Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 12:14   #1261
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
caprica ale masz fajnisty opis przy córeczkowym suwaczku
Prawda?

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:25   #1262
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
ja się trochę podłamałam. 5200 za 5 rok jeszcze mnie czeka na Psychologii, no i jakbym chciała Warszawie zrobić wymarzoną podyplomówkę to 4200 za pierwszy rok...
koszmar a tu jeszcze podróże do Wa-wy, noclegi bo przecież gdzieś spać muszę...
prawie 10000 praktycznie od razu. A chcieliśmy gdzieś pojechać po ślubie no i założyć aparat stały dla mnie (wycena to ok 40000).
Chyba musimy coś wygrać.
Kosmiczne wydatki

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
PM z 21 sierpnia dziś równe 2 m-ce do ślubu

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
kto pobije mój rekord w pójściu na wybory - 6.30 i nie byłam pierwsza
Jesteś szalona

Cytat:
gdybym ja poszła głosować o takiej porze, z pewnością bym nic nie pamietała i jeszcze by mnie musieli uznać za zupełnie niepoczytalną:co jest:

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie macie wrażenia że czas pędzi jak szalony? Ja mam niecały miesiąc do slubu i nie wiem jak to minęło
Oj tak... a ja jeszcze mam tak podzielony ten czas na etapy, wiec jeszcze bardziej mi zasuwa...
Do 15 czerwca było pisanie magisterki
teraz do 26 muszę napisać pracę dyplomową
do 5 lipca będę się uczyć na obronę mgr
i do 16 lipca na obronę na podyplomówce
i zostaną mi jakieś 3 tygodnie do ślubu jak się z tym wszystkim uporam

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie polecić jakich sprawdzony sklep z bielizną? Musze kupić bardotkę pod suknię i tak zastanawiam się gdzie za takowa najlepiej się udac? i dobrze by było, żeby sprzdawczynie były w miarę pomocne, bo coś czuje, że chyba rozmiar mi się zmienił (przedślubny kocioł daje sie we znaki ). Najchętniej polecane punkty w stolicy. Z góry dziękuję!
Z biuściastej mapy świata:
Abrakadabra - ul. Koszykowa 67
AJR Lingerie - ul. Jana Pawła II 45a
Avocado - ul. Bracka 1
Bellami - ale tu trzeba się wcześniej umówić na wizytę - ul. Szkoły Orląt 4
Bradea - j.w. - ul Drzeworytników 59 a
Bra-dreams - ul. Wolska 50a
Dopasowana - al. Waszyngtona 122
Lady's Place - ul. Mehoffera 26 i pasaż Metro Centrum
Li Parie - Złote tarasy i Chmielna 15
Magia kobiet - ul. Wspólna 11
Magic-Bra - ale tu trzeba się wcześniej umówić na wizytę - ul. Banderii 4
i więcej już mi się nie chce wypisywać, ale są na tej mapie:
http://stanikowamapa.prv.pl/

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
lekarz stwoierdził że mam ostre zapalenie pęcherza Antybiotyk na 5 dni i na 10 dni furagin dostałam. Tak staram się uważać, żeby w stopy nie marznąć a i tak mnie dopadło. Ból nie do wytrzymania
Oj znam ten ból Najgorsze jest to, że jak komuś się to często przytrafia (tak jak mi), to później mogą być problemy z zajściem w ciążę - lekarka mnie tak nastraszyła. Teraz to już cały czas noszę dłuższe bluzki, nie chodzę na boso i nawet jak gdzieś na grilla jedziemy i wiem, że dłużej siedzimy to sobie biorę długie spodnie, skarpetki i adidasy i jak tylko słońce zajdzie to się przebieram, chociaż wszyscy w sandałkach zostają

Cytat:
historia miesiąca: poszliśmy na imprezę, wróciliśmy ok 4, obejrzeliśmy końcówkę meczu siatkarzy, tż był już tak padnięty więc wydelegowałam go do domu, a ja z kumplem (tym od zgniłej herbaty ) stwierdziliśmy, że po co iść spać - toż ojczyzna wzywa na wybory! no i poszliśmy na wybory najpierw na jeden koniec miasta do mnie a potem do niego, potem jeszcze na piwo i na zupę do baru mlecznego i o 10 byłam w domu
Ale akcja Mój TŻ to by chyba w takiej sytuacji z wałkiem przy drzwach na mnie czekał

Zabrałam się za rozpisywanie planu na cały tydzień. jakoś muszę wpleść pomiędzy pisanie pracy dyplomowej kilka ślubnych spraw... Zapowiada się kolejny ciężki tydzień...
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:26   #1263
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Prawda?
prawda prawdaslodki jest...i pamietaj o manicure

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Oj tak... a ja jeszcze mam tak podzielony ten czas na etapy, wiec jeszcze bardziej mi zasuwa...
Do 15 czerwca było pisanie magisterki
teraz do 26 muszę napisać pracę dyplomową
do 5 lipca będę się uczyć na obronę mgr
i do 16 lipca na obronę na podyplomówce
i zostaną mi jakieś 3 tygodnie do ślubu jak się z tym wszystkim uporam

Oj to Tobie Martoolka czas naprawde musi zachrzaniac jak szalony.I zobaczysz,ze z taka mobilizacja poradzisz sobie bez problemu ze wszystkim
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:27   #1264
Martoolka87
Zakorzenienie

Aaa... i przyszła do mnie dziś ślubna bransoletka Dla przypomnienia wrzucam fotkę kolczyków
Stary 2010-06-21, 12:30   #1265
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Aaa... i przyszła do mnie dziś ślubna bransoletka Dla przypomnienia wrzucam fotkę kolczyków
bardzo ładny komplecik

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:43   #1266
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczne
ja chyba u tej samej pani zamawiałam biżu ślubną
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:47   #1267
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Oj to Tobie Martoolka czas naprawde musi zachrzaniac jak szalony.I zobaczysz,ze z taka mobilizacja poradzisz sobie bez problemu ze wszystkim
Dzięki

Cytat:
bardzo ładny komplecik
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
śliczne
ja chyba u tej samej pani zamawiałam biżu ślubną
Dziękuję
Ta pani chyba jest dość popularnym źródłem biżuterii ślubnej
Stary 2010-06-21, 12:52   #1268
certina4
Wtajemniczenie

Marta ładny komplecik, gdzie zamawiałaś>?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 13:26   #1269
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
współczuje, mnie w sobote dopadl jakis bakterios i miałam pseudo grype żołądkowa a dzis moj mężus w domku cierpi...
Te grypy żołądkowe mnie też swego czasu często dopadały, strasznie się człowiek wtedy męczy. Życzę mężusiowi zdrówka

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
gofra pyszota. wspólczuje Ci zapalenia pęcherza i zycze zdrówka
Dziękuję Oj pyszne gofry Dokładnie naprzeciwko naszego domu jest mała kawiarenka, dziewczyny które tam pracują już nas znają więc zawsze mamy super dodatki, tzn. wszystkie owoce jakie akurat mają i bakalie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Oj, wiem jak to jest Mialam to samo w przed Sylwestrem w zeszłym roku, potworny ból .... Trzymaj się jakoś, antybiotyk powinien szybko pomóc
Na szczęście jest lepiej jak wczoraj, ale jeszcze boli.

Cytat:
wspolczuje Ci bardzo asiulek, ale nie martw sie furagin na pewno pomoze.Najgorsze jest to,ze pecherz raz przeziebiony pozniej daje sie we znaki,ja juz mialam 3 razy taki ostry atak i 2 razy wyladowalam noca na pogotowiu,bo faktycznie bol nie do zniesienia Za trzecim razem mialam w domku furagin i bol minal
Ja nie miałam pojęcia że to aż tak boli, w dzieciństwie miałam podobne zapalnie, ale nie pamiętam aby aż tak bolało. Ja myślałam, że mam jakiś atak, wyrostka albo czegoś innego. Jeszcze chwile a TŻ by mnie zapakował do auta i zawiózł na pogotowie. Że też my kobiety mamy takie dolegliwości
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Biedna, znam ten bol Ja w ciazy biore profilaktycznie żuravit, 1 tabletke dziennie (w ciazy jest sie bardziej podatnym na takie infekcje) i naprawde dziala, polecam na przyszlosc
Czytałam na necie, że podczas ciąży częściej można złapać takie zapalenie. To bardzo dobrze, że zadbałaś o siebie Ja też muszę już uważać, a żuravit to będzie dobry pomysł

Cytat:
Bardzo ładna!
Ja nadal ślęczę nad albumem dla rodziców, można powiedzieć, że połowa za mną. A jutro, o ile będę się lepiej czuła jedziemy rozwieźć zaproszenia, coś około 10, bo się fajnie ułożyło że ta rodzina mieszka po sąsiedzku.
Stary 2010-06-21, 13:50   #1270
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dzięki za kciuki
Ten drugi bukiet całkiem fajny A jakby w tym trzecim zamiast tych gałązek choinkowych () dać więcej róż, to też by pasował
Krawat jest ok, chociaż chyba mimo wszystko kremowy byłby lepszy Ale jak nie znajdziecie żadnego pasującego do kamizelki, to ten spokojnie może zostać
Prosze Dzięki za opinie,no właśnie mam zmienne zdanie,bo raz mi się podoba ten krawat i stwierdzam,że ok a za chwile jestem na nie. No cóż,poszukamy innego jak się uda kupić to fajno,a jak nie zostanie ten.Choć niewiem czy będziemy żałować zkupu tego złotego krawatu. Dzięki za rade odnośnie rownież bukietów.

Cytat:
Mad zamierzasz zostac na stale w UK,czy wrocic pewnego pieknego dnia do Pl...hmmm skoro Ty tez slub organizujesz w Polsce to widze,ze przechodzi przez to samomoge tylko spytac czy Twoj Tz to Polak?buzka i do potem,ja zmykam na tarasik blade nogi opalac,ale tylko na godzinke,bo pozniej moj TZ wraca z pracy
Póki co zostajemy tu w UK.Może kiedyś wrócimy do Polski,na dzień dzisiejszy dobrze nam tutaj. No tak,organizacja ślubu na odległość,ale nie jest źle,bo w tym tygodniu wyjeżdzamy do Pl i będziemy działać z przygotowaniami slubno-weselnymi,potem wracamy do UK a jeszcze później przyjeżdzamy tuż przed ślubem do pl. Tak,tż to polak. Miłego opalania życze
Ps. Mam też koleżanke,która mieszka we Włoszech

Widze,że zanim odpisałam to już następna strona. No sprawy załatwione,byłam też zobaczyć bielizne ale nie widziałam nic tak aż ciekawego,zeby sobie kupić. Za to kupiłam sobie wkładki żelowe do butów slubnych.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Ładna biżuteria.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-21 o 13:48
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 13:51   #1271
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Marta ładny komplecik, gdzie zamawiałaś>?
Dzięki Na all. Tu są kolczyki:
http://www.allegro.pl/item1074414157..._kolczyki.html
i bransoletka też od tego samego użytkownika.

Cytat:
Bardzo ładna!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Prosze Dzięki za opinie,no właśnie mam zmienne zdanie,bo raz mi się podoba ten krawat i stwierdzam,że ok a za chwile jestem na nie. No cóż,poszukamy innego jak się uda kupić to fajno,a jak nie zostanie ten.Choć niewiem czy będziemy żałować zkupu tego złotego krawatu. Dzięki za rade odnośnie rownież bukietów.
To niech Ci się TŻ ubierze w cały komplet i wtedy ocenisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 13:51   #1272
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Bardzo ładna
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 13:52   #1273
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna biżuteria.
Dzięki

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna
Dzięki

Fajnie, że się wszystkim podoba
Stary 2010-06-21, 13:56   #1274
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dzięki
To niech Ci się TŻ ubierze w cały komplet i wtedy ocenisz
Prosze Napewno pięknie się mieni na żywo.
No też o tym pomyślałam wczoraj jak wklejałam/pisałam i teraz też,tylko że musimy mu jeszcze koszule kupić. No,ale kupimy przymierzy całośc i wtedy ocenimy czy na plus czy minus wygląda z tym krawatem.
Stary 2010-06-21, 14:13   #1275
ultraradiola
Wtajemniczenie

