Matura 2010-Studia - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 19:13   #2431
jaimojemarzenia
Raczkowanie

Dot.: Matura 2010-Studia

Cytat:
Napisane przez Mgiełka91 Pokaż wiadomość
Czyżbyś składała na Uniwersytet Łódzki? To tam trzeba dać 3 zdjęcia? Ja czytałam, że 2, a może źle doczytałam Też się wkurzyłam, bo foto do świadectwa mam z zakrytym uchem i z prawego profilu Na szczęście mam jeszcze to dowodowe, tylko, że 2 sztuki... Jak się okaże, że potrzeba 3, to będę chyba nowe robiła Ja już załączyłam zdjęcie do legitki, tam jak wgrasz, to pokazuje się taki kreator, że ustawiasz sobie zdjęcie jak chcesz, w sensie, że odpowiednio dopasowujesz rozmiar Choć z tym rozmiarem, to są nie konsekwentni. Moje zdjęcie ma więcej niż 2 cm * 2,5 cm, za to w pixelach wychodzi mniej niż 400 x 500. W każdym razie wgrałam takie i dało się ładnie dopasować
tak, zgadłaś. wlasnie ja dokladnie takie samo mam na swiadectwie jak Ty i musze robic nowe, ale nie wiem jakie wymiary poprosic, aby wydrukowal mi fotograf ;p a na jaki kierunek skladasz?

można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie.
jaimojemarzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:28   #2432
mila17
Zakorzenienie

a to zdjęcie trzeba przesyłac przez neta, czy mozna tez osobiscie razem z dokumentami zawiezc?
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 19:52   #2433
Mgiełka91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaimojemarzenia Pokaż wiadomość
tak, zgadłaś. wlasnie ja dokladnie takie samo mam na swiadectwie jak Ty i musze robic nowe, ale nie wiem jakie wymiary poprosic, aby wydrukowal mi fotograf ;p a na jaki kierunek skladasz?
To może właśnie takie wymiary jak wymagają, czyli 2 cm * 2,5 cm? Albo większe. Ja składam na geomonitoring, geografię i ochronę środowiska, a Ty? A robiłaś już przelew, czy zrobisz dopiero po wynikach matur?
Mgiełka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:20   #2434
expectation
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
http://www.awacom.net/img/druk_przelewu.jpg
w czwartej linijce jest takie W i P.
mam zaznaczone P, ale chce dokonać W, czyli zwykłej wpłaty, nie przelewu.
Aaa! to rzeczywiście jest obojętne, większość w ogóle tego nie zaznacza ^^

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 20:55   #2435
jaimojemarzenia
Raczkowanie

Cytat:
To może właśnie takie wymiary jak wymagają, czyli 2 cm * 2,5 cm? Albo większe. Ja składam na geomonitoring, geografię i ochronę środowiska, a Ty? A robiłaś już przelew, czy zrobisz dopiero po wynikach matur?
ja na administracje i prawo, a przelew juz zrobilam, bo jestem zdecydowana co do Łodzi, tylko jeszcze to zdjęcie zostało.

można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie.
jaimojemarzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 22:47   #2436
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Pisze tak:
Preferowane jest zdjęcie w formacie JPG o wymiarach 400 x 500 pikseli, co pozwala na wydrukowanie zdjęcia w rozmiarze 2 cm * 2,5 cm z odpowiednią jakością. Akceptowane są również zdjęcia o większych wymiarach spełniających powyższe proporcje.
u mnie jest taki sam tekst
przy uniwersytecie łodzkim. doszłam do wniosku że tam zdjęcie musie mieć wymaganie dowodowe, rozmiar dowolny --> tylko w tej chwili mówię o zdjęciu które będziemy dołączać razem ze świadectwem itp.
a 400 x 500 pikseli ma mieć to które wgrasz do rejestracji.
na uniwersytecie wrocławskim jest taki sam tekst co do zdjęcia, tylko tam są jeszcze podane wymiary, na łodzkim nie ma, więc na logikę idąc mogą być dowolne.
Cytat:
Napisane przez Mgiełka91
Czyżbyś składała na Uniwersytet Łódzki? To tam trzeba dać 3 zdjęcia? Ja czytałam, że 2, a może źle doczytałam Też się wkurzyłam, bo foto do świadectwa mam z zakrytym uchem i z prawego profilu Na szczęście mam jeszcze to dowodowe, tylko, że 2 sztuki... Jak się okaże, że potrzeba 3, to będę chyba nowe robiła Ja już załączyłam zdjęcie do legitki, tam jak wgrasz, to pokazuje się taki kreator, że ustawiasz sobie zdjęcie jak chcesz, w sensie, że odpowiednio dopasowujesz rozmiar Choć z tym rozmiarem, to są nie konsekwentni. Moje zdjęcie ma więcej niż 2 cm * 2,5 cm, za to w pixelach wychodzi mniej niż 400 x 500. W każdym razie wgrałam takie i dało się ładnie dopasować
laski, namieszałyście
dlaczego wywnioskowałaś że potrzebne są trzy zdjęcia? 2 wystarczą
zdjęcie nie ma mieć równocześnie 400 x 500 pikseli i 2 x 2,5 cm!
moje zdjęcie (które trzymam w ręce) ma 4 x 5 cm, zeskanowałam, ustawiłam wielkość na 400 x 500 pikseli i wysłałam.
2 x 2,5 cm będzie mieć zdjęcie które oni wam wydrukują na legitymacji.
my nie dostarczamy zdjęć o wymiarach 2 x 2,5

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Aaa! to rzeczywiście jest obojętne, większość w ogóle tego nie zaznacza ^^
dziękuję za porady od fachowca^^
Stary 2010-06-21, 22:47   #2437
gringolada
Zadomowienie

ehhhhh matura to byly czasy. troche Wam zazdroszcze bo mature sie dlugo pamieta a studia jeszcze dluzej powodzenia w dostaniu sie na wymarzone kierunki studiow
gringolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 01:50   #2438
Mgiełka91
Zadomowienie

Cytat:
u mnie jest taki sam tekst
przy uniwersytecie łodzkim. doszłam do wniosku że tam zdjęcie musie mieć wymaganie dowodowe, rozmiar dowolny --> tylko w tej chwili mówię o zdjęciu które będziemy dołączać razem ze świadectwem itp.
a 400 x 500 pikseli ma mieć to które wgrasz do rejestracji.
na uniwersytecie wrocławskim jest taki sam tekst co do zdjęcia, tylko tam są jeszcze podane wymiary, na łodzkim nie ma, więc na logikę idąc mogą być dowolne.

laski, namieszałyście
dlaczego wywnioskowałaś że potrzebne są trzy zdjęcia? 2 wystarczą
zdjęcie nie ma mieć równocześnie 400 x 500 pikseli i 2 x 2,5 cm!
moje zdjęcie (które trzymam w ręce) ma 4 x 5 cm, zeskanowałam, ustawiłam wielkość na 400 x 500 pikseli i wysłałam.
2 x 2,5 cm będzie mieć zdjęcie które oni wam wydrukują na legitymacji.
my nie dostarczamy zdjęć o wymiarach 2 x 2,5
Masz rację, kłania się moje czytanie ze zrozumieniem

Wiem, że nie dostarczamy, oni sobie je sami obetną

Cytat:
zadzwonilam i okazalo sie, ze zdjecie musi byc identyczne jak te 3, ktore dajemy z dokumentami, ale niekoniecznie takie samo jak na swiadectwie
Tutaj koleżanka napisała o 3, dlatego tak wywnioskowałam

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Napisane przez gringolada Pokaż wiadomość
ehhhhh matura to byly czasy. troche Wam zazdroszcze bo mature sie dlugo pamieta a studia jeszcze dluzej powodzenia w dostaniu sie na wymarzone kierunki studiow
Nie dziękuję
Stary 2010-06-22, 11:53   #2439
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej Chciałabym zapytać dziewczyny ktore wybierarą się na UŁ o opinie. Ja chciałam iść do łodzi ale duzo ludzi mi odradza. A wy jesteście z Łodzi czy tak jak ja nie mieszkacie tam?? bardzo zależy mi na odpowiedzi
Stary 2010-06-22, 12:02   #2440
fragile 9000
Zadomowienie

