tylko
Ja dziś miałam byłam na rozmowie w sprawie stażu, powiedziała babka że zadzwoni, ale wiadomo jak to jest

Stary 2010-06-21, 17:38   #2997
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Olga jakie marzenia dotyczące snów ja wczoraj miałam erotyczny senno a dzisiaj też miałam jakiś dziwny sen. A to dziwne, bo nigdy nie miałam snów.
Boże jacy ludzie są bez wyobraźni. -.-'

jestem zła, bo nie przyszły papiery na które czekałam.
Ja miałam dzisiaj

Cytat:
Rozmowo rano z dostawcą:

Idę nadrabiać spam

To u mnie duży obwód był, no i u mnie zdecydowanie Komorowski wygrał. Lepper miał chyba 1 głos

U mnie w komisji były same baby i jeden facet i jak przewodniczący i vie pojechali do urzędu już po liczeniu głosów
, to gadały o karmieniu piersią. Jakie miały problemy itd
Cytat:
Żbiki.. padam.

co za ludzie

Masakra Ludzie są okropni..

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 17:59   #2998
star15
Zakorzenienie

Jak tak dalej pójdzie, to rzucam to i przenoszę się jak najszybciej do Warszawy, wczoraj szukaliśmy z Tżtem już kawalerki, ew. dużego pokoju do wynajęcia i tata to zobaczył. Dzwoni teraz po znajomych z Warszawy/mających rodzinę w Warszawie, czy nikt nie ma czegoś do wynajęcia i znalazł jedną b.fajną ofertę, zobaczymy, czy coś z tego będzie, bo kawalerka za 500zł + rachunki na Pradze to kosmos, w znaczeniu pozytywnym.

przepraszam, że Was zamęczam moimi sprawami, ale dzisiejszy dzień jest dobijający..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 18:01   #2999
Weronika112
Zadomowienie

Padam, ale znalazłam 2 bluzki i pasek.
Wszystko za 13 zł.
Kupiłam też olejek rycynowy i naftę kosmetyczną do włosów.

Idę nadrabiać.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 18:11   #3000
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Padam, ale znalazłam 2 bluzki i pasek.
Wszystko za 13 zł.
Kupiłam też olejek rycynowy i naftę kosmetyczną do włosów.

Idę nadrabiać.
A to jakaś wyprzedaż czy w lumpie??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości