|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Ania mi sie najbardziej podobaja 12 drzwi
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Witam
Jestem bo weekendowej nieobecności, padam. ide po kawe |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jescze doszla luzna kupaaa
![]() temp. spadla ale znowu jest jakas ciepla wiec ide z nia po poludniu do lekarza, bo temp. ,katar i ta kupa -zeby jakis wirus to nie byl tak mi jej zal, caly czas cieknie jej z noska, marudzi
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poweekendowo i od razu dziękuję za życzenia urodzinowe dla mnie i dla Maciulka Solenizantowi Kubusiowi z okazji pierwszego roczku
STO LAT!!!! Rośnij zdrowo Kubulku
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z zakupów obładowana jak wielbłąd
wózkiem to nie robota, ale nazwoziłam warzyw i właśnie się parują.Cass łer ar ju? bo chcę cię zmobilizować wystartowałam od dziś z ONZ. Nawet Tamilee brzuszki walnęłam rankiem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Wreszcie Was nadrobiłam ![]() Cass przyjmij spóźnione życzonka dla Kubusia -dużo zdrówka, usmiechu na buzi i zadowolenia z rodziców ![]() Bylismy na weekend w Warszawie- Tż miał zjazd, a że mieszkanie było wolne bo brat Tz pojechał na wesele to skorzystaliśmy Były spacerki po polach mokotowskich i wizyta w Zoo. Tomek najbardziej zafascynowany małpami Fajnie tak się wyrwać na trochę z domu.Tomuś bardzo się ostatnio rozgadał cały czas -tata, mammmma. baba , dada. byy, dudu i inne Zdarza mu się samemu ustać ale szybko siada na pupę
|
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, my wszystkie dni typu dzien matki czy ojca spedzamy zgodnie z datami ktore sa w Polsce , nawet nie wiem czemu .Straszne to , ale dobrze ,ze nic sie nie stalo . Kasiu, adaiko dziekuje Wam jeszcze bardziej sie zmotywowalam , jak przeczytalam Wasze posty . Adaiko gratuluje spadku wagi !!! Idziemy dzisiaj po poludniu w koncu po aparat , juz nie moge sie doczekac . Daniel bedzie pewnie mial dzisiaj sesje .
|
|
#939 |
|
BAN stały
|
czeko jak mała lepiej? moze to od zebow
![]() hej, u nas ok tylko Amelka tez maruda...ale idzie przezyc. wstanie to idziemy na spacerek. dzis prawie bez sloneczka ale w miare cieplo |
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po długiej nieobecności
Dzisiaj wracamy do domu, bo już kończą w łazience, ale nie na długo bo w środę wyjeżdżamy. Wszystko na wariackich papierach ![]() U nas wszystko dobrze. Zosia nie marudzi, coraz ładniej śpi u dziadków (dzisiaj z małą przerwą walnęła 12h ). I idą jej zęby -górne jedynki. Ma bardzo białe już i trochę opuchnięte, ale jakoś dobrze to przechodzi. Jest coraz samodzielniejsza, potrafi sama się ładnie bawić i godzinę tylko trzeba jej pilnować, bo już niezłe pielgrzymki sobie po domu urządza Ciągle gada, daje buzi, wspina się... Normalnie nie mogę się na nią napatrzeć ostatnio, jak zaraz po narodzinachLecę chociaż trochę Was poczytać.
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() mam problemy z internetem i od rana próbuję się odezwać nie pocytuję bo prędkość mojego łącza mi nie pozwala...Troszkę udało mi się was poczytać: p4w Tomuś w przedszkolu dzisiaj, więc rozumiem, że zdrowy czekoladko, trzymam kciuki oby to tylko "zębowe" kłopoty u Werci adaikaka ![]() waga spadła pięknie gorgulku Dziękuję bardzo.Gdzie się podziewa Miramej? Nie było jej w weekend, prawda? Mariolu kochana, współczuję nerwów, dobrze że Antonio cały...
