|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Ale to trudno oceniać, bo wiadomo, że zdjęcia raz są lepsze a raz gorsze.
![]() |
#4113 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym nie ryzykowala sama ... raz mi sie zdarzylo i dziekuje, wole sie oddac w rece fachowcow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Wtajemniczenie
|
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze chyba sobie kupię ta herbatke. Muszę iśc do zielarskiego. O wow to już. Będziemy mocno kciuki zaciskac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zadomowienie
|
i Ty tak sobie tu siedzisz na loooozie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wizyta to kontrolna mam nadzieje tylko? ooo i to jest super pomysl na prezent ![]() Cytat:
![]() a co to za placki z kurczaka? a gdzie herbatke kupilas??????? super ze paciorkowiec wyszedl ujemny mi dzisiaj antybiotyk odstawili na ten moj wymaz co wyszedl dodatni 10 dni bralam lazurka ja juz trzymam kciuki za ciebie ale co dwie glowy to nie jedna corcia ci napewno pomoze ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-06-21 o 12:54 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 |
Zadomowienie
|
Ja bym po scianach chodzila
![]() powodzenia! a kopniaka dostaniesz w czwartek! |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Wtajemniczenie
|
Jadę po wózek potem bede nadrabiac
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój boksio ma okolo 6 lat ale dokładnie nie wiem, bo wzięty ze schroniska był (wówczas szacowano, że ma jakiś rok) a u nas jest już 5 lat ![]() na zdj. 3 mam naturalny kolor włosków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Wtajemniczenie
|
No mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać kciukami.
Wiesz co, powiedziałam sobie, że nie będę się stresowała tą obroną. Napisałam pracę sama, byłam przez te dwa lata na uzupełniających naprawdę rzetelną studentką. Nie mam sobie nic do zarzucenia. Mam teraz dużo ważniejsze sprawy na głowie- macierzyństwo. Nauczę się odpowiedzi na pytania. Nauczę się wyników procentowych z ostatniego rozdziału no i wniosków jakie wyciągnęłam a reszta to będzie szycie i bajkopisarstwo. Nawet już koleżankom powiedziałam, że jak panikują przed obroną to mają do mnie nie dzwonić, bo ja nie zamierzam panikować.
![]() |
#4122 |
Zadomowienie
|
Idę z psem na pocztę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
lazurka i bardzo rozsadnie w sumie to nie znam zadnej osoby ktora by sie nie obronila jak juz dochodzilo do obrony to kazdemu sie udawalo...
ola a gdzie chcesz go wyslac??? ![]() napisal mi maz ze odebral wozek pytam sie i jak wyglada aon mi na to odpisal ze kartony wygladaja jak kartony a wozka jeszcze nie wyciagal ![]()
#4124 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wizyta kontrolna. Będziemy sprawdzać czy Mała rośnie. No i czy krążek spełnia swoje zadanie. Tak, na pewno mi pomoże szczególnie jak zacznie się wypinać i kopać po wątrobie ![]() Cytat:
![]() Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() No ja też nie znam nikogo, kto by się nie obronił. I mam cichą nadzieję, że to trzecie pytanie, które zadaje recenzent będzie brzmiało "na kiedy ma pani termin?" ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Dzidziadziumdzia chyba nadrabia i nas wyklina, że tak dużo naprodukowane ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie pytali na obronie z 5 lat studiow plus jedno pytanie z pracy wiec hmmmmmm tydzien wczesniej bylam hmmm troche zestresowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Herbatka moze bedzie w innych aptekach. Kciuki za wizyte i ciekawa jestem strasznie co Ci powie gin ![]() Zgadzam sie w 100% Juz raz mielismy prezydenta, ktory wstyd tylko przynosil Polsce i sie zachowac nie umial... Nie oddany glos jest rowny z oddanym glosem na najgorszego kandydata. papeteria super, ze paciorkowiec nie wrocil a za ten bob ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
no jak to nie??? anoxa ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodziłam do Kolegium Nauczycielskiego i tam musiałam bronić pracy dyplomowej żeby dostać dyplom nauczyciela i uprawnienia wykonywania zawodu, a żeby mieć tytuł licencjata musiałam zdać egzamin na uczelni, która była patronem KN i egzamin był z 3 lat studiów plus pytanie dotyczące pracy licencjackiej. Na szczęście praca dyplomowa i licencjacka to była ta sama praca ![]()
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zadomowienie
|
aniaa22, sylviasol te nasze piesiulki to są spryciarze
![]() serduszkoiz ja to wogóle jestem przeciwniczką brania kredytów, bo banki to z cuhęcią Ci je dają ale jak później masz problem ze spłątą ro psy na tobie wieszają mimo, ze ty chce z nimi dojść do porozumienia. jusdan77 moja mama jest typem kobiety Scarlett O'Hara z "Przeminęło z wiatrem" najpierw bieże kredyt a na drugi dzień dopiero się będzie martwić jak go spacić, zapytałam się jej czemu taka jest to odpowiedziała bo mam już taki charakter. Cytat:
rzeczywiście powinni to przemilczeć, a nie jeszcze bardziej ją stresować.