Cytat:
ja słyszałam że to zdjęcie to można dopiero im wysłać jak już wiemy czy sie dostaliśmy na studia bo to przecież do legitymacji jest potrzebne .

ja płace opłaty rekrutacyjne po wynikach matur przecież oni i tak patrzą na wyniki a nie kto pierwszy wpłacił , a tak bede spokojna że pieniądze nie poszły w błoto gdyby coś nie poszło tylko właśnie obawiam się że dużo ludzi będzie wtedy wpłacać i żeby te pieniążki doszły.

Znajdź mnie,
wyciągnij ze stosu zapisanych kartek, spomiędzy papierosów ładnie ułożonych w pudełku, zmiętych papierków w kieszeni
.

fragile 9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:37   #2441
xxmoonlightxx
Raczkowanie

Hej Kochane ,ja też się do Was dołączam Mam pytanie - Składam na UJ i mam pytanie ,czy jak nie dostanę się w 1-szej rekrutacji ,to co mam zrobić,żeby wzięto mnie pod uwagę w 2-giej rekrutacji - może ktoś wie? bardzo pilne.

SZUKAM PILNIE ZATYCZKI DO MODEMU HUAWEI E 122 . SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI !!!
xxmoonlightxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 12:40   #2442
kamelka33
Zadomowienie

Dziewczyny, a ja mam pytanie trochę z innej beczki... powiedzcie mi, czy wiecie jak to jest z akademikami? Kiedy trzeba się tam jakoś zgłaszać, zapisywać
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:09   #2443
FeelingGood
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxmoonlightxx Pokaż wiadomość
Hej Kochane ,ja też się do Was dołączam Mam pytanie - Składam na UJ i mam pytanie ,czy jak nie dostanę się w 1-szej rekrutacji ,to co mam zrobić,żeby wzięto mnie pod uwagę w 2-giej rekrutacji - może ktoś wie? bardzo pilne.
Ooo to to i mnie interesuje :P i czy jeśli się nie dostane w 1 naborze to na stronie IRK będzie podane ile punktów miała ostatnia osoba w 1 naborze?

A co do akademika, to jak się dostaniesz to piszesz podanie, na stronie uczelni powinno być wszystko napisane co tam trzeba zawrzeć m. in. jakiś świstek o dochodach itp.

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

Edytowane przez FeelingGood
Czas edycji: 2010-06-22 o 14:11
FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 14:10   #2444
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Hej Chciałabym zapytać dziewczyny ktore wybierarą się na UŁ o opinie. Ja chciałam iść do łodzi ale duzo ludzi mi odradza. A wy jesteście z Łodzi czy tak jak ja nie mieszkacie tam?? bardzo zależy mi na odpowiedzi
a ci co odradzają co mówią?
jestem z łodzkiego, ale w Łodzi nie mieszkam, tamtejszy uniwersytet traktuję jak koło ratunkowe gdyby nie udało mi się dostać do Wrocławia.
Może nie jest to najlepszy uniwersytet w kraju, ale uważam że na pewno do najgorszych nie można go zaliczyć. Mam znajomych tam i nie narzekają.
Cytat:
Napisane przez fragile 9000
ja słyszałam że to zdjęcie to można dopiero im wysłać jak już wiemy czy sie dostaliśmy na studia bo to przecież do legitymacji jest potrzebne .
zgodziłabym się z tobą, tylko że podczas rektutacji to jeden z wymaganych punktów do zrealizowania, jeśli nie dodałabym zdjęcia to ten punkt byłby podkreślony na czerwono, a jest napisane że wszystko ma być wypełnione i wysłane.
Cytat:
Napisane przez xxmoonlightxx
sama się nad tym zastanawiam mam nadzieję że system "bierze" każdego do II tury, jeśli nie udało się w I...
Stary 2010-06-22, 16:43   #2445
Rarita
Wtajemniczenie

