|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
dobrze powiedziane
![]() od czwartku w lidlu beda kocyki i spiworki |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
maz mowi ze w przymierzalni kiepskie warunki ze lepiej gdzies samochodem pojechac nawet do domu i wrocic ![]() dziewczynie u mnie na sali zdechl krolik ktorego miala 5 lat i siedzi i placze mysle ze wogole jej rodzina nie powinna tego mowic zwlaszcza ze lezy na patologi ciazy zaczyna jej sie 37tc po co jej stres i dziecku
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
misiulka to co pisalam o mojej cioci to wlasnie siostra do mnie dzwonila ze przyjechala do niej 300zl pozyczyc bo prad jej odcieli a wojek by ja chyba powiesil bo on nie wie o tych jej kredytach dal jej na prad a ona raty poplacila i dobrze ze wylaczyli ten prad jak wojek w pracy byl...
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- aniaa chodzi mi wolno a co za roznica czy bede siedziala na dole w barze i pila kawe czy u siostry w domu nudze sie tu poprostu zrobia mi ktg 3 razy dziennie dadza jakies leki i jestem wolna ![]()
#4087 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale się cieszę.
Właśnie dowiedziałam się, że moja bliska koleżanka jest na początku ciąży. Walczyli o nią, bo naruralnie nie mieli szans i skończyło się na in vitro. Mam wielką nadzieję, że pierwsza próba wystarczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
O teraz to dowaliłaś do pieca
![]() Cytat:
Moi rodzice ciągle nam pomagają. Ostatnio chcieli kupić od ciotki działkę by mieć gdzie jeździć sobie na weekendy wypoczynkowo i moi rodzice chcieli tę działkę zapisać na.. wnuka ![]() ![]() Ale pojawił się problem.. kredyt. Mamie nigdzie nie chcą udzielić (ma własną działalność gospodarczą ale w papierach ma minimalne obroty - czy jak to się tam zwie, w rzeczywistości jej sklepik prosperuje całkiem nieźle skoro utrzymuje z tego całą rodzinę). Sama zaproponowałam że ja wezmę kredyt na siebie bo wiem, że ona będzie go spłacać (zawsze spłacała grubo przed terminem), nawet próbowałam wziąć wspólnie z mężem. Ogólnie potrzeba nam 30tys zł.. ale ciotka może poczekac na kase i zgodziła się dostawać ją w "ratach" przez kilka lat.. dlatego chcieliśmy wziąć jakąkolwiek sumę by dac jej naraz a za rok kolejną, jak się spłaci kredyt. Ale doopa jest wielka bo nawet nie chcą nam 10tys dać. ![]() Także ja nie wiem jakie trzeba mieć zarobki żeby dostac kredyt.. jak się ma zarobki to nie potrzeba kredytu bo można odłożyć ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Prosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
a do tego zauwazylam ze jak chodze to cos mnie kluje w szyjce macicy wiec moze cos ie rusza bardziej wiec jak tylko moge to laze rodzic mi juz wolno wiec co bedzie to bedzie
![]()
#4091 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na stronie rossmana http://www.rossnet.pl/wirtualny-stylista/ trzeba być zalogowanym.
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
siala no dokladnie wiec ja jestem w szoku ze np mojej ciotce dali tyle kredytow a ona tylko "lewe" zaswiadczenia o zarobkach miala ze oni tego nie sprawdzaja
#4093 |
Zakorzenienie
|
anoxa jakaś masakra w tym szpitalu z przenoszonymi ciążami! Może oni na kasę liczą. Ale, żeby aż tak ryzykować. Ja to bym ich zaskarżyła!