uciekam do domku
miłego dzionka dziewczyny

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 14:22   #1276
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Prosze Napewno pięknie się mieni na żywo.
No też o tym pomyślałam wczoraj jak wklejałam/pisałam i teraz też,tylko że musimy mu jeszcze koszule kupić. No,ale kupimy przymierzy całośc i wtedy ocenimy czy na plus czy minus wygląda z tym krawatem.
Mieni się Chociaż kolczyki chyba bardziej
My właśnie dlatego kupowaliśmy cały strój TŻta w jednym sklepie, żeby od razu zobaczyć jak się to wszystko razem komponuje Poszliśmy na łatwiznę
Stary 2010-06-21, 14:32   #1277
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
My właśnie dlatego kupowaliśmy cały strój TŻta w jednym sklepie, żeby od razu zobaczyć jak się to wszystko razem komponuje Poszliśmy na łatwiznę

My też Tylko buty kupiliśmy gdzie indziej, bo w tym sklepie nie mieli rozmiarów na TZta
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:46   #1278
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ale akcja Mój TŻ to by chyba w takiej sytuacji z wałkiem przy drzwach na mnie czekał

Zabrałam się za rozpisywanie planu na cały tydzień. jakoś muszę wpleść pomiędzy pisanie pracy dyplomowej kilka ślubnych spraw... Zapowiada się kolejny ciężki tydzień...
Ja mieszkam z rodzicami i o dziwo nawet do mnie nie zadzwonili bo... myśleli że gdzieś śpię i nie chcieli mnie budzić (ciekawe gdzie mogłam spać )

Marta ech te twoje listy

Cytat:
Bardzo fajny komplet

A tak się teraz zastanawiałam... a może by zaszaleć i zrobić sobie do mojej kiecki zielone buty + zielone kolczyki
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:50   #1279
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ahaaa
Eee tam zaraz poszliście na łatwizne,dobrze postąpiliście.
Chocbyśmy chcieli kupić wszystko w jednym sklepie to nie dało się,owszem kupowaliśmy garniak,kamizelke i spinki to krawata nie dostaliśmy odpowiedniego w tym samym sklepie choć mieli tam jako taki dobry wybór,no ale nam żaden krawat nie pasował.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 15:00   #1280
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mieszkam z rodzicami i o dziwo nawet do mnie nie zadzwonili bo... myśleli że gdzieś śpię i nie chcieli mnie budzić (ciekawe gdzie mogłam spać )

Marta ech te twoje listy

Bardzo fajny komplet

A tak się teraz zastanawiałam... a może by zaszaleć i zrobić sobie do mojej kiecki zielone buty + zielone kolczyki
Dzięki
Ale masz wporzo rodziców
A z listami i tak się ostatnio trochę opanowałam, bo nie rozpisuję już obiadów na cały tydzień z góry I w ogóle tygodniowych list nie robię, ale tym razem musiałam, bo mi TŻ mnie ciśnie, żebyśmy ślubne sprawy pozałatwiali i musiałam to jakoś logicznie zaplanować, żeby o niczym nie zapomnieć i ze wszystkim zdążyć

A z tymi kolorowymi butkami to fajny pomysł
Stary 2010-06-21, 15:09   #1281
madmuazelle
BAN stały

Marta,a ja własnie napisałam rozpiske co będzie na obiad w tym tygodniu Wisi na wewnętrznej szafce w kuchni.Musimy wyjeśc to co mamy w zamrażalce,by ja rozmrozić.
Z tego co wiem jedna PM 2010 ( już mężatka ) z innego forum miała zielone buty na swoim slubie.
Stary 2010-06-21, 15:12   #1282
201701300931
Konto usunięte

Nie chce mi się nadrabiać, bo jestem padnięta... Może później to zrobię.

Teraz tylko przyszłam się pochwalić, że już dyplomowany ekonomista ze mnie Pierwsza obrona już za mną Czekam sobie, aż mąż wróci z pracy i idziemy sobie na pizzę, żeby to uczcić

A magisterką się w ogóle nie przejmuję... No i jeszcze duż0 czasu mam :P
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 15:16   #1283
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Marta,a ja własnie napisałam rozpiske co będzie na obiad w tym tygodniu Wisi na wewnętrznej szafce w kuchni.Musimy wyjeśc to co mamy w zamrażalce,by ja rozmrozić.
Z tego co wiem jedna PM 2010 ( już mężatka ) z innego forum miała zielone buty na swoim slubie.
a podeślesz linka?