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-06-21 o 14:19 |
|
|
|
#942 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dzień mam dzisaij do duuupki nie dość, ze małż mnie wkurza to jeszcze @ Cytat:
![]() tak wynalazłam na szybko zdjecie na all i wkleiłam nie mogę się zdecydować ... najpierw chciałam nr 8, potem 11 a teraz mi się 13 widzą najbardziej pocieszycielka ![]() Cytat:
oby to od ząbków było!Cytat:
szkoda, że my mamy tak daleeeko do zoo ![]() ........ to lecę szukać płytek do małej łazienki na parterze ... o ile Bartus zajmie się sobą chociaz 5 minut ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- dziewczyny - dziękuję za opinie w sprawie drzwi Cytat:
no i czekam na fotki łazienki z niecierpliwościa!Cytat:
![]() tez sie zastanawiam gdzie Miramej ... nie było jej juz daaawno
|
|||||
|
|
|
#943 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Impreza w domu, będzie ok 7 osób ![]() mariolasl ja też zazdroszczę miłego dzionka Dobrze, że Antosiowi nic się nie stało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() angy dla Zosi, ależ mamusia z niej dumna ![]() Cytat:
![]() Ale u nas pochmurno, ładny mi pierwszy dzień lata
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny.
my juz po roczzku, imprezka wypalila ale dzis stalo się cos strasznego i mam okropnego doła
|
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Marica wyżal sie nam będzie lzej
|
|
#946 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro będzie lepiej skrobnęłam do niej smska Cytat:
|
|
#947 |
|
BAN stały
|
marica co sie stało??
czeko jak Wercia? Amelce znowu z nosa leci a moze to nie alergia na jakies pylki tylko od zebow...juz nie wiem. marudna strasznie palce w buzi. no nic trzeba czekac zobaczymy co bedzie dalej...
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Napisała do mnie czekoladka ze była z Weronisią u lekarza, bo miała temp. ponad 38 C- ma zapalenie gardła, katar i luźne kupki, osłuchowo czysta, lekarka powiedziała ze to moze miec związek z zębami, dostała leki i śpi, a tak non stop na rękach.
Moze wieczorkiem czeko do nas zajrzy. Biedna Weronisia, mam nadzieje ze szybko jej przejdzie. |
|
|
|
#949 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o jacie, zdrowka |
|
|
|
|
#950 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
chyba cos w powietrzu było, bo kolezanka z pracy miała tak samo
![]() Cytat:
a ja mam 7 w kolorze wenge....... masakra jak sie kurz na nich osadza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#951 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
nie mialam dzis netu od rana ale wracam z dzieciakami do domku a tu jest ![]() czekam na TZ i musze do tesco pojecac bo puchy w lodowce czeko mam nadzieje, ze Werci szybko przejdzie i ze to jednak zabki ![]() marica co jest?
|
|
#952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co się stało? Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz to ssie zastanowie 3 razy ![]() bossszzz ... szukam płytek do małej łazienki i ja to jestem jednak niezdecydowana nie lubie sie za to
|
||||
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
myślałam, że doczytam co u Mari, a tu nic, więc czekam dalej ![]() Skierko, teraz dużo rzeczy pyli, to może mała też bardziej reaguje ![]() Nie będę nudna, i powiem krótko-dzień podobny do wczorajszego.Suuuuper
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo za duzo fajnych jest i przez to ciezko sie zdecydowac, przerabiałam to no chyba ze sie wczym szakochasz od pierwszego wejrzenia ![]() włsnie kupiłam Zuzi czapeczke
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Jeszcze raz wszystkim dziekuje internet mi dzisiaj muli, strony laduja mi sie wieki cale , nawet nie moglam nic poczytac![]() Czeko, zdrowka dla Werci ![]() Marico, witaj Dzis niestety czuje sie podle, nie dosc, ze ucho, to jeszcze migrena . Teraz bocza sie na mnie i mnie unikaja , ale jutro im przejdzie. Katarzynko, swietnie, ze mieliscie kolejny udany dzien
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koty...padłam Jesteś niesamowita ![]() Nie podejrzewałabym cię o to heh Szkoda że Mari się nie odezwała. Mąż pojechał na foty i mój spacer stoi pod znakiem zapytania ![]() Ide wyciągnąć kopytka przed tv. aaaa Miramej...czytasz nas? wszystko ok?