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pewnie, że będziemy. Założę się, że bardziej będa sie skupiać na Twojej ciąży niż na obronie ![]() Moja koleżanka z roku została oblana na obronie. I to najlepsza studenta, stypendium i te sprawy. Swoją drogą typowy kujon co wyszło na obronie. Promotor olał jej pracę, za to młoda, ambitna i bardzo upierdliwa recenzentka mocno się przyłożyła do swojego zadania. Wszystkie błędy jej wypisała no i ja ulali. Masakra. Ale lazurka się obroni na 5!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ola, myślę, że fajnie Ci będzie w lekkim brązie. Z tych farb bez amoniaku to polecam Casting ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Siala_Bala mnie ostatni jak robili symulację kredytu w BPH pod hipotekę to mimo tego iż mamy dziełkę jako wkładk, która nie jest obciązona kredytem to jak nam powiedzieli ile musimy z M zarabiać brutto to w życiu nie dostaniemy tego kredytu, więc musimy szukać w innym banku. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ola_k11 jak dla mnie to zdecydowanie drugie zdjęcie super wyglądasz i blond to jest twój kolor w ciemnych wyglądzasz poważnie.
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
prosze cie nie stresuj mnie bardziej z tym wozkiem chyba kaze mezowi go przywiezc zebym zobaczyla jednak
![]() a ja bym chyba dalej z tym mezem kombinowala a moze akurat sie uda ![]() kurcze zmartwilam sie bo na ktg malemu tetno do 190 skakalo i polozna powiedziala ze to za wysokie ale ze zobaczymy jeszcze raz wieczorem jakie bedzie ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- ola te "farby zmywalne" o ktorych pisalas nie sa rewelacyjne raz ze szybko wlosy sie stana bez polysku i matowe to takie info dorzuce ze sa one robione z resztek i odpadkow ktore zostaly w trakcie robienia farb "trwale koloryzujacych wlosy" jesli chodzi o "casting" to sa rozne opinie na jego temat sporo kobiet skarzy sie po nim na nadmierne wypadanie wlosow po jego uzyciu
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-06-21 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Rozeznanie
|
![]()
chwilkę uciekłam bo poprawiam album męża chrześnicy - cykałam jej foty na komunię - zanim trafiłam do szpitala i teraz muszę album zrobić jak ktoś chce zobaczyć to na http://fotsol.blogspot.com/ jest kilka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
a ja przed chwila zobaczylam dzidziusia przywiezli w takim szpitalnym lozeczku na usg i strasznie zatesknilam za moim synkiem...
![]() |
#4138 |
Rozeznanie
|
![]()
[QUOTE=anoxa;20144424]
kurcze zmartwilam sie bo na ktg malemu tetno do 190 skakalo i polozna powiedziala ze to za wysokie ale ze zobaczymy jeszcze raz wieczorem jakie bedzie[COLOR=Silver] mi na ktg w 30 tyg dzidzi M tętno skakało też ponad 180 ale to zawsze kiedy dawała mi wycisk i się zmęczyła np. po kopniakach, obrotach itp. więc może właśnie coś ćwiczył mały w brzuszku??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |||
Zadomowienie
|
hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() a ja trzymam kciuki za wózek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() po baleyagu też włosy są bez wyrazu tak naprawdę, wydaje mi się że każda ingerencja chemiczna we włos tak działa, jednak co naturalne to naturalne... może spróbuję z takim naturalnym blondem, średnim brązem co by nie przesadzić zbytnio a potem się zobaczy... choć do wieczora pewnie zmienię zdanie hehe a mój dzidziuś tak się wypycha z jednej strony, że mam krzywy brzuch, robi mi się z prawej strony taka góra jakby precla tam ktoś wlożył ![]() ooo mam pytanie... te pampersy nr 1 mają dwa typy: -new born - i premium care które kupujecie i jaka jest różnica hmmm ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
jednak zadzialal poemat na mojego meza i przyznal mi racje ze mnie zaniedbuje przez prace. obiecal ze to sie zmieni jak skonczy sie remont i urodzi sie corcia. trzymam go za slowo bo inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.