Jako studentka pierwszego roku która właśnie zamknęła sesję postaram się trochę pomóc czerpiąc z mego skromnego doświadczenia

Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość

ja płace opłaty rekrutacyjne po wynikach matur przecież oni i tak patrzą na wyniki a nie kto pierwszy wpłacił , a tak bede spokojna że pieniądze nie poszły w błoto gdyby coś nie poszło tylko właśnie obawiam się że dużo ludzi będzie wtedy wpłacać i żeby te pieniążki doszły.
Zdjęcie możesz wysłać na samym końcu, zazwyczaj gdzieś drobnym druczkiem jest napisana data ale nawet jak się nie wyrobisz to pewnie wyślą ci maila z przypomnieniem a co do opłaty to ja w zeszłym roku również płaciłam po maturach, tylko zazwyczaj rekrutacja kończy się około 5-go lipca więc jest niewiele czasu, na wielu uczelniach wystarczy jak wyślesz mailem zdjęcie tego blankietu z poczty że zapłaciłaś i oni cię już księgują a pieniążki sobie dojdą, bo faktycznie 75% osób wpłaca dopiero po maturach

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam pytanie trochę z innej beczki... powiedzcie mi, czy wiecie jak to jest z akademikami? Kiedy trzeba się tam jakoś zgłaszać, zapisywać
Zobacz na stronie uczelni, tam powinny być konkretne terminy ale najwygodniej jest złożyć podanie razem z dokumentami na studia, wtedy masz załatwione wszystko za jednym razem
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 17:41   #2446
fragile 9000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rarita Pokaż wiadomość

Zdjęcie możesz wysłać na samym końcu, zazwyczaj gdzieś drobnym druczkiem jest napisana data ale nawet jak się nie wyrobisz to pewnie wyślą ci maila z przypomnieniem a co do opłaty to ja w zeszłym roku również płaciłam po maturach, tylko zazwyczaj rekrutacja kończy się około 5-go lipca więc jest niewiele czasu, na wielu uczelniach wystarczy jak wyślesz mailem zdjęcie tego blankietu z poczty że zapłaciłaś i oni cię już księgują a pieniążki sobie dojdą, bo faktycznie 75% osób wpłaca dopiero po maturach
na samym końcu czyli kiedy ? nie mogę później ? musze wypełnić te wszystkie kroki rekrutacji? no ale jak wpłacę i bede miała to potwierdzenie to jeszcze musze robić zdjęcie i wysyłać? gdzie na stronę uczelni ? jakieś to dziwne

Znajdź mnie,
wyciągnij ze stosu zapisanych kartek, spomiędzy papierosów ładnie ułożonych w pudełku, zmiętych papierków w kieszeni
.

Stary 2010-06-22, 17:50   #2447
Rarita
Wtajemniczenie

Zdjęcia blankietu nie musisz robić, ale jeśli masz wątpliwości, że pieniądze nie dotrą na czas to możesz tak zrobić, np na UŚiu w zeszłym roku było tak, że osoby które dokonały wpłaty na trzy dni przed końcem rekrutacji wysyłały te potwierdzenia na maila komisji rekrutacyjnej i dzięki temu nie było problemów że czyjaś kasa nie zdążyła dojść i nie brał udziału w rekrutacji...
a zdjęcie do legitymacji możesz wysłać przed wynikami rekrutacji lub po, możesz później ale jest zazwyczaj jakaś określona data przed upłynięciem której trzeba to zrobić, żeby mogli ci zrobić legitymację
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 22:49   #2448
Mgiełka91
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mieszkam w Łodzi, ale składam na UŁ ze względu na odległość(mam blisko). Łódź nie jest typowym miastem studenckim jak Kraków, ale także ma swój urok Jednym z jej atutów jest posiadanie fajnej biblioteki. Podaję linka do wątku, może Ci przybliży co nieco http://www.wizaz.pl/forum/showthread...tet+%B3%F3dzki

