|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Marta, jesteśmy z Tobą. nawet nie wiem jak Cie pocieszyć..
Martyna, nie martw się, ten okropny dzień już się kończy
|
#3032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. nie dość że pocieszycie to jeszcze rozśmieszycie ![]() ;** ale że koszt wysyłki 240 zł ? to on chyba nie lał |
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wolno zarabiać na biletach, to ludzie wpisują wysyłkę, tu przecież ograniczeń nie ma ![]() Tak jak z biletami na pogrzeb Kaczyńskich - "nie sprzedaję biletu, sprzedaję swój czas poświęcony na jego zdobycie"
|
|
|
|
|
#3035 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież Komorowski nie jest za legalną aborcją, z tego co mi wiadomo?dziękuję ;* Cytat:
)Cytat:
no czasami takie być muszą.. chyba ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20155845] co za ludzie no !. ale trzymaj się! [/QUOTE] dzięki Żbiczki, że na Was można liczyć, jesteście najlepsze. ;* Cytat:
nevermind, ważne, że mam umowę i jeśli nie pójdę w środę,czeka mnie sankcja w postaci 150zł + niewypłacenie kasy za dzień dzisiejszy. zresztą.. no zawsze to 160zł za 2dni w kieszeni, nie oszukujmy się, to dużo, a praca nie jest tak ciężka jak np. zbieranie truskawek. dam radę jeszcze jeden dzień no właśnie ja też jestem zazdrosna i mam o to do siebie pretensje i wyrzuty sumienia z tego powodu, bo to w końcu moja najlepsza przyjaciółka.. cieszę się, że jej się powiodło, naprawdę, ale jednak pewna doza żalu jest, bo mi zdecydowanie bardziej zależało/zależy na pracy.wiem, wiem, że na Pradze nieciekawie, nawet film o tym oglądałam, ale na razie nic nie jest przesądzone jak już się okaże, że to mieszkanie jest wolne i że ta pani jest skłonna nam je wynająć (bo ona nie robi tego dla zysku, nie zależy jej na pieniądzach, po prostu ma mieszkanie wolne i wynajmuje je znajomym; pobiera tylko takie opłaty, żeby starczyło na czynsz, itp., żadnych dodatkowych.. i to właśnie dla nas duża okazja), to wtedy ew. będziemy się martwić i decydować,czy oby na pewno je chcemy. ![]() nie jesteś nieogarnięta przecież i nie wolno Ci tak mówić ;** po prostu coś Ci się nie powiodło, miało prawo, każda porażka po coś jest, nie martw się. ![]() Cytat:
Martuś jeej.. przykro mi, że nie wyszło, nie wiem, co mam Ci lepszego powiedzieć, żeby nie wyszło sztucznie.. zresztą -> gg. ![]() noo dziś Żbiki mają dzień melancholii. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20156862] a daj spokój ;<. wszystko przez moje ku.rwa pożal się Boże 'przyjaciółeczki'. od dawna planowałyśmy wypad do domków , a teraz patrzę na opisy to się świetnie bawią. a ja głupia, byłam naiwna,że może jakoś załagodzimy to wszystko. bo kur.wa co to jest za powód żeby przekreślać wszystko bo nie chciałam jechać na imprezę i jechanie mi że zawsze robie wszystkich w uja. nie no świetniee [/QUOTE] ![]() dobrze robisz, nazywając je przyjaciółkami w cudzysłowiu.. trzymaj się Malutka, masz nas. ;* Cytat:
żartuję.tata zawsze służy pomocną ręką.. i nie martwię się już tak, powiedział: daj sobie spokój z szukaniem tutaj pracy za wszelką cenę, ja Wam dam kasy tyle, ile mogę, ewentualnie trochę do tego pożyczę i jedźcie do Warszawy.. i ja jestem skłonna tak zrobić, tylko widzę, że Tżta trochę boli, że mój tata chce pomóc, a jego rodzice średnio..Cytat:
![]() ale to jak ta rozmowa wyglądała? to nie jest tak, że się nie nadajesz! akurat to jest taka praca, w której trzeba być mocno przekonanym co do tego, co się mówi i mocno pewnym siebie.. wystarczy chwila zawahania, zachwiania, stres i już.. i to jeszcze nie znaczy, że się ktoś nie nadaje! obiecaj mi, że pójdziesz do tego drugiego call center i dasz z siebie wszystko. ![]() wiem, co czujesz z drugiej strony, bo ja też czuję się beznadziejnie, gdy mnie do żadnej pracy prawie nie chcą.. i teraz jak B. się załapała, to już w ogóle. ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
to brzmi tak absurdalnie,że aż śmiesznie i moim zdaniem powinno ruszyć administrację allegro.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-21 o 21:59 |
||||||||
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3037 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już jest chyba jakaś społeczna choroba normalnie.ja na twoim miejscu na pewno byłabym zazdrosna..jasne, można cieszyć się szczęściem przyjaciółki, ale ten niesmak i tak pozostaje. Cytat:
![]() To chyba zatrudnie do tego tate, w sumie pracuje w domu maklerskim nad bankiem Cytat:
![]() Marta, przykro mi, że Ci się nie udało z tą pracą, ale najważniejsze to nie poddawać się i próbować dalej ![]() Dzieeewczyny ja chyba jestem jakaś porypana kompletnie nie umiem zdecydować się do jednego kierunku studiów, cały czas wymyślam coś innego ![]() dzisiaj z kolei spodobało mi się bezpieczeństwo narodowe
|
|
|
#3038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi to się zmienia cały czas
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-21 o 22:56 |
|
|
|
|
#3039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale tutaj musiałabym polegać na mojej maturze z polskiego .