Właśnie w Trójce leci audycja na temat prywatyzacji służby zdrowia. Ja jestem za. I tak do większości lekarzy chodzę prywatnie. Chciała bym rodzić w szpitalu gdzie będa mnie traktować po ludzku i nie będę się musiała bać, że akurat położna czy pielęgniarka będą miały zły humor co odbije się na mnie. Widziałam gazetkę. Te śpiworki to strasznie wielkie są. Kurcze teraz chyba wiem jak Cię boli jak mały się przewala. Mój teraz tak robi i bardzo to boli. Obiad gotowy. Dziś mam zamiar spakować torbę do szpitala bo to już 36tc i 2 dzień. Przypominam, że w środę jest Dzień taty. Ja kupiłam mężowi koszulkę z napisem supertata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczere gratulacje i mam nadzieję, że utrzymają ciąże. Czy to pierwsza próba? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
pracowalam kiedys w banku i tam to wygladalo tak ze wystarczylo przez ten bank kupic cos na raty, nawet za 200 zl i splacac terminowo i juz w banku mozna bylo dostac kredyt bez zadnych zaswiadczen o zarobkach. moja mama wziela na raty dla mnie robota kuchennego za niecale 600 zl i po 3 miesiacach dostala z banku oferte kredytu na dowod 20000. naprawde latwo ylo tam o kredyt. niektorzy moi klienci mieli po 5-6 kredytow a dalej dostawali oferty kolejnych przy zarobkach powiedzmy 1200zl. to jest wina bankow wg mnie bo zeby zarobic to wpedzaja ludzi w te kredyty
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
marta ja mezusiowi nic nie kupuje na dzien taty bo od niego tez nic nie dostalam
![]() justynacz to teraz trzymam mocno kciuki za kolezanke zeby wszystko bylo dobrze mnie cieszy to ze sa takie metody in vitro wielu ludzia daja wielkie mozliwosci na posiadanie potomstwa hd chyba masz pdoobne poglady polityczne do moich ![]()
#4098 |
Zadomowienie
|
A niech wybieraja ... dopoki w Polsce nie pojawi sie partia, ktora zapewni godziwa starosc wlasnie moherowym i perspektywy mlodym- ja sie wylaczam z czynnego prawa wyborczego.
![]() ola karmelowy blond jest sliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Wtajemniczenie
|
Mój też ma podobno dziś przyjść. Wysłali go w piątek. I siedzę jak na szpilkach, a jak dzwoni domofon to aż mi serce do gardła podskakuje- taka ze mnie wariatka.
Cytat:
![]() ![]() Mogli jej nie mówić. Jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży to zdechł mój królik, którego dostałam od M. To było nasze dziecko. Nasz Duduś. I tak to strasznie przeżyłam... Sama w grudniu kopałam mu gróbek w tej twardej zmarzniętej ziemi a mojej Małej właśnie jakoś tak zaczynało bić serduszko. Co do koloru włosów to ja już też miałam wszystkie kolory- łącznie z czerwonymi pasemkami, co było porażką i miałam je 30 minut, mama pojechała do sklepu po jakiś ciemny brąz i wyszły mi czarne włosy... Potem były nawet takie rudawe- w czasach maturalnych. A w gimnazjum miałam nawet mokrą włoszkę ![]() Ufff... udało mi się dodzwonić do ginka i umówić na jutro na wizytę na 19:40. On jak już słyszy moje nazwisko to od razu pyta "czy coś się dzieje?" chociaż ani razu do niego nie dzwoniłam, że coś jest nie tak.
![]() |
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
ale naprodukowałyście od rana ...
pozniej zabiore się do czytania a póki co chwale się że wynik na paciorkowca wyszedł mi ujemny ![]() potem byliśmy na targu i kupiłam koszule do porodu za 15 zł taka zwykłą co by pozniej wyrzucic bo tak sobie pomyslalam ze jezeli np malego beda mi wsadzac pod koszule to do tej co mam w domu by sie nie zmiescil raczej a nie usmiecha mi sie zeby pod szyje mi podkasali koszule no chyba ze na koszule klada ![]() wogole to mam 6 koszul bo od szwagierek dostalam dwie zwykle i dwie bawelniane i swoj bawelniany komplet jeden mam co kupilam na all no i to dzisiaj czyli w sumie 6 ![]() kupiłam jeszcze czeresnie, truskawki ,morele,chrupki bezglutenowe, paczki serowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama w tym oczekiwaniu
![]() Już zaczęłam myśleć, że jakaś nienormalna jestem, że tak czekam z utęsknieniem, ale wiem, że sprawi mi on dużo radości i pozwoli chociaż na jakiś czas zapomnieć o troskach. Już też nie mogę się doczekać aż po obronie będę zamawiać łóżeczko i pościel no i resztę rzeczy ![]()
#4107 | |
Zadomowienie
|
eleo ja też mam boksera
![]() Cytat:
![]() Błagam nie wchodźmy na tematy polityczne na forum! ![]() Dziewczyny dzięki za rady odnośnie mojego kolorku włosow ![]() Mialam już różne kolory (odcienie) i różne długości (przykłady poniżej ![]() Zapytam jeszcze TŻ co o tym sądzi... ale On pewnie jak to facet powie, że sie nie zna ![]() Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-06-22 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to ten dzień to też nasza rocznica ślubu ![]() ![]() A czym kurcze mogłabym zmyc ten czarny np żeby mieć juz swój naturalny albo wewntualnie zafarbować na jaśniejszy kolor??
![]() |
#4109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze wyjsciem jest wlasnie jakas mala pozyczka na mikserek?! od czegos trzeba zaczac Cytat:
![]() od kiedy zaczynasz pic maliny? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ile ma lat twój bokserek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.