Ja jeszcze nie robiłam przelewu, bo właśnie boję się tak w ciemno... Ale podoba mi się pomysł z wysłaniem maila potwierdzającego zapłatę Dobry pomysł, wiecie może, czy na UŁ można tak zrobić?
Stary 2010-06-22, 23:21   #2449
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mieszkam w odległości 50 km i będę starać się o akademik ale ja idę na PŁ, a ta jest jedną z najlepszych w kraju

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 00:24   #2450
wanitatywna
Wtajemniczenie

Jeszcze siedem dni i wyniki. Brrr!
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 01:04   #2451
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ja jeszcze nie robiłam przelewu, bo właśnie boję się tak w ciemno... Ale podoba mi się pomysł z wysłaniem maila potwierdzającego zapłatę Dobry pomysł, wiecie może, czy na UŁ można tak zrobić?
stronę łódzkiego uniwerka odwiedzam codziennie, praktycznie wszystko przeczytałam a na coś takiego nie trafiłam.

jaimojemarzenia - wracając do twojej wypowiedzi, tez składam na administrację na UŁ. co zdawałaś na maturze?
Stary 2010-06-23, 08:10   #2452
expectation
Zadomowienie

Co do potwierdzenia, to u mnie w firmie wiele osób przychodzi i wysyla je faxem.

7 dni <boisie>

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 10:26   #2453
lotuus
Zadomowienie

Dziewczyny, rejestrowała się któraś z Was na Politechnice Łódzkiej?
Jeżeli dobrze zrozumiałam, trzeba dostarczyć lub wysłać podanie wraz z potrzebnymi dokumentami [jakimi?] Ja planuję wysłać podanie, bo mam do Łodzi 220 km,więc nie mogę popełnić pomyłki. W podaniu mam podać nr świadectwa maturalnego,jednak nie jest to, jak np. imie i nazwisko, oznaczona "*", czyli chyba nie muszę wypełniać?
Bardzo liczę na Waszą pomoc
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 12:16   #2454
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, rejestrowała się któraś z Was na Politechnice Łódzkiej?
Jeżeli dobrze zrozumiałam, trzeba dostarczyć lub wysłać podanie wraz z potrzebnymi dokumentami [jakimi?] Ja planuję wysłać podanie, bo mam do Łodzi 220 km,więc nie mogę popełnić pomyłki. W podaniu mam podać nr świadectwa maturalnego,jednak nie jest to, jak np. imie i nazwisko, oznaczona "*", czyli chyba nie muszę wypełniać?
Bardzo liczę na Waszą pomoc
Ja tam idę a Ty na co na jakim wydziale jeśli można wiedzieć?
Na razie zarejestrowałam się i wpisałam tylko tak sobie te kierunki, mam nadzieję, że można to zrobić jeszcze raz Do środy chcę wybrać kierunki, wypełnić i wydrukować podanie i zrobić opłatę (będę robić z Inteligo albo z mBanku), bo wtedy z Tżtem od razu po odebraniu świadectwa maturalnych jedziemy to wszystko złożyć.
Numer świadectwa jest bez *, bo możesz wypełnić podanie przed odebraniem świadectwa, oni to wtedy uzupełnią
Ze strony PŁ:

Kandydaci składają dokumenty w teczce opisanej zgodnie z wzorem.
wzór opisu teczki