|
|
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się, że wcześniej nie zacytowało mi Marty
1) że samorząd studencki PŁ jest beznadziejni, ludzie koło 30stki trzymają stołki od kilku lat 2) wf, jak to wygląda w praktyce, pilates ![]() 3) ludzie z łódzkich liceów byli przydzielani do lepszych grup na pierwszym roku, przez co mieli lepsze oceny z laborek i wyższą średnią, a tylko 10 osób dostawało stypendium; ogólnie trzeba mieć znajomości i się nachodzić ![]() 4) na ife jest łatwiej, bo są erazmusi i pod nich dostosowują program, erazmusi ogólnie są nielubiani, a teraz jeden akademik będzie tylko dla nich, to znowu trudniej akademik dostać ![]() 5) nie ma co marzyć o dwójce, ale da się mieć z kimś znajomym, trzeba razem złożyć podania akademik na plus: 6) zawsze ktoś pomoże, na początku nie ma 7) nie trzeba się tłuc pół godziny zimą zamarzniętymi tramwajami chyb tyle ![]() W ogóle jeszcze przemyślałam, co tu ostatnio pisałyśmy o tym mieszkaniu z Tżtami, itd. Ja się tego nie boję, z nim chciałabym mieszkać ale to taki szczegół), do tego babcia Tżta tak zaczyna do tego podchodzić, że nie wiadomo, czy coś wyjdzie ![]() Cytat:
10 minut nam się rozwodził, że "wszyscy złote góry obicywali i co?", trzeba było słuchać i kiwać głową ![]() Ale Tż jest już starszy, jego rodzice może inaczej podchodzą Chociaż podejrzewam, że tu chodzi jednak o to, co kiedyś opisywałaś, eh ![]() Właśnie ci ludzie korzystają z tego, że to nie jest zabronione, wysyłkę mogą sobie ustalić jak chcą ![]() Cytat:
![]() Jedyne co mi przychodzi do głowy, to poszukaj, co po takiej pracy można robić, na Tropicielu, poprzeglądaj sylwetki absolwentów, poczytaj programy
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-21 o 23:03 |
||
|
|
|
#3042 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
#3043 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W każdym razie to jej wybór.Cytat:
No co Ty, progi na pewno aż tak nie podskoczą Szukałam już duużo o tym, a opinie absolwentów ciężko znaleźć, bo to dośc nowy kierunek i większość uczelni otworzyła go w tamtym lub w tym roku. Ja (jeśli już bym na to szła) chciałabym do tego dołożyć 2 języki zaawansowanie, jeśli nie byłoby takiej możliwości na studiach, to jakiś kurs.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-21 o 23:09 |
||
|
|
|
#3044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-21 o 23:15 |
||
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem tego pewna na 99%, ale powiedz to mojej mamie już się stresuje przed 30.06 ![]() Koleżanka Tżta chciała na to iść, ale do szkoły oficerskiej nie dostała się i poszła na pedagogikę
|
|
|
|
|
#3046 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już Ci nie odpisali ![]() ja już wątpię, czy znajdę przeciez tu jest tyle mozliwosci, a ja nic nie znajduje.dostaliśmy materiały stymulujące dot. oferty, mielismy się przygotować według schematu no i odbyć taką rozmowę, że niby dzwonimy do klienta i mu ją przedstawiamy i go przekonujemy... ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20158223]widocznie praca w call center to nie jest to . . kurcze,też tak mam że już się nakręcam , wyobrażam jak jest fajnie a tu przychodzi rozczarowanie. ;/to było po maturach ustnych. nie tyle obiecałam,co powiedziałam że pojedziemy razem na imprezę, ale nie powiedziałam kiedy dokładnie. to było tydzień przed naszym spotkaniem,powiedziałam spokojnie ,że nie tym razem, bo muszę zaoszczędzić troszkę. to się zaczęło laboga: . cytuję:'to sobie jedź ku.rwa nawet do Warszawy w du.pie to mam ' . itp ,itd. i po tygodniu te teksty że światowa jestem;]. taa, już na początku miała skierowane opisy do mnie ,ale nie reagowałam na to. tylko coraz bardziej robiło mi się przykro. myślałam że wiecie ,to jest ta osoba, prawdziwa przyjaciółka. a dopiero widzę,że tak naprawdę to tylko mnie 'wykorzystała ' . gdy miałam zły humor i miałam zwyczajną ochotę się wyżalić i ponarzekać na świat ! to leciały teksty : inni mają gorzej, doceń to co masz. tłumaczyłam sobie to ,że ma taki charakter , ale teraz już widzę jak było naprawdę. eh szkoda gadać.[/QUOTE] w sumie czułam w kościach, że może to nie być praca dla mnie, bo nie ma tak, że każdy się do takiej, czy jakiejkolwiek innej nadaje, ale... zdawalo mi się, że skoro jednak tyle osób tam przyjmują, to... nie ja bede w tym odsetku tych, ktorym mowia do widzenia. masz racje, to nie jest przyjaciolka i nigdy nie nie byla.nie masz czego zalowac i nie zaluj. ona zawsze chcialam egoistycznie zeby bylo tak jak ona chce. zebys robila pod nią wszystko. nie moze tak być. nie bedziesz swojego zycia dostosowywać do niej, ani dawac sie wykorzystywac. Cytat:
![]() już by chociaż zastrzegł, ze nie ma mozliwosci odbioru osobistego ![]() a ktoś się skusił na jego oferte... Cytat:
to szczegolnie przykre, ze Tobie zalezy duzo bardziej przeciez... moze wyślij, tam gdzie ona wysłała albo skorzystaj z jej źródła ofert? tak to czasem jest, że ten komu nie zależy i tak o sobie szuka pracy znajduje, a ktoś zdesperowany długo długo nie... a no to rozumiem, że okazja. ale no, uwaga na tą pragę ![]() zrób tak, a tżtowi powiedz, że to nie ma przecież znaczenia, że jego rodzice nie są skłonni do pomocy. i tak cud, ze nie robia wam problemów, prawda? cieszcie sie z tego, że Twoj tata chce wam pomóc. czasem nachodzi mnie poczucie bycia nikomu niepotrzebnym ![]() Cytat:
ale ja też nie, nie przejmuj się. a jesli Ci się podoba, to złóz ![]() wiecie to chyba racja, ze czasem sie czlowiek juz na studiach przekonuje czy to kierunek dla niego, czy nie. tak to juz chyba jest. |
|||||
|
|
|
#3047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, ale ja Cię kopnę jutro w tą chudą du.pkę.
![]() Idę spać, żeby mieć siłę Ci jutro nagadać. Jestem groźna w tym momencie.
|
|
#3049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna go zaliczyc tańcząc gdzieś np. z tym stypendium to ... szczerze mnie nie dziwia takie rzeczy. ![]() a mieszkanie z tztem, hm, a sami nie chcecie czegos ogarnac? skoro ta bacbcia zaczyna waty miec? w ogole nie braliscie pod uwage ze ona cos bedzie miala do tego? i jak bez prysznica?! niby moga wysylkę jaką chcą, ale w tym momencie to jest jasne o co chodzi, powinni sie wziac za to. szczegolnie ze odbior osobisty to tez cena wysylki w tym. ![]() Cytat:
![]() a ja wam sie musze przyznac, ze nigdy nie bylabym niczego pewna w tylu % ![]() mi sie to zmienia ciagle, bo co i rusz odnajduje jakies ciekawostki o tych roznych kierunkach... ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
Idę spać
Dobranoc
|
#3051 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie zdaje mi się, że duużo ludzi może chcieć na to iść.. Cytat:
![]() Złożę jeśli tylko polski R pójdzie mi jako tako. Noo to pewnie prawda, gorzej jak po roku stwierdzi, że to jednak nie dla niego. Juustyna weszłam na tego Tropiciela i ten kierunek jest tam w 'zawodach przyszłości'
|
|
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam Wam pokazać listę, ale strona PŁ zdechła Ale mieszkanie jest dwupokojowe, do drugiego pokoju Tż spokojnie by mógł jeszcze dwie osoby wziąć i wtedy mieć na życie, nic nie brać od rodziców ja miałam, ale Tż takich rzeczy nie ogarnia ![]() Że wanna. W jednym pomieszczeniu wc, w drugim wanna+pralka (umywalki brak...) Ale to było, że jestem prawie pewna o te progi. Jeszcze 700 może może, ale moja mama ma od razu wizję w granicach 800-900 ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() Coś kojarzę, że jakaś laska pisała o tym na wątku o studiach na wizażu, ale to też chyba szukała kogoś studiującego... |
||
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to babcia na glowie nie bedzie siedziala? to co za problemy teraz robi? o Jezu, myslalam ze nie ma sie gdzie myc ![]() popatrz, ja myslalam ze o kierunku
|
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się z Wami czymś podzielić
Pamiętajcie, że nie wolno motocyklem przewozić pasażera w stanie nietrzeźwości (logicznie, nie?), ale wolno już w bocznym wózku ![]() )Poza tym kto widział motor z pasami bezpieczeństwa? (a nie mogłam uwierzyć rok temu Tżtowi jak mówił, że takie są pytania...) ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
wiem, że też judo jest (![]() Na gg Ci napiszę ![]() Wiem, tylko tak napisałam, jako mało minusik
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-22 o 00:40 |
|
|
|
|
#3055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też puki co nic nie mogę znaleźć, ale uda nam się, a jak nie, no to trudno. to nie takie złe, zestresowałaś się pewnie i nie mogłaś nic normalnego wymyślić ? znam to, też bym tak miała. mnie też taniec szczególnie pociąga. |
|||
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
szczego się śmiejesz? to była groźba. wkładaj poduchę w spodnie, bo lanie Cię czeka. ![]() Cytat:
|
|
|
#3058 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w ogóle co za typ, no ja nie mogę! Cytat:
![]() Cytat:
mój sąsiad jest trenerem judo . a ping-ponga uwielbiam Dzień dobryy ;*** wczoraj zaczęło się astronomiczne lato , tak ? jakoś nie widać :d.w ogóle wczoraj uświadomiłam że minął już miesiąc a ja dalej nic . masakra. już nawet szukam pracy za granicą. ehh.
|
|||
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
przed spadnięciem z motoru? nie wiem, nie robię przecież kursu na motor.
![]() moja D. robila, więc widziałam pytania.
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co... nawet nie chodzi o stres. ja po prostu tak na szybko nie jestem w stanie dobrego argumentu wymyslić (po zastanowieniu owszem...), a w związku z tym, że chyba całą noc mi się musiało to śnić (bo co się nie przebudziłam to ta rozmowa mi po głowie chodziła), to doszłam do wniosku, że serio beznadziejnie mi poszło. popełniłam masę błędów i nie umiałam dobrze wyjaśnić nic, ani się wysłowić. ![]() aż serio nie chce mi się iść dziś na tą rozmowę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20166917] w ogóle wczoraj uświadomiłam że minął już miesiąc a ja dalej nic . masakra. już nawet szukam pracy za granicą. ehh.[/QUOTE]właśnie, minął cały kompletnie niekonstruktywny miesiąc 2-3 tygodnie były ok, ale... to już przestaje być zabawne. wejdź na gumtree jak za granicą szukasz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

. nie dość że pocieszycie to jeszcze rozśmieszycie 

przecież Komorowski nie jest za legalną aborcją, z tego co mi wiadomo?
)
będzie coraz lepiej ale w sumie dzień na prawdę nieciekawy.
tzn. cieszylabym sie, że jej się udało, ale.. to dobijające, że Ty tyle szukasz, tak Ci zależy i...
jak już się okaże, że to mieszkanie jest wolne i że ta pani jest skłonna nam je wynająć (bo ona nie robi tego dla zysku, nie zależy jej na pieniądzach, po prostu ma mieszkanie wolne i wynajmuje je znajomym; pobiera tylko takie opłaty, żeby starczyło na czynsz, itp., żadnych dodatkowych.. i to właśnie dla nas duża okazja), to wtedy ew. będziemy się martwić i decydować,czy oby na pewno je chcemy. 

Ola miała rację. I to nie tyle, że tak strasznie ciężko, tylko ludzie.. stare, zgrzybiałe dziadki przed szpitalem