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nie chce mi się nadrabiać, bo jestem padnięta... Może później to zrobię.

Teraz tylko przyszłam się pochwalić, że już dyplomowany ekonomista ze mnie Pierwsza obrona już za mną Czekam sobie, aż mąż wróci z pracy i idziemy sobie na pizzę, żeby to uczcić

A magisterką się w ogóle nie przejmuję... No i jeszcze duż0 czasu mam :P
Gratulacje !!!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 15:19   #1284
madmuazelle
BAN stały

Dana gratuulacje

Aaś,podam Ci na Pw. Tylko,z z tego co pisze ona wklei fotki za dwa tygodnie.
Tzn są już na wątku fotki,ale na nich akurat nie widać butów,a ma pokazac fotki na ktorych widać.

Czas edycji: 2010-06-21 o 15:22
Stary 2010-06-21, 15:21   #1285
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Marta,a ja własnie napisałam rozpiske co będzie na obiad w tym tygodniu
O nie Nie wiedziałam, że to takie zaraźliwe

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
.
Gratulacje
Stary 2010-06-21, 16:04   #1286
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
O nie Nie wiedziałam, że to takie zaraźliwe
Jak widać,jest to zaraźliwe
Stary 2010-06-21, 16:14   #1287
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo ładnena allegro ?moze ja tez bymsobie zamowila
to ma bialy odblask ?
Cytat:

Dziękuję Oj pyszne gofry Dokładnie naprzeciwko naszego domu jest mała kawiarenka, dziewczyny które tam pracują już nas znają więc zawsze mamy super dodatki, tzn. wszystkie owoce jakie akurat mają i bakalie

Stary 2010-06-21, 16:42   #1288
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
bardzo ładnena allegro ?moze ja tez bymsobie zamowila
to ma bialy odblask ?
Tak, na allegro. Tu wklejałam linka:

Cytat:
Dzięki Na all. Tu są kolczyki:
http://www.allegro.pl/item1074414157..._kolczyki.html
i bransoletka też od tego samego użytkownika.
Błyszczy się tak jak na zdjęciach, tylko dużo bardziej Po prostu odbija światło, bo to są oryginalne kryształy svarowskiego

A ja właśnie się zbuntowałam i zrobiłam sobie salon piękności Jak zobaczyłam dziś rano cellulit na swoich udach, to aż to skomentowałam "blleeee", a TŻ na to "galaretka Ci się zrobiła" Faktycznie ostatnio się trochę zapuściłam, bo mam praktycznie zero ruchu i tylko wiecznie jakieś prace piszę, a w ramach relaksu oglądam mecze przy piwku, no i niestety sflaczałam...
No więc odłożyłam na bok pracę dyplomową, nasmarowałam sie mazidlami wyszczuplającymi, przeprosiłam pana getrowego, poćwiczyłam z nim pół godzinki, a teraz siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy i maseczką z mikrodermabrazją na dekolcie i ramionach i czuję się pięknie
Stary 2010-06-21, 18:31   #1289
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Gratulacje !!!
Cytat:
Dana gratuulacje
Cytat:
Gratulacje
Dziękuję

A teraz właśnie bawię się w płodzenie listu motywacyjnego do sądu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 18:49   #1290
madmuazelle
BAN stały

Zapomniałam Wam coś napisać.Wczoraj oglądaliśmy film,tytułu nie amiętam,ale byl o pewnej amerykańce która mieszkala w Kairze ze swym Egipcjaninem.
Rozstali się,bo ona zatańczyła w klubie,on uważał ją za wiecie go kogo panią lekkich obyczajów.A ona chciała się nauczyć taniec brzucha,nawet samej mi się zachciało takiego czegoś nauczyć. A tż na moją poprozycje nauki tańca stwierdził,że no i zatańczyłabyć dla mnie. To jeszcze nic,bo za chwile powiedział: też powinniśmy zacząć tańczyć,nie tylko w łóżku.

Martoo,to zrobiłaś sobie domowe SPA,dzień piękności

Dana miłego płodzenia listy motywowującego oczywiście

Czas edycji: 2010-06-21 o 18:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości