|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Cytat:
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj znowu w B.(uzależnienie
)... I za Waszą poradą i Waszymi odp.chciałam zareklamaować te koszyczki o których wczoraj Wam pisałam. I najpierw chciałam to zrobić przy kasie, ale potem podeszłam do Pani która wykładala towr i zapytałam o nie.. I przedstawilam jej jak sprawa wygląda, i mi odp. że to chyba jednak było 6.99 za jeden koszyczek... Więc grzecznie podziękowałam, i odeszlam... Zrobiłam zakupy(wzięłam tez ta komodę za 99 zł, TŻ ja teraz składa ), zapłaciłam i pakowalismy rzeczy do auta i ta Pani, którą pytałam wcześniej o te koszyczki wybiegła za nami, i mówi że sprawdzała jak sprawa wygląda z tymi koszyczkami, bo nie była pewna i to było jednak 6.99 za komplet. Poszłam z nia, oddała mi kasę tzn.ta różnice i powiedziała że zaraz spr.kto mi tak to policzył i że to pewnie ta nowa..... Mam nadzieję, że ta kasjerka nie będzie miała kłopotow, ehh...Jeszcze raz Wam dziekuje za Wasze posty na ten tamat, pozdrawiam
|
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może dołożą...? fajnie by było, gdyby były na stałe w ofercie ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
bardzo ładnie się ekspedientka zachowała, że sprawdziła to i goniła cię. Widzę, że w Biedronce nie ma problemów z reklamacją itp., zawsze zachowują się ładnie.
|
||
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
ilussia..Ty to jesteś grzeczna dziewczyna, że tak odeszłaś od tej kasy z kwitkiem, ja to bym pewnie kazała jej jeszcze raz sprawdzać albo zapytać jeszcze którąś dla pewności. Ale plus dla niej, że Ciebie goniła
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A u mnie nareszcie wróciły bakłażany!! |
|
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
Jutro wybieram się na małe zakupy do Biedronki
mam nadzieję, że arbuz będzie słodki. W czwartek zakupiłam blender. Używałam go już do miksowana truskawek, robiłam również zupę krem i ciasto na naleśniki. Póki co jestem zadowolona.
|
#2046 |
|
Wtajemniczenie
|
A powiedz mi czy głośno pracuje ten blender? Bo mój chodzi tak głośno, że rano nici z robienia koktajli, bo cała rodzina się obudzi(mam inny, nie z Biedronki)
|
#2047 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj "z braku laku" kupiłam lody Symfonia 1l bakaliowe i powiem tak: polane mleczkiem w tubce, z dodatkową porcją bakalii są bardzo zjadliwe, ale bez tego raczej średnio na jeża - w cenie 4-5 zł za litr można kupić coś lepszego (w Netto chociażby). To mogą być lody dodatkowe, gdy ma się również jakieś lepsze lody i chce zrobić więcej porcji. Cóż, zdania nie zmieniam - oprócz serii limitowanych, lody nigdy nie były mocna stroną Biedro.
|
|
|
|
#2048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja pracuje ponad pol roku i tez skasowalam jakiejs kobiecie 6 sztuk a mialy byc dwie Dopiero jak zobaczylam ile ma do zaplacenia to sie zorientowalam ![]() Wiec nie tylko nowym sie zdarza
|
|
|
#2049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tych co wiem, że są to tez z owocami leśnymi Cytat:
ale zawsze można poprosić o nowe Pierwszy raz mi się trafił taki w ogóle bez pestek
|
||
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Co myślicie o tych patelniach ze stali węglowej za 9,99? Posłuży troche?
Cytat:
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi proszę czy były już te pompki do materacy?
wczoraj się okazało że potrzebuje materac na wakacje, więc może gdzieś jeszcze dorwe materac i pompke
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
u nie były w zeszłym tygodniu, ale nie kupiłam mimo tego że potrzebuje. Tak to licho wyglądało i malutkie one były. Szybciej napompuję pompką ręczną, taką większą niż tą, takie odniosłam wrażenie.
|
|
#2053 |
|
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was wie ile kosztuje mydło w płynie pod prysznic Family?? Są chyba 3 rodzaje: kokosowe, oliwkowe i kakaowe.
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
a w przyszłym tygodniu klapki bedą za 4,99 a ja kupiłam tydzień temu za 9,99
|
|
#2056 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś deskę, patelnię, papier z piłkarzami i jeszcze zastanawiałam się nad obrusem i pudełkami
Po pudełka chyba jednak pójdę wieczorem (jak jeszcze będą Zastanawiam się nad tymi rzeczami i sama nie wiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten papier toalet. to jest w jakies piłki czy tylko opakowanie tak wygląda? |
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę dobrze popatrzeć Cytat:
w tych 6-pakach Właśnie miałam jeszcze dopisać o tym papierze, że pachnie TRAWĄ Na papierze są sylwetki piłkarzy (ale nie tych co grają na Mundialu , tylko tak ogólnie), boisko, piłka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2061 |
|
Konto usunięte
|
nie mogłam się zebrać po zakupy, ale jak przypomniało mi się, że dziś są w B. koszyczki rattanowe, to pobiegłam od razu. były:
2xniebieskie 4xpomarańczowe (wzięłam jeden komplet) sporo jasnych 1xczerwony (myślałam nad nim, ale jednak troszkę za ciemna ta czerwień) poza tym kupiłam: *ptysie (u mnie leżą między kawami a ciastkami) *mleczko do kawy *orzeszki paprykowe (pokazały się po długiej przerwie) *napój jabłko&mięta *tortille meksykańskie *sos Knorr grzybowy (za 4 z groszami *serki homo *paluszki drobiowo-wieprzowe *pastę tuńczykową (najlepsza- pozostałe są za słone) *mydło w płynie *pasta Colodent próbowałyście tych nowych serków w dużych opakowaniach? jest wanilia, truskawka i brzoskwinia. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-06-21 o 13:47 |
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po obiedzie idę do Biedry więc też kupię ten papier ![]() Umbra ptysie w Biedronce to są jakies małe ciasteczka pakowane czy luzem? I duże?
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a te patelnie nie miały być od czwartku? proszę którąś o odpowiedź, bo nie wiem, czy się ubierać i lecieć do biedronki ;P
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Konto usunięte
|
mehja, takie małe, w paczce 100 g za 2 zł z groszami.
Sunday, możesz sprawdzić to na stornie: http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php ja nie widziałam dziś u siebie tych patelni. |
|
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
Patelnie od poniedziałku , ja dziś je widziałam na sklepie
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
O, bardzo dziękuję za szybka odpowiedź
lecę szukać ich u siebie
|
|
#2068 |
|
Marudziara
|
Ja kupiłam dziś ten obrus z tymi matami za 24.99 mam ten beżowy z brazem
bardziej mi pasował wg mnie bardzo fajny - coś innego niż mają wszyscy kupiłam do kuchni
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Wolę zaznaczyć to w poście, żeby ktoś się nie napalił, że znajdzie tam Ronaldo czy Casillasa
Cytat:
|
|
|
|
#2070 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez kupilam patelnie, nie wiem ile wytrzyma itd. ale za taką cene to mi szkoda nie bedzie jakby co
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

)... I za Waszą poradą i Waszymi odp.chciałam zareklamaować te koszyczki o których wczoraj Wam pisałam. I najpierw chciałam to zrobić przy kasie, ale potem podeszłam do Pani która wykładala towr i zapytałam o nie.. I przedstawilam jej jak sprawa wygląda, i mi odp. że to chyba jednak było 6.99 za jeden koszyczek... Więc grzecznie podziękowałam, i odeszlam... Zrobiłam zakupy(wzięłam tez ta komodę za 99 zł, TŻ ja teraz składa
bardzo ładnie się ekspedientka zachowała, że sprawdziła to i goniła cię. Widzę, że w Biedronce nie ma problemów z reklamacją itp., zawsze zachowują się ładnie.
mam nadzieję, że arbuz będzie słodki. 

Dopiero jak zobaczylam ile ma do zaplacenia to sie zorientowalam
ale zawsze można poprosić o nowe

Muszę dobrze popatrzeć
to są jakies małe ciasteczka pakowane czy luzem? I duże?