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za troske o Wercie
na szybciora pisze ze narazie bez zmian utulilam ja do snu tylko nie wiem kiedy bedzie 1 pobudka , wiec ide sie kapac i sie poloze zeby miec sile na ciezka nocw takim stanie jeszcze moja mala nie byla-wziela ja choroba na powaznie ,caly czas wola mamama , jeczy , chcialabym zeby to od zebow bylo a dziasla spuchniete na dole i na gorze ![]() moze jutro zajrze i napisze wiecej min. jak babka w aptece mi podniosla cisnienie- teraz bede te apteke omijac z daleka
|
#958 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdrówka ![]() Cytat:
![]() A akcja z kotami super Też ukrywałam kota kiedy jeszcze mieszkaliśmy w Anglii dostałam od Tż na imieniny kociczkę Ami , oczywiście kotów ani psów nie wolno było trzymać i co miesiąc jak Martin przychodził po kasę za czynsz to różne bywały akcje Np. widzę, że Martin idzie po kasę to ja siup kota do ogrodu i tak siedzimy w salonie jak aniołki, dajemy kasę gadamy a tu nagle kot na parapet z drugiej strony wskakuje i miaaaaaaał na całego bo do domu się chce dostać. Tłumaczyłam, że to sąsiadów i go dokarmiamy Najtrudniej było jak Ami się okociła bo trzeba było całą piątkę uciszyć więc jak tylko wiedziałam, że Martin przychodzi to kupowałam ich ulubionego tuńczyka i na czas kiedy tż płacił zamykałam się w pokoju z kotami i ich karmiłam Kiedyś też miała przyjść z Martinem komisja przeciwpożarowa więc wywiozłam koty do znajomych, a raczej ich garażu bo oni też nie mogli mieć zwierząt ![]() A teraz od tygodnia Ami jest z nami i Amelka jej żyć nie daje, ciągnie ją za ogon itd No tom się opisała, a teraz jak zwykle po prośbę do Was przyszłam ![]() Amelka miała wczoraj biegunkę tak z 3-4 razy i dzisiaj 3, a wieczorem miała silny ból brzuszka. Tak bardzo płakała nie wiedziałam co robić, ciepłu okład na brzuszek trochę pomógł, dałam jej ciepłą wodę do picia i przeszło. Co podać takiemu maluszkowi na ból brzuszka?Jutro idę do lekarki po wyniki z moczu to ją zbada, ale boję się nocy. Nie wiem od czego ta biegunka bo nic nowego nie jadła
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny ale mielismy intensywny dzien najpierw trzygodzinny spacer , a potem zabawa w ogrodku u znajomych . Nogi to mi do d.. wchodza .
Mariolku zdrowka zycze . Czekoladko mam nadzieje , ze to tylko na zeby . Megi Biedna Amelcia mam nadzieje , ze to nic groznego . Po aparat jednak jutro jedziemy , bo u nas w miescie nie maja na stocku .
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
wózkiem to nie robota, ale nazwoziłam warzyw i właśnie się parują.
bo chcę cię zmobilizować ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Maz dostal kartke z rysunkiem dziecka i napisem:"Musisz byc najlepszym ojcem na swiecie... bo zobacz jaki fajny wyroslem" oraz drobny prezent. Zaprosilam meza rowniez na lunch. Nie mglismy pojsc daleko, bo jestem na L4 i nie moge szlajac sie po knajpkach

to jeszcze @
z niecierpliwościa!