Kandydaci na studia pierwszego stopnia, w kadym etapie rekrutacji, sa zobowiazani złoyc:
1. Wypełniony formularz „Podanie o przyjecie na studia w Politechnice Łódzkiej”.
2. Swiadectwo dojrzałosci.
Politechnika Łódzka honoruje jedynie oryginały swiadectw dojrzałosci lub ich oryginale odpisy wystawione przez
Okregowa Komisje Egzaminacyjna w przypadku „nowej matury” lub odpisy wystawione przez szkołe w przypadku
”starej matury”.
Kandydaci przystepujacy do egzaminu maturalnego w roku 2010 moga złoyc dokumenty bez swiadectwa dojrzałosci
i dostarczyc swiadectwo dojrzałosci najpózniej do dnia podanego w harmonogramie.
3. Trzy fotografie spełniajace wymagania stosowane przy wydawaniu dowodów osobistych oraz w miare moliwosci plik
z cyfrowym zapisem fotografii.
4. Poswiadczenie dokonania opłaty rekrutacyjnej na konto Politechniki Łódzkiej.
5. Kserokopie dowodu osobistego lub innego dokumentu potwierdzajacego tosamosc kandydata na studia.

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 13:20   #2455
viva91
na przekór do celu

Cytat:
7 dni <boisie>
a ja się nie mogę doczekać
już wszystko zrobiłam. kierunki wybrałam, zdjęcie wysłałam, pieniądze przelałam. teraz muszę poczekać aż moja opłata dojdzie a później... wyniki
Stary 2010-06-23, 14:24   #2456
Anatomia
Rozeznanie

7 dni...brrrrrrr..

A czy to prawda że niektórzy już mogą swoje wyniki sprawdzić na stronach oke?

Anatomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 14:45   #2457
VampIrzyca
Zadomowienie

Równo tydzień do wyników... zaczynam się chyba bać. Najbardziej boję się wyniku z polskiego rozszerzonego, u mnie to właściwie od niego wszystko zależy...
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 15:15   #2458
Mgiełka91
Zadomowienie

Cytat:
stronę łódzkiego uniwerka odwiedzam codziennie, praktycznie wszystko przeczytałam a na coś takiego nie trafiłam. (...)
No właśnie, ja tak samo. Chyba jednak zrobię ten przelew w ciemno

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
Równo tydzień do wyników... zaczynam się chyba bać. Najbardziej boję się wyniku z polskiego rozszerzonego, u mnie to właściwie od niego wszystko zależy...
Ja tak samo z polskim, tyle, że z podstawą. Wszystko inne wiem, że zdałam i mniej więcej wiem na ile, a apropos polskiego, to nie mam pojęcia Nie no, zdać, myślę, że zdałam
Stary 2010-06-23, 15:52   #2459
xxmoonlightxx
Raczkowanie

ja zdawałam m.in biologię rozszerzoną - wg odpowiedzi na portalach (często sprzecznych ze sobą),nie mogę sobie kompletnie nic obliczyć kurcze ja dalej nie wiem ,co robić jak się nie dostanę 1-szej rekrutacji ,żeby mnie wzięli w 2-giej? jakie podanie i gdzie? jak to wszystko przez internet? PŁOMOCY!!!

SZUKAM PILNIE ZATYCZKI DO MODEMU HUAWEI E 122 . SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI !!!
xxmoonlightxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 16:03   #2460
fragile 9000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rarita Pokaż wiadomość
Zdjęcia blankietu nie musisz robić, ale jeśli masz wątpliwości, że pieniądze nie dotrą na czas to możesz tak zrobić, np na UŚiu w zeszłym roku było tak, że osoby które dokonały wpłaty na trzy dni przed końcem rekrutacji wysyłały te potwierdzenia na maila komisji rekrutacyjnej i dzięki temu nie było problemów że czyjaś kasa nie zdążyła dojść i nie brał udziału w rekrutacji...
a zdjęcie do legitymacji możesz wysłać przed wynikami rekrutacji lub po, możesz później ale jest zazwyczaj jakaś określona data przed upłynięciem której trzeba to zrobić, żeby mogli ci zrobić legitymację
dziekuje bardzo

Cytat:
.

7 dni <boisie>
ja już też AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA

Cytat:

Ja tak samo z polskim, tyle, że z podstawą. Wszystko inne wiem, że zdałam i mniej więcej wiem na ile, a apropos polskiego, to nie mam pojęcia Nie no, zdać, myślę, że zdałam
ja mam tak samo

Znajdź mnie,
.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości