|
|
#871 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
ja sie nie martwię, ale TZ nie daje sie przekonac i to mnie wqu...a, poza tym ja nie chce ani jednego ani drugiego na prezydenta..Komorowski sprawia takie wrazenie jakby chciał uciec , a drugi..no jest po prostu obciachowy. Poza tym niecierpie mysliwych..no i jak tu kurna głosowac
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Cze
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#874 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno
alez straszna muza ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- eee..a ty co tak mdlejesz od progu?
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
A bo kur.... nie mam już sił na dzisiejszy dzień
Za to jutro idę się alkoholizować w doborowym towarzystwie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#876 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ni mom z kim tego uskutecznic...kurna wszyscy spoważnieli i wogle ę ą ehhhh
|
|
|
#877 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
no nie ma jak brzęk tępych łyżek którymi wyżera się serca ofiarom a sztućce za to od razu mi skojarzyły z tym statkiem-rzeźbą co wklejałaś - świetny był poprzeglądałam sobie na szybko foty z linka, boszsz, jakie piękne, jak Ty to robisz, wszystko wychodzi takie odrealnione i ładne Cytat:
![]() Cytat:
ale która??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Łooooo matko, jak ja nie cierpię takiej postawy u ludzi. Nie, żebym była straszna luzara i spontan, ale przy ludziach reprezentujących wyżej pogrubioną postawę zwyczajnie się męczę i zwiewam najszybciej jak się da
|
|
|
#879 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#881 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ale jak ja mam okazje napic sie raz w roku-dokładnie raz to chce pożądnie-no niestety wychodze na alkoholiczke..jak spadam pod stół ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- gdzieeee?! pprrrrrrr!
|
|
|
#883 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i kurna nie bede pic martini ani whisky
ani tequili ani ginu z tonikiem,ani metaxy z pięcioma gwiazdkami ani tez zadnego uza czy innego chuiza ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- zostań pomarudzic
|
|
#885 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bo ja jestem prosty chłop co ino czystą pije! ha! i wyższe wykształcenie i uprawnienia państwowe nie obligują mnie automatycznie do picia tego czego nie lubie! ha!
|
|
#886 | ||
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() to posłuchaj mojej ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie też się wszyscy krzywią, jak wyjeżdżam, że chce wódkę (najbardziej kolezanki )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-21 o 21:09 |
||
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly -
|
|
|
|
#888 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a w ogóle to jestem wieśniak bo w knajpie zamawiam piwo a nie jakiegos drina którego nazwy nawet nie potrafie wymówić
, w oóle to musze sie wyedukowac w tych drinkach..nie wiem..moze w moim wieku istatusie społecznym ( . No ewentualnie własnoręcznie uważone-ach! jakiez to snobistyczne ![]() ![]() a ja jestem niszowo-undergroundowa-niereformowalna i taka juz zostane
|
|
#889 | |||
|
Zakorzenienie
|
no a ja właśnie dlatego się nie odzywam
![]() Cytat:
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-06-21 o 21:20 |
|||
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś z kumpelą na studiach postanowiłyśmy przetestować wszystkie drinki ( oczywiście nie w jeden wieczór), jakie mieli w naszej ulubionej knajpie. Wniosek z tego wyciągnęłyśmy taki, że nie ma to jak piwo ![]() Ale martini też lubię
|
|
|
|
#891 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w moim małżenstwie ja pije po chłopsku- wino wytrawne i czystą, a mój chłop po babsku-martini i słodkie wino
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- alez mnie cos napadło dzisiaj (jutro mam niestety urodziny)niezależnie od tego co na ten temat mówi wizaz-kłamie
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
pffff,mój TŻ mówi że teraz jesteśmy w najlepszym wieku,i że wyglądam lepiej niż 10 lat temu i że jak będę mu marudzić o starości ,obumieraniu szarych komórek i trzeszczeniu stawów to skopie mi poręcz
![]() Polly jesteś piękna i młoda ot!
|
|
#893 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Niezbadane są granice subiektywności ludzkiego postrzegania
![]() A piwo jest i tak de best - zwłaszcza małych polskich browarów
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam przyjemność zapozanać się z piwem Łomża
![]()
|
|
|
#895 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja bym chciała pic tanie wino w krzakach i rzygac do rzeki...a juz mi nie wypada
|
|
|
#896 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ja w ogóle nie będę stara, bo ja się stara urodziłam i tylko młodnieję
|
|
|
|
|
#897 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie czuję sie staro ale wszystko mi przypomina że jednak jestem coraz bardziej, dziś kurde napaliłam się na Brutal Assault (festiwalik w Czechach, świetny skład w tym roku) i pewnie na darmo się napalam bo nie dostanę urlopu..... pi.... dorosłe życie..... ![]() ale przyjemność czy "przyjemność" ? ![]() Łomża całkiem dobra jest choć nie zachwyca, ostatnio niepasteryzowane dorwałam i takie jakieś zwyczajne się okazało. Ale mam nowego niszowego lidera: Browar Kormoran, do sklepu mi dowieźli cały asortyment chyba, widziałam kilka rodzajów niepasteryzowanego (trzy jasne i jedno ciemne), miodowe jasne, miodowe ciemne, miodowe orkiszowe, orkiszowe niefiltrowane, wielozbożowe (to jest mrrrrr), piwo z wiśniami, itp. Już mam trzy w lodówce - kupiłabym więcej ale więcej bym nie uniosła w siacie z zakupami
|
|
|
|
|
#898 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja natomiast chociaz tyle mam ze urlop mam kiedy chce, ale co z tego? na co bym sie nie napaliła na tym urlopie to nie mam z kim
. Ostatnio postanowiłam sie zbuntować i nie miec nowych mebli w kuchni-postanowilam ze będę miec kuchnie jak w squacie , a co! ![]() bede miec jednak zmywarkę-a cała reszta bedzie w stylu śmietnikowym -i jeszcze wszystkim wmówie ze to jest trendy nurt naturalistyczno-ekologiczny jedną cenną rzecz wyniosłam ze studiów-grunt do dorobic dobrą filozofię
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-21 o 21:46 |
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - Łomża było niezłe. Choć ostatnio mam fazę na Tyskie! A ja nie znosiłam Tyskiego!
|
|
|
#900 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dobra-to pogadam se jeszcze-po roku od opuszczenia starej roboty stwierdzam ze było to jedyme miejsce w którym nie musiałam udawac ze jestem mniej walnięta niz jestem-bo jednak większośc była walnięta bardziej
-no i tego mi brakuje najbardziej
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

alez straszna muza
Za to jutro idę się alkoholizować w doborowym towarzystwie
Reszty też nie znam, zaraz przekopię yt. Dzięki 

ani tequili ani ginu z tonikiem,ani metaxy z pięcioma gwiazdkami ani tez zadnego uza czy innego chuiza
)

jedną cenną rzecz wyniosłam ze studiów-grunt do dorobic dobrą filozofię